Pagina 1 van 1

VVD-raadslid vecht met Marokkaanse meisjes

Geplaatst: Ma Dec 07, 2009 1:37 pm
door Ariel
:shock: Ongelofelijk. Beginnen Marokkaanse meisjes nu ook al te vechten?
VVD-raadslid vecht met Marokkaanse meisjes

Het Amstelveense VVD-raadslid Herbert Raat is in de metro aangevlogen door drie Marokkaanse meisjes. "Onvoorstelbaar, ik kan er niet bij", schrijft hij op zijn weblog.

Het raadslid was donderdag na zijn werk nog even naar de Amsterdamse Bijenkorf gegaan voor de laatste sinterklaasinkopen. Op de weg terug in de metro naar Amstelveen wordt een oudere man uitgescholden en aangevallen door enkele meisjes van een jaar of 16.

"De man springt op en probeert haar van hem af te houden. De dikste van stel begint te schreeuwen dat ze Marokkanen zijn en 'schijt hebben aan dit land'", schrijft de VVD'er op zijn blog. Als hij er iets van zegt, krijgt Raat ook de wind van voren. "Meteen staat één van hen voor mijn neus en begint te duwen, ik spring op en sta in oogwenk te vechten met 2 van hen. Nu eruit schreeuw ik en de deuren gaan open, klodders spuug vliegen door de lucht, een jongen voor in de coupe komt aangevlogen om te helpen. De deuren van de metro gaan dicht en het trio trapt nog tegen de metro. Onvoorstelbaar, ik kan er niet bij dat ik nog eens sta te matten in de metro met drie meisjes", schrijft de politicus

http://www.telegraaf.nl/binnenland/5512 ... jes__.html

Re: VVD-raadslid vecht met Marokkaanse meisjes

Geplaatst: Ma Dec 07, 2009 2:29 pm
door Manon
tja, dat krijg je met die vredevolle verrijkende mensen nietwaar?

Re: VVD-raadslid vecht met Marokkaanse meisjes

Geplaatst: Ma Dec 07, 2009 2:43 pm
door Ariel
Hier het verhaal uit zijn eigen mond. Leuk om tegenwoordig met de trein te reizen.

Lijn 51 naar Amstelveen: Verschuilen achter de krant?

Donderdavond 3 december ging ik na mijn werk Amsterdam in om cadeaus te kopen voor Sinterklaas. Goed geslaagd in de Bijenkorf zit ik rond half 10 in metro 51 naar huis in Amstelveen. Alles gaat voorspoedig, een Parool om te lezen en op de koptefoon mijn favoriete band The Rolling Stones. Rond de halte VU ontstaat er een stevig kabaal voorin de coupé. Een oudere man komt naar acteren lopen en even later een meisje van een jaar of zestien.
Het meisje wordt direct gevolgd door 3 andere meisjes van dezelfde leeftijd. Meteen is het met de rust gedaan. 'Huil je, waarom huil je', schreeuwt één van het drietal. Vervolgens is de oudere man aan de beurt, hij krijgt wat naar zijn hoofd gegooid en wordt uitgescholden. Het is zo'n moment in de metro dat je denkt, oh nee. Af en toe is er wat baldadigheid maar soms wordt de sfeer agressief. Vaak duikt iedereen dan achter zijn krant of stapt uit en neemt de volgende metro omdat je ook nooit precies weet wat er aan de hand is. Nu is daar geen sprake van en ik vraag de meisjes om op te houden. In plaats daarvan loopt één van hen naar de oudere man en maakt een slaande beweging. De man springt op en probeert haar van hem af te houden. De dikste van stel begint te schreeuwen dat ze Marokkanen zijn en 'schijt hebben aan dit land'. Vervolgens komt een ander meisje dat achter me zit naar hen toe en vraagt om te houden.
Samen opstaan:
'Waar slaat dit op, ik ben ook Marokkaanse maar wat jullie doen kan niet', zegt ze tegen het trio. Alle agressie is nu op haar gericht en ik vraag het trio om te gaan zitten en normaal te toen. Meteen staat één van hen voor mijn neus en begint te duwen, ik spring op en sta in oogwenk te vechten met 2 van hen. Nu eruit schreeuw ik en de deuren gaan open, klodders spuug vliegen door de lucht, een jongen voor in de coupe komt aangevlogen om te helpen. De deuren van de metro gaan dicht en het trio trapt nog tegen de metro. Onvoorstelbaar, ik kan er niet bij dat ik nog eens sta te matten in de metro met drie meisjes. De oudere man geeft me een knikje om te bedanken. Met het meisje dat ingreep praat ik na tot we bij onze eindbestemming komen over de onvoorstelbare agressie en dat redelijke woorden niet helpen. Als het drie jongens waren geweest dan was het waarschijnlijk slechter voor me afgelopen. Hoe het ook is, toezicht en camera's zijn allemaal prachtig. Maar alleen als we in Amstelveen samen opstaan en aggressief gedrag tegen mensen niet pikken dan hoeven we ons niet te verschuilen achter een krant.


http://herbertraat.web-log.nl/mijn_webl ... l#comments

Re: VVD-raadslid vecht met Marokkaanse meisjes

Geplaatst: Di Dec 08, 2009 1:16 am
door SDX
Whahahaaaa, de 'verrijking' 'slaat' letterlijk toe - meer van dattem! :knorrie:

Re: VVD-raadslid vecht met Marokkaanse meisjes

Geplaatst: Di Dec 08, 2009 2:10 am
door H.Numan
Ik zie het als een geringe uitbreiding van de activiteiten van de shariah SA. Aangezien de jongens geen strobreed in de weg wordt gelegd vatten meisjes nu ook de moed op om zicht te verzetten tegen de onderdrukking van de dhimmies.