Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Eliabe »

Verkrachtingsepidemie door moslims in het Westen

(Bewust?) onopgemerkt door de publieke opinie, omdat hierover door politieke partijen en media collectief wordt gezwegen, breidt zich in Noord- en West-Europa, maar ook in Australië, een gruwelijk fenomeen razendsnel uit: de verkrachting van autochtone meisjes en vrouwen door immigranten respectievelijk nakomelingen van immigranten van het islamitische geloof. Het geheel heeft een sterke etnisch-culturele respectievelijk racistische achtergrond.

”Frontpage Magazine” berichtte in twee schokkende artikelen over deze onheilspellende ontwikkeling, die in het Nederlandstalige gebied helaas volledig werden genegeerd.
(Islamitische mannen verkrachten westerse vrouwen om etnische redenen. Ze zouden openlijk hun motieven erkennen. De slachtoffers zouden niet het recht hebben om ”nee” te zeggen, omdat ze geen hoofddoek zouden dragen. In deze opvatting worden ze gesterkt door hun religieuze leiders. In Sydney verklaarde sjeik Faiz Mohammed tijdens een toespraak, dat slachtoffers van verkrachtingen niemand anders zouden hebben aan te klagen dan alleen zichzelf. Vrouwen met weinig kleding zouden mannen uitnodigen tot verkrachting. Westerse meisjes zouden hoeren en sletten zijn. Al in 2004 verkondigde de Egyptische sjeik Yusuf al-Qaradawi in Londen, dat verkrachtingsslachtoffers bestraft zouden moeten worden, voor zover ze zich niet gepast zouden hebben gekleed. Om vrij van schuld te zijn, zou het meisje fatsoenlijk gedrag moeten hebben getoond.

In Kopenhagen liet de islamitische moefti Shahid Mahdi weten, dat meisjes, die geen hoofddoek zouden dragen, er bijna om zouden smeken verkracht te worden. Vele verkrachters zouden verklaren, dat het niet erg zou zijn om westerse meisjes en vrouwen te verkrachten. Voor de rechtbank stellen ze niet te vinden een misdaad te hebben gepleegd. Er zou zich per slot van rekening sowieso iemand over de meisjes ontfermen, bovendien zouden ze het sowieso met veel mannen doen. Islamitische meisjes echter zouden zuiver zijn en zouden hun maagdelijkheid in ieder geval voor hun toekomstige man moeten bewaren, omdat ze anders schande over zichzelf en hun familie zouden brengen. De meeste islamitische jongeren gaven toe hun seksuele behoeften uit te leven met westerse meisjes, later echter in ieder geval te willen trouwen met een ”zuivere” islamitische vrouw).

De Zweedse journalist Fjordman waarschuwt in zijn artikel voor een regelrechte verkrachtingsepidemie in Zweden en Noorwegen (zie: http://tinyurl.com/2w4rbcw" onclick="window.open(this.href);return false; en http://tinyurl.com/376omfb" onclick="window.open(this.href);return false; en http://tinyurl.com/2udxr4c" onclick="window.open(this.href);return false; ). Hij schrijft, dat volgens een nieuwe studie van de Crime Prevention Council in Zweden de waarschijnlijkheid, dat een verkrachter van buitenlandse herkomst is, viermaal zo hoog is als die, dat de dader een Zweed van geboorte zou zijn. Immigranten uit Algerije, Libië, Marokko en Tunesië zouden deze groep domineren. Ook in Noorwegen en Denemarken zijn immigranten van het islamitische geloof duidelijk oververtegenwoordigd. In het jaar 2001 waren immigranten betrokken bij twee op de drie verkrachtingsgevallen, in Kopenhagen zelfs bij drie op de vier! In deze statistieken wordt echter geen rekening gehouden met de nakomelingen van immigranten. Advocate Ann Christin Hjelm kwam erachter, dat 85% van alle wegens verkrachting veroordeelde daders immigranten respectievelijk hun nakomelingen waren, 80% van de slachtoffers zijn Zweedse meisjes en vrouwen. Het aantal door islamitische immigranten gepleegde verkrachtingen is zo hoog, dat het volgens Fjordman bijzonder moeilijk is om deze dingen als randverschijnsel en individuele fouten te beschouwen. Het zou eerder lijken op een soort oorlogstoestand, waarbij de islamitische veroveraars meisjes en vrouwen als hun vrij ter beschikking staande oorlogsbuit zouden beschouwen. Men moet zich voorstellen, dat in het Europa van de 21e eeuw een groep teenagers in Zweden uit wanhoop een soort omgekeerde kuisheidsgordel heeft ontworpen, die de draagster een betere bescherming over het eigen lichaam mogelijk moet maken, omdat deze alleen door haarzelf met beide handen is te openen. De meisjes hopen hiermee potentiële verkrachters af te schrikken. Ze streven naar een massaproductie van de gordel en wel – zoals ze uitdrukkelijk verzekeren, niet om geld te verdienen – maar om andere meisjes te beschermen voor de vreselijke ervaring van een verkrachting. Het fenomeen van het seksuele geweld door islamitische mannen zou, zoals Sarah Lapkin schrijft, met de prioriteit moeten worden behandeld die het verdient. In plaats daarvan negeren politici, academici en media het en beschimpen diegenen, die het aanspreken.

In Australië werd de journalist Paul Sheehan van racisme en aanzetting tot rassenhaat beschuldigd, omdat hij het gewaagd had te berichten over groepsverkrachtingen en de algemeen hoge criminaliteit in de Libanese moslimwijken van Sydney. Zijn collega David Marr noemde zijn columns schandelijk. De vicepresident van de Australische Libanese moslimvereniging noemde het ”behoorlijk unfair” om de etnische herkomst van de verkrachters te publiceren. De BBC nam in 2004 een geplande documentaire over het seksuele misbruik van blanke Engelse meisjes door Pakistaanse en andere islamitische mannen uit het programma, nadat de politie had gewaarschuwd voor het gevaar van het groeien van de etnische spanningen. De zender zou zich bewust zijn van zijn verantwoordelijkheid.

Een niet echt rustgevend uitzicht voor de toekomst is de opvatting van Unni Wikan, professor in de antropologie in Oslo. Zij raadt haar Noorse seksegenoten aan om er toch alsjeblieft kennis van te nemen, dat islamitische mannen hun manier van zich kleden nu eenmaal provocatief zouden vinden. En zolang islamitische mannen denken, dat vrouwen zelf de verantwoordelijkheid zouden dragen voor een verkrachting, zouden de vrouwen zich gewoon moeten aanpassen aan de multiculturele samenleving.
Dat betekent waarschijnlijk: vrouwen onder de boerka en alles wordt goed!
Zoals men hier ziet, klopt dat helaas niet: tot nu toe rechtvaardigden islamgeleerden de versluiering met de bescherming tegen seksuele intimidatie. Een studie van het Egyptische centrum voor vrouwenrechten (ECWR), dat meer dan 2000 mannen en vrouwen ondervroeg, weerlegt deze these. Zo gaf 46% van de Egyptische vrouwen aan, dagelijks last te hebben van handtastelijkheden, geroep of exhibitionistisch gedrag, vaak in de publieke ruimte. 62% van de Egyptenaren gaf toe vrouwen seksueel lastig te vallen, ook vrouwen, die zich islamitisch correct zouden verhullen. Wanneer vrouwen echter strakke kleding dragen, dan, zo vonden zelfs de meeste vrouwelijke ondervraagden, ”verdienen ze het ook om te worden lastiggevallen.” (http://tinyurl.com/3xvdquh" onclick="window.open(this.href);return false;)

Verkrachtingen
Domein van de immigranten. ”Frontpage Magazine” berichtte over het toenemende aantal verkrachtingen van westerse vrouwen door immigranten van het islamitische geloof. Nu volgt de Noorse ”Aftenposten”. Volgens de krant zijn alle daders, die de laatste drie jaar in Oslo werden aangeklaagd wegens gewelddadige verkrachtingen, immigranten met een niet-westerse achtergrond {getallen van de politiesectie van Oslo voor geweld- en zedendelicten laten zien, dat alle 41 verkrachtingen van 2006-2008 waarvan aangifte werd gedaan, gepleegd werden door niet-westerse daders. ”De daders zijn relatief jonge mannen, die uit andere landen komen. Het zijn vooral asielzoekers en komen vaak uit getraumatiseerde landen of uit landen met een geheel ander vrouwenbeeld dan wij in Noorwegen hebben”, zegt het hoofd van de politiesectie van Oslo voor geweld- en zedendelicten Hanne Kristin Rohde tegen de zender NRK (Noorse staatsomroep). Het zijn mannen met een Koerdische of Afrikaanse achtergrond, die de statistiek domineren, en de politie denkt dat er meer preventief werk bij mannen met een migratieachtergrond nodig is. Volgens het rapport ”Verkrachting in Oslo 2007” had 72,8% van de daders in dat jaar een andere nationaliteitachtergrond dan de Noorse. Bij een overeenkomstig onderzoek in het jaar 2004 lag dit aantal bij 63,2%, en in 2001 bij 53%. Dat zijn aantallen voor alle verkrachtingen. Het aandeel buitenlandse daders bij gewelddadige verkrachtingen was doorgaans groter. ”We zien, dat meerdere van hen een vrouwenbeeld hebben, dat het toestaat dat zij, wanneer ze maar willen, controle over andere personen kunnen uitoefenen, vooral over vrouwen”, zegt Rohde. Drie weken geleden werd er een Egyptische man aangeklaagd, die in totaal acht vrouwen in de periode van 1998 tot 2007 verkracht had of pogingen daartoe had gedaan. Deze zaak werd door officier van justitie Pal-Fredrik Hjort Kraby als zwaarste verkrachtingszaak in Oslo in de moderne tijd omschreven. Van de man werd intussen zijn Noorse staatsburgerschap afgenomen (opmerking bij de laatste zin: de man had aangegeven op grond van zijn homoseksualiteit te worden vervolgd, daarom zou hij asiel nodig hebben. Op basis van de verkrachtingen [en omdat hij waarschijnlijk intussen ook een dochter heeft] geloofde men zijn homoseksualiteit niet meer. Het afnemen van het staatsburgerschap is daarom niet de rekening voor de gepleegde verkrachtingen, maar voor het opgeven van een valse asielreden)}.

Geen westerse verkrachter in de straten van Oslo
14-01-2010: De politie in de Noorse hoofdstad Oslo onthult dat er in Oslo in 2009 een nieuw verkrachtingsrecord werd gevestigd: in vergelijking met 2008 waren er dubbel zoveel gevallen van verkrachting. Niet alleen in 2008 en 2009, maar ook in 2007 waren de daders in alle gevallen niet-westerse immigranten. In diezelfde periode waren in 9 van de 10 gevallen Noorse vrouwen het slachtoffer. Volgens een melding van de Noorse krant ”Aftenposten” domineren Koerden en Afrikanen de verkrachtingsstatistiek.

Nederland
Eén op de negen vrouwen al verkracht. In Nederland werd een gruwelijke statistiek gepubliceerd met het aantal slachtoffers van verkrachting. Volgens deze statistiek werd al één op de negen vrouwen minstens eenmaal verkracht. Vier procent van de Nederlandse vrouwen onder de 16 jaar is zelfs al het slachtoffer geworden van groepsverkrachtingen. Zeventien procent heeft minstens een poging tot verkrachting achter zich. En slechts 8% van de verkrachte vrouwen doet überhaupt nog aangifte bij de politie, omdat deze volgens de slachtoffer vaak niet eens onderzoek willen doen naar de verkrachting om redenen van politieke correctheid. Nederland wordt bijzonder getroffen door de toestroom van niet-Europese immigranten. Met grote meerderheid gaan verkrachtingen op rekening van migranten. Volgens de Noorse krant ”Aftenposten” zijn alle daders, die de afgelopen drie jaar in Oslo werden aangegeven voor overvalverkrachting, migranten met een niet-westerse achtergrond.
Bron:
http://koptisch.wordpress.com/2010/05/2 ... #more-3217" onclick="window.open(this.href);return false;
Vertaald uit het Duits door:
E.J.
http://www.onzestem.com/2010/08/22/verk ... et-westen/" onclick="window.open(this.href);return false;
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Verkrachtingsepidemie door moslims in het Westen

Bericht door Schepsel »

Nederland
Eén op de negen vrouwen al verkracht. In Nederland werd een gruwelijke statistiek gepubliceerd met het aantal slachtoffers van verkrachting. Volgens deze statistiek werd al één op de negen vrouwen minstens eenmaal verkracht. Vier procent van de Nederlandse vrouwen onder de 16 jaar is zelfs al het slachtoffer geworden van groepsverkrachtingen. Zeventien procent heeft minstens een poging tot verkrachting achter zich. En slechts 8% van de verkrachte vrouwen doet überhaupt nog aangifte bij de politie, omdat deze volgens de slachtoffer vaak niet eens onderzoek willen doen naar de verkrachting om redenen van politieke correctheid.
1 op de 9 is meer dan 10% :shock:
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6452
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Verkrachtingsepidemie door moslims in het Westen

Bericht door hans van de mortel »

Ik lach me rot. Ik heb er geen moeite mee. Iedereen kent mijn standpunt. In mijn binnenste tweestrijd hoop ik maar dat het aantal verkrachtingen systematisch en snel drastisch toeneemt door die mohammedaanse lekkerbekken. Ik heb geen dochter. Maar waar blijft de karaktermens? Onherroepelijke verwijdering van hun scrotum. En het probleem is al zienderogen opgelost. Zo’n aanrander zal ik hoe dan ook weten te vinden. En zijn ballen snij ik eraf. Hoe eng ik het ook vind. Ach, de mens die geen verdriet over een ander kent en alleen maar volhardend op links blijft stemmen tot het zijn eigen dochter overkomt, met die heb ik geen medelijden. Zijn dochter mag zwanger gemaakt worden door de eerste de slechtste mohammedaan. Had hij of zij maar op de PVV moeten stemmen!

Maar de overheid mag ook een tabletje toedienen. Even verdoven, want de mohammedaanse verkrachter waant zich door Allah in het gelijk gesteld, en zal zich in die waan verzetten tegen de toediening van een anti-verkrachtingspil.

Waar een wil is is een wet. Apathische regering? Verkeerd stemgedrag? Verkrachten, aanranden, beroven en moorden maar! Hoe meer hoe beter. Zet hem op! En ik lach me rot. Want ik geniet van mijn vrijheid. Ik ben een individu. Ik ben niks. Wij met ons allen kunnen invloed uitoefenen. Maar we zijn dom, dommer en nog dommer met ons allen! Omdat we tot de massa behoren.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door pd7835 »

De islam staat het verkrachten van vrouwen toe, ook van getrouwde vrouwen, zolang ze beschouwd kunnen worden als slavinnen. In de koran wordt geforceerde seks niet verboden. Het verkrachten van gevangen vrouwen is niet verboden. Of van vrouwen van gevangen mannen. Dat zijn natuurlijk ruime begrippen. Wanneer is een vrouw een slavin? Wanneer is ze gevangen? Het is duidelijk dat de regels ruimer toegepast kunnen worden als het om ‘ongelovige’ vrouwen gaat.

Momenteel bestaat er een verkrachtingsgolf in Europa, waarbij blanke, niet-moslimvrouwen massaal worden verkracht door moslims. Daar is nu sprake van in Noorwegen, waarbij de verkrachters in overgrote meerderheid moslims zijn, en de slachtoffers Noorse vrouwen en meisjes. In Zweden is sprake van hetzelfde. Omdat er in deze landen veel taboes bestaan over criminaliteit en immigranten, zal deze teneur niet snel doordringen tot de mainstream media. Het is vaak behelpen met de politiecijfers.

In Groot-Brittannië is de censuur op dit onderwerp nu even weggevallen, nadat onlangs een moslimseksring voor de rechter kwam, waaruit bleek dat zeer jonge blanke meisjes door moslims werden verkracht, lange tijd na elkaar, vaak in groepsverband. Het ‘islam’-element in deze verkrachtingen, net als het racistische element erin, werd door de Britse media lange tijd ontkend. Er werd steevast gesproken over 'Asians', terwijl Chinezen er bijvoorbeeld echt niet aan mee deden en Noord-Afrikanen en Afrikanen wel. Mits moslim. En het zit er dik in dat die ontkenning weer terug zal komen. Deze mechanismes zijn zeer sterk. Hierover maakte Russia Today onderstaande docu:Inmiddels is er in Groot-Brittannië weer een nieuwe golf verkrachtingen gaande door moslims. Deze vinden plaats door islamitische taxichauffeurs. En de slachtoffers zijn wederom blanke vrouwen en meisjes. Het achterliggende patroon hierin wordt, voor zover ik het heb kunnen overzien, weer niet opgemerkt door de main stream media.

Een BBC-presentatrice die wilde dat haar veertienjarige dochter niet door een moslim taxichauffeur zou worden vervoerd, en dit kenbaar maakte aan de taxicentrale, werd echter wel wegens racisme ontslagen.

De vraag is natuurlijk: Als vrouwen en meisjes in Noorwegen en Zweden massaal door moslims worden verkracht, en ook in GB, hoe zit dat dan in Nederland?

Het probleem is dat de etnische factor bij verkrachtingen hier niet wordt bijgehouden. We vinden dat niet netjes. Zodoende komt ook de moslimfactor bij deze verkrachtingen hier niet naar boven. Maar als het zo vaak voorkomt in Noorwegen, Zweden en de UK, waarom zou er dan hier geen sprake van zijn, terwijl we wel zo vaak horen over Nederlandse meisjes die voor ‘hoer’ worden uitgemaakt. Eenmaal een hoer genoemd, zou je zeggen, dan is de drempel voor een islamverkrachting al genomen.

Nu wordt er vaak gezegd: Verkrachtingen, dat komt toch overal veel voor? Daarvoor hoef je toch geen moslim te zijn? Zeker. Dan wordt er bijvoorbeeld gewezen op India. Of op Congo. Maar daarover bericht de Nederlandse tv uitvoerig, er worden films over gemaakt, enzovoort. Maar als het gaat over verkrachting in relatie tot de islam, dan is er ineens weer dat grote zwijgen.

Terwijl, om maar een voorbeeld te geven, er in Iraanse gevangenissen jongens, meisjes, vrouwen niet alleen op grote schaal verkracht worden, vaak voordat ze worden terecht gesteld, maar dit gebeurt ook volgens een vast, in de islam gegrondvest systeem. En dat maakt natuurlijk een wezenlijk verschil uit. Het is echt iets anders wanneer verkrachting systematisch, in een ideologie ingebed plaats vindt, of dat het plaats vindt door losgeslagen idioten in een oorlogssituatie, zoals in Congo, of dat het weliswaar is ingebed in de maatschappij, maar dat diezelfde maatschappij ook de middelen en de wens heeft om daar op grote schaal tegen in opstand te komen, zoals in India. Als de islam een dergelijke discussie tegenhoudt, kan de verkrachtingsepidemie ook vormen aannemen waarbij we ons nauwelijks iets kunnen voorstellen, zoals nu in Egypte.

Word je als Westerse vrouw in een moslimland verkracht, dan ben je geen slachtoffer, maar dader, en moet je de gevangenis in. Vandaag viel daar weer een bericht over te lezen. Word je als Westerse vrouw in India verkracht, dan heb je heel veel pech, want behalve dat je met die verkrachting om moet gaan (als je het overleeft) heb je ook nog eens te maken met een corrupt politie apparaat, dat in de praktijk weinig zal doen om de daders te achterhalen. Er is dan alleen wel het besef dat hier iets gebeurt wat maatschappelijk onaanvaardbaar is. Schrale troost natuurlijk voor de verkrachte vrouw, maar er is toch enige hoop op verbetering van de situatie. Bovendien zullen de Westerse media het niet onder de grond schoffelen, zolang de islam-associatie afwezig is. Het is dus slecht voor de toeristenindustrie, en daar is de Indiase overheid gevoelig voor.

In moslimlanden speelt die discussie niet. Een verkrachte vrouw kan beter haar mond houden, want ze is een bron van onrust en ze heeft ook kwaad gesticht.

Hoe ver moet het nog gaan met deze systematische verkrachting van Westerse vrouwen door moslims, voor we er eindelijk een openlijke discussie over mogen voeren?

Het is vooral die angst dit onderwerp te benoemen, die mij het meest beangstigt. Zolang dit probleem niet in alle openheid op tafel komt, kunnen we niet eens beginnen met nadenken over eventuele oplossingen

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/ ... we-zwijgen

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76689
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

Joost kreeg zoals te verwachten veel kritiek van links op zijn artikel. Hij schreef dus een tweede stuk.
Zo zet de islam aan tot verkrachting
Joost Niemoller op 22 juli,

En waarom je geen nazi bent als je spreekt over massale verkrachtingen door moslims.

Wie het heeft over ‘verkrachtingen’ en over ‘moslims’ raakt natuurlijk aan twee gevoelige kwesties. Gillerige reacties waren dan ook te verwachten op het blogje dat ik daarover schreef.

Via Twitter kwamen er tientallen, pro, en contra, met het gebruikelijke gescheld van ‘racist’ dit ,’neo-nazi’ en ‘schedelmeter’ dat. Ach ja. Veel variatie zit er niet meer in.

Ook in de blogsfeer kwamen er reacties. Op Joop.nl schreef Bart Schut iets over ‘haatzaaien.’ Zoiets is strafbaar, dus als je het ernstig zou nemen, dan is het best ernstig. Wat er dan precies aan haat gezaaid zou worden, werd niet duidelijk. Bart lichtte dat verder niet toe. Het valt dan ook moeilijk ernstig te nemen.

Wel vond Bart: je mag alleen iets zeggen over verkrachtingen door moslims als je kei- en keiharde cijfers hebt, honderd keer gecheckt en alles, en ook dan mag je geen woorden gebruiken als ‘massa’, anders kom je in de buurt van wat de nazi’s over de Joden riepen.

Een rare vergelijking trouwens. In de nazipropaganda kwamen de Joden als verkrachters niet heel veel voor. Zeker, er was die beroemde film van Goebels, waarin een blonde vrouw verkracht wordt door een Jood, er waren ook karikaturen, maar Joden als verkrachters waren toch niet echt het ding in de nazipropaganda (pdf). En verder, ten overvloede, is er volgens mij niets bekend over Joden die op grote schaal Germaanse vrouwen zouden verkrachten. Het was gewoon een verzinsel. Nou ja. Dat zijn feiten. En daar gaat het natuurlijk niet om bij al dit nazigeroep. Het is gewoon alleen maar bedoeld om iets ergs te roepen bij gebrek aan inhoudelijke argumenten.

Carel Brendel schreef ook dat ik met kei- en keiharde cijfers aan moet komen, anders ben je bezig met ‘alarmisme’, en in mijn geval met ‘opruiend geleuter.’

Dat is natuurlijk een goeie, van die keiharde cijfers. Of liever gezegd: dat is eigenlijk een hele treurige. In Europa wordt criminaliteit door de officiële statische instituten niet aan etniciteit en niet aan religie gekoppeld. Dat komt omdat men als de dood is voor een zakelijk debat over de gevolgen van de immigratie en van de islam. We moeten het dus doen met indicaties.

Die gaf ik dan ook in mijn stuk. Noorwegen. Zweden. Groot Brittannië. Een aantal grote rechtszaken bij groepsverkrachtingen. Een recente reeks taxiverkrachtingen, telkens door chauffeurs uit moslimlanden. Ik had daar makkelijk Nederlandse voorbeelden aan toe kunnen voegen. Deze. Of deze. Maar ook in Nederland kan grootschalige verkrachting door moslimmannen plaatsvinden in de familiesfeer. Ook is er een voorbeeld van een Marokkaanse man die meerdere Marokkaanse vrouwen in Breda verkrachtte. Ook in België is een voorbeeld bekend van een 13-jarig autochtoon meisje dat een jaar lang door drie Marokkaanse broers werd verkracht. Voorbeelden te over. Je hoeft er helemaal niet zo lang voor te zoeken.

Nu kun je natuurlijk zeggen: Ja, maar autochtone Nederlanders, verkrachten die dan niet? O , zeker. Maar kunt u mij één voorbeeld geven van groepsverkrachting waarbij blanke Nederlanders een moslimmeisje te pakken namen? Ik vond het niet. En dat is ook niet zo vreemd: Als er ook maar één voorbeeld was geweest, al was het maar van tien jaar geleden, dan spraken we er nog steeds verontwaardigd over, want dan was het namelijk….rassssissme!

Maar, begrijp me goed hoor, ook blanke Nederlanders zijn in staat tot verkrachten, ook zij zullen het doen, en ook bij niet-blanke vrouwen. Alleen: Hier, bij deze moslims, is dus sprake van een massa voorbeelden. Ook zou er in Engeland sprake zijn van 54 lopende rechtszaken waarbij moslims als verdachte daders aan de orde komen, zoals Martien Pennings vermeldde in zijn blog tegen Carel Brendel, naar aanleiding van het verkrachtingstopic.

Me dunkt, zou ik zeggen.

Die enorme zaak van de Oxford Sex Ring. De taxichauffeurs. De lopende zaken. De politiecijfers uit Noorwegen en Zweden. En zet dat dan eens af tegen het feit dat er geen officiële cijfers geproduceerd mogen worden. Hoe massaal wil je het nog hebben?

Zowel Bart Snel als Carel Brendel zijn dus de typische luie journalisten, die alleen ergens een bericht in zien als dit hen via een persbericht van de staatsbureaus door de mailbox wordt geduwd. Al het andere is ‘niet bestaand.’ Kritisch onderzoek naar de werkmethoden van dit soort bureaus is ook uit den boze. Want: teveel werk. En je kunt er in een rare hoek door terecht komen. Makkelijker is het stigmatiseren van de collega’s die wel kritisch te werk gaan, en die schattingen maken aan de hand van duidelijke indicaties. Zo’n iemand is namelijk een nazi. En eens een nazi altijd een nazi.

Dan is er nog een andere kwestie. Doet de islam ertoe?

Volgens Bart Snel op Joop.nl is dat allemaal onzin, en om dat aan te tonen komt hij met een grappig bedoeld onzinargument uit de koran. Wat hij daarmee belachelijk tracht te maken is het idee dat moslims de koran nodig zouden moeten hebben om te verkrachten. Alsof het zo simpel zou zijn. Zoiets kun je alleen maar serieus menen als je je nooit in de praktijk van de islam hebt verdiept.

Vooruit. Ik zal het dan nog maar eens uitleggen.

De islam is niet zomaar een oud boek waar van alles in staat dat je naar hartenlust zou kunnen interpreteren. De islam is een hele school van uitspraken en geschriften, en een hele reeks van uitspraken van shariarechters. Daaruit tracht de moslim richtlijnen op te vissen over gedrag. Ook over verkrachtingen. Er is dus sprake van een systeem dat van generatie op generatie wordt over gedragen. Een manier van denken. De excessen die tot ons komen, zijn nooit zomaar excessen. Ze komen uit dit systeem voort.

Het is niet zomaar een exces als we horen dat een Noorse vrouw in Dubai de gevangenis in moet omdat ze bekend heeft gemaakt dat ze verkracht is. Het is volledig in overeenstemming met de sharia. De denkwijze achter de sharia is heel anders dan onze denkwijze. Het begrip ‘verkrachting’ betekent in de moslimwereld ook iets heel anders. Moslims nemen de denkwijze, de houding, het stelsel van normen en waarden van de islam mee van hun land van herkomst. Dat gaat dus ook over verkrachten, en over de rechten van vrouwen.

Die Westerse wereld biedt aan de potentiële moslimverkrachter ook grote voordelen: Hij hoeft niet bang te zijn voor eerwraak. Wel natuurlijk voor de Westerse rechter. Maar hoe groot is de kans dat hij tegen de lamp loopt? De schaamte bij het slachtoffer is groot, en dat leidt vaak tot langdurig zwijgen, zoals ook blijkt uit het verhaal van de Oxford Sex Ring. Een vrouw wordt vaak niet zomaar verkracht. Daar gaat een heel proces van inkapseling aan vooraf. Soms zelfs een huwelijk, en dat kan reden zijn voor de vrouw om zich met terugwerkende kracht te schamen voor haar eigen gedrag. Lokte ze het niet zelf uit?

Volgens het Centrum Seksueel Geweld doet slechts tien procent van de vrouwen aangifte van verkrachting. Dus ook bij verkrachting door moslims.Verkrachte Marokkaanse en Turkse meisjes in Nederland doen al helemaal geen aangifte trouwens. Dat is een gevolg van de islamitische stiltecultuur. En omdat ze bang zijn voor eerwraak als het bekend wordt.

Hoe zou dat wel niet zijn in moslimlanden? Dus nu weer naar de vraag: Gaat het dan toevallig om moslims, of heeft de islam ermee te maken?

Hierover is in wetenschappelijke kringen inmiddels het nodige bekend. Bijvoorbeeld in een helder wetenschappelijk artikel dat ik onlangs las: Rape Law in Islamic Societies: Theory, Application and the Potential for Reform (pdf).

Wat lezen we daar?

Aan verkrachting worden in de sharia meestal niet zo heel veel woorden besteed. Des te meer aan Zina, dat is het verrichten van seksuele handelingen buiten het huwelijk. Zina is heel erg verboden. Het komt dan ook heel veel voor in de Koran. De straf voor Zina is 100 zweepslagen, maar als dit ook nog eens samengaat met overspel, is de straf steniging tot de dood erop volgt.

De profeet, en dat is het centrale punt, maakt daarbij geen onderscheid tussen gewenste en ongewenste seks. Een vrouw die verkracht wordt is dus net zo goed een dader, als een vrouw die uit vrije wil seks heeft buiten het huwelijk.

Nu is de islam een schaamtecultuur. Het wordt dus pas echt een probleem als het bekend gemaakt wordt.

Mohammed zat met dat probleem, toen zijn minderjarige bruidje, Aisha, op een keer de kameelkaravaan kwijt raakte toen ze op zoek was naar haar halsketting. Een jonge soldaat wist haar terug te halen en toen verspreidde het verhaal zich dat Aisha seks met de soldaat zou hebben gehad. Mohammed stelde daarop de regel in dat de eer van de vrouw alleen geschonden kan zijn als er vier mannelijke getuigen zijn van de daad. Hiermee was zijn eer gered.

Dit maakte het dus nu nog steeds vrijwel onmogelijk voor een vrouw om te bewijzen dat ze verkracht is. Zijzelf, als vrouw, kan niet als getuige worden opgeroepen. De vrouw pleegt zelf een criminele daad als ze de verkrachting openbaar maakt, want ze roept smaad af over de verkrachter. Maar ze kan de verkrachting nooit bewijzen. Want vind maar eens vier mannelijke getuigen. Voor deze daad van openbaarmaking die tot schande leidt, en tot eerverlies, dient de vrouw dus bestraft te worden.

In de moslimwereld is de verkrachting van een vrouw namelijk vooral een zaak die tussen mannen geregeld dient te worden.

Vandaar dat een vrouw in de moslimwereld zelden aangifte doet van een verkrachting. In landen als Pakistan loopt ze niet alleen het risico tot straf, maar kan ze ook door de politie verkracht worden. En een vrouw waarvan bekend is dat ze verkracht is, kan nooit meer trouwen.

Zwijgen is dus het beste. Of zelfmoord plegen.

De belangrijkste reden voor verkrachte vrouwen in de moslimwereld om geen aangifte te doen, is dat ze daarmee de eer van haar familie zou schenden.

Nu vallen zaken als verkrachting in de sharia onder het eigendomsrecht, niet onder het strafrecht. (Dit is een vergelijkend voorbeeld, binnen de sharia is natuurlijk alles één.) Verkrachting binnen het huwelijk bestaat dan ook niet bij de islam. De vagina van de vrouw is het bezit van haar man. Verkrachtingszaken zijn tussen mannen op te lossen door compensatie. Een man kan een verkrachting compenseren door de vrouw in kwestie te trouwen. De wet die dat regelt is in Marokko pas dit jaar geschrapt. Soms kan de zaak met een geldbedrag tussen bijvoorbeeld de verkrachter en de vader van het slachtoffer worden afgesloten.

Wie als man opgroeit in zo’n cultuur heeft dus een heel ander idee over verkrachting, dan een westerling die opgegroeid is met de gedachte dat een vrouw een vrije wil heeft en geen bezit is.

Dus ja, de islam zet aan tot verkrachting.

Voor de vele informatieve linken in dit artikel, ga naar...http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/ ... rkrachting
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door pd7835 »

In het eerste stukje kwamen de groepsverkrachtingen in India ter sprake. In India leven toch ook moslims denk ik zo , ik heb trouwens nergens gelezen dat die groepsverkrachters een hindoe achtergrond hebben.


MSM verzwijgt islamitische achtergrond verkrachters Delhi
http://nicodegeit.wordpress.com/2012/12 ... ers-delhi/

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Schepsel »

Ik vind dat echt walgelijk, ''opruiende taal'' erger vinden dan zorgbarende verkrachtingsstatistieken, ze lijken wel moslims qua prioriteiten! De schone schijn gaat boven de ijzingwekkende realiteit, en als je merkt dat de realiteit zich niet op magische socialistisch-verantwoorde manier naar de fictieve weergave ervan schikt verdubbel je gewoon de propaganda-inzet. Dat wondermiddel begint nu pas grotere gaten te vertonen.

Die statistieken (oftewel: mensen in cijfers gegoten) interesseren ze geen drol, want die oh zo tere, kwetsbare moslimzieltjes raken *helemaal* van slag van die opruiende taal :no1: Ondertussen leren ze hun nog pre-puberale kinderen woorden als kankerblanke, zie ik geregeld Somalische meisjes onder de 10 met een vod (gadverdamme) en zijn ze in het algemeen gewoon wandelende obsceniteiten die onschuldige voorbijgangers lastigvallen! Dat is natuurlijk dan weer *geen* opruiende taal/gedrag. Tuuuuurlijk niet.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Marieke
Berichten: 442
Lid geworden op: zo mei 19, 2013 3:54 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Marieke »

Spoiler! :
Ariel schreef:Joost kreeg zoals te verwachten veel kritiek van links op zijn artikel. Hij schreef dus een tweede stuk.
Zo zet de islam aan tot verkrachting
Joost Niemoller op 22 juli,

En waarom je geen nazi bent als je spreekt over massale verkrachtingen door moslims.

Wie het heeft over ‘verkrachtingen’ en over ‘moslims’ raakt natuurlijk aan twee gevoelige kwesties. Gillerige reacties waren dan ook te verwachten op het blogje dat ik daarover schreef.

Via Twitter kwamen er tientallen, pro, en contra, met het gebruikelijke gescheld van ‘racist’ dit ,’neo-nazi’ en ‘schedelmeter’ dat. Ach ja. Veel variatie zit er niet meer in.

Ook in de blogsfeer kwamen er reacties. Op Joop.nl schreef Bart Schut iets over ‘haatzaaien.’ Zoiets is strafbaar, dus als je het ernstig zou nemen, dan is het best ernstig. Wat er dan precies aan haat gezaaid zou worden, werd niet duidelijk. Bart lichtte dat verder niet toe. Het valt dan ook moeilijk ernstig te nemen.

Wel vond Bart: je mag alleen iets zeggen over verkrachtingen door moslims als je kei- en keiharde cijfers hebt, honderd keer gecheckt en alles, en ook dan mag je geen woorden gebruiken als ‘massa’, anders kom je in de buurt van wat de nazi’s over de Joden riepen.

Een rare vergelijking trouwens. In de nazipropaganda kwamen de Joden als verkrachters niet heel veel voor. Zeker, er was die beroemde film van Goebels, waarin een blonde vrouw verkracht wordt door een Jood, er waren ook karikaturen, maar Joden als verkrachters waren toch niet echt het ding in de nazipropaganda (pdf). En verder, ten overvloede, is er volgens mij niets bekend over Joden die op grote schaal Germaanse vrouwen zouden verkrachten. Het was gewoon een verzinsel. Nou ja. Dat zijn feiten. En daar gaat het natuurlijk niet om bij al dit nazigeroep. Het is gewoon alleen maar bedoeld om iets ergs te roepen bij gebrek aan inhoudelijke argumenten.

Carel Brendel schreef ook dat ik met kei- en keiharde cijfers aan moet komen, anders ben je bezig met ‘alarmisme’, en in mijn geval met ‘opruiend geleuter.’

Dat is natuurlijk een goeie, van die keiharde cijfers. Of liever gezegd: dat is eigenlijk een hele treurige. In Europa wordt criminaliteit door de officiële statische instituten niet aan etniciteit en niet aan religie gekoppeld. Dat komt omdat men als de dood is voor een zakelijk debat over de gevolgen van de immigratie en van de islam. We moeten het dus doen met indicaties.

Die gaf ik dan ook in mijn stuk. Noorwegen. Zweden. Groot Brittannië. Een aantal grote rechtszaken bij groepsverkrachtingen. Een recente reeks taxiverkrachtingen, telkens door chauffeurs uit moslimlanden. Ik had daar makkelijk Nederlandse voorbeelden aan toe kunnen voegen. Deze. Of deze. Maar ook in Nederland kan grootschalige verkrachting door moslimmannen plaatsvinden in de familiesfeer. Ook is er een voorbeeld van een Marokkaanse man die meerdere Marokkaanse vrouwen in Breda verkrachtte. Ook in België is een voorbeeld bekend van een 13-jarig autochtoon meisje dat een jaar lang door drie Marokkaanse broers werd verkracht. Voorbeelden te over. Je hoeft er helemaal niet zo lang voor te zoeken.

Nu kun je natuurlijk zeggen: Ja, maar autochtone Nederlanders, verkrachten die dan niet? O , zeker. Maar kunt u mij één voorbeeld geven van groepsverkrachting waarbij blanke Nederlanders een moslimmeisje te pakken namen? Ik vond het niet. En dat is ook niet zo vreemd: Als er ook maar één voorbeeld was geweest, al was het maar van tien jaar geleden, dan spraken we er nog steeds verontwaardigd over, want dan was het namelijk….rassssissme!

Maar, begrijp me goed hoor, ook blanke Nederlanders zijn in staat tot verkrachten, ook zij zullen het doen, en ook bij niet-blanke vrouwen. Alleen: Hier, bij deze moslims, is dus sprake van een massa voorbeelden. Ook zou er in Engeland sprake zijn van 54 lopende rechtszaken waarbij moslims als verdachte daders aan de orde komen, zoals Martien Pennings vermeldde in zijn blog tegen Carel Brendel, naar aanleiding van het verkrachtingstopic.

Me dunkt, zou ik zeggen.

Die enorme zaak van de Oxford Sex Ring. De taxichauffeurs. De lopende zaken. De politiecijfers uit Noorwegen en Zweden. En zet dat dan eens af tegen het feit dat er geen officiële cijfers geproduceerd mogen worden. Hoe massaal wil je het nog hebben?

Zowel Bart Snel als Carel Brendel zijn dus de typische luie journalisten, die alleen ergens een bericht in zien als dit hen via een persbericht van de staatsbureaus door de mailbox wordt geduwd. Al het andere is ‘niet bestaand.’ Kritisch onderzoek naar de werkmethoden van dit soort bureaus is ook uit den boze. Want: teveel werk. En je kunt er in een rare hoek door terecht komen. Makkelijker is het stigmatiseren van de collega’s die wel kritisch te werk gaan, en die schattingen maken aan de hand van duidelijke indicaties. Zo’n iemand is namelijk een nazi. En eens een nazi altijd een nazi.

Dan is er nog een andere kwestie. Doet de islam ertoe?

Volgens Bart Snel op Joop.nl is dat allemaal onzin, en om dat aan te tonen komt hij met een grappig bedoeld onzinargument uit de koran. Wat hij daarmee belachelijk tracht te maken is het idee dat moslims de koran nodig zouden moeten hebben om te verkrachten. Alsof het zo simpel zou zijn. Zoiets kun je alleen maar serieus menen als je je nooit in de praktijk van de islam hebt verdiept.

Vooruit. Ik zal het dan nog maar eens uitleggen.

De islam is niet zomaar een oud boek waar van alles in staat dat je naar hartenlust zou kunnen interpreteren. De islam is een hele school van uitspraken en geschriften, en een hele reeks van uitspraken van shariarechters. Daaruit tracht de moslim richtlijnen op te vissen over gedrag. Ook over verkrachtingen. Er is dus sprake van een systeem dat van generatie op generatie wordt over gedragen. Een manier van denken. De excessen die tot ons komen, zijn nooit zomaar excessen. Ze komen uit dit systeem voort.

Het is niet zomaar een exces als we horen dat een Noorse vrouw in Dubai de gevangenis in moet omdat ze bekend heeft gemaakt dat ze verkracht is. Het is volledig in overeenstemming met de sharia. De denkwijze achter de sharia is heel anders dan onze denkwijze. Het begrip ‘verkrachting’ betekent in de moslimwereld ook iets heel anders. Moslims nemen de denkwijze, de houding, het stelsel van normen en waarden van de islam mee van hun land van herkomst. Dat gaat dus ook over verkrachten, en over de rechten van vrouwen.

Die Westerse wereld biedt aan de potentiële moslimverkrachter ook grote voordelen: Hij hoeft niet bang te zijn voor eerwraak. Wel natuurlijk voor de Westerse rechter. Maar hoe groot is de kans dat hij tegen de lamp loopt? De schaamte bij het slachtoffer is groot, en dat leidt vaak tot langdurig zwijgen, zoals ook blijkt uit het verhaal van de Oxford Sex Ring. Een vrouw wordt vaak niet zomaar verkracht. Daar gaat een heel proces van inkapseling aan vooraf. Soms zelfs een huwelijk, en dat kan reden zijn voor de vrouw om zich met terugwerkende kracht te schamen voor haar eigen gedrag. Lokte ze het niet zelf uit?

Volgens het Centrum Seksueel Geweld doet slechts tien procent van de vrouwen aangifte van verkrachting. Dus ook bij verkrachting door moslims.Verkrachte Marokkaanse en Turkse meisjes in Nederland doen al helemaal geen aangifte trouwens. Dat is een gevolg van de islamitische stiltecultuur. En omdat ze bang zijn voor eerwraak als het bekend wordt.

Hoe zou dat wel niet zijn in moslimlanden? Dus nu weer naar de vraag: Gaat het dan toevallig om moslims, of heeft de islam ermee te maken?

Hierover is in wetenschappelijke kringen inmiddels het nodige bekend. Bijvoorbeeld in een helder wetenschappelijk artikel dat ik onlangs las: Rape Law in Islamic Societies: Theory, Application and the Potential for Reform (pdf).

Wat lezen we daar?

Aan verkrachting worden in de sharia meestal niet zo heel veel woorden besteed. Des te meer aan Zina, dat is het verrichten van seksuele handelingen buiten het huwelijk. Zina is heel erg verboden. Het komt dan ook heel veel voor in de Koran. De straf voor Zina is 100 zweepslagen, maar als dit ook nog eens samengaat met overspel, is de straf steniging tot de dood erop volgt.

De profeet, en dat is het centrale punt, maakt daarbij geen onderscheid tussen gewenste en ongewenste seks. Een vrouw die verkracht wordt is dus net zo goed een dader, als een vrouw die uit vrije wil seks heeft buiten het huwelijk.

Nu is de islam een schaamtecultuur. Het wordt dus pas echt een probleem als het bekend gemaakt wordt.

Mohammed zat met dat probleem, toen zijn minderjarige bruidje, Aisha, op een keer de kameelkaravaan kwijt raakte toen ze op zoek was naar haar halsketting. Een jonge soldaat wist haar terug te halen en toen verspreidde het verhaal zich dat Aisha seks met de soldaat zou hebben gehad. Mohammed stelde daarop de regel in dat de eer van de vrouw alleen geschonden kan zijn als er vier mannelijke getuigen zijn van de daad. Hiermee was zijn eer gered.

Dit maakte het dus nu nog steeds vrijwel onmogelijk voor een vrouw om te bewijzen dat ze verkracht is. Zijzelf, als vrouw, kan niet als getuige worden opgeroepen. De vrouw pleegt zelf een criminele daad als ze de verkrachting openbaar maakt, want ze roept smaad af over de verkrachter. Maar ze kan de verkrachting nooit bewijzen. Want vind maar eens vier mannelijke getuigen. Voor deze daad van openbaarmaking die tot schande leidt, en tot eerverlies, dient de vrouw dus bestraft te worden.

In de moslimwereld is de verkrachting van een vrouw namelijk vooral een zaak die tussen mannen geregeld dient te worden.

Vandaar dat een vrouw in de moslimwereld zelden aangifte doet van een verkrachting. In landen als Pakistan loopt ze niet alleen het risico tot straf, maar kan ze ook door de politie verkracht worden. En een vrouw waarvan bekend is dat ze verkracht is, kan nooit meer trouwen.

Zwijgen is dus het beste. Of zelfmoord plegen.

De belangrijkste reden voor verkrachte vrouwen in de moslimwereld om geen aangifte te doen, is dat ze daarmee de eer van haar familie zou schenden.

Nu vallen zaken als verkrachting in de sharia onder het eigendomsrecht, niet onder het strafrecht. (Dit is een vergelijkend voorbeeld, binnen de sharia is natuurlijk alles één.) Verkrachting binnen het huwelijk bestaat dan ook niet bij de islam. De vagina van de vrouw is het bezit van haar man. Verkrachtingszaken zijn tussen mannen op te lossen door compensatie. Een man kan een verkrachting compenseren door de vrouw in kwestie te trouwen. De wet die dat regelt is in Marokko pas dit jaar geschrapt. Soms kan de zaak met een geldbedrag tussen bijvoorbeeld de verkrachter en de vader van het slachtoffer worden afgesloten.

Wie als man opgroeit in zo’n cultuur heeft dus een heel ander idee over verkrachting, dan een westerling die opgegroeid is met de gedachte dat een vrouw een vrije wil heeft en geen bezit is.

Dus ja, de islam zet aan tot verkrachting.

Voor de vele informatieve linken in dit artikel, ga naar...http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/ ... rkrachting
Goed artikel! icon_thumbup.gif Wat een ramp, en dan te bedenken dat dit allemaal voortkwam uit het feit dat een geestesziek iemand wanen kreeg en dacht dat-ie door een God gezonden was... :no1: Maar het gaat allemaal maar van kwaad naar erger... Wat moeten we doen??? Of moeten wij dit allemaal maar pikken???
Vrede verdwijnt, waar de islam verschijnt...

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21076
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door King George »

Verkrachtingen in Scandinavië – maar men zet gewoon oogkleppen op

Posted on 25 augustus 2013 door E.J. Bron


Afbeelding

(Door: Bruce Bawer)

Het Noorse koningsslot staat midden in Oslo en wordt omringd door een mooi, klein park genaamd “Slottsparken”. Het is een plek met een betoverende atmosfeer, minder betoverend is echter wat er in dit park gebeurt, dat het toneel van meerdere verkrachtingen was. Alleen al tussen juni en oktober 2011 waren het er vijf.

Bruce Bawer, die in Noorwegen woont, schrijft in Frontpage Magazine dat de verkrachters hoofdzakelijk uit het Midden-Oosten of uit Afrika komen, zoals een jonge Irakees, die in 2003 asiel aanvroeg en 3 jaar later brutaal een 18-jarig meisje verkrachtte.

Hij werd tot vier jaar gevangenisstraf veroordeeld en in het jaar 2009, na zijn vrijlating, zou hij worden uitgezet. Hiertegen tekende hij beroep aan, verloor de zaak in 2010, mocht echter desondanks in het land blijven. Een jaar later verkrachtte hij in Oslo een vrouw direct voor het koninklijk paleis.

Een islamitische asielzoeker, wiens deportatie niet wordt uitgevoerd – dat is tegenwoordig standaard in de levensloop van een verkrachter.

Vijftig jaar geleden was Oslo nog een dromerige, goed gesitueerde en buitenlander vrije stad. Vorig jaar september klaagde een verkrachtingsslachtoffer dat de politie zes maanden de tijd nam om de getuigenis van haar 13-jarige zoon op te nemen. Maar dat is normaal, en niet alleen in Oslo.

Toch kan men de schuld van het toenemende aantal verkrachtingen niet de politie in de schoenen schuiven. Iedereen, die de situatie zonder oogkleppen bekijkt, weet, aldus Bawer, dat dit het resultaat van een mislukte immigratiepolitiek is en dat het om de islam gaat, die leert om ongelovigen te verachten – vooral ongesluierde vrouwen.

In de mate waarin de islamitische bevolking in Scandinavië is toegenomen, is het ook gesteld met de verkrachtingsstatistiek.

Twee jaar geleden al overtrof de verkrachtingsstatistiek van Oslo ruimschoots die van Kopenhagen en Stockholm. Sindsdien zijn de incidenten in Zweden significant toegenomen.

In het begin van dit jaar beschreef Daniel Greenfield dit fenomeen, dat Zweden nu, na Zuid-Afrika, het op één na hoogste verkrachtingscijfer ter wereld zou hebben.

Het ligt met 53,2% per 100.000 zesmaal hoger dan in de VS. Eén op de vier Zweedse vrouwen zal het slachtoffer van verkrachting worden.

Binnen de afgelopen zeven jaar is het aantal verkrachtingen in Zweden verdrievoudigd. In Stockholm worden sinds het begin van het jaar 1000 verkrachtingen gemeld – een stijging met 16% in vergelijking met het jaar daarvoor. In 300 gevallen was het slachtoffer jonger dan 15 jaar.

De meeste verkrachters in Zweden zijn, net zoals in Denemarken en Noorwegen, moslims. De Zweedse regering houdt hiervan statistieken bij, maar publiceert ze niet.

In Zweden is het taboe om over de toenemende islamitische bevolking te discussiëren

Een nog groter taboe rust op het spreken over de toegenomen verkrachtingszaken. Volgens een onafhankelijk onderzoek werd 85% van de verkrachters in Zweden in het buitenland geboren, hoofdzakelijk in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Azië.

Verder kan men waarnemen dat de verkrachtingsgolf nu ook naar het platteland is verplaatst. Er komen groepsverkrachtingen voor, die daarvoor in Scandinavië niet voorkwamen, en bovendien zijn verkrachtingen veel gewelddadiger dan ooit tevoren.

Steeds meer kinderen worden verkracht, het gaat daarbij niet alleen om de verkrachting van kinderen, maar ook door kinderen. Vorig jaar november verkrachtte een 17-jarige Afghaanse “vluchteling” een 14-jarig meisje in Malmø, Zweden. In januari werd in dezelfde stad een 13-jarig meisje door een jeugdbende verkracht. Twee van de verkrachters waren pas 13 jaar oud, de andere allebei 15 jaar.

Maar de culturele elite van Scandinavië probeert de waarheid over de verkrachtingen te versluieren. Ze geven hiervoor “culturele” verklaringen en beweren dat verkrachting een teken van armoede en sociale buitensluiting zou zijn. De correlatie tussen de immigratie- en verkrachtingscijfers zien ze niet.

Vrijdag werd in Oslo in een drukke straat in de binnenstad nog een vrouw verkracht. Diezelfde nacht verkrachtte een Afrikaan een vrouw in het stadsdeel Grünerløkka van Oslo.

Een andere Afrikaan wordt gezocht wegens een verkrachting in Kongsberg en in het “Slottsparken” werd eveneens een vrouw verkracht. Misschien zou het koningshuis erover moeten nadenken om naar een andere streek te trekken, vraagt Bruce Bawer zich tenslotte af.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/70848

Bron oorspronkelijk artikel:

http://frontpagemag.com/2013/bruce-bawe ... -blinders/

Auteur: Bruce Bawer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(http://www.ejbron.wordpress.com)
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

De “vreedzame” Arabische verkrachter van Pullach

Posted on 15 december 2013

Afbeelding

De creatuur op de foto van de bewakingscamera is nog maar net 16 jaar oud, maar hij heeft een 52-jarige vrouw overvallen en verkracht. Natuurlijk beschermt men weer de dader en diens etniciteit, allemaal bloedjong, mannelijk, vol testosteron en haat tegenover de vrouwen van de andere etniciteit:

In de loop van de namiddag sloot het net steeds strakker om hem heen. Tegen 20.00 uur kon de scholier, die tot nu toe nauwelijks bij de politie was opgevallen, in de woning van zijn vader in Neuperlach gearresteerd worden. De knaap zwijgt weliswaar nog, maar de politie is er van overtuigd de dader te hebben opgepakt: “Na het uitvoeren van een DNA-test op zaterdag kon hij duidelijk als dader geïdentificeerd worden”, zei de woordvoerder van de politie, Timper. Er is al een arrestatiebevel uitgevaardigd!

De dader had in de vroege ochtend van 3 november, dichtbij de tramhalte Pullach een 52-jarige keukenhulp overvallen. Hij sleurde zijn slachtoffer een stuk bos in trok de kleren van het lijf van de hulpeloze vrouw. Toen verkrachtte hij haar tweemaal op een uiterst wrede manier!

Toen de verkrachter korte tijd later op de tram van lijn 7 richting binnenstad stapte, kwam hij in beeld van de bewakingscamera, die haarscherpe beelden leverde. Hierdoor werd hij herkend door het slachtoffer. Vrijdag publiceerde de politie bovenstaande foto in alle media.

Merkur Online

Overigens staan we hier opnieuw voor het typische paspoortraadsel. Hoewel in de beschrijving van de politie de dader een 30-jarige Arabier werd genoemd, blijkt nu dat het volgens zijn identiteitspapieren om een 16-jarige zou gaan. Medewerkers van de migratie-industrie weten heel goed dat het vaak om vervalste papieren gaat.

De wrede verkrachter van Pullach is gepakt: dankzij een openbaar opsporingsbericht kon de politie de dader vrijdagavond in Neuperlach arresteren: hij is pas 16 jaar oud.

En:

Volgens de omschrijving is de verkrachter 27 tot 30 jaar oud, ongeveer 1.75 meter groot en slank. Hij zag eruit als een Arabier en heeft kort, golvend, zwart haar.

Merkur

Onlangs nog vertelde een medewerker van de migratieautoriteit over een familie uit Azië, die 11 jaar in Duitsland woonde en pas tijdens de uitzetting bleek dat het gezin zich hier met een valse identiteit ophield en zich liet voeden door de belastingbetaler.

Bron: http://www.kybeline.com

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2013/12/15/ ... more-51796
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 19187
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door mercator »

Verleden zondag een integrale opvoering van de opera De Toverfluit van Mozart gezien, nieuwe enscenering door de Nederlandse Opera. In de oorspronkelijke tekst komt de Moor Monostatos voor, een zwarte moslim, een soort duivel en/of kwade geest. Op het einde van de opera krijgt hij dan ook bij de overwinning van het Licht(de blanke) op de Duisternis(de zwarte) heel toepasselijk een pak slaag, heel netjes op muziek gezet door Mozart.
In de moderne versie is Monostatos uiteraard helemaal geen zwarte meer( hoewel de tekst dat expliciet stelt) maar een BLANKE smeerlap, één van ons dus. Heel stom, want allochtonen gaan nooit naar de opera, dus t is alleen maar om de lokale Gutmenschen niet plaatsvervangend te kwetsen.

Op een bepaald moment ziet de neger Monostatos de roomblanke prinses Pamina slapen en probeert haar aan te randen. Staat OOK heel duidelijk in de tekst. Ook die scene is verdwenen, want de blank geworden junk Monostatos kan niet verdacht worden van slechte bedoelingen, hij is immmers een beklagenswaardig slachtoffer van de maatschappij.

Politiek incorrecte Monostatos:
Afbeelding

Monostatos zoals de anti-racist hem graag ziet, helemaal blank en Europees geworden:
Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

De leer van islam spoort aan tot verkrachten

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ik stel voor om in het vervolg twee uitvoeringen tegelijk op te voeren: een met de politiek incorrecte moslim Monostatos en de andere uitvoering met daarin een politiek incorrecte blanke niet-moslim. Het publiek mag dan zelf kiezen voor zijn eigen al of niet gekleurde voorkeur van het kwaad.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76689
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De leer van islam spoort aan tot verkrachten

Bericht door Ariel »

'Hans van de Mortel' schreef:Ik stel voor om in het vervolg twee uitvoeringen tegelijk op te voeren: een met de politiek incorrecte moslim Monostatos en de andere uitvoering met daarin een politiek incorrecte blanke niet-moslim. Het publiek mag dan zelf kiezen voor zijn eigen al of niet gekleurde voorkeur van het kwaad.
Is een blauwe Monostatos politiek correct genoeg?
Afbeelding

Of toch maar beter deze ? Volgens mij is dit een nep neger. Een blanke man in een donkerbruin pak.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41999
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Mahalingam »

De Nederlandse Opera in Amsterdam krijgt 25 miljoen euro subsidie van het Rijk. Gezien de 146.000 bezoekers in 2009 is dat 175 euro per bezoeker. Het subsidiebedrag is hoger dan de prijs van het duurste kaartje (1e rang: 110 euro).
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Verkrachtingen in Zweden – REPRISE

Posted on 12 april 2014

Begin 2014 publiceerde de journalist Simen Saetre in het Noorse weekblad “Morgenbladet” een artikel over verkrachtingen in Zweden. Verbazingwekkend genoeg leek hij zich meer zorgen te maken over wat “buitenlandervijandige” en “islamhatende” mensen zoals ik daarover zouden schrijven dan over het eigenlijke probleem.

Saetre had in het verleden, zonder feiten die zijn beschuldigingen konden onderbouwen, beweerd dat mijn artikelen niet serieus genoeg waren. Ironisch genoeg beweert nu juist diegene die beschuldigingen opstelt zonder feiten, dat mijn teksten en zienswijzen niet op feiten berusten.

Laten we de zaak eens nader bekijken.


In 2013 werden volgens de Zweedse Nationale Raad ter voorkoming van misdrijven werden officieel 5.900 bij de politie in Zweden gemeld. Dit waren iets minder dan in 2012, maar lagen gerekend over meerdere jaren bij bijna of zelfs meer dan 6.000 verkrachtingszaken. Laten we een jaarlijks gemiddelde van 6.000 jaarlijkse verkrachtingszaken voor de afgelopen jaren aanhouden.

Afbeelding

[Header] Residence permits granted during the year — The number of reported rapes in the years 1980-2008 (Source Migration Board, BRÅ)

[Footer] (grey) Granted residence during the year — (red) Number of reported rapes during the year


Het is bekend dat veel slachtoffers van een verkrachting geen aangifte doen bij de politie. Veel criminaliteitsonderzoekers nemen aan dat de officiële statistieken slechts een minderheid van de gevallen weergeven. Deze aanname wordt ondersteund door enkele onderzoeken.

De beslissende vraag luidt:

Hoeveel hoger ligt het eigenlijke cijfer van het aantal verkrachtingen? Tweemaal zo hoog als de officiële cijfers? Viermaal zo hoog? Tienmaal?

Eind 2013 heb ik een artikel over juist dit onderwerp gepubliceerd, waarin ik twee schattingen over de werkelijke aantallen verkrachtingsslachtoffers in Zweden heb opgesteld. De laagste schatting ging er van uit dat één op de vier verkrachtingen daadwerkelijk bij de politie wordt gemeld en opduikt in de officiële statistieken.

Gemiddeld werden er de afgelopen jaren meer dan 6000 verkrachtingen gemeld. Als dit slechts één op de vier verkrachtingen betekent die werkelijk plaatsvinden, ligt het daadwerkelijke aantal bij jaarlijks 24.000 verkrachtingen.

Dat was de lage schatting die ik opgesteld had. De hogere schatting was dat slechts één van de tien verkrachtingen wordt aangegeven. Dat zou betekenen dat het daadwerkelijke aantal verkrachtingen niet 6000 per jaar, maar 60.000 zou zijn.

Dat het daadwerkelijk aantal verkrachtingen tienmaal zo groot zijn, klinkt misschien overdreven. Ik was er zelf niet van overtuigd, daarom heb ik zowel de hogere als de lagere schatting doorgerekend.

Enkele onderzoekers denken dat het realistisch is om aan te nemen dat slechts van 10% van dit soort misdaden aangifte wordt gedaan. Een Noors onderzoek, dat begin 2014 werd gepubliceerd, wijst erop dat slechts 11% van de vrouwen, die het slachtoffer zijn geworden van verkrachting, zich bij de politie heeft gemeld. Dit aantal komt heel dicht bij de hogere van de beide schattingen voor Zweden.

Uiteraard moet je altijd voorzichtig zijn met het vergelijken van data uit het ene land met het andere. Desondanks kun je zeggen dat Noorwegen en Zweden als naties nauw aan elkaar verwant zijn. Het is niet uit de lucht gegrepen om aan te nemen dat zulke cijfers op bepaalde wijze vergelijkbaar zijn.

Wanneer de 6000 gemelde jaarlijkse verkrachtingen in Zweden 11% van de daadwerkelijk gepleegde verkrachtingen zijn, zoals de onlangs verschenen Noorse studie laat zien, dan ligt het daadwerkelijk aantal verkrachtingen bij 54.000 tot 55.000. Bij dit jaarlijkse aantal betekent dit, dat het aantal gepleegde verkrachtingen in Zweden over ongeveer 20 jaar in totaal 1,1 miljoen zal zijn.

Het is dus niet volledig onrealistisch om aan te nemen dat er in Zweden binnen één enkele generatie meer dan een miljoen verkrachtingen worden gepleegd. Dat is een schokkend groot aantal voor een kleine Scandinavische natie. Zelfs de helft zou altijd nog heel groot zijn.

Afbeelding

Midden 2014 zullen er in Zweden naar schatting 9,7 miljoen mensen wonen. Op grond van de massa-immigratie in de afgelopen decennia, is ongeveer 15% daarvan in een ander land geboren, bovenop de immigranten van de tweede generatie. De helft van de bevolking is vrouwelijk, minder dan 5 miljoen. Van deze 5 miljoen zijn enkele heel oud of heel jong.

Verkrachtingen van baby´s en bejaarde vrouwen van boven de 80 komen voor, maar slechts in een gering aantal. De meeste verkrachtingen zijn gericht op vrouwen in de vruchtbare leeftijd, van teenagers tot vrouwen van ongeveer 40 jaar oud.

Als we uitgaan van 1 miljoen verkrachtingen per jaar, dan is het risico voor jonge Zweedse vrouwen nu choquerend groot. Dat is een internationaal schandaal en dient als zodanig behandeld te worden. In plaats daarvan wordt Zweden nog steeds als een soort feministisch Utopia geportretteerd.

Je kunt argumenteren dat, zelfs als er sprake zou zijn van een miljoen verkrachtingen, dit niet automatisch een miljoen slachtoffers hoeft te betekenen. Vaak wordt dezelfde persoon vaker verkracht. Puur theoretisch is dat juist, hoewel het de situatie nauwelijks verbetert. Groepsverkrachtingen kwamen enkele jaren geleden in Scandinavië nauwelijks voor. Ze vinden in Zweden nu regelmatig plaats.

Ook de verkrachting van mannen kwam in dit deel van de wereld zelden voor. Dat is niet meer zo. Een 17-jarige jongen in de stad Växjö in Zuid-Zweden deed aangifte, omdat hij door meerdere mannen tegelijkertijd werd verkracht. In 2012 deden 132 mannen in Zweden aangifte wegens verkrachting.

Ook hier kan er van worden uitgegaan dat een aanzienlijk aantal slachtoffers niet naar de politie gaat. De vernedering, de schaamte en het stigma een mannelijk slachtoffer van verkrachting te zijn, zijn vermoedelijk net zo sterk als bij vrouwelijke slachtoffers.

Als we er dus van uitgaan dat ook hier slechts 11% van de verkrachtingen worden aangegeven bij de politie, zoals blijkt uit de Noorse studie aan de hand van vrouwelijke slachtoffers van verkrachting, dan worden in Zweden jaarlijks 1200 mannen slachtoffer van verkrachtingen. Dat is iedere zeven uur een verkrachting.

Alle cijfers die ik hier heb genoemd, berusten op officiële statistieken. Ik bereken de cijfers onderling, maar de aantallen waartoe ik kom, zijn niet onwaarschijnlijk.

Het is het grootste taboe in Zweden om te vermoeden dat deze probleem iets met de massa-immigratie te maken kunnen hebben, die de afgelopen twee decennia het land volledig veranderd heeft.

Ik denk niet dat immigratie de enige reden voor deze trend is. Desalniettemin is het in andere West-Europese landen, van Noorwegen tot Groot-Brittannië, goed gedocumenteerd dat er verbanden bestaan. Migranten uit bepaalde culturen, vooral moslims en Afrikanen, zijn sterk oververtegenwoordigd in verkrachtingszaken en geweldsmisdrijven.

Het is gewoon een feit dat het Zweden van 40 jaar geleden, voor het begin van de niet-Europese massa-immigratie, een relatief veilig land met lage criminaliteitscijfers was.

Het huidige Zweden is voor de gemiddelde burger in het dagelijks leven veel minder veilig.

Dat geldt zowel voor straatcriminaliteit als voor het toenemende politiek gemotiveerde geweld. Zweden heeft enkele neonazi´s, maar veel van het politiek gemotiveerde geweld gaat uit van extreemlinks, vaak stilzwijgend ondersteund door het politieke establishment en de massamedia.

Veel mensen die politiek gemotiveerd werden aangevallen, zijn bezorgde burgers, die op vreedzame wijze kritiek uiten op een immigratiepolitiek die hen binnen enkele tientallen jaren tot een minderheid in eigen land zal maken.

Multicultuur en massa-immigratie hebben de veiligheid in onze samenleving verzwakt. Het is moeilijk om dat te ontkennen – tenzij men journalist is en voor de mainstream media werkt.

Bron: http://europenews.dk/de

Vertaling: Norbert Grau

Bron oorspronkelijk artikel: http://gatesofvienna.net

Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/04/12/ ... more-60036
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Baan kwijt: Multiculti-critici openlijk aan de kaak gesteld

Posted on 13 april 2014

Afbeelding
Kritiek op de verkrachting van Zweedse vrouwen door migranten leidt tot verlies van baan.

De dictatuur van de “politiek correcten” bereikt in het links-liberaal geregeerde Zweden volledig nieuwe dimensies. De linkse Zweedse krant “Expressen” heeft privé-hackers in dienst genomen om de identiteit te achterhalen van mensen achter bepaalde kritische postings en deze monddood te maken. Daarbij concentreerde de krant zich op kritische postings betreffende de mislukte Zweedse immigratie- en integratiepolitiek. Toen de krant achter de woonadressen van de posters kwam, ging hij zelfs nog verder.

Krant zet migratiecritici openlijk voor schut
Daarop confronteerden verslaggevers van “Expressen” de immigratie- en integratie-kritische personen voor draaiende camera´s met hun, in werkelijkheid onschuldige, postings op internet. Ook werden de namen en de foto´s van de personen op de website van de krant gepubliceerd. Minstens één Zweed is daarom zijn baan al kwijtgeraakt. Zo ziet de geleefde “vrijheid van meningsuiting” er bij onze Scandinavische buren uit. Daarbij zijn de problemen met de gewelddadige en niet te integreren migranten in Zweden overal zichtbaar.

Alleen in Zuid-Afrika meer verkrachtingen dan in Zweden
Veel Zweden vinden vooral de schrikbarende en inmiddels wijdverbreide “verkrachtingscultuur” kritiekwaardig, die op grond van de ongebreidelde immigratie al op veel plaatsen het dagelijks leven beheerst. Intussen is volgens de Noorse omroep NRK al één op de vier Zweedse vrouwen minstens eenmaal verkracht. Zweden staat wereldwijd na Zuid-Afrika op de tweede plaats wat betreft het aantal verkrachtingen gemeten naar het bevolkingsaantal. Het is niet verwonderlijk dat van de verkrachters in veel regio´s ongeveer 75% het islamitische “geloof” aanhangt, in Denemarken is dit meer dan 50%, wat bevestigd wordt door de vooraanstaande krant “Berlingske Tidende” uit Kopenhagen.

De meeste migranten in Zweden komen uit Somalië, Irak en Afghanistan, allemaal streng islamitische landen. De migranten treden bij de verkrachtingen ook uitermate wreed en intimiderend op. Vaak worden meisjes tussen de 12 en 16 jaar in door migranten gecontroleerde wijken door bendes ontvoerd, waarna men zich massaal aan hen vergrijpt. De politie mag, net zoals in Duitsland en Oostenrijk, op grond van de “politieke correctheid” de culturele achtergrond van de daders niet noemen.

Multiculti-lobby: Vrouwen moeten zich neerleggen bij hogere verkrachtingscijfers
Vaak moeten vrouwen zich door linkse multiculturalisten ook nog laten bespotten. Zo zei de Noorse professor Unni Wikan betreffende het feit dat 65% van de verkrachters in Noorwegen mannen uit niet-Europese culturen zijn: Noorse vrouwen moeten zich erbij neerleggen dat “wij in een multiculturele samenleving leven en dat zij zich hierop moeten instellen.”

Zweedse vrouwen en meisjes hebben daarom volgens het persbureau AFP op grond van deze ongelooflijke toestanden al enkele maatregelen genomen. Zo hebben ze een eigen kuisheidsgordel ontwikkeld en veel genetisch blonde vrouwen verven hun haar nu donker om minder op te vallen.

Afbeelding

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/04/13/ ... more-60175
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verkrachtingsepidemie door moslims in het Westen

Bericht door Pilgrim »

MOSLIMS: “Als we Europa overnemen zullen wij het verkrachten van blanke vrouwen wettig maken.”

Geplaatst op 20 oktober 2014Hier heb je een paar moslims die ons vertellen wat we eigenlijk al wisten, omdat het er dik bovenop lag: als ze ermee klaar zijn Europa te veroveren, zullen ze ervoor zorgen dat het hen wettelijk wordt toegestaan om blanke vrouwen op straat te verkrachten. Niet dat het nu echt noodzakelijk is om dit officieel wettig te maken, want het wordt hen al toegestaan in de meeste Europese landen, en dit zonder strafvervolging. Maar uit principe willen ze dit officieel maken.

Is het niet grappig dat de manier waarop vrouwen juist de grootste supporters zijn van deze invasie, zij het juist zijn die het meest te verliezen hebben? Als moslims het in Europa helemaal voor ´t zeggen hebben, kan ik me bekeren en een of andere hoge positie krijgen om over mensen te heersen, in een landhuis wonen en er een dozijn vrouwen op nahouden. Maar deze vrouwen moeten dan zonder meer hun mond houden, spookkleding dragen en zich door die Arabieren laten verkrachten. Het is helemaal niet logisch dat de sociale rechtvaardigheidsagenda van deze feministes de invasie van Europa door moslims toelaat.

Door: delamontagne

http://ejbron.wordpress.com/2014/10/20/ ... more-73491
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Islam en moslims weten het nu eenmaal beter

Bericht door Hans v d Mortel sr »

hans van de mortel schreef:Ik lach me rot. Omdat we tot de (domme) massa behoren,
die de islam duldt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21076
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door King George »

Mohammed, randt binnen een maand 21 vrouwen en kinderen aan, eist nu asiel en bijstand in Zweden

Geplaatst op 11 december 2014, door rommel.

Afbeelding
Deze 17-jarige pedofiel wil asiel in Zweden

Mohammed kwam afgelopen september illegaal in Zweden en begon meteen met het plegen van seksuele misdrijven. Heeft 21 meisjes en vrouwen tussen de vier en 69 jaar gemolesteerd.
De 27-jarige asielzoeker Mohammed uit Syrië wordt door het gerechtshof in Mora aangeklaagd voor niet minder dan 21 aanrandingen van meisjes en vrouwen sinds hij in september in Zweden aankwam. Zijn jongste slachtoffer was een vierjarig meisje in de buurt van het zwembad in Rättvik. Nu vraagt Mohammed asiel aan in Zweden – wat hem waarschijnlijk verleend wordt, omdat aan alle Syriërs volgens een overeenkomst van de vorige regering, op initiatief van de Miljöpartiet (De Milieu Partij), automatisch een permanente verblijfsvergunning wordt verleend.

Mohammed arriveerde laat deze zomer illegaal in Zweden, en heeft op 29 september zijn asielaanvraag aan de immigratiedienst voorgelegd. Hij verklaart dat hij uit Syrië komt en recht heeft op een verblijfsvergunning, omdat hij in zijn vaderland wordt onderworpen aan “roof, plundering en oorlog”.

Afbeelding
Mohammed kan geen paspoort of ander identiteit-bewijs bij de immigratiedienst vertonen

Hij wordt in het asielcentrum Fyra hästar (Vier Paarden) in Rättvik geplaatst, een voormalig vakantiepark wat verleden jaar voor asielzoekers is geopend, ondanks heftige protesten van de inwoners van Rättvik. Achter de asielaccommodatie gaat de nieuwe asiel-entrepreneur, en eigenares van vele horecagelegenheden, Margareta Asplund schuil. Die haar branche geruild heeft voor de asielindustrie, en een lucratief contract heeft getekend met de Zweedse immigratiedienst.

Mohammed heeft vervolgens in zijn nieuwe woonplaats 21 vrouwen en meisjes aangerand – zijn jongste slachtoffer was een vierjarig meisje. Hij betaste de dreumes en probeerde de vierjarige te zoenen, terwijl ze aan het handje met vader liep. Papa greep in, en mepte de aanrander tegen de grond. Is in het politierapport te lezen.

Bij een tweede gelegenheid volgt hij een jonge moeder die net haar dochtertje op de kleuterschool heeft afgeleverd. Mohammed stopt de moeder en vaagt haar of hij haar dochter kan kopen.

- Je weet wat een man nodig heeft, zegt hij tegen de moeder.

Bij een derde gelegenheid blokkeert hij de stoep van twee dertienjarige meisjes met de uitroep: “I want to fuck you!”. Meisjes rennen in paniek weg en zoeken schuil in een trappengang.

Mohammed wordt in de herfst sluipend om de kleuterschool betrapt waar de moeder haar dochtertje had afgeleverd, nabij een lagere school, op jacht naar jonge meisjes. In aanvulling op de vijf bovengenoemde meisjes en vrouwen heeft hij nog is 16 andere meisjes en vrouwen van verschillende leeftijden aangerand – de oudste een 69-jarige vrouw die met haar hondje aan het wandelen was.

Afbeelding
Gustav Fridolin van de Miljöpartiet is het brein achter de immigratiepolitiek overeenkomst met de vorige regering

Op 28 oktober wordt Mohammed door de politie gearresteerd en vervolgd voor verschillende gevallen van bedreiging en aanranding. Als hij wordt veroordeeld is het, ondanks zijn misdaden, bijna zeker dat Mohammed in Zweden mag blijven. Dankzij het politiek “immigratie akkoord” wat de vorige regering met de Miljöpartiet heeft gesloten, wat alle Syriërs die in Zweden aankomen permanent verblijf in het land geven. De schikking werd door de oud-premier Fredrik Reinfeldt gesloten om de kiezers te straffen die op de Sverigedemokraterna hadden gestemd.

Bron:
http://www.friatider.se/sexattackerade- ... -i-sverige


Vrije Chroniqueurs
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

Horrornacht in Zweeds islamitisch getto: groepsverkracht, tot bloedens toe verkracht met een vuurwapen, daarna opnieuw groepsverkracht

Geplaatst op 29 december 2014

Afbeelding

Het risico om tijdens je leven in Zweden verkracht te worden, is één op vier (ervan uitgaande dat iedere vrouw slechts één keer wordt verkracht), wat ongeveer hetzelfde risico is las verkracht te worden in landen waar oorlog is, zoals in Irak of Syrië. Wat betreft verkrachtingen, verkeert het geïslamiseerde Zweden al in staat van oorlog. Zweden publiceert geen statistieken betreffende criminaliteit door immigranten. Als we een hint willen hebben over wie deze tienduizenden verkrachtingen en andere seksuele delicten jaarlijks pleegt, kunnen we naar een ander Scandinavisch land kijken.

Het buurland van Zweden, Noorwegen, is het land dat het meest op Zweden lijkt. In Noorwegen wordt 100% van alle aanvallende verkrachtingen (verkrachtingen waarbij de verkrachter en het slachtoffer elkaar niet kenden) in de Noorse hoofdstad Oslo in de afgelopen vijf jaar gepleegd door immigranten uit “niet-westerse” landen. In Stavanger, een grote Noorse stad, wordt 90% van de verkrachtingen gepleegd door “immigranten”.

Het meisje is getraumatiseerd na de brute aanval en woont op dit moment in een beveiligde omgeving...

De verkrachting vond plaats op 19 juni in de buurt van Tensta. De mannen verkrachtten het meisje terwijl een van hen – een niet nader geïdentificeerde persoon – een vuurwapen tegen haar gezicht hield en ermee dreigde haar dood te schieten als ze niet ophield te schreeuwen.

Toen ze klaar waren met de verkrachting van het meisje, duwde de man het vuurwapen in haar vagina, daarmee schade en hevige bloedingen veroorzakend. Daarna reden twee mannen het meisje naar een woning in Rinkeby, waar ze haar opnieuw verkrachtten.

´s Ochtends lukte het meisje het om te ontsnappen en werd gevonden door haar vader, die naar haar op zoek was.

“Toen hij haar vond, zat ze in shock huilend en in paniek op het gras met bloed besmeurde kleren. Ze was angstig als een opgejaagde prooi en wilde alleen maar weg van daar”, stond er in het vonnis.

Na het incident was het meisje zo getraumatiseerd en bang voor haar aanvallers dat ze gedwongen moest worden opgenomen in een beveiligde omgeving.

Donderdag deed de districtsrechtbank Solna uitspraak tegen immigranten wegens de verkrachting. Een van hen, een 21-jarige, werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf, een 19-jarige kreeg twee en een half jaar cel. Een 18-jarige werd veroordeeld tot een jaar en vier maanden jeugddetentie, omdat hij nog geen 18 jaar oud was toen de misdaad werd gepleegd.

Bron: http://10news.dk

Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/29 ... more-78446
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Het recht volgens Koran voor moslims

Bericht door Hans v d Mortel sr »

We weten het. Het meisje heeft levenslang. Ik kan me best voorstellen wanneer ze liever dood zou willen zijn. Aan de opgelegde straffen te beoordelen kun je stellen dat het min of meer een routine klus voor de rechters is geworden. Ach, verkrachten is niet netjes en hoort eigenlijk niet in onze westerse beschaving thuis. Dat was vroeger. Nu niet meer met de islam aan de winnende hand. Afrikaanse moslims kunnen hun lol niet op. Vervroegde vrijlating? Dat zit er dik in. Begrip voor de noden van moslims is prioriteit nummer een. Een bonus hebben moslim wel verdiend. Wij met onze christelijke normen en waarden . . . . Huh wat? Die zijn toch allang afgeschaft ten faveure van de overheersende islam mode? O ja!

En Breivik dan? Hij is een moordenaar. Verkrachten kan nog net. Moorden niet!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

GB: Somaliër wil 12-jarige jongen verkrachten

Geplaatst op 30 december 2014

Afbeelding

Northampton vandaag: Een migrant overviel een 12-jarige jongen in een openbaar toilet om hem te verkrachten.

Een Somaliër wilde een jongen in het winkelcentrum Grosvenor in Northampton verkrachten. De Somaliër werd nog maar twee weken geleden uit de gevangenis ontslagen, omdat hij uitgezet zou worden. Abdigani Dürshe, 49, zonder vaste verblijfplaats, verscheen vrijdag voor de rechter. Hem wordt ten laste gelegd een 12-jarige jongen in schooluniform op het toilet overvallen te hebben.


Deze niet-mensen zouden hun geslachtsdelen overal in steken, zonder rekening te houden met de gevolgen.

Bron: www.kybeline.com

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/30 ... rkrachten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Liefdevolle castratie naast kost en inwoning en zakgeld

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Zou het geen goed idee zijn alle asiel aanvragers van islamitische origine, niet alleen kost en inwoning en zakgeld te geven, maar hen ook liefdevol te helpen met castratie?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48955
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Pilgrim »

India: Japanse wekenlang door moslims verkracht

Geplaatst op 4 januari 2015

Afbeelding

Calcutta (India) – Een nieuwe verkrachtingszaak schokt India.: meerdere mannen hebben een Japanse toeriste ontvoerd, in een ondergrondse ruimte opgesloten en meerdere weken lang verkracht. Slechts door toeval kon zij aan haar beulen ontsnappen.

Drie mannen hadden de vrouw op 20 november in Calcutta aangesproken en haar een reis verkocht naar het 500 kilometer verderop gelegen boeddhistische bedevaartsoord in Bodhgaya verkocht. Daar aangekomen pakten de mannen omgerekend € 1000,- van haar af en gaven haar door aan twee broers (25, 32), die zich voordeden als gidsen – een perfide plan!

De mannen sloten de vrouw meer dan drie weken lang op in een kelder, bedreigden haar met wapens en verkrachtten haar steeds opnieuw.

Toen de gezondheidstoestand van de vrouw verslechterde, brachten de beulen hun slachtoffer midden december ter behandeling naar de 15 kilometer verderop gelegen stad Gaya. Toen lukte het haar te vluchten. Japanse toeristen in de stad hielpen haar uiteindelijk om contact op te nemen met het Japanse consulaat.

Beide vermoedelijke verkrachters zitten inmiddels in voorarrest wegens vrijheidsberoving en verkrachting. Hun drie handlangers zullen aangeklaagd worden wegens samenzwering.

Seksueel geweld [vert.: door moslims!] is in India aan de orde van de dag. Volgens een regeringsstatistiek wordt er iedere 22 minuten een vrouw verkracht. Twee jaar geleden had de zaak van een studente wereldwijd voor ontzetting gezorgd: Ze werd door een groep in New Delhi zó wreed verkracht, dat ze overleed aan haar verwondingen.

Bronnen:

www.bild.de

http://koptisch.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/01/04 ... more-78878
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Verkrachten van niet-moslims conform islamitische traditie

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Wie als moslim wordt geboren, zal de weg van de duisternis moeten bewandelen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Plaats reactie