Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74449
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 03, 2017 3:16 pm

King George schreef:Islamitische tolerantie heeft weer een gezicht gekregen.

Afghaanse vermoedelijk vermoord om bekering
http://www.telegraaf.nl/t/28094307


Het slachtoffer werd afgelopen weekend voor de ogen van haar twee kinderen van vijf en elf jaar doodgestoken voor een supermarkt in de plaats Prien am Chiemsee. De verdachte wordt psychisch onderzocht in een kliniek. Volgens de politie heeft hij vaker labiel gedrag vertoond.


Volgens mij kunnen ze de halve mohammedaanse wereld psychisch onderzoeken. Het dringt blijkbaar nog steeds niet door de botte hersenen van onze bestuurders , dat een moslim die islam verlaat vermoord mag, moet worden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20189
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor King George » Do Mei 04, 2017 4:14 am

Ja, moet je horen, je moet natuurlijk wel begrip opbrengen voor hun cultuur. Maar als wij maar met tolerantie en begrip en vooral respect hen tegemoet blijven treden, dan zullen ze gerust wel gaan beseffen dat wij andere omgangsvormen hebben hoor. Want Moslims zijn van goede wil. En weet je wel dat vijfhonderd jaar geleden dit soort dingen hier ook gebeurden? : nono3:

Tot zover even een riedeltje sarcasme, mocht het hebben kunnen leiden tot niet juist te zijn begrepen, hoewel ik ervan uit mag gaan dat een ieder weldenkende onder ons (en dat zijn naar ik mag aannemen gewoon alle (niet te verwarren met Allah!).) reeds bij het lezen van bovenstaande alinea had ingezien dat dit sarcastisch was bedoeld.

En lees ik nu dat het slechts met verwardheid heeft te maken en niets met de Islam? Je zou haast gaan denken dat eenmaal begiftigd te zijn geweest met ook maar de eerste aanraking met de Islamitische doctrine nagenoeg hetzelfde effect sorteert als zich ook maar ene male aan crack te hebben vergrepen wat sindsdien daarna slechts tot enkel blijvende verwardheid in de hersenen zal resulteren en de mens nooit en te nimmer meer in staat kan stellen op een normale manier midden in de maatschappij te kunnen staan blijven staan. Of zeg ik nou iets wat bevooroordeeld en ongenuanceerd is? Crack? Don't even try it! Islam? : nono3: Geen denken aan!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Mei 04, 2017 11:21 am

Ariel schreef:Volgens mij kunnen ze de halve mohammedaanse wereld psychisch onderzoeken. Het dringt blijkbaar nog steeds niet door de botte hersenen van onze bestuurders , dat een moslim die islam verlaat vermoord mag, moet worden.

Het is precies wat ik beroepsklaploper trollenkoning Boudewijn Abbas (VZMH) & Aliassen steeds geprobeerd heb duidelijk te maken.

Onze politieke leiders, waaronder ook de enige echte boerenkinkel beroepsklaploper en trollenkoning Abbas (VZMH) gerekend moet worden, zien de Koran als een boek en verder niets. Van een boek, een dood element, kan natuurlijk nooit magische kracht uitgaan. Maar deze simpele wetenschap is aan moslims niet besteed. Die zijn van huis uit achterlijk. Door de eeuwen heen door moskeevaders in de luren gelegd. De luren van het analfabetisme dat in direct verband staat met de religieuze strapatsen van de historische Arabische pedofiel roverhoofdman Mohammed, wiens lust het was om rotzooi te trappen in de woestijn. Hij was niet godvrezend. In tegendeel, de sadist psychopaat manipuleerde Allah. Die had hij namelijk net zelf bedacht. Uiteraard in een onbedacht moment toen een ruimtevaartuig voor zijn tent neerdaalde in de figuur van een engel. Op de vleugels stond de naam: Gabriël. Naar een verhaal in de Bijbel.

Het vieze primitieve seks geobsedeerde wellustige Arabische achterlijke moslimvolk ziet u hier in actie in een zwembad ergens in Duitsland. De Arabische erecties in de zwembroek zijn niet waarneembaar omdat dit allemaal onder water gebeurt. Dat is geen toeval, maar uitgelokt door het achterlijke aan het marxisme verknochte Duitse beschavingswonder Frau Merkel. Zij beschouwt de islam namelijk als de reïncarnatie van het christendom.

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45856
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 05, 2017 2:23 am

Moord met mes in Prien am Chiemsee: Vermoorde Afghaanse moest sterven omdat ze was overgestapt naar het christendom

Geplaatst op 4 mei 2017

Afbeelding
Prien am Chiemsee: Afghaan doodde landgenote door messteek in het hoofd, omdat ze bekeerd was tot het christendom

Meneer Wulff en mevrouw Merkel: Nee, deze islam hoort niet bij Duitsland!

Het is al kenmerkend dat geen enkele kracht van het politieke establishment zich heeft uitgelaten over de achtergronden van de vreselijke moord op de Afghaanse in Prien am Chiemsee. Deze vrouw werd vermoord, omdat ze bekeerd was tot het christendom. Deze zogeheten apostasie geldt binnen de islam als het zwaarste “misdrijf” – waarmee deze religie zichzelf quasi automatisch buitensluit uit de reidans der geciviliseerde volkeren. En nimmer bij Duitsland mag horen, zoals onze ex-president Wulff en de eeuwige kanselier Merkel vinden.


Deze politieke mislukkelingen kennen klaarblijkelijk noch de grondwet, noch Artikel 18 van de Algemene Verklaring van de Rechten van de Mens der VN, waarin de vrijheid van religie als onvervreemdbaar mensenrecht wordt vastgelegd (zie hieronder).

En ze kennen ook heel duidelijk de islam niet, die zich in de landen die de algemene vrijheid van religie toestaan weliswaar brutaal hier op beroept, maar in zijn eigen landen niemand iets dergelijks toestaat.

Schande over de kerken
In het bijzonder overladen de beide staatskerken – maar ook de verschillende private kerken in Duitsland- zichzelf weer eens met schande. Niet één van de verantwoordelijke vertegenwoordigers van deze geloofsgemeenschappen heeft deze achterbakse moord naar behoren bekritiseerd als zijnde quasi een moordopdracht van de islam.

In plaats daarvan reiken ze deze moord- en oorlogsreligie de hand, laten imams in hun kerken prediken en verdoezelen dat het nu net dezelfde imams zijn die in de islamitische landen tijdens het vrijdagsgebed oproepen tot moord op christenen – omdat zij “ongelovigen” zijn.

100.000 tot 150.000 christenen moeten jaarlijks in de islamitische landen met hun leven voor deze “misdaad” betalen, omdat zij een ander geloof dan het “enig ware” hebben.

Schande over de elite van Duitsland, schande over de kerken en de media.

Moord met mes in Prien an Chiemsee: Vermoorde Afghaanse moest sterven omdat zij overgestapt was naar het christendom.

Men staat er van versteld wat de ware achtergronden waren van de verschrikkelijke moord met het mes in Prien in het wondermooie Chiemgau (waarover ik berichtte): de Afghaanse die voor de ogen van haar kinderen, afschuwelijk genoeg, door een Afghaanse asielzoeker werd omgebracht, moest sterven, omdat zij was overgestapt op het christendom.

Voor de ogen van haar twee kleine kinderen (5 en 11) werd de Afghaanse zaterdagavond om 18.45 uur bruut neergestoken op de parkeerplaats van een Lidl-supermarkt. De vermoedelijke dader: een 29- jarige “asielzoeker”, eveneens uit Afghanistan.

De details van de verschrikkelijke bloedige misdaad zijn schokkend: de man ging de vrouw van achteren te lijf met een groot mes, heeft haar in het hoofd gestoken en haar de keel doorgesneden. Als in trance moet hij vervolgens verder op zijn slachtoffer ingestoken hebben, aldus een ooggetuige op “Chiemgau24.de”.

Apostasie: Het zwaarste misdrijf in de islam
Het verlaten van de islam (apostasie) geldt binnen deze brute moord- en oorlogsreligie als doodzonde. Apostaten moeten worden omgebracht. Dat is een van de centrale bevelen van Allah en Mohammed.

Daarmee botste de islam als geen andere religie tegen de mensenrechtelijke grondregel op vrijheid van religie. Deze schrijft voor, dat ieder menselijk individu het recht heeft om te allen tijde van religie te wisselen – inclusief het recht, geen religie te hebben. Grappig is, dat moslims zich in onze landen beroepen op ons recht op vrijheid van religie, terwijl ze die in hun eigen landen niet toestaan, maar integendeel iedereen, die zich daarop beroept en degene, die een andere religie kiest, bestraft met de dood.

Aangezien de islam het verlaten van de islam noodzakelijkerwijze met de dood bedreigt en de doding ook doorzet, mag er voor hem geen plaats zijn in de reidans der geciviliseerde volkeren Hij behoort alleen al om deze reden te worden verboden als religie, zoals dit bijvoorbeeld in Japan de praktijk is. Daar is het moslims niet toegestaan om de koran in te voeren, om moskeeën te bouwen of in het openbaar te bidden. De media verzwijgen deze Japanse praktijk, die zeer goed doordacht is, omdat de Japanners de islam nauwgezet hebben geanalyseerd – en hem hebben gekwalificeerd als gevaarlijke religie.

“De islam bestaat alleen, omdat de mensen bang zijn om te worden vermoord als ze hem verlaten!”
De islam bestaat alleen maar, omdat de mensen bang zijn, om te worden vermoord als ze hem verlaten!” Dit zegt niemand minder dan Yussuf al-Qaradawi, die geldt als één van de hoogste islamgeleerden van de soennitische islam. Hij vaardigde talloze fatwa’s (islamitische rechtsadviezen) uit, en zijn interpretatie van de koran staat in de traditie van de eerdere islamgeleerden, Wat hij zegt,dat geldt. Niet omdat hij het zegt, maar omdat hij zijn uitspraken op de koran en Mohammed kan terugvoeren. Daarmee is al-Qaradawi onweerlegbaar.

In flagrante tegenspraak tot de mensenrechten van de VN verklaart de islam iedere apostaat de dood
De islam beroept zich bij de islamisering van Europa steeds op de volgens de grondwet schriftelijk vastgelegde vrijheid van religie van het Westen. Tegelijkertijd bestaat zo iets nergens waar de islam heerst. Integendeel: iedere moslim hangt de dood boven het hoofd als hij de islam de rug wil toekeren – en zich tot een andere religie wil wenden.

Maar juist een dergelijke geloofsafval (apostasie) wordt op anachronistische wijze beschermd door de wetten van de vrijheid van religie, waarop de islam zich hier schaamteloos beroept wanneer het om hemzelf gaat.

De vrijheid van religie is het klassieke deel van de mensenrechtelijke waarborg in het volkerenrecht. Ze is vastgelegd in Artikel 18 van de Algemene Verklaring van de Rechten van de Mens der VN:

“Ieder mens kan aanspraak maken op vrijheid van gedachten, geweten en religie; dit recht omvat de vrijheid van religie of van overtuiging te wisselen, alsook de vrijheid zijn religie of zijn overtuiging alleen of in gemeenschap met anderen in de openbaarheid of privé door lering, uitoefening, godsdienst en voltrekking van een ritueel tot uiting te laten komen.”

De vrijheid van religie garandeert uitdrukkelijk ook het veranderen van geloof
De vrijheid van religie is in Artikel 9 van de Europese Conventie van de Rechten van de Mens (ECRM), die voor alle lidstaten van de Raad van Europa geldt, gegarandeerd:

“(1)Iedereen kan aanspraak maken op vrijheid van denken, geweten en religie; dit recht omvat de vrijheid van het individu op verandering van religie of van wereldbeschouwing alsook de vrijheid zijn religie of wereldbeschouwing individueel of samen met anderen openlijk of privé, door godsdienst, onderwijs, door de uitoefening en inachtneming van religieuze gebruiken uit te oefenen.”

De islam maakt gebruik van de liberale rechten in het Westen om deze tenslotte te vernietigen.
Maar de islam, die zich bij zijn binnendringen in de westerse staten juist beroept op deze vrijheid van religie, garandeert geen verandering van religie voor moslims en kenmerkt deze zelfs als “grootste bedreiging voor de islamitische gemeenschap”, waarop slechts één reactie mogelijk is: de dood. Een dergelijke ideologie verkleed als een pseudo-religie mag geen toegang tot de vrije wereld worden vergund en ook niet worden toegestaan om zich hier te verbreiden en te vestigen met een beroep op de vrijheid van religie.

De vrijheid van religie is een grond- en mensenrecht. Ze bestaat vooral uit de vrijheid van een mens om zijn geloofsovertuiging of een wereldbeschouwelijke belijdenis in vrijheid te vormen en zijn religie of wereldbeschouwing ongestoord uit te oefenen, zowel als hun wetmatigheden dienovereenkomstig te hanteren, met inbegrip van het maken van propaganda voor het behoren tot een religieuze of wereldbeschouwelijke gemeenschap.

Tot religievrijheid behoort ook de vrijheid van religie, dus de vrijheid van een mens om níet tot een religie te moeten behoren.

Fatwa over de bestraffing voor moslims die zich afkeren van de islam

Alle islamitische rechtsscholen eisen de executie!


Door Dr. Yussuf al-Qaradawi (Instituut voor Islam-kwesties, 08-11-2006)

Vraag:
“Een moslim is afgevallen van de islam. Een kennis, die daarvan heeft gehoord, heeft de afvallige gedood..., hoewel de gedode er eerder slechts met zijn vriend over had gesproken. De vraag is: Moet een afvallige van de islam met de dood worden bestraft?”

Antwoord:
Afvalligheid van de islam is de grootste bedreiging voor de islamitische gemeenschap. Daarom is de grootste intrige van de vijanden der slam de afvalligheid van de islam teweeg te brengen, hetzij door geweld, wapens, list of andere middelen zoals dit in Soera 2; 217 staat.”

De islamitische samenleving is verplicht alle vormen van afvalligheid te bestrijden …, dit werd zo uitgevoerd door de opvolgers van Mohammed… Zo handelden bijv. Abu Bakr en de metgezellen van de profeet. Dezen streden tegen hen die afvielen van de islam en zij die geloofden in valse profeten.”

“Het is uiterst gevaarlijk als de afvalligheid van de islam zich verbreidt in de islamitische samenleving, zonder dat daartegen wordt gestreden… Derhalve dient de afvallige te worden bestraft … Alle vier rechtsscholen van de islam … zijn het er over eens dat de afvallige moet worden terechtgesteld.

“Er zijn twee soorten afvalligen. De ergste soort afvalligen zijn zij die oproepen tot afvalligheid van de islam. Deze soort staat Soera 5,33. Deze mensen behoren tot diegenen die strijden tegen de islam. De strijd tegen de islam kent verschillende vormen, zoals uitgelegd wordt door Ibn Taimiya. Zo is er de strijd met de hand en de strijd met de tong. De strijd met de tong kan erger zijn dan de strijd met de hand. Daarom heeft Mohammed diegenen gedood die tegen hem (Mohammed) met de tong hebben gestreden, terwijl hij enkelen, die tegen hem met de hand hebben gestreden, in leven liet … De pen (het schrijven) is de uitdrukking van de tong.

“Er wordt af en toe beweerd dat Mohammed de afvalligen niet zou hebben gedood. De “Geleerde der Islam”(Arab. Sheik al-Islam) Ibn Taimiya spreekt deze bewering echter tegen.

(http://www.qaradawi.net – Google Translate)

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/04 ... ristendom/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20189
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor King George » Vr Mei 05, 2017 11:24 am

Het Westen heeft de vijand binnengehaald in vijftien plaatjes:

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45856
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 07, 2017 11:25 pm

Onderzoek documenteert de instellingen van islamitische samenlevingen: verouderde rolpatronen, geweld, ongelijkheid

Geplaatst op 7 mei 2017

Afbeelding

Caïro – Dat wordt moeilijk met de integratie: uit een actueel onderzoek blijkt nu dat moslims het heel moeilijk hebben met West-Europese waarden en vooral grote problemen hebben met gelijkberechtiging van de sekses.

Voor het onderzoek door wetenschappers rondom Mohammed Nacri werden in Egypte, Libanon, Marokko en de “Palestijnse autonome gebieden” bijna 10.000 mensen in de leeftijd van 18 tot 59 jaar geënquêteerd. De meerderheid van de mannen was daarbij voorstander van een serie traditionele en op de benadeling van vrouwen uitdraaiende instellingen. Daartoe behoort bijvoorbeeld dat de meerderheid van de mannen denkt dat vrouwen niet in staat zouden zijn om leidende functies over te nemen, niet buitenshuis zouden moeten werken en dat scholing en opleiding van jongens belangrijker zou zijn dan die van meisjes.

Ook bleek dat de mannen op bijna alle vragen minder “vooruitstrevende” respectievelijk westelijk liberale opvattingen hadden dan de vrouwen. In Egypte was bijvoorbeeld bijna 90% van de mannen het eens met de uitspraak dat “de man in het huishouden de laatste beslissingsbevoegdheid dient te hebben”. 59% van de vrouwen vindt dat echter ook.

Ook geweld tegen vrouwen speelt in het dagelijks leven nog altijd een grote rol, documenteert het onderzoek. Zo geeft tussen de 10% en 45% van de getrouwde mannen aan zijn vrouw al één of meerdere keren geslagen te hebben. In Egypte was meer dan 50% het eens met de opvatting dat “er momenten zijn, waarop de vrouw het verdient geslagen te worden”.

Bij de vrouwen speelde de leeftijd met betrekking tot de instelling over rolpatronen een wezenlijk rol. Jongere vrouwen vertegenwoordigden “meer vooruitstrevende” standpunten dan oudere.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/07 ... elijkheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Mei 13, 2017 4:41 pm

Ik ben zo flexibel als een onwetende die bereid is wat van een ander aan te nemen en te leren.

Kom daar maar eens om bij een mohammedaan. Ik blijf erbij dat deze mensen - niet door mij - maar door Allah stelselmatig in de grond getrapt en vernederd worden. Allah heeft mohammedanen bewust en met voorbedachte rade vanuit zijn wilsbeschikking die altijd telt, vanaf de opkomst van Mohammed, uitgerust met het parasietenvirus dat mohammedanen de mogelijkheid biedt om hun ellende en achterlijkheid tezamen met hun ongelouterde frustratie af te reageren op niet-moslims.

Een moslim deugt niet omdat hij de Arabische oorlogsfascist Mohammed vereert als zijn lul in zijn vervuilde broekzak.

Duitsers deden dat ook met Hitler, maar zagen later hun desastreuze vergissing in en leerden van hun fouten. Een vergissing kan lang duren. Duitsers hadden daar tien jaren voor nodig. Mohammedanen, als alles meezit en Allah eindelijk eens positief gaat denken over mohammedanen, tweeduizend jaren. Mohammedanen zijn te dom, missen intelligentie om ook maar iets te begrijpen van de machtsverhoudingen in de wereld die aantonen dat moslims al eeuwenlang de loosers en onbeduidende achterlijken zijn op deze aarde. Mohammedanen zijn nog dommer dan het achtereinde van een varken. Alle dagelijkse gebeurtenissen in de wereld bewijzen dit keer op keer. Een moslim wil niet leren van zijn fouten. Hij gelooft nog altijd in de fascistische oorlogsreligie islam, die uitgebreid uit de doeken wordt gedaan in de Koran, bedacht door de historische Arabische pedofiele psychopaat en oorlogsfascist Mohammed (VZMH).

Zolang mohammedanen (volgers van de profeet) niet willen inzien dat het verzinsel Allah niets anders voorstelt dan de door Mohammed bedachte knecht die hij voor zijn vieze smerige oorlogspraktijkenkarrteje spande, rest voor mohammedanen niets anders dan slechts te parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving. Islam en zijn moslims dient als kankergezwel beschouwd te worden en vormt een belemmering voor vooruitgang en wetenschap. Het is mijn stellige heilige overtuiging, die gebaseerd is op de rede, het gezonde verstand en mijn logische manier van denken.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45856
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 13, 2018 1:39 am

De Oriënt is geen kinderboerderij

Geplaatst op 12 mei 2018

Afbeelding
Onlangs in de islamschool...

Enkele dagen geleden stond er in de “Welt” een artikel over het leed van leraressen in Berlijn: “Kinderen uit clanfamilies, Treed daar maar eens als vrouw tegen op”. Cornelia Hendrich had Heidrun Quandt, cheffin van een Berlijnse lerarenvereniging, geïnterviewd:

Wat we allemaal al lang weten, werd nu eindelijk met de nodige vertraging aangeboden aan de lezers van een zogenaamde “kwaliteitskrant”:

De cijfers van een nieuwe peiling hebben velen gealarmeerd: op de helft van alle scholen worden leraren beledigd, uitgescholden en bedreigd.

Van de oorzaken van de problemen heeft de lerarenfunctionaris Quandt gewoon überhaupt geen idee, zoals onderstaande passage uit het interview laat zien:

“Welt”: Sommigen houden de leerlingen met migratieachtergrond voor de schuldigen. U werkt al jarenlang als lerares in Berlin-Neukölln. Hoe ziet u dat?

Quandt: Ik heb ook fantastische jongens en meisjes die als migranten naar Duitsland kwamen. Maar daar zit wel iets in. Bij leerlingen met een migratieachtergrond is dat een ander soort ruzie. Het escaleert sneller en heftiger. Wellicht ligt het er aan dat zij door de vlucht traumatische ervaringen hebben meegemaakt...


Nee, mevrouw Quandt, in het Midden-Oosten is het gebruikelijk om de familie-eer te verdedigen. Ook tegen leraren. Het verbreiden van geweld heeft überhaupt niets te maken met vlucht. Er is bijna geen Arabisch ziekenhuis, waarin geen in elkaar geslagen leraren behandeld worden. De Duitse pedagogen hebben op dit moment nog geluk. Ze komen vaak ongedeerd uit netelige situaties tevoorschijn, omdat zij ertoe neigen concessies te doen. Maar als er nog meer clientèle uit de Oriënt komt, dan kunnen de leraressen hun botten alvast gaan nummeren. En de leraren ook.

Er was eens een film, waarin de Arabische hulponderwijzer M´Barek de nogal onrustige klas van de mislukte pedagoge Uschi Glas overnam. Hij bewapende zich met een pumpgun en hield eerst eens opruiming. Het publiek van deze film waren bijna allemaal leraressen. Anders zou de bioscoop bijna leeg geweest zijn. Het pedagogisch personeel droomde van het gebruik van zware wapens, was mijn indruk. Droom lekker verder!

De leugenmedia schetsen voor ons het beeld van een autoritair Midden-Oosten, waarin de politieagent en de leraar autoriteiten zijn. En hier in het land zouden de “vluchtelingen” getraumatiseerd zijn door oorlog. Dat zijn echter domme, door zogenaamde “journalisten” bedachte bakerpraatjes. De staat heeft in het Midden-Oosten weinig autoriteit, omdat hij de macht moet delen met grote families en imams. Daar waar de staatsautoriteit eindigt – in de machtsnevel van de families – begint de zogenaamde “Arabische justitie” – ook sharia genoemd – zich te ontplooien. De werkelijk belangrijke juridische geschillen – dat zijn in het Midden-Oosten zaken betreffende het privérecht tussen families – worden door deze religiejustitie geregeld.

Geschillen tussen leraren en de broers van leerlingen zijn gevechten tussen de clan van de leraar en die van de leerling, dus uiteindelijk privéoorlogen om de eer. De eer kan bijvoorbeeld gekwetst worden door slechte beoordelingen en niet uitgereikte getuigschriften. Ik heb zo´n fatale situatie een keer meegemaakt bij een bezoek aan het Heilige Land. De leraar was na een geweigerd getuigschrift rijp voor het ziekenhuis.

Het gunstigste geval is dat een krenking “over het hoofd gezien” wordt. Wat men niet merkt, hoeft in de Levant ook niet bestraft te worden. O wee echter als de belediging zo duidelijk was dat een grote familie zijn gezicht zou verliezen als hij niet adequaat op deze uitdaging reageert.

Nog even over het begrip van de staat in het Midden-Oosten. De staat bestaat in de rechtsorde van de islam niet, alleen het kalifaat bestaat. In werkelijkheid bestaan er echter overal staten. Veel staatsbestuurders halen hun legitimering uit de afstamming van een metgezel van de profeet. Dat is in ieder geval zo in Jordanië, maar ook in enkele andere monarchieën. De afstamming levert een soort vervangend kalifaat op. Als je bedenkt dat het aantal metgezellen van de profeet op ongeveer 40.000 wordt geschat, dan moet het aantal nakomelingen tegenwoordig in de miljoenen lopen.

Enkele regimes hebben de macht veroverd door militaire putschen of onafhankelijkheidsoorlogen ten tijde van het Arabisch nationaalsocialisme in de jaren-50 tot de jaren-70. Daartoe behoorden de Assad-clan, Ghadaffi, Saddam Hussein, de Algerijnse en Egyptische heersers en ook de Tunesische leiding van voor de revolutie. En dan zijn er nog de heel wankele door het buitenland gedestabiliseerde staten Afghanistan, Irak en Tunesië. De meest solide Arabische staatsconstructies zijn nog de monarchieën, waar staat en religie in een soort symbiose kruiselings met elkaar verbonden zijn.

De Europese staat kan niet omgaan met eerzuchtige grote families, omdat deze al eeuwenlang niet meer bestaan. De laatste stuiptrekkingen van de eer-verdediging in Europa waren duels. Zij waren echter geen familieaangelegenheden, maar betroffen de persoonlijke eer van edelen. Ze zijn uit de mode. In Europa ontbreekt de juridische omgeving voor de omgang met bloedwraak. Dat is al te zien in het schoolwezen van de Duitse steden. We mogen benieuwd zijn hoe dat afloopt. Mevrouw Dr. Merkel heeft de situatie noch herkend, noch onder controle. Merkel moet weg.

Bron: www.journalistenwatch.com

Auteur: Wolfgang Prabel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/12 ... boerderij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20189
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor King George » Zo Mei 13, 2018 2:52 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mei 13, 2018 5:20 pm

Goeie post!

Hoort thuis op alle sociale media. De politieke propaganda echter, probeert dit te verbergen achter de glimlach van de continu liegende minister-president Rutte.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Jun 26, 2018 11:35 pm

Afbeelding

Moderne Marokkaanse moslima oma anno 2118.

Integratie van moslims in het westen valt zelfs over 100 jaar nog niet te verwachten.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45856
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 04, 2018 1:19 pm

Bestaan er geïntegreerde moslims?

Geplaatst op 4 augustus 2018

Afbeelding

Stupide politici maken een levensgrote vergissing door niet te willen inzien dat er 2 miljard moslims zijn die allen één ding gemeen hebben; de islam moet, omdat Allah dat zo wil, de wereld overheersen, goedschiks of kwaadschiks. Er bestaan naar islammaatstaf gemeten geen geïntegreerde moslims. Iets wat ironisch genoeg soms door zogenaamd gematigde moslims vaak met woord en daad wordt onderstreept.

Een moslim mevrouw zegt precies alles na wat in belang van de moslims is: alles is de schuld van de autochtoon die niet wil integreren! Vreemd, die autochtoon is namelijk al vanaf de geboorte geïntegreerd, vaak vele generaties opeenvolgend, de nieuwkomer niet. Maar daar gaat het die nieuwkomers niet om, het gaat erom via stoken en aantijgingen onrust te veroorzaken om te kunnen omvolken, het gaat om overheersen, en dat zal niet lang meer uitblijven. Binnen 20 jaar is Europa veranderd in Eurabia, met speciale dank aan de blanke Antifa!

De VN is al in islamhanden, het internationale bedrijfsleven is grotendeels in zijn handen, veel landen zijn al in zijn handen en wij in Europa voeren larie-discussies over hoofddoeken en sharia, beide onderwerpen die in het geniep door en bij onze politici al zijn toegegeven als “moet kunnen”. Al de zogenaamde politieke discussie en “versprekingen” zoals van Blok is/zijn er enkel op gericht om de meute een worst voor de neus te houden. En het werkt, de meute blijft watertandend naar de worst staren.

Wij worden bedrogen waar we bij staan door idioten die als amateur dompteurs blijven denken dat zij het monster wel zullen temmen, vooral ook, voor hen als een prettige bijkomstigheid, omdat zij er zo lekker aan verdienen, van corrupte politici tot moraalloze advocaten en velen er tussenin; cateraars, cursusaanbieders en ga maar door. Dat wordt onze ondergang.

Niet de islamieten zijn in eerste instantie de vijanden, maar het zogenaamde links, het namaak liberaal, de christelijke dominee/handelsman en niet te vergeten de progressief georiënteerde corrupte geldgeile landhuisbezitters, die dromen over touwtjes uit brievenbussen die er onder andere door hun toedoen niet of nauwelijks meer zijn.

Afbeelding

De strijd die door deze landverraders op termijn zal gaan plaatsvinden, is wel in het voordeel van die islamieten die zelf niets hoeven te doen, behalve wat ze nu duidelijk al in grote mate doen, namelijk stoken, stoken en stoken. Hierbij geholpen door hun, opnieuw, zwarte slaven als Simons. Vandaar dat de “immigratie” momenteel vooral vanuit zwart Afrika komt, de stormtroepen van de Arabische islam. Overheersers (Arabische islamieten) zijn er in Europa al genoeg, nu de (zwarte) troepenmacht nog.

Zo hoeven de Arabische islamieten niets tot weinig zelf te doen het wordt hen op een presenteerblaadje aangereikt. Ze hoeven enkel op termijn de verzwakte partijen die de oorlog hebben gevochten de kop af te hakken. En dat zal gebeuren, enkel Arabische islamieten worden gezien als echte islamieten, de rest wordt door hen gebruikt om de wereld in bezit te krijgen, voor hen als slaven te werken en hen te onderhouden.

Allemaal braaf op weg naar onze toekomstige ondergang binnen 20 jaar, die wij danken aan onder andere Ome Jopie en zijn club hersengestoorde debielen, huichelaars en verraderlijke oplichters van ooit NieuwLinks, nu GrijsNiks.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/04 ... e-moslims/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20189
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor King George » Zo Aug 05, 2018 3:12 pm


Maak voor de zekerheid ook zelf kopieën om verder te verspreiden :greeting2:
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 40694
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Mahalingam » Zo Sep 16, 2018 8:03 pm

Ebru Umar - Kunnen we wel samenleven?

Toch fijn dat nu het hardleerse deel van onze natie middels hun clubblad heeft mogen vernemen dat er salafisten zijn in Nederland die democratie, homo’s en vrouwen niet zulke leuke concepten vinden.

Maar wat gaan we nu doen, aan deze open deur waarvan nu zelfs in het clubblad staat dat 'ie open is? Het antwoord daarop zal nog twintig jaar en dertig proefschriften duren, maar laat niemand zeggen dat 'ie het niet al ergens had gelezen.

1. Herdefiniëren van de term ‘vluchtelingen’. Dit zijn mensen die in eigen land moeten vrezen voor hun leven, omdat ze vrouw of homo zijn en onder een (islamitische of anderszins) dictatuur leven. Tevens zijn vluchtelingen mensen die wegens aanhoudende bommen niet in eigen land kunnen wonen.

2. Per definitie weigeren van mannelijke vluchtelingen zónder vrouw. In testosterongedreven landen (veelal islamitische landen) komen mannen de nachtclub niet in zonder meisje. Zie dit als een variant erop: geen vrouw, geen vluchteling.

3. Quotum instellen voor het aantal vluchtelingen uit islamitische landen. Dit om indoctrinatie, infiltratie, hersenspoeling en lange armen uit verweggistan te beperken. Gezien de problemen die we hier toch al mee hebben, is een nulquotum niet uitgesloten.

4. Eigen salafisten eerst – aanpakken dat wannabe terroristengilde. Beperk het aantal moskeeën. Vrijheid an sich gaat boven de vrijheid van godsdienst. Gremia waarin vrouwenmishandeling goed wordt gepraat en onze Nederlandse samenleving wordt verworpen hebben niets met vrijheid van meningsuiting te maken als het bedoeld is om diezelfde vrijheid te beperken.

5. Bescherm de slachtoffers van de islam. Praat het dragen van hoofddoeken en burka's niet goed, noem het geen emancipatie of feminisme maar erken wat het is: de overwinningsvlag van de islam, geplant op het hoofd van vrouwen. Door mannen. De enige manier om vrouwen en dús onze vrije samenleving te beschermen, is het verbieden van vrouwonderdrukkend gedrag in het openbaar. En ja, soms moet je dus de 'vrijheid' van die paar vrouwen die zich 'vrijwillig' als parasol verkleden offeren om de vrijheid van de grote groep (m/v) te waarborgen. Zie die burka’s en hun heersers als rotte appels: ook als ze in een onwaarschijnlijk grote mand liggen, moeten ze eruit.

6. Draag zorg voor integratie. Die wordt niet bevorderd door mensen op etniciteit in wijken te stoppen, islamitisch onderwijs te bevorderen en culturele clubs te stimuleren. Zorg ervoor dat nergens meer dan 10% allochtoon is, of dat nou op school is of in een woonwijk. Voorkom mono-etnische wijken. Kortom: meer kleur op de grachtengordel, minder in Bos en Lommer. Of om het wat breder te trekken: er staat een landgoed te koop naast Beatrix. Passen veel vluchtelingen op – practice what you preach, establishment.

7. Integratie gaat via onderwijs. Segregatie op scholen belemmert een liberale samenleving. Kinderen die van kinds af aan leren dat vrouwen minderwaardig zijn en jongens de baas, zijn geen basis voor gelijkwaardigheid. Het indoctrineren van kinderen dat moslims beter zijn dan anderen en de Nederlandse staat Sodom en Gomorra, is niet in het belang van een vrij Nederland. Erken dat dit een probleem is, veroordeel het en bescherm kinderen tegen waanideeën van ongelijkwaardigheid. Meisjes zijn niet zondig, mannen zijn niet de baas.

8. Nederland spreken is een grondrecht. Ouders die hun kinderen goed onderwijs onthouden en vooral de kans op goed Nederlands leren spreken, dienen uit de ouderlijke macht gezet te worden. Als je niet kunt communiceren, kun je niet functioneren. Ja, in Nederland spreken we Nederlands. Maar als je dat in de toekomst wilt volhouden zul je toch echt iets moeten doen.

9. Verkort asielprocedures, beperk gezinshereniging, voorkom importhuwelijken – niet om Nederland blank te houden, maar om te voorkomen dat problemen zich herhalen. En herhalen. En herhalen. Om uiteindelijk onhandelbaar groot te worden.

10. En alle andere tips van reaguurders.

Ja policor Nederland: shitladingen kritiek, veroordeling, minachting en schouderophalen nu. Maar thank US later. Wir wissen es schon lange.
https://www.geenstijl.nl/5143896/ebru-umar-kunnen-we-wel-samenleven/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74449
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 16, 2018 8:35 pm

Mahalingam schreef:Ebru Umar - Kunnen we wel samenleven?

10. En alle andere tips van reaguurders.


Laat aan asielzoekers weten dat als hij hier in Nederland opgenomen word, het geen geboorte recht is, maar een gunst.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74449
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Ariel » Di Sep 25, 2018 12:55 am

'We Will End European Culture & Bloodlines,' Migrant Boasts

A self-professed African migrant laughingly boasted that "stupid" Europeans are funding the end of their own civilization in a video posted to social media.

According to a man in a video picked up by Slovenian media, he was preparing to embark from Africa to join in the "noble conquest" of Europe, where European men allow migrants to "rape their daughters or wives" rather than risk being called racist.

He declared the thing he looked forward to the most was the "destruction of European womanhood" and the "end of Europe's culture and... every single European bloodline forever."

A full transcription of the man's shocking manifesto reads as follows:

As you know, I have everything arranged and I am about to leave to Europe like almost every man from Africa. I'll be going.

It's important you learn the right lies to say in order to gain asylum status in Europe. Just Google them. They are very simple.

Going to Europe, it feels that it's more than just bettering my life. It's about conquest and noble conquest.

We are taking Europe from the European, and they are too stupid to ever fight back -- and if they do, just call them "racist" or "Nazi," and they back down like cowards.

They would rather you rape their daughters or wives than be called a Nazi.

They cut off their own balls before growing some to stand up to you.

The Holocaust means "death by fire." Me and a lot of my friends are calling this the Holoc.

We are going to end Europe's culture, and more importantly, every single European bloodline forever, and they're going to pay us to do it -- our food, healthcare and housing, and they look forward to giving us all of this.

They're going to pay us to conquer them, to take their land.

The thing I look forward to the most is the destruction of European womanhood.

White women are the best looking women -- blonde hair, red hair, blue eyes, green eyes, so pretty.

When we give them a child, we end their European bloodline forever.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45856
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 06, 2018 9:02 pm

Integratie moslims in Europa OVERAL mislukt!

Posted on October 6, 2018ISLAM heeft 1400 jaar geleden de oorlog verklaard, aan alles wat niet-islam is en wil alle staten en regeringen van deze aarde vernietigen, die zich verzetten tegen de ideologie en het programma van de islam, ongeacht het land of het volk waarover zij regeren. Het doel van de islam is het opzetten van een staat op basis van haar eigen ideologie en programma en dat is de sharia(het eind van de ‘beschaving’). Kortom, de islam wil dat alle naties islamitische naties worden.Dat is precies wat Saudi-Arabië is: het hoogtepunt van de islamitische samenlevingen. De Koran is de enige Grondwet. De Sharia is de enige wet. Islam is de enige aanvaardbare “godsdienst”. Dat is niet “Radicale islam”, dat is de zuivere orthodoxie van de letterlijke islam. Dat is wat de islam af wil dwingen bij elk volk, elke cultuur in de wereld, met alle middelen, door een strategie, door een tactiek. De methoden voor deze gevechtstechnieken zijn bedrog, infiltratie, terreur, geweld, propaganda, psychologische oorlogsvoering, en demografische verzadiging…En het doel van zowel heel wat radicale als niet-radicale moslims is hetzelfde: de wereld moet onderworpen worden aan de Sharia!... En ...OPEN JE OGEN, VOOR DE ISLAM ZE SLUIT!...

https://zlj13051967.wordpress.com/2018/ ... l-mislukt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45856
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 29, 2018 3:20 am

Pim Fortuyn over het integreren van buitenlanders in de Nederlandse samenleving
Forza! Nederland - Gepubliceerd op 6 mei 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45856
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 16, 2019 1:45 am

Waarom leven moslims in een parallelle samenleving?

Geplaatst op 15 juli 2019

Afbeelding

In een programma op WNL merkte Wierd Duk op dat moslims veelal in een parallelle samenleving leven. Dat is een samenleving op islamitische grondslag, die geen boodschap heeft aan de Nederlandse overheid. De SP geeft de schuld aan het mislukte integratiebeleid van de afgelopen jaren. Niets is minder waar. Het streven naar een parallelle samenleving komt voort uit de islam zelf.

Het centrale begrip in islam is de tawheed, de eenheid van god en schepping. Mens en god vormen een geheel, maar de mens gedraagt zich niet altijd volgens de regels van Allah. Vandaar de tussenkomst van de profeet. De voorschriften van islam die het leven van een moslim regelen, vereisen heel veel studie en vandaar dat islamisering een langdurig proces is. De belangrijkste punten voor de moslim zijn echter na te volgen wat verplicht (fard) is en na te laten wat haram is.

Een belangrijk – want verplicht – onderdeel hiervan is de reiniging (tahaarah). (uitgebreide toelichting). De reiniging heeft tot doel te tonen dat de moslim zijn best doet om de voorschriften van Allah te volgen. Er zijn heel veel zaken onrein op aarde en de moslim moet zich dus vaak reinigen. Een belangrijk aspect hierbij is dat het gebed een plicht is voor de moslims (5 keer per dag) en dat geen enkel gebed wordt geaccepteerd door Allah als er geen reiniging heeft plaatsgevonden. (soera 5:6 https://koran.nl/soera-5-al-ma-idah-de-tafel/).

De onreinheid kan voortkomen uit fysieke zaken, zoals straatvuil, vlekken, maar ook geestelijke situatie zoals twijfel, ongeloof. En omgang met ongelovigen.

Dit blijkt uit de volgende teksten:

Koran 9:95
Zij zullen tegenover jou bij Allah zweren, wanneer jullie tot hen zijn teruggekeerd, opdat jullie je van hen afwenden. Wend jullie dan van hen af. Voorwaar, zij zijn onrein en hun verblijfplaats is de Hel, als vergelding voor wat zij plachten te verrichten.

Koran 9:125
En wat degenen in wiens hart een ziekte is betreft: bij hen stapelt dit (nieuw) ongeloof op hun ongeloof en zij sterven terwijl zij ongelovigen zijn.
(ongeloof is de uiterste vorm van onreinheid)

Koran 9:28
O jullie die geloven: voorwaar, de veelgodenaanbidders zijn onrein. Laat hen daarom de Masdjid al Harâm (de gewijde moskee in Mekka) niet naderen na dit jaar van hen. En als jullie armoede vrezen; Allah zal jullie rijk maken door Zijn gunst, als Hij het wil. Voorwaar, Allah is Alwetend, Alwijs.
(‘veelgodenaanbidders’ verwijst ook naar christenen, omdat die geloven in de Drie-eenheid).

Koran 8:37
Opdat Allah het slechte van het goede zal scheiden en Hij de slechten op elkaar zal plaatsen en Hij alles tezamen zal opstapelen en de Hel in zal voeren. Zij zijn degenen die de verliezers zijn.
(de slechten zijn de ongelovigen, de onreinen).

Er zijn natuurlijk altijd mensen die stellen dat dit soort verzen in context misschien iets anders zouden kunnen betekenen. Deze mogelijkheid werd al opgemerkt door de moslims in de eerste eeuwen van de islam. Al in de 10de eeuw werd hierom de tafsir ofwel koran-exegese opgesteld. In de tekst van koran 9:28 wordt de term mushrikeen gebruikt (bron: tafsir van Kathir). Strikt genomen zijn dit de mensen die shirk beoefenen, dat wil zeggen afgodendienerij. Daaronder valt in de islam bijvoorbeeld ook de aanbidding van Maria, heiligen en de Drie-eenheid. In vers 9:32 en 9:33 worden de ongelovigen en de mushrikeen in dezelfde betekenis genoemd en een tekstuitleg geeft aan dat de twee groepen nagenoeg overeenkomen. (bron: islam question and answer, met uitleg van Shaik ibn Baaz, een van de vooraanstaande moefti’s van KSA.)

Voor alle duidelijkheid citeer ik uit de tekst:

The Jews and Christians are both kaafirs and mushrikeen.

Het lijkt erg onlogisch te verwachten van moslims dat ze zouden willen samenleven met mensen die ze als onrein beschouwen. Bovendien gaat het verder dan een mening over onreinheid: de koran schrijft voor dat moslims moeten strijden met alle middelen tegen de ongelovigen. De moslims hoeven zich niet te bekommeren om de slachtoffers onder de ongelovigen, want deze gaan toch naar de hel. (Koran 9:32-33). Alle propaganda die wordt verspreid over ‘hoe moslims, christenen en joden een verdraagzame samenleving schiepen’ is dan ook niet meer dan dat: propaganda die bedoeld is om mensen te bedriegen.

Dan zijn er natuurlijk ook altijd nog mensen die stellen dat heilige teksten van alles kunnen beweren, maar dat dit nog niet betekent dat de gelovigen daarnaar leven. Zijn er niet veel moslims die elke dag in contact komen met mushrikeen?

Die zijn er ongetwijfeld, maar dat is geen tegenargument. Deze moslims kunnen zich reinigen door gebed nadat ze contact hebben gehad met ongelovigen. Bovendien kunnen ze zich verdedigen met het argument dat ze het doen in het belang van de islam. De koran verbiedt niet het contact met mushrikeen, maar wel om dat te doen zonder reiniging.

Naast de theologische uitweg werken moslims wel degelijk aan de inrichting van een parallelle samenleving om contacten met de mushrikeen te beperken. Dit is niet onopgemerkt gebleven. De AIVD houdt zich er al jaren mee bezig. De inlichtingendienst stelde in 2007 al vast dat het gewelddadige jihadisme werd afgekeurd in het Westen, omdat...

... men zelfstandig tot de conclusie [komt] dat het schade kan toebrengen aan de doelstellingen van de radicale dawa als men deze vorm van jihadisme ondersteunt. De radicale dawa is eerder gebaat bij een gestage, maar duurzame voortgang die geen negatieve en de groei belemmerende aandacht oproept van autoriteiten of samenleving. (AIVD, Radicale Dawa in verandering, 2007, p. 19-20).

Een voorbeeld van deze werkwijze bleek recent uit het feit dat de burgemeester van Amsterdam constateerde dat op het Cornelius Haga Lyceum...

... de leerlingen antidemocratisch onderwijs krijgen, met een, zoals ze dat omschreef, ‘afkeer van de democratische rechtsorde.’ (Het Parool, 10 maart 2019).

Deze voorbeelden onderstrepen dat het streven naar een parallelle samenleving door moslims niet een gevolg is van uitsluiting, maar vooral van de islam zelf uitgaat. De parallelle samenleving is onderdeel van een lange termijn strategie om de heerschappij van de islam te vestigen.

Door: Bert Dijkstra

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/15 ... menleving/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten