Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45678
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 24, 2019 11:46 pm

Hoofdredacteur Gaykrant in elkaar geslagen “door getinte gasten” – Waarschuwde vorig jaar nog voor toenemende homofobie

Door Wout Willemsen, 24 mei 2019

Afbeelding

Zojuist maakte de hoofdredacteur van de Gaykrant, Hans Prummel (foto), bekend dat hij in elkaar is geslagen ‘door twee getinte gasten’. Hij waarschuwde vorig jaar al dat de situatie van homo’s twintig jaar geleden beter was dan nu. Hij werd toen uitgejouwd en beschuldigd van ‘extreemrechtse haatpropaganda’.

Oh wat was hij toch extreemrechts en bevooroordeeld toen hij gewoon het toenemende gevaar aanstipte en niet bang was om de oorzaak aan te wijzen. Schande sprak men er van, al kon hij natuurlijk niet té hard worden aangepakt vanwege zijn eigen geaardheid en inzet voor de homogemeenschap. De twee meest typerende reacties op zijn NPO Radio 1 interview staan nog steeds bovenaan:

Afbeelding

‘Walgelijke stemmingmakerij’, nou was Prummel zelf ook niet zo blij met hoe het citaat zonder context op Twitter verscheen. Maar toch bleek het, tenzij hij nu op Facebook liegt, wel de lading te dekken en lijkt hij toch een punt te hebben gehad:

Afbeelding

Wordt het nu wéér wegkijken? Had Prummel gewoon stilletjes aangifte moeten doen, in plaats van dit zomaar openbaar op Facebook te zetten? ‘Waarom noem je nou de huidskleur van deze homofoben erbij, Hans?’ Je voelt dergelijke reacties al aankomen, net als toen vlak na zijn interview:

Afbeelding

Gelukkig lijkt hij er goed vanaf te zijn gekomen. Nu mag hij zich waarschijnlijk de komende dagen gaan lopen verantwoorden over waarom hij de jongens had uitgelokt of roept er iemand dat hij wellicht was begonnen. Alles om de oogkleppen maar op te kunnen houden en niet te hoeven geloven aan het feit dat Prummel het gewoon bij het rechte eind had.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... homofobie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45678
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 18, 2019 1:39 am

Historicus waarschuwt Europa voor ‘Homo Holocaust’ door massa immigratie moslims

Posted on 17/07/2019

Afbeelding
Berlijns protest tegen het vele, vaak zeer gewelddadige en soms dodelijke homohaat in en rond islamitische migrantenwijken zoals Neukölln. Media moesten inmiddels toegeven dat ‘bijna alle’ aanvallers jonge migranten zijn. (Afbeelding: Getty Images (2)).

‘De Homo Holocaust is al begonnen, echter niet in Rusland, Hongarije of Polen, maar in Engeland, Frankrijk en Duitsland’

De Russisch-Israëlische historicus en journalist Alexander Maistrovoy reageerde twee dagen geleden op een interview van zijn ‘progressieve’ Israëlische collega Yuval Harari met de Britse Guardian, waarin deze waarschuwde dat de zogenaamde ‘homofobie’ in Rusland en Oost Europa tot een nieuwe Holocaust kan leiden. Maistrovoy veegt de vloer aan met deze misleidende voorstelling van zaken, en laat met tal van feiten en links zien dat indien homo’s in Europa al een Holocaust zouden moeten vrezen, deze niet door Russen, Polen en Hongaren zal worden uitgevoerd, maar door de vele moslims die Europa heeft binnengelaten.

Harari is met een aantal bestsellers achter zijn naam een ware ‘goeroe’ voor progressieven geworden. Polen, Hongarije en Rusland zijn volgens hem de grootste gevaren voor de LGBT gemeenschap, een stelling die maar al te graag door de media en politiek in West Europa wordt herhaald.

Maistrovoy: ‘Het bewijst hoe diep deze mensen zijn gezonken, hoe ver ze van de realiteit afstaan. Zelfs zulke duidelijke en schokkende zaken zoals het bloedbad in Orlando (uitgevoerd door een moslim in een Gay Bar) heeft hen geen realistische kijk op de wereld gegeven.’

Harari en andere progressieven wijzen bijvoorbeeld op de Russische wet die homo propaganda aan minderjarigen verbiedt. De media proberen met even tendentieuze als angstaanjagende headlines zoals ‘Hongarije en Polen zijn de EU hoofdsteden van homofobie’ en ‘Polen kiest een nieuwe topvijand: homo’s’ de mensen zoveel mogelijk tegen deze conservatieve landen op te zetten.

De grootste linkse Israëlische krant Haaretz publiceerde een lijst met ‘homofobe’ landen, en zette de VS onder Donald Trump op de achtste plaats, na een aantal islamitische landen aangevuld met Japan en het gemengd christelijk-islamitische Tanzania.

Amper cijfers over Rusland en Oost Europa
Er zijn amper cijfers die de beweringen dat homo’s hun leven in Rusland en Oost Europa niet zeker zijn ondersteunen. Het laatste incident in Hongarije dateert uit maart 2008, toen deelnemers aan de Gay Pride werden aangevallen. Rusland telde in 2015 zo’n 65 gevallen van homohaat. ‘Maar is dat veel voor een land met meer dan 140 miljoen inwoners?’ vraagt Maistrovoy zich af. Bovendien is bekend dat men in grote Russische steden veel toleranter is voor LGBT personen.

De historicus doet vervolgens een kleine greep uit de homohaat gevallen die niet uit de Europese media konden worden gehouden, en beperkt zich daarbij tot voornamelijk Groot Brittannië, Duitsland en Frankrijk.

Groot Brittannië
Aanvallen op LGBT mensen stijgen de laatste vier jaar met bijna 80%’. Maistrovoy: ‘In de afgelopen jaren is er zoals we weten een enorme toestroom van (voornamelijk moslim) migranten uit Azië en Afrika geweest. Je hoeft geen Sherlock Holmes te zijn om een oorzaak-gevolg relatie te vinden.’

Volgens Wikipedia steeg het aantal haatmisdrijven tegen Engelse en Schotse transgenders tussen 2016/2017 en 2018/2019 met 81%. In januari van dit jaar legden CCTV camera’s een van de vele aanvallen met bijtend zuur op een homo vast. De namen van de daders? Huseyin Onel, Mehmet Tekegac, Onur Ardic, Guven Ulas, Mustafa Kiziltan, Serkan Kiziltan. ‘Echte Polen, hè?’ spot Maistrovoy.

Duitsland
De Irish Times berichtte in juli 2018 over de ‘culturele botsing in multiculturele wijken zoals Neukölln’ (wat qua grootte en inwoners een stad op zich is). Een eigenaar van een Gay Bar zei dat de houding tegenover homo’s verslechtert nu er steeds meer moslimmigranten uit extreem homofobische landen zoals Afghanistan, Syrië en Noord Afrika (Marokko, Algerije, Tunesië, Libië) worden binnengelaten. Het aantal hate crimes tegen homo’s steeg de afgelopen periode ‘nog maar’ met 12%, maar gevreesd wordt dat dit slechts het begin is.

De Berliner Zeitung (via Breitbart) gaf dat in oktober toe, en schreef ronduit dat er nog nooit zoveel aanvallen op homo’s in de Duitse hoofdstad zijn geweest, en dat bijna alle daders ‘jonge mannen met een migrantenachtergrond’ zijn.

Frankrijk
France24 meldde in november dat de ‘stortvloed’ van aanvallen op Franse homo’s nog maar ‘het topje van de ijsberg’ is, en er in één jaar een stijging van 15% werd geregistreerd. Zo lokken sommige moslims via gay dating apps nietsvermoedende homo’s naar een afgelegen plek om hen daar te vermoorden (Le Parisien via Breitbart), iets wat ook al in Nederland gebeurt lijkt te zijn.

Een 21 jarige Tunesische migrant werd gearresteerd nadat hij met een mes een homo had doodgestoken en diens vriend had opengereten. Het was één van de vele recente aanvallen van migranten op LGBT mensen in Parijs, zo schreef Actu 17 (via Breitbart). Eerder haalde de moord op een transgendere sekswerker door negen migranten, die een bende vormden die prostituees en hun klanten beroofde, het nieuws.

In dit verband werd gewezen op een andere moord op een 27 jarige transgendere vrouw in Zwitserland, die door Afrikaanse migranten werd gedrogeerd en verdronken. ‘Als Hongaren in Noord Afrika wonen, moet dit ongetwijfeld hun smerige werk zijn,’ vervolgt de historicus cynisch.

Aangevallen door drie ‘kansen voor Europa’
Zijn progressieve collega Hariri klaagde erover dat homo’s in Europa in toenemende mate achter (rechts)populistische partijen gaan staan, zoals het Rassemblement National van Marine Le Pen. De 20 jarige Franse homo student Guillaume Laroze legde uit waarom. ‘Ik werd op een station in Parijs door drie ‘kansen voor Frankrijk’ aangevallen,’ waarbij ‘kansen voor Frankrijk’ de sarcastische bijnaam is voor moslimmigranten, verwijzend naar socialistische leiders die met deze term de islamisering van hun land aan de Fransen proberen te verkopen.

Andere nog maar kort gearriveerde ‘kansen’ voor Europa slachtten in Zweden een homo af en bonden vervolgens een slang om zijn nek. Maistrovoy: ‘Dit kan ongetwijfeld als de triomf van het multiculturalisme worden gezien.’

Groot verschil tussen afwijzen en haten
De historicus erkent dat Oost Europeanen en Russen weliswaar niet staan te juichen over homo’s, ‘maar er is een groot verschil met haten. Polen, Hongaren en Russen bemoeien zich niet met het persoonlijke leven van homo’s. Die kunnen daar hun eigen clubs, cafés, ontmoetingsplekken en forums hebben. De anderen mensen willen enkel dat de LGBT gemeenschap niet hun normen, ideeën en waarden aan de rest opleggen, bijvoorbeeld met opgetuigde gay parades, propaganda onder kinderen en adolescenten, en wetten die erop uit zijn de Joods-christelijke basis te vernietigen,’ zoals in de VS en Europa gebeurt.

‘De geleerde Westerse elite heeft deze barbaren binnengehaald’
De enige ‘geaccepteerde’ gepraktiseerde vorm van homoseksualiteit in de moslimwereld stamt uit de oudheid, namelijk het verkrachten van een na een strijd of oorlog overwonnen vijand, om zo je superioriteit te laten blijken. ‘Dit werd en wordt enkel door primitieve mensen gedaan,’ vervolgt de historicus, wijzend op de wreedheden die werden begaan tegen de Libische leider Gadaffi en de Amerikaanse afgezant Christopher Stevens.

Alle andere vormen van homo relaties zijn verder strikt taboe in de islam. Transgenders moeten worden uitgeroeid of verbannen als ‘zwakzinnige’ personen of ‘duivelse schepselen’. ‘Deze ideeën worden er diep ingeprent door meedogenloze islamitische wetten. Slechts 5% van de Palestijnen en 6% van de Libanezen accepteren homo relaties,’ zo laat de Arab Barometer zien.

‘Maar de geleerde elite in het Westen heeft deze barbaren binnengehaald. Ze lieten de wolven los in hun eigen konijnenhok, en waren toen verbaasd dat er iets mis ging met die arme konijnen.’

‘Homo Holocaust is al begonnen’
‘Harari is bang voor een herhaling van de Holocaust, deze keer een Homo Holocaust. Hij heeft gelijk. De Holocaust is al begonnen, echter niet in Rusland, Hongarije of Polen, maar in Engeland, Frankrijk en Duitsland,’ en in de rest van ‘progressief’ en ‘liberaal’ West Europa.

‘Niettemin ben ik optimistisch,’ besluit Maistrovoy. ‘Ik hoop dat homo’s – in tegenstelling tot de Joden in de tijd van de Nazi’s – een plek hebben om naar te ontsnappen. Dat zou bijvoorbeeld wel eens het Hongarije van Viktor Orban kunnen zijn, waar ze heel veilig kunnen bestaan, zij het zonder vulgaire en uitdagende uitspattingen.’ (1)

Xander

(1) Arutz 7
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/h ... e-moslims/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74329
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Berichtdoor Ariel » Di Apr 14, 2020 12:09 pm

Een paar dagen geleden werden Fabio Viana en Daniël Schepers uitgescholden en bespuugd door een stel jeugdige Marokkanen. Ze keken te lang naar de knaapjes, en ja dat moet je niet doen. Daar kunnen onze Marokkaanse zonnetjes niet tegen.

De scheldpartijen sneden Fabio Viana en Daniël Schepers door de ziel, toen ze zaterdag voor een supermarkt in Amsterdam-Oost werden belaagd omdat ze hand in hand liepen. ’Vieze homo’s, kankerhomo’s!’ Onze ’lieve hoofdstad’ was opnieuw het toneel van homohaat. En daar bleef het niet bij, want de beide slachtoffers werden ook nog eens vol in het gezicht gespuugd.

Spoiler! :
Fabio Viana is bepaald niet bang. Veel andere slachtoffers zouden snel weggaan, maar de geboren Braziliaan besloot zijn smartphone te pakken en zijn belagers voor de ingang van de supermarkt te filmen, om zo vol in beeld te krijgen wie de jongens zijn die de ene na de andere belediging naar hun hoofd slingerden en later ook begonnen te schoppen.

De beelden, waarop ook is te zien dat een dappere blonde vrouw probeert in te grijpen, gaan inmiddels viraal op sociale media. Binnen een paar uur was de schokkende video al honderdduizenden keren bekeken. „Het rare is dat de jongen die het meest aan het schelden was, zichzelf ook ging filmen”, zegt Daniël. „Hij wilde, dat vermoeden we, niet afgaan voor zijn vrienden.” Toch probeerde hij enkele malen met zijn capuchon zijn gezicht te verbergen toen hij doorhad dat hij wel erg pontificaal in beeld was.

Het stel ging zaterdag naar de Lidl om enkele noodzakelijke boodschappen te doen. Toen ze aankwamen werden ze, hand in hand lopend, meteen opgemerkt. „We werden meteen uitgescholden”, legt Fabio uit. „We waren vieze homo’s, kankerhomo’s en we hadden kankermoeders. Ik zou ook dood moeten gaan aan die ziekte.”

Bewijs
Hij nam meteen contact op met Roze in Blauw, het politienetwerk dat zich bezighoudt met de bestrijding van antihomoseksueel geweld, en vertelde wat er op dat moment aan de hand was.

„De meeste jongens in het groepje renden al snel weg, maar eentje bleef doorgaan. Hij schopte ook naar ons. Toen hij doorhad dat er echt agenten zouden komen, ging ook hij ervandoor. Eigenlijk wilde ik hem staande houden tot ze er waren, maar mij is ooit geadviseerd vooral te zorgen voor bewijs.”

Nadat de politie was geweest en de beelden had gezien, werd het tweetal aangeraden aangifte te doen. Ze hebben zondag eind van de middag een afspraak bij de politie. Daar laten ze ook weten wat er gebeurde nadat de agenten waren vertrokken.

Fabio: „Het leek weer rustig, maar nadat we onze boodschappen hadden gedaan, reden er twee jongens – anderen dan op de video – op een scooter langs die ons vol in het gezicht spuugden. Altijd al vies, maar in deze tijd van het coronavirus ook gevaarlijk. Ik hoop dat we getest kunnen worden.” Het kenteken van het voertuig staat ook op beeld.

Bekende groep
Justitieminister Ferd Grapperhaus ’likete’ al snel een Twitter-bericht over het incident. In Amsterdam liet raadslid Annabel Nanninga van Forum voor Democratie meteen weten mondelinge vragen te zullen stellen.

„Deze jongeren maken deel uit van een in de buurt bekende groep”, weet ze inmiddels. „De politie moet niet de aangifte afwachten, maar meteen die gasten van de straat halen. Dit is een hate crime, en spugen is in deze tijd levensgevaarlijk. Niet afwachten tot het volgende slachtoffer, nu direct hard ingrijpen. Ze hadden al binnen moeten zitten.”

,,Wij hebben de beelden zelf ook gezien en pakken het heel serieus op”, aldus een woordvoerster van de politie. ,,Normaal gesproken duurt het even voor je aangifte kunt doen van een zogenoemd 'klachtdelict'. Het aangifteproces is nu versneld.”

Een 15-jarige verdachte heeft zichzelf inmiddels gemeld op het bureau, laat de politie maandagavond weten.

Angst
Fabio heeft de Nederlandse nationaliteit, maar is jaren geleden vertrokken uit Brazilië waar hij zich als homo niet veilig waande. „Sterker, Brazilië is een van de meest homo-onvriendelijke landen in de wereld. Er zit een president, Bolsonaro, die heeft gezegd dat je beter een dode zoon kunt hebben dan een homoseksuele.”

Hij had verwacht in wat velen de homohoofdstad van de wereld noemen, veilig te zijn. Maar het aantal incidenten stapelt zich de laatste jaren fors op. „Daarom is het belangrijk dat elke homo aangifte doet. Als we het maar laten zitten, komt er nooit een einde aan. Ik had dit niet verwacht toen ik naar Nederland, maar helaas gebeurt het hier dus ook.”

De twee durven de komende tijd niet naar de supermarkt te gaan, uit angst dat ze opnieuw slachtoffer worden. „We hebben ze natuurlijk wel goed op video, de beelden worden veel bekeken en verspreid”, zegt Daniël. „De kans bestaat dat er jongens uit die groep staan te posten om ons op te wachten.”

Maar ondanks die dreiging zijn ze het over één ding eens: „We blijven hand in hand lopen!”

https://www.telegraaf.nl/nieuws/8585917 ... -einde-aan


Het Marokkaantje die het homostel bedreigde zit nu vast

De jongen van 15 die is aangehouden voor het beledigen van een homokoppel in Amsterdam zit dinsdag nog vast. Dat komt doordat hij dit nieuwe strafbare feit zou hebben gepleegd tijdens „een schorsing die al liep”, aldus een woordvoerster van de politie. Van welk eerder feit de jongen wordt verdacht kan ze niet zeggen. Ze bevestigt dat het de 15-jarige jongen is die in een filmpje op YouTube over het voorval wordt geïnterviewd.

Hij zegt daarin dat het stel een opmerking maakte over ’moslims die door homo’s geobsedeerd zijn’. Vervolgens ontstond een woordenwisseling en was er sprake van duwen. Een van de twee belaagde mannen heeft beelden van het incident online gezet. Daarin is in elk geval de term ’kankerhomo’s’ te horen en ’gays is not normal’.


Uiteraard is dit alles niet de schuld van de homophobe marokkaan Jordy, maar heus toch echt aan Fabio Viana en Daniël Schepers. Nou, dat probleem is dan ook weer opgelost.

Homospuger geeft interview aan enge haatvlogger Youness O.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45678
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 15, 2020 10:08 pm

11 Steentijd-straffen waarmee homoseksuelen in 40 van de 57 islamitische landen vervolgd worden

Geplaatst op 15 april 2020

Afbeelding

In niet minder dan 40 van de 57 islamitische landen bestaan wetten die homoseksualiteit bestraffen en vervolgen. Natuurlijk: je kunt een land en bewoners niet gelijkstellen, maar de met de wetgeving verbonden vooroordelen zijn in de desbetreffende bevolkingen wijdverbreid.

Paradoxaal genoeg zijn het dezelfde landen, waarvan de inwoners door linkse delen van de LGTB-Community hier het meest smachtend verwelkomd worden. Terwijl hetgeen er in het kader van de islamisering op hen afkomt vaak gruwelijk en gewelddadig is. Maar laten we beginnen met de “minder erge” straffen:

1. Geldstraffen:

Wie er als homoseksueel in islamitische landen met geldboetes vanaf komt, die heeft nog geluk. In Algerije bedraagt de boete tot 10.000 Dinar (± € 75,-), in Marokko is dit daarentegen tot 1200 Dirham (± € 110,-). Dat komt overeen met een vierde deel respectievelijk de helft van het gemiddelde inkomen.

2. Gevangenis:

De klassieker en “Evergreen” onder de bestraffingen voor homoseksuelen in islamitische landen. Hier is alles te krijgen tussen enkele dagen tot aan levenslang. Een solide gemiddelde ligt bij 3 tot 10 jaar.

3. Dwangarbeid:

Als bonus bij de gevangenisstraf komt vaak nog dwangarbeid. Bijvoorbeeld in Bangladesh.

4. Stokslagen:

Ontmaskerde homoseksuelen, bijvoorbeeld in Maleisië, worden met verschillende dikke stokken gepijnigd. Kneuzingen en huidwonden zijn de consequentie.

5. Zweepslagen:

Ook deze primitieve soort van bestraffing is een echte klassieker als het erom gaat homoseksuelen in menig islamitisch land te vervolgen. De foltering wordt meestal regelrecht geënsceneerd door een geïnteresseerde mensenmenigte. De gevolgen zijn gapende bloedende wonden, die later grote littekens worden. Niet zelden eindigen zulke excessen zelfs dodelijk. Bijzonder populair is de variant “100 zweepslagen”, verkrijgbaar bijvoorbeeld in Indonesië, op de Malediven, in Jemen en in Saoedi-Arabië.

6. Doodschieten:

Een mens vermoorden met een kop-schot, omdat hij homoseksueel is? Voor een geciviliseerd begrip klinkt dat beestachtig. Afgemeten aan hetgeen er in de volgende punten nog volgt, zou menigeen graag willen dat men hem “alleen maar” zou doodschieten.

7. Ophanging:

Dat het snel gaat, kun je van ophanging niet echt beweren. Want anders dan bij de galg, zoals men die in het Westen nog kent, is het ophangen in islamitische landen, waar dit gepraktiseerd wordt, vaak een martelend langzaam proces. Terwijl in het oude Europa een val vanaf grote hoogte een snelle dood tot gevolg had door nek-breuk, is dat in islamitische landen vaak zelfs omgekeerd. De veroordeelde wordt niet zelden langzaam aan de strop naar boven getrokken en daarbij net zo lang gewurgd tot hij wanhopig rochelend stikt.

8. Onthoofding:

Het klinkt als uit een vreselijke horrorfilm: met een zwaard of een reusachtige machete slaat de beul het hoofd af van de voor hem knielende delinquent. Vooral Saoedi-Arabië haalt steeds opnieuw het nieuws wanneer het op deze grove wijze homoseksuelen terechtstelt.

9. Van het dak gooien:

Door de terreurmilitie “Islamitische Staat” werd het in de jaren-2010 een regelrechte mode om homoseksuelen ondersteboven van daken af te gooien. Geïnspireerd door brutale propagandavideo´s heeft deze bijzonder mens-verachtende straf zich relatief wijd verbreid. Het krasse: vaak overleeft iemand zijn val, maar beneden wacht al een opgehitste menigte toeschouwers op hem.

10. Lynchen:

Terwijl bij alle voornoemde straffen in ieder geval nog gedaan wordt alsof hier nog zoiets als een rechtssysteem achter zou zitten, ziet de lynchmeute daar volledig van af. Wanneer homoseksuelen ontmaskerd worden, moeten ze er in veel islamitische landen op rekenen gewoon gelyncht te worden. Vrienden en buren vallen dan over hen heen. Het kan ook gebeuren dat de eigen broers en zussen een eer-moord plegen – in de regel door doodsteken. Landen zoals Afghanistan leggen voor zulke “eer-moorden” minder strenge straffen op. Maar ook bij het lynchen doet de vooruitgang zijn intrede: iemand richt gegarandeerd zijn smartphone erop en filmt hun laatste minuten.

11. Stenigen:

De onbetwiste koningin onder de onmenselijke en in één woord beestachtige straffen: de steniging. In Nigeria bijvoorbeeld kunnen homoseksuelen hierop rekenen. Ze worden tot aan de borst ingegraven in de grond. Daarna komt er een woedende meute die net zo lang stenen op hen gooit tot hun hoofd volledig vermorzeld is. De steniging staat bekend als bijzonder langzaam, bijzonder pijnlijk en extreem brutaal.

Bron: https://fritzfeed.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/15 ... gd-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74329
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Berichtdoor Ariel » Vr Apr 17, 2020 12:58 am

Juf Maxe de Rijk deugd.

100 deugpunten en 50 gratis mohammedaanse hassanats voor deze geweldige lesbienne die zich in kan leven in het bare moeilijke leven van islamietjes.

‘Ilyas is geen lieverdje, maar het is dapper dat hij zijn verhaal doet’

Dat hij een homokoppel beledigde, is een grote fout van de 15-jarige Ilyas. Maar het is geen slachtofferschap om te vertellen waar je eigen woede vandaan komt, betoogt Maxe de Rijk, docent op een school in Amsterdam-West.

Afgelopen weekend werd een homostel in Amsterdam-Oost uitgescholden en bespuugd door een groepje minderjarige jongens. BN’ers, instanties, media: iedereen buitelde over elkaar heen om te vertellen hoe verschrikkelijk dit was. De regenboogvlag werd veelvuldig gedeeld, menig opinieartikel werd geschreven.

Laat mij beginnen met te zeggen dat het verschrikkelijk ís. Ook ik word weleens uitgescholden als ik op straat loop met mijn vriendin. Dat doet pijn en maakt bang. Haat op iemand anders z’n liefde mag nooit als normaal gezien worden.

De manier waarop er met het incident van afgelopen weekend wordt omgegaan doet mij echter ook pijn. Ik ben docent op een school in Amsterdam-West. De uitscheldende jongens ken ik niet, maar ze hadden zo in mijn klas kunnen zitten. Mijn pijn zit hem in de reacties op het verhaal van dader Ilyas.

Ilyas haalt in een vlog aan dat de mannen een opmerking maakten over moslims, ze hem onterecht van iets beschuldigden en daarna provocerend gingen filmen. Gevoelige punten, waarvan ik weet – na al die uren voor de klas – dat ze oprecht pijn doen bij een jongen als Ilyas. Ilyas werd dus boos en schold het stel meerdere keren grof uit.

Dat uitschelden is een grote fout van Ilyas, dat geeft hij zelf ook toe. De redenen die Ilyas aanhaalt in de video worden nu in verschillende berichten weggezet als slachtofferschap. Dat is oneerlijk. Of je hem nu gelooft of niet: de pijn die Ilyas omschrijft, is er bij jongeren. Het is dapper dat hij zijn kant van het verhaal doet. Dat moeten wij als samenleving, waarin vrijheid van meningsuiting en gesprek centraal staan, niet uit het oog verliezen. Het biedt aanknopingspunten voor het gesprek.

Het is geen slachtofferschap om te vertellen waar je eigen woede vandaan komt. Dit precies wat ik mijn leerlingen ook leer: vertel waarom je boos bent, vertel waar je gevoelens vandaan komen, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Vertellen waar je gevoelens vandaan komen is geen excuus voor fouten die je maakt. Ilyas moet gestraft worden voor wat hij gedaan heeft. Maar willen we echt verder komen, dan moeten we ook naar zijn kant van het verhaal kunnen luisteren.

Ongeveer op hetzelfde moment dat Ilyas de mannen in Amsterdam uitschold, fietste ik met mijn vriendin door Poelenburg in Zaandam. Mijn vriendin vroeg mij: “Zou je hier ook hand in hand lopen.” Zij weet dat ik dat graag doe. “Dat denk ik niet,” reageerde ik toch, “maar als ik in deze wijk docent was, zou ik wel aan al mijn leerlingen vertellen dat ik lesbisch ben.”

Natuurlijk doet het pijn om te beseffen dat je niet in elke wijk jezelf kan zijn, maar echte verandering creëer je door gesprek.

Door mijn leerlingen word ik niet uitgescholden, ze stellen vragen. Voor de meesten ben ik de eerste in hun omgeving die ‘zo is’. Dat is spannend. Eén keer liep een leerling geschrokken weg toen ik het vertelde. Om vervolgens – uit eigen beweging – terug te keren en zijn excuses aan te bieden.

Ik leer mijn leerlingen dat ze zich moeten houden aan de normen en waarden die gelden in de Nederlandse maatschappij. Daar ben ik streng op. Als Ilyas een leerling van me was geweest was ik boos geworden en had ik mijn teleurstelling in hem laten blijken.

Daarna was ik gaan praten. Ik vertel mijn leerlingen altijd hoeveel pijn het doet als je wordt uitgescholden. Ergens herkennen ze zich allemaal in mijn verhaal. Ze zijn allemaal weleens uitgescholden of vies nagekeken op basis van de kleur van hun huid, de hoofddoek van hun moeder, of hun kortgeschoren koppie. Met één verschil: elke keer dat zij worden uitgescholden, verschijnen er geen vlaggen op Instagram, geen verhalen hoe erg het gesteld is met de acceptatie. Nee, deze kinderen kroppen hun woede op. Juist daarom is het goed dat Ilyas zijn verhaal deelt.

Ilyas is misschien geen lieverdje. Hij is echter ook 15, stond onder groepsdruk en heeft nog een leven voor zich. We moeten vertellen hoe verschrikkelijk het is wat hij en zijn vrienden gedaan hebben, maar we moeten ook naar hen willen luisteren. Als we dat niet doen, komen we geen stap verder met elkaar en schieten we tekort in onze eigen Nederlandse normen en waarden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20157
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Berichtdoor King George » Vr Apr 17, 2020 11:56 am

Voor wat zat de dappere Jilmaz eigenlijk in de jeugdgevangenis voordat hij gelijk na zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling in afwachting van zijn rechtszaak zich vergreep aan een groepsmishandeling?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20157
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hebben moslims een hekel aan Homo's ??

Berichtdoor King George » Vr Apr 17, 2020 12:04 pm

Ariel schreef:Een paar dagen geleden werden Fabio Viana en Daniël Schepers uitgescholden en bespuugd door een stel jeugdige Marokkanen. Ze keken te lang naar de knaapjes, en ja dat moet je niet doen. Daar kunnen onze Marokkaanse zonnetjes niet tegen.

De scheldpartijen sneden Fabio Viana en Daniël Schepers door de ziel, toen ze zaterdag voor een supermarkt in Amsterdam-Oost werden belaagd omdat ze hand in hand liepen. ’Vieze homo’s, kankerhomo’s!’ Onze ’lieve hoofdstad’ was opnieuw het toneel van homohaat. En daar bleef het niet bij, want de beide slachtoffers werden ook nog eens vol in het gezicht gespuugd.

Spoiler! :
Fabio Viana is bepaald niet bang. Veel andere slachtoffers zouden snel weggaan, maar de geboren Braziliaan besloot zijn smartphone te pakken en zijn belagers voor de ingang van de supermarkt te filmen, om zo vol in beeld te krijgen wie de jongens zijn die de ene na de andere belediging naar hun hoofd slingerden en later ook begonnen te schoppen.

De beelden, waarop ook is te zien dat een dappere blonde vrouw probeert in te grijpen, gaan inmiddels viraal op sociale media. Binnen een paar uur was de schokkende video al honderdduizenden keren bekeken. „Het rare is dat de jongen die het meest aan het schelden was, zichzelf ook ging filmen”, zegt Daniël. „Hij wilde, dat vermoeden we, niet afgaan voor zijn vrienden.” Toch probeerde hij enkele malen met zijn capuchon zijn gezicht te verbergen toen hij doorhad dat hij wel erg pontificaal in beeld was.

Het stel ging zaterdag naar de Lidl om enkele noodzakelijke boodschappen te doen. Toen ze aankwamen werden ze, hand in hand lopend, meteen opgemerkt. „We werden meteen uitgescholden”, legt Fabio uit. „We waren vieze homo’s, kankerhomo’s en we hadden kankermoeders. Ik zou ook dood moeten gaan aan die ziekte.”

Bewijs
Hij nam meteen contact op met Roze in Blauw, het politienetwerk dat zich bezighoudt met de bestrijding van antihomoseksueel geweld, en vertelde wat er op dat moment aan de hand was.

„De meeste jongens in het groepje renden al snel weg, maar eentje bleef doorgaan. Hij schopte ook naar ons. Toen hij doorhad dat er echt agenten zouden komen, ging ook hij ervandoor. Eigenlijk wilde ik hem staande houden tot ze er waren, maar mij is ooit geadviseerd vooral te zorgen voor bewijs.”

Nadat de politie was geweest en de beelden had gezien, werd het tweetal aangeraden aangifte te doen. Ze hebben zondag eind van de middag een afspraak bij de politie. Daar laten ze ook weten wat er gebeurde nadat de agenten waren vertrokken.

Fabio: „Het leek weer rustig, maar nadat we onze boodschappen hadden gedaan, reden er twee jongens – anderen dan op de video – op een scooter langs die ons vol in het gezicht spuugden. Altijd al vies, maar in deze tijd van het coronavirus ook gevaarlijk. Ik hoop dat we getest kunnen worden.” Het kenteken van het voertuig staat ook op beeld.

Bekende groep
Justitieminister Ferd Grapperhaus ’likete’ al snel een Twitter-bericht over het incident. In Amsterdam liet raadslid Annabel Nanninga van Forum voor Democratie meteen weten mondelinge vragen te zullen stellen.

„Deze jongeren maken deel uit van een in de buurt bekende groep”, weet ze inmiddels. „De politie moet niet de aangifte afwachten, maar meteen die gasten van de straat halen. Dit is een hate crime, en spugen is in deze tijd levensgevaarlijk. Niet afwachten tot het volgende slachtoffer, nu direct hard ingrijpen. Ze hadden al binnen moeten zitten.”

,,Wij hebben de beelden zelf ook gezien en pakken het heel serieus op”, aldus een woordvoerster van de politie. ,,Normaal gesproken duurt het even voor je aangifte kunt doen van een zogenoemd 'klachtdelict'. Het aangifteproces is nu versneld.”

Een 15-jarige verdachte heeft zichzelf inmiddels gemeld op het bureau, laat de politie maandagavond weten.

Angst
Fabio heeft de Nederlandse nationaliteit, maar is jaren geleden vertrokken uit Brazilië waar hij zich als homo niet veilig waande. „Sterker, Brazilië is een van de meest homo-onvriendelijke landen in de wereld. Er zit een president, Bolsonaro, die heeft gezegd dat je beter een dode zoon kunt hebben dan een homoseksuele.”

Hij had verwacht in wat velen de homohoofdstad van de wereld noemen, veilig te zijn. Maar het aantal incidenten stapelt zich de laatste jaren fors op. „Daarom is het belangrijk dat elke homo aangifte doet. Als we het maar laten zitten, komt er nooit een einde aan. Ik had dit niet verwacht toen ik naar Nederland, maar helaas gebeurt het hier dus ook.”

De twee durven de komende tijd niet naar de supermarkt te gaan, uit angst dat ze opnieuw slachtoffer worden. „We hebben ze natuurlijk wel goed op video, de beelden worden veel bekeken en verspreid”, zegt Daniël. „De kans bestaat dat er jongens uit die groep staan te posten om ons op te wachten.”

Maar ondanks die dreiging zijn ze het over één ding eens: „We blijven hand in hand lopen!”

https://www.telegraaf.nl/nieuws/8585917 ... -einde-aan


Het Marokkaantje die het homostel bedreigde zit nu vast

Spoiler! :
De jongen van 15 die is aangehouden voor het beledigen van een homokoppel in Amsterdam zit dinsdag nog vast. Dat komt doordat hij dit nieuwe strafbare feit zou hebben gepleegd tijdens „een schorsing die al liep”, aldus een woordvoerster van de politie. Van welk eerder feit de jongen wordt verdacht kan ze niet zeggen. Ze bevestigt dat het de 15-jarige jongen is die in een filmpje op YouTube over het voorval wordt geïnterviewd.

Hij zegt daarin dat het stel een opmerking maakte over ’moslims die door homo’s geobsedeerd zijn’. Vervolgens ontstond een woordenwisseling en was er sprake van duwen. Een van de twee belaagde mannen heeft beelden van het incident online gezet. Daarin is in elk geval de term ’kankerhomo’s’ te horen en ’gays is not normal’.


Huisarrest heeft toch iedereen nu in deze coronatijd? En wordt het ook nog een beetje gehandhaafd? Of gaat dat niet gebeuren, want handhaven is zóóóóó rechts... En waarvoor zat hij nou eigenlijk in de jeugdgevangenis? Waarom mogen we dat niet weten? En waarom werd hij niet gewoon naar de jeugdgevangenis teruggebracht wegens schending van de voorwaarden van zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling?

Ariel schreef:Uiteraard is dit alles niet de schuld van de homophobe marokkaan Jordy, maar heus toch echt aan Fabio Viana en Daniël Schepers. Nou, dat probleem is dan ook weer opgelost.

Homospuger geeft interview aan enge haatvlogger Youness O.


En pedo Youness Ouaali heeft toch ook al een strafblad? Soort zoekt soort?

https://parra.nu/vlogger-youness-ouaali-35-veroordeeld-meisje-15/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 11 gasten