Die Roma, ze komaa

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75206
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Ariel » Ma Nov 27, 2017 12:37 pm

De Belgen in Gent zijn de Roma's zat, en dat laten ze duidelijk merken.


GENT - Twee uur lang mocht een groep van zo’n 250 betogers zondagavond, gemaskerd en met Bengaals vuur en voetzoekers, in een grimmige stoet door de binnenstad van Gent marcheren. “Roma’s buiten”, werd gescandeerd. De betoging was niet aangevraagd. Vier mensen zijn gearresteerd. De Gentse politie kon voorkomen dat het tot rellen kwam.
Tegen “de Roma’s”. Tegen onrecht. Tegen het beleid van Daniël Termont. Tegen “de flikken”. Tegen krakers. Wat de betogers die zondagavond de binnenstad van Gent twee uur op stelten zetten juist wilden benadrukken is niet duidelijk. Dat ze boos waren, dat vooral.

Na een oproep via Facebook verzamelden zo’n 250 in het zwarte geklede betogers zondagavond aan het Gentse stadhuis. Het initiatief ontstond nadat enkele heethoofden in de cel belandden naar een raid op een kraakpand aan het Stapelplein. Een van hen zat tweeënhalve week in de cel.

De familie van die jongeman distantieerde zich op voorhand duidelijk van de actie, waarna ze werd herdoopt tot een actie genaamd Je suis Belgique, “voor echte Belgen”. De actie was niet aangevraagd bij de Gentse politie, waardoor ze eigenlijk niet mocht plaatsvonden. Maar de politie gedoogde.

Van het stadhuis ging het de hele stad door. Twee uur lang marcheerde de groep van straat naar straat, kris kras door de binnenstad. Er was geen vastgelegd parcours. Aan een nachtwinkel voor het Gravensteen werd gepauzeerd om bier in te slagen.

Daarna trok de stoet verder. Er werd aan de lopende band gewildplast. Er werden slogans gescandeerd: “Termont buiten! Roma’s buiten! Flikken buiten!” of “Wij hebben schijt aan het beleid!”

Daklozenopvang

Bij de groep waren veel jongeren en figuren uit de harde kern van Gent. Er waren ook Antwerpse hooligans naar de stad afgezakt om mee te betogen. Er waren geen voetbalkleuren te zien.

De groep leek uit op een confrontatie. Het werd op verschillende momenten spannend, onder andere aan de daklozenopvang in het Baudelopark, waar de betogers scandeerden “We hate you Roma, we do”.

Er werden Bengaals vuur en luide voetzoekers afgestoken. In verschillende straten gingen winkel- of auto alarmen af. Maar tot geweld kwam het uiteindelijk niet, dankzij de inzet van een legertje politiemensen die veel van de betogers kennen en hen persoonlijk aanspraken.

Sleepstraat

De politie liet uiteindelijk twee uur lang betijen en volgde de groep met een politiemacht en een waterkanon. Van het stadhuis naar Sint-Jacobs, naar ’t Sluizeken, door de Veldstraat naar de Zuid, via het Glazen Straatje weer naar de Vrijdagmarkt en terug naar de Sleepstraat. Lukraak door de stad. "Links nu!" "Nu rechts!"

Het doel was duidelijk om de Sleepstraat in te trekken, wat de politie tot twee keer toe verhinderde. Nadat de opgehitste groep voor de tweede keer werd geblokkeerd aan de Sleepstraat en de ruit van een winkelpand sneuvelde, greep de politie in. Er werd opgeroepen de betoging op te breken.

Toen even later in Oudburg twee toevallige passanten werden lastig gevallen door de groep, besloot de politie dat het welletjes was. De resterende vijftig mensen werden ingesloten op de Kraanlei, één voor één geïdentificeerd en losgelaten.
Rond 21.45 uur, twee uur en half na de start, was de actie voorbij.

"Een prachtig begin van een prachtig verhaal", klonk het nadien op de Facebook-pagina van de actievoerders. "De route was mits wat omwegen, maar wat voor omwegen, toch een groot succes."

“We wilden geen Brusselse toestanden”

De Gentse politie was zondagavond in groten getale aanwezig in de binnenstad. De betoging was echter niet aangevraagd en de groep volgde twee uur een willekeurig parcours door het stadscentrum. De betoging verliep zonder ernstig geweld, maar pas na twee uur greep de politie in.

“We wilden er niet invliegen. Dan krijg je ongecontroleerde toestanden zoals in Brussel”, zegt politie-woordvoerder Matto Langeraert. “De betogers liepen inderdaad kriskras door de stad, maar we hadden de groep de hele tijd onder controle. Hadden we ingegrepen, dan hadden ze zich verspreid en waren we de controle kwijt. Na twee uur vonden we dat het genoeg was geweest.”

Vier personen zijn uiteindelijk gearresteerd. Eentje omdat hij een ruit ingooide van een ­Libanees restaurant in de Lange Steenstraat. Twee anderen voor vechtpartijtjes en een vierde omdat hij met voetzoekers in de Veldstraat de alarmen deed afgaan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41210
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Mahalingam » Do Apr 26, 2018 7:53 pm

Ik lees over een vrouw die onder haar rokken 9 kilo chocolade uit een winkel probeerde te smokkelen.
En ik vraag mij af: "Wat voor soort rokken zijn dat? ".
Vrouw in winkel betrapt met 9 kilo chocoladerepen onder haar rokken
De politie van de Duitse stad Braunschweig heeft een 35-jarige vrouw gearresteerd die maar liefst 9 kilo chocoladerepen had gestolen in een supermarkt. De vrouw bleek in totaal 50 pakjes van het snoepgoed onder meerdere lagen rokken te hebben verstopt.

De dievegge werd betrapt toen ze bij de kassa wat andere artikelen afrekende. De caissière kreeg argwaan omdat de vrouw zich verdacht gedroeg, tipte een beveiliger, waarna ze werd overdragen aan de politie. Onderzoek wees later uit dat de vrouw een handlanger had die buiten in een auto zat te wachten. In het voertuig van de 39-jarige medeplichtige bleek minstens 50 kilo chocolade te zijn opgeslagen: repen, losse chocolaatjes in allerlei soorten en maten, luxe bonbons en exclusieve nougat met chocoladecrèmevulling. Alle, illegaal verkregen zoetigheid was verstopt in vijf zakken.

Volgens de politie kon de medeplichtige geen aankoopbonnetjes laten zien. Van de verpakkingen bleken beveiligingsstrips verwijderd die het alarm in winkels af hadden moeten laten gaan. De twee chococriminelen moeten binnenkort voor de rechter verschijnen. Na verhoor van de dieven bleek, aldus de politie, dat ze zelf geen grote liefhebbers van het bruine snoepgoed zijn. ,,Het was niet voor eigen gebruik. Dus is sprake van winkeldiefstal met een commercieel doel: alles doorverkopen.''
https://www.ad.nl/bizar/vrouw-in-winkel-betrapt-met-9-kilo-chocoladerepen-onder-haar-rokken~a6c7afdf/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75206
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Ariel » Do Apr 26, 2018 9:39 pm

Mahalingam schreef: Na verhoor van de dieven bleek, aldus de politie, dat ze zelf geen grote liefhebbers van het bruine snoepgoed zijn. ,,Het was niet voor eigen gebruik. Dus is sprake van winkeldiefstal met een commercieel doel: alles doorverkopen.''


Mmmmmm, rammadan..suikerfeest ... :thinking: Waren het Roma's die gingen shoppen voor het heilige feest van moslims?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41210
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jul 23, 2018 9:52 pm

Het was een leeg veld in Oostende vlakbij het vliegveld.
In nog geen uur werd het verrijkt met zigeuners.
Afbeelding
“De aanwezigheid van de Roma wordt voorlopig gedoogd. Ze krijgen drie dagen de tijd om te vertrekken en hun reis verder te zetten. We proberen afspraken te maken met die mensen en zullen dagelijks communiceren. Vertrekken ze niet, zullen we moeten optreden”, zegt korpschef Philip Caestecker.

Het stadsbestuur van Oostende liet inmiddels sanitaire voorzieningen en afvalcontainers aanrukken om het veld proper te houden. Volgens buurtbewoners werd het zigeunerkamp in een half uur haast volledig opgetrokken en was het aanschuiven in de Rolbaanstraat. De politie ging ter plaatse na een melding, maar toen waren er al heel wat woonwagens geïnstalleerd.

De politiewagens blokkeerden de baan, al werd dan toch besloten om de aanrijdende woonwagens alsnog toe te laten op het terrein. Er was namelijk verkeerschaos ontstaan op de Rolbaanstraat.
https://www.hln.be/nieuws/binnenland/honderdtal-roma-strijken-neer-op-veld-naast-luchthaven-oostende~aafe720d/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41210
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jul 27, 2018 11:25 pm

Italian police evict hundreds of Roma from camp despite EU court ruling
Evictions went ahead today at a large Roma camp on the outskirts of Rome, with government ministers ignoring a decision by the European Court of Human Rights to suspend the operation.

The evictions at the camp, established on a former campsite called Camping River on Rome's northern periphery, began early this morning and involved some 180 police offers.

Rome’s mayor Virginia Raggi wrote on Facebook that the camp had to be closed for hygiene reasons, adding: "It’s unacceptable to continue to finance places like these, which create ghettoes and, above all, where living conditions do not protect the rights of children, women and men. We need a ‘third way’ based on inclusion, respect for the law and protection of rights.”
[...]
The European Court of Human Rights on Tuesday asked Italian authorities to suspend action until Friday and outline plans for rehousing, following an appeal by three people aided by human rights organisation Associazione 21 Luglio. City officials said that they had long been attempting to relocate the residents, and had already delayed the closure by more than a year.
https://www.thelocal.it/20180727/hundreds-of-roma-evicted-from-camp-in-rome
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46949
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 23, 2018 8:34 pm

“Gestoord door bergen afval, lawaai en rattenbesmetting” – burgemeester van Duisburg slaat alarm

Geplaatst op 23 augustus 2018

Afbeelding

In Duisburg slaat burgemeester Sören Link (SPD) alarm, omdat inmiddels 19.000 Roma en Sinti het ene na het andere stadsdeel bezetten en uitrusten in de sociale hangmatten. Zijn eigen partij garandeert echter nog steeds stabiele politieke randvoorwaarden voor zulke toestanden.

Volgens een zojuist gepubliceerde peiling van “Forsa” voor RTL beschouwt in Duisburg 41% van de burgers buitenlanders en asielzoekers als “groot probleem”. Men hoeft zich niet te verbazen over dit aantal, maar meer over het feit dat dit percentage nog zo laag is. De stad in het westen van het Ruhrgebied is namelijk een van de Duitse bolwerken van het georganiseerde kinderbijslagbedrog door Roma en Sinti. Vele inkomenzwakkere mensen in het Ruhrgebied, die zelfs dagelijks om hun bestaan moeten vechten, krijgen deze fundamentele onrechtvaardigheid dagelijks mee en zouden dan wel eens aan de wijsheid “de eerlijke is de domme” kunnen denken.

De business is in ieder geval uiterst winstgevend. In Bulgarije betaalt de staat namelijk een bedrag van € 20,- per kind in de maand, in Duitsland echter € 196,- Bovendien heeft het Duitse Rijkskantoor voor Arbeid ondertussen vastgesteld dat er veel vervalste buitenlandse geboorteaktes in omloop zijn en dat dus de Duitse belastingbetaler ook rijkelijk geld overmaakt voor kinderen die helemaal niet bestaan.

In Duisburg – en dan in het bijzonder in de stadswijken Hochfeld, Marxloh en Bruckhausen – is deze manier om jezelf op kosten van de belastingbetaler te financieren al lang een normale toestand geworden. Er leven 19.000 Roma en Sinti in de stad, van wie velen het volgens de SPD-burgemeester Sören Link het alleen maar hebben voorzien op het verkrijgen van sociale uitkeringen en/of kinderbijslag, wat er op zijn beurt voor zorgt dat de smokkelaar altijd zullen zorgen voor aanvoer.

In een gesprek met de Deutsche Presseagentur had Link bovendien gezegd dat hij zich met het probleem zou moeten bezighouden, want “de buren voelen zich gestoord door bergen afval, lawaai en rattenbesmetting”.

Deze openhartige uitlatingen hadden voor een storm van verontwaardiging gezorgd. Romani Rose, de voorzitter van de Centrale Raad van de Sinti en Roma, had zich in een brief aan de voorzitster van de SPD, Andrea Nahles, over de zogenaamde “racistische uitlatingen” van de burgemeester opgewonden en haar opgeroepen zich hier duidelijk van de distantiëren.

Link wilde het echter niet toelaten dat ook dit debat eens temeer met de racismeknuppel verstikt wordt en doet er nog een schepje bovenop met een statistiek, volgens welke 3.636 valide mensen met een uitkering uit Roemenië en Bulgarije in Duisburg er op dit moment maar 1.448 een baan zouden hebben. Weliswaar zouden er in andere delen van Duitsland vast en zeker Bulgaren of Roemenen zijn die een beroep uitoefenen als verpleegster of arts, maar in Duisburg ziet de levensrealiteit grotendeels nu eenmaal heel anders uit.

Eén ding verzwijgt echter ook Link: een aanpassing van de kinderbijslag aan de kosten voor levensonderhoud in het thuisland mislukte zojuist aan het verzet van de SPD in het Europees Parlement, en de Duitse regering zit het probleem opnieuw een keer gewoon uit in plaats van met een wetgevende soloactie de mensen voor voldongen feiten te plaatsen.

En zo moet men in het Ruhrgebied waarschijnlijk dat toenemend aantal mensen gelijk geven dat van mening is dat voor buitenlanders gewoon meer gedaan wordt dan voor Duitsers.

Bron: www.compact-online.de

Door: Sven Reuth

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/23 ... aat-alarm/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41210
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Mahalingam » Vr Nov 23, 2018 4:05 pm

Er wordt niet vermeld dat het over Roma's gaat, maar alle details kloppen. Het is niet het eerste Roma gezinnetje dat zo te werk gaat.
Kinderen gebruikt bij 160 inbraken
In totaal vervolgt Justitie zes auto-inbrekers, die half augustus in Domburg zijn aangehouden. De politie vermoedt dat de verdachten verantwoordelijk zijn voor inbraken die tussen half juli en half augustus aan de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust gepleegd zijn. De familie wordt gezien als een duidelijk voorbeeld van mobiele bandieten.

De familie kwam in beeld nadat zij op camerabeelden zijn vastgelegd rondom de inbraken. Tijdens een extra controle aan de kust in augustus signaleerden agenten een verdachte camper waarin zij verbleef. In de auto zaten inzittenden die op camerabeelden te zien waren, waarna twee ouders en en hun zes kinderen zijn aangehouden. De inzittenden waren in bezit van valse Italiaanse documenten en zijn 43, 41, 20, 18, 17 en 15 jaar oud. Een jongen van 11 en meisje van 1 zijn geen verdachten in dit onderzoek. In de camper vond de politie onder meer gestolen koffers, kleding, speelgoed, laptops, telefoons, sieraden en geld.

Het team mensenhandel van de politie deed onderzoek naar mensenhandel en uitbuiting. Hierbij bleek dat een van de kinderen in opdracht van de vader geld met een gestolen pinpas heeft opgenomen. Ook is het vermoeden ontstaan dat de kinderen geen of onvoldoende scholing hebben genoten. Bovendien is door het criminele gedrag een scheve machtsverhouding ontstaan, waarbij geen duidelijke ouder-kind rol meer was, zo stelt de politie. De ouders hebben profijt gehad van het crimineel gedrag van hun kinderen en zullen hiervoor vervolgd worden.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2833947/kinderen-gebruikt-bij-160-inbraken
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75206
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Ariel » Di Nov 27, 2018 12:18 pm

Bende bedelaars teistert winkelcentrum

Oost-Europese bedelaars teisteren het Haagse winkelcentrum Leyweg. De bendes gaan op intimiderende wijze te werk: ze lopen met bezoekers mee en drukken briefjes bij hen in de hand om zo druk te zetten geld af te geven. Ondernemers zijn het zat en dringen aan op maatregelen.

In het winkelcentrum, waar 144 winkels zitten, duiken sinds afgelopen zomer dagelijks mannen en vrouwen op die op een agressieve manier winkelend publiek aanklampen. „Ze hebben steevast een briefje bij zich waar bijvoorbeeld op staat dat ze het gezin eten willen geven en of iemand daar twee euro voor over heeft”, zegt René van Get Well Jeans. „Onze klanten hebben daar zichtbaar last van en dit moet dan ook stoppen. In het verleden hingen er in ons winkelcentrum nog camera’s en toen ging het goed. Maar helaas zijn die om onbekende redenen weggehaald.” Wel stond er gisteren op een prominente plek in het winkelcentrum een onbemand politiebusje, mogelijk om ’schooiers’ af te schrikken.

Bekeuren
De winkeliersvereniging spreekt inmiddels van een groot probleem. „Maar helaas kunnen onze wijkagenten deze mensen niet bekeuren, tenzij ze pal voor een winkelingang staan en we overlast kunnen aanvoeren als overtreding”, zegt winkelcentrummanager Julie Ann Tollenaar. „Het winkelcentrum is voor een groot deel openbare weg. We zouden dan ook graag willen dat bedelaars voor de Leyweg een gebiedsverbod krijgen, net als in de binnenstad het geval is. Bezoekers moeten zich veilig voelen en het winkelcentrum moet een gebied zijn waar het prettig vertoeven is.” Volgens Tollenaar zou het overigens goed zijn om overal in Den Haag een bedelverbod in te voeren: „Een lijn, een regel, die overal geldt. Anders verplaats je het probleem.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46949
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 07, 2019 6:39 pm

De buitsamenleving

Geplaatst op 7 april 2019

Afbeelding

In de middelgrote stad Hagen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen presenteert onze Bondsrepubliek ons iets dat vermoedelijk uniek is in heel West-Europa. Want in de stad, die dezelfde naam draagt als de trouwe krijgers in de “Nibelungen”, hebben zich volgens een bericht van de “Focus” duizenden Roma, dus geluk en vreugde brengende rotatie-Europeanen, ingekwartierd. Ze enthousiasmeren hun Duitse en niet-Duitse buren met hun cultuur, waaronder de vervuiling van complete straten en een verbazingwekkende geluidsoverlast.

Men zou de nodige problemen hebben met de “integratie”, zegt de uitwisselbare woordvoerder van de stad. Er zou een heel dorp vanuit de Balkan naar Hagen zijn gekomen om daar op kosten van de Duitse belastingbetaler te leven – en goed te leven. Want zelfs bij totale weigering en zonder enige concessies van de kant van de Roma-gasten leven de mensen hier zelfs van het minimumloon beter dan in hun thuisland. In werkelijkheid hebben deze Roma-clans, zoals de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” vertelt, van dit inpikken van sociale uitkeringen, criminele activiteiten en professionele bedelcommando´s inmiddels een zakenmodel in elkaar geknutseld, dat het hen mogelijk maakt om overal in Europa, maar vooral op de Balkan, villa´s en prachtige huizen te bouwen. Waarvan velen werden betaald door een Europese belastingslaaf.

Je zou de sociale toeristen echter helemaal niets moeten verwijten. Ze maken alleen maar gebruik van de mogelijkheden die men hen hier zo royaal biedt. De Bondsrepubliek staat wagenwijd open voor iedereen en laat zich ook door de halve wereld plunderen, opdat de massa´s in ellende levende mensen op aarde het slechte geweten van de Teutonen sussen. De Duitse samenleving is weerloos, een gemakkelijk slachtoffer voor iedere Conan, iedere barbaar met een beetje boerenslimheid die weet hoe misbruik te maken van het systeem.

Ik ken genoeg mensen die gewoon alleen maar door hun naakte bestaan in Duitsland en de weigering van de simpelste integratie meer geld in de maand krijgen dan de gemiddelde arbeider, die zich krom moet werken voor € 1500,- netto per maand, waarvan er na aftrek van alle kosten, zoals huur, stroom, omroepbijdrage, eten enzovoort, misschien € 100,- overblijft die hij opzij kan leggen. Omdat de gemiddelde Duitse mens ook eerder een spaarder dan een investeerder is, vreet de financiële politiek in Europa bovendien ook nog heel stiekem zijn kleine spaarvermogen op. Trefwoord: “De Duitse spaarders worden stiekem onteigend” – Hans Werner Sinn.

De Bondsrepubliek Duitsland, maar ook de meeste andere landen in het Westen, zijn buitsamenlevingen. Ze zijn de open schuurdeuren voor de hele wildheid van de wereld, die hun hard bevochten goederen, waaronder ook vrijheid, veiligheid en leven, niet meer kunnen of willen beschermen. Wanneer een dakloze vanwege zijn christelijk geloof in de metro van Berlijn door Arabieren wordt neergestoken, dan is dat alleen nog maar een “blip” op de radar van de waanzin. Binnen een week is dit incident vergeten. Dan komt de volgende meisjesmoord of nog een verijdelde aanslag, voordat de lopende tekst bij n-tv of N24 alweer doorloopt.

“´We neuken je zuster, we maken je dood!´Na enkele andere tirades, die op grond van de kwaliteit niet te verstaan zijn, brullen de mannen uiteindelijk tegen hun slachtoffer: ´Jouw kloten God, we neuken je kloten God´. Dan komt het tot de aanval, waarbij het slachtoffer volgens de politie ´meerdere steekwonden in zijn achterste, zijn arm en zijn bovenbeen´ oploopt.” – “Berliner Zeitung

De buitsamenleving wordt volledig terecht als zodanig door vreemdelingen erkend, omdat zij noch het vermogen noch de wil heeft om haar eigendom te verdedigen. Dat kan ze niet eens wanneer het eigen leven bedreigd wordt. Derhalve is het volledig natuurlijk wanneer zich opnieuw mensenmassa´s uit de hele wereld voor de poorten van Europa verzamelen en verlangen binnengelaten te worden. Want zelfs als ze hier in de voedselketen helemaal onderaan staan, zullen ze het toch beter hebben dan de meeste andere mensen in de landen waar ze vandaan kwamen. Het loont de moeite om de poging te wagen hier binnen te vallen. Want wie dat lukt, kan zeker zijn van grote buit.

De toekomstige samenleving moet mildheid met hardheid verbinden. Mildheid tegenover de rechtschapen autochtonen, die het wezen van de staat intern bijeenhouden. En hardheid moet deze samenleving laten zien tegenover diegenen, die destructief aan de pijlers van de stabiliteit zagen. Hard zijn tegenover diegenen, die zichzelf zonder recht en met veel brutaliteit aan de tafel willen bedienen, maar aan het dekken waarvan ze part noch deel hadden. Ze zou de vrijheid en veiligheid naar binnen toe kunnen garanderen, alleen als ze naar buiten toe de harde schil behoudt en in geval van twijfel meedogenloos kan toeslaan tegen diegenen die misbruik van vrijheid en recht bedrijven. Dat deze ideale toestand van een staat op dit moment niet bestaat, in ieder geval niet in de Bondsrepubliek Duitsland, hoeft waarschijnlijk niet speciaal genoemd te worden.

Bron: https://younggerman.com

Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/07 ... menleving/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41210
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 23, 2019 2:18 pm

Vroeger deden zigeuners veel met paarden. Maar de auto is gekomen en nu doen ze dus veel met auto's.
Meer dan duizend agenten vallen binnen bij leden van beruchte bende autodieven
Het gerecht is dinsdagochtend met groots machtsvertoon op tientallen plaatsen in het land binnengevallen bij leden van een bende autodieven. Meer dan duizend agenten werkten mee aan de grootschalige operatie, zo meldt het federaal parket. De bende zou de afgelopen twee jaar liefst 500 auto’s hebben gestolen van particulieren. Meer dan dertig personen werden opgepakt.
[...]
De meeste bendeleden zijn afkomstig uit Oost-Europa en situeren zich in het Roma-milieu. Ongeveer 200 gelijktijdige huiszoekingen vonden dinsdagochtend plaats in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Ook op kampeerterreinen waar de Roma-leden in caravans wonen, zoals bijvoorbeeld in de Brusselse gemeente Anderlecht, viel de politie binnen. Volgens het federaal parket gaat het om één van de grootste politieoperaties van de afgelopen twintig jaar.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20190507_04381213
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41210
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jul 26, 2019 11:57 am

De subsidietrog voor zigeuners is gevuld en dan vechten de zigeunerkoningen onderling om de buit.
Onrust onder Roma en Sinti, plan voor adviesraad dreigt spaak te lopen
De Sinti- en Roma-gemeenschap is zo verdeeld dat een landelijke adviesraad die hun belangen moet behartigen dreigt te stranden voor die goed en wel begonnen is. Verschillende sleutelfiguren en belangrijke organisaties zeggen niet gehoord te zijn in een onderzoek dat het Verwey Jonker Instituut doet naar zo’n raad. Zij vrezen dat subsidiegeld voor de hele gemeenschap terecht zal komen bij een beperkt aantal families. Ook steekt het dat het onderzoek betaald wordt met belastinggeld dat de gemeenschap kreeg vanwege de Roma- en Sinti-slachtoffers in de Holocaust.

sleutelfiguren = zigeunerkoningen
En het Verwey Jonker Instituut leeft van subsidies uit linkse hoek.
Het onderzoek is ingegeven door de wens van Sinti en Roma om gehoord te worden en invloed te hebben op het regeringsbeleid. Een eerder landelijk instituut voor Sinti en Roma gaf al advies, maar werd in 2012 opgedoekt omdat het niet functioneerde en omdat de gemeenschap zich er niet door vertegenwoordigd voelde. Maar tegen die tijd waren er al miljoenen uitgegeven ....
[...]
Volgens Mila Bihari van de Roma in Utrecht passen het onderzoek en het idee van een landelijke adviesraad niet bij de doelgroep. “Elke lokale Roma-organisatie is anders en elke situatie is anders”, legt ze uit. “Als je al een adviesorgaan opzet, moet je al die lokale clubs erbij betrekken. Zij moeten dan in de koepel komen. Je kan zo’n organisatie niet optuigen met een klein bestuur van een stuk of vier mensen.”

die lokale clubs = clans.

https://www.trouw.nl/binnenland/onrust-onder-roma-en-sinti-plan-voor-adviesraad-dreigt-spaak-te-lopen~bb27f84f/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41210
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Mahalingam » Ma Sep 23, 2019 9:01 pm

Zes Bulgaren op heterdaad betrapt tijdens metaaldiefstal op bedrijfsterrein in Alphen aan den Rijn
Zes Bulgaren zijn maandag op heterdaad betrapt bij het stelen van metaal op een bedrijfsterrein in Alphen aan den Rijn. Ze verlieten het terrein met twee busjes die vol zaten met metalen.
Ze werden vrijwel meteen aangehouden door de politie. Het zestal was het terrein opgekomen nadat het toegangshek was opengebroken.

De mannen zijn tussen de 22 en 41 jaar en hebben allen geen vaste woon- of verblijfplaats. Twee van hen zijn eerder dit jaar in Vlaardingen ook al voor metaaldiefstal opgepakt.
Alle verdachten zitten vast voor verhoor. De busjes zijn in beslag genomen.
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20190923_53507866/zes-bulgaren-op-heterdaad-betrapt-tijdens-metaaldiefstal-op-bedrijfsterrein-in-alphen-aan-den-rijn
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75206
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Ariel » Di Mar 10, 2020 1:33 am

Afbeelding

Politie waarschuwt voor bedelaars met ‘ongeloofwaardig verhaal’ in Nootdorp

De politie Pijnacker-Nootdorp waarschuwt bewoners van de twee dorpen voor twee bedelaars in de Parade in Nootdorp. ‘Maak een melding als u deze personen ziet.’

De bewuste bedelaars kwamen vorige week al in de media toen tv-journalist Alberto Stegeman hen in Utrecht confronteerde voor zijn programma Undercover in Nederland. ‘De twee personen proberen geld te bedelen bij winkelend publiek met een verhaal waarbij medelijden geprobeerd wordt op te wekken', aldus politie Pijnacker-Nootdorp op hun Facebookpagina. ‘Een verhaal dat niet geloofwaardig is.'De politie verzoekt mensen dan ook om bedelaars geen geld te geven, maar een melding te maken als ze worden gezien.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75206
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Ariel » Di Mar 10, 2020 1:08 pm

Politiek: actie nep-bedelaars

De Utrechtse politiek is helemaal klaar met de nep-bedelaars die de stad overspoelen. De SP, PvdA, PVV, ChristenUnie, CDA en VVD roepen het college gezamenlijk op om direct actie te ondernemen en dienen vandaag gezamenlijk schriftelijke vragen in.

Afgelopen week bleek uit een aflevering van Undercover dat de Oost-Europese bedelaars georganiseerd te werk gaan, waarbij een potje liegen over de gezondheid niet wordt geschuwd. Zo blijken mensen in rolstoelen spontaan aan het eind van de ’werkdag’ te kunnen lopen en slapen hele groepen gezamenlijk in auto’s en busjes op parkeerplaatsen aan de rand van de stad.

VVD-raadslid Queeny Rajkowski maakt zich er behoorlijk kwaad over: „Het is tenenkrommend hoe deze mensen een handicap veinzen om geld te verdienen en daarmee mensen oplichten. Het is daarnaast vervuilend voor het straatbeeld voor de binnenstadbewoners en ondernemers. Het geld gaat ondertussen naar oplichters in plaats van de echte dak- en thuislozen.”

Verschillende fracties stelden al vaker vragen aan het college om deze kwestie aan te kaarten. Het lijkt tot nu toe echter niet mogelijk om oplichterij op klaarlichte dag in de binnenstad van Utrecht aan te pakken.

Bewustwordingsactie
De partijen zien een oplossing in het voorlichten van het winkelend publiek in de binnenstad. „Als er een bewustwordingsactie komt op bijvoorbeeld de reclamezuilen of door middel van flyers in de stad, gaan mensen minder geld geven en wordt het bedelen niet meer lonend. Dan blijven ze wel weg”, aldus Rajkowski.

Ze ziet graag dat de politie actief gaat registreren: „Het zou goed zijn als het complete netwerk van nep-bedelaars in kaart wordt gebracht en naar de identiteitsgegevens wordt gevraagd.” De politie zou volgens haar ook kentekens van auto’s kunnen noteren en de bedelaars kunnen wegsturen van parkeerplaatsen als ze daar illegaal slapen en verblijven.

Volgens politiewoordvoerder Hilde Bakker ligt er momenteel geen opdracht om naar de identiteit van bedelaars te vragen, maar wordt er wel opgetreden als er een melding van overlast binnenkomt.

De bedelaars zijn niet alleen in het centrum actief, maar worden ook gespot bij het winkelcentrum aan de Vasco da Gamalaan in Kanaleneiland. Mogelijk zijn ze ook in andere wijken bezig. Zij weigeren echter structureel hulp, zo melden instanties aan lokale politieke partijen.

De PvdA wil dat er een duurzame oplossing komt. Raadslid Bülent Isik: „Wij zien graag dat het college meer hulp gaat aanbieden. Maar bij weigering van hulp van bijvoorbeeld het buurtteam, zou het uiteraard makkelijker moeten maken om deze nep-bedelaars weg te sturen.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41210
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Mahalingam » Di Mar 10, 2020 1:28 pm

Hebben ze dan in Utrecht geen BOA's ? Zet er gewoon eentje bij zo'n nep-bedelaar met een bord : "Dit is nep ". Dan is de handel snel bedorven. Maar dat zal wel niet mogen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46949
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 08, 2020 1:30 am

Meedogenloos en asociaal: Zigeuners plunderen gaven-hekken voor armen en daklozen

Geplaatst op 7 april 2020

Afbeelding

In Saarbrücken hebben hebzuchtige zigeuners een hek met gaven voor armen en daklozen meedogenloos geplunderd. Zelfs in tijden van de corona-crisis krijgen asiel-bedreigers uit Oost-Europa de strot niet vol.

Dat mensen uit andere cultuurkringen zich vaak zeer weinig gelegen laten liggen aan de zeden, gebruiken en wetten van hun Europese gastlanden, zou inmiddels toch wel algemeen bekend moeten zijn. In het kader van de corona-crisis wordt dit nog eens extra duidelijk, bijvoorbeeld wanneer migranten plunderen, uitgaansverboden en andere verboden minachten of politieagenten aanvallen.

Maar ook de hulpbereidheid van de autochtone bevolking wordt niet alleen maar misbruikt, maar regelmatig enorm al te zeer op de proef gesteld. Het nieuwste voorbeeld zijn de zogenaamde “gaven-hekken”, die in veel steden op grond van de corona-virus pandemie zijn ontstaan. Juist in de huidige crisissituatie komen vooral dakloze mensen nog moeilijker aan levensmiddelen, hygiënische artikelen, kleding enzovoort. Wie dat wil, kan daarom deze artikelen nu in een plastic zak verpakken en aan het hek hangen. Daar kunnen behoeftige mensen dan een zak van meenemen.

Zigeuners plunderen gaven-hekken
Zoals een actuele video uit Saarbrücken laat zien worden daar gaven-hekken voor armen en daklozen schaamteloos door “niet-Duitsers” geplunderd. Een man filmt een uit het zigeunermilieu afkomstige vrouw hoe ze met een rijkelijk met plastic tassen gevulde boodschappenwagen langs een gaven-hek marcheert. Het gaven-hek werd door een burgerinitiatief bij de Johanneskerk ingericht. Daar zijn levensmiddelen, maar ook kleding te vinden.

Het is schokkend welk asociaal gedrag de plunderende zigeuner-bendes aan de dag leggen. Zonder rekening te houden met noodlijdende Duitsers worden schaamteloos de eigen zakken volgepropt. Alsof de sociale uitkeringen niet al een vrolijk leventje mogelijk maken.

Bron: www.anonymousnews.ru

Door: Manfred Ulex

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/07 ... -daklozen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41210
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Die Roma, ze komaa

Berichtdoor Mahalingam » Do Apr 23, 2020 11:13 am

De politie valt een 'woonwagen' binnen op zoek naar een wietplantage en krijgt ruzie met de bewoners. Er is geen wietplantage.
Wietcontrole Brabant loopt uit de hand: vechtpartij familie en politie
Een doorzoeking van een woning aan de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch is dinsdagmiddag uitgelopen op een confrontatie tussen de bewoners en de politie. Bij de controle naar een eventuele wietkwekerij in het huis in de wijk Kruiskamp werd niets aangetroffen. Op een filmpje dat de betrokken familie Josipovic op sociale media heeft gedeeld, is te zien hoe de situatie echter toch uit de hand loopt.

Op het filmpje is te zien hoe vader Mujo Josipovic en zijn 46-jarige echtgenote thuiskomen en bij de voordeur van de politie krijgen te horen dat er wordt gezocht naar een wietkwekerij. Vervolgens protesteren de ouders tegen de manier waarop twee van hun zoons worden behandeld door agenten. „Niet aan mijn kinderen komen!”
Spoiler! :
Twee andere agenten zeggen daarop dat ze anderhalve meter afstand moeten houden. Daarna ontstaat een schermutseling. De moeder komt daarbij ten val – volgens de familie en een getuige – door toedoen van een harde duw van een agent. Zoon Boban (21) en een agent komen naar buiten getuimeld, waarna de agent op het tuinpad met volle kracht enkele vuistslagen uitdeelt op het gezicht van de zoon. Later is te zien dat die met een bloedend oog wordt afgevoerd. Het filmpje stopt op het moment dat vader Mujo de confrontatie zoekt met de agent die zijn zoon Boban sloeg.

De familie Josipovic heeft een Roma-achtergrond. Zoon Valentino (24) vertelt dat zijn familie vaak wordt bezocht door de politie: „In het verleden is er echt wel eens iets voorgevallen. Maar de laatste jaren zijn het voor mijn gevoel pure provocaties van de politie.”

’Wij zijn geen beesten’

Naar aanleiding van het incident zijn vader Mujo en de zoons Boban en Walter (24) aangehouden. Zij worden volgens Valentino donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Volgens hem is zijn moeder er slecht aan toe: „Zowel mentaal als lichamelijk. Zij had al een hernia en heeft door de val nu nog veel meer pijn. Wij pikken dit gedrag van de politie echt niet meer en gaan daarom juridische stappen ondernemen. We worden gewoon keer op keer opgezocht omdat we Roma zijn. Maar wij zijn ook mensen: geen beesten.”

Reactie politie

De politie laat weten dat de vader en zijn twee zoons zijn aangehouden omdat ze geweld gebruikten tegen politiemensen. „De vader en moeder kwamen ondanks waarschuwingen vanwege de coronamaatregelen, toch steeds dichtbij. Daarom werd de vrouw op enig moment door een agent teruggeduwd. De vrouw struikelde en viel. Daarna belaagden de zonen de politie. Een agent kreeg een stomp tegen zijn gezicht en ook een andere agent werd geslagen. De vader bedreigde een agent met de dood en nam daarbij een vechthouding aan.”
Voorbijganger Benny Oomens uit Den Bosch was getuige van het hele voorval: „Ik zag dat de moeder van het gezin een forse duw kreeg van een agent. Daardoor liep de situatie uit de hand. Maar het geweld tegen de jongen die al op de grond lag, was echt buiten alle proporties.”
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1431232582/wietcontrole-brabant-loopt-uit-de-hand-vechtpartij-familie-en-politie
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten