CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door H.Numan »

Chaimae schreef:Allah is daar waar nodig snoeihard, maar ook heel barmhartig.
Hoe kom je op die zottigheid? Als er iets onrechtvaardig is, dan zijn het goden. Inclusief die barmhartige van jouw:
Jij pleegt overspel. Wordt je ontdekt, kom je er genadevol vanaf met 100 zweepslagen of een eenvoudige steniging. Wordt je niet ontdekt, dan straft allah jouw persoonlijk voor altijd. Niet een jaar, niet een eeuw, niet 1.000 jaar. Maar 999.9999.9999.999 x 999.9999.9999.999 miljard eeuwen, plus de rest. Niet met gevangenisstraf, maar door continue gruwelijk gemarteld worden.

Ik val helemaal in de prijzen. Aangezien die barmhartige lamlul van jouw zich uitsluitend manifesteerd in rottende dadels of tomaten kan ik niet echt zeggen dat ik ga geloven. Nog afgezien van het feit dat ik zo'n Al Capone never nooit zal vereren. Dus ik ga automatisch dezelfde hel in. Krijg dezelfde straf. Hetgeen een geluk is, want allah zal tandenknarsend moeten toegeven dat erger dan erg nu eenmaal niet kan. Niet gelovig, atheïst, gay. Ik krijg dus drie voor de prijs van een.

Aangezien die barmhartige een stuk meedogenlozer is dat die van de gristenen is het volgende van toepassing:
Kleine Jantje leert van z'n ouders en op de zondagsschool dat stelen niet mag. Hij doet dat toch: op 8 jarige leeftijd pikt hij koekjes uit de trommel. Verder is het een zwaar autistische brave jongen. Gaat zonder zonden door het leven. Masturbeert niet. Geen sex voor het huwelijk, geen kleding van gemengde vezels. Pakt zijn vrouw niet als die in de feestweek is. Slaat zijn kinderen. Kortom, een ideale man. Na zijn dood komt hij voor god. Die hem voor altijd en altijd veroordeeld wegens... het pikken van die koekjes toen hij 8 jaar was. Tja. Regels zijn regels niet waar? Ordnung muss sein!

Vergelijk dat met Adolf Hitler. Die had berouw de seconde voor hij z'n hersens er uit schoot, dus speelt hij op een harp de hele dag.

Gelukkig verkeert Jantje in goed gezelschap: Gandhi en Albert Schweitzer worden naast hem gemarteld. Gandhi omdat het een veel goden dienaar was, en Schweitzer omdat hij protestant was. Tja. We weten allemaal dat god katholiek is. De paus zegt het immers zelf. Wie weet het beter? Had Albert kunnen en moeten weten. En daar betaald hij nu voor.

Dezelfde idioterie is ook op jouw religie van toepassing. :roll2:
Kortom, gewoon Rechtvaardig.
Kortom, je praat naar je verstand geloof hebt. :knorrie:

Het simpele feit dat er een hel bestaat betekend dat jouw god niet barmhartig is, of kan zijn:
Als jouw god die hel bouwde is het (god heeft geen geslacht, dus is het 'het') niet barmhartig.
Als jouw god die hel niet bouwde, maar de duivel dit liet doen, dan is het niet almachtig.
Hoe dan ook - jouw god verliest. Het is niet barmhartig en niet almachtig. Net als de god van de gristenen.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Bernie
Berichten: 434
Lid geworden op: do aug 10, 2006 8:59 pm

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door Bernie »

De Koran spreekt wel miljoenen keren over de barmhartigheid van de Heer. Woorden als Rahman, el Aziz, El Karim worden weeklijks in de moskee de ether ingeslingerd. Hoe kunnen Numan en de 'alwetende' Monique dan stellen dat het me niet vergeven wordt? Zijn ze God, ofzo?
Hoe barmhartig is die "god" van jou helemaal als hij volgens dat prachtboek alle niet-moslims sowieso eeuwig gaat martelen?

De barmhartigheid van Allah zal er wel staan, maar blijkt nergens uit, dat probeer ik te zeggen. Jij vist eruit wat je wilt zien. Dat kan ik best begrijpen, je wilt je geloof in stand houden. Van je geloof vallen is een van de engste dingen die bestaan. De enige manier voor een wat intelligenter persoon zoals jij, is stelselmatig feiten negeren die jouw geloof je leren. Monique en anderen hier hebben dat probleem niet. Wij kunnen onbevangen kijken. Twijfel is voor jou haram, maar voor ons niet.

De koran vertelt voornamelijk dat iedereen die uit het keurslijf stapt, wordt gemarteld. Alleen jouw fotootje hier is al haram. Jij wilt graag toch een beetje leven en negeert daarom dit soort feiten uit je religie.
The Prophet said, "Isn't the witness of a woman equal to half of that of a man?" The women said, "Yes." He said, "This is because of the deficiency of a woman's mind."
Bukhari Volume 3, Book 48, Number 826
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door H.Numan »

Ariel schreef:Jij geeft nu zelf aan dat Allah NIET barmhartig is tegen ongelovige. Hij is alleen barmhartig voor Moslims
Zelfs dat niet. Een mohammedaan die zich niet aan alle geboden houdt, kan het naast mij komen schudden. Met kokend lood in z'n mergpijpen.
Een oneindige straf voor een eindig misdrijf is niet zo zeer wanstaltig of smakeloos maar te imbeciel voor woorden.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door H.Numan »

Chaimae schreef:Dit is lachwekkend,
Klopt, je debatteert als een bezopen kleuter van 4.
al die mensen hier die denken de waarheid in pacht te hebben
Heb jij dat dan wel? Dus alleen kanker specialisten mogen over kanker praten?
en honderuit praten over rahma djel Allah. Die denken te menen, op basis van een aantal losse verzen, dat Allah absoluut niet barmhartig is.
Aangezien de koran op vers lengte is georganiseerd zijn losse verzen nu eenmaal standaard. Moet bij bij allaahf over klagen, niet bij mij.
En in het bijzonder onwaarschijnlijk geval dat je bgrijpend lezen zou praktiseren op de koran: dan ontdek je hoe meedogenloos goden zijn. In het bijzonder die van jouw. (Niet dat het veel verschilt met wat de gristenen verzonnen hebben.)
Wel, kan iemand me dan eens vertellen hoe het komt dat elk Koranvers begint met 'in de naam van de Heer, de Barmhartige, Genadevolle?'
De toverkracht van reclame is: herhalen, herhalen en herhalen.
Ik kan me niet herinneren dat Adolf Hitler zich ooit liet afbeelden in een concentratiekamp tussen stapels lijken. Wel met lieve babies.
Je bent echt zo dom, of je zit ons zoals zo vaak weer te voeren?
Zijn jullie ook op de hoogte van de vrouw die slecht door het leven ging( het was een hoer van beroep), een hondje wat water te drinken gaf, en daarna het eeuwige Paradijs kreeg vanwege haar barmhartigheid jegens dat hondje?
Ken je die van die vent met de ezel die kan praten? Hij heet Balaam.
En jullie scharen jullie achter het modernisme? Ha, my ass! Nogmaals, het berouw van een dienaar wordt geaccepteerd totdat zijn of haar doodgerochel begint. Valt verder niet over te discussieren.
Zo, en waarom niet? Omdat je kaartenhuis dan om dondert? Lees jij dat gekke boek (de koran) wel eens?
Nogmaals, van een Heer Die lacht kunnen we geen goedheid missen. Honi soit qui mal y pense!!
goden, met name monotheïstische goden lachen nooit.

Vertel eens: waarom moet die allah van jullie zo nodig vereerd worden door de gehele mensheid? Waarom heeft het jullie (voornamelijk ongeletterde uiterst agressieve barbaren) daarvoor nodig? Als die god zich kan ophijsen aan z'n neushaartjes is het een peulenschil om alle mensen automatisch in het te laten geloven. Gewoon in-programmeren in de genen. Of nog eenvoudiger: door zich te laten zien!

Want het belangrijkste argument tegen elk geloof kan geen enkele gelovige van welk geloof dan ook ontkrachten:
Er is geen enkel bewijs dat goden bestaan.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door Chaimae »

Nogmaals, het is lachwekkend dat levende wezens denken te menen dat Allah zondes van moslims niet vergeeft. Numan spant de kroon door te zeggen dat zondige moslims naast hem zullen vertoeven in de hel. Wel, meneertje, de hel kent gradaties.

Dat Allah Barmhartig is en dus logischerwijs de zondes van Zijn dienaren vergeeft is een voldongen feit. Echter weet ik niet hoe het zit met het vrijwaren van niet-moslims tegen de hel. Mocht je er oprecht geintresseerd in zijn en zonder behept met vooroordelen zijn, raad ik je aan om eventueel contact op te nemen met een imaam die je wellicht het een en ander kan verduidelijken, Bernie. :wink:

Wat ik wel weet is dat de islam uitgaat van de wet van de remmende voorsprong. Het is ook niet zomaar dat Allah gezegd heeft dat hij Zijn volk zou vernietigen mochten die geen zondes begaan. En de beste manier van berouw tonen is door lering te trekken uit je zonde en er betekenis aan geven. Het is me inmiddels duidelijk wat de aqiedah over de boetedoening zegt. Deze is het oprecht tonen van berouw, niet meer vervallen in die zonde en tot slot drie maanden lang vasten. Jaja, je krijgt wat teruggeworpen in je moederschoot.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77407
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door Ariel »

Chaimae schreef: Wat ik wel weet is dat de islam uitgaat van de wet van de remmende voorsprong. Het is ook niet zomaar dat Allah gezegd heeft dat hij Zijn volk zou vernietigen mochten die geen zondes begaan. .
:laugh1: Ik neem aan dat je Allah verkeerd gequote hebt Chaimae. Zoals jij het beschrijft loopt het slecht af met een volk dat GEEN zonde begaat.
Maar ja, het zou me niet verbazen hoor ( als het wel zo is) . Allah's wegen zijn ondoorgrondelijk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42540
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door Mahalingam »

Zijn jullie ook op de hoogte van de vrouw die slecht door het leven ging( het was een hoer van beroep), een hondje wat water te drinken gaf, en daarna het eeuwige Paradijs kreeg vanwege haar barmhartigheid jegens dat hondje?
Ik zou zeggen: grijp je kans Chaimae. Ik denk dat een dorstig katje ook wel goed genoeg is. Mohammed had immers geen hekel aan katten? (kan je van zijn mening over honden niet zeggen)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door naar boven »

Ariel schreef:
Chaimae schreef: Wat ik wel weet is dat de islam uitgaat van de wet van de remmende voorsprong. Het is ook niet zomaar dat Allah gezegd heeft dat hij Zijn volk zou vernietigen mochten die geen zondes begaan. .
:laugh1: Ik neem aan dat je Allah verkeerd gequote hebt Chaimae. Zoals jij het beschrijft loopt het slecht af met een volk dat GEEN zonde begaat.
Maar ja, het zou me niet verbazen hoor ( als het wel zo is) . Allah's wegen zijn ondoorgrondelijk.
Ik denk niet dat dit verkeerd gequote is.
Wat moet een opperwezen namelijk met een volk dat een voorbeeldig leven leidt?
Die kun je ook niet bang maken met helledreigingen.

Als soldaten zijn zulke gelovigen al helemaal waardeloos.

De angstigste en meest manipuleerbare mensen zijn mensen die weten dat ze zondig zijn, maar niet precies weten waaraan..
RTFM
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door H.Numan »

Chaimae schreef:Nogmaals, het is lachwekkend dat levende wezens denken te menen dat Allah zondes van moslims niet vergeeft. Numan spant de kroon door te zeggen dat zondige moslims naast hem zullen vertoeven in de hel. Wel, meneertje, de hel kent gradaties.
Dat doet niet ter zake. Het feit dat jouw god een hel nodig heeft maakt het een monster.
NADAP Duitsland had een beter sociaal systeem dan welk ander land dan ook. Zeer efficiënte politie. Maar het feit dat ouwe Adolf KZ kampen nodig had maakte NSDAP Duitsland bepaald geen paradijs.

En dan eventjes verder denken dan je burka lang is. Wie komen er allemaal automatisch in die hel? Ongeveer 95% van de mensheid. Heidenen? Automatisch. Atheïsten? Automatisch. Homo's? Automatisch. Christenen? Nagenoeg allemaal. Mohammedanen? Als ze zich niet aan de regels houden, of de juiste vorm van het mohammedanisme belijden, ook.

De hel kent gradaties? De inquisitie ook. En dat is een teken van barmhartigheid? :roll2:
Dat Allah Barmhartig is en dus logischerwijs de zondes van Zijn dienaren vergeeft is een voldongen feit.
Nou, dan is dat heel eenvoudig aan te tonen. Aan u de eer. Als je dan toch bezig bent, toon dan gelijk even aan dat die allah van jouw bestaat, schat. :sly:
Echter weet ik niet hoe het zit met het vrijwaren van niet-moslims tegen de hel. Mocht je er oprecht geintresseerd in zijn en zonder behept met vooroordelen zijn, raad ik je aan om eventueel contact op te nemen met een imaam die je wellicht het een en ander kan verduidelijken
Zelfde als bij de gristenen: als je een sunni sjamaan benadert zal die zeggen dat alleen sunnis in de hemel komen (als ze alle regels hebben nageleefd), spreek je met een sjiitische sjamaan, dan zegt die hetzelfde, maar dan gaan de sunnis ook branden.

Ik moet de sjamaan (van welk geloof dan ook) nog tegenkomen die onomstotelijk aantoont dat zijn god of goden bestaan.
Wat ik wel weet is dat de islam uitgaat van de wet van de remmende voorsprong.
Dat lijkt me wat moeilijk, aangezien het van de grote godsdiensten de meest achterlijke is.
Het is ook niet zomaar dat Allah gezegd heeft dat hij Zijn volk zou vernietigen mochten die geen zondes begaan. En de beste manier van berouw tonen is door lering te trekken uit je zonde en er betekenis aan geven. Het is me inmiddels duidelijk wat de aqiedah over de boetedoening zegt. Deze is het oprecht tonen van berouw, niet meer vervallen in die zonde en tot slot drie maanden lang vasten. Jaja, je krijgt wat teruggeworpen in je moederschoot.
Ik zal van jouw geen serieus antwoord krijgen, hooguit een riedeltje zondagsschool retoriek (zie boven). Maar wat is een zonde precies?

Wat voor de een een zonde is, is voor de ander een heilige verplichting. Voor jouw is een carbo knagen een zonde. Voor mij is het zonde om die carbo te laten staan. Voor jouw is 5 keer per dag je aars aan allah tonen een heilige plicht. Voor ons is het een onsmakelijk ritueel.

En vanwege die 'zondes' moet iemand voor altijd en altijd branden in een hel? Laat je verstand eens nakijken!
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Bernie
Berichten: 434
Lid geworden op: do aug 10, 2006 8:59 pm

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door Bernie »

Echter weet ik niet hoe het zit met het vrijwaren van niet-moslims tegen de hel. Mocht je er oprecht geintresseerd in zijn en zonder behept met vooroordelen zijn, raad ik je aan om eventueel contact op te nemen met een imaam die je wellicht het een en ander kan verduidelijken, Bernie.
Dank je wel Chaimae, maar dit punt is inmiddels toch wel heel duidelijk: alle niet-moslims die gehoord hebben van de islam, gaan sowieso naar de hel.

Wie gelooft in Mohammed hoogstwaarschijnlijk ook, voor de moslima's is de kans 999 op 1000 (volgens de hadith) maar je verblijf kan tijdelijk zijn. Voor mij is het definitief. Tenzij ik me vlak voor mijn dood nog bekeer. Dan zijn namelijk al mijn zondes uitgewist, dus daar gok ik maar op. Jij zult maar moeten afwachten of Allah je vergeeft, want met name de ahadith geeft je vrij weinig kans.

Allah is barmhartig en rechtvaardig, maar even wat feiten op een rij dan:

- Jij probeert je leven lang Allah te dienen, en maakt een grote kans van 99,9% op tijdelijke marteling;
- George Bush die nét voor zijn dood de shahada uitspreekt, is zondevrij en gaat naar het paradijs;
- Mensen als Martin Luther King, Nelson mandela, Moeder Theresa, gaan eeuwig naar de martelkamer omdat zij wel in God geloven maar niet in Mohammed.

Ehm.. rechtvaardig???
The Prophet said, "Isn't the witness of a woman equal to half of that of a man?" The women said, "Yes." He said, "This is because of the deficiency of a woman's mind."
Bukhari Volume 3, Book 48, Number 826
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77407
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door Ariel »

Chaimae leest niet graag Engels, en dat is jammer. Als ze dat wel zou doen dan kan ze lezen dat de meeste vrouwen niet in de hemel komen alleen om het feit dat ze ondankbaar tegen hun man zijn, en ook nog eens onvolwaardig omdat ze menstrueren. Dit zijn de woorden van haar zo geliefde profeet.
Narrated Abu Said Al-Khudri: Once Allah's Apostle went out to the Musalla (to offer the prayer) o 'Id-al-Adha or Al-Fitr prayer. Then he passed by the women and said, "O women! Give alms, as I have seen that the majority of the dwellers of Hell-fire were you (women)." They asked, "Why is it so, O Allah's Apostle ?" He replied, "You curse frequently and are ungrateful to your husbands. I have not seen anyone more deficient in intelligence and religion than you. A cautious sensible man could be led astray by some of you." The women asked, "O Allah's Apostle! What is deficient in our intelligence and religion?" He said, "Is not the evidence of two women equal to the witness of one man?" They replied in the affirmative. He said, "This is the deficiency in her intelligence. Isn't it true that a woman can neither pray nor fast during her menses?" The women replied in the affirmative. He said, "This is the deficiency in her religion."

http://www.usc.edu/schools/college/crcc ... 01.006.301" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door H.Numan »

Ach, haar reactie is de standaard reactie van elke gelovige. "Mijn god is een god van barmhartigheid, die begrijpt dat mijn fouten vergeving vragen maar die van alle andere mensen niet. Die branden voor altijd en eeuwig in de hel."

Waarbij Chaimea vrolijk fantaseert dat er verschillende hellen zijn waarin mensen op verschillende manieren voor altijd en eeuwig gemarteld worden. Het is immers een enorm verschil of je voor altijd en eeuwig kokend lood in je mergpijpen gegoten krijgt, levend (???) verslonden wordt door een duivel, of voor eeuwig stenen moet kloppen. Dat laatste is uiteraard alleen voor kleine overtredingen. Zoals een ware mohammedaan die 1x vergat om zijn kont op tijd te tonen, e.d. :roll2:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Bernie
Berichten: 434
Lid geworden op: do aug 10, 2006 8:59 pm

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door Bernie »

Ach, haar reactie is de standaard reactie van elke gelovige.
Hm, na een paar dagen blijkt je gelijk... Niet meer reageren als het wat lastiger wordt.
The Prophet said, "Isn't the witness of a woman equal to half of that of a man?" The women said, "Yes." He said, "This is because of the deficiency of a woman's mind."
Bukhari Volume 3, Book 48, Number 826
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: CDA verbaasd over vreemde talen op portieken

Bericht door H.Numan »

Inderdaad. Dat is ook een standaard reactie van een gelovige. Niet reageren is bewijs dat allah bestaat. [hypocrite.gif]
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Plaats reactie