Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

Hebben moslims een hekel aan Homo's ? Ik denk het wel, want anders val je niet zomaar uit het niets een paar jongens aan.
Homostel belaagd in Amsterdam

Vier mannen hebben zaterdagavond een homostel belaagd op de Prinsengracht in Amsterdam. Bij een 25-jarige man werden drie piercings uit zijn oor geslagen. Hij kon tijdelijk niets meer horen met dat oor.

Het stel liep met de armen om elkaar heen geslagen op ter hoogte van de Raamstraat toen vier mannen hen uitscholden. Slachtoffer Ronald tegenover Het Parool: "Ik zei nog: 'Dank je wel', wat een aardig compliment'. Niet eens: 'Hou je bek!' Maar een van de mannen kwam dreigend op hem af. Het slachtoffer werd vol op de zijkant van zijn gezicht geraakt. Zo hard dat zijn drie piercings uit zijn oor werden geslagen. Ronald viel op de grond en kreeg nog eens twee trappen, waarna de dader met zijn drie vrienden vluchtte.

Het gaat volgens het stel om vier twintigers met een lichtgetinte huidskleur. De verwondingen van het slachtoffer bleken in het ziekenhuis mee te vallen. Zijn gehoor is gisteren teruggekomen. De man heeft aangifte gedaan. Ronald: "Hij had me nog tien trappen kunnen geven. Het moest er vroeg of laat een keer van komen."

BRON
Hoe komt het dat Moslims een hekel hebben aan homoseksualiteit? Dat komt door Islam.
Soera De Kantelen 80-82

"Gij nadert met wellust mannen, in plaats van vrouwen. Neen, gij zijt een volk dat de perken te buiten gaat." Het antwoord van zijn volk was slechts: "Verdrijft hen uit uw stad, want zij zijn mannen die zich rein willen houden."

Soera De Dichters 165-175

"Nadert gij van alle schepselen de mannen? En verlaat gij uw vrouwen, die uw Heer voor u heeft geschapen? Neen, gij zijt een volk dat de perken te buiten gaat." Zij zeiden: "Als gij niet ophoudt, o Lot, zult gij zeker worden verbannen." Hij zeide: "Waarlijk, ik veracht uw handelwijze." Mijn Heer, red mij en mijn familie van hetgeen zij doen." Daarom redden Wij hem en zijn hele gezin. Behalve een oude vrouw die achterbleef. Daarna vernietigden Wij de anderen. En Wij deden een regen op hen regenen, en vreselijk was de regen voor hen, die waren gewaarschuwd. Daarin is waarlijk een teken maar de meesten hunner willen niet geloven. En voorwaar, uw Heer is de Machtige, de Genadevolle.

Soera De Mieren 55-58

Nadert gij wellustig de mannen in plaats van de vrouwen? Neen, gij zijt een onwetend volk." Maar het antwoord van zijn volk was niets anders dan dat zij zeiden: "Verdrijft Lots familie uit uw stad want zij zijn mensen, die zich rein willen houden." Daarom redden Wij hem en zijn familie behalve zijn vrouw; Wij deden haar tot de achterblijvenden behoren. En Wij deden een regen over hen komen, en vreselijk was de regen voor de gewaarschuwden.

Soera De Spin 28-29

En toen Lot tot zijn volk zeide: "Gij verricht een gruweldaad die niemand onder het mensdom ooit vòòr u heeft begaan. Nadert gij mannen met wellust en rooft gij op de weg, en begaat gij zelfs gruweldaden in uw bijeenkomsten?" Maar het antwoord van zijn volk was niet anders dan dat zij zeiden: "Breng de straf van God over ons als gij de waarheid spreekt..."
Tja, en dan krijg je dus dit. Het heeft dus weer niks met Islam te maken. ( kuch)

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

Jihad is geen element Islam..... :huh: Nee natuurlijk niet. Hoe kunnen sommige mensen dat denken.

Soera Het Berouw 5 is door Osama bin Laden als grond gebruikt voor de gewapende jihad. Deze aya staat bekend als de Zwaardvers en kan als volgt vertaald worden:
Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de zakat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, God is Vergevensgezind, Genadevol.
Tevens vermeldt soera De Koe 193:
'Strijdt tegen hen die niet in God geloven en niet in de laatste dag en die niet verbieden wat God en Zijn gezant verboden hebben en die niet de godsdienst van de waarheid aanvaarden uit het midden van hen aan wie het boek gegeven is, totdat zij naar vermogen onderdanig de schatting betalen'.
In de Tradities, de Hadith, waarin de handelingen en uitspraken van Mohammed staan opgetekend, hebben veel van deze overleveringen betrekking op de jihad. Voorbeelden:
Jihad is uw plicht onder iedere heerser, of hij godvruchtig is of goddeloos.
Een dag en een nacht strijd aan de grens is beter dan een maand vasten en bidden.
Hij die sterft zonder deelgenomen te hebben aan de strijd, sterft zeker in ongeloof.
Leer schieten want de ruimte tussen het doel en de boogschutter is een van de tuinen van het paradijs.
Het paradijs ligt in de schaduw van het zwaard.
Nee hoor meneer Ivo Opstelten. Jihad is geen element Islam. Islam is vrede
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

Een Tilburgse projectontwikkelaar wil in de stad een beveiligde wijk bouwen waar homoseksuelen, biseksuelen en transgenders exclusief kunnen wonen. Homobelangenorganisatie COC ziet niets in de plannen.
De zogenoemde 'Gay Village' zou moeten verrijzen aan de noordkant van Tilburg. Projectontwikkelaar Blauwhoed denkt dat de doelgroep zich in het dorp, dat volledig omheind zou moeten worden, tegen het toenemend geweld tegen homoseksuelen kan beschermen.

Het COC, dat de belangen van homoseksuelen behartigt, ziet niets in het plan. De organisatie ziet liever dat een duidelijke aanpak van politie en justitie het groeiend aantal geweldsincidenten en pesterijen stopt.

De Tilburgse tak van de organisatie heeft 'geschokt' gereageerd. 'We zijn totaal verkeerd bezig als we 'om wille van veiligheid' uit de maatschappij zouden stappen,' zegt een woordvoerder tegen Omroep Brabant.

Ook op Twitter reageren veel mensen, onder wie bekende (homoseksuele) Nederlanders, negatief. 'Schandelijk en debiel plan,' vindt bijvoorbeeld Cornald Maas.
De wereld op zijn kop.
In plaats dat men de Marokkaanse mohammedanen achter prikkeldraad deporteerd, worden homoseksuele Nederlanders verbannen naar een beschermde wijk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Manon »

Als we niet beter zouden weten lijkt het net op een homokamp achter prikkeldraad nietwaar Mr. Blauwhoed?


Nu kan men het ook wel beschouwen als een gay-gated community.... Is dat waar we naartoe gaan? een getto voor homo's, een getto voor atheisten, een getto voor christenen, een getto voor joden.... en al de rest is voor het Herrnvolk.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

Van een 'geschokt' COC Nederland tot duizenden negatieve reacties van de mensen op straat. GayVillage, zoals de te bouwen woonwijk die enkel bestemd zou zijn voor homo’s, lesbiennes en transgenders, hield de gemoederen woensdag flink bezig. Er waren zelfs zestig aanmeldingen van geïnteresseerden. Voor niets, zo blijkt. De beoogde homowijk in Tilburg-Noord is een hoax en komt er dus niet.

Homo-evenement Roze Maandag van de Tilburgse kermis in juli wilde een statement maken tegen intolerantie naar de homogemeenschap in Nederland. Zo becijferde het CBS vorig jaar nog dat 22 procent van de homoseksuele mannen en 30 procent van de lesbiennes zich in de eigen buurt niet veilig voelt. Een makelaarskantoor uit Tilburg zou daarom via een online enquête onderzoeken of er behoefte is aan wonen in de veilige homowijk die op een MOB-terrein zou moeten verrijzen.

Sociale media ontploften gisterochtend zowat door de vele reacties van mensen die van GayVillage hoorden. “Schandelijk en debiel plan. Achterhaalde gettovorming in verder veilige heteroseksuele samenleving”, aldus presentator Cornald Maas. Zijn collega Peter van der Vorst hoopte “dat het omheinde homoghetto een slechte grap is”.

Stichting Roze Maandag zegt blij te zijn met de duizenden negatieve, en dus in haar ogen positieve reacties. “Het feit dat zo veel mensen dit idee afkeurden, doet ons goed. We wilden een stukje bewustzijn creëren. Dat is hiermee gelukt.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41522
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Mahalingam »

Homowijk blijkt pr-stunt voor homodag Tilburgse kermis
Tilburg krijgt geen homowijk, zoals eerder vandaag werd aangekondigd. Het plan blijkt een pr-stunt voor Roze Maandag, de homodag van de Tilburgse kermis.
[...]
  • De stichting had realisatie van GayVillage niet serieus voor ogen, maar was voornamelijk geïnteresseerd in de reacties die het teweeg zou brengen. Want een veilige woonomgeving is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Nog dagelijks hebben leden uit de holebitra-gemeenschap te maken met discriminatie en geweld. Maar de stichting ziet in GayVillage niet de oplossing.
Wij doen het hier met homo's en lesben. Ik dacht dat de Belgen het hebben over holibis. En nu is juiste nieuwe correcte woord: holebitra.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
manfred
Berichten: 118
Lid geworden op: di okt 30, 2012 11:24 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door manfred »

Een Tilburgse projectontwikkelaar wil in de stad een beveiligde wijk bouwen waar homoseksuelen, biseksuelen en transgenders exclusief kunnen wonen. Homobelangenorganisatie COC ziet niets in de plannen.
Wat een gek idee ...

Dus, waarom hebben te leven homo's in een getto , achter muren? Heeft hij het getto oog gegeven een mooie naam ? "Theresienstadt", mischien? "Nieuw Dachau"? Het is de plicht van de overheid om de straten veilig te maken voor iedereen.Dan staat het zo ver, dat onschuldige mensen nodig hebben te leven in gesloten verbindingen, terwijl de pestkoppen bezitten de straten?

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

It is a hoax Manfred.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

'Jongen (16) uit McDonald's gezet omdat hij homo is'

Een 16-jarige jongen zou deze week door een manager van McDonald's uit het restaurant bij De Kuip in Rotterdam zijn gezet, omdat hij homoseksueel is. De manager zou tegen de jongen hebben gezegd 'hun soort mensen' liever niet in het restaurant te zien. ,,Van de zotte,'' stelt Matthijs Kuijpers, die op Facebook melding maakte van het voorval.

Kuijpers stelt dat zijn dochter met de vriend en een vriendin eergisteren na een bioscoopbezoek nog wat wilden eten bij McDonald's bij De Kuip. Toen ze binnenkwamen maakte een groepje jongeren met Noord-Afrikaans uiterlijk, opmerkingen naar de jongen. Door zijn 'vrouwelijke gedragingen' dachten ze dat hij homo is, aldus Kuijpers. ,,Ze riepen scheldwoorden als kankerhomo.''

Vertrekken
Na ongeveer een kwartier zou de manager, volgens Kuijpers ook van Noord-Afrikaanse afkomst, op het drietal zijn afgestapt. Hij zou hebben gezegd 'hun soort mensen liever niet in het restaurant te willen hebben'. Hij zou de drie vervolgens hebben verzocht om meteen te vertrekken, omdat het restaurant zou sluiten. De andere gasten konden volgens Kuijpers wel blijven zitten.

Kuijpers noemt het kwalijk dat de jongen uit het restaurant is gezet. ,,Voor hetzelfde geld was die groep jongens achter hem aan gegaan en hadden ze hem in elkaar geslagen. Deze McDonald's zit toch op een redelijk afgelegen plek.''

Kuijpers plaatste het bericht op Facebook, omdat hij vindt dat dit soort dingen niet kunnen. ,,Het gaat om bewustwording. Dit is van de zotte. Het is 2015 en die jongen is bang om door Rotterdam-Zuid te lopen.'' De jongen denkt volgens Kuijpers nog na over het doen van aangifte.

Ophef
Op Facebook is ophef ontstaan over het bericht. ,,Sprakeloos! Wat een discriminatie,'' is een van de reacties. Een ander stelt dat ze zich moeten schamen bij McDonald's De Kuip. ,,Er is niks mis met homoseksuelen. Het zijn net zo goed normale mensen en geen uitschot. Ze hadden beter de groep jongeren het restaurant uit kunnen zetten wegens het lastig vallen van andere klanten.''

McDonald's is op de hoogte van het Facebookbericht. ,,We nemen het zeker serieus en doen er grondig onderzoek naar voordat we een reactie geven,'' zegt een woordvoerder.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20825
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door King George »

Maar dat is toch gewoon de heilige Islamitische geloofsvrijheid?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

Homo’s in de klas vaak zondebok

door John Maes

Voor homo- en biseksuele tieners blijkt uit de kast komen op sommige middelbare scholen in Utrecht geen pretje. Veel medeleerlingen willen niet met hen bevriend zijn of zelfs naast hen zitten.

Dat blijkt uit een gezondheidsrapportage over scholieren in klas 2 en klas 4. Met name in wijken als Kanaleneiland en Overvecht is de houding door Turkse en Marokkaanse jongeren tegenover klasgenoten met een andere (ontluikende) seksuele voorkeur ronduit negatief.

De genoemde percentages in de eerste gemeentelijke meting zijn schokkend. Zo denkt slechts één op de vijf leerlingen dat een klasgenoot met een andere geaardheid daarvoor uit kan komen.

Slechts één op de drie vmbo'ers wil een homo als vriend hebben. De helft wil in de pauze liever niet eens naast een homoseksuele klasgenoot zitten, en maakt hem duidelijk dat hij/zij van hem/haar af moet blijven.

Onder jongens en bij Turkse en Marokkaanse tieners zijn deze percentages nog hoger. In het rapport zijn ze echter niet verder uitgesplitst. Het onderzoek is gehouden onder bijna 4000 leerlingen op veertien scholen. Kinderen in klas 4 zijn milder dan in klas 2.

"Die cijfers zijn behoorlijk dramatisch. Dit is geen veilige omgeving", zegt raadslid Anne-Marijke Podt. "Sinds 2013 is voorlichting op scholen hierover verplicht. Je merkt dat scholen waar het het hardste nodig is, daar huiverig voor waren."

Podt gaat het onderwerp agenderen in de gemeenteraad, maar vindt evenwel dat er genoeg beleid is om het probleem aan te pakken. Ze doelt daarmee onder meer op de 'regenboogagenda', een actieplan om de zichtbaarheid, veiligheid en acceptatie te vergroten van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders.

Een belangrijk onderdeel daarvan is voorlichting op scholen. "Het streven van de gemeente is dat in 2016 alle scholen voldoen aan de verplichting", valt in de regenboogagenda te lezen. De Onderwijsinspectie onderzoekt dit jaar of dat ook zo is en komt in de eerste helft van 2016 met haar rapport.

GroenLinks-raadslid Fred Dekkers spreekt van een 'stevig, maar onderkend probleem'. Hij roept scholen op het onderwerp nog eens te agenderen, en wijt schroom en onhandigheid als oorzaken dat totnogtoe onvoldoende te doen. Dekkers gaat schriftelijke vragen stellen.

Het gemeentebestuur onderkent dat scholen in de wijken Overvecht, Noordwest en Zuidwest minder tolerant zijn ten opzichte van homoseksualiteit dan leerlingen uit de andere wijken in de stad. Maar: "Uit het onderzoek kan niet de conclusie getrokken worden dat homoseksuele jongeren in deze wijken problemen hebben."

Het COC was gisteren niet bereikbaar voor een reactie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20825
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door King George »

De linkse Gutmenschen kennen ook zo hun roep om minder:

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Schepsel! »

Ariel schreef:
Homo’s in de klas vaak zondebok

door John Maes

Voor homo- en biseksuele tieners blijkt uit de kast komen op sommige middelbare scholen in Utrecht geen pretje. Veel medeleerlingen willen niet met hen bevriend zijn of zelfs naast hen zitten.

Dat blijkt uit een gezondheidsrapportage over scholieren in klas 2 en klas 4. Met name in wijken als Kanaleneiland en Overvecht is de houding door Turkse en Marokkaanse jongeren tegenover klasgenoten met een andere (ontluikende) seksuele voorkeur ronduit negatief.

De genoemde percentages in de eerste gemeentelijke meting zijn schokkend. Zo denkt slechts één op de vijf leerlingen dat een klasgenoot met een andere geaardheid daarvoor uit kan komen.

Slechts één op de drie vmbo'ers wil een homo als vriend hebben. De helft wil in de pauze liever niet eens naast een homoseksuele klasgenoot zitten, en maakt hem duidelijk dat hij/zij van hem/haar af moet blijven.

Onder jongens en bij Turkse en Marokkaanse tieners zijn deze percentages nog hoger. In het rapport zijn ze echter niet verder uitgesplitst. Het onderzoek is gehouden onder bijna 4000 leerlingen op veertien scholen. Kinderen in klas 4 zijn milder dan in klas 2.

"Die cijfers zijn behoorlijk dramatisch. Dit is geen veilige omgeving", zegt raadslid Anne-Marijke Podt. "Sinds 2013 is voorlichting op scholen hierover verplicht. Je merkt dat scholen waar het het hardste nodig is, daar huiverig voor waren."

Podt gaat het onderwerp agenderen in de gemeenteraad, maar vindt evenwel dat er genoeg beleid is om het probleem aan te pakken. Ze doelt daarmee onder meer op de 'regenboogagenda', een actieplan om de zichtbaarheid, veiligheid en acceptatie te vergroten van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders.

Een belangrijk onderdeel daarvan is voorlichting op scholen. "Het streven van de gemeente is dat in 2016 alle scholen voldoen aan de verplichting", valt in de regenboogagenda te lezen. De Onderwijsinspectie onderzoekt dit jaar of dat ook zo is en komt in de eerste helft van 2016 met haar rapport.

GroenLinks-raadslid Fred Dekkers spreekt van een 'stevig, maar onderkend probleem'. Hij roept scholen op het onderwerp nog eens te agenderen, en wijt schroom en onhandigheid als oorzaken dat totnogtoe onvoldoende te doen. Dekkers gaat schriftelijke vragen stellen.

Het gemeentebestuur onderkent dat scholen in de wijken Overvecht, Noordwest en Zuidwest minder tolerant zijn ten opzichte van homoseksualiteit dan leerlingen uit de andere wijken in de stad. Maar: "Uit het onderzoek kan niet de conclusie getrokken worden dat homoseksuele jongeren in deze wijken problemen hebben."

Het COC was gisteren niet bereikbaar voor een reactie.
En maar discriminatie brullen :sly7: :rolleyes:
(^v^)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20825
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Gezellige foto's uit het Kalifaat IS

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20825
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Wat een heerlijke heersende moraal brengen die Moslims toch mee

Bericht door King George »

ALPHEN AAN DEN RIJN - Een groep vluchtelingen in de Alphense gevangenis zou stelselmatig worden mishandeld, bedreigd en uitgescholden vanwege hun seksuele geaardheid. Andere vluchtelingen zouden zich hier schuldig aan maken.
http://www.omroepwest.nl/nieuws/3010892 ... pheldering
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47941
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Pilgrim »

Amsterdams homostel met dood bedreigd door buren

Redactie RTL Nieuws, 3-7-2016

''Alle homo's moeten dood, om te beginnen met jullie.'' Deze bedreiging zouden de buren hebben geuit het adres van Daan Winter-Stroman en zijn partner Wim. Het stel staat machteloos tegen de bedreigingen. De politie heeft geadviseerd om geen aangifte te doen tegen de buren om erger te voorkomen.

Daan heeft lang getwijfeld, maar uiteindelijk toch besloten om over de pesterijen te schrijven op zijn Facebook-pagina. Dit omdat volgens hem de politie, gemeente Amsterdam en de woningstichting die de woning in Amsterdam Nieuw-West verhuurt, te weinig zouden doen aan de bedreigingen. Winter is naar eigen zeggen sinds 30 mei niet meer alleen naar buiten geweest en is doodsbang. Daan: ''Ik zal niet beschrijven wat er allemaal gezegd is, het is te smerig voor woorden.''

Volgens Daan hebben zijn Marokkaanse buren gedreigd toe te slaan op een onverwacht moment. Ook wordt het stel regelmatig uit de slaap gehouden en worden er stenen en andere voorwerpen tegen hun ramen gegooid. De hond van het stel kan niet meer in de tuin lopen omdat de buren ook regelmatig scherpe voorwerpen in de tuin gooien.

Weg uit Amsterdam
Daan en Wim willen niets liever dan weg uit Amsterdam. De verhuurder kan het stel echter niet met urgentie buiten de stad onderbrengen. Een woning elders in de hoofdstad, die hen is aangeboden, ziet het stel niet zitten. Maar het ergste vindt Daan dat de pesters nauwelijks worden aangepast en 'wij moeten wijken voor terreur,' zegt hij in zijn betoog op Facebook.

De politie zegt de zaak in de gaten te houden, maar heeft het stel geadviseerd geen aangifte te doen. De politie heeft het stel verteld een groep hangjongeren in het vizier te hebben die in actie zouden komen zodra er aangifte tegen de buren zou worden gedaan. De Fractie van VNL in de Tweede Kamer heeft [url=http://de%20minister%20van%20veiligheid%20en%20justitie%20en%20de%20minister%20van%20onderwijs,%20cultuur%20en%20wetenschap/]schriftelijke vragen[/url] gesteld aan de ministers van Veiligheid en Justitie en van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/nationa ... ailsignout
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

Bedreigd homostel ontvlucht woning. Via hun facebook.
Lieve vrienden,
Bedankt voor al jullie steun, wat zijn wij hier blij mee.

Ik heb gisteren toch aangifte gedaan omdat ik door een vriend van de buurjongen weer bedreigd ben.

We hebben vannacht in een hotel geslapen en gaan straks voor een paar dagen ergens heen. Daarna weten we niet hoe het verder gaat. RTL nieuws komt straks langs en vanavond komt het op tv.

Opvang is er in Nederland niet voor ons. Wel voor vrouwen, homo's die moslim zijn, maar niet voor ons.

IK heb gevraagd of we naar een vluchtelingen kamp in Nederland mogen zodat we een bed hebben, maar dat kan niet.

Het enige wat de gemeente Amsterdam hoeft te doen is het woord urgent door te geven. Maar dat doen ze niet.

Wij zijn nu Nederlandse vluchtelingen
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20825
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door King George »

Met dank aan geïmporteerde achterlijkheid dus nu niet erkende echte vluchtelingen in ons eigen land.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

Ahhh, gelukkig. Niks aan de hand. Stadsdeelvoorzitter Achmed Baadoud heeft met de buren van het homostel Nieuw-West gesproken, en "Zij ontkennen homohaat".

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20825
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door King George »

De politie zegt de zaak in de gaten te houden, maar heeft het stel geadviseerd geen aangifte te doen. De politie heeft het stel verteld een groep hangjongeren in het vizier te hebben die in actie zouden komen zodra er aangifte tegen de buren zou worden gedaan.
M.a.w.: Dan weet de politie dus dat er bedreigingen zijn geuit. En bedreigingen zijn strafbaar. Dus werk aan de winkel en opsporen en oppakken en vervolgen in plaats van deze groep rond te laten hangen. Dit is weer de lafheid van overheid en justitie ten top.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20825
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

Het homostel Daan en Willem is niet het enige stel in Nieuw-West dat het slachtoffer is van homohaat. Achmed Baâdoud, van stadsdeel Nieuw-West, laat weten dat er nog een stel is dat geïntimideerd wordt door jongeren uit de buurt.

Het gaat om een getrouwd stel, ook zij willen wegens aanhoudende treiterij weg uit Amsterdam, of in ieder geval uit Nieuw-West vandaan. Baâdoud zegt inmiddels contact te hebben gehad met Daan en Willem, zij hebben hun woning aan het Sierplein inmiddels verruild voor een hotel elders in de stad. 'Ik voel me echt klote over de situatie', aldus Baâdoud.

De stadsdeelvoorzitter heeft ook gesproken met de buren van het stel, het gaat om een gezin met twee zoons. 'Het is volgens hen begonnen met wederzijdse overlast. De moeder zegt zich ook bedreigd te voelen, Daan en Willem hebben volgens haar Marokkanen-haat. Homohaat van hun kant wordt ontkend.'
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

We gaan nog even verder met de soap Daan en Willem versus Marokkaanse buren.
Daan en Willem uit Nieuw-West, die hun Marokkaanse buren beschuldigen van homohaat, hebben het verhaal vrijwel geheel verzonnen. Dat zegt het Marokkaanse gezin dat nu zelf ook zit ondergedoken.

'Iedereen neemt maar klakkeloos aan dat wat Daan en Wim schrijven de waarheid is, maar het is vrijwel geheel verzonnen. Vrijwel niemand kwam bij ons om onze kant te horen', zegt de 69-jarige moeder tegen De Telegraaf. 'Geloof me: wij hebben absoluut niets tegen homo’s. Voor ons maakt het niet uit of je nu Christen, Turk, Nederlander of homoseksueel bent.'

Het gaat volgens de dochter van het gezin om een gewone burenruzie, die draait om geluidsoverlast. 'Mijn moeder is slechthorend, waardoor ze nogal luid praat. Daarbij zijn de huizen uit de jaren ’70 aan het Sierplein extreem gehorig. Wij horen de buren ook praten, alleen klagen wij daar niet over. Zulke geluiden horen bij het leven in zo’n complex.
Marokkaans gezin doet aangifte tegen homostel

Het Marokkaanse gezin dat wordt beticht van homohaat heeft aangifte gedaan bij de politie. Zij voelen zich bedreigd door hun buren Daan en Willem.

Het homostel vertelde deze week tegen AT5 dat juist zij worden bedreigd en gepest door het gezin. Net als Daan en Willem zijn ook de buren ondergedoken. 'De laatste dagen zijn we heel erg aangevallen in de media. Mijn oma is angstig weggegaan uit haar eigen huis. Ook durft ze de buurt niet meer in vanwege schaamte door wat de media heeft geplaatst', zegt de kleindochter van het gezin.

De ophef startte nadat Daan en Willem bekendmaakten dat ze door hun buren waren weggepest vanwege homohaat. Het Marokkaanse gezin is het totaal niet eens met deze versie het verhaal en zegt zelf te zijn lastiggevallen door het homostel. 'Ze bonkten op de muren. In de avond laat aanbellen. Op het keukenraam slaan. Ze hebben mijn oma en ooms uitgescholden voor "kutmarokkaan" en "immigrant" en gaat zo maar door. De beschuldigingen kloppen totaal niet. Maar er is zeker een burenruzie', vertelt de kleindochter.

Het Marokkaanse gezin zegt zelf bedreigd te zijn door Daan en Willem. De kleindochter zegt daarover: 'We hebben aangifte gedaan omdat afgelopen zondag één iemand van het stel met een honkbalknuppel naar mijn oma is gegaan. Ze is er heel erg van geschrokken. Ze is na het incident ook meteen vertrokken van haar huis. Van homohaat is totaal geen sprake, dat mag ook niet gebeuren.'
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75861
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door Ariel »

Dit is het verhaal van Daan en Willem.
Het stel deed hun verhaal en legde uit hoe een burenruzie ontaardde in scheldpartijen en uiteindelijk zelfs doodsbedreigingen. 'We zijn er in november komen wonen en het begon al meteen met geluidsoverlast. Daar hebben we over gepraat met de buren. Een gezin met een tweeling, twee jongens. We hebben elkaar de hand geschud en gezegd: "We zijn vrienden".'

De volgende confrontatie volgde al snel. 'Het ging hele nachten door, we konden er niet door slapen. Toen ben ik (Willem red.) er met veel boosheid op afgegaan maar het hielp allemaal niets.' Maar de homogerelateerde pesterijen begonnen volgens het stel pas nadat ze in februari trouwden. 'Er werden bloemen bezorgd maar we waren niet thuis. Op het kaartje stond dus: "Gefeliciteerd met jullie huwelijk". Toen wisten ze: die kerels zijn getrouwd. Vanaf dat moment werd er opzettelijk lawaai gemaakt'

Toen Daan en Willem in mei contact zochten omdat er lawaai gemaakt werd, liep het conflict echt uit de hand. "Toen begonnen ze te schreeuwen: "Vuile homo's! Kontneukers! Jullie moeten dood!"', zegt Willem. 'Ze maakten van hun gezicht een masker. "We gaan je doden! En die kleine pakken we als eerste. Niemand weet dat wij het gedaan en het komt op een moment dat je het niet meer verwacht. Wacht maar af! Wacht maar! We komen".'
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20825
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Bericht door King George »

Van wie zou dit pamflet nou afkomstig kunnen zijn? Inspiratie opgehaald hier?
Homohaatfolders in 020 waarschijnlijk islamitisch

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Plaats reactie