Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41775
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 12, 2019 1:17 am

Nigeriaanse maffia verovert nu ook Zweden

Geplaatst op 11 oktober 2019

Afbeelding

De Bundesnachrichtendienst (BND) heeft al in het begin van het jaar voor de in Duitsland agerende brute Nigeriaanse maffia gewaarschuwd. Nu is Zweden in staat van alarm. Daar blaast de Nigeriaanse bende “Black Axe” krachtig een partijtje mee in de drugshandel en de prostitutie. Ze waardeert daarbij – net als haar “collega´s” in Duitsland – de samenwerking met illegale immigranten.

De politie van Stockholm waarschuwt voor de toenemende invloed van de Nigeriaanse criminele bende “Black Axe”, die met drugshandel en prostitutie onder deelneming van illegale migranten in verband gebracht wordt. Bij “Black Axe” zou het gaan om een internationaal agerende groep. Die zich al in meerdere Zuid-Europese landen heeft uitgebreid.

In het begin van deze week arresteerde de politie volgens “Sveriges Radio” 15 drugssmokkelaars in Göteborg, die betrokken waren bij een internationale cocaïne- en heroïne-smokkel, en nam drugs ter waarde van meer dan € 10 miljoen in beslag.

Lennart Karlsson, interventiemanager in het district Klara in Stockholm, verklaarde dat de politie de afgelopen jaren een grotere aanwezigheid van de Nigeriaanse maffia zou hebben vastgesteld, die zich de afgelopen vijf jaar pas echt goed gevestigd zou hebben.

Daarbij zou de plaatselijke moskee een speciale rol spelen. Die zou de ontmoetingsplaats voor migranten zijn, die op zoek zijn naar werk. Daar zouden ze dan door leden van “Black Axe” ingehuurd worden voor hun criminele activiteiten op het gebied van drugs en prostitutie, aldus Karlsson volgens “Breitbart”.

Wat betreft Karlsson is de Nigeriaanse maffia “een van de meest effectieve misdaadsyndicaten ter wereld”, die hij “helaas een tamelijk grote toekomst” in het land voorspelt.

Om te krijgen wat ze wil, maakt de Nigeriaanse maffia graag gebruik van het zogenaamde JuJu, een equivalent van Voodoo. Ze dwingt migranten ertoe om voor haar als drugshandelaar of prostitué te werken. Deze techniek wordt ook graag in andere Europese landen zoals Spanje en Italië ingezet, waar de Nigeriaanse maffia eveneens vaste voet heeft gekregen.

In Italië vreest men de islamitische radicalisering van de Nigeriaanse maffia. De invloed van terroristische groepen zoals Boko Haram zou zijn toegenomen onder de bendeleden, aldus de Italiaanse politie in het begin van het jaar.

Ook in Duitsland maakt de Nigeriaanse maffia inmiddels een vast bestanddeel uit van de criminele zakenwereld en is een “uitdaging” voor de veiligheidsautoriteiten”: in 2018 dienden meer dan 10.000 Nigerianen een asielaanvraag in Duitsland in, 30% meer dan het jaar daarvoor. Dit jaar houdt men opnieuw rekening met een record.

In Europa aangekomen, zouden de “broederschappen” op agressieve wijze nieuw aangekomen Nigerianen werven en hen inzetten voor hun criminele praktijken bij de mensen- en drugshandel en de gedwongen prostitutie, vertelt een rechercheur.

“In het jaar 2017 werden in heel Duitsland processen gevoerd tegen 16 Nigeriaans gedomineerde bendes georganiseerde criminaliteit”, zegt een woordvoerster van de Binnenlandse Veiligheidsdienst in september tegenover de “Bild-Zeitung”. In 2016 zouden dat er nog 7 zijn geweest. Dat zou een toename van wel 130% zijn.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/11 ... ok-zweden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41775
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 13, 2019 2:59 pm

“Crimigranten” teisteren Europa

Geplaatst op 13 oktober 2019

Afbeelding
“U staat op het punt om cultureel verrijkt te worden.”

In Yorkshire, Engeland, neemt de islamitische/Afrikaanse/Aziatische criminaliteit toe. Volgens nieuw onderzoek van de NSPCC is in het afgelopen jaar het “groomen” van meisjes gestegen met 59%. De gegevens die werden verkregen van 43 politiediensten in Engeland en Wales onder wetgeving inzake vrijheid van informatie, onthulden ook dat, waar de leeftijd werd bepaald, één op de vijf slachtoffertjes slechts 11 jaar of jonger was.
https://shariawatch.org.uk

In Duitsland is het afgelopen jaar de “clan-misdaad” gestegen. Van de 6.483 verdachten op het gebied van georganiseerde misdaad waren er 4.460 van niet-Duitse afkomst.
https://dieunbestechlichen.com

Een Franse burgemeester van het plaatsje Puget-Theniers zegt geheel terecht dat de stijging van de criminaliteit een gevolg is van de bevolkingsverandering. In een poging een einde te maken aan de terroriserende Arabische jongeren in zijn gemeente, iets dat we in heel Europa zien, introduceerde de burgemeester een besluit dat niet-begeleide minderjarigen onder de 17 niet meer na 22.00 uur op straat mogen zijn.
https://voiceofeurope.com

Door: “Elise Nijmegen”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/13 ... en-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Ariel » Di Okt 15, 2019 9:02 pm

Vluchtelingensteunpunt Groene Hart slachtoffer van inbraakgolf: computers weg, duizenden euro's schade

Op bedrijventerrein Middelland in Woerden werd afgelopen week liefst drie keer ingebroken. Bij de laatste inbraak, afgelopen nacht, werd bij Vluchtelingensteunpunt Groene Hart niet alleen computerapparatuur meegenomen, maar ook voor duizenden euro's aan schade aangericht.

Opengebroken binnendeuren, leeg getrokken kasten en alle kopjes uit de keukenkastjes op de grond. De medewerkers van Vluchtelingensteunpunt Groene Hart wisten niet wat ze zagen toen ze vanmorgen binnenkwamen. ,,Werkelijk alles is overhoop gehaald”, vertelt coördinator Jacqueline van Leeuwen nog een beetje beduusd.

Het Vluchtelingensteunpunt zit sinds de sloop van het oude stadhuis in een bedrijfspand aan De Bleek 7. Het pand is ook in gebruik door zorgorganisatie ZIJN en onderwijsinstelling Toptaal. Een beveiligingsbedrijf sluit het gebouw elke avond af en opent het ’s morgens vroeg weer. Van Leeuwen: ,,Een medewerker van ZIJN was er vanmorgen als eerste en trof de chaos aan.”

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Van Leeuwen vermoedt dat inbrekers via de achterkant zijn binnengekomen. ,,Maar het zou ook nog kunnen dat iemand zich aan het eind van de dag bewust heeft laten insluiten.” Duidelijk is wel dat er waarschijnlijk meerdere mensen langere tijd binnen zijn geweest. ,,Want de schade en puinhoop is enorm”, aldus Van Leeuwen.

Grof geweld
In het gedeelte van het Vluchtelingensteunpunt gaan na werktijd alle vijf de binnendeuren op slot. ,,Die zijn allemaal met grof geweld opengebroken”, vertelt de coördinator. Ook de afgesloten kast in het kantoor van Van Leeuwen werd geforceerd. ,,Daaruit zijn twee laptops met snoeren en laptoptassen meegenomen, maar ook tien cadeaubonnen en een rol postzegels. Een andere rol postzegels lag er nog en ook een geldkistje met een paar euro erin en alle beeldschermen op de bureaus hebben ze laten staan.”

Van Leeuwen heeft geen idee wat de inbrekers dachten te halen in het pand. ,,Behalve goede bedoelingen is hier niet veel te halen. Toch is zelfs de meterkast opengebroken en is er een plaat uit het plafond gehaald. Omdat het zo’n rotzooi is, krijgen we bijna het vermoeden dat iemand boos op ons is.”

Inbraakgolf
De politie gaat echter niet uit van een gerichte actie. Het is de derde inbraak binnen een week op het bedrijventerrein en ook bij de andere twee organisaties in het pand werd de boel overhoop gehaald. Bij de zorgorganisatie is computerapparatuur en een Nintendo meegenomen. Van Leeuwen: ,,Extra zuur voor hen, want zij zouden vandaag eigenlijk een feestelijke dag hebben vanwege de naamsverandering van Zeker & Zorgeloos naar ZIJN.” Ook bij Toptaal, een onderwijsinstelling voor volwassenen, werd ingebroken. ,,Zij hebben alleen nog hun klaslokalen voor de taallessen hier, maar die zijn allemaal opengebroken.”

Van Leeuwen, die spreekt over aan paar duizend euro schade, heeft daar weinig meer aan. ,,Het is zuur, want niet alles wordt door de verzekering gedekt en dat geld heb ik niet over in de begroting. Bovendien is door de vernielingen de schade voor de pandeigenaar nog veel groter.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41775
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 16, 2019 12:21 am

“Veiligheid”...

Afbeelding

Kennen jullie ze ook, deze rechtse No-Go-Areas. Complete stadswijken in handen van rechtse familieclans. Of de kerstmarkten, die met zogenaamde nazipaaltjes beveiligd moeten worden. Veilige zones voor Oud & Nieuw, die de burgers tegen nazi´s beschermen. Al die rechtse messentrekkers, die losgaan op beschermingzoekers. Groepen rechtse mannen, die kinderen lastig vallen en buitenlandse vrouwen verkrachten. En afgelopen zomer maakten de nazi´s ook nog onze open lucht zwembaden onveilig. Je merkt duidelijk hoe het rechts-populisme de veiligheid in het land enorm bedreigt.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41775
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 29, 2019 9:50 pm

Wraakengelen Jawed S. en Junaid I. kunnen vrij reizen in een wereld met poreuze grenzen

Door: Paul Cliteur, 17:02, 28 oktober 2019

Afbeelding

Hun doelwitten zitten ondertussen in een levenslange gevangenis

Artikel 7 van de Grondwet luidt: “Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.” Maar onder de bestaande omstandigheden is dit niet meer juist. Iedereen heeft tegenwoordig voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren. Of je nu in China woont, in Pakistan of in Nederland – dat maakt eigenlijk niet uit. En dat verlof (of juist niet) wordt gegeven door mensen als Jawed S. of Junaid I. Of zij nu in de gevangenis zitten of niet, doet daar helaas weinig aan af.

Er zijn namelijk heel veel Jawed S.-en Junaid I.-s in de wereld, en zij kunnen vrij reizen in een wereld met poreuze grenzen. Zij stellen zich op als wraakengelen die de eer van de profeet komen wreken. Zij bepalen of, en wanneer, zij in actie komen. Zolang dat het geval is, moeten regeringen astronomische bedragen uitgeven voor de beveiliging van de objecten van hun moordlustigheid.

De regeringen hebben geen idee hoe zij hiermee moeten omgaan. En in hun verlegenheid met het onderwerp weten zij niets beters te bedenken dan een levenslang bewakingsregiem voor de doelwitten van de S.-en en I.-ts. Een levenslange gevangenis.

Voor de doelwitten, wel te verstaan. Het lijkt een uitputtingsslag. Wie houdt het het langste vol, zij of wij?

https://tpo.nl/2019/10/28/prof-paul-cli ... e-grenzen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Ariel » Za Nov 02, 2019 3:36 pm

Bewoners centrum durven Kronenburgerpark niet meer in: extra toezicht

NIJMEGEN - De politie gaat extra toezicht houden in het centrum en in het Kronenburgerpark. Aanleiding is toenemende overlast door personen die nieuw in de stad lijken te zijn.

Bij de politie kwam afgelopen week een aantal meldingen van overlast binnen, zegt een woordvoerder. ,,Daarom gaan we de komende week extra surveilleren.”

Inwoners durven park niet meer in
Verschillende inwoners van het centrum zeggen dat zij 's ochtends en 's avonds niet meer door het Kronenburgerpark lopen met hun hond, sinds ze worden lastiggevallen door mannen, die volgens hen dakloos zijn.

,,De meesten die in het park rondhangen ken je wel, daar word ik niet bang van. Deze mannen spreken me aan en lopen met me mee. Ze komen opeens uit de struiken gesprongen, ik voel me echt onveilig”, zegt een 30-jarige vrouw, die niet met haar naam in de krant wil.

Ook de gemeente is inmiddels op de hoogte van de incidenten. ,,We signaleren inderdaad dat er meer mensen rondzwerven. Wie zijn dit, waar komen ze vandaan? Met het extra toezicht, niet alleen in het Kronenburgerpark maar in het hele centrum, willen we dit in kaart brengen”, zegt een zegsman van de gemeente.

Camera's
In en rond het Kronenburgerpark hangen inmiddels al jaren camera's, ze werden in het najaar van 2012 opgehangen om de drugsoverlast tegen te gaan. Die acht camera's hangen aan de zijde van de Parkweg, midden in het park bij de dierenweide, ter hoogte van de viskraam bij het Joris Ivensplein, op de hoek van het Ivensplein en de Nieuwe Markt en nabij de entree van de Hezelstraat.

De drugsoverlast in en rond Kronenburgerpark is de afgelopen jaren flink teruggedrongen dankzij de camera's, zeggen gemeente en politie. In principe gaat het om tijdelijke camera's, maar burgemeester Bruls heeft het toezicht tot nu toe telkens verlengd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41775
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 10, 2019 3:34 am

Bont Brandenburg: migranten-bende met machetes wil dorpsdisco bestormen

Geplaatst op 9 november 2019

Afbeelding

De discotheek heet “Culti”, niet “Multi-Culti” – maar wat zich vorig weekend in het middeleeuwse schuttersgebouw in Trebbin in de Duitse deelstaat Brandenburg afspeelde, waarin de dorpsdisco is gevestigd, ademde helemaal de door de Duitse regering over het land gebrachte “internationale flair” uit: een gewelddadige, zwaarbewapende bende Syriërs en Afghanen probeerde met geweld de discotheek te bestormen.

Daaraan was het huisverbod voor twee vluchtelingen uit een asielonderkomen uit een asielonderkomen in het nabijgelegen Luckenwalde. “Culti”-chef Frank Seifert, hoewel zelf een verklaard voorstander van de vluchtelingenpolitiek, had de jonge mannen volgens de “Berliner Zeitung” twee weken daarvoor eruit moeten gooien, nadat zij ondanks een verbod over de omheining geklommen waren.

De betrokkenen toonden zich niet voor rede vatbaar over zoveel mens-verachtend racisme – en besloten om het probleem op de manier van hun herkomstlanden op te lossen: met ongeveer 10 landgenoten, eveneens allemaal “beschermingzoekers”, kwamen ze afgelopen weekend terug en probeerden na een korte discussie de uitsmijter een mes in de hals te rammen. Die kon zich echter nog net op tijd achter de massieve houten deur redden en deze met drie collega´s uit alle macht gesloten te houden.

Levensgevaarlijke machete-aanvallen
Daarop trokken twee beschermingzoekers machetes en sloegen “als bezetenen” op de houten deur in. “De ramen in de deur gingen kapot, gast V. (25) kreeg glassplinters in zijn oog en moest naar de spoedeisende hulp”, omschrijft de “Berliner Zeitung” de dramatische situatie. Toen de geschoolde arbeidskrachten in spe merkten dat ze niets klaar konden spelen tegen de massieve toegangsdeur en realiseerden dat andere gasten de politie alarmeerden, gingen ze er vandoor.

De agenten begonnen onmiddellijk een grootschalig onderzoek met helikopters en warmtecamera´s; dit “leverde echter geen succes op”, aldus een woordvoerder van de politie. Tot nu toe keerden de vluchtelingen niet in het onderkomen terug.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/09 ... bestormen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41775
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 10, 2019 11:53 pm

Gehandicapten vrouwen betalen de prijs van het globalistische wanbeleid in Duitsland, de zwaksten in de samenleving worden steeds meer het slachtoffer van rauw, vaak geïmporteerd geweld. In onderstaand artikel de aangrijpende verhalen van 2 vrouwen die de “verrijking” persoonlijk hebben meegemaakt.
https://politikstube.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/09 ... r-gewenst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41775
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 15, 2019 1:48 am

De politie van vandaag heeft het zwaarder dan de politie die vroeger op straat liep. Er zijn veel geïmporteerde mensen die onze politie niet respecteren en haar bespuugt, uitscheldt, aanvalt en verwondt, dat gebeurt in elk “open grenzen” land waar ze neer geplant zijn. In Duitsland heeft in Deggendorf/Mainkofen een 23-jarige Afghaanse asielzoeker geweld gebruikt tegen de politie, vernielde drie auto’s en bedreigde en sloeg agenten met een stalen buis. Drie politieagenten raakten gewond, twee van hen waren niet langer geschikt voor dienst...

Niet alleen de bevolking heeft last van de agressiviteit en de onwil van de vele door de VN en de EU opgehaalde, voornamelijk islamitische, immigranten en het zou voor alle inwoners van alle EU-lidstaten, inclusief de politiemensen, die allemaal met diezelfde crimigranten te maken hebben, beter zijn als we stoppen met het opnemen van mensen en de grenzen van ons land dicht doen.
https://politikstube.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/14 ... in-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten