Doorgeslagen tolerantie voor moslims

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doorgeslagen tolerantie voor moslims

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 05, 2019 12:40 am

Rusland beschuldigd van moord op moslimterrorist die asiel kreeg in Duitsland

Posted on 04/12/2019

Afbeelding
Duitsland verleende deze moslimterrorist, links met ISIS hoofdband, asiel, en is nu boos dat Rusland hem alsnog zou hebben uitgeschakeld. Afbeelding: (4).

Pro-islamitisch fakenieuws kanaal NOS ‘vergeet’ in bericht te melden dat de dader een ISIS terrorist was

De Duitse regering heeft twee Russische diplomaten het land uitgezet omdat een Russische geheime agent de 40 jaar oude Georgisch-Tsjetsjeense rebellencommandant Zelimkhan Khangoshvili in Berlijn door zijn hoofd zou hebben geschoten. Het pro-islamitische fakenieuws kanaal NOS ‘vergeet’ er echter bij te vermelden dat Khangoshvili een islamitische terroristenleider was die hoofdbanden van ISIS droeg. Hoe pijnlijker kan het morele verval van Europa worden onderstreept dan dat een terrorist enkel vanwege zijn islamitische religie en het feit dat hij tegen Rusland vocht asiel werd gegeven, en het land dat hem nu alsnog zou hebben uitgeschakeld wordt verketterd.

Duitsland is boos dat Rusland weigert mee te werken aan het onderzoek naar de moord op Khangoshvili, die in augustus in een park in Berlijn door zijn hoofd werd geschoten. Volgens de Duitsers draagt de moord alle kenmerken van een Russische ‘hit job’.

Het Russische ministerie van BuZa reageerde dat ook dit voorval ruikt naar ‘Russofobische hysterie’, en verklaarde dat ‘wij nu gedwongen zijn om een serie vergeldingsmaatregelen te nemen’. De Russische ambassadeur in Duitsland, Sergey Nechaev, zei zelfs dat de uitwijzing ‘het meest negatieve effect op de Russisch-Duitse betrekkingen zal hebben... Er is en was nooit enig bewijs dat de Russische regeringsstructuren iets met dit incident te maken hebben.’

Anti-Russische nepnieuwsbureau Bellingcat betrokken bij onderzoek
Het Duitse Openbare Ministerie beweert echter dat er veel indirecte ‘vingerafdrukken’ zouden zijn die wijzen op een Russische of Tsjetsjeense moordaanslag. De inmiddels gearresteerde verdachte moordenaar, de 54 jarige Rus Vadim Nikolayevich Krasikov, zou door getuigen zijn gezien toen hij een fiets, een pistool en een pruik in de rivier de Spree zou hebben gegooid. Krasikov zou Duitsland met een werkvergunning als ingenieur zijn binnengekomen.

De Georgische moslim had net een moskee bezocht toen een fietser hem van achteren benaderde en hem twee keer door zijn hoofd schoot. Bijzonder verdacht is dat de veronderstelde identiteit van de dader mede werd ontdekt door het eenzijdige, anti-Russische propagandabureau Bellingcat, dat de afgelopen jaren al op tal van nepnieuws berichten over onder meer de oorlog in Syrië en het MH-17 drama in Oekraïne is betrapt, en daar zelfs speciaal met aansturing van de CIA voor werd opgericht.

Duitsland pakte ISIS terrorist niet op, maar verleende hem asiel
Khangoshvili vocht van 1999 tot 2009 in Tsjetsjenië aan de kant van de moslimextremisten (ISIS bestond toen nog niet) tegen Rusland. In 2016 vroeg hij politiek asiel aan in Duitsland omdat hij in zowel Rusland als Oekraïne zou zijn bedreigd en al meerdere aanslagen zou hebben overleefd. Een echte democratisch functionerende rechtsstaat zou de terrorist vanwege zijn verleden en het veiligheidsgevaar onmiddellijk hebben opgepakt, maar in plaats daarvan werd hem asiel verleend.

Naar verhouding zijn veel moslimextremisten die zich bij ISIS aansloten afkomstig uit Tsjetsjenië, nog altijd een broedplaats van islamitisch fundamentalisme. De in Berlijn vermoorde terreurleider Khangoshvili was dan ook niet bepaald populair in Tsjetsjenië (2)(3). Desondanks ‘vergeet’ het altijd en immer de islam verexcuserende NOS in een misleidend opgesteld bericht te vermelden dat Khangoshvili een moslimterrorist was die later ook hoofdbanden van ISIS begon te dragen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Kavkaz-Uzel (Caucasian Knot)
(3) Kavkaz-Uzel
(4) Afbeelding: RTVi screenshot / Twitter/i30mki

https://www.xandernieuws.net/algemeen/r ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doorgeslagen tolerantie voor moslims

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 20, 2020 9:52 pm

Aangifte!

Geplaatst op 20 mei 2020

Afbeelding

Eindelijk recht, eindelijk gerechtigheid! Vermoedelijke islam-knuffelaars kunnen weer vol tekeer gaan op hun orgeltje om alle Allah-aanbidders hiermee te bekoren. De Belastingdienst zit in de verdachtenbank. Aangifte volgt misschien tegen beroeps discriminatoire ambtenaren die zich wellicht, naar oordeel van een heuse advocaat, schuldig hebben gemaakt aan ‘knevelarij’ en beroepsmatige, ja daar komt ie weer – het fiere troeteldier van alle linkse islamknuffelaars – heuse echte onvervalste discriminatie! Zo!

Het is dan ook zeer begrijpelijk dat de Dienst en ook medewerkers door hun verontwaardigde bazen via het ministerie van Financiën als boosdoeners worden weggezet en wellicht krijgen zelfs sommige individuele ambtenaren een aangifte aan hun broek. Zo, zo dat is nog al wat. En waarover eigenlijk? Wel. Simpel. De dienst zou zo maar met name mensen met een dubbele nationaliteit, dus Turken en Marokkanen bijvoorbeeld, extra onder de loep hebben genomen voor dus extra controles.

Foei, dat mag niet, dat is discriminatie, dat is stigmatiseren van een bevolkingsgroep naar etnische achtergrond. Met name beroeps islamknuffel partijen als de SP roepen met verontwaardigd iel stemmetje foei en boe. Niet zo raar, want deze gelukkig straks – niet enkel in de EU – maar totaal verdwenen partij van hypocrieten, waar voor zover ik mij herinner, nog nooit iemand echt eens profijt van heeft gehad, moet wat doen om haar islamachterban niet geheel te zien oversteken naar de concurrent DENK.

Dus daar gaat ie dan weer: blanke bolwerken zijn verdacht, blanke buurten moeten worden omgespit, zoals in Groot Amsterdam al volop gebeurt, tot multiculturele pareltjes vol homohaters en natuurlijk ook blijkbaar aan een bepaalde groep en cultuur verwante feesten als autobranden. Dus waarom zou een Belastingdienst gespaard blijven?

Op zich zou ik niet zo fel reageren als deze islam-knuffelaars hun gekrijs voor een keer eens zouden staken en gewoon wilden toegeven dat de Dienst heel begrijpelijk heeft gehandeld bij die ‘dubbele nationaliteiten’, waarbij het toch echt een publiek geheim is dat veel Turken en Marokkanen in hun thuisland een leuk optrekje hebben dat door hen buiten hun belastingaangifte wordt gehouden.

Ook de aantallen kinderen worden niet altijd correct opgegeven en soms, jawel landverraderlijke islam-knuffelaars, wordt er wel degelijk op grote schaal fraude gepleegd door, wat een stigmatiserende stelling weer van mij, allochtonen die soms speciaal daarvoor helemaal vanuit Bulgarije (?) hierheen komen. Dat de Dienst daar bovenop zit, is voor dit soort criminelen natuurlijk nooit leuk en daarom hebben zij dombo’s als Tweede Kamerleden nodig om die Dienst af te straffen en te muilkorven.

Bovendien, zo vraag ik mij af, heeft deze partij van linkse populisten zich ooit druk gemaakt om schandalige praktijken en schendingen van burgerrechten, deels gestart en ingevoerd door de nu burgemeester van Rotterdam in zijn toenmalige functie als wethouder Sociale Zaken van Amsterdam? Iets banaals als onderbroekencontrole bij werklozen in de Bijstand. En wat te denken als het gaat om schending van burgerrechten van bijstandsgerechtigden door hen te controleren op boekhoudkundige wijze?

Is het gedwongen om de paar maanden alle financiële stukken afstaan aan gemeentelijke diensten dan niet stigmatiserend? Of gebeurt dat niet meer? Het schenden van burgerrechten van een groep door hen hierdoor min of meer als criminelen zonder recht op juridische bijstand te behandelen, is toch niet netjes te noemen. Meer dan dat zelfs; een crimineel hoeft niet zijn totale boekhouding te overleggen als er geen bewijs tegen deze persoon is en heeft altijd recht op bijstand van een advocaat.

Het onverwacht een roedel speurende BOA-ambtenaren als soort kabouterpolitie in huis krijgen die met een zekere gretigheid de wasmand naar vuile onderbroeken doorspitten, lijkt mij zeer bedreigend en zeker zwaar vernederend. Of gebeurt dit niet meer? Oh ja, sorry, daar heeft deze partij zich natuurlijk al jaren geleden tegen afgezet! Sorry, wat ben ik weer dom! Maar dan toch nog dan deze vraag: waarom dan ook geen onderzoek over wat er in die jaren heeft plaatsgevonden bij die Gemeentelijke Diensten en ook aangifte tegen personen, zoals die huidige burgemeester bijvoorbeeld met zijn onderbroeken fetisj controledrift als toenmalig wethouder?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/20/aangifte/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20179
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Doorgeslagen tolerantie voor moslims

Berichtdoor King George » Wo Mei 20, 2020 11:08 pm

Ondernemers kunnen kreperen, maar voor het heilige huisje de Islamitische haatkazerne is geen zee te diep en geen berg te hoog. Alles voor het heilige appeasen. Islamsterdam.  Amsterdam trekt 115.000 euro uit voor energieneutrale moskee

  Updated Vandaag, 15:52
  Vandaag, 15:51 in BINNENLAND


  AMSTERDAM - De Taibah-moskee in Amsterdam Zuidoost wordt de eerste energieneutrale moskee van Nederland. De gemeente Amsterdam grijpt het Suikerfeest, het einde van de vastenmaand ramadan, aan om een financiële bijdrage van 115.000 euro te overhandigen, om het gebouw van het aardgas te halen, zo meldt het stadsdeel Zuidoost.


  Afbeelding
  De moskee krijgt uiteindelijk 300 zonnepanelen op het dak, waarmee elektriciteit wordt opgewekt om het gebouw te verwarmen.Ⓒ MATTY WIJNBERGEN

  Amsterdam heeft de ambitie om in 2040 aardgasvrij te zijn.

  De moskee krijgt 300 zonnepanelen op het dak, waarmee elektriciteit wordt opgewekt om het gebouw te verwarmen. De cv-ketel wordt vervangen door een warmtepomp en vloerverwarming komt in de plaats van radiatoren. Met het geld dat op de energierekening wordt uitgespaard, gaat de moskee maaltijden verzorgen voor buurtbewoners met een smalle beurs.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1580229108/amsterdam-trekt-115-000-euro-uit-voor-energieneutrale-moskee
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doorgeslagen tolerantie voor moslims

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 20, 2020 11:36 pm

“Psychisch ziek”: Syriër steekt 15 auto´s in brand. Meerdere honderdduizenden euro´s schade. Waarschijnlijk ontoerekeningsvatbaar

Geplaatst op 20 mei 2020

Afbeelding

De diagnose “psychische ziekte” bij mes-aanvallen, kamers in asielzoekerscentra in de fik steken, auto´s in elkaar trimmen, auto´s in brand steken enz. enz. door “beschermingzoekers” neemt opvallend toe. De gepropageerde geschoolde arbeidskrachten zijn nu steeds meer gevallen voor de zielenknijper of tegelijk voor de permanente onderbrenging in een gesloten inrichting geworden.

Ook een Syrische pyromaan, die in de periode van 26-11 tot 03-13-2019 in Pforzheim, Neuenbürg, Remchingen-Singen en Kämpfelbach-Ersingen 15 auto´s in brand gestoken had en daardoor mede delen van gebouwen had beschadigd en daardoor een schade aanrichtte van meerdere honderdduizenden euro´s, lijdt blijkbaar aan een psychose. Na zijn arrestatie werd de “verwarde man” direct naar een psychiatrische instelling gebracht en daar bevindt hij zich nog steeds. Voor zijn delicten op het tijdstip van de daad kan hij mogelijk niet ter verantwoording worden geroepen. In plaats van gevangenis nu psychiatrie. Ik ook de simpelste oplossing, geen grote aandacht vanwege een proces en geen veroordeling wegens brandstichting.

De “Pforzheimer Kurier” bericht:

Het openbaar ministerie in Pforzheim heeft bij de verantwoordelijke elders gevestigde strafkamer bij de arrondissementsrechtbank Karlsruhe een verzoekschrift ingediend. Op dit moment zou men er van uitgaan dat de ontoerekeningsvatbaarheid van de man op het tijdstip van de daad niet uitgesloten kan worden, verklaart officier van justitie Bernhard Ebinger, zodat hij een verzoekschrift in plaats van een aanklacht naar de arrondissementsrechtbank heeft gestuurd.

Wanneer deze aanname bevestigd wordt en de rechtbank eveneens tot de inschatting komt dat de 25-jarige niet toerekeningsvatbaar is, zou hij voor zijn handelingen strafrechtelijk niet verantwoordelijk gemaakt kunnen worden. In plaats van veroordeling tot een vrijheidsstraf zou dan echter de onderbrenging in een psychiatrische kliniek in aanmerking komen.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/20 ... gsvatbaar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten