Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Palestijnse asielzoeker vermoordt voor de tweede keer zijn vriendin

Geplaatst op 19 juli 2014

Afbeelding
Kwam in 1994 als asielzoeker naar Duitsland: Fadi A. (38)

Fadi A. kwam 20 jaar geleden naar Duitsland. Van deze 20 jaar heeft hij 12 jaar in de gevangenis doorgebracht, omdat hij destijds zijn vriendin had vermoord. Nauwelijks was hij weer op vrije voeten, of hij vond een nieuwe, domme vrouw die voor hem viel. En deze vermoordde hij ook:

Bielefeld – Hij zat 12 jaar in de gevangenis, omdat hij zijn zwangere vriendin gewurgd had. Nu is ook zijn nieuwe vriendin dood. Hij heeft het blijkbaar opnieuw gedaan!

Het is het ongelooflijke verhaal van Fadi A. (nu 38). Op 18-jarige leeftijd vluchtte de Palestijn uit Libanon naar Duitsland. Zijn vader en zijn broer werden voor zijn ogen in een auto doodgeschoten.

In Berlijn leert hij Saski M. kennen. Ze is pas 20 en zwanger als ze in 1998 Fadi verlaat. Hij wurgt haar en wordt veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf.

Hij is vrijgezel als hij gewelddadig wordt tegen de volgende vrouw, Ramona K. (28). Hij slaat haar en dwingt haar om met hem te trouwen. Hij gaat opnieuw vijf maanden de gevangenis in. (...)

Zijn nieuwe vriendin, Rajah S., wil hem verlaten. Even later is ook zij dood – gewurgd in haar eigen woning.


Bild.de

Er blijft een zoon achter, die later misschien ook zo´n handige wurger wordt, net als zijn vader. Andere culturen, andere zeden. Maar ze zijn gekomen om te blijven. Uitzetten gaat niet.

Bron: http://www.kybeline.com

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/19/ ... more-66476
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21605
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door King George »

Saski M., Ramona K. ...

Bezint eer ge met een allochtoon begint!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Buitenlandse inbrekersbendes terroriseren Duitsland.”

Geplaatst op 20 oktober 2014

Afbeelding

Het artikel in “Focus” spreekt duidelijke taal voor de huidige situatie. Slechts één ding wordt daarbij verzwegen: de rol van de media in het feit dat de situatie zó kon ontsporen. Jarenlang smeekten we erom dat de media duidelijk de herkomst van de daders benoemen, en in plaats daarvan lieten ze ons steeds aardige, “goed geïntegreerde” Oriëntaalse migranten en slechte, “buitenlandervijandige” autochtonen zien. Nu de realiteit niet meer valt te camoufleren, spreken de media de wantoestanden aan, maar ze verzwijgen dat ze zelf de grootste veroorzakers waren:

Buitenlandse inbrekersbendes terroriseren Duitsland. Het aantal gevallen neemt dramatisch toe, het aantal opgeloste zaken is dramatisch. Burgers en politie voelen zich in de steek gelaten. Wordt de bescherming van eigendom privézaak?

Het is al lang een ritueel geworden. Iedere vrijdag als de ondernemer Daniel S. zijn bedrijf heeft afgesloten, rijdt hij ´s avonds naar zijn eengezinswoning in Bleyen-Genschmar in de deelstaat Brandenburg. Daar nuttigt hij zijn avondeten, speelt met zijn dochter en slaapt een beetje. Want om 22.00 uur begint zijn tweede baan. Op de keukentafel staan daarvoor een thermoskan met thee en een paar broodjes klaar. Proviand voor een lange nacht.

Op patrouille tegen inbrekers

Daniel S., die om veiligheidsredenen anoniem wil blijven, neemt in zijn woonplaats een taak op zich waarvoor eigenlijk de politie verantwoordelijk is: hij beschermt zijn medeburgers tegen inbrekers en dieven.


Focus

Als je tegenwoordig praat met een voormalig politicus of met een voormalig politieambtenaar in een verantwoordelijke positie, dan zal hij duidelijk zeggen: Men kon niets doen, want onmiddellijk was er een meute journalisten ter plaatse die hen van vreemdelingenhaat betichtte. Daarom zwegen politici en politiemensen als het ging om de daden van de buitenlanders.

En nu willen diezelfde journalisten, de hoofdverantwoordelijken, zichzelf stiekem vrijpleiten en anderen de schuld van de misère geven. Nou zeg!

Bron: www.kybeline.com

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/10/20/ ... more-73472
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Duitse politievakbond bekritiseert misdaadstatistiek

Geplaatst op 7 mei 2015

De Bond van Duitse Politierechercheurs (BDK) heeft de gisteren gepubliceerde criminaliteitsstatistiek van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken bekritiseerd. “De politiek doet al jarenlang aan boerenbedrog en laat de bevolking in het donker tasten naar de daadwerkelijke criminaliteitssituatie”, zei BDK-chef André Schulz.

“Het daadwerkelijk aantal zaken ligt ver boven de geregistreerde zes miljoen delicten. Zo wordt er bijvoorbeeld van slechts 75% van alle woninginbraken überhaupt aangifte gedaan. Op het terrein seksuele delicten en cyber-crime wordt meer dan 90% van de daden niet aangegeven”, benadrukte Schulz.

Burgers worden “misleid”
Bovendien zouden sinds 2014 “tienduizenden gevallen van internetcriminaliteit helemaal niet meer in de statistiek worden genoteerd als de exacte plaats delict niet bekend is”, merkte de vakbondschef op. “Zoiets noemt men goocheltrucs.”

Hij toonde zich boos over het feit dat de politiek de Raad van criminalisten en deskundigen niet zou volgen bij bijvoorbeeld de bestrijding van de inbraakcriminaliteit. In plaats van de burgers “de waarheid te vertellen, worden ze misleid en krijgen zij en de politie de Zwarte Piet toegespeeld.”

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/05/07 ... more-88748
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Criminaliteit door immigratie. Dankzij EU-politiek

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
In plaats van de burgers “de waarheid te vertellen, worden ze misleid en krijgen zij en de politie de Zwarte Piet toegespeeld.”
Ho ho! . . . de Gekleurde Piet toegespeeld. Duitsland kent minder negers en meer Marokkanen en vooral Turken.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Vluchtelingenverrijking”

Geplaatst op 28 en 29 mei 2015

Hieronder enkele verwijzingen naar de activiteiten van zogenaamde “vluchtelingen” of wellicht al ingeburgerde medeburgers in de afgelopen dagen, “verrijkingen” van A tot Z – zoals altijd zonder enige aanspraak te willen maken op volledigheid.

In Tübingen werd een 33-jarige door iemand met een donkere huidskleur verkracht. Ongevraagd begeleidde de onbekende de vrouw verder in richting Lustnau en sprak permanent op haar in. Toen de vrouw kort na de Lothar-Mayer-Bau een parkeerplaats overstak richting Wächterstraße, werd ze door de onbekende tegen de grond gegooid en verkracht. In Simbach werd een 26-jarige vrouw maandagochtend vroeg op de weg naar huis van een Pinksterfeest door een onbekende buitenlandse man op een weiland geslingerd en betast. In Gießen wordt gezocht naar een Turk of een Arabier die een vrouw in een bus seksueel heeft lastig gevallen. In Bondorf wordt gezocht naar een man met een donkere huidskleur die ´s middags een 48-jarige vrouw seksueel lastig viel en betastte.

In Wenen werd een asielzoeker uit Kosovo in een tram doodgeschoten. De reden was blijkbaar een vete tussen twee Albanese families. In het asielzoekerscentrum in Wülfrath (district Mettmann) werd een 21-jarige Algerijn door een landgenoot neergestoken. Bij een vechtpartij in het asielzoekerscentrum in Osterburken heeft een Syriër onder invloed van alcohol drie Afghaanse mannen verwond. In Ellwangen flipte een dronken “vluchteling” door toen zijn getuigenverklaring vanwege een diefstal door de politie werd opgenomen. In het asielzoekerscentrum in Gießen hebben vier bewoners blijkbaar herrie geschopt en doelbewust een ruzie met andere bewoners van het onderkomen uitgelokt. Blijkbaar vormde zich een grotere groep personen om tegen de vier mannen op te treden. Meerdere politieagenten konden de “onruststokers” daarna arresteren en in de cel stoppen om nuchter te worden. eveneens in Gießen heeft een 29-jarige “vluchteling” herrie geschopt in de bus. Daarbij verzette hij zich blijkbaar ook tegen een medewerker van de beveiligingsdienst. Hij viel de man aan met een stok met een scherpe punt.

In de PEGIDA-stad Dresden hebben twee “Zuidlanders” een 52-jarige, zwaar gehandicapte vrouw, die in een rolstoel onderweg was, overvallen. Het slachtoffer werd vastgehouden, bedreigd en van haar portemonnee beroofd. Een van de onbekenden rukte ook nog haar gouden halsketting van haar hals. Uit Bremen werd een statistiek betreffende zogenaamde “langskomdieven” gepubliceerd. In 2014 werden er 220 verdachten geregistreerd, waarvan 191 mannelijk en 29 vrouwelijk. Drie vierde deel van hen was volgens de politie geen Duitser. Een groot deel van de daden wordt gepleegd door zogenaamde onbegeleide minderjarige vluchtelingen (UMF). Zoiets wordt ook vanuit Münster gemeld: zaterdagavond ging een kleine, donker gekleurde dief op een bij de buishalte Bahnhofstraße wachtende passagier af. Met de woorden “Hello, you´re cool man” omarmde de dief de 48-jarige busreiziger en ontfutselden hem daarbij zijn portemonnee uit zijn binnenzak. Een nieuwe truc (daders: donker gekleurden) is eveneens in Münster te bewonderen: zondagmorgen maakten twee mannen ruzie voor een kroeg in de Berliner Straße. Een 32-jarige wilde tussenbeide komen. De beide onbekenden maakten abrupt een einde aan hun ruzie en sloten “vrede” met de man die tussenbeide kwam. Tijdens het afscheid schudden ze hem meerdere malen de hand en omarmden ze hem. Toen hij wegliep, renden de daders weg richting Promenade en Achtermannstraße. Toen pas merkte de gedupeerde dat zijn portemonnee en HTC-smartphone gestolen waren.

In Aalen werd een 18-jarige Algerijn gearresteerd, die binnen twee dagen na zijn aankomst een trotse zeven delicten had gepleegd. Hij wordt o.a. beschuldigd van een inbraak in een kantoor en van het openbreken van vier personenauto´s in de nacht naar dinsdag in de Konrad-Adenauer-Straße. Bovendien wordt de jongeman ervan verdacht maandag een winkeldiefstal in het stadsgebied en dinsdag een gsm-diefstal in de LEA te hebben gepleegd. In Karsruhe mislukte het twee donker gekleurde jongeren een 18-jarige zijn mobiele telefoon af te pakken. In Biberacht wordt naar een Afrikaan gezocht die een dronken man overvallen en diens portemonnee gestolen heeft. In Hamburg werden Marokkaanse jongeren gearresteerd. Een 17-jarige wordt er van beschuldigd op 19-03-´15 samen met nog andere daders een straatroof in de Struenseestraße in Hamburg-Altona te hebben gepleegd. De drie daders gooiden eerst een 15-jarige van zijn fiets en sloegen en schopten daarna op het op de grond liggende slachtoffer in. De 17-jarige pakte daarna van de weerloze jongen diens Samsung Galaxy S5 en zijn portenmonnee af. Toen hij te voet vluchtte, werd hij door de 17-jarige en zijn handlangers achtervolgd.

In Leer zoekt men een messenstekende “Zuidlander”: om tot nu toe onbekende redenen werd een man uit Leer tegen 16.30 uur in het zuidwestelijke deel van het park aangesproken door twee mannen en onmiddellijk met een mes aangevallen. Daardoor raakte de man aan zijn bovenlichaam gewond. Daarna vluchtten de onbekende daders met de portemonnee van het slachtoffer richting de Friedhofstraße. In Frankfurt wordt eveneens gezocht naar een “Zuidlander”, die in de ochtend van 1 februari een 61-jarige Frankfurter met een mes aangevallen en levensgevaarlijk verwond had.

Bron: www.pi-news.net

https://ejbron.wordpress.com/2015/05/29 ... ng-deel-2/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Zweedse wet geldt niet meer in tientallen Zweedse wijken

Ingediend door copywriter op 18 augustus, 2015

Jacob Ekström die politiecommissaris is in voorsteden van Stockholm zegt dat er steeds meer stadsenclaves in Zweden komen, waren de overheid geen enkele zeggenschap meer heeft. In deze wijken zijn familie-misdaadbendes oppermachtig. Zo werden in immigrantenwijk Rosengård in Malmö bij nachtelijke vuurgevechten in juni 25 mensen gearresteerd.

Ekström: ‘de laatste bank in Rosengård is nu gesloten, nadat er een bom ontploft is. De apotheek is zo vaak overvallen dat die gesloten wordt. De verzekeringsmaatschappij is verhuisd. Er worden diverse keren per maand stenen naar de politie, ambulancepersoneel en brandweermensen gegooid. Het is niet eens nieuws meer’. Ekström: ‘het zijn no-go gebieden, waar een enkele politieauto geen enkele kans meer heeft’.

De Nationale Politie schreef onlangs in een rapport dat er 55 van dergelijke wijken zijn in 22 Zweedse steden. Er vindt ernstig geweld plaats, de misdaad tiert er welig, er zijn bendes actief, er vinden voortdurend aanvallen op de politie plaats. Onderzoeker Lars Korsell: ‘het is schokkend dat er gebieden in Zweden zijn waar de Zweedse wet niet langer heerst’. Hij zegt dat de bendes ontstonden in de 90-er jaren. Ze werden gevormd door immigranten uit voormalig Joegoslavië, Iran, Irak en Libanon.

http://nieuwreligieuspeil.net/node/6033
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42915
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Mahalingam »

Voor straf iedereen met een lege maag naar bed?
Enorme vechtpartij in aanmeldcentrum asielzoekers Duitsland
In een aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ellwangen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg is dinsdag een massale vechtpartij uitgebroken. Twee groepen van in totaal zo’n 150 mensen gingen met elkaar op de vuist toen het eten werd uitgedeeld. Zeker negen mensen zijn gewond geraakt.

Vluchtelingen kregen ruzie met elkaar, omdat iemand was voorgedrongen in de rij. De ruzie draaide uit op een vechtpartij nadat steeds meer mensen zich ermee bemoeiden. Zeven gewonden moesten naar het ziekenhuis.

De politie rukte grootscheeps uit om de gemoederen tot bedaren te brengen. Dertig politieauto’s en honderd agenten kwamen op de ruzie af. Er kwam zelfs versterking vanuit de naastgelegen deelstaat Beieren.
http://nieuws.tpo.nl/2015/09/15/enorme- ... duitsland/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Meer gewapende criminaliteit in slechts één Zweedse stad dan in alle andere Scandinavische landen samen

Geplaatst op 10 november 2015

Terwijl het naburige Noorwegen zo veilig wordt dat de politie zich voorbereidt op het afgeven van haar vuurwapens, is er in Zweden een golf van gewapende misdaden door immigranten in volle gang, die aangewakkerd wordt door bloedige bendeoorlogen. Niet alleen is de gewapende criminaliteit in Zweden hoger dan in alle andere Scandinavische landen samen, maar het ontaardende geweld in één stad is al voldoende om de buurlanden van Zweden te overtreffen.

De op twee na grootste stad Malmö in het zuidwesten van Zweden, die slechts tien minuten reizen met de trein verwijderd ligt van de Deense hoofdstad Kopenhagen aan de andere kant van de grens, registreerde 63 doodgeschoten mensen in de afgelopen vijf jaar.

In het naburige Kopenhagen bedraagt dit aantal 30. In Oslo en Helsinki, de hoofdsteden van Noorwegen respectievelijk Finland, werden de afgelopen vijf jaar in iedere stad slechts tien mensen doodgeschoten.

Nu al is het aantal van het multiculturele paradijs Malmö hoger dan in deze drie hoofdsteden bij elkaar, maar dit aantal wordt nog in de schaduw gesteld door Göteborg, de stad van de bendeoorlogen, waar 109 mensen werden doodgeschoten.

In de Zweedse hoofdstad Stockholm werden in dezelfde periode 189 mensen doodgeschoten, bericht “Aftonbladet”.

De laatste van deze aanvallen vond zaterdag plaats, toen een 37-jarige man in een zuidelijke voorstad van Stockholm werd gedood. “Expressen” bericht dat de wegens drugshandel reeds eerder veroordeelde man 14 keer in zijn borst geschoten werd. Deze schietpartij vond minder dan 24 uur plaats nadat een 26-jarige man in Göteborg, in het westen van Zweden, doodgeschoten werd terwijl hij aan het hockeyen was op een schoolterrein. In de buurt werden later een weggegooid halfautomatisch wapen, een pistool en handgranaten gevonden.

De Zweedse politie noemt dit soort incidenten “bendecriminaliteit”, een gemakkelijke en politiek-correcte omschrijving voor diegenen die achter zulke misdaden zitten – migranten-bendes, die met elkaar vechten om de controle over een territorium en de toegang tot de illegale drugsmarkten.

Terwijl de politie in Zweden geld van de Europese Unie gebruikt voor het bouwen van kogel- en bomvrije politiebureaus en alleen nog maar in verband met haar veiligheid in groepen van vier migranten-voorsteden betreedt, zegt de politie in Noorwegen dat het land zo veilig zou zijn dat zij zonder handvuurwapens zou kunnen uitkomen.

Noorse agenten waren er het afgelopen jaar mee begonnen routinematig wapens te dragen toen de regering een verhoogde terreurdreiging tegen de staat had geregistreerd. Desondanks hebben de politieagenten gedurende het hele jaar 2014 slechts tweemaal gebruik gemaakt van hun vuurwapen en in werkelijkheid sinds 2013 niemand meer geraakt.

Nadat zij er vanaf deze week mee begonnen was de vuurwapens in afgesloten ruimtes in de patrouillewagens mee te nemen in plaats van ze aan de riem te dragen, keert voor de Noorse politie nu weer de “normale toestand” terug, bericht “Nyheter”.

Breitbart Londen sprak in september met de onlangs gepensioneerde politiechef van Malmö, Torsten Elofsson, om enkele antwoorden te krijgen op de vraag waarom juist Zweden in slechts een tiental jaar van een van de veiligste landen ter wereld tot een hopeloos geval in Noord-Europa werd. Eloffson, die voor Interpol gewerkt en vroeger de inlichtingendienst van de Zweedse politie geleid heeft, verklaarde dat de bewegingsvrijheid door de Europese Unie niet alleen criminelen naar Zweden gebracht zou hebben, maar ook drugs en illegale vuurwapens.

Tegenover “Breitbart Londen” zei hij: “Van het aantal mensen dat gearresteerd en naar politiebureaus gebracht wordt, is eerlijk gezegd de meerderheid van buitenlandse herkomst. Geweldsmisdrijven, die gepleegd worden door mensen uit andere landen, zijn oververtegenwoordigd. . . Nu we lid zijn van Schengen mogen we geen grenscontroles meer uitvoeren, wat het voor ons moeilijk maakt om te controleren wat er gebeurt.”

Bron: http://de.europenews.dk

Vertaling: “Luke”

Bron oorspronkelijk artikel: www.breitbart.com

Auteur: Oliver Lane

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/10 ... den-samen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Bonusquote: ‘Duitsland heeft de criminaliteit geïmporteerd’

Bestsellerauteur Tania Kambouri over criminaliteit dankzij multicultuur en islam in Duitsland

Bert Brussen, 28-12-2015

Afbeelding

“De politie wordt steeds hulpelozer en trekt zich steeds verder terug. Hierdoor verliezen we de macht op de straten. Veel rechters en officieren van justitie willen geen hoge straffen uitdelen. Maar dat er mild wordt gestraft gaat als een lopend vuurtje rond. Daardoor wordt indirect de politie beschadigd door onze rechter en officieren van justitie.

Als het gaat over respectloosheid dan gaat het over jonge islamitische mannen. Zelfs hun kinderen bedreigen en schelden de politie uit.

In de vluchtelingenkampen zijn er eveneens problemen. Er worden daar kinderen geprostitueerd, maar dat wordt ons telkens niet verteld. Want ze willen geen hetze creeëren. Maar op een dag komt dit allemaal boven water, dan gaat dit een hele grote knal geven.

Ik vind: zonder grenscontroles hebben we het hier niet meer in de hand. We moeten de grenzen ook in het vrijeEuropa weer sluiten. Juist dankzij die open grenzen hebben we hier zoveel criminaliteit binnengehaald. We hebben een soort criminaliteit geïmporteerd die we eerder niet hadden.

Dankzij wegkijkers hebben we deze problemen in Duitsland. Ze weten niet wat werkelijk speelt en ze willen de waarheid niet accepteren. Het is moeilijk om met mensen in debat te gaan die buiten de realiteit leven.

De linkse partijen hebben via de media laten weten dat ik generaliseer, dat ik alle moslims demoniseer, dat ik door mijn boek haatzaai tegen migranten. Veel lezers hebben me vervolgens verdedigd.

De no-goa area’s breiden zich steeds meer uit. In die gebieden kunnen zowel burgers als politie niet meer over straat zonder angst te hebben dat er wat gebeurt. Gebieden waar agenten niet meer durven patrouilleren. Dat zijn de feiten.

[Eerder liet ze in de ‘Stuttgarter Nachrichten’ optekenen:] De nationale recherche verspreidt valse cijfers over het aantal vluchtelingen dat wordt verdacht van inbraken. Ik kan me ook goed voorstellen dat er zaken worden verdoezeld om de angst onder bevolking niet aan te wakkeren. Die cijfers over criminele vluchtelingen zijn politiek ongewenst, en ik denk dat veel ambtenaren worden gestuurd door beleidsmakers, of daar op zijn minst door worden beïnvloed.”


In oktober kwam politieagente Tania Kambouri in opspraak na de publicatie van haar boek Deutschland im Blaulicht. In dit boek doet ze verslag van haar ervaringen als politieagente in Duitsland: ervaringen met vooral gewelddadige criminaliteit door allochtonen, totale respectloosheid voor politie in het algemeen en politievrouwen in het bijzonder door jonge moslimmannen en steeds meer problemen met vluchtelingen. Haar boek is een waarschuwing dat de politie de macht over de straten en de macht over de rechtstaat aan het verliezen is, dankzij de toename van vluchtelingen, en dankzij een politiek-correcte elite en magistratuur.

Uiteraard werd ze direct hevig bekritiseerd en gedemoniseerd, maar dat was verrassend snel voorbij. Mede omdat zij zelf afkomstig is uit een migrantengezin, en omdat ze vrouw is, wordt haar boodschap op waarde geschat en oversteeg het aantal lofuitingen al snel de kritieken.

Heden ten dage reist zij stad en land af om haar boodschap te verkondingen. Die boodschap is te lezen in Die Welt: de grenzen moeten dicht, het vrije verkeer van personen in Europa brengt ons vooral criminaliteit, de islam is een serieus probleem geworden in Duitsland en het vluchtelingenprobleem is veel groter dan we te horen krijgen.

Keihard realisme dus.

Quote to end all quotes: “Ik raad al mijn vrienden standaard aan pepperspray op zak te hebben. Ik zeg ze: zorg dat je jezelf kunt verdedigen, want het gaat alleen maar erger worden.”

http://media.tpo.nl/2015/12/28/bonusquo ... mporteerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Francken zet 154 illegalen op 'special flight' naar huis: één op de twee is zware jongen

Ysolde Van Den Eynde, 13/01/16

Vluchtelingencrisis - Van de 154 mensen zonder ­papieren die Francken op een special flight uit het land zette, kwam de helft in aanraking met de politie. En daar zitten enkele zware jongens bij. Zo werden drie van hen veroordeeld voor moord en doodslag, én zitten er ook twee verkrachters tussen.

Vorig jaar zijn 25 speciale repatriëringsvluchten ingezet om in totaal 154 mensen die illegaal in België verbleven, het land uit te zetten. Ze worden georganiseerd voor de 'zware gevallen' die niet met een gewone lijnvlucht gerepatrieerd konden worden. Het gaat dan om personen die gewelddadig zijn en aangeven niet gewoon te zullen vertrekken. Maar ook om criminelen die in aanraking zijn gekomen met de politie of veroordeeld zijn voor zware feiten.

Hoeveel dat er precies zijn, kon deze krant achterhalen: 74 van de 154 gerepatrieerden kwamen in aanraking met de politie. 42 van die 74 mensen zonder papieren werden ook effectief veroordeeld. Opvallend daarbij is dat 9 personen een gevangenisstraf hadden gekregen van 3 jaar of meer. Zo kreeg een Congolees 15 jaar voor moord. In 2003 kwam hij hier aan als minder­jarige.

Vrij snel werd hij lid van een criminele bende. Hij werd verschillende keren aangehouden voor gewelddadige aan­vallen, waarvan één tot werk­onbekwaamheid leidde. Maar hij beging later ook nog een moord waarvoor hij 15 jaar gevangenisstraf kreeg. In november vorig jaar werd hij gerepatrieerd naar Congo.

De acht anderen zijn evenmin doetjes: een man kreeg 3 jaar en 3 maanden cel voor doodslag, een andere moest 5 jaar achter de ­tralies voor slagen, verwondingen, drugs en diefstal.

KLIK HIER EN LEES HET VOLLEDIGE VERHAAL IN ONZE DIGITALE KRANT (NU GRATIS 5 WEKEN PROEF)

http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtel ... ngen.dhtml
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Vooral een crimineel probleem met Marokkanen”

Mick Van Loon, editor newsmonkey | 16 januari 2016

Afbeelding

Het zijn vooral "vluchtelingen" uit Marokko die de "criminele scène" doet groeien de jongste tijd zeggen Duitse speurders. De meeste verdachten die in Duitsland gezocht worden voor de gebeurtenissen in de nacht van oud op nieuw in Keulen komen uit Noord-Afrika, en dan vooral Marokko. En uit een intern politierapport dat nu gelekt is blijkt dat vooral Marokkanen en andere Noord-Afrikanen zijn die verantwoordelijk zijn voor een toename van de misdaad.

Düsseldorf, op enkele tientallen kilometers van Keulen, worstelt al langer met een groep criminelen uit Noord-Afrika, blijkt uit een intern politierapport dat nu naar buiten is gekomen. Het gaat ook daar vooral om Marokkanen.

Uit het rapport dat de codenaam Casablanca kreeg, blijkt dat in Düsseldorf 2.244 verdachten uit Noord-Afrika lid van een dievenbende zijn. 1.256 van hen komen uit Marokko. Elke 3,5 uur wordt er door een Noord-Afrikaanse dader een delict gepleegd in Düsseldorf staat in het rapport.

Ook in Keulen zijn er problemen met Noord-Afrikaanse migranten. Van de 838 mensen uit Marokko, Tunesië en Algerije is 40 procent verdachte of verdachte geweest van criminaliteit. Van de 1.111 Syrische vluchtelingen die in de stad verblijven is dat slechts 0,5 procent.

"Uitzetten praktisch onmogelijk"
“Het uitzetten van de criminelen is praktisch onmogelijk”, zegt een speurder die bij “Casablanca” betrokken was aan de Rheinische Post. “De criminele scène groeit en groeit. Dat is zeer frusterend voor collega’s.” Het gaat om jongeren van 17, 18 en 19 jaar die geen inkomen en geen papieren hebben. De verdachten komen meestal uit Marokko en plegen in meer of mindere mate in groepsverband misdaden. Velen staan op verschillende plaatsen in Duitsland als asielzoeker geregistreerd.

"Ze weten dat het lang duurt voordat hun asielaanvraag wordt afgewezen. En in de tussentijd veroorzaken ze overlast", luidt het.

Steeds meer Marokkanen komen naar Duitsland. Sinds december staat deze groep in de top vijf van vluchtelingen die naar Duitsland komen. "Een groot deel was vaak al in andere landen, vaak illegaal. Ze komen nu hierheen en proberen in het licht van de huidige vluchtelingendiscussie een legale status te krijgen", zegt Samy Charchira, een pedagoog die lid is van de Duitse Moslimraad.

Klein Marokko
In de wijk Oberbilk, ook wel Klein-Marokko genoemd, zijn ze het kotsbeu. "Met de meeste Noord-Afrikanen die hier al lang wonen zijn nooit problemen", zegt een inwoner. "Maar sinds driekwart jaar is er een toestroom van jonge Noord-Afrikanen die geen respect hebben, die de taal niet willen leren en niet willen integreren." In deze reportage vertellen migranten die al langer in Duitsland wonen dat ze de nieuwkomers niet lusten.

De Marokkaanse nieuwssite Hibapress bracht deze week nog een een artikel over hoe vanuit arme wijken in Casablanca de jongste weken honderden jonge Marokkanen vertrokken zijn om via de Balkanroute naar Europa te reizen. Ze doen zich voor als Syriërs, omdat Marokkanen geen kans hebben om asiel te krijgen. Op het internet circuleren filmpjes van Marokkaanse jongeren die het Syrische volkslied aan het oefenen zijn en die andere tips geven van “hoe je voor te doen als Syrische vluchteling”.

Sinds de zomer is het aantal Marokkanen dat aanklopt in Europa meer dan verdubbeld. In december waren er meer Marokkaanse en Algerijnse vluchtelingen dan in het hele jaar 2014.

Lees meer:
Wat in Keulen gebeurde heeft een naam: taharrush jama’i. Dit moet je daarover weten:

http://newsmonkey.be/article/62732
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78015
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Ariel »

Massale politie-actie in Noord-Afrikaanse wijk Düsseldorf

De Duitse politie heeft zaterdagavond in Düsseldorf een grote razzia gehouden in het zogenoemde Maghrebkwartier, een beruchte wijk die vooral wordt bevolkt door Noord-Afrikanen. De politie deed de invallen ,,omdat in de wijk op gezette tijden bepaalde verdachte personen elkaar ontmoeten die te maken hebben met diefstal, roof en drugsdelicten".

Er werden honderden politiemensen in gezet, zowel van de stads- als de federale politie. De politie zal pas zondag bekendmaken wat de razzia heeft opgeleverd. Volgens de stedelijke autoriteiten houden zich meer dan 2200 criminelen in de wijk Maghreb op.

De Duitse pers legde een verband met het feit dat de ernstige incidenten rond de jaarwisseling in Keulen veelal werden gepleegd door mannen van Noord-Afrikaanse afkomst.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Ali Yas »

Deze extra kosten voor politie-inzet worden vast niet meegenomen in de sommetjes. Maar toegegeven, zonder dat zijn de bedragen al schrikbarend genoeg.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78015
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Ariel »

Duitsland stuurt Noord-Afrikanen snel terug'

De Duitse regering wil mensen uit Algerije en Marokko die in Duitsland aankloppen voor asiel snel terugsturen. De Noord-Afrikanen worden ondergebracht in opvangplekken die zijn opgezet voor snelle uitzetting, meldde de krant Die Welt am Sonntag.

Volgens de krant hebben bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de Beiersche premier Horst Seehofer (CSU) daarover afspraken gemaakt. De opvangplekken voor kort verblijf worden als afschrikmiddel gebruikt voor andere Algerijen en Marokkanen die een tocht naar Duitsland overwegen.

De terugstuurlocaties worden al gebruikt voor de opvang van mensen uit de Balkanlanden. Duitsland heeft die landen aangemerkt als veilige thuislanden. Het aantal vluchtelingen uit die regio is tot een nulpunt gekomen. De Duitse regering wil Marokko en Algerije ook tot veilige landen verklaren voor het terugsturen van migranten.
De opvangplekken voor kort verblijf worden als afschrikmiddel gebruikt voor andere Algerijen en Marokkanen die een tocht naar Duitsland overwegen.

Gaan ze in Duitsland weer een concentratiekamp openen? Grappig. :smile7:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78015
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Ariel »

De politie in Düsseldorf heeft ongeveer veertig mannen van Noord-Afrikaanse komaf opgepakt, omdat ze mogelijk illegaal in het land verblijven. In de zogenoemde wijk Maghreb, dat ook bekend staat als 'Klein Marokko', heeft de politie zaterdag zes uur lang controles uitgevoerd en huiszoekingen gedaan.

De papieren van bijna driehonderd mensen zijn gecontroleerd, maakte de politie zondag bekend. Bij de actie waren meer dan driehonderd politiemensen en veiligheidsmedewerkers betrokken. De autoriteiten in de stad willen de criminaliteit stevig aanpakken. Er zijn volgens de politie meer dan 2200 criminelen uit Noord-Afrika actief in Düsseldorf.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door mercator »

Ariel schreef:In de zogenoemde wijk Maghreb, dat ook bekend staat als 'Klein Marokko', heeft de politie zaterdag zes uur lang controles uitgevoerd en huiszoekingen gedaan.
In Brussel zijn er heelder wijken waarvan niet eens geweten is wie er woont en hele gebouwen staan zelfs niet op de plannen. Broeinesten van criminaliteit en Mohammedanisme.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Dhana »

mercator schreef:
Ariel schreef:In de zogenoemde wijk Maghreb, dat ook bekend staat als 'Klein Marokko', heeft de politie zaterdag zes uur lang controles uitgevoerd en huiszoekingen gedaan.
In Brussel zijn er heelder wijken waarvan niet eens geweten is wie er woont en hele gebouwen staan zelfs niet op de plannen. Broeinesten van criminaliteit en Mohammedanisme.

... en dat terwijl het Belgische Koningshuis zich wel moet verantwoorden voor illegale bouwsels????!!!!
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Toename van Marokkaanse criminaliteit. Tijd voor een goede adviseur van Mohammed IV

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
“Vooral een crimineel probleem met Marokkanen”

Uit het rapport dat de codenaam Casablanca kreeg, blijkt dat in Düsseldorf 2.244 verdachten uit Noord-Afrika lid van een dievenbende zijn. 1.256 van hen komen uit Marokko. Elke 3,5 uur wordt er door een Noord-Afrikaanse dader een delict gepleegd in Düsseldorf staat in het rapport.
Ik vind dit toch uiterst merkwaardig. Of eigenlijk niet. Want als je voor een dubbeltje wordt geboren zul je nooit een kwartje worden. Het Marokkaanse moslimtuig komt uit Casablanca Marokko. We hebben daar een koning die het misdadig crimineel moslim tuig liever kwijt dan rijk is en dus makkelijk - misschien wel met een aanmoedigend gebaar - richting Europa dirigeert.

Nu hebben wij niet toevallig een nieuwe Tweede Kamervoorzitter die goed Arabisch spreekt en bovendien adviseur is van de Marokkaanse koning. Ik verdenk haar ervan dat zij de koning verkeerd heeft voorgelicht ten nadele van onze welvaartsstaat die steeds dieper wegzakt in het kapitalistische moeras van leugens, list en bedrog. Het door moskee-vaders verkeerd opgevoede jonge moslimtuig hoort in de gevangenis van Casablanca thuis en niet in Europa. Maar Tweede Kamer voorzitter Arib zal ongetwijfeld aan de koning hebben verteld dat de linkse Gutmenschen politiek in Europa de dienst uitmaakt en goed voor de kinderen van Marokko zal zorgen. Want links en allahtonen zijn haast een familie. Je vraagt je hoofdschuddend af wat intelligente mensen bezielt om voor zo'n mens als kamer voorzitter te stemmen die naar de pijpen van Mohammed IV danst.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 42915
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Mahalingam »

Dweilen zonder dweil en met de kraan open.
Alle verdachten Düsseldorf vrij
Alle verdachten die dit weekend in Düsseldorf werden opgepakt omdat ze mogelijk illegaal in Duitsland verbleven, zijn weer op vrije voeten.

De politie controleerde zaterdag urenlang in de zogenoemde wijk Maghreb, of Klein Marokko. Er werden driehonderd mensen gecontroleerd, waarbij veertig mannen van Noord-Afrikaanse komaf werden aangehouden.

De autoriteiten in de stad willen de criminaliteit stevig aanpakken.
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... f_vri.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Razzia tegen dievenbendes in Keulen

Geplaatst op 20 januari 2016

Afbeelding

Dinsdagavond heeft de politie een razzia uitgevoerd tegen dievenbendes in het stadsdeel Kalk. Talrijke politieagenten controleerden personen rondom mogelijke plekken waar criminelen samenkomen, zoals kroegen en gokkantoren.

“We hebben aanwijzingen dat het hoofdzakelijk om Noord-Afrikaanse groepen daders gaat”, zei een woordvoerder van de politie. In het Keulse stadsdeel was de afgelopen maanden het aantal diefstallen sterk toegenomen.

De agenten pakten ongeveer 50 personen ter controle op. Bij ministens tien personen zouden hun identiteit en verblijfsvergunning nader onderzocht moeten worden, verklaarde de woordvoerder. De politie zou daarbij ook mobiele telefoons controleren om mogelijke verbanden met de overvallen in Oudejaarsnacht bij het hoofdstation te leggen.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/20 ... in-keulen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Stockholm: Dief slaat op jonge moeder in (+ video)

Geplaatst op 22 januari 2016

Afbeelding

Zweden loopt wat betreft de verrijking door zwaar criminele en gewelddadige buitenlanders enkele jaren en vele delicten op ons voor. Sinds gisteren bestaat er een video over een incident dat plaatsvond op 5 januari in Stockholm, die een golf van woede en verontwaardiging opriep. In Stockholm werd een jonge moeder door een zakkenroller brutaal in haar gezicht geslagen en daarbij bijna, in het bijzijn van haar kleine kinderen, van de trap naar de metro geduwd.

Zoals “Aftonbladet” bericht, vond het incident even voor 11.00 uur op 5 januari van dit jaar plaats bij het metrostation Gamla Stan in Stockholm. Op de door de politie gepubliceerde video is te zien dat de man de jonge vrouw, die met twee kleine kinderen de trap afkwam naar het perron, vlak achter een vrouw die de trap opging, tegemoet kwam. De moeder zag wat de dief van plan was en attendeerde het vermeende slachtoffer hierop. Ze stootte haar even aan, zodat ze zijn plan verijdelde. Toen sprak ze de crimineel blijkbaar ook nog aan. Zoveel aandacht beviel deze echter niet. De zakkenroller scheldt de jonge vrouw uit en valt haar aan. Hij haalt uit, slaat haar midden in haar gezicht en trapt nog na. Als de aanvaller terugkomt en haar ook nog bespuugt, probeert ze alleen nog maar haar kinderen te beschermen.

De video zorgt in Zweden voor veel ophef. De politie is ondertussen nog steeds op zoek naar de dader, die zeer zeker geen “oer-Zweed” is. Stefan Tellqvist, de verantwoordelijken politieman, zegt volgens “Aftonbladet” dat hij al veertig jaar politieagent zou zijn, maar dat dit een van de ergste dingen zou zijn die hij tot nu toe gezien zou hebben.

Als dat klopt, dan heeft hij echter, ondanks dit grove incident, waarschijnlijk geluk gehad.

Hier de video van het incident:Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/22 ... -in-video/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Hordes van criminele ‘straatkinderen’ in Stockholm verslinden politiecapaciteit

Posted on januari 25, 2016 by Rommel

Afbeelding

Zweden in duigen – Al geruime tijd worden de straten in Stockholm geteisterd door zogenaamde straatkinderen uit vooral Marokko, en nu is de situatie zo ernstig dat de politie waarschuwt dat ze niet langer met de druk kan omgaan. Een politieagent zegt dat hij nooit van zijn leven zijn kinderen alleen naar het Centraal Station van Stockholm zal laten gaan, Kent Ekeroth (Zweden Democraten) wil strengere wetten en straffen zien.

Mauricio Rojas, die in het kielzog van het migrantengeweld in Keulen onlangs op Twitter schreef dat de massale wreedheden van immigranten in praktijk het einde van de multiculturele droom betekent, vraagt zich af hoe het in hemelsnaam in Zweden zover heeft kunnen komen, en schrijft deze zondag in het dagblad Svenska Dagbladet weer over het Zweedse massa-immigratie ongeval.

In zijn tekst steekt vooral deze mening uit:

Een land dat werd gekenmerkt door een opmerkelijke etnische homogeniteit en een zeer sterk gevoel van verbondenheid – alles wat de typerende Zweedse goede folkhemmet (rommel: volkshuis) vertegenwoordigde – is een paar decennia getransformeerd in een multi-etnische samenleving waarin de banden van gemeenschap tussen mensen aanzienlijk is verzwakt.

Zweden is nu voor altijd veranderd. Rojas verklaring wordt ondersteund door onderzoeken wat aantoont dat het multiculturalisme het vertrouwen en de sociale cohesie in de samenleving verbrijzelt – iets waar Zweden altijd al uniek in de wereld is geweest, maar wat nu langzaam maar zeker afbrokkelt.

In Zweden waren we altijd gewend aan sociale zorg en bescherming, die tijd is voorbij. Vrouwen kunnen na zonsondergang beter thuisblijven, op elke hoek zit een bedelzigeuner, niet-begeleide minderjarige vluchtelingen, die eigenlijk jonge volwassenen zijn, houden zich bezig met gecoördineerde massale wreedheden, de lijst is oneindig.

Deze nieuwe multiculturele wereldorde is vooral in Stockholm hard aangekomen, waar de politie aan de alarmbel trekt om te verkondigen dat het op zijn knieën gaat vanwege het grote aantal ‘straatkinderen’ wat leeft van zijn criminele activiteiten op de straten van Stockholm.

Deze jongens zijn een groot probleem voor ons. Ze stelen zich een slag in de rondte en mishandelen mensen. Grijpen Zweedse meisjes tussen de benen en slaan ze in elkaar als ze protesteren. Iedereen bij de politie weet hiervan, zegt hij.

Ik zal nooit van mij leven mijn kinderen alleen naar het Centraal Station van Stockholm laten gaan. Niemand met enige ervaring in politiewerk zou dat doen.


De plaagaapjes van de islamitische apenheuvel zuigt de batterij van de Zweedse politie leeg, die het tegenwoordig al zo druk hebben met hun nihilistische grenscontroles. Als ze er eentje arresteren worden er weer drie vrijgelaten, die weer onverzettelijk met hun islamitische veroveringstocht doorgaan.

Marokko weigert zijn stamgenoten terug te nemen. De islamitische pest is nu voor ons.

Bron: http://avpixlat.info/2016/01/24/horder- ... -resurser/

And we will all go down together

http://fenixx.org/2016/01/25/hordes-van ... apaciteit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50385
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toename van criminaliteit door immigratie

Bericht door Pilgrim »

Criminaliteit in Berlijn

Gepubliceerd op 19 feb. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Het echte feest van de tolerantiewaanzin moet nog beginnen.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Hahaha. HiHi! Ik lach me rot. What else?

Wie zaait zal oogsten!
Wie zaait zal oogsten!
Wie zaait zal oogsten!
Wie zaait zal oogsten!

Ze kunnen van mij allemaal buiten FFI om de pestpleuris krijgen!

Het zou voor verlichting kunnen zorgen wanneer alle EU-politici morgen accuut met een tumor in de hersenen, als bewijs van het gelijk van FFI en het gezonde verstand, een aanvang zouden nemen. icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie