Toenemende politiek correcte repressie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36855
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 10, 2019 4:13 am

Islamisering: Tien keer zoveel Zweden veroordeeld wegens online kritiek op immigratie

Xander, 09-01-2019

Afbeelding
De fascistische ‘bruinhemden’ uit de jaren ’30 zijn teruggekeerd, en laten zich gelden door vele honderden aanvallen op AfD leden, en zoals vorig week zelfs een bomaanslag op een AfD kantoor. (Afbeelding: Jens Maier / Alternative für Deutschland).

Duitse politie doet aan racial profiling: Blanke vrouw door agenten aangesproken op haar vlechten die ‘rechts’ zouden zijn – AfD parlementslid zwaar mishandeld door Antifa terroristen, die jaarlijks honderden leden en politici aanvallen

Dat Zweden allang geen open democratie met vrije meningsuiting is en in pijlsnel tempo een aan de islam onderworpen staat wordt behoeft geen uitleg meer. De linkse regering in Stockholm heeft frontaal de aanval geopend op iedere burger die het waagt openlijk kritiek te hebben op het massa immigratiebeleid en de islam. Daarvoor heeft het de extreemlinkse controlegroep ‘Näthatsgranskaren’ ingezet, dat in de periode 2017-2018 het aantal aangiften naar 1218 deed stijgen, en het aantal veroordelingen wegens ‘haatspraak’ (op vooral Facebook) naar 144, tien keer zoveel als het jaar ervoor.

De Zweedse ‘online hate speech monitor’ heeft hiervoor € 150.000,- gekregen van de MUCF, dat ook andere extreemlinkse organisaties zoals Expo subsidieert. Het grootste deel gaat naar het salaris van Tomas Ǻberg, die in de lente van vorig jaar door de grote Zweedse krant Aftonbladet als ‘Zweedse Held’ werd genomineerd.

Die nominatie werd echter ingetrokken toen bleek dat hij zijn eigen (huis)dieren dood had gemarteld, wat extra wrang was omdat het ‘Zweedse Held’ prijs werd gesponsord door huisdierenverzekeraar Agria. (1)

Duitsland: ‘Rechts’ vanwege vlechten en traditionele man/vrouw verhoudingen
Ook in Duitsland worden van de globalisten afwijkende ‘rechtse’ of ‘populistische’ meningen steeds harder onderdrukt. Zo doet de politie in het beruchte Chemnitz inmiddels aan ‘racial profiling’: agenten spraken een jonge blanke vrouw op het station aan op het feit dat ze haar haar in vlechten droeg, en vroegen haar of ze er soms ‘rechtse politieke denkbeelden’ op nahield. Haar vriend moest vervolgens een blaastest doen.

‘Ik ben compleet geschokt dat ik vanwege mijn vlechten als een rechtse radicaal ben geprofileerd,’ aldus de vrouw. ‘Ik ben sprakeloos, want ik had nooit kunnen denken dat zoiets (hier) zou kunnen gebeuren.’

In december kwam het Duitse ministerie van Familiezaken in opspraak toen bleek dat het een brochure subsidieert waarin basisschoolkinderen worden aangemoedigd om hun eigen ouders te bespioneren of ze er ‘rechtse denkbeelden’ op nahouden. Eén van de omschreven kenmerken van ‘rechtse rechtbeelden’ is als hun ouders hen traditionele man/vrouw verhoudingen aanleren, zoals hun dochters een jurk laten dragen en hun zonen lichamelijke oefeningen en sporten laten doen. (2)

AfD parlementslid zwaar mishandeld door Antifa terroristen
Nog een zorgwekkend signaal dat de fascistische ‘bruinhemden’ weer terug zijn: het AfD parlementslid Frank Magnitz werd afgelopen maandag in Bremen zwaar mishandeld door hoogstwaarschijnlijk extreemlinkse Antifa terroristen, die in hun eigen pamfletten oproepen tot geweld tegen de AfD. Vermoedelijk had Magnitz het er niet levend vanaf gebracht als een moedige voorbijganger niet had ingegrepen.

De ‘anti-populistische’ acties van Antifa in Duitsland worden openlijk gesteund door de sociaaldemocraten (SPD) en (links)groenen. Vorige week werd een AfD kantoor in Döbeln getroffen door een bomaanslag.

Het aantal aanvallen en aanslagen op AfD leden en politici steeg van slechts 4 in 2014 naar ruim 600 in 2017. De Duitse binnenlandse inlichtingendienst BfV bevestigde vorig jaar juni dat het extreemlinkse geweld explosief is gegroeid. Dat is mede te wijten aan de impliciete, en soms zelfs expliciete steun die Antifa krijgt door en in de media, die alles wat ‘rechts’ en ‘populistisch’ is juist onmiddellijk verkettert. (3)

Xander

(1) Emma R via VoE via Zero Hedge
(2) Infowars / YouTube
(3) Breitbart

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... immigratie
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36855
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 11, 2019 10:21 pm

Speciale politie valt bekende rechtse site Hartgeld binnen vanwege kritiek op islam

Xander, 11-01-2019

Afbeelding
Afbeelding: Cultuur onder Vuur (‘Rode vlaggen: In Nijmegen is het nog geen 1989 geweest’).

Kantoor ‘Cultuur onder Vuur’ in Nijmegen moet eigen beveiliging betalen na aanvallen van extreemlinkse Antifa activisten

Bewapende eenheden van de speciale Oostenrijkse politie (WEGA) en de recherche zijn gisteren het kantoor van de grote en bekende Duitstalige rechtse website Hartgeld binnengevallen, en hebben vervolgens alle computers, gegevensdragers en wapens in beslag genomen. De reden? Het ‘zaaien van haat’ tegen moslimmigranten, en commentaren van lezers waarin negatief wordt geschreven over de islam.

Beheerder Walter Eichelburg kon zijn lezers enkel op de hoogte stellen door middel van de computer van zijn vrouw.

‘Misschien bevalt het de heersende klasse niet hoe u over islamisering denkt,’ reageerde een commentator. ‘U weet het wel, kritiek op islam = volksopruiing.’ Waarop WE reageert: ‘Dat was precies het verwijt: kritiek op de islam in de lezerscommentaren.’

‘Dictatuur gaat nu echt duimschroeven aandraaien’
Reageerders zijn verbijsterd dat zoiets in Oostenrijk kan gebeuren. ‘Ik dacht dat deze waanzin alleen in Duitsland voorkomt. Nu zie je dat er geen enkel verschil meer is... De dictatuur zal nu pas echt gas gaan geven en flink de duimschroeven aandraaien.’

Een ander spreekt van volstrekte willekeur van de autoriteiten. ‘(Bondskanselier) Merkel mag alle Oost Duitsers (PEGIDA, AfD) als ‘Nazi’s’ zwartmaken, zonder ingrijpen van een officier van justitie. Zijn er soms al gewelddadige demonstraties met vernielingen en hetzejachten geweest? Of terroristische aanslagen op de door u bekritiseerde groepen?’ (Het antwoord is nee, die gewelddadige demonstraties en aanvallen zijn er enkel door (extreem)links geweest, en 90% van de aanslagen door islamisten).

Systeemwisseling
Eichelburg voorspelt al jaren (tot nu toe vergeefs) een gewelddadige ‘systeemwisseling’ in Duitsland en Europa, compleet met terreuroorlog tegen de bevolking door moslimimmigranten, militair ingrijpen door Rusland, arrestaties en berechtingen van politici, en een terugkeer van de keizer. Ook roept hij zijn lezers op zich hierop voor te bereiden door het inslaan van zaken zoals voedsel, edelmetalen (omdat het geld waardeloos zou worden), medicijnen en wapens.

‘Tot gisteren was Oostenrijk vergeleken met Duitsland voor mij nog een plek van vrijheid en vrijheid van meningsuiting. Zelfs als men de theorie (van Eichelburg) over een systeemwisseling en een nieuwe monarchie niet deelt, begrijpt, kan geloven, of deze onwaarschijnlijk vindt, heeft de staat niet het recht om andersdenkenden te vervolgen. Er zijn met zekerheid moslims die onopvallend en vreedzaam leven en bijvoorbeeld legale wapens hebben. Waarom zou iemand die in de monarchie gelooft dan anders moeten worden behandeld?’

‘De linksen hebben er zelfs geen enkel probleem mee de vrijheid van meningsuiting af te schaffen, zodat men zich enkel nog op die superheilige vrijheid van religie kan beroepen.’ (1)

Cultuur onder Vuur mikpunt van extreemlinks
In Nederland is de ‘populistisch’ genoemde stichting Civitas Christiana, vooral bekend vanwege de website ‘Cultuur onder Vuur’, diverse keren aangevallen en gesaboteerd door extreemlinkse (Antifa) activisten. ‘De politie waarschuwde ons voor hen. Ook de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid liet weten dat deze groep tot geweld in staat is.’

‘De stichting Civitas Christiana... zet zich in voor de verdediging van de traditionele Nederlandse christelijke beschaving. Uit hun verklaring blijkt dat dit de linksextremisten tegen het zere been is. Zij hekelen de uitgangspunten van Civitas: traditie, gezin en privébezit. Zij blijken woedend over de acties van Civitas tegen de Zwarte Piet-haat, tegen verplicht moskeebezoek voor scholen, en tegen het gasverbod. Ook blijken zij zich gestoord te hebben aan een objectief artikel over de rechtszaak tegen Tommy Robinson, de Britse activist tegen kindermisbruik’ (door Pakistaanse bendes die jarenlang door met name linkse politici werden beschermd – X.).

Vanwege diverse bedreigingen en het binnendringen van privé terrein is de stichting genoodzaakt zich met eigen gelden te beveiligen, waar een donatie voor wordt gevraagd. (2)

Xander

(1) Hartgeld
(2) Cultuur onder Vuur

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... k-op-islam

Duitsland en Europa, compleet met terreuroorlog tegen de bevolking door moslimimmigranten, militair ingrijpen door Rusland, arrestaties en berechtingen van politici, en een terugkeer van de keizer. Ook roept hij zijn lezers op zich hierop voor te bereiden door het inslaan van zaken zoals voedsel, edelmetalen (omdat het geld waardeloos zou worden), medicijnen en wapens.

Zou'die mijn topic over zieners gelezen hebben?? :wink2:

We mogen hier zo langzamerhand ook wel oppassen. :emm2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 37410
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Berichtdoor Mahalingam » Di Jan 15, 2019 5:08 pm

Maak je iemand uit voor "Grote Gore Aap" dan hebben we wetten tegen laster, belediging enz. van een persoon.
Vertel je dat iemand uit de Congo je aan een aap doet denken dan doe je hatespeech. En daar zijn draconische wetten voor.
Lega-politicus die zwarte Italiaanse ex-minister vergeleek met orang-oetan krijgt 1,5 jaar cel
De Italiaanse politicus Roberto Calderoli, lid van de rechtse anti-immigratiepartij Lega, is gisteren wegens racisme veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf. Hij vergeleek in 2013 de toenmalige minister van Integratie, Cécile Kyenge, die in Congo is geboren, met een aap. Zij deed hem denken aan een orang-oetan.
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/lega-politicus-die-zwarte-italiaanse-ex-minister-vergeleek-met-orang-oetan-krijgt-1-5-jaar-cel~acc5fab4/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 68829
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Berichtdoor Ariel » Di Jan 15, 2019 6:55 pm

Mahalingam schreef:. Hij vergeleek in 2013 de toenmalige minister van Integratie, Cécile Kyenge, die in Congo is geboren, met een aap. Zij deed hem denken aan een orang-oetan.


Oordeel zelf.

Spoiler! :
Afbeelding


Sorry.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36855
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 16, 2019 12:34 am

Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst kwalificeert de AfD als “controlegeval”

Geplaatst op 15 januari 2019

Afbeelding

De regeringsgetrouwe en duidelijk linkse Binnenlandse Veiligheidsdienst van Duitsland kwalificeert de AfD landelijk als “controlegeval”. Zoals de “Tagesspiegel” bericht, komt de beslissing voort uit een 450 pagina´s tellend advies. In dit advies zouden zich volgens de chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, Thomas Haldenwang, uitspraken van diverse functionarissen van de AfD bevinden, bovendien zouden er contacten met de “rechts-extreme Identitairen” zijn vastgesteld.

Het doel van deze actie is heel duidelijk: de AfD moet gecriminaliseerd worden, opdat de kiezers de ondersteuners van een criminele organisatie worden. Met deze tactiek moet de aanstaande overwinning van de AfD bij verschillende verkiezingen in het oosten van Duitsland verhinderd worden.

Overigens worden de jeugdorganisatie van de AfD, de “Junge Alternative” (JA), en de nationale ideeënsmidse “der Flügel”, waarin met Björn Höcke de meest deskundige toeverlaat van de AfD werkzaam is, nog harder getroffen. Deze beide groeperingen van de AfD worden als “verdacht geval” gekwalificeerd, een graad erger dan een “controlegeval”

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/15 ... rolegeval/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36855
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 16, 2019 2:00 am

SPD in Sachsen: Kruisen voor terreurslachtoffers zijn hetze!

Geplaatst op 15 januari 2019

Afbeelding

Sachsen/Bautzen – Afgelopen weekend verwijderde de politie op de Protschenberg in Bautzen in totaal 23 kruisen. Daarop stonden de namen van mensen, die in verband met buitenlandse burgers om het leven zijn gekomen, aldus de verantwoordelijke politiedirectie. Voor de SPD-wethouder in Bautzen, Roland Fleischer, stellen de kruisen een “weergaloze hetze”. Kameraad burgemeester Ahrens herkent hierin eveneens een “ophitsende intentie”. De Binnenlandse Veiligheidsdienst stelt weer eens een onderzoek in.

De “opruimactie” was zaterdag met 11 bij de politie gemelde kruisen begonnen, bericht de “Sächsische Zeitung”. Op de houten kruisen stonden ook de namen van de slachtoffers van de jihadistische terreur op de Breitscheidplatz in Berlijn. Zondagmiddag moest de politie opnieuw aanrukken, de weerbarstige Sachsen hadden opnieuw toegeslagen en 12 andere, bijna twee meter hoge kruisen opgesteld.

Omdat het om een meningsuiting in de openbare ruimte gaat, zou er sprake zijn van een strafbaar feit, aldus de dienstdoende politieagent.

Dat ziet de SPD-wethouder van Bautzen, Roland Fleischer, heel anders. Wat betreft de sociaaldemocraat gaat het om een “weergaloze hetze”.: Hier willen rechts-extremen een collectieve schuld tegen buitenlanders uitspreken”, aldus Fleischer, die zondag direct kameraad de burgemeester telefonisch over het voorval inlichtte. Ook burgemeester Alexander Ahrens (SPD) was enorm geschokt. “Dat is een walgelijke voorstelling. Daar zit een ophitsende intentie achter”, aldus de burgemeester van Bautzen tegenover de MDR.

De SPD-wethouder vermoedt dat de plaatselijke Identitaire Beweging achter de actie zit. Want de “Identitaire Beweging Bautzen” zou op Twitter foto´s van de kruisen geplaatst hebben en als commentaar hebben geschreven dat de kruisen staan voor de “ontelbare slachtoffers van een onverantwoordelijke migratiepolitiek”. Het politieonderzoek draait al op volle toeren, aldus de publiekrechtelijke zender MDR verder. Bovendien zou de Binnenlandse Veiligheidsdienst een onderzoek instellen, waarvan de resultaten betreffende de “haatkruisen” waarschijnlijk nauwelijks afgewacht kunnen worden door het stadsbestuur van Bautzen en de kameraden Fleischer en Ahrens.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/15 ... ijn-hetze/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten