(Succesvol) verzet tegen censuur

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

(Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 01, 2013 12:00 am

Canada: doorbraak voor de vrijheid van meningsuiting

Posted on 30 juni 2013

Afbeelding
Mark Steyn

Voorstanders van de vrijheid van meningsuiting bejubelen een motie van de Canadese Senaat om een uiterst controversiële passage uit de Canadese Human Rights Act te schrappen, die er volgens critici voor werd gebruikt om de meningen van rechts georiënteerde journalisten zoals Mark Steyn en Ezra Levant te verstikken.

De Sun Media Corporation, de toonaangevende krantenuitgeverij van Canada, zei:

“Sectie 13 richtte zich in de eerste plaats tegen hate speech op internet en liet het aan een quasi-rechterlijke mensenrechtencommissie over om te beslissen wat als ´hate speech´ geldt. Echter, anders dan voor een gewone rechtbank, bestond daarbij geen vermoeden van onschuld van diegenen, die door de commissie wegens hate speech werden aangeklaagd. In plaats daarvan moesten de aangeklaagden hun onschuld bewijzen.”

In een commentaar op de motie zei Steyn, die op grond van zijn geschriften tegen het islamisme en het terrorisme zelf het slachtoffer was geworden van de commissie:

“Dus, overwinningen tegen de beperking van de vrijheid van meningsuiting door de staat duren lang en zijn moeilijk, maar nog net mogelijk. Ik voel me vereerd een kleine rol in een bescheiden overwinning voor de vrijheid van meningsuiting in Canada gespeeld te hebben, en ik hoop dat mijn vrienden in Londen, beschaamd over wat hun regering heeft gedaan, weer moed vatten.”

De verwijzing van Steyn naar “vrienden in Londen” heeft betrekking op een onlangs door de Britse autoriteiten in opdracht van de minister van Binnenlandse Zaken opgelegd inreisverbod voor Pamela Geller en Robert Spencer, die openlijk critici van islamisme en terrorisme zijn.

De Montreal Gazette berichtte:

Het wetsontwerp van het conservatieve parlementslid Brian Storseth uit Alberta werd door het Lagerhuis de vorige zomer aangenomen, maar had de instemming van de Senaat nog nodig. Het werd goedgekeurd en zal na een invoeringsfase van een jaar in werking treden.

Een “verrukte” Storseth zei, dat grote steun zou hebben dwars door ideologische richtingen en diverse religieuze groeperingen heen, maakt een “foutief stuk wetgeving” ongedaan en hij noemde het mensenrechtentribunaal van Canada een “quasi-rechterlijke, geheimzinnige instelling”, die de natuurlijke rechten van de burgers van Canada afpakte.

“Sectie 13 was er eigenlijk mee opgehouden om te dienen als beschermend schild voor de burgerlijke vrijheden te dienen, en begon in plaats daarvan gebruikt te worden als zwaard tegen Canadezen, en dat, terwijl het vanaf het begin een slecht geschreven stuk wetgeving was”, zei hij.

Links georiënteerde ondersteuners van sectie 13 zijn woedend over de motie.

Bron: http://www.pi-news.net/2013/06/kanada-d ... efreiheit/

Vertaling: Klaus F.

Bron oorspronkelijk artikel: http://www.thecommentator.com/article/3 ... speech_law

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2013/06/30/ ... more-41308
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17923
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Succesvol verzet tegen censuur

Berichtdoor King George » Ma Jul 01, 2013 12:30 am

Hulde aan de verzetsstrijders!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Succesvol verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 15, 2018 11:50 pm

Veilig en anoniem surfen anno 2018, hoe doe je dat?

Geplaatst op Gepubliceerd op 15 januari 2018, door Redactie

Afbeelding

Dit is een persoonlijk opiniestuk van gastschrijver David Janssen, van VPN-gids.nl

In 2018 staat er in Nederland behoorlijk wat te veranderen op het gebied van online privacy. Een centrale rol hierin speelt uiteraard de geplande introductie van de hernieuwde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). Een beknopte samenvatting van wat de Wiv precies behelst is terug te lezen op sleepwet.nl, maar het komt erop neer dat er op veel grotere schaal dan voorheen persoonlijke informatie over Nederlanders verzameld mag gaan worden. De inlichtingendiensten zullen meer bevoegdheden krijgen om de communicatie van Nederlanders te onderscheppen, en deze informatie kan ook makkelijker bij buitenlandse overheden en inlichtingendiensten terecht komen. Een grote groep Nederlanders maakt zich zorgen over de mogelijke impact van deze wetgeving op de privacy én veiligheid. De betrokkenheid van gewone burgers bij dit onderwerp blijkt ook wel uit de meer dan 400.000 handtekeningen die werden verzameld ten behoeve van een referendum.

Privacy staat wereldwijd onder druk
Niet alleen in Nederland staat de privacy overigens onder druk. Ook zijn er genoeg landen waar vrij internet en online privacy een utopie lijken. Denk aan landen als China, Ethiopië, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland en Eritrea. De toegang tot het internet wordt veelal sterk gereguleerd, het surfgedrag wordt gemonitord en de bevolking krijgt online slechts te zien wat de regering wil dat men ziet.

Maar ook in de rest van de westerse wereld staan online privacy en vrij internet onder druk. Zo heeft de Amerikaanse overheid onlangs de persoonsgegevens en IP-adressen opgevraagd van 1,3 miljoen mensen die een anti-Trump website hadden bezocht. Daarnaast kregen Amerikaanse internetproviders eerder dit jaar groen licht om de internetgeschiedenis van consumenten te verkopen aan externe partijen. En ook is er het nodige tumult omtrent het verdwijnen van de netneutraliteit. Het zijn zorgelijke ontwikkelingen voor burgers die belang hechten aan online privacy en internetvrijheid.

Manieren om zelf de privacy te beschermen
We leven in een digitaal tijdperk waar massaal informatie over ons wordt verzameld. Niet alleen inlichtingendiensten zijn daarbij geïnteresseerd ons te observeren. Wat je in principe ook doet op het internet, je kunt ervan uitgaan dat er op ieder moment meerdere partijen zijn die je online stappen volgen. De sites die we bezoeken, de apps op onze smartphones, Google, advertentienetwerken, hackers, internetproviders, browserextensies, Facebook en andere social media-platformen proberen voortdurend informatie over ons te bemachtigen.

Gelukkig zijn we niet compleet overgeleverd aan de genade van al deze partijen. We kunnen namelijk zelf deels de regie nemen in het beschermen van onze online privacy. Zo kun je door gebruik te maken van de Tor-browser of een VPN je internetverkeer afschermen tegen nieuwsgierige ogen. Hieronder lichten we beide fenomenen toe.

Anoniem op internet met de Tor-browser
Om anoniem te internetten, kun je gebruikmaken van de Tor-browser (The Onion Router). Dit is in principe een browser net zoals Firefox en Chrome dat zijn. Maar bij Tor wordt al het dataverkeer geleid via een wereldwijd netwerk van servers. Hierbij wordt jouw internetdata versnipperd in kleine stukjes en tevens gecodeerd (versleuteld). Als andere partijen proberen je dataverkeer te onderscheppen, zien zij een wirwar van versleutelde en versnipperde data, die nauwelijks te ontcijferen valt. Ook is doorgaans niet te achterhalen dat de data aan jou toebehoren. Tor biedt hiermee dus een zekere mate van anonimiteit op het internet, omdat anderen jouw browsegedrag niet langer kunnen inzien of kunnen herleiden tot jou als persoon.

Maar Tor biedt niet alleen anonimiteit. De Tor-browser is in afgelopen jaren een essentiële tool gebleken in het omzeilen van overheidscensuur. Het is de belichaming van ultieme vrijheid op het internet; er zijn geen restricties betreffende welke sites bezocht kunnen worden en welke informatie je er kunt uitwisselen. In tegenstelling tot ‘normale’ browsers als Firefox, Safari en Chrome, geeft Tor namelijk toegang tot het dark web. Het dark web heeft vaak een wat negatieve connotatie door de criminele activiteiten die zich daar ontplooien. Maar Tor en het dark web spelen tevens een belangrijke rol in het faciliteren van vrijheid van meningsuiting en vrijheid van informatie(vergaring). Met Tor en het dark web krijgen kritische journalisten, klokkenluiders en tegenstanders van dictatoriale regimes namelijk de mogelijkheid zich te mobiliseren en te communiceren, zonder daarbij gehinderd te worden door censuur en inmenging van overheden. Daarnaast biedt Tor gebruikers een mate van anonimiteit, wat in bepaalde situaties het verschil tussen leven en dood kan betekenen.

Maar niet alleen politieke tegenstanders en klokkenluiders hebben baat bij Tor. Ook voor gewone Nederlanders die anoniem willen surfen, kan Tor een prima oplossing bieden. Er moet daarbij wel opgemerkt worden dat de beveiliging van Tor niet helemaal waterdicht is. De Amerikaanse inlichtingendiensten hebben reeds enkele beveiligingslekken in Tor ontdekt en deze geëxploiteerd om criminelen op het dark web te traceren. En afgelopen november nog bleek Tor in bepaalde gevallen toch IP-adressen van gebruikers te lekken. Het geeft aan dat Tor toch kwetsbaar is.

Om de NSA en FBI buiten de deur te houden, is Tor dus mogelijk niet de meest efficiënte oplossing, maar wil je je identiteit verborgen houden voor bijvoorbeeld de sites die je bezoekt, dan volstaat Tor in de meeste gevallen om anoniem te surfen. Pas daarbij wel een beetje op met het dark web en bezoek bij voorkeur alleen vertrouwde websites. Waar Chrome, Safari en Firefox je behoeden voor bepaalde sites, doet Tor dat niet. Tor kan hier gratis worden gedownload.

Anoniem op internet met een VPN-verbinding
Een wat completere manier om je internetverbinding te beveiligen is het gebruik van een VPN-verbinding. VPN staat hierbij voor Virtual Private Network. Als je gebruikmaakt van een VPN, wordt jouw internetverkeer versleuteld en via een beveiligde tunnel naar een VPN-server gestuurd. Vanuit die VPN-server wordt jouw data dan weer het internet op gestuurd; de VPN-server fungeert dus als extra tussenstation. Het grote voordeel hiervan is dat alle websites die jij bezoekt, niet langer jouw IP-adres registreren. Omdat jouw internetverkeer loopt via de VPN-server, registreert men slechts het IP-adres van de VPN-server. Jouw eigen IP-adres blijft verborgen, en je kunt hierdoor niet langer geïdentificeerd worden.

Als je een VPN gebruikt, zullen externe partijen die proberen jouw identiteit te achterhalen of jouw dataverkeer in te zien, tegen de versleuteling van de VPN-verbinding aanlopen. Hierdoor biedt een VPN extra bescherming tegen hackers, maar ook tegen bijvoorbeeld overheden die proberen communicatie en informatie te onderscheppen.

Naast anonimiteit en veiligheid, biedt een VPN ook een bepaalde mate van vrijheid op het internet. Je kunt met een VPN namelijk je internetverkeer omleiden via een VPN-server in een ander land. Hierdoor ga je als het ware het internet op alsof je in dat andere land zou zitten. Zit je bijvoorbeeld in China, waar bepaalde nieuwssites of social media worden geblokkeerd door de overheid, dan kun je met een VPN je internetverbinding omleiden via een Nederlandse VPN-server. Dan ga je het internet op alsof je in Nederland zit, en heb je gewoon toegang tot de geblokkeerde sites. Een VPN helpt je dus om zogenoemde geografische blokkades te omzeilen. Dit is ook meteen de reden dat China, Turkije en Rusland VPN’s in de ban proberen te doen. Daarnaast is het feit dat een VPN burgers extra privacy biedt de regeringen van deze landen natuurlijk ook een doorn in het oog.

Conclusie
Een VPN biedt je, net als de Tor-browser, de mogelijkheid om je internetverkeer af te schermen tegen nieuwsgierige ogen. Een VPN biedt hierbij een iets completere oplossing dan Tor, omdat Tor slechts het browserverkeer beveiligt en niet alle data via de browser loopt. Tor beveiligt bijvoorbeeld geen smartphone apps, torrentverkeer of streamingapps. Een VPN doet dit wel. Probeer in ieder geval beide methoden van anoniem internetten eens uit en ontdek zelf de mogelijkheden om je privacy te bewaken. Realiseer je daarbij dat ook Tor en VPN hun beperkingen kennen.

Je kunt als individu dus best wat doen om je privacy te waarborgen, maar uiteraard ligt hier nog steeds een belangrijke verantwoordelijkheid voor de Nederlandse regering. Deze dient zich in te zetten voor de bescherming van fundamentele rechten als privacy, vrijheid van meningsuiting en vrijheid van informatie(vergaring). Op het moment dat honderdduizenden burgers aangeven een referendum te willen over een initiatief als de Wiv, lijkt een moment van bezinning op zijn plaats. Persoonlijk denk ik dat we in Nederland op veel vlakken erg progressief zijn geweest de afgelopen jaren op het gebied van online vrijheid en privacybescherming. Ik hoop vurig dat we deze voorbeeldfunctie vast kunnen houden. Laten we proberen het belang van deze kernwaarden tijdens het referendum te onderstrepen middels onze stem.

David Janssen

https://piratenpartij.nl/veilig-en-anon ... -2018-hoe/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Succesvol verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 18, 2018 3:48 am

Aanklacht tegen Google om extreemlinkse meningenterreur en haat tegen rechts

Xander, 16-01-2018

Afbeelding
(Afbeelding: WikiMedia Commons (2)).

Google moedigt intern haat en geweld aan tegen conservatief, blank en niet-links

De aanklacht die James Damore en David Gudeman tegen hun voormalige werkgever Google hebben ingediend werpt een onthutsende blik op hoe er intern bij Google met elkaar wordt omgegaan, en hoe de werknemers door hogerhand worden aangemoedigd om een extreemlinkse meningenterreur bij elkaar en op internet af te dwingen. Zo zijn Donald Trump stemmers bij definitie ‘Nazi’s’ waartegen fysiek geweld mag worden gepleegd. Tegelijkertijd worden minderheidsgroepen zoals transgenders ten koste van alles beschermt.

De details omvatten trainingssessies, ‘omgekeerde’ discriminatie, en screenshots van interne communicatie waaruit blijkt dat Google extreem vijandig staat tegenover medewerkers met niet-politiek-correcte denkbeelden, vooral als het om heteroseksuele blanke conservatieve mannen gaat, tot op het punt waarop het bedrijf illegale ‘diversiteitsquota’s’ gebruikt waarmee blanke conservatieven automatisch niet in aanmerking komen voor een leidinggevende positie, enkel vanwege hun huidskleur, geslacht en/of politieke kleur.

Damore werd vorig jaar ontslagen omdat hij in een memo op de ‘biologische verschillen tussen mannen en vrouwen’ wees, die volgens hem van invloed kunnen zijn op hun voorkeuren en functioneren. Mede ‘Googlers’, zoals medewerkers zichzelf noemen, discussieerden daarna openlijk over het opstellen van een zwarte lijst met collega’s die er dit soort ‘ongewenste’ standpunten op nahouden.

Hier een greep uit de meest opmerkelijke en ronduit bizarre ‘kiekjes’ uit de keuken van Google:
* Alternatieve levensstijlen, zelfs leven als een ‘geelgeschubte vleugelloze draak’, worden sterk aangemoedigd. De enige stijl waar intern niet openlijk over wordt gepraat is het traditionele heteroseksuele monogame huwelijk;

* Een voorstel om een moratorium af te kondigen op het aannemen van ‘blanke mannen die geen misbruikslachtoffers zijn’. Ook worden er trainingen gegeven waarmee medewerkers bewust worden gemaakt van ‘het vooroordeel tegen vrouwen’ en het ‘blanke privilege’. Tevens was er een voorstel om een lijst op te stellen van medewerkers die niet voldoende achter ‘de diversiteit’ zouden staan;

* Gudeman zou zijn ontslagen omdat hij protest had aangetekend tegen een document van Google manager Kim Burchett, waarin de medewerkers de instructie kregen dat het systematische linkse politiek correcte vooroordeel altijd te boventoon moet voeren. Dat zou ertoe leiden dat ‘een vrouw altijd automatisch gelijk heeft, en een man zich altijd aan haar superieure morele standpunten moet onderwerpen’, en tevens dat ‘zwart’ altijd gelijk heeft over ‘blank’;

* Medewerkers die zich –soms met bedreigingen en grof taalgebruik- tegen Damore opstelden, werden daar openlijk voor geprezen en ‘gehuldigd’; de interne sociale ‘normen’ van Google worden gemeenschappelijk afgedwongen door ‘crowdsourced harassment’, wat zoveel wil zeggen als een door de directie goedgekeurde vorm van het gezamenlijk pesten van medewerkers met de ‘verkeerde’ standpunten of instelling;

* Google manager Adam Fletcher schreef al in 2015 dat hij ‘nooit conservatieven in dienst zal nemen, ook niet als ze de perfecte papieren hebben, of technisch uitmuntend zijn, of wat dan ook’. Een bekende conservatieve blogger die op het terrein van Google enkel een lunch had met een medewerker, werd door beveiligers verwijderd;

* Discussies over een gewelddadige revolutie als Donald Trump president zou worden. Een medewerker adviseerde om ‘contact te maken met je aardige lokale antifa (Antifa = extreemlinkse anarchistische pro-islamistische terreurgroep)... Ik ga niet zeggen dat geweld niet kan...’ Een collega schreef dat ‘er maar één reden is dat een antifascist geweld tegen je pleegt, en dat is als je een fascist (conservatief / rechts / Donald Trump stemmer) bent...’

* Nog een medewerker die uitlegt waarom vreedzame maatregelen niet voldoende zijn om mensen met afwijkende standpunten te confronteren. ‘Hoe laat je hen merken dat je hun ideeën niet serieus neemt?... Door hen geen platform te geven, en hen voor de camera te slaan’. Ook werd er een cartoon gestuurd met de veelzeggende tekst ‘Hoe je op de juiste wijze een Nazi moet slaan’;

* De mensen die tegen links-liberale ideeën zijn, worden ‘ernstig misleid’ genoemd, of lijden aan ‘een soort psychotische breuk met de realiteit’. Conservatieven baseren zich op ‘informatie die nonsens is, en feiten die gevaarlijke leugens zijn... zoals die door Fox News en radio praatprogramma’s worden verspreid’;

* Supporters van Donald Trump zijn automatisch racisten, vrouwenhaters, homofoben en transfoben, aldus een van de Googlers. ‘Hier eindigt mijn tolerantie: met intolerantie.’ (1)

Google is watching you...
En dit extreemlinkse bedrijf controleert en manipuleert samen met ‘Facebook’ en ‘YouTube’ dus al jaren het grootste deel van het wereldwijde internet, en volgt u zo mogelijk overal waar u maar gaat of wilt gaan.

Een uitstekend alternatief voor Google is DuckDuckGo, de zoekmachine die u níet volgt (ook niet in uw privé modus, zoals Google en andere zoekmachines wel doen) en níet uw persoonlijke gegevens en zoekgeschiedenis opslaat, om die vervolgens aan adverteerders te verkopen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Wikimedia Commons / Auteur: Coolcaesar / CC BY-SA 3.0

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... gen-rechts
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 23, 2018 1:02 am

Facebook onder grote druk, Mark Zuckerberg verkocht al miljoenen eigen aandelen

Xander, 22-03-2018

Afbeelding

Investeerder van het ‘eerste uur’ denkt dat huidige crisis Facebook kan vernietigen – Mozilla Firefox adverteert niet meer op Facebook – Ook andere grote investeerders dreigen zich terug te trekken

Het extreemlinkse social media platform Facebook staat na het laatste schandaal, toen bekend werd dat de privé gegevens van tientallen miljoenen Amerikanen zonder toestemming waren doorverkocht aan derde partijen –waaronder de politieke research firma Cambridge Analytics-, onder grote druk. Facebook verloor inmiddels al meer dan $ 60 miljard aan waarde op de beursvloer. Nu blijkt CEO Mark Zuckerberg in de weken voor èn tijdens het schandaal miljoenen van zijn eigen aandelen te hebben verkocht.

Dit jaar deed Zuckerberg al 2,7 miljoen aandelen van de hand, waarvan 1,3 miljoen sinds begin maart, en 95.000 in de afgelopen 2 dagen. Dat is niet verboden, maar de timing is wel bijzonder ‘onhandig’. Sowieso staat Facebook de afgelopen maand bovenaan bij zogenaamde ‘insider’ verkopen, die verplicht bij de toezichthouders moeten worden gemeld om misbruik te voorkomen.

Vorig jaar september kondigde Zuckerberg overigens aan om samen met zijn vrouw in anderhalf jaar tijd 35 tot 75 miljoen aandelen te zullen verkopen of overdragen. Dat gebeurde ongeveer in dezelfde periode dat Facebook onder toenemende kritiek kwam te staan vanwege een zeer eenzijdige campagne tegen conservatieve, rechtse en christelijke pagina’s, (nieuws)berichten en medewerkers van het bedrijf.

WhatsApp oprichter roept iedereen op te stoppen met Facebook
Dat er een grote vertrouwenscrisis rond Facebook is uitgebroken, is wel duidelijk. Gisteren riep WhatsApp mede oprichter Brian Acton, die zijn bedrijf voor $ 22 miljard aan Zuckerberg had verkocht, iedereen op om hun Facebook accounts te op te heffen, waarmee hij zich aansloot bij de hashtag campagne #deletefacebook. (2)

Grote investeerders twijfelen, dienen aanklacht in, of trekken zich al terug
Nordea, de grootste Scandinavische bank die zo’n $ 400 miljard beheert, heeft inmiddels ook een deel van zijn investeringen in Facebook teruggetrokken. Het Duitse Union Investment overweegt hetzelfde te doen. Andere investeerders hebben al diverse aanklachten tegen Facebook ingediend vanwege ‘valse en misleidende verklaringen’ in de privacy regels van het bedrijf.

Een van de aanklagers is aandeelhouder Fan Yuan uit San Francisco, die namens een groep investeerders Facebook voor het gerecht sleept vanwege de ingestorte aandelen, die het gevolg zijn van dit misleidende beleid. Hierdoor zou Zuckerbergs bedrijf maandag en dinsdag $ 50 miljard minder waard zijn geworden.

Een vrouw uit Maryland klaagt Facebook aan vanwege de voortdurende ongewenste politieke advertenties (vrijwel uitsluitend gericht tegen Donald Trump en voor Hillary Clinton) die ze tijdens de verkiezingscampagne in 2016 te zien kreeg.

Investeerder eerste uur: Dit kan Facebook vernietigen
Investeerder van het eerste uur Roger McNamee verklaarde tegenover CNN dat de crisis wel eens het einde van Facebook kan betekenen. Drie maanden lang had hij vergeefs geprobeerd om Zuckerberg en diens rechterhand Shery Sandberg op de problemen te wijzen. ‘Als ze niet snel iets ondernemen, zullen de mensen merken dat ze Facebook niet meer kunnen vertrouwen’. Voor de onafhankelijk denkende internetter was dat vertrouwen er sowieso al niet, en waren er al meer dan genoeg redenen om nooit een Facebook account te openen. (3).

Samenwerking met inlichtingendiensten
Edward Snowden waarschuwde vorige week nogmaals dat Facebook samenwerkt met inlichtingendiensten bij het verzamelen van zoveel mogelijk informatie van de gebruikers, ‘en zelfs veel meer dan u er vrijwillig op zet’. Facebook is volgens hem een ‘als social media vermomde controledienst’ van de overheid.

Zuckerberg heeft de ‘fouten’ erkend en beterschap belooft.

Xander

(1) Welt
(2) Zero Hedge
(3) Bild

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... n-aandelen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 30, 2018 11:30 pm

Duitse rechtbank dreigt Facebook met hoge boete vanwege pro-islam censuur

Xander, 30-04-2018

Afbeelding
Advocaat –journalist-blogger en anti-censuuractivist Joachim Steinhöfel (afbeelding: (1)).

Massamedia overspoelen Europese burgers dagelijks met nepnieuws over immigratie en islam, wat op Facebook niet meer bekritiseerd mag worden

Een Duitse rechtbank heeft Facebook een voorwaardelijke boete van € 250.000,- of een gevangenisstraf opgelegd, omdat de sociale media gigant een Duitse vrouw 30 dagen had verbannen nadat zij twee foto’s had geplaatst, met op de één het Iraanse nationale vrouwen volleybalteam in de jaren ’70, vóór de islamitische revolutie, die allemaal T-shirts en korte broekjes droegen; op de andere foto het huidige team, met vrouwen gekleed in hijabs, met totaal bedekte armen en benen. De advocaat van de vrouw, een bekende journalist, blogger en anti-censuur activist, spreekt van een ‘belangrijke overwinning voor de vrijheid van meningsuiting’.

Zoals de meesten van u inmiddels wel weten is Facebook één van de belangrijkste internet pijlers van de globalisten bij het verspreiden van globalistische pro-islamitische propaganda in het Westen, bedoeld om met name de Europese bevolking de islamisering van hun landen zonder verzet en zelfs kritiekloos te laten accepteren.

De Duitse regering Merkel heeft daar sinds vorig jaar strenge censuurwetten met boetes tot € 50 miljoen voor ingevoerd. Ongewenste onafhankelijke, conservatieve en ‘rechtse’ nieuws- en opinieberichten moeten bij het minste of geringste worden geblokkeerd en verwijderd. Kritiek op het beleid van de bondskanselier, de islam(isering) en de massa immigratie van miljoenen moslims in Duitsland en (West) Europa wordt op deze wijze snel en steeds harder de kop ingedrukt.

‘Belangrijke overwinning vrijheid van meningsuiting’
Voor het eerst heeft een Duitse rechtbank daar nu een stokje voor gestoken. De Facebook account van Marlene Weise werd 30 dagen geblokkeerd, enkel omdat ze met de genoemde vergelijkende foto’s van de Iraanse vrouwen volleybalteams in de jaren ’70 en nu wilde laten zien wat islam met de rechten van (onder andere) vrouwen doet. Nadat de rechtbank haar in het gelijk stelde en Facebook een voorwaardelijke boete van € 250.000,- (of gevangenisstraf) gaf, sprak advocaat en anti-censuuractivist Joachim N. Steinhöfel van een ‘belangrijke overwinning voor de vrijheid van meningsuiting.’

De advocaat annex journalist, blogger en anti-censuur activist heeft een website waarin hij talloze gevallen van censuur en blokkades door Facebook verzamelt. De meesten worden geband omdat ze kritiek hebben op de massa immigratie en/of de islamitische ideologie.

Kritiek op linkse media en domme Duitsers = Verbanning
Op 8 januari plaatste de Zwitserse Basler Zeitung een artikel met de kop ‘Viktor Orban spreekt van een moslim invasie (van Europa)’, met in het artikel zinnen zoals ‘Viktor Orban vraagt zich af hoe in een land als Duitsland.... chaos, anarchie en illegale grensoverschrijdingen als iets goeds kunnen worden gevierd.’ Daarop antwoordde Facebook gebruiker Gabor B.: ‘De Duitsers worden steeds dommer. Geen wonder, want de linkse media overspoelen hen iedere dag met nepnieuws over ‘ervaren werkkrachten’, en wijzen de werkloosheidscijfers of Trump af.’

Gabor B. werd voor deze reactie 30 dagen van Facebook gegooid. Steinhöfel: ‘Je kunt het met iemand eens zijn, of diens mening als betwistbaar of niet objectief afwijzen. Het belangrijkste is dat zo’n opmerking wordt beschermd door de vrijheid van meningsuiting.’ Alvorens naar de rechter te stappen gaf zijn advocatenkantoor Facebook eerst een officiële waarschuwing om de ban weer op te heffen, wat niet gebeurde.

In maart van dit jaar werd ook Frank Bormann verbannen. Dat gebeurde nadat hij had geschreven dat ‘moslim mannen een tweede vrouw nemen, en Duitsers een tweede baan om dat te financieren.’

Ook ban na plaatsen foto van Hitlergroet door Palestijnen
Deze maand kreeg Christian Horst een ban van 3 dagen opgelegd omdat hij een foto had geplaatst van leden van de Palestijnse terreurorganisatie DFLP die de Hitlergroet brengen. (Zulke foto’s bestaan er ook van andere moslim terreurorganisaties zoals Hezbollah en Hamas. Adolf Hitler wordt vereerd in de islamitische wereld omdat hij probeerde de Joden uit te roeien, wat tevens de opdracht van Allah aan alle moslims is). Daar volgde de 30 dagen durende verbanning van Marlene Wiese op, die enkel twee vergelijkende foto’s naast elkaar had gezet om de gevolgen van islamisering te laten zien.

Na de gerechtelijke overwinning zei Steinhöfel dat Facebook gebruikers nu makkelijker voor hun recht op vrijheid van meningsuiting kunnen opkomen, en kunnen opstaan tegen een internetbedrijf dat met hun meningen omgaat alsof het tweedehands fietsen zijn.

Xander

(1) Gatestone Institute via Zero Hedge (/ Afbeelding)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... am-censuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 37664
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mei 07, 2018 2:22 pm

Αθώα η Σώτη Τριανταφύλλου
http://www.protagon.gr/epikairotita/athwa-i-swti-triantafyllou-gia-tin-ypothesi-ypokinisis-misous-enantion-mousoulmanwn-44341612383

Greek court acquits writer of “Islamophobia” and “racism” charges for criticizing Islam
The author Soti Triantafillou has been acquitted by an Athens court…She was accused of public incitement of hatred and was sued by Panagiotis Dimitra, blogger of the “Observatory of Racist Crimes,” for her text in “Athens Voice.”

Mrs. Triantafyllou’s text was published on November 14, 2015, the day after jihadists attacked the Bataclan Center and elsewhere in Paris. The title of her article in the weekly “Athens Voice” was “Rock and Roll Will Never Die.”

Soti Triantafillou was prosecuted for public incitement to hatred, based on the anti-racist law, as in her text, among others, she mentioned a statement by Marco Polo about Muslims, that “a fanatical Muslim is the one who cuts your head and a moderate is the one who holds you down so he can cut it.” At midday on Wednesday, May 2, the acquittal of the author was decided.

Teachers, journalists and academics from the outset supported Soti Triantafyllou with an open letter. The Center for Liberal Studies (KEFIM) says: “The present acquittal of the writer is a great vindication for KEFIM, Soti Triantafylou and the freedom of speech and of the press.”…

As for the courtroom history of the case, on November 14, 2015, the day after the attack on the Bataclan center by Islamic terrorists, the article by Triantafyllou was published in Athens Voice. Five months later, on April 14, 2016, the Greek Government Helsinki Monitor (GHM) submitted a petition to the prosecutor for racist crimes, indicating 23 cases of alleged crimes for investigation and possible referral to trial. One of the 23 was the article of Triantafyllou, to which GHM attributed “Islamophobia and the defamation of the Muslim religion”.

The GHM category had two strands. The first was that the article was “extremely Islamophobic in general against Muslims and a defamation of Islam.” The second was that the article “among other things includes the false allegation that supposedly Marco Polo (said that) a fanatical Muslim is the one who cuts your head, while a moderate is he who holds you down so that your head can be cut off.”

Subsequently, the Prosecutor’s Office of Athens, as a consequence of GHM’s initial petition, referred Soti Triantafyllou to a trial under Article 1 of the anti-racist law, which states that a person is punished by imprisonment and a fine, “whether intentionally, publicly, orally the press, via the Internet or by any other means or means, incites, causes, excites or exhorts acts or actions that may cause discrimination, hatred or violence against a person or group of persons identified on the basis of race, color, the ethnic or ethnic origin, sexual orientation, gender identity or disability in a manner which endangers public order or threatens the life, freedom or physical integrity of such persons.”
https://www.jihadwatch.org/2018/05/greek-court-acquits-writer-of-islamophobia-and-racism-charges-for-criticizing-islam
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 03, 2018 10:59 pm

Merkel´s geheime diensten bemoeilijken drastisch de toegang tot het blog van Michael Mannheimer en tot andere alternatieve blogs

Geplaatst op 3 juni 2018

Afbeelding

De controlestaat DDR was peanuts vergeleken bij de controlestaat door Merkel

Geachte lezers van mijn blog, geachte patriotten, strijders voor een vrij Duitsland en voor de vrijwaring der Duitsers van het juk van de, naast Hitler en Honecker, ergste regering in de Duitse geschiedenis. Gisteren was het slechts bij uitzondering mogelijk mijn blog te lezen. Het eerst konden de gebruikers, die over een VPN- Tunnel beschikken, het. Een wederom zwaarwegende ingreep in het fundamentele recht van de vrijheid van meningsuiting, uitgevoerd door de criminele regering van “IM Erika”, leidend officier bij de Stasi en sinds een onbegrijpelijke 12 jaar Bondskanselier van Duitsland. “Censuur vindt niet plaats”, heet het in de Grondwet. Maar dit geldt in feite niet meer.

Wat is een VPN- tunnel?

VPN-verbindingen gelden op Internet als uiterst veilig, maar hoe ze werkelijk functioneren, weet bijna niemand. Wij leggen het U uit en tonen eenvoudig en begrijpelijk wat er precies achter VPN zit:

In principe gaat het bij een VPN om een zelfstandig virtueel netwerk op IP-basis, dat het mogelijk maakt verschillende netwerken met elkaar te verbinden. Daarbij komt in de regel een internetverbinding als transportweg tot stand. Voor de gebruikers lijkt het daarbij alsof ze in een gemeenschappelijk netwerk zitten.

  • De afkorting VPN staat voor het “Virtual Private Network” (Virtueel Particulier Netwerk). Via een VPN-verbinding kunt U zich anoniem bewegen op het Net:
  • Installeert U een VPN-Software, gebruikt U dan van nu af aan een gecodeerde IP-verbinding van de VPN-leverancier. Deze verbinding is zo gecodeerd dat staatsorganisaties of hackers er zo goed als geen greep op kunnen krijgen. Ook uw provider kan uw surfgedrag niet meer duidelijk weergeven.
  • Als U zich bijvoorbeeld via een VPN-software met een Amerikaans IP-adres in verbinding stelt en shopping-websites oproept, denken de verkopers dat er klanten uit de VS bij hen inkopen. Hierdoor surft U dus anoniem over het web.
  • Het voordeel van VNP-verbinding bestaat hoe dan ook niet alleen uit de in-transparantie op het net. Even belangrijk is de standplaats van de server van de VPN-aanbieder. Meestal biedt een software meerdere standplaatsen, zodat een gebruiker uit Duitsland bijvoorbeeld een Russische of Amerikaanse identiteit krijgt. Aldus kunnen onder andere websites worden bezocht die voor Duitse gebruikers om gerechtelijke redenen zijn afgesloten.
Mijn persoonlijke aanbeveling:
De beste mij bekende VPN-tunnel heet PRIVATE INTERNET ACCESS en is te downloaden onder https://deu.privateinternetaccess.com/ Hij kost 39, 95 Dollar per jaar (dat zijn 34,24 euro per jaar oftewel 2,85 euro per maand), maar beschermt tot 5 eindapparaten: laptops, pc’s, mobiele telefoons, tablets.

U kunt het land van uw keuze instellen, van waaruit uw fake-IP wordt gemaakt. Neemt U geen land dat onder de invloed van de EU valt.

Met zo’n VPN-tunnel kunt U alle afgesloten of geblokkeerde blogs weer lezen – en ook politieke video’s op YouTube, die op bevel van Merkel miljoenen van deze films heeft laten verwijderen (deze zijn niet echt vernietigd, maar alleen niet beschikbaar zonder VPN).

Ik verzeker U hier met klem dat ik aan het reclame maken voor deze VPN-tunnel geen cent verdien.

Gratis VPN-tunnels zijn vaak zwak of deugen totaal niet. Mijn lezers mogen uiteraard graag andere VPN -tunnels voorstellen. Let U er alstublieft op dat die eenvoudig te bedienen zouden moeten zijn.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/03 ... eve-blogs/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 06, 2018 1:16 am

Afscheid van schoolmeester YouTube

Geplaatst op 5 juli 2018

Afbeelding

Sinds een jaar of tien plaats ik zo nu en dan een zelfgemaakte video op YouTube. Soms zijn dat sfeerbeelden die ik in gedachten categoriseer onder de noemer “Amsterdams Dagboek” en andere keren zijn dat registraties van gebeurtenissen zoals een debat in de Balie of een lezing van bijvoorbeeld Steve Hofmeyr of Yaron Brook.

Aangezien het mijn voornemen is om in de toekomst wat vaker dan voorheen video’s te maken en te publiceren, besloot ik om te kijken of ik hiermee enige inkomsten kan genereren. Eén van mijn video’s is immers ongeveer 100.000 keer bekeken en dan levert het toestaan van advertenties toch een niet onwelkom zakcentje op.

Na dus alle stappen doorlopen te hebben om dat mogelijk te maken, kreeg ik het bericht dat mijn videokanaal beoordeeld moest worden en dat dit pas zou gebeuren als mijn video’s in 12 maanden 100.000 uur bekeken waren en ik bovendien 1000 abonnees zou hebben. Dit blijkt dus nieuw beleid van YouTube te zijn en aangezien dit een vrij hoge drempel is, ging ik naar een alternatief zoeken.

Hierover straks meer.

Toen ik gisteren echter op Youtube wilde inloggen kreeg ik het volgende voor mijn neus:

Afbeelding

Het betreft hier een video van een jaar of zes geleden. Ik wil hier het volgende over zeggen:

1: Blijkbaar komt YouTube “op voor ieders recht om opinies te uiten”… behalve als het islamkritiek betreft.

2: “YouTube staat het oproepen tot haat echter niet toe.” Dit is een belachelijk beleid, want veel te vaag en open voor iedere interpretatie. Ten eerste roept Edwin Wagensveld in zijn rede niet op tot haat, maar stelt hij de islamisering aan de kaak, en ten tweede hoeft “haat” op zichzelf niet slecht te zijn. Mag je een tirannieke politieke ideologie niet haten? Mag je kinderverkrachters niet haten?

3: “Dit is de eerste waarschuwing voor je account”. Wel, het is ook meteen de laatste, want in de komende dagen ga ik al mijn video’s van YouTube verwijderen en als dat gebeurd is mijn account opzeggen.

4: “Waarschuwingen zijn niet permanent”. De opheffing van mijn YouTube-kanaal zal echter definitief en permanent zijn.

Nu kan ik bezwaar maken tegen “deze leeftijdsbeperking”. Dat is volkomen in strijd met het voorgaande. De video is immers verwijderd en er is helemaal geen sprake van leeftijdsbeperking. Hoe kan ik daar dan bezwaar tegen maken? Ik ga dat dan ook niet doen, want dat kost me veel te veel tijd en moeite. Misschien dat ik ze dit artikel stuur als het af is, daar moet ik nog even over nadenken.

Maar wat me het meeste stoort, naast dat ze met hun tengels aan mijn video’s komen, is dat ik mijn kanaal niet kan bereiken als ik niet een soort van schuldbekentenis teken door op “Ik erken” te klikken. Om mijn video’s te verwijderen en mijn account op te zeggen, moet ik toegang tot het kanaal hebben, dus word ik voor het blok gezet. Schuld bekennen of totale verbanning en confiscatie (diefstal) van mijn materiaal. Ik zal dus voor het eerste moeten kiezen en verklaar hierbij het volgende:

Ik erken helemaal niets. De toespraak van Edwin Wagensveld is geen oproep tot haat en mijn video is niet meer dan een registratie van een gebeurtenis. Edwin Wagensveld heeft niets strafbaars gedaan, dus is mijn registratie ook niet illegaal. De verwijdering van mijn video is niets anders dan politieke censuur.

Nu zag ik toch al met lede ogen aan hoe de grote mediaplatforms begonnen zijn met het afknijpen van “ongewenste” meningen en uitingen. Op Twitter worden er voortdurend accounts geblokkeerd of ge’shadowbanned’, wat wil zeggen dat iemand wel tweets kan plaatsen maar… dat niemand anders ze kan lezen. En dit zonder dat die persoon dat in de gaten heeft. Zal het mensen verbazen dat dit voornamelijk “rechtse” commentatoren zijn? De voorbeelden zijn inmiddels legio. Van Milo Yiannopoulos tot Sargon of Akkad.

YouTube heeft een andere tactiek: de “demonetization”. Video’s met “ongewenste” inhoud worden “gevlagd” en van een waarschuwing voorzien, waardoor bedrijven daar niet meer adverteren. Bovendien krijgen ze een soort restrictie, waardoor ze minder goed zichtbaar zijn en er dus minder mensen van die video’s kennis kunnen nemen dan normaal het geval zou zijn. En dit zijn geen kleine, marginale kanalen, maar videokanalen van mensen met soms miljoenen views en honderdduizenden abonnees. Met andere woorden: ze hebben ieder een groter publiek dan de zieltogende kranten en televisie propagandakanalen. Dat zet aan het denken, niet?

Ik ben van mening dat deze platforms hiermee hun eigen graf aan het graven zijn. YouTube is immers groot geworden door individuele, onafhankelijke creaties en met name die welke origineel, out of the box, controversieel en schokkend waren. Dit zijn ze nu aan het kapot maken en daarmee hun eigen succes. Steeds meer onafhankelijke videomakers zullen YouTube de rug toekeren en zeker degenen die bij voorbaat al vermoeden dat hun video’s negatief beoordeeld zullen worden. De originele scheppers zullen andere platforms vinden, zoals Bitchute en het gezicht van YouTube zal steeds meer bepaald worden door de grote persbureaus en daardoor saai en irrelevant worden waar het vernieuwende inhoud betreft.

Ik neem dus afscheid van YouTube en heb gisteren een account aangemaakt op Bitchute. (https://www.bitchute.com/channel/zpbq4YyzYkny/) Een aantal van de video’s die op YouTube staan, zal ik weer uploaden naar Bitchute en ik ben met een aantal nieuwe producties bezig, die daar ook zullen komen te staan. Eén van de eerste video’s die ik daar zal plaatsen, zal uiteraard de toespraak van Edwin “Utrecht” Wagensveld zijn.

Vreemd genoeg heeft deze actie van YouTube mijn enthousiasme om weer “aan het werk” te gaan een flinke opleving gegeven.

Met dank voor de aandacht.

Door: D.G. Neree

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/05/191637/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5798
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Ali Yas » Vr Jul 06, 2018 7:32 am

Het domme van de Youtube-bazen is ook dat het gros van hun kijkers (en uploaders) man is en (daardoor alleen al) minder links dan het gemiddelde. Zodra Youtube het niveau van het Jeugdjournaal heeft bereikt, kijkt er geen man meer naar.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 28, 2018 4:26 pm

Eric Allen Bell Sounds of No Silence RESIST ISLAMIC Facebook
VAMPYRE ANGELUS - Gepubliceerd op 17 mei 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 01, 2018 4:06 pm

BRIEFJE VAN JAN – Aan snurkend Nederland

Door: Jan Dijkgraaf , 7:36 AM, 31 juli 2018

Afbeelding

Er is vooralsnog geen enkele reden om ongerust te zijn. Toch?

Beste slaapkoppen (m/v),

Er lekte gisteren een rapport van een Britse parlementaire commissie uit. De Volkskrant schreef er over: “Een van de aanbevelingen luidt dat een nieuw overheidsorgaan in het leven wordt geroepen dat toezicht houdt op de inhoud van sociale media. Misbruik moet zwaar bestraft worden.”

Tezelfdertijd schreeuwde Guy Verhofstadt, de fractievoorzitter van de moederfractie van VVD en D66 in het Europees Parlement, ALDE, uit: “I will push the European Parliament to measures to clean up our internet and social media.”

Je kunt natuurlijk denken: ach, die Britten gaan toch uit de EU, het Europees Parlement is een tandeloze tijger en zolang we van ónze minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren niets horen over Nederlandse censuurmaatregelen, is er vooralsnog geen enkele reden om ongerust te zijn en kunnen we rustig gaan slapen nadat we weer een dag van het mooie weer hebben genoten.

Je kunt ook wél je verstand gebruiken.

Dan snap je wat ‘ze’ aan het doen zijn, nu internet ons toegang heeft verschaft tot alle ongefilterde informatie, dus ook de informatie die de overheid onwelgevallig is.

Doodeng.

Als je niet voor jezelf wakker wilt worden, doe het dan voor je (klein)kinderen.

Groet,

JanD

https://tpo.nl/column/briefje-van-jan-a ... nederland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 22, 2018 2:04 am

via de mail...

Afbeelding

Onze politiek-correcte vijanden willen niets liever dan dat uw stem niet gehoord wordt.

Ze schaffen het referendum af en censureren conservatieve geluiden op sociale media.

En nu komen ze op ons af. Ik zal u vertellen hoe.

Cultuur onder Vuur zoekt een professionele e-maildienst, want we groeien zo hard dat we nu een half miljoen e-mails per maand sturen.

Ik had een bedrijf gevonden en wilde graag met ze in zee.

Tot het bedrijf (waarvan ik de naam niet noem, met het oog op een eventuele rechtszaak) opeens mailde:

"We laten geen raciaal gevoede retoriek op onze dienst toe omdat het spamfilters activeert en we ons merk niet willen verbinden aan polariserende inhoud zoals op jullie website staat."

Zo ver gaat politiek-correct links!

Wie opkomt voor eigen cultuur wordt van racisme beschuldigd en direct de deur uitgezet.

Ik laat me echter niet intimideren. Ik benader nu andere bedrijven die wél hun diensten willen leveren.

Ook heb ik besloten om de werving van nieuwe supporters voor Cultuur onder Vuur niet alleen maar op Facebook te doen.

Facebook beperkt ons bereik sinds december 2017, ondanks onze verhoogde inzet:

Afbeelding

Facebook heeft ons ook tijdelijk geblokkeerd nadat we kritiek gaven op de Turkse despoot Erdogan.

Ik wil daarom spreiden. Ik ga adverteren via andere kanalen, zodat de censuur op één kanaal ons geluid niet smoort.

Daarvoor heb ik uw hulp nodig.

Wilt u mij met een gift helpen om de politiek-correcte censuur te ontwijken en de Nederlandse cultuur te blijven verdedigen?

Klik hier

Er is een oorlog gaande. Een oorlog om de geest van Nederland.

Laten Nederlanders zich verder manipuleren en kleineren door de politiek-correcte elite, die hen keer op keer inpoeiert dat hun cultuur xenofoob, islamofoob en racistisch is?

Of worden Nederlanders wakker en komen ze in actie voor de verdediging van hun cultuur?

Ik weet zeker dat een grote meerderheid van de Nederlanders het laatste kiest.

Maar ze durven niet, want vertel maar eens in de lerarenkamer dat je rechts stemt...

Daarom wil ik de kastanjes uit het vuur halen.

Ik ga voluit actievoeren tegen de islamisering, tegen het multiculturalisme, tegen de afschaffing van Zwarte Piet.

En ik laat mij door politiek-correct links niet tegenhouden. U evenmin, dat weet ik zeker.

Vecht u daarom mee tegen deze verstikkende censuur.

Help ons de vele Nederlanders te bereiken die zich niet willen laten muilkorven door de mainstream media en politiek!

Klik hier

Ik ga verder met het gestaag uitbouwen van Cultuur onder Vuur.

Ik hoop daarbij van harte op uw hulp!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos
Campagneleider Cultuur onder Vuur

P.S. Cultuur onder Vuur wordt gecensureerd door politiek-correcte internetbedrijven.

Daarom zet ik extra in op alternatieve kanalen om medestanders te werven voor onze acties.

Help mij vandaag nog bij de uitbouw van Cultuur onder Vuur met een gift!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38007
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: (Succesvol) verzet tegen censuur

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 06, 2018 4:25 pm

Steeds meer Amerikanen stoppen met Facebook

Gepubliceerd: 06 september 2018

Afbeelding

Een groeiend aantal Amerikanen kiest ervoor om met het gebruik van het sociale netwerk Facebook te stoppen.

Dat blijkt uit een onderzoek van Pew Research Center waarvoor Facebook-gebruikers tussen eind mei en midden juni ondervraagd werden.

Vier op de tien respondenten zeiden een 'Facebook-pauze' ingelast te hebben. Die afwezigheid op het sociale medium duurde bij deze mensen "meerdere weken of langer".

Een kwart van de Amerikanen zegt zelfs de Facebook-app verwijderd te hebben. Van de gebruikers tussen de 18 en 29 jaar, heeft zelfs 44 procent de app van de telefoon gewist.

In totaal heeft 54 procent van de ondervraagde gebruikers ervoor gekozen om de privacyinstellingen op Facebook te wijzigen.

Datamisbruik door Facebook
De vragen werden gesteld vlak nadat Facebook-topman Mark Zuckerberg door het Amerikaanse congres werd verhoord in verband met datamisbruik. Het databedrijf Cambridge Analytica had Facebook-informatie ingezet om psychologische profielen voor gerichte politieke reclame te maken.

In Nederland deed komiek Arjen Lubach in april een oproep om massaal met Facebook te stoppen. Daar gaven in totaal tienduizend Nederlanders gehoor aan.

Door: NU.nl

https://www.nu.nl/internet/5449427/stee ... ebook.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten