Arabische vrouw wil perfecte neus

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72957
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Arabische vrouw wil perfecte neus

Berichtdoor Ariel » Di Apr 05, 2011 10:35 am

Arabische vrouw wil perfecte neus
door Martijn Koolhoven

AMSTERDAM - Zorgverzekeraars zijn op een wel heel bijzondere vorm van zorgfraude gestuit. Verzekerden, allen van allochtone afkomst, claimden op grote schaal neuscorrecties, uitgevoerd door een kliniek voor plastische chirurgie in Syrië. De operaties blijken allemaal een luchtje te hebben.

Het aantal claims en de hoogte ervan, telkens enkele duizenden euro’s en afkomstig van verzekerden, oorspronkelijk afkomstig uit Arabische landen, begonnen zo op te vallen dat een zorgverzekeraar besloot een onderzoek in te laten stellen.De uitkomsten van het onderzoek, dat onlangs is afgerond, zijn onthutsend.

De vrouwen, die in Nederland gesluierd over straat gaan, hebben de neuscorrecties, laten uitvoeren om te kunnen beantwoorden aan het ideaalbeeld van hun man. Hun gezicht is het enige deel van het lichaam dat de vrouwen volgens de streng islamitische regels mogen tonen. Dit beeld blijkt veelal gevoed door de vrouwelijke gezichten in soapseries op televisie. Omdat de schoonheidscorrecties aan de neus niet door de zorgpolis werden vergoed, verzonnen de vrouwen allerlei smoezen zodat het leek alsof hun neus tijdens een ongeluk in de vakantie beschadigd was geraakt.

Uit het onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Schalke & Partners in Breda, blijkt dat bij géén van de geclaimde neuscorrecties er ook daadwerkelijk een ongeval aan de operatie voorafging. In alle gevallen ging het om schoonheidscorrecties. De Nederlandse verzekerden blijken zeer vindingrijk in het verzinnen van smoezen hoe ze gewond raakten aan hun neus. Dat varieerde van „van de trap gevallen” tijdens de vakantie tot „gestruikeld bij trede dertien” tot, bijvoorbeeld, „gevallen over een verhoogd stoepje”. Helemaal bont maakte een van oorsprong Arabische familie waarbij twee vrouwelijke leden een neusoperatie claimden, gelijktijdig uitgevoerd in één ziekenhuis in Syrië.

In het verslag legt de Syrische arts, die aan het fraudeonderzoek meewerkte, uit waarom de vrouwen er specifiek voor kozen om de neuscorrecties in zijn land te laten uitvoeren. „Cosmetische chirurgie is duur, maar niet in Syrië, althans vergeleken met andere landen. Onze chirurgen zijn heel goed en de resultaten zijn heel bevredigend. Mensen in deze regio hebben in de regel grote neuzen, dus neuscorrecties vinden, zeker bij jonge meisjes, geregeld plaats, dat is niet iets bijzonders. Technisch en financieel is dat goed haalbaar.”

http://www.telegraaf.nl/binnenland/9451 ... buitenland
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Ruth
Berichten: 1232
Lid geworden op: Vr Apr 06, 2007 8:14 pm

Re: Arabische vrouw wil perfecte neus

Berichtdoor Ruth » Di Apr 05, 2011 2:13 pm

Tjonge die ouwe Mo zou zich omdraaien in z'n graf als hij van deze praktijken wist. Uiterlijk is toch niet belangrijk ?? Dat zouden deze "gelovige" kopvodden toch moeten weten??
Als je denkt dat je te klein bent om invloed te hebben, dan heb je waarschijnlijk nog nooit de nacht doorgebracht met een mug op je kamer.

Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht is al verloren.

EDL

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Arabische vrouw wil perfecte neus

Berichtdoor Manon » Di Apr 05, 2011 2:28 pm

Ruth schreef:Tjonge die ouwe Mo zou zich omdraaien in z'n graf als hij van deze praktijken wist. Uiterlijk is toch niet belangrijk ?? Dat zouden deze "gelovige" kopvodden toch moeten weten??


jamaar, dat is toch omdat ze hier in dat verloederde westen wel moéten hé?
Ginder in de inpaklanden in Zandbakistan denken àlle mannen toch dat àlle vrouwen zo'n hanenbekneus hebben als hun eigen eega. Maar hier zien ze dan op straat zo van die schattige wip- en andere Doutzen Kroes neusjes voorbijhuppelen... en lap! ruzie in het kiekenkot.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72957
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Arabische vrouw wil perfecte neus

Berichtdoor Ariel » Di Apr 05, 2011 3:17 pm

Het is een grote schande en zonde dat deze diep gelovige gesluierde moslima's niet tevreden waren met de neus die ze door Allah gegeven is. Als ik Allah was, dan zou ik diep beledigd zijn, en deze meiden even mijn vuur laten proeven. Ze moeten zeker een maand in de hel opgehangen worden aan hun neus.

En verder ben ik van mening dat de meiden de neus correctie terug moeten betalen aan de verzekering.
Het is vast niet moeilijk om hun huidige neus te vergelijken met de neus in hun paspoort. Een gebroken neus veranderd niet van vorm als hij geopereerd is.

Het is schunnig dat wij moeten betalen voor hun schoonheidscorrectie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Arabische vrouw wil perfecte neus

Berichtdoor Mahalingam » Di Apr 05, 2011 3:38 pm

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten