Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 27844
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Jun 20, 2017 1:34 am

EXCLUSIEF: “Vluchtelingen” bekogelen Canadezen met brokken steen en bakstenen

Geplaatst op 19 juni 2017Meer dan duizend Syrische “vluchtelingen” werden in Hamilton, Ontario, verwelkomd. Een jaar nadat de nieuwkomers arriveerden, verschuiven de lokale verhoudingen echter. Twaalf maanden geleden verzamelden in een wijk in Hamilton buren fietsen en tuinmeubels voor de nieuw aangekomen “vluchtelingen”. Ze kochten zelfs aarde om de de Syriërs te helpen een groentetuin aan te leggen. Maar vandaag de dag zijn de relaties in de gemeenschap alles behalve vriendschappelijk:

Klachten over waar de grens ligt, schendingen van privé-eigendom, Syrische kinderen zonder toezicht, die de Canadese kinderen intimideren en de volwassenen het gevoel geven dat zij zich zorgen moeten maken over voor hun veiligheid. Deze week vond er een incident plaats dat de aanwezigheid van de politie nodig maakte.

Een getuige, Andrea, die zich wendde tot The Rebel, rende uit haar huis nadat zij buiten tumult had gehoord. Wat ze ontdekte, was een angstaanjagende confrontatie, waarbij een van de Syrische families uit een naburige straat betrokken was en harde brokken steen en bakstenen naar haar Canadese buren gooide, waarbij kinderen tussen twee vuren terecht kwamen.

Ik spreek met getuigen, vermeende slachtoffers en de beschuldigde “vluchtelingen”, in een exclusief verslag ter plekke dat u absoluut moet zien om het te geloven.

[Video is Engels ondertiteld]

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres”

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/19 ... bakstenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 32938
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jun 23, 2017 8:05 pm

De zomer is weer losgebarsten, de mensen zoeken verkoeling in het water en sommige verdrinken.
Ook nu is er weer wat statistiek over gepubliceerd:
Volgens een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek uit 2016 verdrinken jaarlijks in Nederland rond de tachtig inwoners. Van 1996 tot en met 2015 zijn volgens het CBS 1723 mensen verdronken. Ruim een kwart van hen was van buitenlandse afkomst. Twee derde van hen was van niet-westerse afkomst. Afgezet tegen de bevolking verdronken ruim twee keer zo veel mensen van niet-westerse herkomst als autochtonen, aldus het CBS.

Dit is te lezen bij dit verhaal:
In Waal verdronken jongen (13) komt uit Syrië
De dertienjarige jongen uit Tiel die donderdag verdronk in de Waal is afkomstig uit Syrië. Dat zei interim-locatiedirecteur Bert Otten van het Lingecollege vrijdag na een bericht van Omroep Gelderland. De jongen zat op het Lingecollege in Tiel.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/28461366/__Drenkeling_blijkt_jongen__13___.html
Hij was niet de enige deze week die in Waal verdronk. Er was ook een Pool(dronken?) en een allochtone huisvader.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 61959
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Vr Jun 23, 2017 8:21 pm

Mahalingam schreef:In Waal verdronken jongen (13) komt uit Syrië
De dertienjarige jongen uit Tiel die donderdag verdronk in de Waal is afkomstig uit Syrië. Dat zei interim-locatiedirecteur Bert Otten van het Lingecollege vrijdag na een bericht van Omroep Gelderland. De jongen zat op het Lingecollege in Tiel.Heel sneu, maar na de straf van de badmeester en twee badjuffen die zogenaamd niet opgelet hebben toen een syrische meisje in het diepe bad gesprongen is terwijl ze niet kon zwemmen, kan ik niet anders verzinnen dat de Waal af te sluiten off te dempen.

De rechter heeft donderdagmiddag een badmeester en twee badjuffen veroordeeld tot elk 60 uur werkstraf voor dood door schuld. Zij waren in het zwembad 't Gastland in Rhenen toen daar op 21 september 2015 het 9-jarige Syrische meisje Salam verdronk. De twee leerkrachten van de school van Salam die toen ook aanwezig waren bij de zwemles, zijn vrijgesproken.

De badmeesters en -juffen in het zwembad hebben niet specifiek naar Salam gekeken. Zijn zij daardoor nalatig geweest? 'Als ik me te veel focus op het individu, gaat dat ten koste van andere kinderen in het bad', zegt badmeester Jos.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 27844
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 02, 2017 11:43 pm

Linz: Mohammedaan steekt oud echtpaar dood – FPÖ en samenleving zijn schuldig

Geplaatst op 2 juli 2017

Afbeelding
“Wilde voorbeeld stellen”. Linz: Tunesiër (54) vermoordde echtpaar uit haat op FPÖ.

De “samenleving” en “de FPÖ” zijn er samen schuldig aan dat in Oostenrijk een hoogbejaard echtpaar moest sterven. En dat gaat als volgt: Omdat een Mohammedaan zich slecht behandeld voelde door de Oostenrijkse samenleving, en omdat de FPÖ slecht zou zijn, wilde hij “een voorbeeld stellen”. Dat zag er dan zo uit dat de sinds 1989 in het land wonende Tunesiër twee oude mensen (85 en 87 jaar oud) heel divers met messen, een riem en houten knuppels uit het leven verwijderde. Dat de oude mensen met de samenleving, die hem zogenaamd zo slecht behandelde, slechts indirect en met de FPÖ überhaupt niets te maken hadden, stoorde bij deze Mohammedanen-logica slechts zijdelings.

“Die Presse” bericht:

Hij zou de partij en de samenleving voor veel negatieve ervaringen verantwoordelijk gemaakt hebben – bijvoorbeeld hoe hij volgens hem bij het Arbeidsbureau niet goed behandeld werd of dat zijn basisuitkering werd verlaagd. [...]

Enkele dagen voor de moord in Linz zou hij het besluit hebben genomen om een voorbeeld te stellen aan de samenleving. Als slachtoffers koos hij de 87-jarige en zijn 85-jarige vrouw uit, bij wie hij een verband dacht te zien met de FPÖ, waarvan echter vermoedelijk helemaal geen sprake was. De beide hadden de Tunesiër ook niet slecht behandeld, maar hem zelfs financieel ondersteund.

Volgens Pilsl gaf de man aan dat hij zou weten dat de daad niet juist geweest zou zijn en dat de beide slachtoffers eigenlijk niets aan zijn situatie konden doen. Desondanks zou hij besloten hebben zich te wreken op de samenleving.

De 54-jarige werkte als levensmiddelenbezorger mee in de zaak van zijn levenspartner, een Oostenrijkse bekeerlinge. Tweemaal per week bracht hij spullen naar het bejaarde echtpaar. Vrijdag had hij onder zijn schort een riem, een houten knuppel, een mes en een kleine jerrycan met benzine verstopt. Eerst sloeg hij de argeloze vrouw in elkaar, daarna doodde hij de man met het mes en de knuppel. Toen stichtte hij brand.


Ook het dierenrijk was waarschijnlijk schuldig tegenover hem, zodat hij ook dat een voorbeeld moest stellen. Hierom was hij al bekend bij de politie. Nog een keer “Die Presse”:

De Tunesiër had al heel lang het gevoel niet welkom te zijn als moslim en buitenlander. Daarbij kwam dat hij in 2011 wegens dierenmishandeling werd veroordeeld.

De zaak toont twee dingen aan, vanuit twee verschillende perspectieven. Het perspectief van de Mohammedaan zegt: nooit is hij persoonlijk voor zijn daden verantwoordelijk, wat er ook gebeurt. De anderen zijn altijd schuldig, hoe onbegrijpelijk dat ook mag zijn. Persoonlijke verantwoordelijkheid, kritische zelfreflectie, of men persoonlijk alles goed gedaan heeft in het leven, ontbreken hier volledig (niet voor niets werd vermoedelijk daarom zijn basisuitkering verlaagd).

Het perspectief van “de samenleving”: het ligt aan haar als het bij de illegale nieuwe burgers tot perverse zaken komt, aldus de verbreide eendimensionale linkse kijk op de wereld. Waarbij er in het gunstigste geval nog een verder gaande differentiatie plaatsvindt dat onze pseudo-intellectuelen de samenleving opsplitsen in de goeden (dat zijn zijzelf) en de slechten (FPÖ, AfD, Pegida en tuig). Het valt op dat dit primitieve verklaringspatroon, dat vooral vertegenwoordigd wordt door linksen in het Westen, heel compatibel voor Mohammedanen is. Beide wijzen een persoonlijke verantwoordelijkheid voor hun leven af en zoeken schuldigen, op wie zij dan al hun persoonlijke zelfhaat kunnen uitleven, die zij ontwikkeld hebben in plaats van zelfrespect.

In zoverre zal er in het links besmette Duitsland rekening mee moeten worden gehouden dat dit door linksen en Mohammedanen aldus begrepen denkpatroon niet alleen “toepassing vinden”, maar ook net zo gerechtvaardigd worden zoals in de zaak in Linz. Dat betekent concreet op Duitsland betrokken: nog meer dan nu zal men het Merkel-kritische deel van de samenleving, en concreter de AfD, verantwoordelijk maken voor alles wat slechts is in deze wereld, net als vroeger heksen of Joden. Men kan in zoverre een desbetreffende toename van de propaganda van politiek en gewillige mediahoeren verwachten naarmate de verkiezingen dichterbij komen. Ook dat toont ons de zaak in Linz. En zoals je ziet, begint deze oogst te rijpen.

Bron: http://www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/02 ... -schuldig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 4620
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ali Yas » Zo Jul 02, 2017 11:48 pm

Pilgrim schreef:
Omdat een Mohammedaan zich slecht behandeld voelde door de Oostenrijkse samenleving, en omdat de FPÖ slecht zou zijn, wilde hij “een voorbeeld stellen”.

Interessant. Zouden gewone Duitsers, die door de ongewilde welvaartsoverdracht zéker slecht behandeld zijn, dit voorbeeld dan moeten navolgen? Dit lijkt mij een loepzuiver gevalletje opruiing.

Verder vind ik dat de Oostenrijkse rechter die zich hierover mag uitspreken óók een voorbeeld kan stellen. De maximumstraf. En daarna uitzetting naar het land waar deze Tunesiër zoveel beter werd behandeld dan in Oostenrijk, want wij in het Westen zijn heel vergevingsgezind.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 27844
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 03, 2017 11:49 pm

Syrische kapper, ‘voorbeeld van integratie’, steekt Duitse bazin neer met scheermes

Pepijn Woudrichem, 02-07-2017

Afbeelding

Werd eerder in Duitse media als toonbeeld van integratie gepresenteerd

Syriër Mohammed H. werd in 2016 nog in de Duitse regiokrant Lausitzer Rundschau opgevoerd als modelvluchteling: de man, ooit kapper in Damascus, had een baan in een Duitse kapperszaak en was “volledig geïntegreerd”.

Woensdag ging het mis, H. stak de 64-jarige eigenaresse van de zaak in haar nek en buik met een scheermes. Het gebeurde onverwacht, volgens de politie. De vrouw raakte zwaargewond,een 22-jarige Syriër kwam tussenbeide en wist erger te voorkomen.

Eerder had de eigenaresse gezegd dat Mohammed een trotse, maar ook voorkomende man was “die zelfs hielp met opruimen.” H. wordt vastgehouden op verdenking van poging tot moord, de politie zegt dat het motief mogelijk in de arbeidsrelatie gezocht moet worden.

http://nieuws.tpo.nl/2017/07/02/syrisch ... scheermes/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 27844
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 03, 2017 11:50 pm

Amsterdam krijgt opvang voor overlastgevende asielzoekers

Gepubliceerd: 03 juli 2017

Afbeelding

Overlastgevende asielzoekers kunnen naar verwachting dit najaar terecht in een speciale opvang in Amsterdam. Het gaat om een zogenoemde Extra Begeleidings- en Toezichtslocatie (EBTL) van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met de komst van deze locatie in Amsterdam-West, in een voormalige penitentiaire jeugdinrichting.

In deze speciale opvang geldt een strenger regime voor maximaal vijftig overlastgevende asielzoekers. Door deze groep apart te zetten, wordt het veiliger voor bewoners, personeel en omwonenden van reguliere asielzoekerscentra.

Mensen die in aanmerking komen voor de EBTL zijn asielzoekers die bijvoorbeeld homoseksuelen discrimineren, agressief zijn, zich niet aan de huisregels houden, intimideren of zich schuldig maken aan vernieling.

Overlast
Het Amsterdamse college benadrukt in een brief aan de gemeenteraad dat het niet gaat om personen met ernstige psychische of psychiatrische problemen.

Het is volgens het college ook geen detentievoorziening, wat betekent dat er geen asielzoekers komen te zitten die veroordeeld zijn voor een misdrijf. De gemeente en politie zetten extra mensen in om de overlast in de directe omgeving zo veel mogelijk te beperken.

Het COA wil twee of drie van dit soort opvangplekken openen. Amsterdam krijgt de eerste, die in september of oktober moet openen en twee jaar blijft bestaan.

Door: ANP

http://www.nu.nl/amsterdam/4812648/amst ... ekers.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 32938
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 04, 2017 9:02 pm

Een tijdlijn in screenshots:
Eerst in 2015 toen ze ingehaald werden met feestgedruis.

Afbeelding

En dan komt Gr. Links zich ook aan de juiste ethische kant verklaren, Wel inbeholpen moederstaal(?).
Soms nooit de school afgemaakt?

Afbeelding

En ook D666 was laaiend enthousiast. Ook zij verklaren zich aan de juiste kant te staan met het juiste gebaar.

Afbeelding

En dan de lol die de burgers ervan hebben gekregen tot op de dag van vandaag.

Afbeelding


http://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/criminele-asielzoekers-roofden-binnenstad-nijmegen-leeg~a050d894/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 27844
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 06, 2017 12:11 am

Minister van Binnenlandse Zaken bevestigt: Moordenaar van oud echtpaar in Linz was aanhanger van ISIS

Geplaatst op 5 juli 2017

Afbeelding

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka, bevestigde vanavond tijdens een persconferentie dat het bij de Tunesiër die afgelopen vrijdag een oud echtpaar in Linz had vermoord, duidelijk om een aanhanger van ISIS gaat.

De dader, die tijdens zijn verhoor door de politie had toegegeven uit haat tegen de FPÖ gemoord te hebben, zou een geradicaliseerde moslim zijn en een duidelijke ISIS-achtergrond bezitten. Dat bleek volgens Sobotka uit de beoordeling van talrijke elektronische databestanden die tijdens een huis-doorzoeking in beslag werden genomen.

Aanwijzingen door ISIS?
Of de dader rechtstreeks aanwijzingen van ISIS voor de moord kreeg, is nog niet bekend. Wel is echter bekend dat de Tunesiër versleutelde communicatie gebruikt zou hebben. Daardoor zou het lopende onderzoek bemoeilijkt worden. Meer details over de resultaten van het onderzoek werden door de minister niet bekendgemaakt.

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/05 ... -van-isis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 27844
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 06, 2017 12:36 am

COA in gesprek met boze burgemeester

4 jul 2017

Afbeelding
Nijmeegse burgemeester boos om overlast.

NIJMEGEN - Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) gaat woensdag om tafel met de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls om te praten over de behandeling van overlast-veroorzakende asielzoekers. Bruls liet dinsdag aan minister Stef Blok en staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie weten dat zijn gemeente deze groep niet langer wenst op te vangen.

De burgemeester meent dat het COA criminele asielzoekers 'rondpompt' en noemt dat 'onacceptabel'.

COA-bestuursvoorzitter Gerard Bakker nam nadien telefonisch contact op met Bruls en maakte de afspraak om elkaar woensdag te ontmoeten om verder te praten over de situatie. Bakker is het met de burgemeester eens dat asociaal of crimineel gedrag op of rond een opvanglocatie niet mag worden getolereerd.

Lokale driehoek
Ook minister Blok en staatssecretaris Dijkhoff reageren dinsdag op de ophef. ,,Overlastgevende asielzoekers moeten direct worden aangepakt'', laten ze weten. Ze wijzen erop dat hiervoor vorig jaar een aantal maatregelen beschikbaar zijn gesteld, zoals gebiedsverboden en -geboden, meldplicht en de toepassing van snelrecht.

,,De lokale driehoek kan zo samen met het COA deze groep aanpakken. Daarnaast gelden voor asielzoekers uit veilige landen versnelde asielprocedures, waardoor ze sneller kunnen worden uitgezet'', aldus de bewindslieden.

Dwars
Het zit Bruls dwars dat het COA asielzoekers van wie bekend is dat ze ernstige overlast veroorzaken of crimineel gedrag vertonen, van de ene opvanglocatie naar de andere worden verplaatst. Dat zou gebeuren zonder dat betrokken burgemeesters of politiekorpsen daarvan weten. ,,Door het rondpompen wordt het negatieve gedrag niet alleen in stand gehouden maar in zekere zin ook nog gefaciliteerd en kunnen deze lieden hun gang blijven gaan.''

Meer burgemeesters zitten met criminele asielzoekers in hun maag. In Weert negeerde een groep een uitgaansverbod. Justitie wil de groep echter niet vervolgen, omdat de tekst van het noodbevel niet deugde. Burgemeesters in het noorden van het land luidden eerder al de noodklok. Volgens lokale bestuurders zouden criminele asielzoekers uit veilige landen niet worden vervolgd omdat daardoor hun uitzetting wordt vertraagd.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 27844
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 06, 2017 12:42 am

Den Haag niet blij met aso-AZC
Gepubliceerd op 4 jul. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3463
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor sjun » Zo Jul 09, 2017 2:15 pm

Buiten de opvallende problemen zijn er ook legio andere problemen waarvan de rekeningen worden doorgeschoven naar gewone mensen die niet ff kunnen verkassen als hun wijk onleefbaar wordt..

Migrant Crisis in Europe - Kalergi Plan?


Afbeelding
STOP EU-ROPE!
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 61959
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Ma Jul 17, 2017 8:45 pm

Groep valt kermisgangers aan in Oisterwijk Las ik in de Telegraaf. Oei... De slachtoffers waren onderweg van de kermis naar het station toen ze ruzie kregen met twee voorbijgangers. Wat moeten we daar nu van denken.

De slachtoffers waren onderweg van de kermis naar het station toen ze ruzie kregen met twee voorbijgangers.
Er werden over en weer dingen geroepen, maar plotseling kwam er van alle kanten versterking aan. Een groep van vijftien mannen mishandelde het vijftal: twee mannen raakten gewond aan hun gezicht. Van de vrouwen werd een tas gestolen.


Hier worden we niet veel wijzer van. :nietverstaan: Met een beetje giswerk heb je wel een lichtgetint vermoeden.

Maar gelukkig is daar het Oisterwijk nieuws. Die neemt ( nog ) geen blad voor de mond. Alhoewel. Het artikel is een beetje politiek correct geschreven. Want ze doen het niet allemaal, en ze doen dit ook niet altijd...Enfin... :nietverstaan:

Bewoners AZC Oisterwijk vallen vrouwen lastig

Zoals vaker verpesten enkelingen het voor de rest; zo ging het afgelopen vrijdag ook mis, omdat enkele AZC bewoners op de Oisterwijkse kermis vrouwen en meiden zouden hebben lastig gevallen en betast.

Meerdere bronnen laten onze redactie weten dat er vrijdag enkele mannelijke bewoners van het AZC ongepast gedrag vertoonden. Ze waren opdringerig en zouden vrouwen en meisjes hebben betast. Nadat de mannen daarop waren aangesproken zou dit hebben geleid tot ruzies en vechtpartijen. Een AZC bewoner zou gedreigd hebben een mes te gaan halen.

Politie komt massaal af op ruzie in Oisterwijk.
Niet gezegd is dat alle ruzies hierdoor zijn ontstaan, ook is niet gezegd dat alle AZC bewoners zich hebben misdragen en tot slot is duidelijk dat het daaropvolgend afranselen van deze personen niet is toegestaan. ‘Bij het ontdekken van een heterdaad mogen burgers een verdachte aanhouden. Dus als je ziet dat iemand een ruit vernielt of een klap uitdeelt kan de verdachte worden aangehouden, deze bevoegdheid gebruiken beveiligers bijvoorbeeld als een winkeldief betrapt wordt,’ aldus de woordvoerder van politie. Het zou een manier kunnen zijn om iets te doen aan ongepast gedrag, erger te voorkomen, zonder dat een vechtpartij ontstaat. Aanwezigheid en toezicht van horecapersoneel en handhavers zoals politie en de kermisorganisatie (gemeente) kunnen hier aan bijdragen.

De politie wil de identiteit van de verschillende slachtoffers en aanleiding van de vechtpartijen niet bevestigen, noch ontkennen. Eén van de slachtoffers betreft volgens het persbericht van politie ‘een in Oisterwijk verblijvende persoon’. Bij navraag over die toch bijzondere en ongebruikelijk omschrijving blijkt dat de persvoorlichter van politie over de slachtoffers ‘volgens afspraak met de teamleiding’ niet meer mag zeggen. Wel bevestigt de politie dat de twee aangehouden verdachten niet van het AZC af komen.

Zaterdag is er meer toezicht geweest en is het volgens de politie rustig geweest op de Oisterwijkse kermis.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 27844
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 18, 2017 12:49 am

Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei

Marc van Molenbeek, 17-07-2017

Afbeelding

Polizei moest versterking uit andere gemeenten aanvragen

In het Duitse Schorndorf is een gezellig volksfeest het afgelopen weekend uitgelopen op rellen en chaos. Zeker vier vrouwen maakten melding van aanrandingen. Een 17-jarig meisje werd door drie ‘asielzoekers’ vastgehouden en betast, later maakte een vrouw melding van aanranding door een Irakees. Dit melden onder anderen Tag24 en SWR.

Maarliefst 1000 ‘jongeren’ hadden zich verzameld in het park bij een kasteel. Volgens een woordvoerder van de polizei bestond een groot deel daarvan uit “mensen met een immigratieachtergrond”.

Toen de polizei de ‘jongeren’ vroeg weg te gaan werd de polizei bekogeld met onder andere flessen. Er moest ondersteuning uit andere gemeentes worden aangevraagd om de meute ‘jongeren’ te kunnen verspreiden.

Bij de aanhouding van een gezochte crimineel bemoeiden omstanders zich met het polizeiwerk en werd de polizei aangevallen. Uiteindelijk was ME-inzet noodzakelijk.

Ook werd melding gemaakt van groepen ‘j0ngeren’ uit naastgelegen plaatsen die naar het dorp trokken. Volgens ooggetuigen waren sommige jongeren bewapend met messen en werd er zelfs “in de lucht geschoten” met een gaspistool.

http://nieuws.tpo.nl/2017/07/17/volksfe ... t-polizei/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 27844
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 20, 2017 1:09 pm

YES!!!: Geen aangiftes van aanranding in Oisterwijk, omstanders leren mogelijke daders zelf een lesje

Tom Tacken, 18-07-17

Afbeelding
Extra inzet van BOA's en agenten op de kermis in Oisterwijk na vechtpartiijen. © Tom Tacken

OISTERWIJK – Bij de politie heeft niemand aangifte van aanranding op de kermis in Oisterwijk gedaan. Op de sociale media worden handtastelijkheden van jonge “asielzoekers” wel breed uitgemeten.

Drie “asielzoekers” die daarvoor verantwoordelijk zouden zijn geweest, werd vrijdag kort na middernacht een lesje geleerd door een groep van minstens tien man. Het was de eerste van vier op zichzelf staande vechtpartijen die de Oisterwijkse kermis dit jaar ontsierden.

Aangevallen
De drie “asielzoekers” waren op weg terug naar het AZC toen ze ter hoogte van de Lidl op de Gemullehoekenweg werden aangevallen. Twee “asielzoekers” wisten aan het volksgericht te ontkomen.

De derde, een 23-jarige “asielzoeker” die de politie omschreef als een ‘in Oisterwijk verblijvende man’, werd zo hard toegetakeld dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis moest. Verdachten wist de politie niet aan te houden.

http://www.bd.nl/oisterwijk/geen-aangif ... ~a0dbce3a/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast