Toename van criminaliteit door immigratie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 11, 2017 12:52 am

De toekomst van het multiculturele Europa: Frankfurt telt niet alleen de meeste immigranten, maar ook de meeste criminelen

Geplaatst op 10 juli 2017

Afbeelding

In de loop van de afgelopen 20 jaar werden Europa´s steden langzamerhand etnisch divers, omdat de EU-regeringen hun grenzen openden voor buitenlandse volkeren. Gedurende deze ontwikkeling hebben de autoriteiten heel bewust alle misdaden in de doofpot gestopt die door deze nieuwkomers werden gepleegd. De Zweedse politie bijvoorbeeld mag de etnische achtergrond van een opgepakte crimineel niet meer noemen en het meest bekende voorbeeld is vermoedelijk wel dat uit Duitsland, toen de Duitse regering samen met de pers probeerde de massale seksuele overvallen in Oudejaarsnacht 2015/2016 in Keulen in de doofpot te stoppen.

Er bestaan echter enkele statistieken die niet zo gemakkelijk te manipuleren zijn. Een regering kan proberen het verband tussen delicten en bepaalde etnische groepen weg te wissen, maar ze kan niet de criminaliteitsstatistiek van een stad als geheel laten verdwijnen. Daarbij komt dat de politiek-correcte regeringen graag wijzen op de etnische diversiteit van hun steden. Daarbij gaat het om het bekendmaken van iets dat hun progressieve geweten verlangt.

Gelukkig stuiten beide factoren vaak op elkaar, waaruit een goed inzicht naar voren komt in de relatie tussen immigratie en criminaliteit in Europa, en dat ondanks alle alomtegenwoordige pogingen door de Europese regeringen om het verband tussen de beide te verdonkeremanen. Onlangs deelde de Duitse regering bijvoorbeeld mee dat meer dan de helft van de inwoners van Frankfurt beschikt over een buitenlandse achtergrond, wat van haar de meest diverse grote stad van Duitsland maakt.

Voor het eerst heeft meer dan de helft van alle Frankfurters een migratieachtergrond, zoals uit officiële cijfers van het stedelijke statistiek- en verkiezingsbureau blijkt. Tijdens de presentatie van de cijfers, die laten zien dat 51,2% van alle personen in Frankfurt over een migratieachtergrond beschikt, zei Sylvia Weber, de secretaris Integratie van de stad:

“We hebben een behoorlijk groot aantal minderheden in Frankfurt, maar er is geen enkele groep met een duidelijke meerderheid.”

Met 13% van de bevolking zijn de Turken de grootste niet-Duitse minderheid en 61% van alle in het buitenland geboren inwoners zijn burgers van andere EU-landen.

Daarbij komt dat de cijfers eveneens laten zien hoe weinig deze mensen in Duitsland opbloeien. 49% van alle inwoners van Frankfurt met een migratieachtergrond leeft onder de armoedegrens vergeleken met 23% van de etnische Duitsers en ze zijn ook zeer veel waarschijnlijker werkloos. Dat is echter niet eens het eigenlijke probleem. Frankfurt was al lange tijd voor het hoogtepunt van de migratiecrisis een diverse stad en had ook daarvoor al duizelingwekkende criminaliteitscijfers.

De criminaliteitsstatistieken voor 2013, die deze week naar de krant “Welt” werden doorgespeeld, laten zien dat er in Duitsland vorig jaar bijna 6 miljoen delicten werden gepleegd.

Als je dit aantal gaat vergelijken met delicten per 100.000 inwoners, dan zie je dat Frankfurt am Main de gevaarlijkste stad van Duitsland is, omdat daar per 100.000 inwoners 16.292 delicten werden gepleegd. Dit grote aantal werd geweten aan de grote rosse buurt en de grote luchthaven.

Als men dit aantal zou aanhalen bij linksen, dan zou vermoedelijk de beschuldiging van racisme komen. Het heeft echter niets met ras te maken. Het werkelijke probleem is dat Duitsland zijn immigranten niet adequaat heeft gecontroleerd en het land kon hen ook niet met succes assimileren. Duitsland nodigt mensen in het land uit die geen respect voor de Duitse wet hebben en het land zelf hecht er ook geen waarde aan dat zij de Duitse cultuur aannemen. Het resultaat van dat alles is dan wat je nu ziet. Duitsland heeft nu een grote buitenlandse bevolking, die jong is, werkloos en vervreemd van de heersende cultuur en die veel waarschijnlijker delicten pleegt.

Wat we in Frankfurt zien, is de toekomst van Europa, mits de EU-landen verslaafd blijven aan het multiculturalisme en de grenzen wagenwijd openlaten. Dat zal het continent splijten, dat door etnische enclaves, No-Go-Zones, burger-onlusten en delicten geteisterd zal worden. Mocht ze niet spoedig de schaduwzijde van het multiculturalisme zien, dan zal Europa er in slechts één generatie overal zo uitzien als in Frankfurt, of misschien zelfs nog erger.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.shtfplan.com

Auteur: Daniel Lang

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/10 ... riminelen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 13, 2017 11:49 pm

Duitse minister van Binnenlandse Zaken geeft toe: Twee derde deel van alle delicten wordt door buitenlanders gepleegd!

Geplaatst op 13 juli 2017

Afbeelding

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Lothar de Maizière (CDU, foto), heeft opnieuw gewezen op het grote aantal buitenlandse verdachten bij de georganiseerde criminaliteit. Op een conferentie over dit thema zei hij in Berlijn dat twee derde deel van de verdachten buitenlanders zouden zijn: “Zij bepalen de georganiseerde criminaliteit in Duitsland. En in bijna 80% van het onderzoek naar georganiseerde criminaliteit in Duitsland stellen we een internationale deelname vast.” Daders zouden vaker Duitsland binnenreizen om hier voor een bepaalde periode delicten te plegen om daarna naar hun landen van herkomst terug te keren. Dat zou vooral gebruikelijk zijn bij woninginbraken.

Daarover zegt de woordvoerder veiligheidspolitiek van de AfD-fractie, Carsten Hütter:

“De beloofde verrijking door het razendsnel toenemend aantal asielzoekers bestaat dus inderdaad. In plaats van de beloofde artsen, ruimtevaarttechnici, wetenschappers en ingenieurs komen er echter deskundigen ter controle van de Duitse veiligheidstechniek – maar wat maakt het uit.

Maar serieus: vanaf het begin eist de AfD en ook de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Sachsen om de ongebreidelde binnenkomst via de wagenwijd openstaande open grenzen te controleren. Wanneer de Duitse minister van Binnenlandse Zaken nu zelf toegeeft dat de politiek van Merkel er eigenlijk alleen maar aan bijdraagt om in toenemende mate van de Duitsers slachtoffers van misdaden te maken, waarvoor zij bovendien zelf nog miljarden belastingen moeten betalen, is het definitief tijd voor een omvattende politieke verandering.

Ik geef De Maizière het voordeel van de twijfel voor wat betreft een eerlijke ontsteltenis over deze cijfers. Er moet echter – mocht hij over een rudimentair beschikbare ruggengraat beschikken – snel een eind gemaakt worden aan deze manier van doen. Grenzen dicht, criminele buitenlanders onmiddellijk uitzetten!”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/13 ... -gepleegd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 24, 2017 1:29 pm

Al één op de drie inwoners van Leipzig werd het slachtoffer van een delict

Geplaatst op 24 juli 2017

Leipzig – lastiggevallen, beroofd, fiets gestolen, auto beschadigd. Uit een actuele peiling van de stad Leipzig over de veiligheid bleek dat in 2016 al één op de drie inwoners van Leipzig het slachtoffer werd van een delict. De meest bedreigde groep: jonge vrouwen.

De stad Leipzig hield in 2016 een peiling over de “veiligheid in Leipzig”. In het kader van deze peiling worden eenmaal in de 5 jaar 600 burgers in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar geënquêteerd. Het resultaat zou gebruikt worden als aanvullend meetinstrument over de criminaliteitsstatistiek van de politie, die geen realistisch beeld van de criminaliteitsrealiteit zou afgeven. Met deze peiling zou Leipzig een van de weinige grote steden in het land zijn die zo´n peiling zouden houden.

In 2016 werd één op de drie inwoners van Leipzig het slachtoffer van een delict
De analyse van deze data is schrikbarend en doet voor de toekomst het ergste vermoeden. Zo werd in 2016 al één op de drie inwoners van Leipzig het slachtoffer van een delict. Eén op de acht gaf zelfs aan in de afgelopen 12 maanden minstens tweemaal het slachtoffer te zijn geweest van delicten.

Op de tweede en derde plaats op de ranglijst staan met 26% de beschadiging respectievelijk diefstal van voertuigen en met 17% die van een fiets.

33% van de geënquêteerden werd lastiggevallen en uitgescholden in het openbaar. In 2011 bedroeg dit percentage nog 11% Vooral jonge volwassenen, studenten en werklozen zouden hiervan de dupe zijn. De reden waarom deze groep vaker het slachtoffer zou zijn, zien de onderzoekers erin dat jonge mensen zich vaker en langer buiten de woning ophouden.

Razendsnelle toename van intimidatie en roof in het openbaar vervoer
In de onderzoeksperiode namen vooral intimidatie en roof in het openbaar vervoer razendsnel toe. Eén op de elf inwoners van Leipzig werd hier al mee geconfronteerd. De meest bedreigde groep: jonge vrouwen tot 29 jaar. Zij werden met 18% tweemaal zo vaak het slachtoffer.

Opvallend: in de 84 pagina´s tellende brochure “Peiling over de veiligheid in Leipzig 2016” werd niet één keer verwezen naar de razendsnel toenemende migrantencriminaliteit. Er werd geen enkele vraag gesteld aan de inwoners van Leipzig in hoeverre een miljoenenleger van overwegend islamitische jonge mannen hun veiligheidswaarneming beïnvloeden.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/24 ... en-delict/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 33404
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Mahalingam » Do Jul 27, 2017 3:02 pm

Grenzen dicht, criminele buitenlanders onmiddellijk uitzetten!
Dat klinkt aardig en in Duitsland is nu uiteindeljk uitgemaakt dat uitzetten kan, grondwettelijk. Ongewenste buitenlandse personen kunnen gedwongen het land uitgezet worden.

Duitsland: uitzetten bij terreurgevaar mag

Buitenlanders in Duitsland die volgens de veiligheidsdiensten een terreurgevaar vormen, mogen worden uitgezet, ook als er geen sprake is van strafrechtelijke vervolging. Dat heeft de hoogste Duitse rechtbank vandaag bepaald.

Het gaat dan specifiek om mensen die in het Duits 'Gefährder' worden genoemd: personen die bereid zijn - en door de veiligheidsdiensten in staat worden geacht - om in Duitsland een terreuraanslag te plegen. Volgens het federale constitutionele hof in Karlsruhe is het uitzetten van deze personen te rechtvaardigden op basis van de grondwet.
http://www.ad.nl/politiek/duitsland-uitzetten-bij-terreurgevaar-mag~af67f105/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 28, 2017 1:42 am

Dresden: strijd tussen buitenlandse rapper-gang en Miri-clan dreigt te escaleren

Geplaatst op 27 juli 2017

Afbeelding

De politie in de hoofdstad van de Duitse deelstaat Sachsen, Dresden, is na een vechtpartij bij het hoofdstation in staat van hoogste paraatheid. Gisteren observeerden agenten met kogelwerende vesten het plein voor het hoofdstation aan de Bayerische Straße. Want in een nabijgelegen casino met een bar komen de reeds eerder veroordeelde rappers van de “KMN-Gang”en hun vrienden bij elkaar. De in Dresden opererende rappers van buitenlandse herkomst kwamen nu in conflict met leden van de beruchte Miri-clan uit Berlijn. Hun chef, Ahmad “patroon” Miri, zou hier vorige week tijdens een ruzie gewond zijn geraakt aan de neus. Op internet kondigde hij zijn terugkeer aan: “Jullie vechten als pussies. Draag toch een keer een echt wapen, wees een echte man.”

Afbeelding
Leden van de “KMN-Gang”.

Met deze woorden zou hij de KMN-rapper “Nash” (22) bedoelen, die hem bedreigd zou hebben met een alarmpistool. De woordvoerder van de politie, Marko Laske, zei tegen de “Bild-Zeitung”: “We willen een nieuwe ruzie voorkomen. We zijn ook met agenten in burger onderweg, nadere details over onze tactiek zullen we echter niet bekendmaken.” Of Miri-chef Ahmad inderdaad met een alarmpistool bedreigd werd, is onduidelijk, de politie stelde echter ter plaatse een niet nader genoemd wapen veilig.

Afbeelding
Ahmad “patroon” Miri.

Bij de ruzie zou het gaan om de inkomsten uit de muziekbusiness, kenners vermoeden echter ook criminele territoriumgevechten achter de uitbraak van geweld. “De rappers hebben hun hoofdkwartier in Dresden, hun families zijn o.a. afkomstig uit Irak, Marokko, Kosovo en Libanon. Aan de andere kant de beruchte ´Miri-clan´ – deel van een grote Libanese familie”, aldus “Bild” verder.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/27 ... escaleren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 28, 2017 10:37 pm

Milaan: Politie pakt 36 criminele Afrikanen op bij het Centraal Station

Geplaatst op 28 juli 2017Het Centraal Station in de Noord-Italiaanse stad Milaan is een multi-criminele hotspot. Het Duca d´Aosta plein voor het station is in beslag genomen door honderden illegalen. De “geschoolde krachten” doen daar niet alleen aan drugs- en wapenhandel, maar hebben het terrein als een soort kamp bezet en overnachten er ook. Woensdag nog werd er een politieagent door een man uit Guinee neergestoken en dat was niet de eerste brute aanval.

Kort daarna grepen de autoriteiten in en pakten 36 Afrikanen op, die ervan verdacht worden in drugs te handelen of deel te nemen aan geweld, roof en diefstal. Net zoals al enige keren daarvoor sloot de politie het plein en alle toegangen naar het station tijdens de razzia af. De gearresteerde Afrikanen werden naar bussen gebracht om later verhoord te worden. Vorig jaar werd het plein ook al ontruimd. Met weinig duurzaam succes, zoals te zien is in de video.

Er komen meer illegalen dan ooit aan
Sinds het begin van dit jaar zijn er al, volgens officiële cijfers, weer meer dan 93.000 illegalen Italië binnengedrongen. De meesten zijn afkomstig uit Nigeria, Bangladesh, Guinee, Gambia en Ivoorkust.

Op dit moment houdt Italië rekening met een nieuw record van 220.000 binnendringers, die aankomen over de Middellandse Zee. Ter vergelijking: in 2015 waren het er ongeveer 170.000 en in 2016 werden 181.000 gelande illegalen geregistreerd.

Ook al grijpt de Italiaanse politie steeds harder in, toch zijn zulke acties slechts een druppel op een gloeiende plaat, want niet alleen rondom het Centraal Station is sprake van steeds meer geweld en criminaliteit. De wethouder veiligheidszaken van de stad, Carmela Rozza, zegt dat deze acties de goede kant op zouden gaan en dat men geen ruimte zou geven aan de wetteloosheid, maar: “Wat we tot nu toe gedaan hebben, is niet genoeg.”

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/28 ... l-station/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 01, 2017 12:53 am

Veilige grenzen en uitzettingen i.p.v. de politiestaat!

Geplaatst op 31 juli 2017

Afbeelding

Vier punten ter bestrijding van de toenemende buitenlander-criminaliteit

De buitenlander-criminaliteit zal vermoedelijk ook in kleine steden in Oostenrijk toenemen. Alleen al in Linz werden door de mainstream-media de afgelopen dagen vijf zwaargewonden door gewelddadige ruzies gedocumenteerd. De roep naar meer politie en meer controle wordt daarom luider.


Nog meer politieagenten zouden volgens de chef van de politie van de Oostenrijkse deelstaat Oberösterreich, Andreas Pilsl, niet voor een wezenlijke verandering zorgen. Vanuit zijn optiek zou het vooral noodzakelijk geweest zijn dat de regering voor het zogenaamde veiligheidspakket zou hebben besloten. Deze wet zou het mogelijk gemaakt hebben om niet alleen telefoongesprekken, maar ook WhatsApp en gelijksoortige diensten te controleren. De wet mislukte op landelijk niveau aan de ontbrekende toestemming van de SPÖ – waarover de ÖVP zich bijzonder opwindt.

Doel van de controle
Hoe door het bespioneren van privéberichten steekpartijen in het vervolg voorkomen moeten worden, wordt uit het ORF-interview met Pilsl niet duidelijk. Je kunt eraan twijfelen of de politie überhaupt de bronnen zou hebben om WhatsApp-berichten van buitenlandse kleine criminelen te vertalen en te beoordelen, voordat een “nieuwe Oostenrijker” een mes trekt. Om zulke gewelddaden te voorkomen, zou het mislukte “veiligheidspakket” dus wel eens ongeschikt kunnen zijn. Waarom de niet onomstreden Pilsl uitgerekend de steekpartij in Linz als aanleiding nam om meer rechten te krijgen om in te kunnen grijpen in de privésfeer van de burgers blijft dus speculatie.

Een duurzame oplossing ziet er anders uit!
De verdenking dat de roep om meer controle en strengere wetten in de eerste plaats moet dienen tegen kritische burgers, ligt echter voor de hand. Als meneer de chef van de deelstaatpolitie namelijk werkelijk fundamenteel iets aan de veiligheidssituatie in onze steden zou willen veranderen, dan zou hij volgens mij het volgende van de politiek moeten eisen:

1. Beveiliging van de grenzen, zoals gewenst door de meerderheid
2. uitzetting van alle illegaal geïmmigreerde personen
3. uitzetting van alle crimineel geworden buitenlanders in plaats van verblijfsrecht voor iedereen
4. uitputting van de juridische middelen voor de rechtbank in plaats van in plaats van milde vonnissen, die het werk van de politie ondermijnen en door een heel groot deel van de burgers niet worden begrepen

We hebben geen nieuwe en strengere wetten nodig. De politiek en de autoriteiten zouden de bestaande wetten eindelijk eens in de zin van de eigen burgers moeten uitvoeren en niet constant schenden in de zin van de eigen ideologie. Daarvan zal ook Andreas Pilsl zich bewust zijn. Het ÖVP-gemeenteraadslid roept echter liever om meer controle in plaats van duurzame oplossingen te eisen.

Bron: http://info-direkt.eu

Door: Michael Scharfmüller

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/31 ... itiestaat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 02, 2017 12:06 am

Bende beroofde op listige wijze 25 slachtoffers in en rond Antwerpen-Centraal

1 aug 2017 | Bron: BELGA

Afbeelding

Antwerpen 2018 / Antwerpen - Het openbaar ministerie heeft dinsdag celstraffen tot twee jaar en boetes tot 1.200 euro gevorderd voor een bende gauwdieven die actief was in het Centraal Station van Antwerpen en omgeving. De beklaagden - Algerijnen en Palestijnen die illegaal in het land verbleven - beroofden 25 slachtoffers van hun bezittingen.

De bende sloeg tussen november 2016 en mei 2017 toe in wisselende samenstelling. De leden hadden verschillende trucjes bedacht om hun buit te vergaren. Zo leidde bijvoorbeeld één van hen het slachtoffer af door op het raampje van de trein te kloppen, zodat zijn kompanen in het rijtuig er snel met zijn bagage vandoor konden gaan. Ze maakten vooral portefeuilles, laptops en fototoestellen buit.

Alles gefilmd
Alle diefstallen in het dossier werden door bewakingscamera’s gefilmd, net zoals de verdeling van de buit achteraf. Op basis van de beelden kon de politie zeven leden van de bende identificeren. De meeste beklaagden waren na confrontatie met de beelden tot volledige of gedeeltelijke bekentenissen overgegaan.

Ze hadden de diefstallen gepleegd, omdat ze illegaal in het land verbleven en geld nodig hadden om eten, medicatie of drugs te kunnen kopen. Zes van de beklaagden verschenen aangehouden voor de rechtbank, de zevende liet verstek gaan. De verdediging pleitte voor straffen met uitstel.

Vonnis op 8 augustus.

http://www.gva.be/cnt/dmf20170801_02997 ... 810a369ee8
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 15, 2017 2:34 am

Denemarken stuurt soldaten naar de grens met Duitsland

Geplaatst op 14 augustus 2017

Afbeelding

Nadat de Deense politie de toenemende bendecriminaliteit in het land niet meer de baas wordt, heeft de Deense minister-president Lars Løkke Rasmussen (Venstre) besloten om soldaten naar de grens met Duitsland te sturen en daar grenscontroles te houden. Zo zou de politie ontlast kunnen worden, die zich dan bezig zou kunnen houden met de buitenlandse bendes in het land.

Dit weekend maakte de Deense minister-president Lars Løkke Rasmussen van de liberale partij Venstre bekend dat vanaf september de politie door het leger ontlast zal worden en dat deze zich dan zal bezighouden met de bestrijding van de onlangs sterk toegenomen bendecriminaliteit. Rasmussen verklaarde volgens KN-Online: “De regering heeft besloten dat het leger de politie moet helpen. We hebben de chefs van de politie en het leger verzocht om uit te zoeken hoe dit het best kan worden uitgevoerd. Er zouden bijvoorbeeld grenscontroles of beveiligingstaken overgenomen kunnen worden.”

Toename van schietpartijen in Kopenhagen
Zoals KN-Online berichtte, laten Zweden en Denemarken sinds 2016 als reactie op de razendsnel toegenomen immigratiecijfers de grenzen controleren. Denemarken zette vanaf het midden van vorig jaar bovendien de landwacht in – een ongewapende ondersteuningsorganisatie van de politie. De politie moet nu ontlast worden. Achtergrond: in Kopenhagen hadden de afgelopen maanden meer dan 20 schietpartijen plaatsgevonden.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/14 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 14332
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor King George » Di Aug 15, 2017 10:38 am

Hoe de Italiaanse maffia verdient aan mensensmokkel. Met staatssubsidie.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 12388
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Aug 15, 2017 11:30 am

Pilgrim schreef:
De toekomst van het multiculturele Europa: Frankfurt telt niet alleen de meeste immigranten, maar ook de meeste criminelen

En altijd makkelijk herkenbaar aan de naam Mohammed.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst van mijzelf en verkondig uitsluitend eigen dogma's.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 22, 2017 12:07 am

Criminaliteit op Duitse stations drastisch toegenomen

Geplaatst op 21 augustus 2017

Afbeelding

Gisteren nog vroeg de voormalige volkskrant met 5 miljoen lezers dagelijks – nu minder dan 1,5 miljoen – de “Bild-Zeitung” – aan de kanselier van de economische vluchtelingen wat ze wil doen tegen de exorbitant gestegen inbraak- en buitenlander-criminaliteit. Haar sensationele uitspraak:

“Ik hoop dat het aantal opgehelderde delicten, dat helaas nog zeer gering is, verbeterd kan worden.” Merkel zei over de balans van de criminaliteit van “asielzoekers” tot nu toe: “We hebben veel geleerd, helaas ook uit treurige ervaring. Maar ik geloof dat we ook een heel stuk beter zijn geworden.”

Geloven doe je ook in de kerk, maar daar gaat al een hele tijd niemand meer naartoe. Helaas heeft niemand haar aangesproken op de enorm toegenomen criminaliteit op de stations in Duitsland. In de “Junge Freiheit” kun je wat dit betreft het volgende lezen:

Behalve in Düsseldorf zou de politie in de tien drukste stations Hamburg, Frankfurt am Main, Keulen, Stuttgart, Centraal Station Berlijn, Hannover, Berlin-Friedrichstraße en Berlin-Ostkreuz duidelijk meer delicten hebben geregistreerd dan vijf jaar geleden. Vooral in Stuttgart werd de veiligheidssituatie dramatisch slechter. In 2011 had de federale politie, die verantwoordelijk is voor stations, ongeveer 1580 delicten geregistreerd. In 2016 waren dat er met 3060 bijna tweemaal zoveel. In Frankfurt is het aantal gemelde drugsdelicten in dezelfde periode verdrievoudigd. In Hannover registreerde de politie 61% meer delicten dan vijf jaar geleden.

Oh, oh, mevrouw Merkel, wat is er toch van de openbare veiligheid terechtgekomen? Je bent niet eens meer veilig op Duitse stations? Langzamerhand vergaat me echt de lust om de deur uit te gaan. In Hamburg in de supermarkten moet je er rekening mee houden neergestoken of op straat door links-radicale mama-jongetjes met stenen bekogeld te worden. In Keulen wil liever niemand meer naar de Ebertplatz, Friesenplatz of Neumarkt, in ieder geval wanneer men geen junkie is. In Berlijn word je halfdood geschopt in de metro, of voor metro´s geduwd of van trappen afgeschopt, of uiterlijk tijdens het bezoek aan de kerstmarkt overreden. Je kunt in Bremen alleen maar over de discopromenade lopen zoals Bruce Willis met het legendarische schild in Die Hard 3 door de Bronx. In Duisburg-Marxloh kun je niemand meer in je eigen taal vragen hoe laat het is zonder onmiddellijk cultureel verrijkt te worden. Op Facebook mag je ook niks meer schrijven zonder trammelant te krijgen met de internet-gestapo van Heiko Maas.

Het wordt echt steeds avontuurlijker in ons land. Nu neemt zelfs op onze stations de criminaliteit pijlsnel toe? Waar ligt dat aan? Ligt het er misschien aan dat Thomas Müller met zijn vrienden Timo en Uwe zich thuis vervelen? Misschien zijn het de grote families van Maier of de gebroeders Müller die met een bestelbusje door andere deelstaten rijden om inbraken te plegen?

Het maakt niet uit waar de daders vandaan komen, in heel Duitsland stijgt de criminaliteit tot in het onmetelijke en niemand doet iets? De CDU maakt nog verkiezingspropaganda met politieagenten en dat zij voor hen wil zorgen en laat deze daarna compleet in de steek, net zoals de Duitse justitie? Nu kun je niet eens meer met een gerust geweten met de trein naar familieleden, naar het voetballen of naar een evenement.

Hoe stelt Jörg Radek, de vicevoorzitter van de Duitse politievakbond, vast: (…) Daarbij zou een meestal onaangename sfeer op de stations komen. De toenemende verruwing van de samenleving is vooral op de stations heel goed te merken.

Hoe diep willen we eigenlijk nog zinken en hoe ver willen we de openbare veiligheid nog naar de haaien laten gaan?

Bron: https://politikstube.com

Door: “Roland”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/21 ... oegenomen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 12388
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Aug 22, 2017 12:34 pm

Gezeik!

In Duitsland heeft de meerderheid hier overtuigend zelf voor gekozen. Ere wie ere toekomt. Het volk dat ook Hitler aan de macht hielp. Mij verbaast dit allemaal niks.

Ophouden met zeuren!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst van mijzelf en verkondig uitsluitend eigen dogma's.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 09, 2017 1:44 am

Bolwerk van criminaliteit Leipzig: delicten exploderen – Noord-Afrikaanse veelplegers verantwoordelijk

Geplaatst op 8 september 2017

Afbeelding

De beursstad in de Duitse deelstaat Sachsen heeft niet alleen te kampen met een militante links-extreme scene, maar geldt ook als een bolwerk van criminaliteit en de op twee na gevaarlijkste stad na Berlijn en Erfurt voor wat betreft delicten per 100.000 inwoners.

Volgens de politie van Leipzig beat de stad “in het jaar 2016 met 117.780 zaken een aanzienlijk groter aantal delicten dan in het jaar daarvoor”. Dat komt overeen met een plus van 16.107 zaken, wat 15,8% van de delicten uitmaakt. In de stad zelf kwam het zelfs tot een stijging van 20,4% in vergelijking met het jaar daarvoor. Zelfs de “Mitteldeutsche Rundfunk” (MDR) moest toegeven dat “de angst voor criminaliteit in Leipzig toeneemt”. De belangrijkste daders zijn volgens mediaberichten Noord-Afrikaanse veelplegers.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/08 ... oordelijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 12388
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Sep 09, 2017 6:52 pm

Ontzettend veel toename van criminaliteit door natuurrampen.

Even een geheugen opfrissertje. Over wie gaat het ook alweer? Statisch gezien . . .
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst van mijzelf en verkondig uitsluitend eigen dogma's.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 14, 2017 12:09 am

Berlijn, hoofdstad van de misdaad

Geplaatst op 13 september 2017

Afbeelding

In de 3,5 miljoen inwoners tellende Duitse metropool Berlijn worden de heersende wantoestanden als onder een vergrootglas zichtbaar. Er moet gevreesd worden dat deze rampzalige ontwikkelingen zich over het hele land zullen uitbreiden. In de verkiezingscampagne worden deze toestanden echter compleet doodgezwegen.

De georganiseerde criminaliteit wordt door Arabische familieclans gedomineerd, de No-Go-Areas van Berlijn kleuren steeds grotere delen van de landkaart rood, bovendien escaleert het “vluchtelingen”geweld en de “vluchtelingen”criminaliteit en de steeds sterkere islamisering van complete straten zorgt voor Arabische omstandigheden op straat. Zo zien de toestanden er buiten de parallelwereld van Berlin-Mitte er inmiddels uit.

Berlijn is verloren
Op de Alexanderplatz in Berlijn was deze dagen de nieuwste ontwikkeling te zien. Wanneer etnisch vijandige “vluchtelingen”groepen op elkaar los gaan, worden de massale vechtpartijen intussen massale steekpartijen. In de afgelopen jaren zijn daar de gepleegde delicten verdubbeld. In het jaar 2016 registreerde de politie 7820 delicten, alleen op de Alexanderplatz. Deze cijfers zijn afkomstig uit de officiële criminaliteitsstatistiek, die door politieke beïnvloeding ondertussen net zoveel betekenis bezitten als de verkiezingsprogramma´s van de CDU en de SPD.

Op de Alexanderplatz vechten nu bijna dagelijks Syriërs en Afghanen met elkaar, autochtonen en toeristen geraken onvrijwillig steeds opnieuw tussen de fronten. Daarbij worden meedogenloos grote keuken- of klapmessen gebruikt en afgebroken bierflessen. Onlangs moest een 18-jarige met een messteek in de rug met spoed geopereerd worden. Dit brute geweld van “beschermingzoekers” haalt de grote media niet, en als dat al een keer gebeurt, zoals in de “Welt”, wordt de betrokkenheid van Afghanen en Syriërs weg gecensureerd. In uiterste noodzaak verschijnt er nog een politiek correcte persmededeling van de leiding van de politie, die iets bazelt over “door criminaliteit belaste plekken”. Dat was het. mond houden. Zwijgen.

Ter afsluiting wordt nog de meest belachelijke van alle parolen om vol te houden, zoals bij een kapotte grammofoonplaat, steeds opnieuw afgespeeld – “Wir schaffen das”. Daarna wachten dan de volgende vrolijke tv-programma´s en het overblijfsel van mislukte presentatoren, de spelletjesshows bij de ARD en het ZDF.

Brute roofmoord vanwege een mobieltje
Dan gaan we door naar de volgende “door criminaliteit belaste plek”, de Tiergarten in Berlijn. Al maandenlang is het bezoek aan dit park een levensgevaarlijke zaak geworden. In plaats van recreatie dreigt geweld, roof, verkrachting en moord. Zoals bij een voorval, toen twee homoseksuelen door “meerdere jonge mannen, die allemaal gebroken Duits gesproken zouden hebben”, werden aangevallen. De overval eindigde voor de slachtoffers met een dijbeenbreuk en een maandenlang ziekteverhaal. Deze criminele horde maakt zelfs geen halt voor 75-jarigen. De oudere man werd in de Tiergarten door drie mannen omsingeld, in elkaar geslagen en neergeslagen. Daarbij brak de gepensioneerde zijn sleutelbeen en liep meerdere wonden in zijn gezicht op. De criminelen worden in de pers van de hoofdstad omschreven als daders met gebroken Duits, groepen daders, groepen jonge daders. Het woord vluchtelingencriminaliteit valt uiteraard niet en de rood-rood-groene Senaat blijft natuurlijk ook in dit geval verder werkeloos toezien, zodat de daders in de Tiergarten niet alleen ongehinderd delict op delict kunnen plegen, maar ook steeds ruwer worden.

De actuele daden laten een brutaliteit zien die men anders uit oorlogsgebieden kent. Enkele dagen geleden werd het lijk van de bekende Berlijnse kunsthistorica Susanne F. in de Tiergarten gevonden. Onbekende daders hebben haar eerst overvallen en toen met onvoorstelbaar geweld gewurgd. De weduwnaar vertelde over de eerste informatie van de artsen en de politie, die van een verschrikkelijke, minutenlange doodsstrijd spraken. Men vond geen sporen van verkrachting, het ging blijkbaar om een brutale roofmoord. Er werden meerdere voorwerpen gestolen, waaronder de smartphone van de 60-jarige, die de daders twee dagen later probeerden te gebruiken. Slechts enkele dagen daarvoor was de dakloze Klaus J. het slachtoffer van een geweldsdelict geworden. De politie heeft nog maar weinig informatie over de beide moorden, zodat zij zich volledig vrij in de straten van Berlijn bewegen en uitkijken naar hun volgende slachtoffers.

In de eindspurt van de verkiezingscampagne wordt deze lawine van delicten verzwegen, kennelijk moet de bevolking rustig worden gehouden. In plaats van de bevolking op deze gevaren te wijzen, zodat ze bepaalde plekken mijdt en in geen geval alleen betreedt, zendt de staatstelevisie ononderbroken geënsceneerde verkiezingsprogramma´s met geïnstrueerde mensen die applaudisseren uit. Zo komen de uitzendingen in ieder geval op mij over. Ondertussen eindigen bezoeken aan een park in Duitsland met een gruwelijke dood – vanwege een smartphone.

En om het geweld in de hoofdstad nog te bewijzen, hier een melding van vandaag:

Omdat hij een vrouw te hulp wilde komen, werd een 23-jarige man in de nacht naar woensdag aangevallen.

De vrouw werd op de Alexanderplatz ter hoogte van de Wasserspiele tegen 01.50 uur door meerdere mannen lastiggevallen, zoals de politie meedeelde. Toen een voorbijganger haar wilde helpen, viel de groep hem aan. De 23-jarige werd met pepperspray bespoten, tegen de grond geslagen en geschopt.

De vijf daders lieten het slachtoffer met rust en sloegen op de vlucht.


Bron: www.journalistenwatch.com

Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/13 ... e-misdaad/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 33404
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Mahalingam » Do Sep 14, 2017 9:09 am

"De vijf daders lieten het slachtoffer met rust en sloegen op de vlucht."
Vijf.
Dan weet ik het wel. dan weet ik het wel.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 28898
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 19, 2017 10:05 pm

Deense overheid over misdaad door ‘migranten': ‘Ergste situatie sinds de Tweede Wereldoorlog’

Door Michael van der Galien, 18 september 2017

Afbeelding
Foto: De ene auto na de andere wordt in de fik gestoken in Denemarken. Foto ter illustratie: Jason Bolonski (bron: Flickr)

De rechtsstaat staat op het punt van imploderen in Denemarken. Dit komt doordat ‘low-tech-jihad’ en bendes migranten de straten overnemen. De Deense overheid is verbaasd. Dat zou het niet moeten zijn.

Steeds meer Denen maken zich grote zorgen over wat er in hun land gebeurt. Niet zo gek. Er zijn de afgelopen tijd namelijk duizenden ‘incidenten’ gemeld van auto’s wiens banden waren los geschroefd, grote blokken die van viaducten op auto’s werden gegooid, en dunne ijzerdraden die over fietspaden werden gehangen met de duidelijke bedoeling om onschuldige voorbijgangers serieus te verwonden. Oh ja, en in de maand juni werden er zo’n 150 auto’s in de fik gestoken.

In bijna alle gevallen blijken de daders uit de zogenaamde MONAP-landen te komen (Midden-Oosten, Noord-Afrika, Pakistan).

En dat is nog niet alles. Ook zijn er bendes ‘migranten’ die voor de lol het vuur openen op Denen die lekker aan het winkelen zijn. Drie mensen zijn neergeschoten in wat Robert Spencer “oefeningen” noemt. Aangezien alle gewonden jonge mannen waren waarschuwt de Deense overheid mannen van tussen de 17 en 25 jaar oud nu om openbare plekken in Kopenhagen voorlopig maar niet te bezoeken.

Preben Bang Henriksen, woordvoerder van de Deense meerderheidspartij die ook in de regering zit, Liberal Venstre, is geschokt door de plotselinge implosie van de rechtsstaat:

“We hebben sinds de Tweede Wereldoorlog niet zulke waarschuwingen gehad van de politie. Het is totaal onacceptabel.”

Zelfs de woordvoerster van de Sociaal-Democraten, Trine Bramsen, moet toegeven dat de liberale overheid gelijk heeft. Zij noemt de huidige situatie niets meer of minder dan “een catastrofe”.

In een ultieme poging om de boel weer in de hand te krijgen heeft het Deense parlement besloten om het leger in te zetten. In eigen land dus.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... eldoorlog/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Pilgrim en 2 gasten