Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 35358
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Apr 16, 2018 4:15 pm

Een Afghaan werd dood geschoten terwijl hij bezig was ongelovigen dood te slaan.
En dat een Moslim dood is geschoten door een ongelovige, dat kan niet en mag niet. protest !
Hier zie je ze:
Afbeelding

Als echte kolonisten lopen ze met vlaggen van hun thuisland, Afghanistan.
En er is een beroepsmoslim (zie wite woestijnkleding) die toezicht houdt.
http://www.pi-news.net/2018/04/nach-todesschuss-auf-gewalt-afghanen-tobt-der-moslemmob/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32343
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 16, 2018 9:22 pm

Hier de Nederlandse vertaling van bovenstaande artikel op PI.

Na dodelijk schot op gewelddadige Afghaan woedt de moslimmeute

Geplaatst op 16 april 2018Vrijdag jongstleden viel een Afghaans goudstuk werknemers van een bakkerij in Fulda aan met een stok en verwondde hen deels zwaar. Ook de gealarmeerde politieagenten werden aangevallen. De woedende en uitermate agressieve “naar vrede verlangende” werd door de politie doodgeschoten.

Maar om Duitsland en zijn burgers te beschermen, betekent voor de binnendringers, waarvandaan dan ook, verzet tegen de veroveraars. Daarom trok een Afghaanse meute, Afghaanse vlaggen meedragend en Allahu Akbar roepend, gisteren door de straten van Fulda, ging tekeer tegen de Duitse staatsmacht en eiste “gerechtigheid” – vermoedelijk volgens de sharia-wet, omdat een van hun soldaten na een gewapende aanval op Duitse “ongelovigen” werd gedood.

Demonstratie in Fulda

De demonstranten trokken zondagmiddag door Fulda. Ze plaatsen vraagtekens bij de handelwijze van een politieagent, die vrijdag een 19-jarige Afghaan had doodgeschoten.
Posted by Osthessen-Zeitung on Sunday, April 15, 2018


Abdulkerim Demir, voorzitter van de invasiestuurgroep (politiek correct: buitenlander-stuurgroep) in Fulda verklaart dat de Afgaan alleen maar broodjes wilde kopen – op pantoffels. Met een stok!

In de bakkerij vond de verzorging eisende echter alles te langzaam gaan, want de kassa was vermoedelijk nog helemaal niet open deze ochtend, de bezorger was pas gearriveerd. Dat de Duitse rot-honden hem niet ogenblikkelijk ten dienste zijn, verdraagt zo´n islamitisch heerserstype echter slecht en daarom gooide de Afghaanse gast van Merkel met stenen, sloeg hij op de werknemers in en viel de bezorger aan. Dat vindt Demir weliswaar “niet goed”, maar men had hem toch gewoon kunnen oppakken, argumenteert de invasievoorzitter en beschuldigt de politie van moord. Het zou onverdraaglijk zijn dat een “jong mens in Duitsland, die alleen maar twee broodjes wilde kopen”, doodgeschoten zou zijn, zei hij.

De politie moest de optocht tegen zichzelf ook nog, net als iedere demonstratie, beveiligen – in het kader van het recht op vrije vergadering en het recht op vrije meningsuiting.

Ook uitermate ontmaskerend, en een teken van de zich vermoedelijk nauwelijks ook maar aanbrekende integratie, dat de indringers bij ons op kosten van de Duitsers een mooi leven eisen, omdat zogenaamd thuis in Afghanistan alles zo verschrikkelijk is, maar hier hun vlag als een beschermend schild of een dreiging voor zich uit dragen.

Wie gewapend in Duitsland mensen bedreigt en hen verwondt, zou er als consequentie rekening mee moeten houden gestopt te worden – indien nodig op deze manier. Want daarvoor hebben wij de politie!

Bron: www.pi-news.net

Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/16 ... slimmeute/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 15705
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Di Apr 17, 2018 12:33 pm

90 procent immigranten uit Syrië en Eritrea krijgt 2,5 jaar na aankomst in Nederland nog steeds de bijstand

Afbeelding
Foto: Een vluchteling uit Eritrea in Ethiopië. Bron: https://www.youtube.com/watch?v=-uipWtt36T4.

Door Michael van der Galien 17 april 2018

Wat een verrijking!

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat met name vluchtelingen uit Eritrea en Syrië het er lekker van nemen na aankomst in Nederland.

    Anderhalf jaar na het verkrijgen van de verblijfsvergunning in 2014 ontving gemiddeld 90 procent van de 18- tot 65-jarigen een uitkering, in de meeste gevallen bijstand. Een jaar later was dit gedaald naar 84 procent. Analoog aan het hogere aandeel werkenden zijn Afghanen het minst afhankelijk van een uitkering. Van de Syriërs en Eritreeërs kreeg na tweeënhalf jaar nog steeds bijna 90 procent bijstand.

Let wel, in de eerste maanden na het verkrijgen van een verblijfsvergunning wonen veel vluchtelingen nog steeds in de asielopvang. Daar krijgen ze geen bijstand maar leefgeld. Als het CBS het over “90 procent in de bijstand” heeft zijn dat dus vluchtelingen die minstens al flink wat maanden in Nederland wonen, en in dit specifieke geval zelfs al 2,5 jaar. Oftewel 30 maanden.

Volgens het CBS zijn de cijfers voor volwassen vluchtelingen die in 2015 aankwamen in Nederland ongeveer hetzelfde als die van 2014. Anderhalf jaar nadat ze een verblijfsvergunning kregen had slechts 4 procent van de 2015-vluchtelingen werk. 90 procent had een bijstandsuitkering.

De groep die zich daar aan lijkt te onttrekken? Afghanen. Die zijn veel vaker en eerder aan het werk dan hun collega-vluchtelingen uit andere delen van de wereld, en zeker dan die uit Eritrea en Syrië.

    Tweeënhalf jaar na het krijgen van een verblijfsvergunning asiel in 2014 had gemiddeld 11 procent van de 18- tot 65-jarige statushouders werk, als werknemer of zelfstandige. Er zijn wel duidelijke verschillen naar herkomstland, uiteenlopend van 6 procent werkenden bij de Eritreeërs tot 29 procent van de (relatief kleine groep) Afghanen. Ook onder vluchtelingen die in de jaren negentig naar Nederland kwamen, bleken Afghanen relatief vaker aan het werk te zijn dan andere herkomstgroepen.

Dat zijn nogal verschillen: 6 procent en 29 procent. En dat niet één keertje, toevallig de afgelopen jaren, maar al decennia.

Je zou denken dat het misschien interessant is voor Vadertje Staat om daar onderzoek naar te verrichten. Waarom werken Afghanen wel maar Eritreeërs niet? En wat zegt het eigenlijk over het ‘vluchtelingenschap’ van mensen dat ze hun best duidelijk niet doen om actieve leden van de Nederlandse maatschappij te worden?


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten