Viering 4 en 5 mei

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 1590
Lid geworden op: Do Apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Pizzaman » Do Mei 03, 2018 1:16 pm

Hans v d Mortel sr schreef:....Waarschuwing geven (vooraf) met de mededeling dat onruststokers bij een herdenking van welke aard dan ook in elkaar geslagen zullen worden. Dat is wat ik mis bij 'levensgevaarlijke' man Mario. Hij heeft geen waarschuwing vooraf maar slaat er onmiddellijk genadeloos op los. [icon_lol.gif]


Welnee, ze kunnen hier toch lezen? Overigens zijn ze voldoende gewaarschuwd.
Ik ga ook echt niet waarschuwen als er een kans bestaat dat zo'n stuk tuig een mes trekt of een blaffer.
Een redelijk normaal mens krijgt van mij 2 waarschuwingen: een gewone en een dringend advies.

Bij dergelijke figuren ga ik gewoon vol voor de K.O. desnoods met gemene truukjes.
Het kan me ook niet schelen als het er 10 zijn, dan neem ik er gewoon zoveel mogelijk mee het ziekenhuis in.
Te beginnen met de grootste grootbek, de rest van de lafaards gaat dan meestal lopen.

Soms niet, daar heb ik de littekens van, maar verloren heb ik nog nooit.
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 03, 2018 2:26 pm

Bij de rechter:
Demonstranten zien af van lawaaidemonstratie, nu aangepast protest

Bijzondere wending. Meijerink wil niet meer om 8 uur de 2 minuten stilte verstoren. Hij wil nu voor 8 uur met een luchtalarm de Dam verlaten.
...
Nu een betoog van Meijerink over het lot van de Molukkers na de Tweede Wereldoorlog, die volgens hem op 'een schofterige manier' behandeld zijn. Hij zegt zich kapot te schamen voor de Nederlandse 'geschiedsvervalsing'.
...
Wat voor 'luchtalarm' Meijerink en co precies in gedachten hebben, is nog niet helemaal duidelijk, overigens. De rechter vraagt om een toelichting.
...
Het zou met 'zo'n zwengel, zo'n handalarm' moeten gebeuren. Op een manier waarmee het ook op de Dam hoorbaar is en 'net voor 8 uur klaar is'.
...
Het verhaal van Meijerink blinkt niet uit in consistentie. Hij weet nog niet waar de 'honderd tot driehonderd' geestverwanten zich moeten gaan verzamelen, en ook niet waarheen ze weg moeten lopen. 'Misschien naar het Centraal Station'
...
Meijerink speelt al een jaar met het plan om het stiltemoment op 4 mei te verstoren. Hij heeft niet nagedacht over alternatieven. 'Wij zijn er niet om politiek te bedrijven'.
...
https://www.ad.nl/binnenland/demonstranten-zien-af-van-lawaaidemonstratie-nu-aangepast-protest~a091def5/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15855
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Mei 03, 2018 2:40 pm

Ariel schreef:
Marron United, een club die zichzelf de 'snelstgroeiende antiracisme-groepering' noemt, zegt morgen met ruim honderd man aanwezig te zijn tijdens de Dodenherdenking op de Dam. Ze willen zorgen dat het tijdens de twee minuten stilte ook echt stil is.

Lang geleden hadden we onze mariniers die de Dam in Amsterdam, van 'Dam-verstoorders' schoon veegden wegens het schromelijke faalbeleid dat typerend is voor het Amsterdamse gemeentebestuur.
Ook leden van AFCA Maluku, een harde kern binnen Ajax, zouden willen ingrijpen als mensen toch schreeuwen.

Voorlopig blijft Ajax in mijn geheugen gegrift als een vieze smerige 'criminele' club die zich niet schaamde om zich met moordenaarstuig in te laten en om de tafel te gaan zitten om te bespreken hoe probleem op de tribunes opgelost kunnen worden. Voorlopig heb ik nog geen last van Alzheimer. Nu ben ik ook een groot liefhebber van Johan Cruyff en wat die jodenclub patserclub deze grootse voetballer heeft geflikt kun je je in je stoutste dromen niet voorstellen. Johan kwam terug van Barcelona (als coach) en ging weer bij Ajax voetballen. Maar zijn salaris ging het jaar erop drastisch naar beneden. Want hij zou te oud zijn voor topvoetbal.

Walgelijk smerig excuus om zo je mooiste voetballer aller tijden te eren - die de joodse Amsterdamse club op het wereldtoneel van voetbal had geplaatst - en zo ook nog op een misselijke manier af te zeiken. DAT IS AJAX! Cruyff was diep teleurgesteld en beledigd. Hij toonde wie hij was: nog altijd geniaal. Hij ging naar de eeuwige concurrent in Rotterdam en maakte Feyenoord in dat seizoen landskampioen waarbij hij die vieze jodenclub het nakijken liet en Ajax een riant inkomen aan Europees voetbal door de neus boorde. DAT WAS CRUYFF. Hij gaf ons de wijze les, dankzij zijn schoonvader, altijd goed voor jezelf te zorgen. Want op mensen die tegen je slijmen omdat ze er beter van denken te worden, kun je maar beter niet vertrouwen. Moslims kunnen niet voor zichzelf zorgen. Ze zijn ook niet te vertrouwen. Wie vertrouwt er nu een schadelijk virus? Dat doen onze Europese politieke leiders onder het motto 'Hoe meer moslims, hoe meer we de autochtone bevolking de mond kunnen snoeren'.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ariel » Do Mei 03, 2018 2:41 pm

Saskia Belleman rechtbankverslaggever van De Telegraaf.

Meijerink zegt nog steeds moeite te hebben met de 2 minuten stilte. Maar denkt dat het laten afgaan van een mobiel luchtalarm een acceptabel alternatief is.

De slachtoffers in Nederlands-Indië worden vergeten, volgens hem. Op 4 mei wordt volgens Meijerink gedaan aan “geschiedvervalsing.”

Volgens Meijerink herdenken we op 4 mei “oorlogsmisdadigers”.

Als de beslissing van de rechter is dat zijn luchtalarm niet mag afgaan, dan geeft Meijerink niet op, zegt hij. “Het herdenken van oorlogsmisdadigers moet stoppen. Als het niet dit jaar is, dan volgend jaar.”

De advocaat zegt dat Meijerink moeite heeft met herdenken van militairen, en niet van omgekomen burgers in Nederlands-Indië. “Nederlandse onderdanen”.

De dodenherdenking zoals die nu plaatsheeft, mag geen herhaald ritueel zijn, vindt Meijerink.

Van Aartsen wilde geen toestemming geven, onder meer uit vrees voor paniek. Van Aartsen kondigde ook strafrechtelijk optreden aan als Meijerink zijn “lawaaidemonstratie” toch doorzet, en legde hem een gebiedsverbod op.

Advocaat Tamas ziet niet waarom het een verstoring van de openbare orde zou zijn als de medestanders van Meijerink tijdens de 2 minuten stilte, de Dam demonstratief verlaten.


Ik ben van mening dat de gek Meijerink genoeg aandacht gekregen heeft, en dat veel Nederlandser blij zouden zijn als de psychoten van de Grauwe Eeuw snel een flink pak corrigerende rammel krijgen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 03, 2018 2:49 pm

Hier nog een voorbeeld van een herdenking die gekaapt dreigde te worden voor eigentijdse doeleinden.

Surinamers niet welkom op herdenking KNSM-gevallenen
De Vereniging Ons Suriname is niet welkom op de jaarlijkse herdenking op 4 mei van de tijdens de oorlog omgekomen zeelieden van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot-Maatschappij.

De vereniging heeft voor het eerst in twintig jaar geen uitnodiging ontvangen uit onvrede over haar bijdrage aan de herdenking in de afgelopen jaren.
In toespraken kwam ook het slavernijverleden aan de orde. Verzoeken en waarschuwingen van de organisatie van de herdenking om dat onderwerp te laten rusten, haalden niets uit.

Slavernijverleden
"We komen elk jaar bijeen om de 247 zeevarenden van de KNSM te herdenken die in de oorlog zijn omgekomen," zegt Ton Roos namens De Kroonvaarders, de vereniging van oud-KNSM'ers die de bijeenkomst in Amsterdam organiseert.
"Onder hen waren acht Surinamers. Dat heeft helemaal niets te maken met het slavernijverleden. Daar is weer een ander monument voor."

Dictaat
Vereniging Ons Suriname laat bij monde van voorzitter Delano Veira weten verrast te zijn door wat hij omschrijft als een dictaat. "Wij vinden dat we moeten kunnen zeggen wat we willen, zeker tijdens dodenherdenking. Als dat niet meer kan, is een gezamenlijke herdenking wat ons betreft ook niet meer mogelijk."

Tijdens de herdenking van 2017 haalde spreker Mitchell Esajas onder meer de Franse dichter en essayist Aimé Cesairé aan, die in zijn werk het nazisme beschrijft als 'een voortzetting van de praktijken die Europese koloniale mogendheden in hun kolonies overzee hadden bedreven maar dan toegepast op Europees grondgebied.'
Dit schoot bij veel aanwezigen in het verkeerde keelgat.
https://www.parool.nl/amsterdam/surinamers-niet-welkom-op-herdenking-knsm-gevallenen~a4597052/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 03, 2018 10:04 pm

4 Mei...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39343
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 03, 2018 10:11 pm

Rechter verbiedt demonstratie 4 mei, Meijerink krijgt gebiedsverbod
De vraag is wat het gebiedsverbod uithaalt. Meijerink zei voor de uitspraak dat hij deze niet zal respecteren en 'verstoppertje' gaat spelen. De uitspraak van de rechter neemt hij sowieso niet serieus, omdat de rechtbank volgens hem 'een koloniaal instituut' is. ,,Het is onderdeel van het systeem waartegen wij juist ageren.''

Rogier is van de persuasie: "Jullie wetten niet de onze.".

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15855
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Mei 03, 2018 11:59 pm

Ook 4 mei gaat weer voorbij. Net zoals 5 mei.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15855
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Mei 04, 2018 9:15 am

DODENHERDENKING HEEFT GEEN ENKELE ZIN

Afbeelding

Het is hypocriet en stemt niet tot nadenken. Politieke leiders en het domme volk trekken er geen les uit. Het volk is verdeeld en stemt op een leugenaar en bedrieger.

Toen de Duitsers Nederland binnenvielen in 1940 had Nederland zich direct moeten overgeven aan de Duitsers. Dan had Rotterdam niet platgegooid hoeven worden. Onze bewapening in die tijd was ongeveer te vergelijken met de huidige staat van al het legermateriaal van nu. Voor het heden was een trutwijf Hennes verantwoordelijk.

En dan is er ook nog de zo bejubelende ONDERGRONDSE. Laffe honden die boven de grond af en toe een Duitse soldaat in bezettingstijd overhoop schoten en vervolgens ondergronds gingen om niet op te vallen. De Duitse bezettingsmacht liet dit oogluikend toe. Die plukte honderd los lopende mannen van de straat, plaatste die tegen een muur en . . . pief paf poef, ze vielen dood neer als een boef. Het zal je vader maar zijn geweest die daar tussen stond toen je als kind nog maar vier jaar was. De moffen (scheldwoord voor Duitsers) waren zo beleefd dat de daders van de aanslag tijd genoeg tijd kregen om zichzelf aan te geven. Weleens een moordenaar meegemaakt die zich vrijwillig komt aangeven bij de politie? Dat gebeurt zelfs niet wanneer het Openbaar Ministerie dreigt honderd willekeurige burgers in Nederland neer te schieten. De moordenaar denkt: ‘ik heb een goede daad verricht, bekijk het maar’.

Grote oorlogen in de loop der tijden (kleine niet meegerekend). Afgerond op miljoen.

De Chinese Burgeroorlog
- Strijd tussen links en rechts van 1927 met onderbreking tot 1950. 8 miljoen doden.
Chimey - Agrarische rebellie in China tegen keizer Wang Mang. Rond het jaar 0. Schatting: 10 miljoen doden.
Era van de vechtende staten - China 475 – 221 vCr. Schatting: 10 miljoen doden.
Dungan Opstand - Etnische strijd tussen religieuze groeperingen in China in de negentiende eeuw. 19e eeuw. 12 miljoen doden.
An Lushan Rebellie - China 16-12-755. Strijd om de macht. Ruim 13 miljoen doden.
1e WERELDOORLOG - 1914-1918. Grofweg 17 miljoen doden.
Taiping Rebellie - China 1850-1864. Hong Yiuquan, een revolutionaire christen kondigde aan dat hij visioenen had ontvangen waarin hij leerde dat hij de broer van Jezus was en zodoende was hij gerechtvaardigd om het Taiping Hemelse Rijk te stichten, met Nanjing als hoofdstad. Resultaat? 20 miljoen doden.
2e Chinees-Japanse Oorlog - 1937. Ordinair landje-pik door Japan in China. Japanse soldaten werd opgedragen te plunderen, moorden en verbranden wat op hun pad kwam. 35 miljoen doden en gewonden. We weten inmiddels meer. Japan werd tot kalmte gemaand door twee atoombommen op hun scheve lelijke ogen te laten vallen.
Mongoolse Invasie - 13e eeuw. Mongolen vallen China en Europa binnen. Schatting: 30 tot 40 miljoen slachtoffers.
2e WERELDOORLOG - In 1939 begonnen. Alles door toedoen van nalatigheid van onze beschaving. Politieke leiders zijn smerig en onbetrouwbaar. Schatting grofweg: 75 miljoen doden, waaronder 25% van de totale Russische bevolking.

Mijn waarschuwing?
De wereld is er weer hard aan toe. Bijna 8 miljard mensen op deze door de sprookjesgod van de joden nooit beminde aardkloot.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 04, 2018 10:17 am

Het lawaaiprotest voorafgaand aan de dodenherdenking in Amsterdam gaat niet door. Dat heeft #Geen4MeiVoorMij bekendgemaakt via een persbericht.

„Onze boodschap maakt de meeste impact door nu ons lawaaiprotest af te blazen, ons doel is bereikt”, schrijft Rogier Meijerink, woordvoerder van #Geen4MeiVoorMij. Meijerink was niet bereikbaar per telefoon.


Molukse leden van de harde kern van Ajax beloven zich vanavond tijdens de Nationale Dodenherdenking rustig te houden. Dat laten ze weten in een verklaring.

In een officiële verklaring stelt de harde kern nu dat er nooit plannen in die richting zijn geweest. ,,Wij hebben respect voor de Nationale Dodenherdenking. Elke actie of tegenactie in welke vorm dan ook tijdens de Nationale Dodenherdenking op de Dam of elders in het land keuren we af.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 04, 2018 3:01 pm

Lol...Amnesty deugd. Dat weet iedereen. En wat was Amnesty blij dat nog veel meer mensen deugen. Amnesty heeft klakkeloos een berichtje van Amnesty Leeuwarden overgenomen, want die hadden weer klakkeloos een bericht van de nieuwswebsite TPO overgenomen. Zeshonderd asielzoekers gaan samen 5 mei vieren want asielzoekers zijn geweldige lui die deugen.

Afbeelding

Lees het artikel over de deug asielzoekers die morgen op onze kosten gaan feesten in Leeuwarden.

5 mei ‘samen vrijheid vieren’ in Leeuwarden

'De asielzoekers, voornamelijk gezinnen, komen met bussen vanuit het hele land naar Leeuwarden'

Zo’n zeshonderd bewoners uit vijftien asielzoekerscentra in het land vieren zaterdag samen de vrijheid in Leeuwarden. Ze komen naar het culturele programma Onderweg, dat onderdeel uitmaakt van het bevrijdingsfestival in de Friese hoofdstad. Ook maken kinderen uit azc’s deel uit van de parade voorafgaand aan het ontsteken van het bevrijdingsvuur, aangezien de nationale opening van Bevrijdingsdag dit keer in Leeuwarden is.

Onderweg, een initiatief van Stichting de Vrolijkheid en iepenUP, toont onder meer kunst gemaakt door azc-bewoners in de afgelopen drie jaar. Zo zijn er zelfportretten te zien van kinderen uit het azc in Katwijk, foto’s van jongeren uit Rotterdam, filmpjes van een minuut gemaakt door jongeren uit diverse asielzoekerscentra en er is theater en muziek. Ook zijn er workshops en nemen de asielzoekers deel aan de Vrijheidsmaaltijd.

De asielzoekers, voornamelijk gezinnen, komen met bussen vanuit het hele land naar Leeuwarden.

Stichting de Vrolijkheid verzorgt wekelijks samen met professionele kunstenaars, muzikanten en andere creatieven workshops in 27 azc’s in het land. Met Onderweg haken de initiatiefnemers aan bij het thema ‘Iepen Mienskip’ (open samenleving) van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. “Het Onderweg-festival wil deze open gemeenschap vieren door bezoekers en azc-bewoners samen te laten komen om de gedeelde vrijheid en verhalen op een kunstzinnige manier te vieren.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6265
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ali Yas » Vr Mei 04, 2018 6:30 pm

Ariel schreef:Molukse leden van de harde kern van Ajax beloven zich vanavond tijdens de Nationale Dodenherdenking rustig te houden. Dat laten ze weten in een verklaring.

Dat was toch precies de bedoeling? De eventuele herrieschopper moet op een rustige wijze tot stilte worden gemaand.

Afbeelding
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 04, 2018 8:41 pm

Er was toch nog geschreeuw tijdens herdenking op de Dam: Er is een knul psychopaat opgepakt. Dit is hem.

Afbeelding

En deze oude man zak schreeuwde niet, maar stond met een spandoek op de Dam.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 04, 2018 9:02 pm

De multiculturele hoofddoeken samenleving was ergens anders tijdens de herdenking.

Afbeelding


Zoveel respect heeft thuisbezorgd in Utrecht voor de dodenherdenking...

reacties.

In Overvecht waren er ook een stuk of 3-4 Turken die luid toeterend door de wijk reden.

Niet dat het veel uitmaakte. Net zo druk op straat als een half uur ervoor of erna. Groepen met moslims die over straat gingen en riepen en/of lachten als altijd. Voor hun is het precies een dag als gister.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 04, 2018 9:16 pm

Dodenherdenking 4 mei 2018...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ariel » Za Mei 05, 2018 12:15 am

Jongeren verstoren dodenherdenking Nieuwerkerk aan den IJssel door om 20:00 keihard te gaan schreeuwen.

Twee jongens van 13 en 15 jaar hebben vanavond de twee minuten stilte in Nieuwerkerk aan den IJssel verstoord door te schreeuwen. Een handhaver wist ze in de kraag te vatten, waarna een passende 'straf' volgde.

De twee moesten verplicht het vervolg van de dodenherdenking bijwonen en hun excuses maken tegenover wethouder Daan de Haas. Volgens handhaver Raymond IJsselstijn hebben de jongens hun lesje geleerd. ,,Dit had voldoende uitwerking. De heren waren echt onder indruk en toonden gemeende spijt.''

In Capelle toeterde een automobilist tijdens de twee minuten stilte. De bestuurder is beboet.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6265
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ali Yas » Za Mei 05, 2018 8:05 am

Ons volk is een wolk watjes geworden. Waarom kregen die schreeuwers van de eerste de beste omstander geen draai om de oren? Dát had ik willen lezen!
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15855
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Mei 05, 2018 11:33 am

Ali Yas schreef:Ons volk is een wolk watjes geworden. Waarom kregen die schreeuwers van de eerste de beste omstander geen draai om de oren? Dát had ik willen lezen!

Teleurstellend. Inderdaad. Ik zal niemand lastig vallen omdat ik zelf ook niet lastig gevallen wil worden. Val ik iemand opzettelijk lastig dan zal ik daarvan de consequentie moeten aanvaarden.

Ik vind politie lul-de-behangers en slapjanussen. Omdat ik vind dat wie een politieman op straat uitdaagt met gescheld en dreiging best een paar rake vuistslagen mag verwachten. Maar politieagenten mogen slechts hun frustratie opkroppen en net doen alsof ze wat voorstellen in de maatschappij. We zijn een 'beschaafd' land geworden. Vandaar al dat geschreeuw en gescheld op straat. Doe zoals ik en beperk je tot het toetsenbord.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor King George » Za Mei 05, 2018 11:58 am

Ariel schreef:Er was toch nog geschreeuw tijdens herdenking op de Dam: Er is een knul psychopaat opgepakt. Dit is hem.

Afbeelding


Meer over hem bekend? Naam en rugnummer? Als je aandacht wil trekken, dan kan je dat toch ook krijgen?

Ariel schreef:En deze oude man zak schreeuwde niet, maar stond met een spandoek op de Dam.

Afbeelding


Wat stond er op zijn spandoekje?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor King George » Za Mei 05, 2018 12:03 pm

Ariel schreef:Jongeren verstoren dodenherdenking Nieuwerkerk aan den IJssel door om 20:00 keihard te gaan schreeuwen.

Twee jongens van 13 en 15 jaar hebben vanavond de twee minuten stilte in Nieuwerkerk aan den IJssel verstoord door te schreeuwen. Een handhaver wist ze in de kraag te vatten, waarna een passende 'straf' volgde.

Spoiler! :
De twee moesten verplicht het vervolg van de dodenherdenking bijwonen en hun excuses maken tegenover wethouder Daan de Haas. Volgens handhaver Raymond IJsselstijn hebben de jongens hun lesje geleerd. ,,Dit had voldoende uitwerking. De heren waren echt onder indruk en toonden gemeende spijt.''Waren het bontkraagjes waarbij ze werden gevat?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6265
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ali Yas » Za Mei 05, 2018 12:08 pm

Wat zou een passende straf zijn voor zulke vlegels? En etmaal wakker gehouden worden met het voorgelezen krijgen van stichtelijke boeken had me veel aardiger geleken.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ariel » Za Mei 05, 2018 12:58 pm

King George schreef:
Wat stond er op zijn spandoekje?

Op het spandoek stond ’Churchill massamoordenaar’. :nietverstaan:

Een woordvoerder van de politie zei dat nog niet duidelijk is of de Schiedammer met het spandoek ook betrokken was bij het reclamevliegtuigje dat over de stad vloog met de tekst ’Herdenk ook de Churchill-doden’. Volgens RTV Utrecht was dit vliegtuigje ook boven andere steden te zien en betrof het een eenmansactie van iemand die ook uit Schiedam kwam.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ariel » Za Mei 05, 2018 5:11 pm

We hadden gisteren de verkeerde schreeuwlelijk in beeld. Dit is de echte, en de vorige foto moet dan van de dronkenman zijn.

Afbeelding


De broer van de damschreeuwer, die vrijdagavond iets voor 20.00 van zich liet horen op de Dam in Amsterdam, omschrijft zijn broertje als een psychisch gestoorde eenling.

Zijn broer schrok zich rot toen hij van zijn zus een appje kreeg met daarop een foto van politieagenten met een arrestant op de Dam. Hij herkende Leo direct. „Mijn vrouw en ik en ook mijn drie broers en twee zussen en hun gezinnen respecteren elk jaar op 4 mei trouw de twee minuten stilte. Wij zijn van Indische afkomst en de helft van onze familie is omgekomen in de Jappenkampen”, zegt hij in het AD.

De band met Leo en zijn familie is niet meer goed. „Wij zijn Leo al heel wat jaartjes kwijt.” Volgens zijn broer kan hij alleen nog maar over het milieu praten, „tot vermoeiens aan toe.”

Leo D. kampt al langere tijd met psychische problemen, maar heeft in het verleden wel professionele hulp en medicijnen gekregen. Daar is hij nu weer mee gestopt. Hij werd afgekeurd op zijn werk en leeft sindsdien van een WAO-uitkering.

Voor de familie is het nu afwachten. Zijn broer is nog wel benieuwd naar of het een eenmansactie was, of dat Leo iets met anderen had afgesproken over zijn daad.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Ariel » Za Mei 05, 2018 5:35 pm

Wijkagent: 'Haal dat bord met Joodse huizen weg'. Je moet maar durven omstreeks 5 mei : nono3:

Joodse restaurants die worden beklad en een boekhandelaar die van een agent het advies krijgt een 'pro-Joods' bord te verwijderen. Jodenhaat is nog steeds aan de orde van de dag in Nederland.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42163
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Viering 4 en 5 mei

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 05, 2018 8:00 pm

Tweet van Geert

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten