Het verwennen en voortrekken van asieleisers

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 31, 2018 2:42 am

Rode loper voor “Refugees” – Ex-soldaten verrekken op straat

Geplaatst op 29 januari 2018

Afbeelding
Alles voor vreemdelingen – niets voor de eigen burgers.

In Groot-Brittannië neemt het aantal burgers toe dat in de open lucht moet overnachten. Meer dan 5000 mensen – onder hen veel veteranen, die na hun inzet in de oorlog niet meer kunnen wennen in de samenleving – noemen de straat hun “thuis”. Ondertussen rolt het land voor zogenaamde vluchtelingen uit de hele wereld de rode loper uit.

Autoriteiten registreerden bij een steekproef in de herfst van vorig jaar 4.751 “vrijslapers”, een stijging van 15% t.o.v. 2016. 14% van hen zijn vrouwen, slechts 20% geen Brit en 8% onder de 25 jaar, aldus het verantwoordelijke ministerie.

Na Westminster staat de beroemde kustplaats Brighton aan het Nauw van Calais op de oneervolle tweede plaats voor wat betreft dakloze Britten.

Geprezen als “internationaal en tolerant” wijst de stad op zijn homepage bijzonder graag op zijn betrokkenheid voor “Refugees”. Brighton & Hove zou in samenwerking met vluchtelingenorganisaties “Refugees, asielzoekers en andere migranten” helpen, verkondigt de badplaats met van trots opgezwollen borst en noemt zichzelf “City of Sanctuary”, dus een stad die bescherming biedt. Ondertussen sliepen bij de telling in de herfst van vorig jaar officieel 178 mensen in huisportieken op de koude grond.

Volgens informatie van de arts Tim Worthley, die zich bekommerd om daklozen, stierven verleden jaar 17 van hen onder omstandigheden die te vermijden zouden zijn geweest, berichtte de lokale krant “The Argus” in december.

Precies een jaar eerder had de lokale krant Brighton & Hove nog geprezen voor de edelmoedigheid waarmee de gemeente 65 jeugdige “vluchtelingen”, onder hen vele zogenaamde onbegeleide minderjarigen, een onderkomen had geboden. Elk van deze “kinderen” kost de Britse belastingbetaler tot aan diens 25e verjaardag gemiddeld een bedrag van bijna € 80.000,- per jaar, zoals begin januari bekend werd.

Afbeelding

Terwijl de enen, net zoals in Duitsland, volledig “gepamperd” worden, eindigt voor anderen het leven eenzaam na jaren in de open lucht. Er ging een schreeuw van verontwaardiging door Groot-Brittannië toen het nieuws van de ex-soldaat Darren Greenfield (foto recht) de ronde deed. De 47-jarige was enkele dagen voor de kerst na jaren van dakloosheid in een ziekenhuis gestorven. Greenfield had van 1986 tot 1998 in het Britse leger gediend en na zijn afscheid niet meer in de samenleving kunnen integreren. Jarenlang bedelde hij in zijn militaire kleding voor een station in Edinburgh om een paar centen. De exacte doodsoorzaak is tot op de dag van vandaag niet bekend.

Volgens schattingen van het leger leven er in Groot-Brittannië intussen ongeveer 13.000 voormalige soldaten zonder onderdak op de straten van het land – een recordaantal.

“Het is tekenend voor onze tijd dat een soldaat op straat sterft. Veel mensen zijn er woedend over dat een held buiten moet slapen, en ze zijn er nog woedender over dat hij daar compleet verlaten moet sterven. Dat is volledig terecht weerzinwekkend. Het aantal dakloze soldaten zal met het oog op de bezuinigingen op het leger en het steeds groter wordende aantal van diegenen die uit Afghanistan en Irak terugkeren, verder toenemen”, vreest de ex-infanterist Calum McLeod, die lijdt aan een posttraumatische stressstoornis en zich met de door hem opgerichte organisatie “Who Dares Cares” voor anderen met PTSD.

Dat er binnen afzienbare tijd iets aan de situatie verandert, is onder de huidige politiek nauwelijks te verwachten. Iedereen is er teveel mee bezig om de honderdduizenden uit allerlei landen in de hele wereld van een aangenaam verblijf te voorzien.

Zo ondertekenden de Britse premier Theresa May en de Franse president Emmanuel Macron enkele dagen geleden een nieuw akkoord om een snellere asielprocedure mogelijk te maken voor de Calais-vluchtelingen. Bovendien investeert Groot-Brittannië nog eens € 50 miljoen in de grensbeveiliging in Calais. Na de aankondiging dat volwassenen in het vervolg nog maar zes maanden en “onbegeleide minderjarigen” nog maar 25 dagen op de beslissing over hun asielaanvraag en zodoende op de binnenkomst naar Groot-Brittannië hoeven wachten, nemen de aantallen “vluchtelingen” in Calais weer toe. Kort na de bekendmaking van de nieuwe regelingen op 18 januari kwamen er bij de circa 1000 “migranten” nog eens 200 anderen in Calais aan.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/29 ... op-straat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 10, 2018 1:09 am

WAANZIN!

Afbeelding

Wij als bejaarden moeten doorwerken en migranten zitten thuis. Wie nu 60 is, moet doorwerken tot 67,5 jaar. Wie nu 50 is, tot 69 jaar. Wie nu 40 is, kan pas stoppen met 70 jaar; ben je nu 30, dan moet je door tot 71 jaar en 3 maanden. Ondertussen kost een generatie werkloos thuiszittende migranten een bedrag van € 213.756.550.000,- (€ 213 miljard!) en gaat 68% van de bijstand naar migranten. Waarom doen we dit in hemelsnaam?!

Bron: www.facebook.com
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 11, 2018 1:42 am

Hamburg: Luxe woningen voor “vluchtelingen”

Geplaatst op 10 februari 2018

Afbeelding

Grote balkons, ramen tot aan de vloer, moderne architectuur. Wat in Duvenacker in Eidelstedt op het eerste gezicht lijkt op hoogwaardig eigen woningen voor Hamburgers, is een wooneenheid voor illegale vluchtelingen.*

114 woningen voor – volgens verschillende informatie – 300 tot 380 mensen worden op dit moment in de nieuwbouwwijk direct langs de A7 betrokken. Gebouwd door een dochteronderneming van de stedelijke SAGA, gesubsidieerd door de stad Hamburg, gehuurd door de stedelijke onderneming “ondersteunen & wonen”, dus volledig door u betaald.

Dat daarbij niet op een cent werd gekeken, laat de binnenkant zien: chique badkamers, eikenlaminaat, grote balkons, waarvan menig Hamburger alleen maar kan dromen. Alle woningen zijn deels gemeubileerd (keuken > meer foto´s in het originele artikel).

En zoals dat bij de zogenaamde publiekrechtelijke onderbrenging nu eenmaal gebruikelijk is, worden de bewoners volledig verzorgd door medewerkers van “ondersteunen & wonen”, inclusief een technische dienst, die helpt met verhuizen, meubels in elkaar zet en naar eigen zeggen ook vuilnis verwijderd. (???)

Wat het project in Duvenacker bijzonder ergerlijk maakt: het is ontstaan tegen de wil van veel buurtbewoners. Er werd zonder bebouwingsplan gebouwd – de juridische vrijkaart van de “grote coalitie” in Berlijn maakte het mogelijk.

Er werd gebouwd in beschermd natuurgebied, dat in het verleden absoluut taboe was om er te bouwen. De Groenen overigens, anders de zelfbenoemde beschermheren van iedere steekmug, waren in geen velden of wegen te bekennen.

Een actie voor een referendum werd door het district ongeldig verklaard, hoewel het noodzakelijke aantal handtekeningen verzameld was.

Het toppunt: een aanwonende wilde op het nu bebouwde terrein een grondstuk kopen om voor haar gezin te bouwen. Dat werd haar door het districtskantoor verboden. Met het argument: teveel lawaaioverlast. Een argument dat blijkbaar alleen voor Duitsers geldt, niet voor “beschermingzoekers”.

Een ander probleem van dit project: Eidelstedt is sowieso een sociaal sterk belast stadsdeel. Met dit project en de vele nieuwe gratis migrantenwoningen van de staat aan de Hörgensweg neemt die belasting verder toe. Het is de vraag hoe scholen en kinderdagverblijven hun taken de baas moeten worden.

* Wij (de AfD district Hamburg-Eimsbüttel) noemen “vluchtelingen” datgene wat zij zijn: illegale immigranten. De vluchtreden asiel is slechts van toepassing voor 0,7% van alle “vluchtelingen” en uit de buurlanden van Duitsland bestaan geen redenen om te vluchten.

Bron: https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/10 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 24, 2018 1:08 am

Bejaarden en illegale migranten in Italië...
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 17 feb. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 25, 2018 12:44 am

Een polygame islamitische immigrant bedankt Angela Merkel voor alle ontvangen voordeeltjes... (+ video)

Geplaatst op 24 februari 2018

Afbeelding

“Der Spiegel” publiceerde afgelopen weekend een reportage met het verhaal van Ahmad A., 32, een Syrische immigrant die in 2015 in Duitsland aankwam met zijn grote familie. Deze ‘vluchteling’, Syrisch, moslim en polygaam, woont heel prettig met zijn twee vrouwen en zes kinderen in een huis van twee verdiepingen dat hem ter beschikking werd gesteld en hij ontvangt naast de uitkering voor zichzelf allerlei toeslagen voor het gezin. Deze reportage heeft veel Duitsers geïrriteerd. Geïrriteerd om te zien wat immigranten zonder een enkel probleem ontvangen, terwijl de Duitse onderdanen hard moeten werken.

Hoewel polygamie in Duitsland illegaal is, legt Ahmad uit dat hij zijn tweede vrouw naar Duitsland mocht brengen, omdat zij de moeder is van vier van zijn kinderen. Verder vertelt deze immigrant dat hij met zijn tweede vrouw trouwde toen ze nog maar 13 jaar oud was. Dit is onder de leeftijd voor toestemming in Duitsland. Zijn eerste vrouw, Betool, was 14 jaar oud ten tijde van het huwelijk.

Ahmad heeft ook een derde vrouw in Syrië, maar hij vertelde de verslaggevers van “Der Spiegel” gekscherend dat het huis groter moet zijn als zij ook overkomt. “Der Spiegel” heeft veel woede opgewekt met deze reportage, waarin Ahmed A. en zijn nieuwe huis zijn te zien. Het huis werd door de gemeente ter beschikking gesteld. De “vluchteling” begrijpt HELEMAAL NIETS van alle consternatie betreffende zijn houding in Duitsland. Hij is toch immers een heel erg gelovige moslim die volgens de sharia leeft en die autoriseert polygamie.

Volgens “Der Spiegel” heeft het huis in Pinneberg in de deelstaat Schleswig-Holstein 5 slaapkamers, een woonkamer, 2 badkamers en een keuken. Iedere vrouw heeft een eigen kamer, net als hijzelf. Hij slaapt nooit met hen tweeën samen, verduidelijkt Ahmed A, maar alleen bij de een en daarna bij de ander. Volgens de Syrische wet mag een man 4 vrouwen hebben.

“Als ik een derde vrouw over laat komen naar Duitsland, dan moet de woning echt groter zijn” , zegt Ahmed heel serieus. “Ze geven ons alle sociale voordelen, ze hebben ons dit huis gegeven”, zegt Ahmad, eraan toevoegend dat Duitsland zijn favoriete bestemming was toen hij zijn land verliet. “Heel erg bedankt”, moeder Merkel.

BEDANKT MEVROUW MERKEL, BEDANKT... Als hem gevraagd wordt hoeveel geld hij van de regering ontvangt, zegt hij: “Dat weet ik niet. Het geld wordt naar de bank overgemaakt en ik neem het op.” Voor hem is degene die hier allemaal voor zorgt mevr. Merkel zelf. “Ik bedank haar erg, heel erg. Zij is de enige persoon die het lijden van het Syrische volk begrijpt. Zij is de enige persoon die het leed van de Syriërs heeft gevoeld. Ik dank ook de Duitsers, ook al zijn er racisten onder hen. Maar de Duitsers kenden de oorlog en toonden grote compassie voor de Syriërs”, voegt hij lachend toe

Ahmed en zijn uitgebreide[re] gezin mogen voorlopig 3 jaar in Duitsland blijven. Gedurende die periode volgt de ANALFABEET geen enkele cursus Duits en wil ook niet gaan werken. Hij blijft liever bij zijn kinderen thuis. En... inderdaad, een zevende is op komst! “Hoeveel kinderen wil je uiteindelijk Ahmed?” “Oh, 10, 20 geen enkel probleem.” “En hoeveel vrouwen?” “Vier, Allah Inshallah.”

Video:Bron: https://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/24 ... jes-video/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 14, 2018 12:16 am

Afdelingschef sociale zaken (SPD): Duitsers zijn gewoon jaloers – “Vluchtelingen” betrekken nieuwe chique huizen

Geplaatst op 13 maart 2018

Afbeelding

In heel Duitsland bestaat een schaars aanbod van huurwoningen, ook Bielefeld staat voor een uitdaging, want er is heel moeilijk woonruimte te krijgen, vooral als het om de onderbrenging van “vluchtelingen” gaat. Probleemoplossing? Net als andere steden bouwt ook Bielefeld huizen voor “vluchtelingen”, en dat in meerdere stadsdelen tegelijk. Worden deze bouwprojecten ook in de prospectussen van de mensensmokkelaars aangeprezen?

Discussies waarom de stad alleen woningen voor gevluchte mensen bouwt, kent de afdelingschef sociale zaken Nürnberger (SPD). “Er is heel duidelijk sprake van een jaloezie-debat.”

Natuurlijk krijgen de autochtonen en/of woningzoekenden de indruk dat er met voorrang woningen voor “vluchtelingen” gebouwd worden, hoewel de verantwoordelijken niet moe worden om steeds opnieuw te benadrukken dat er geen sprake is van ongelijke behandeling en dat de huizenbouw voor “vluchtelingen” bijdraagt aan het ontlasten van de woningmarkt:

Dat mag in theorie dan wel kloppen, in de praktijk ziet het er echter anders uit, wanneer woningzoekenden maandenlang op een woning moeten wachten, op wachtlijsten worden gezet en woonruimte duidelijk schaarser wordt, omdat de woningbouw voor de “hier al langer levenden” stagneert. Bovendien kunnen veel burgers zich alleen nog maar een klein gat als woning veroorloven, terwijl de “vluchtelingen” nieuwbouw betrekken en de huur plus de bijkomende kosten gedragen moeten worden door de belastingbetaler. Dan zou er geen onvrede respectievelijk geen jaloezie-debat ontstaan?

De beste oplossing van het probleem zou toch zijn wanneer de honderdduizenden afgewezen en tot vertrek verplichte “vluchtelingen” het land vrijwillig verlaten of na een nationale krachtsinspanning door Merkel consequent en op de korte termijn uitgezet zouden worden. Dan zou de situatie op de woningmarkt in alle steden respectievelijk deelstaten wezenlijk ontspanner zijn.

De verantwoordelijken besluiten tot nog meer sociale springstof, die de burgers op een zilveren schaaltje gepresenteerd wordt, en ze zijn er bovendien verbaasd over dat de AfD steeds mee kiezers krijgt. In dezelfde ademtocht beweren ze dat de AfD het land zou splijten. Maar wie is daadwerkelijk voor de splijting van de samenleving verantwoordelijk?

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/13 ... ue-huizen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten