Eerwraak

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18585
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Eerwraak

Berichtdoor King George » Do Jan 03, 2019 2:26 pm

King George schreef:Hamburg: Ooggetuige beweert: Baby werd onthoofd door vader Mourtala M.!

Posted on april 14, 2018 door Rommel in Artikelen // 2 CommentsDe redactie van Journalistenwatch heeft vanavond deze video toegestuurd gekregen. Naar verluidt is het kort na de moord op de jonge Hamburgse vrouw en haar baby in het metrostation van de Jungfernstieg opgenomen. Op minuut 1:10 hoor je de ooggetuige zeggen: “Het hoofd van de baby is afgesneden”.
De uit Niger in West-Afrika stammende Mourtala M., 33, had eerst zijn dochtertje Mariam (1) in haar kinderwagen en daarna zijn ex-vriendin Sandra P. afgeslacht.


Jouwatch heeft de persdienst van de Hamburgse politie gevraagd of deze bewering overeenstemt met de feiten en wacht nog steeds op een antwoord.

Volgens BILD escaleerde een geschil tussen Mourtala M. en Sandra P., waarbij de nieuwe partner van de 34-jarige vrouw en een van haar vijf kinderen naar verluidt aanwezig waren. De partner zou uit angst zijn gevlucht zijn en het tweede kind op het platform achtergelaten hebben. Gistermiddag heeft de districtsrechtbank een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Mourtala M.

De overgrote meerderheid van de ongeveer 21 miljoen Nigerianen belijdt de islam (94%).

In het geval de video verwijderd wordt. Hier is een zekering:

https://www.liveleak.com/view?t=kESGT_1523632398

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/04/14/hamburg-augenzeuge-behauptet-baby-wurde-von-vater-mourtala-m-gekoepft/

https://www.bild.de/regional/hamburg/jungfernstieg/mord-neuer-lebensgefaehrte-und-weiteres-kind-waren-dabei-55382772.bild.html


FenixxMigrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

Posted op juli 7, 2018 door Rommel in Artikelen // 35 Comments

Afbeelding
De grootste Duitse krant, Bild, bericht over de dood van de moeder van vier kinderen, zonder melding te maken van de details van de barbaarse moord op haar kind.

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad van een moslimmigrant die naar verluidt zijn eenjarige dochtertje zou hebben onthoofd op een perron van een treinstation in Hamburg.
Volgens ooggetuigen onthoofdde de 33-jarige verdachte Mourtala Madou op donderdag 12 april zijn eenjarige dochter voor de ogen van een verschrikte menigte forenzen op het station van Jungfernstieg en stak vervolgens zijn Duitse vriendin, de moeder van het kind, neer.


De verdachte zou het kind van achteren hebben neergestoken terwijl ze in haar wandelwagen zat, en vervolgens haar hoofd hebben afgesneden. Hij stak toen naar verluidt zijn vriendin in de borst alvorens de plek te ontvluchten, en gooide het moordwapen in een afvalbak van het treinstation. Hij werd later gearresteerd

De vrouw, moeder van vier andere kinderen, overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Videobeelden die zijn geüpload naar het internet tonen de nasleep van de brute en zinloze dubbele moord die door politiewoordvoerder Timo Zill werd omschreven als “zeer gericht” en een “eerwraak” door de omstanders. De lichamen van de slachtoffers zijn te zien in de video, maar niet hun gezichten. Ooggetuigen kunnen worden gehoord, zeggend dat de verdachte het hoofd van de baby heeft afgesneden.Als video in uw landdomein niet beschikbaar is, dan hier.

De Ghanese christelijke evangeliezanger die de beelden vastlegde op zijn mobieltje, zegt: “Oh mijn God. Het is ongelooflijk. Oh mijn God. Dit is ongelooflijk. O Jezus, o Jezus. o Jezus. Ze hebben het hoofdje van de baby afgesneden. Ze sneden het hoofdje van de baby af. Oh mijn God. Oh Jezus.“

De regering van Merkel is de afgelopen maanden zwaar onder druk komen te staan met betrekking tot het opengrenzenbeleid, dat verantwoordelijk is voor de vestiging van miljoenen moslimmigranten in Duitsland in de afgelopen drie jaar. Veel Duitsers geloven dat de regering een algemeen verbod heeft uitgevaardigd om het onthoofding-verhaal te melden, omdat ze geloven dat het de publieke stemming tegen de regering zal omdraaien en de laatste nagel in Merkels politieke doodskist zal vormen.

De Duitse autoriteiten hebben ook het bevel gekregen om onafhankelijke bloggers die de vernietigende beelden delen, aan te pakken.

Toen de Hamburgse blogger Heinrich Kordewiner de video op Facebook en zijn eigen YouTube-kanaal plaatste, werd een politieonderzoek gestart. Het appartement van Kordewiner werd door de politie doorzocht en zijn persoonlijke bezittingen werden in beslag genomen. Kordewiner zegt dat hij en zijn kamergenoot om 06:45 door een ploeg van officieren van justitie en politiemannen wakker werden die toegang tot hun appartement hadden geforceerd. Toen ze werden geweigerd, kregen ze met geweld toegang door het deurslot te vernietigen.

Ook bij de christelijke evangeliezanger die de video op zijn mobieltje opnam, is een inval verricht (Rommel: evenals dat van zijn huisgenoot, waarop het huiszoekingsbevel niet van toepassing was) en zijn persoonlijke bezittingen in beslag genomen. De politie beweert dat zij optreedt op grond van bevelen tot inbeslagneming van materiaal om de rechten van de slachtoffers te beschermen.

Maar wie beschermen ze nu echt? Veel Duitsers geloven dat ze de migrant en vermeende moordenaar, Mourtala Madou, beschermen, evenals de Duitse regering die zich schuldig heeft gemaakt aan het toelaten van miljoenen migranten om zich in het land te vestigen, tegen de wens van het Duitse volk.

Een handvol mainstream media artikelen, bezorgd over de publicatie van de video, zijn gepubliceerd sinds de politie invallen, maar geen van hen vermelden de onthoofding van het eenjarige meisje. De Duitse regering heeft de zaak volledig in de doofpot gestopt.

Ze kunnen de zaak echter niet voor altijd stil houden. Het feit dat het één jaar oude kind haar hoofd was afgesneden, wordt vermeld in de gepubliceerde bestanden van de rechtbank van Hamburg. Stefan Frank rapporteert op achgut.com hierover.

Zelfs de Duitse rechterlijke macht doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de barbaarse misdaden van moslimmigranten voor het Duitse publiek verborgen blijven.

(Rommel: Er zijn gevallen bekend waarin rechtshandhavingsambtenaren verklaarden nogal verbaasd te zijn over de snelheid waarmee het bevel tot die huiszoeking werd uitgevaardigd, gezien de problemen die zij gewoonlijk ondervinden bij de bestrijding van ernstige misdrijven.)

LEES MEER: Madou de onthoofder bidt voor zijn onthoofde dochter

Bron:

https://www.achgut.com/artikel/die_enthauptung_der_hamburger_justiz

https://yournewswire.com/migrant-beheads-girl-germany-merkel/


Fenixx
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71227
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Eerwraak

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 07, 2019 1:44 pm

Madou de onthoofder bidt voor zijn onthoofde dochter

Voor de rechtbank sentimenteel in plaats van beestachtig - De Jungfernstieg dubbelmoordenaar Mourtala Madou.
Sinds donderdag moet de beruchte dubbelmoordenaar Mourtala Madou zich voor de regionale rechtbank van Hamburg verantwoorden voor zijn gruwelijke slachting van zijn vrouw en eenjarige dochtertje op de Jungfernstieg in april van dit jaar.

De NDR heeft donderdag verslag uitgebracht over het proces. De televisiezender vindt het echter niet de moeite waard om te vermelden dat de Nigeriaan sinds 2013 als illegale nieuwkomer van de asielactivisten van de “Lampedusa Groep” kerkasiel heeft gekregen en alleen daarom in Duitsland kon blijven. Waarmee bij hem de hoop werd gevoed op een verder verblijf in het all-inclusive paradijs Germoney en door zijn kind het begeerde entreekaartje tot de Duitse Volksverzorging zou verkrijgen.

De NDR zou de NDR niet zijn als het niet de goede kanten van Scheuzal zou proberen te laten zien in de stijl van een goedkope Hollywood soap uit een middagprogramma. Het beeld van een teleurgestelde vader, die het recht werd ontzegd om voor zijn dochter te zorgen:

Achtergrond wordt verondersteld een bewaringsgeschil te zijn:

  “Het Openbaar Ministerie is ervan overtuigd dat woede tegen de moeder van het meisje de aanleiding is voor de moordpartij. De man uit Niger had de dag voor de misdaad geleerd dat hij niet – zoals gehoopt – de gezamenlijke voogdij over het meisje zou krijgen. Zijn tijdelijke verblijfsvergunning was hem verleend na bevestiging van zijn vaderschap. De familierechtbank had echter tijdens een hoorzitting een dag voor het misdrijf duidelijk gemaakt dat men zijn verzoek om gezamenlijke voogdij niet zou inwilligen.”

Geen woord over hoe hij zich niets aantrok van het welzijn van zijn dochtertje toen hij moest vrezen voor zijn verblijfsstatus. In woede over een dreigende deportatie sneed hij het hoofdje van de baby af (“He cut off the head of the baby”, video). “De daad was zeer afschuwelijk in de manier waarop het werd uitgevoerd”, zei politiewoordvoerder Timo Zill in de Morgenpost.

De NDR daarentegen denkt positief en onderstreept de vroomheid van de verdachte, die per slot van rekening behalve zwart ook nog eens “vluchteling” is. Het is een zonde wat hij heeft gedaan, legt de Nigeriaan uit aan het verbaasde publiek. En “Hij bidt voor zijn dochter”. Hij neemt de door hem doodgestoken echtgenote niet mee in zijn gebed. Maar hij breekt af met huilen als de noodoproep van een passant in de rechtszaal afgaat. Ach. Zoveel gevoel. Arme kerel.

Een psychiater zal het hele proces volgen en erop letten of de verdachte toch niet onschuldig blijkt te zijn. Omdat hij volgens de woordvoerder van de rechtbank tijdens het misdrijf niet onder invloed was van drugs of alcohol. Mourtala Madou werd in deze tijd echter sterk beïnvloed door de islam. Maar de NDR wil dat liever niet schrijven.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18585
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Eerwraak

Berichtdoor King George » Ma Apr 15, 2019 10:09 am

Gezellig eerwraak in Sharia controlled Groot Islamië:UK: Muslim parents suffocated daughter with a plastic bag, dumped her body in river, for being too “Westernized”

Afbeelding

A 17-year-old’s parents were strict Muslims and hated Shafilea’s westernised fashion choices, often calling her a ‘prostitute’ and a ‘whore’ and beating and starving her as a punishment. Respect it, islamophobes! Raise awareness or try to help and you will be demonized, vilified and banned.Over 91% of honor killings worldwide are Islamic.

  According to the U.N. High Commissioner for Human Rights, “In the name of preserving family ‘honor,’ women and girls are shot, stoned, burned, buried alive, strangled, smothered and knifed to death with horrifying regularity.” Between 5,000 and 20,000 so-called honor killings are committed each year, based on long-held beliefs that any female who commits — or is suspected of committing — an “immoral” act should be killed to “restore honor” to her family.

But of course that number is far higher.

  Because so many honor killings are never reported — and because international organizations are discouraged from keeping statistics on such politically sensitive practices — no one knows how many honor killings occur each year.

“In 2003 the Jordanian Parliament voted down on Islamic grounds a provision designed to stiffen penalties for honor killings. Al-Jazeera reported that ‘Islamists and conservatives said the laws violated religious traditions and would destroy families and values.’

“The Palestinian Authority gives pardons or suspended sentences for honor murders. Iraqi women have asked for tougher sentences for Islamic honor murderers, who get off lightly now. Syria in 2009 scrapped a law limiting the length of sentences for honor killings, but ‘the new law says a man can still benefit from extenuating circumstances in crimes of passion or honour “provided he serves a prison term of no less than two years in the case of killing.”‘” (Source: Jihadwatch).

91% of Honor Crimes In The World Are Committed By Muslims (study)
Poste de Veille


  There were 2,823 victims of “violence based on honor” in Britain last year, according to (limited) police statistics for 2011 obtained by a women’s rights organization for Iranian and Kurdish communities obtained through a request for access to information: a dozen murders occur each year.

  Apologists want honor killings to be treated as domestic violence to avoid embarrassing questions about the values ​​of others, but in fact they are very different crimes. Domestic violence involves a person (usually a man) who beats or kills another person. Honor crimes and honor-based violence are a family matter.

  These crimes are underreported, but every year there are several thousands around the world. Here are some striking statistics and conclusions from an in-depth academic study of 172 honor crimes, based on information published in English-language media around the world.

  It is more a cultural than a religious phenomenon, stemming from the tribal bad habits of South Asia and the Middle East, and if the Hindus, the Sikhs, and rarely Christians do it, the brutal truth is that honor crimes are mainly committed by Muslims against Muslim victims (91% in the world, 84% in North America, 96% in Europe) .

  Worldwide, two thirds of the victims (93% women) were killed by their families of origin: 49% in North America, 66% in Europe and 72% in Muslim countries. More than half of the victims experienced an atrocious death, having been burned alive, stoned, decapitated, stabbed repeatedly, or after gang rape.

  In 58% of the cases, it was because they were “too westernized” , which included: lack of subordination, rejection of Islamic dress, wanting to make a career, attending non-Muslims or having a non-Muslim boyfriend, an arranged marriage or leaving a violent husband. This criterion covers 91% of murders in North America, 71% in Europe and 43% in the Muslim world. In the other cases, the killings were committed for different sexual conduct (for example, having been raped or accused of adultery).

  A recent poll by the BBC’s Asian network of 500 Hindus, Sikhs, Christians and Muslims revealed an alarming fact: 1 in 10 would endorse the murder of anyone who taints the honor of his family . The statement of Mohammad Shafia that “even if they drag me to the gallows, nothing is more precious to me than my honor,” has deep cultural roots.

Afbeelding


Bron: Pamela Geller Report
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18585
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Eerwraak

Berichtdoor King George » Ma Apr 15, 2019 10:12 am

NO HONOUR ‘MY BEST FRIEND’S PARENTS SUFFOCATED HER WITH A PLASTIC BAG AND MADE HER SIBLINGS WATCH – ALL BECAUSE SHE WAS WEARING A SHORT-SLEEVED T-SHIRT

AS Shafilea Ahmed left work in her new T-shirt, she knew her mum was going to have something to say about it.


by Sarah Holmes, The Sun, April 13, 2019 (Apr 14, 2019 (thanks to thanks to The Religion of Peace and Jihad Watch);

But she had no idea the row which was about to ensue over her dress sense would end in her being murdered in the family home in front of her siblings.

The 17-year-old’s parents were strict Muslims and hated Shafilea’s westernised fashion choices, often calling her a ‘prostitute’ and a ‘whore’ and beating and starving her as a punishment.

But on September 11, 2003, the argument over Shafilea’s T-shirt – a clothing choice which her parents said embarrassed them and brought shame on their family – ended with her mum and dad stuffing a carrier bag into her mouth until she turned blue.

Her horrified siblings watched on in horror as they killed their own daughter in a brutal attack in their Warrington home, before their dad bundled her lifeless body into the car and dumped her body in a river 70 miles away.

It would take nine years before her sister Alesha, 30, finally broke rank to reveal her family’s horrific secret to the police.

In a new documentary, When Missing Turns To Murder, journalists, investigators and friends of the Ahmed family reveal the harrowing extent of Shafilea’s abuse, and the wall of silence the police were met with from her family and the wider community following her death.

Even now, 16 years on, some of her siblings still refuse to admit their parent’s vile actions.
Killed for wearing make-up

Born in July 1986, Shafilea was the first child of Farzana and Iftikhar Ahmed, cousins who had an arranged marriage.

The life they built together was strict – but despite this, teenage Shafilea wore make-up and false nails.

She had an interest in fashion, and even dreamt of becoming a lawyer some day.

“She texted boys,” says family friend Shahin Munir, who attended the same mosque as Shafilea’s sisters. “But obviously it was hidden. It couldn’t be on her mobile phone because her parents would check.”

Iftikhar and Farzana deeply disproved of their daughter’s ‘westernised’ way of life.

“I’d heard there were physical beatings and a lot of emotional abuse,” says Shahin. “Her sister told me her parents would lock Shafilea in the garden. She wanted to escape her home, for her it was hell.”
‘She drank bleach in a suicide attempt’

Determined to curb her rebellious ways, the family arranged a family holiday to Pakistan where they intended to marry Shafilea off to one of her cousins.

But Shafilea was terrified, and refused to go. So her father drugged her with sleeping tablets and forced her to get on the flight.

When she woke up in Pakistan, Shafilea was so terrified about what may happen to her that she drank bleach in a desperate suicide attempt, severely burning her throat and oesophagus.

The family rushed her to hospital where she stayed for two months while she recovered.

Her father cashed in her return ticket for £250 and flew back to the UK with her two sisters.

When Shafilea returned to the UK, she spent a couple of weeks in hospital in Warrington, where Iftikhar claimed she’d mistaken a bottle of bleach for mouthwash.

When she eventually came home, her parents isolated Shafilea – and while she went to school and worked part-time in a call centre, her mum insisted on picking her up everyday, watching her every move.

Furious at her for refusing the marriage and for, in their opinion, bringing shame on the family, her parents decided to carry out an honour killing on their eldest daughter.

They executed it in front of Shafilea’s three younger sisters and brother.

After dumping Shafilea’s body in the river, her parents warned their other kids they’d kill them too if they ever spoke of the incident again….
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71227
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Eerwraak

Berichtdoor Ariel » Vr Jul 19, 2019 12:07 pm

Broer slaat zus halfdood omdat ze ‘verkeerde’ man lief heeft, moeder beweert: “Ik kan mijn zonen niets verbieden”

Een broer (18) slaat met een honkbalknuppel in op zijn zus terwijl ze in Stuttgart staat te wachten op de trein. Het Afghaanse meisje (20) probeert zich te verweren, maar de slagen zijn te hard. Het is een vergelding omdat ze houdt van de ‘verkeerde’ man. Halfdood wordt ze achtergelaten. Ondertussen heeft de politie de jongeman opgepakt wegens poging tot moord.
Vorig jaar verbleef het meisje nog drie maanden in de Verenigde Staten, weet Bild. Na haar terugkeer zou ze uitgehuwelijkt worden, maar dat is een brug te ver voor de tandartsassistente. Ze houdt immers van een andere man en zou het liefst zelf willen beslissen met wie ze de rest van haar leven doorbrengt. Ze besluit de ouderlijke woning ter verlaten om te ontsnappen aan de archaïsche denkwereld van haar familie.

Maandag stappen twee broers (18 en 21) in de wagen van hun vader om hun zus op te sporen. Ze treffen haar aan bij een treinhalte. Daarop slaat de jongste broer herhaaldelijk met een honkbalknuppel op haar hoofd. Passanten schieten de jonge vrouw te hulp, waarop de aanvaller de benen neemt. Het zwaargewonde slachtoffer wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Daar stellen artsen ernstige kwetsuren aan hoofd en armen vast.

Dezelfde dag nog wordt de dader gevat. Hij blijkt geen onbekende te zijn voor het gerecht. Hij wordt verdacht van poging tot moord.

Bild zocht de Afghaanse familie op en kon met de moeder spreken. Aangesproken op de gewelddaad van haar zonen, zegt ze: “Ik hou van al mijn kinderen. Maar ik kan mijn zonen niets verbieden. Ze zijn ouder dan 18.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40110
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Eerwraak

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 30, 2019 2:27 am

Fatima werd vernederd, verkracht en 20 keer gestoken met mes, nu getuigt ze voor het eerst: “Mijn ex vond dat hij Allah een plezier deed”

Bart Boterman, 18 juli 2019

Afbeelding
Bart Boterman Fatima (31) uit Nieuwpoort blijft liever onherkenbaar na wat ze meemaakte.

Urenlang verkrachtte hij haar en bewerkte hij haar met een keukenmes. De 31-jarige Fatima uit Nieuwpoort kreeg de kans: een lange doodstrijd of meteen in stukken worden gesneden. Ze moest ook verplicht het ‘gebed van de doden’ uit de Koran opzeggen. “Door een afvallige moslima te doden, doe ik Allah een groot plezier”, zei haar ex. Als bij wonder overleefde ze de twintig messteken. Haar ex moest donderdag voor de rechtbank van Veurne verschijnen, maar wil in het Frans berecht worden. Fatima, intussen ex-moslima, getuigt voor het eerst.

In de vroege morgen van 2 oktober 2017 vindt een wandelaarster een bewusteloze vrouw op een bankje op de zeedijk in Koksijde, bijna volledig leeggebloed en in kritieke toestand. Fatima had haar laatste krachten gebruikt om zichzelf naar buiten te slepen op zoek naar hulp. Ze kon enkel nog zeggen dat haar ex haar had proberen te vermoorden. Daarna belandde ze in een diepe coma. In haar appartement aan de zeedijk, op het gelijkvloers, vond de politie een met bloed doordrenkt bed dat in twee stukken was gebroken door alle geweld.

‘Allah een plezier doen’
Haar ex was de avond voordien naar haar appartement afgezakt, zogezegd om het hoederecht over de vier kinderen te bespreken. “We waren toen anderhalf jaar gescheiden, maar hij bleef me opzoeken. Ik veranderde telkens van adres, maar toch vond hij me”, begint Fatima haar verhaal. Ze was in 2008 met hem gehuwd in haar thuisland Marokko. “Hij is ook Marokkaans, maar woonde in Brussel. Hij wilde dat ik naar hem verhuisde. Tegen mijn zin, maar als moslima heb je daar weinig tegen in te brengen. Huwen en verhuizen was de slechtste keuze uit mijn leven. Na mijn aankomst in Brussel sloot hij me jarenlang op. Hij vernederde, sloeg en verkrachtte me. Om me te jennen, stuurde hij foto’s met andere vrouwen”, vertelt Fatima. Ze maakte een einde aan de relatie in 2015, maar dat kon Mohammed E.W. (31) niet verkroppen.

Vastgebonden
“De avond van 1 oktober 2017, in mijn appartement, wilde hij dat ik voor hem danste. Ik weigerde en hij begon te slaan. Hij dronk een volledige fles Jack Daniels leeg en sleurde mijn kleren van mijn lichaam. Ik probeerde naakt uit het raam te springen, maar hij hield me tegen en bond me vast op bed en begon zijn ding te doen. Hij was woest en nam een mes”, getuigt Fatima. Het was toen middernacht. De kinderen waren gelukkig niet aanwezig. “Hij zei dat ik voor 8 uur ’s morgens dood zou zijn. ‘Door een afvallige moslima te doden, doe ik Allah een groot plezier’, riep hij. Ik moest kiezen tussen een langzame dood of meteen in stukken gesneden worden. Ik was doodsbang en zei dat ik zou gehoorzamen. Alles zou ik voor hem doen, wat hij maar wilde. Ik zou zelfs niet naar de politie stappen. Maar niets hielp”, gaat Fatima verder.

Gebed van de doden
Fatima krijgt het af en toe erg moeilijk tijdens haar getuigenis. Wat volgde, is rondruit gruwelijk. “Hij begon met een keukenmes te steken in mijn handen en armen, maar het mes kraakte in twee stukken. Hij nam een ander mes en stak telkens opnieuw, in mijn bovenlichaam en zelfs in mijn hartstreek en gezicht. Ik kermde van de pijn. Hij verplichtte me om het gebed van de doden voor te lezen uit de Koran. Na achttien messteken en een enorm bloedbad bleef ik roerloos liggen. Het was mijn enige hoop op overleven”, aldus Fatima. Maar nog was het niet gedaan. “Hij plantte het mes nog twee keer hard in mijn rug om zeker te zijn dat ik dood was. Ik weet niet hoe ik het deed, maar ik reageerde niet op de steken. Hij legde een handdoek over mijn gezicht en bleef nog een uur hangen in mijn appartement. Telkens hij om de hoek was, hapte ik naar adem.”

Niet sterven
“‘Niet sterven. Je kinderen hebben je nodig’, dacht ik bij mezelf. Ik heb het zeker honderd keer herhaald. Toen hij weg was, sleepte ik mezelf naar buiten. De eerste man die ik tegenkwam, is gewoon weggelopen. Daarna heeft een wandelaarster met haar hondjes mij gevonden. Toen ik wakker werd in het operatiekwartier, geloofde ik niet dat ik nog leefde”, zegt Fatima. Ze had liters bloed verloren en was zelfs gestoken in haar hart. Zowel haar longen en hart moesten een operatie ondergaan.

Haar ex vluchtte naar Spanje na de moordpoging, maar werd later gearresteerd en uitgeleverd. Hij verklaarde dat hij rechtstreeks afstamt van Mohammed. Over de feiten zelf kon hij weinig zeggen. Enkel dat die avond ‘de ban was gebroken’ en hij zich amper iets herinnerde. Speurders legden ook banden met teruggekeerde Syriëstrijders bloot.

Straffen
Fatima is intussen fysiek genezen, maar kampt nog steeds met zware mentale gevolgen. “Alleen ergens heen gaan, kan ik niet. Het maakt me doodsbang. Ik sluit me op in mijn nieuw appartement in Nieuwpoort tot mijn nieuwe vriend, een Belg, thuis is”, getuigt ze. “Als ik mensen alcohol zie drinken, vrees ik dat het monsters zullen worden. Als Arabische mensen me aankijken, vrees ik dat ze mij willen straffen omdat ik een afvallige moslima ben. Ik heb volledig gebroken met alle vormen van geloof, na jarenlange terreur onder het mom van de islam. Veel vrouwen bevinden zich in dezelfde situatie en moeten die terreur dagelijks ondergaan. Ik heb ermee willen breken en bekocht dat bijna met mijn leven. Vanaf nu geloof ik enkel nog in mezelf en in mijn kinderen”, aldus Fatima.

Kinderen geplaatst
Haar vier kinderen, uit het huwelijk met de man die haar wilde vermoorden, zijn inmiddels geplaatst door de rechter. “En dat doet me erg veel pijn. Ik wil er zijn voor hen. Nu hebben ze geen ouders meer”, besluit Fatima. Ze heeft inmiddels nog een dochtertje van 11 maanden met haar nieuwe vriend.

Haar ex Mohammed E.W. (31) moest donderdag voor de rechtbank van Veurne verschijnen voor de moordpoging. Hij vroeg echter om berecht te worden voor een Franstalige rechtbank. Na enig beraad ging de rechtbank van Veurne daarop in. De zaak wordt doorverwezen naar de rechtbank van Doornik. Een datum is er nog niet.

https://www.hln.be/in-de-buurt/koksijde ... gle.com%2F
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4904
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Eerwraak

Berichtdoor sjun » Di Jul 30, 2019 5:55 am

Ariel schreef:
Broer slaat zus halfdood omdat ze ‘verkeerde’ man lief heeft, moeder beweert: “Ik kan mijn zonen niets verbieden”

Een broer (18) slaat met een honkbalknuppel in op zijn zus terwijl ze in Stuttgart staat te wachten op de trein. Het Afghaanse meisje (20) probeert zich te verweren, maar de slagen zijn te hard. Het is een vergelding omdat ze houdt van de ‘verkeerde’ man. Halfdood wordt ze achtergelaten. Ondertussen heeft de politie de jongeman opgepakt wegens poging tot moord.
Vorig jaar verbleef het meisje nog drie maanden in de Verenigde Staten, weet Bild. Na haar terugkeer zou ze uitgehuwelijkt worden, maar dat is een brug te ver voor de tandartsassistente. Ze houdt immers van een andere man en zou het liefst zelf willen beslissen met wie ze de rest van haar leven doorbrengt. Ze besluit de ouderlijke woning ter verlaten om te ontsnappen aan de archaïsche denkwereld van haar familie.

Maandag stappen twee broers (18 en 21) in de wagen van hun vader om hun zus op te sporen. Ze treffen haar aan bij een treinhalte. Daarop slaat de jongste broer herhaaldelijk met een honkbalknuppel op haar hoofd. Passanten schieten de jonge vrouw te hulp, waarop de aanvaller de benen neemt. Het zwaargewonde slachtoffer wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Daar stellen artsen ernstige kwetsuren aan hoofd en armen vast.

Dezelfde dag nog wordt de dader gevat. Hij blijkt geen onbekende te zijn voor het gerecht. Hij wordt verdacht van poging tot moord.

Bild zocht de Afghaanse familie op en kon met de moeder spreken. Aangesproken op de gewelddaad van haar zonen, zegt ze: “Ik hou van al mijn kinderen. Maar ik kan mijn zonen niets verbieden. Ze zijn ouder dan 18.”


Een stuk kritischer worden aan de grens scheelt West-Europa cumulerende juridische, sociale, psychische en curatieve kosten en zal daarmee een verlichting op de almaar stijgende druk van heffingen en premies bewerken.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 5 gasten