Toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32848
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 29, 2018 1:56 am

Italië: Britse door Burkina Faso-“vluchteling” uit Duitsland twee weken lang als seksslavin verkracht

Geplaatst op 28 april 2018

Afbeelding

Opnieuw moest een vrouw haar openhartigheid tegenover zogenaamde vluchtelingen duur betalen. De jonge Britse eindigde als “seksslavin” in Zuid-Italië en werd door drie Afrikanen meerdere weken lang vastgehouden en verkracht.

De 39-jarige uit het noorden van Groot-Brittannië leerde Mamadou Jallow (foto), een migrant uit Burkina Faso, via Facebook kennen en trok naar Duitsland om daar met hem samen te leven. Nadat haar loverboy bij drugszaken een concurrent met een mes had verwond, zouden ze genoodzaakt zijn geweest om Duitsland te verlaten, bericht “Mail Online”.

Haar vlucht voerde haar naar Zuid-Italië, naar Rosario. Daar aangekomen, haalde Mamadou Jallow haar bankrekening leeg en sloot hij haar op in een kamer in een afgelegen huis. Hij pakte haar mobiele telefoon af en verkrachtte en mishandelde haar met twee andere “kameraden” uit Mali.

Pas twee weken later lukte het haar om haar mobiele telefoon te pakken te krijgen, waarmee ze wanhopig haar familie opbelde en om hulp smeekte. Haar familieleden, die inmiddels Interpol al hadden ingeschakeld omdat ze maandenlang niets van haar hadden gehoord, alarmeerden de politie.

Het lukte de agenten haar mobiele telefoon te traceren en haar op te bellen. Op aanwijzingen van de politie kon ze via een raam het huis ontvluchten.

De 39-jarige Britse zou zich in een “verschrikkelijke toestand” bevinden, deelde een woordvoerder van de politie mee. Ze zou nu in een ziekenhuis bijkomen van haar lijdensweg.

Jallow werd even later gearresteerd en wegens ontvoering, tot slaaf maken, zwaar seksueel geweld en diefstal aangeklaagd. Ook de beide andere verdachten werden gearresteerd.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/28 ... verkracht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13760
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Apr 29, 2018 9:08 am

Wat ik nu zo kut vind aan bovenstaand door Pilgrim gelanceerd artikel, is dat de 'loverboy' met volledige naam wordt genoemd, maar het domme geile geestesgestoorde Engels blondje van 39 niet.

Dit is nu wat we onder discriminatie verstaan. En E.J. Bron werkt daar keihard aan mee. Daar geilen ze blijkbaar op.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 65572
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Ariel » Zo Apr 29, 2018 12:22 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Wat ik nu zo kut vind aan bovenstaand door Pilgrim gelanceerd artikel, is dat de 'loverboy' met volledige naam wordt genoemd, maar het domme geile geestesgestoorde Engels blondje van 39 niet.

Dit is nu wat we onder discriminatie verstaan. En E.J. Bron werkt daar keihard aan mee. Daar geilen ze blijkbaar op.


In geen enkel Brits artikel wordt de naam van de naieve domme vrouw genoemd, dus kan ook E J Bron ons niet wijzer maken. Ik denk dat ze haar niet benoemen voor privacy redenen.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32848
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 29, 2018 11:37 pm

Milaan: Marokkanen in bloedige roes – 1 dode en 3 gewonden in één nacht

Geplaatst op 29 april 2018

Afbeelding

In de nacht naar vrijdag lieten de beide Marokkanen Abderahim Anass en Saad Otmani in Milaan hun bonte cultuur de vrije loop. Eén dode en drie deels zwaargewonden komen voor rekening van de geschoolde mes vakkrachten uit Noord-Afrika. In slechts enkele uren trokken de twee een bloedig spoor door Milaan. In Cinisello Balsamo beroofden ze een 36-jarige Peruaan van twee mobiele telefoons en verwondden hem met een fles in zijn gezicht. Korte tijd later ramden ze een 31-jarige Italiaan een mes in de borst en de buik om zijn portefeuille te roven.

Dat vonden de Noord-Afrikanen echter nog niet genoeg. In de Via Settembrini, in het centrum, vermoordden ze met steken in het bovenlichaam een 22-jarige kelner uit Bangladesh. Het slachtoffer overleed nog ter plaatse aan zijn verwondingen. Daarna had een 21-jarige Britse, die in Milaan studeert, de pech de zich illegaal in Italië bevindende 28- en 30-jarige geweld[plegers in de buurt van het Centraal Station voor de voeten te lopen. Ook zij werd met het mes aangevallen en verwond en haar smartphone werd gestolen.

In de vroege morgenuren konden de beide bloeddorstige monsters door de carabinieri worden gepakt. Een van de twee werd al eerder wegens zware roof gearresteerd, maar zoals gebruikelijk weer vrijgelaten.

Italië is wat betreft de gewelddaden van de illegale “gasten” al iets verder, maar Duitsland is goed op weg om naar boven te klimmen op de bloedige ranglijst.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/29 ... een-nacht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32848
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 12, 2018 1:54 am

In Duitsland wonen in totaal ongeveer 82.000.000 mensen. Van hen zijn ongeveer 10.200.00, dus 12%, niet-Duitsers, en ongeveer 2.200.000, dus 3%, immigranten. Je mag dus verwachten dat deze percentages dienovereenkomstig in de criminaliteitsstatistiek van de politie terug te vinden zijn. Maar net zoals in Kosovo komen er steeds meer berichten van overvallen op de bevolking. Wie dat nu nog steeds ontkent, wordt geadviseerd om de statistiek “Bundeslagebild Kriminalität im Kontext von Zuwanderung 2016” van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken te lezen. De vluchtelingen/migranten zijn in de criminaliteitsstatistiek zwaar oververtegenwoordigd.

Door immigranten gepleegde delicten

2012 (1,9%), 2013 (2,0%), 2014 (2,5%), 2015 (3,6%), 2016 (9,2%)

Sterke toename van verdachte immigranten uit de individuele landen van herkomst.

“Bij aanschouwing van de absolute aantallen verdachten zijn bijzonder hoge percentuele stijgingen bij de verdachte immigranten uit:


Iran (+296%), Irak (+237%), Syrië (+197%), Afghanistan (+195%)

vast te stellen.”

Delicten tegen het leven met minstens één verdachte immigrant

2012 (3,0%), 2013 (4,2%), 2014 (4,4%), 2015 (8,6%), 2016 (13,0%)

Delicten tegen de seksuele zelfbeschikking met minstens één verdachte immigrant

2012 (1,8%), 2013 (1,6%), 2014 (2,6%), 2015 (4,6%), 2016 (9,1%)

Staatsburgerschap van verdachte immigranten op het gebied van de delicten tegen de seksuele zelfbeschikking – verandering van 2015/2016

Syrië (+318,7%), Afghanistan (+259,3%), Irak (+222,7%), Pakistan (+70,3%), Iran (+329,7%), Algerije (+100,0%), Marokko (+115,7%)

Als Duitsers gelden in de criminaliteitsstatistiek van de politie iedereen met een Duits staatsburgerschap, onafhankelijk van hun herkomst. De evaluatie valt dus ten gunste van de niet-Duitsers en immigranten uit. Desondanks bewijst de statistiek een toename van de criminaliteit door vluchtelingen/migranten.

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/11 ... an-europa/

viewtopic.php?f=43&t=25307&start=50#p450194

Verschenen er onlangs niet allemaal berichten in de kranten dat het allemaal best meeviel met de criminaliteit en er geen enkel verband zou zijn tussen immigratie en criminaliteit? :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32848
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 12, 2018 10:48 pm

Topofficials die zeggen dat criminaliteit vier keer zo hoog is, moeten vertrekken

Xander, 12-05-2018

Afbeelding
Met dit soort bekende gefotoshopte plaatjes wordt geprotesteerd tegen het bagatelliseren en negeren van de extreem toegenomen migrantencriminaliteit. in West Europa (Afbeelding: (2)).

Migranten gemiddeld 7,5 x vaker betrokken bij criminaliteit dan autochtonen - In 5 jaar tijd 9 x zoveel zedenmisdrijven door migranten

In zowel Nederland als Duitsland berichtten de media de afgelopen week dat de criminaliteit gedaald is naar het niveau van de jaren ’80 (ons land) of begin jaren ’90 (Duitsland). Tussen neus en lippen door werd in het nieuws wel toegegeven dat het om geregistreerde criminaliteit gaat, en ‘niet alle’ misdaden worden aangegeven. Dat werd vervolgens gelijk gebagatelliseerd, maar bij aan de overkant van de grens konden sommige topofficials zoveel leugens en propaganda niet langer hebben, en deden er hun mond over open, zoals de voorzitter van de Duitse Bond van Rechercheurs. Nadat hij had gezegd dat het werkelijke aantal misdrijven vier keer hoger is dan de officiële cijfers, kon hij echter meteen vertrekken.

De in heel West Europa verdraaide criminaliteitsstatistieken passen zoals bekend in de strategie van de gevestigde orde in politiek en media om de autochtone Europese burgers zonder kritiek en zonder verzet de massa immigratie van (volgens de plannen uiteindelijk) tientallen miljoenen moslims te accepteren, waar de onvermijdelijke totale islamisering en verdwijning van onze vrijheden en welvaart onlosmakelijk aan verbonden is.

André Schulz, voorzitter van de Duitse Bond van Rechercheurs, legt op 31 mei –hoogstwaarschijnlijk gedwongen- zijn functie neer. Enkele dagen geleden had hij het namelijk gewaagd minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer in twijfel te trekken, die vol trots had beweerd dat het aantal misdaden in Duitsland met amper 6 miljoen het laagste niveau sinds de Wiedervereinigung heeft bereikt.

Top officials politie: Werkelijk aantal misdaden 4 x zo hoog
Schulz durfde erop te wijzen dat het werkelijke aantal misdrijven en misdaden tussen de 20 en 25 miljoen bedraagt, oftewel ongeveer vier keer zo hoog. Net als in landen zoals Nederland en Zweden wordt in Duitsland het leeuwendeel van de misdaad –zowel aangegeven als niet aangegeven- dus niet meer geregistreerd, omdat de politieleiding de taak heeft gekregen bepaalde politieke doelstellingen te vervullen. En die bestaan uit het in slaap sussen van de autochtone bevolking met dit soort valse cijfers, bedoeld om ieder mogelijk verzet tegen de massa immigratie en islamisering de kop in te drukken.

Natuurlijk geeft de Duitse regering niet toe dat Schulz om deze reden moet vertrekken, want dat zou alleen maar verdacht zijn. Dus wordt nu beweerd dat hij verdacht wordt van het plegen van fraude. Deze zaak zou verband houden met een omstreden salariskwestie rond Rainer Wendt, de voorzitter van de Duitse Politievakbond.

Die naam klinkt bekend, zult u denken. Dat klopt; Rainer Wendt hebben we vaker ter sprake gebracht. Deze topofficial van de politie kwam het afgelopen jaar in het nieuws omdat hij zei dat er wel degelijk een onlosmakelijk verband is tussen exploderende criminaliteit en onveiligheid, en het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten. Ook Wendt wees erop dat de officiële criminaliteitscijfers enorm naar beneden worden bijgesteld om de burgers een vals gevoel van veiligheid te geven.

Officiële propaganda in flagrante tegenspraak met realiteit
Dezelfde officiële propaganda onderzoeken stellen dat de Nederlanders en Duitsers ook een ‘veiliger gevoel’ hebben gekregen, wat een bevestiging van de lagere cijfers zou zijn. Uit onafhankelijke onderzoeken en peilingen blijkt in ieder geval in Duitsland volstrekt het tegendeel. Er gaat geen dag voorbij of tal van Duitsers worden het slachtoffers van stelende, inbrekende, agressieve, intimiderende, geweld plegende, aanrandende en verkrachtende migranten, die ook volgens minister Seehofers eigen cijfers 7,5 keer zo vaak crimineel gedrag vertonen, en in de afgelopen 5 jaar maar liefst 9 x meer zedenmisdrijven pleegden (2).

Topofficials zoals Schulz en Wendt die weigeren mee te doen met het bedriegen van hun eigen volksgenoten en hier openlijk op wijzen, worden in een hoek gedreven en/of de laan uitgewerkt. Er is geen enkele reden aan te nemen dat in Nederland niet dezelfde intimidatie en chantage plaatsvindt.

Zo wordt u belazerd
Voor de duidelijkheid: de nieuwsberichten in de media maken op de hun bekende misleidende wijze enkel onderscheid tussen geregistreerde en niet-geregistreerde (als zijnde niet aangegeven) criminaliteit. Ze ‘vergeten’ gemakshalve dat het leeuwendeel van de niet-geregistreerde criminaliteit door hogerhand bevolen genegeerde criminaliteit is, tenminste, voor zover de daders een migranten achtergrond hebben.

Dat houdt in dat een onbekend aantal misdrijven –en volgens Schulz dus zelfs de overgrote meerderheid- wèl bekend is bij de politie, maar op last van de betrokken ministeries niet in de statistieken worden opgenomen, en rechtstreeks in de prullenbak verdwijnen. Diverse lagere politiefunctionarissen en agenten in Duitsland hebben de afgelopen jaren bevestigd dat dit hen van hogerhand bevolen werd, en dat bij die bewust niet onderzochte misdaden ook zware delicten zoals verkrachtingen en zelfs (pogingen tot) moorden zitten.

Xander

(1) Eva-Hermann
(2) Journalistenwatch

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... vertrekken

Zie ook hier: viewtopic.php?f=24&t=20350&start=125#p450171
en hier: viewtopic.php?f=25&t=16731&start=1575#p449992
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32848
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 12, 2018 10:56 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32848
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 16, 2018 11:28 pm

Zweedse massa media berichten dat 90% daders groepsverkrachtingen migranten zijn

Xander, 16-05-2018

Afbeelding

Ook in Finland: 93% zedenmisdrijven migranten gepleegd door moslims, helft slachtoffers zijn minderjarige autochtone meisjes – Nederlandse korpschef erkent dat politie 25% vaker moet uitrukken voor ‘verwarde mannen’, de afgelopen 5 jaar in totaal 83.501 keer

Voor het eerst in jaren mochten de Zweedse massa media de linkse staatscensuur negeren door iets negatiefs over moslimmigranten te schrijven, vermoedelijk omdat de feiten te hard zijn om nog langer te blijven negeren. Zo’n 90% van de groepsverkrachtingen in het land worden gepleegd door migranten. Desondanks wagen Zweedse ‘experts’ nog steeds te stellen dat er geen enkel verband bestaat met het niet meer te ontkennen feit dat bijna alle daders migranten zijn.

Van de in het afgelopen jaar 43 veroordeelde groepsverkrachters hadden er 42 een migranten achtergrond. Tussen 2012 en 2017 ging het om 112 veroordeelden, waarvan minimaal 88% migrant was, waarvan 73% afkomstig van buiten Europa.

Duidelijke en harde feiten, maar de kranten moesten vervolgens wel ‘experts’ aan het woord laten die met droge ogen beweerden dat de er ‘geen oorzakelijk verband’ is tussen de stijging van het aantal groepsverkrachtingen, en het –wederom: vastgestelde- feit dat de daders bijna uitsluitend migranten zijn of een migrantenachtergrond hebben. Dat is net zo logisch als beweren dat een blauwe lucht niets te maken heeft met het feit dat op die dagen de zon schijnt.

Migranten al 13 jaar geleden 5 x zo vaak verdacht van verkrachting
De BRA, de Zweedse instantie die de criminaliteitsstatistieken samenstelt en publiceert, heeft al vele jaren de opdracht van de regering in Stockholm om de etniciteit en afkomst van de daders niet meer te publiceren. Toch erkende onderzoeker Stina Holmberg van de BRA dat ‘de cijfers ons niet verbazen, omdat het al in 2005 vijf keer waarschijnlijker was dat iemand die in het buitenland is geboren verdacht wordt van verkrachting, dan iemand die in Zweden geboren is en Zweedse ouders heeft.’

Maar haar oplossing? ‘Harder werken aan integratie,’ hoewel dat ondanks het pamperen van al die migranten, en hen de Westerse waarden proberen bij te brengen, tot nu toe vrijwel volledig is mislukt.

Sociaal werkster: daders zijn eigenlijk de slachtoffers
Een sociaal werkster deed er nog een schepje bovenop door niet migranten, maar de Zweedse samenleving de schuld te geven, enkel vanwege het publiceren en erkennen van deze feiten, die volgens haar genegeerd dienen te worden. Kortom: de daders zijn in haar ogen eigenlijk slachtoffers – niet de door hen verkrachte Zweedse vrouwen en meisjes. (1)

Finland: 93% daders zedenmisdrijven migranten is moslim
In buurland Finland zijn de cijfers al niet anders. Uit een onderzoek van de politie academie blijkt dat 93% van de migrantendaders van zedenmisdrijven afkomstig is uit islamitische landen, waarvan twee derde uit Irak, gevolgd door Afghanistan en Marokko. Bijna de helft van al hun slachtoffers zijn minderjarige Finse meisjes.

Vorig jaar beleefde Finland zijn eerste officiële terreuraanslag toen een Marokkaanse asielzoeker in de stad Turku op straat ineens 10 mensen neerstak. (2)

Ook Nederlandse politie moet veel vaker uitrukken voor ‘verwarde mannen’
In ons eigen land riepen de media en politiek gezamenlijk hosanna na het recente nieuws dat de geregistreerde criminaliteit in ons land verder is gedaald. Vandaag komt dan toch schoorvoetend, en met de nodige bagatellisering, de ontnuchtering: korpschef Erik Akerboom erkent dat deze lagere criminaliteit ‘botst met de realiteit’, omdat er steeds meer ‘onzichtbare’ criminaliteit is.

Drugshandel en liquidaties worden als eerste genoemd, maar welke gewone burger heeft daar nu echt last van? Tussen neus en lippen wordt dan toch de echte reden genoemd: de politie moest in 5 jaar tijd een kwart vaker uitrukken voor spoedsituaties, waarvan 83.501 keer voor ‘verwarde personen’. Bijna de helft van die stijging vond het afgelopen jaar plaats. (3)

Inmiddels hoeft weinig Nederlanders meer te worden uitgelegd wat de afkomst en religie van 9 van de 10 ‘verwarde mannen’ is – kijk maar naar de officiële Zweedse en Finse cijfers.

Xander

(1) Unzesuriert
(2) Infowars
(3) NU

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... anten-zijn
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten