Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Mahalingam » Do Feb 06, 2020 3:51 pm

Italië, Turijn. Migranten gaan tekeer.

Afbeelding

Italian Police Attacked with Bricks in Turin Migrant Centre


Eleven police and two army soldiers were attacked with bricks at a migrant repatriation centre in Turin over the weekend in just the latest case of violence at the centre.

The migrants in the centre tore bricks off the walls of a structure and climbed onto the roof of a housing module before raining the bricks down on police officers, wounding 13 people, Il Giornale reports.

Police have stated that they are examining CCTV evidence to confirm their suspicions that the five migrants involved in the violence against the officers were originally from North Africa.

The incident comes just a month after residents of the centre set the entire building complex on fire which caused thousands of euros worth of damage, destroying a canteen and several dormitories

Another incident took places two weeks later when migrants set their mattresses on fire along with setting fire to other objects. In the ensuing chaos, five police officers were injured.

The city of Turin has had problems with illegal migrant violence for years, with the former Olympic Village, built to house athletes during the 2006 Winter Olympics, being turned into a virtual no-go zone by migrants and far-left extremists where police would not enter.

African migrants even led a large-scale riot in November of 2016 with one migrant claiming the radical Islamic terror attack on the Bataclan nightclub in Paris in 2015 had been the “revenge of the excluded”.
Around 300 migrants took part in the rioting, throwing bottles and rocks while yelling “racist” at Italians who passed by them.

In December of 2018, populist League leader Matteo Salvini, who was serving as Interior minister at the time, spearheaded an eviction of far-left extremists and migrants from the former Olympic Village.

Duidelijk. De linkse strijdkrachten zijn teruggekeerd en zorgen voor meer chaos door de boel op te jutten.

https://www.breitbart.com/europe/2020/02/04/italian-police-attacked-with-bricks-in-turin-migrant-centre/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 13, 2020 5:46 pm

Finland: Afgewezen asielzoeker onthoofdt linkse vriendin

Geplaatst op 13 februari 2020

Afbeelding
Sanni en Hasan.

In Hämeenlinna in het zuiden van Finland is op maandagavond 20 januari een jonge Finse vrouw vermoord door een illegale vluchteling.

De moord

Marko Mäkinen, de commissaris voor het strafrechtelijk onderzoek, meldde dat twee lichamen dood werden aangetroffen in een appartement. Één daarvan was het lichaam van de jonge Sanni Ovaska. Het andere lichaam was van de 27-jarige asielzoeker Hasan Alqina (bron) Dit gebeurde in een woning in de binnenstad van Hämeenlinna op die maandagavond tussen de avond en middernacht. (bron politie Hämeenlinna)

De misdaad werd gemeld bij de politie door een getuige die op dezelfde verdieping woont. Deze persoon zag een plas bloed voor de voordeur van de woning liggen en belde de politie rond 22:30. De politie denkt dat het delict niet lang voordat men het appartement binnenkwam heeft plaatsgevonden. Hasan vermoorde Sanni en pleegde toen, naar alle waarschijnlijkheid, zelfmoord.

Sanni Ovaska
Sanni was een gebrainwashed meisje, zogenaamd “woke” (wakker). Exact zoals media en politici graag zien. De opstelling van deze jonge vrouw is het ultieme voorbeeld van het resultaat van jarenlange indoctrinatie. Op scholen, door de media en door politici. Het type meisje dat je overal ziet.

Eigenlijk extreem links maar we noemen ze nog gewoon links uit beleefdheid. Kritiek op de Islam is racistisch, al zijn moslims geen ras. Ook kritiek op de immigratieproblematiek is racistisch. Realistisch zijn en waarschuwen valt ook onder racisme. Je kunt er geen kant mee op.

Sanni was een globalist. Ze was voor een open-grenzen beleid. Ze steunde de massa-immigratie en verafschuwde “witte mensen”. Sanni voldeed wel aan de definitie racist. Veel teksten waren doorspekt met anti-blanke sentimenten. Ze typte vaak: ‘white men are shit’ (bron)

Ze was fanatiek LGBT-aanhanger en ook een reeks aan andere progressieve maatschappelijke ontwikkelingen prees zij de hemel in. (bron) Ook schreef ze: “witte mensen doen er niet toe”. (bron)

https://commonsensetv.nl/afgewezen-asie ... -vriendin/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6170
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor sjun » Za Feb 15, 2020 11:26 am

Hier een wat uitgebreider verhaal over de bovenstaande case. Het programma van de politiek in Finland is er momenteel op gericht de mensenrechten van buitenlanders te beschermen. De veiligheid en mensenrechten van de Finnen hebben kennelijk minder geen waarde. Het zal niet uitblijven dat toenemend politiek bewustzijn zich gaat vertalen in vervanging van politici, te beginnen met de Minister van Binnenlandse Zaken in Finland Maria Ohisalolta van het Finse GroenLinks...
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20179
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor King George » Za Feb 15, 2020 1:39 pm

Zal deze halsdoorsnijder mogen blijven in Finland?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6170
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor sjun » Do Feb 20, 2020 12:51 am

Ondertussen lopen in Nederland niet enkel de kosten maar ook de struktureel geworden solidariteitsovervraging op. Tegen tegen en stelen vanongelovigen is tenslotte geen gewetensprobleem voor een moskeevoorzitter die zich conform de verwachtingen weer wentelt in de slachtofferrol terwijl hij door middel van jij bakken, afleiding en voorgewend geheugenverlies probeert af te leiden van zin misstappen. Het wordt tijd om zulke cumulerende kostenposten de door hen veroorzaakte kostende gaan doorberekenen en aan aan de schandpaal te nagelen opdat zij niet langer mensen kunnen blijven misleiden..

Zo werd de Utrechtse moskeevoorzitter Suhayb Salam betrapt op meineed
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 29, 2020 2:12 am

ONTHUTSENDE criminaliteitscijfers migranten – Doek valt voor globalisten

26 februari 2020

Afbeelding

In Scandinavië lijkt het net rondom de gevaarlijke globalisten zich langzaam maar zeker te gaan sluiten.

Migranten die in Noorwegen leven zijn immens oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers blijkt uit deze nieuwe officiële cijfers.

Nu is dat geen verrassing maar dit officiële rapport is onthutsender dan gedacht en brengt heel Scandinavië in rep en roer.

Alle zogenaamde onderzoekers, de media, de wegkijkende politici en andere goedpraters vallen overal keihard door de mand en de enorme schade die zij hebben aangericht komt overal boven water. Zij zijn verantwoordelijk.

Men verwacht dat dit rapport heel veel ogen zal gaan openen. (bron cijfers)

Het officiële rapport komt van Statistics Norway (bron) (bron)

Jonge Somalische immigranten maken zich schuldig aan criminele activiteiten op een schaal van 419 per 1.000 in Noorwegen. Dit tegenover 34 op de 1.000 van de inheemse Noorse bevolking.

419 per 1.000. Dit betekent dus dat bijna 1 op de 2 Somaliërs crimineel is.

En dat tegenover de 34 op de 1.000 van de Noren. 1 op de 30 zo ongeveer. De kans dat een immigrant een misdaad begaat is 12.3 keer groter dan een Noor. (bron)

Het besef dat ons continent en onze natiestaten er heel anders hadden uitgezien zonder deze irrationele en opzettelijke massa-immigratie wordt steeds groter bij de burgers.

Lees ook: Arabische migrant vrijgesproken voor verkrachting 10-jarig meisje

Een aantal mensen die op bovenstaande tekening staan halen ze zelfs letterlijk op. Jonge gezonde migranten die zeker niet in nood zitten maar zeker wel voor heel veel ellende gaan zorgen. Het hoort bij de ideologie van de globalisten. (bron)

Men haalt dus bewust mensen binnen waarvan zeker is dat ze dodelijke slachtoffers gaan maken en in het gastland heel veel schade aan gaan richten. Thierry Baudet drukte zich nog heel fatsoenlijk uit afgelopen week tijdens het EU-debat. (bron)

Het binnenhalen van migranten heeft statistisch gezien verwoestende en dodelijke gevolgen. Er is geen enkel excuus hiermee door te gaan. Voor wie nog steeds niet gelooft dat dit bij het beleid hoort van de Europese Unie, verwijzen we graag door naar dit artikel:

KINDERLOZE ‘TOEKOMST’ VAN EUROPA IS MEER IMMIGRATIE

Veel NGO´s, zogenaamde onderzoekers en academici proberen deze keiharde cijfers onderuit te halen. De stuiptrekkingen van de linkse kerk en de corrupte media en onderzoekers zijn hilarisch om te lezen. (bron)

Jon Helgheim en Sylvi Listhaug van de libertarisch-rechtse partij Progressive Party reageren op deze letterlijk staatsgevaarlijke linkse roeptoeters:

“De reden waarom wij bekritiseerd worden door deze politici, activisten, onderzoekers en media is omdat deze cijfers onthullen waar zij zo hard hun best voor hebben gedaan om het onder het tapijt te schuiven.”

“Om wakker te worden met zulke onplezierige feiten voor hen die intens hebben geprobeerd hun ogen en oren te sluiten voor deze feiten is nogal gênant en vervelend voor ze.”

De twee hebben ook heftige kritiek op de Zweedse politici, NGO´s, media-figuren en zogenaamde experts die deze immens grote problemen niet willen benoemen omdat dit stigmatiserend kan zijn.

“Dankzij hen is het in Zweden volledig uit de hand gelopen met honderden autobranden, schoolbranden, bomaanslagen executies op straat en voorbereidde aanslagen met automatische wapens, bommen en granaten.” aldus de twee politici met common sense. (bron)

Eerder meldde Voice of Europe al dat alle 32 bende-leiders waar de politie van Stockholm zich op concentreerde, immigranten en tweede generatie migranten zijn. (bron) Ook Expressen.se meldde dat. (bron)

https://www.stopdebankiers.com/onthutse ... obalisten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 29, 2020 11:45 pm

Afrikanen steken Parijs in brand

Geplaatst op 29 februari 2020


Geïmporteerd geweld

De beelden gingen de wereld rond: zogenaamde “demonstranten” hadden vrijdag vroeg in de avond een grote brand gesticht bij het station Gare de Lyon in Parijs. Talrijke voertuigen brandden uit. Na hun daad verdwenen de brandstichters echter niet, maar vielen brandweermensen en politieagenten aan.

Meer dan 30 van hen werden gearresteerd. Duitse media berichten zeer aarzelend of helemaal niet over de achtergrond van de spectaculaire daad.

De agressie van de Afrikaanse brandstichters richtte zich tegen een optreden van hun landgenoot Fally Ipupa, een zanger, van wie wordt gezegd dat hij banden heeft met de voormalige Congolese dictator Joseph Kabila en diens opvolger Félix Tshisekedi. Zij worden beschuldigd van talrijke moorden en het leegplunderen van Kongo.

Wie zulke immigranten het land binnenlaat, provoceert een burgeroorlog. Vrij naar Peter Scholl-Latour: “Wie half Kongo opneemt, helpt Kongo niet, maar wordt zelf Kongo!”

Bron: www.pi-news.net

Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/02/29 ... -in-brand/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20179
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor King George » Ma Mar 02, 2020 2:07 pm

En gewoon op de verkeerde partijen blijven stemmen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 02, 2020 11:33 pm

Onze geofferde kinderen

Geplaatst op 2 maart 2020

Afbeelding
De 19-jarige Lauritz Lindboe Wind werd in het centrum van Kopenhagen geslagen en in elkaar geschopt door een groep migranten. De daders lieten hem ook niet met rust toen hij al bewusteloos op de grond lag.

Denemarken heeft tot nu toe de meest restrictieve buitenlander-politiek. Desondanks wordt in Denemarken, net zoals in andere West-Europese landen die met vreemde culturen “verrijkt” werden, bruut en niet geprovoceerd geweld tegen jonge Denen het vaste bestanddeel van het dagelijks leven. In toenemende mate hebben bendes met migratieachtergrond het op jonge Deense jongens en meisjes voorzien en slaan bruut toe.

Het huiveringwekkende Denemarken voor kinderen en jongeren

De 19-jarige Lauritz Lindboe Wind werd op 22 februari in het centrum van Kopenhagen overvallen. Een groep jonge migranten ging zonder reden op hem los. Ze sloegen en trapten hem toen hij al bewusteloos op de grond lag. Lauritz was meer dan zeven uur bewusteloos en zijn moeder Karina Lindboe voelt behalve verdriet en zorgen een tomeloze woede. Drie jaar geleden werd namelijk haar andere zoon (22) eveneens in de binnenstad van Kopenhagen aangevallen. Op 25 februari publiceerde ze op Facebook een bijdrage met de titel “Als de angst van een moeder realiteit wordt” en moedigde mensen aan om over hun ervaringen te berichten. De weerklank was zo groot, dat deze zaak zelfs in de kranten stond en op tv kwam. Heel veel moeders en slachtoffers beschrijven soortgelijke overvallen.

Minister-president Mette Frederiksen is kwaad...
Nadat de daaropvolgende maandag een 17-jarig meisje in Helsingør door vier jongens in het gezicht geslagen en geschopt en diezelfde dag een 16-jarige bij het station Hillerød met de vuisten aangevallen werd, meldde zich zelfs een boze staatsminister op Facebook:

“Het maakt me zo ongelooflijk woedend wanneer ik van meerdere gevallen hoor, waarin jonge mensen bruut worden aangevallen… Wij tolereren geen geweld en dreigingen in Denemarken. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om je correct te gedragen. [...] Het is absoluut onacceptabel. En ver verwijderd van de veilige gemeenschap die wij in Denemarken willen.”

Enkele commentaren van haar onderdanen:

  • “Woorden zijn mooi – daden zijn beter.”
  • “Iedereen is heel bang om dingen te zeggen zoals ze zijn, en iedereen is heel bang om racist genoemd te worden. Er is dus vrij baan voor moslims om zich zo te gedragen zoals hen dat bevalt, want wij mogen niet zeggen wie het is.”
  • “Pak nu de strijd op en bescherm je eigen volk en verwelkom alleen diegenen die zich hier correct gedragen.”
  • “Mette praat zoals de Deense Volkspartij, maar regeert als de radicale linksen.”
Mette´s antwoord
De sociaaldemocraat Mette Frederiksen werd minister-president, omdat zij de Denen een voortzetting van de restrictieve buitenlander-politiek beloofde. Twee jaar lang had Denemarken een complete stop op de opname van vluchtelingen en migranten uitgevoerd. Nu heeft Mette aangekondigd de komende dagen weer “vluchtelingen” en migranten uit het VN-contingentplan op te nemen!

Ook in Noorwegen komt het steeds vaker tot geweld door jonge jongens en meisjes met een migratieachtergrond: ze overvallen en vernederen autochtone jongeren, die getalsmatig in de minderheid zijn, maken daar opnames van en plaatsen deze op internet. Eén op de drie inwoners van Oslo in inmiddels immigrant van de eerste of tweede generatie, de Pakistani domineren.

Merkel´s vriendin, de Noorse minister-president Erna Solberg, zei over de actuele situatie dat Noorwegen en Europa goed voorbereid zijn op een nieuwe stroom migranten en vluchtelingen uit de oorlog in Syrië.

Afbeelding
De Noorse minister-president Erna Solberg op de lijn van Merkel, niet alleen wat betreft de houding van haar handen. Gezamenlijk werken ze aan de islamisering van Europa.

Zweden´s geofferde kinderen
De “Zweedse toestanden” van de multiculturele humanitaire grootmacht zorgen voor bijzonder exorbitante aantallen geweldsmisdrijven op kinderen van de autochtonen. Judith Bergmann van het Gatestone Institute:

Volgens een nieuw onderzoek van de Zweedse politie over gemelde geweldsmisdrijven, waarbij kinderen onder de 15 jaar zowel slachtoffer als dader zijn, is het aantal kinderen dat andere kinderen berooft in slechts vier jaar tijd met 100% toegenomen... Het aantal geweldsmisdrijven, waarbij de verdachte een kind jonger dan 15 jaar is, is eveneens dramatisch toegenomen: in het jaar 2015 werden 6359 geweldsmisdrijven gemeld, waarbij de verdachte een kind onder de 15 jaar was. In het jaar 2019 was dit aantal toegenomen tot 8719. [...]

De misdaden bestaan uit “geweld tegen het hoofd, schoppen, bedreiging met wapens, brandwonden door aanstekers, moorddreigingen, dreigingen de school te bombarderen, toedienen van steken met levensmiddelenmessen, bijten en kinderen die door andere kinderen gekrabd, getrokken, gegooid en opgesloten werden. De laagste leeftijd van een vermeende dader was 7 jaar.”


Samhällsnytt” laat een video zien, waarin een meisje geslagen en geschopt wordt. De daders filmen en schreeuwen: “Dood haar, wallah!” “Wallah” is de afkorting in de omgangstaal voor de uitdrukking Wahayat Allah: “Ik zweer bij Allah”.

Een politiebericht van 24 februari: Een vader in Jordbro was er getuige van hoe zijn anderhalf jaar oude zoontje door een serie kinderen in de leeftijd van 10 jaar met een mes werd bedreigd.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken heeft zojuist een deskundigenkring tegen islamvijandigheid besloten. Daarbij passend is de “Integratie-top onder ongebruikelijke voorwaarden”.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/02 ... -kinderen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 08, 2020 11:59 pm

Het is er sinds er vele niet-westerlingen bij zijn gekomen in opdracht van de EU en de VN niet gezelliger op geworden. En onze vredige maatschappij is door politiek anti-nationalistisch wanbeleid van een vredige maatschappij veranderd in een levenssfeer waarin iedereen alert moet zijn. Want er zijn mensen, en die komen, zo laat onderstaand artikel ons weten, nu in vele open grenzen landen in Europa voor, die een andere denkwijze hebben en die slachtoffers en doden achterlaten op hun reis...
https://europeansworldwide.wordpress.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/08 ... lobalisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 18, 2020 6:59 pm

Twee meisjes van verschillende beschermde bevolkingsgroepen krijgen ruzie.
Zoals gebruikelijk in hun tribale culturen roepen de meisjes hun broers te hulp.
Die broers roepen dan hun neven erbij.
En dan staan twee clans tegenover elkaar met zo'n 100 man.
De 1,5 meter wordt hier niet gerespecteerd en dus komt de politie boetes uitdelen.
Ruzie tienermeisjes loopt uit op gigantische vechtpartij
De Arnhemse politie moet vrijdagavond massaal uitrukken voor een uit de hand gelopen tienerruzie op het Brandenburgseplein. De knokpartij trok ruim honderd kijkers.

Video: https://www.telegraaf.nl/video/1390270429/ruzie-tienermeisjes-loopt-uit-op-gigantische-vechtpartij

Er zijn geen boetes uitgedeeld, wel is 1 man aangehouden die zich verward gedroeg.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 22, 2020 12:48 am

De dood van de gepensioneerde Detlef in Offenburg: een moord uit islamitische motieven

Geplaatst op 21 april 2020

Afbeelding

Zoals zo vaak wordt ook in deze zaak uit Offenburg een moord uit islamitische motieven in de psychiatrische hoek geschoven. Moslim Ali M., een “vluchteling” uit Somalië, had de klassieke islamstrijdkreet “Allahu Akbar!” gebruikt, terwijl hij op 16 mei 2019 tig keer op de weerloos op de grond liggende 76-jarige gepensioneerde Detlef J. in trapte en in sloeg. Kort voor deze aanval had de federale politie hem op het station in Offenburg aangehouden, nadat hij daar “luidkeels zijn mening over de islam had verkondigd” en op de ramen van een stationskroeg had getimmerd.

Tijdens een taxirit werd hij agressief, greep het stuur van de chauffeur en sloeg hem in zijn gezicht. Daarop werd Ali M. door de politie opgepakt en begon op weg naar het bureau “luid te bidden”.

Vier weken eerder had de 25-jarige moslim in een shisha-bar enorm geklaagd over het feit dat men zich niet hield aan de vastenmaand ramadan. In de trein viel hij meereizende “ongelovigen” lastig. Dat is allemaal het gedrag van een diepgelovige moslim, die de strenge regels van de islam en de radicale bevelen van de koran tot haat op ongelovigen evenals hun bestrijding tot de dood erop volgt, heeft verinnerlijkt.

De gepensioneerde Detlef overleed maandag na een maandenlange lijdensweg in het ziekenhuis. Hij had door trappen en klappen van de moslim meerdere botbreuken in zijn gezicht opgelopen, werd blind aan zijn linkeroog en had sindsdien voortdurend zorg nodig. Zijn toestand ging steeds verder achteruit. Hij moest met een maagsonde gevoed worden en kon uiteindelijk helemaal niet meer slikken.

De tweelingzoons van de gepensioneerde moesten niet alleen het langzame sterven van hun vader meemaken, die hen op grond van zijn zware hersenverwondingen niet meer herkende, maar ook voor de hoge kosten van de behandeling opdraaien. Ondanks zorgverzekering en pensioen ontbraken er maandelijks bijna € 1600,-

Moslim Ali M. werd, zoals zo vaak, door een “deskundige” gediagnosticeerd met een “paranoïde schizofrenie” en overgedragen aan een psychiatrische kliniek. Omdat de moslim aan een “doorstane ziekte” zou lijden, zou het gevaar bestaan van meer misdaden zoals het toebrengen van lichamelijk letsel of dodingsdelicten wanneer de beschuldigde “onbehandeld” zou blijven. Nu kan de moslim zich er met een veelzeggende “psychische ziekte” uitpraten, wordt in een kliniek behandeld, geldt als ontoerekeningsvatbaar en onttrekt zich aan de terechte straf. Welke “psychische ziekte” de moslim waarschijnlijk heeft, blijkt uit de uitspraken van getuigen, die grove aanval op de gepensioneerde zagen:

“De 25-jarige schopte onverwachts op de gepensioneerde in, steeds maar weer tegen diens hoofd. Daarbij riep hij Allahu Akbar.” (...)

“Ik reed naar het stoplicht. Daar lag een man aan de kant van de straat. Toen ik uit de auto stapte, kwam de aangeklaagde op me af, stak een krant naar me uit en schreeuwde: ´ Kijk kijk´ en ´Allahu Akbar´. Ik wist niet wat hij achter de krant had, misschien een mes. Daarom ben ik aan de kant gegaan en heb de politie gebeld. Toen ik achterom keek, zag ik hoe hij nog steeds op zijn hoofd in schopte. Drie minuten later was de politie er. Uit de man op de grond kwam geen enkel geluid, ik dacht dat hij bewusteloos was.”


Het zou interessant om te weten te komen wat er in de krant stond die de moslim omhoog hield. Wellicht was hij vanuit zijn diepe geloof boos over iets? Wellicht foto´s van luchtig geklede, onverhulde vrouwen? Of een bericht over zogenaamde “discriminatie” van moslims? Een kritisch artikel over de islam of een islamitische terreuraanslag? Het zouden vele dingen kunnen zijn die bij een moslim voor woede zorgen.

Ali M. was in 2015 als “vluchteling” uit Somalië naar Duitsland gekomen, zijn asielaanvraag werd in 2017 afgewezen. Sindsdien mocht hij, net als honderdduizenden andere onterechte asieleisers, zich gedoogd in ons land ophouden. Daarbij de islam prijzen en daarbij delicten plegen.

Ondanks het gepleegde toebrengen van lichamelijk letsel vóór de dodelijke aanval op de pensioengerechtigde was hij weer vrijgelaten. Het slachtoffer daarentegen werd onder verdenking geplaatst. Zo moeten diens beide zoons zich door de politie laten vragen of hun vader “vredelievend” zou zijn, “buitenlander-vijandig” ingesteld zou zijn en “hoeveel alcohol” hij zou drinken. Detlef J. had zelfs niet eens een flesje bier in zijn koelkast staan. Hij was ook niet buitenlander-vijandig. Hij kwam gewoon van een spelletje Yahtzee met zijn vrienden terug en wilde naar huis, toen hij een moslim tegenkwam. Nu is Detlef dood. En zijn moordenaar hoeft zich niet eens voor de rechter te verantwoorden. Allahu Akbar.

Bron: www.pi-news.net

Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/21 ... -motieven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Mahalingam » Di Apr 28, 2020 9:59 pm

Groep uit Zuidoost gepakt na inbeslagname ruim 4000 kilo cocaïne

De politie in België nam woensdagavond liefst 4100 kilo cocaïne in beslag in de Antwerpse haven. Een belangrijk deel van de veertien gearresteerde verdachten blijkt afkomstig uit Amsterdam-Zuidoost.

Dat bevestigen betrouwbare bronnen aan Het Parool. Het gaat om ‘zeker zes’ verdachten uit Zuidoost. Het zou (vooral) gaan om twintigers. Ook de andere verdachten zijn Nederlanders. Vorige week meldden Belgische media al dat zich onder de arrestanten ‘een aantal Surinamers’ bevonden ‘die in Nederland wonen’.’

De raadkamer van de rechtbank in Antwerpen heeft het voorarrest van 11 verdachten dinsdag verlengd, de zaken van de drie anderen moeten nog worden beoordeeld.

200 miljoen euro

De enorme partij drugs, met een geschatte straatwaarde van 200 miljoen euro, zat in een container met een deklading van vis. Deze werd woensdagavond kort na aankomst in de haven in een loods in beslag genomen. De container was door de verdachten naar de loods gereden in plaats van naar de scanner van de douane.

De Belgische Federale recherche wist al dat de drugs onderweg waren. Specialistische eenheden deden invallen in de loods, waar de eerste negen verdachten werden overmeesterd, 20 tot 39 jaar oud. Daarnaast werden er invallen gedaan in meerdere panden in Antwerpen en werd een auto met twee verdachten klemgereden. Die laatstgenoemde vijf verdachten zijn 18 tot 39 jaar oud. Tijdens de actie werden ook drie kalasjnikovs gevonden, aanvalsgeweren, en vier handvuurwapens.

Oplopende spanning

De lokale en de Amsterdamse politie willen niet reageren, omdat het onderzoek door de recherche in België nog in volle gang is. Dat nu weer een groep verdachten uit Zuidoost in deze enorme drugszaak is verwikkeld, doet de spanning in het lokale criminele milieu verder oplopen.

Sinds het najaar heerst in Zuidoost al grote onrust door meerdere moordaanslagen op leden van een groep die volgens de geruchten in de onderwereld voortkwamen uit de diefstal van een partij van 400 kilo cocaïne. Die zou eigendom zijn geweest van de bekende Surinaamse drugshandelaar Piet Wortel, die de verhalen via zijn advocaat Adam Doesburg tegenover Het Parool overigens eerder afdeed als ‘klinkklare onzin’.

Feit is dat leden van de groep ineens pronkten met grote sommen geld en dure spullen.

In de nacht van 3 op 4 augustus werd Genciël ‘Genna’ Feller (23) met zeker acht kogels beschoten in Almere, bij het huis van zijn vriendin. Hij overleefde door geluk en dook onder op Curaçao, met drie kogels nog in zijn lichaam. Bij een huiszoeking na die schietpartij trof de recherche luxe spullen aan in het huis, die hij nooit legaal had kunnen betalen. Op maandagmorgen 2 september werd hij alsnog doodgeschoten in een geparkeerde auto in Willemstad, Curaçao.

Onderwereldvete

Ruim twee weken later werd oud-profvoetballer Kelvin Maynard (32) geliquideerd op de Langbroekdreef in Zuidoost. Hij werd aan dezelfde groep gelinkt. Ook hij beschikte voor zijn dood over dure spullen en veel geld. Hij poseerde op een foto met een vuistdik pak bankbiljetten.

Al weken voor de moordaanslagen deden in Zuidoost geruchten de ronde over een op handen zijnde nieuwe onderwereldvete vanwege de beweerde drugsdiefstal. De liquidaties van Feller en Maynard werden gezien als bewijs dat het menens was.

De verdachten die nu in België zijn gearresteerd, worden door ingewijden aan dezelfde groep gelinkt als de doodgeschoten Feller en Maynard.
https://www.parool.nl/amsterdam/groep-uit-zuidoost-gepakt-na-inbeslagname-ruim-4000-kilo-cocaine~bafe09a2/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mei 03, 2020 9:04 pm

Er is weer geliquideerd in Amsterdam.
Het was vast en zeker een bekende van de politie.
Zou hij wel in zijn thuidsland begraven kunnen worden? (corona)
De uitgebrande vluchtauto had Duitse kentekens.
En dan schiet ik in "Peter R. de Vries"-mode en denk 'plofkrakers' ?.
De volgende dag is er meer nieuws.
Jawel, hier is de doodceel van de dode.
Crimineel Omar Essalih uit De Pijp geliquideerd in Oost
Hij werd rond half vier ’s nachts doodgeschoten, waarna een brandende BMW met Duits kenteken werd aangetroffen op de Frans de Wollantstraat langs het Funenpark: de waarschijnlijke vluchtauto.

Spoiler! :
‘Centjes’

Omar Essalih werd ‘Centjes’ genoemd, omdat hij zowat alles zou doen voor geld.

Onlangs was hij vrijgesproken van twee plofkraken in Duitsland, waarbij met gestolen auto’s en grof geweld geldautomaten waren opgeblazen. Bij een geslaagde poging zouden Essalih en zijn vrienden 118.000 euro hebben buitgemaakt, de andere was mislukt maar richtte ook grote schade aan.

Essalih kreeg wel een bescheiden celstraf voor diefstal van een Kia van autoverhuurder Diks in De Pijp, die zijn vriendin had gehuurd, en het witwassen van een BMW-motor.

Schieten op coffeeshop

De politie was Essalih op het spoor gekomen in een onderzoek waarin de aanname was dat hij meermaals op coffeeshop The Power had geschoten in de Sarphatistraat. In dat onderzoek werd zijn telefoon afgeluisterd. Zo hoorde de recherche dat hij met een vriend sprak over de in Amsterdam gestolen BMW (‘die dikke’, ‘die vierwieler’) die was verdwenen uit een Duitse garagebox, waar de auto na de eerste plofkraak was achtergelaten. De politie nam de BMW in beslag en vond in de achterbak twee gasflessen en geldcassettes.

Dodenlijst

In 2018 had Essalih tien maanden cel opgelegd gekregen voor het bezit van twee vuurwapens en pepperspray. Hij moest zich wel bewapenen, omdat hij op een dodenlijst stond, vond hij. Vanaf zijn dertigste zou hij een geregeld leven willen leiden, zei Essalih in die strafzaak. Dat heeft hij niet gehaald.

Op 2 april 2018, met Pasen, had hij in café Zuid in De Pijp gestaan met vrienden, op de hoek van de Ruysdaelkade en Van Ostadestraat. Ze waren jolig lachgas aan het inhaleren toen vanaf de straat zeker acht kogels op de kroeg werden afgevuurd. Essalihs criminele vriend R.W. werd in zijn hand geraakt, een andere cafébezoeker kreeg een kogel in zijn zij. R.W. schoot drie keer terug, waarna Omar zijn vuurwapen pakte en daarmee naar buiten liep - zoals op camerabeelden is te zien. Dat wapen zegt hij te hebben weggegooid.

Pipa

Op 12 april stonden vervolgens vijf agenten in zijn slaapkamer, die hem waarschuwden dat rivalen hem wilden vermoorden. Hij liet kennissen voortaan tevoren de plekken observeren waar hij afsprak en probeerde een reis naar Marrakesh te boeken, maar had moeite aan geld te komen.

Hij wilde niet steeds binnen blijven, zoals de politie hem had geadviseerd, omdat hij met twee broers en twee zussen bij zijn ouders woonde, en hij zei die niet in gevaar te willen brengen. Een zusje besprak in een afgeluisterd gesprek dat hij maar ‘zijn pipa (vuurwapen) moest trekken’.

Op 17 april pakte een arrestatieteam hem op het Museumplein vervolgens op toen hij een afspraak had. Hij had een tot vuurwapen omgebouwd gaspistool en een busje pepperspray bij zich.

Rechtbankvoorzitter

De voorzitter van de rechtbank die Essalih voor het wapenbezit veroordeelde, zei hem dat hij het heel erg zou vinden ‘in de krant te moeten lezen dat Omar Essalih is doodgeschoten’.

Hij verwees onder meer naar de poging tot liquidatie die exact een jaar voor de schietpartij op Essalih was gepleegd in de Diamantbuurt, waar hij opgroeide.

Twee mannen namen hem toen onder vuur bij een huis van familieleden in de Carillonstraat. Hij werd in zijn been geraakt, maar kon wegrennen.

Volgens bronnen in het criminele milieu waren ook eerder al een of meer aanslagen op hem gepleegd, ook op 1 april.

Aanslagen

Zelf werd Essalih er in de onderwereld van beschuldigd dat hij aanslagen had gepleegd op de vrouw van een drugscrimineel in de Rivierenbuurt en op horecagelegenheden die vervolgens werden gesloten. Voor die beschuldigingen heeft de recherche nooit voldoende bewijs gevonden om hem voor de rechter te kunnen brengen.
Omar Essalih was een broer van de bekende kickbokser Hamza Essalih, die ook ‘Soesie’ wordt genoemd – zoals veel Marokkanen uit de streek ten zuiden van de Atlas.
https://www.parool.nl/amsterdam/crimineel-omar-essalih-uit-de-pijp-geliquideerd-in-oost~b123cb22/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 09, 2020 10:43 pm

Oostenrijk: 40% van de delicten wordt door buitenlanders gepleegd

Geplaatst op 9 mei 2020

Afbeelding

“Buitenlanders tonen opnieuw de grootste stijging wat betreft criminaliteit. In heel Oostenrijk werd in het jaar 2019 een nieuw record van ongeveer 122.000 buitenlandse verdachten gevestigd. Dat maakt duidelijk dat integratie op veel gebieden mislukt is en nalatigheden niet konden worden ingehaald. De jarenlang geïmporteerde criminaliteit moet consequent bestreden worden. Een knuffelkoers is daarvoor absoluut de verkeerde manier. Ons huidige strafstelsel is voor veel buitenlanders blijkbaar geen voldoende afschrikking”, zei fractievoorzitter Herwig Mahr van de FPÖ over de actueel gepresenteerde criminaliteitsstatistiek 2019.

“40% van alle criminaliteit vindt al plaats door buitenlanders (totaal aantal verdachten: 304.422). In verhouding tot de totale bevolking is dat een schrikbarend hoog percentage. Als je nauwkeuriger naar de ontwikkeling kijkt, is er een beangstigend beeld te zien”. Hiermee verwijst Mahr ernaar dat het aantal buitenlandse verdachten sinds 2010 met 50% is toegenomen (2010: 81.916, 2019: 122.067), terwijl de Oostenrijkers in dezelfde periode met 17% stegen (2010: 155.338, 2019: 182.355). Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn er vooral stijgingen waar te nemen bij de dadergroep van de Afghanen en bij mes-aanvallen. Ook in Oberösterreich is het aantal buitenlandse verdachten duidelijk toegenomen. Waren dat in 2010 nog 9.334 buitenlanders, in 2019 werden er 16.100 geregistreerd, een stijging van 72,5%.

Grote toename ook bij internetcriminaliteit
“De internetcriminaliteit door aanvallen op data en computersystemen zijn in Oostenrijk in slechts één jaar verdubbeld. Daartoe behoren alle delicten waarbij informatie- en communicatietechniek wordt ingezet bij de planning, de voorbereiding en de uitvoering van gebruikelijke criminele delicten, zoals cyber-pesten of kinderpornografie. In 2019 werden 4.049 van zulke delicten gemeld, het jaar daarvoor waren het 2.787 en tien jaar geleden nog 640.

“Dit snel toenemende veiligheidsrisico mag niet onderschat worden. De Oostenrijkse regering is hier gevraagd om de veiligheidsstructuur ook in het cyberwezen snel te versterken”, eist Mahr. “Ook het bewustzijn in de bevolking moet aangescherpt worden welke potentiële gevaren er voor de veiligheid van iedere individuele burger van de digitale aanvallen uitgaan. Het is inmiddels realiteit dat kritieke infrastructuur via het internet wordt aangevallen. Maar ook in het privémilieu nemen de aanvallen toe. Wij eisen dat de Oostenrijkse regering onze bevolking in het hele land hier gevoeliger voor maakt en daardoor beschermt.”

FPÖ bedankt: uitvoerende macht verricht uitstekend werk
“Heel veel dank geldt onze uitvoerende macht. Zij levert ondanks de personele moeilijke situatie uitstekend werk wat betreft de handhaving van de veiligheid in onze deelstaat. Dat is niet in de laatste plaats alleen maar te merken aan het bovengemiddelde oplossingspercentage.” Mahr benadrukt dat Oberösterreich met 60,1% na Vorarlberg (64,3%) op de tweede plaats staat wat betreft oplossingspercentage en daarmee duidelijk boven het Oostenrijkse gemiddelde (52,5%) ligt.

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/09 ... -gepleegd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 16, 2020 1:46 am

Irakees onthoofdt 17-jarige Zweedse en bewaart haar hoofd thuis

Geplaatst op 15 mei 2020

Afbeelding

Over een moord die het voormalige multiculti voorbeeldland Zweden vorig jaar schokte, wordt nu een proces gevoerd. Een 23-jarige Koerd uit Irak wordt er van beschuldigd zijn 17-jarige ex-vriendin onthoofd en haar hoofd thuis bewaard te hebben.

Ook Zweden betaalt sinds jaren al een gruwelijke bloedige tol voor zijn fataal mislukte migratiepolitiek. In november vorig jaar werd deze door de 17-jarige Wilma H. (foto) betaald. Nadat het meisje twee weken als vermist stond geregistreerd, werd haar hoofd in een reistas gevonden. Deze bevond zich in een woning die zij met haar destijds 23-jarige ex-vriend had bewoond voordat ze uit elkaar gingen.

Bij de verdachte gaat het volgens de Noorse NGO “Human Rights Service” om Tishko Ahmed S., een uit Irak afkomstige Koerd, die sinds 2014 de Zweedse nationaliteit bezit. Hij wordt er van beschuldigd de jonge vrouw, nadat ze hem wilde verlaten, vermoord, het lijk in stukken gesneden en op meerdere plekken verstopt te hebben. Het hoofd zou hij, gewikkeld in aluminiumfolie, in een koffer in de voormalige gezamenlijke woning hebben bewaard.

Zoals de stiefmoeder van de vermoorde jonge vrouw bericht, zou het meisje alleen maar de woning zijn binnengegaan om haar spullen op te halen. De migrant zegt dat hij onschuldig is, hoewel sterke aanwijzingen – vingerafdrukken zowel als de daad betreffende voorwerpen – hem belasten.

Op Twitter wordt de moordzaak voorzien van migratie-kritische commentaren:

“23-jarige Koerdische vriend? Ze zouden ook haar duidelijk niet functionerende ouders moeten arresteren en hen opsluiten voor criminele nalatigheid.”

“Zijn Zweedse vrouwen gek? Of is de wens naar de deugd zo groot dat ze bereid zijn hun kinderen op te offeren?”

“Ik voel me nu zo verrijkt en gecultiveerd. Hoe hebben we toch tienduizenden jaren zonder multiculturalisme en de islam kunnen leven?”

“Het wordt door de criminele regeringen, die dit er voor ons allemaal doordrukken, ´culturele verrijking´ genoemd.”


Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/15 ... ofd-thuis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 19, 2020 12:58 am

Straubing: Samir A. vermoordt zijn kinderen – de media zwijgen

Geplaatst op 18 mei 2020

Afbeelding

Alweer! Gruwelijke kindermoord in Beieren – en de mainstream media zwijgen of berichten verdoezelend: in het stille Schwarzach (Landkreis Straubing-Bogen, 2800 inwoners) vermoordde een “vader” zijn beide kinderen, een jongetje van 8 jaar en een meisje van 6 jaar oud. De Arabische dader wilde zich – zoals in menig archaïsche cultuur aan de orde van de dag – op zijn van hem gescheiden levende levenspartner wreken.

Samir A. – levensgevaarlijke levenspartner


Donderdag tegen 22.30 uur kreeg de politie in Straubing een telefoontje van een vrouw, die zei dat zij “een 36-jarige kennis” zou hebben opgebeld en op grond van het telefoongesprek bang zou zijn dat de man vermoedelijk zelfmoordneigingen zou hebben.

Daarop werden door de politie het woonadres van de man en andere bekende woonadressen gecontroleerd. Ondertussen belde de 36-jarige moordenaar Samir A. met zijn 29-jarige voormalige levenspartner, de van hem gescheiden levende moeder van de beide gezamenlijke kinderen, zonder zijn verblijfplaats prijs te geven.

Uit het bericht van het politiepresidium Straubing:

Omdat niet opengedaan werd bij de woning van de man, gelastte de politie Bogen de opening van de woning door een sleuteldienst. In de woning van de 36-jarige werden door de politie twee kinderen, een jongen van 8 jaar en een meisje van 6 jaar, dood gevonden. De verdenking bestaat dat de kinderen vermoord zijn. Op grond van eerste onderzoekingen door de recherche Straubing richtte de verdenking zich nog diezelfde nacht tegen de 36-jarige vader, die de kinderen afwisselend met de moeder verzorgde. Een grootscheeps opgezette zoektocht bleef eerst zonder succes.

De kindermoordenaar gaf zichzelf op grond van de druk van het onderzoek bij de politie aan en werd vrijdag voorgeleid aan de onderzoeksrechter bij het kantongerecht Regensburg. Deze vaardigde op verzoek van het openbaar ministerie een arrestatiebevel uit wegens dringende verdenking van doodslag: “Naar het exacte verloop van de daad en de achtergronden van de daad word top dit moment onderzoek gedaan”.

Een geschokte buurvrouw: “Dat zoiets hier gebeurt, is ongelooflijk. Hij ging vaak naar buiten om te roken en te bellen.” Samir A. zou sinds twee maanden in de door de verhuurder en belastingbetaler uitgebreid gerenoveerde woning hebben gewoond. De moeder bevond zich volgens de berichten van de buren waarschijnlijk op haar werk, terwijl de “bescherming zoekende” vader de gezamenlijke kinderen op beestachtige wijze vermoordde.

Zoals gebruikelijk zwijgen de mainstream media – ook de lokale media, of ze berichten er heel kort over. De links-populistische “Süddeutsche Zeitung” kopt heel dader-neutraal:

Vader zou zijn beide kinderen gedood hebben – Na de vondst van de twee lijken in Schwarzach zit de man in voorarrest. De achtergronden van de daad zijn onduidelijk.

Want bescherming van de dader heeft in de Duitse linkse staat de hoogste prioriteit: Samir A. zal de komende jaren waarschijnlijk op kosten van de belastingbetaler (tegen een bedrag van € 4.500, per maand/€ 54.000,- per jaar gevangeniskosten) genieten van psychologische traumaverwerking, meelevende danstherapie en het beste juridisch advies door “zijn” advocaten en tolken uit de asielindustrie. Inclusief cultuurgevoelige straf-versoepeling door speciale arrestatiegevoeligheid op grond van “ontbrekende vertrouwdheid met de Duitse taal en cultuur” als klein presentje tegenover de kindermoordmigrant – in een land waarin velen goed en graag moorden!

Bron: www.pi-news.net

Door: Johannes Daniels

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/18 ... a-zwijgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20179
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor King George » Di Mei 19, 2020 12:57 pm

Wederom: Bezint eer ge met een Muzelman begint.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Enorme toename van criminaliteit (en terreur) door immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 27, 2020 10:33 pm

Duitse criminaliteitsstatistiek: zware criminaliteit door buitenlanders opnieuw toegenomen

Geplaatst op 27 mei 2020

Afbeelding

Vandaag werd de criminaliteitsstatistiek van de Duitse politie voor het jaar 2019 gepresenteerd. De woordvoerder Binnenlandse Zaken van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Dr. Gottfried Curio, becommentarieert de cijfers over de criminaliteit door buitenlanders.

Ook deze criminaliteitsstatistiek van de politie geeft een alarmerende oververtegenwoordiging van verdachten zonder Duits paspoort te zien. Terwijl het aantal verdachten in vergelijking met 2018 daalde, steeg het aandeel buitenlanders naar 35% – en dat bij een bevolkingsaandeel van 13%.

Moord en doodslag
Bij geweldscriminaliteit bedroeg het aandeel niet-Duitse verdachten 38%, bij moord en doodslag 40%, bij verkrachting, seksuele ongeoorloofde dwang en seksuele delicten 37%, bij gevaarlijk en zwaar toebrengen van lichamelijk letsel 37%, bij roofdelicten en zakkenrollen 40% respectievelijk 68%. Hier zou het een taak van de politiek moeten zijn om vastberaden tegen de criminaliteit door buitenlanders op te treden en op criminaliteit te reageren met onmiddellijke uitzetting.

Het grijze gebied van niet opgeloste zaken steeg bovendien naar 44%: geen wonder dat het subjectieve gevoel van onveiligheid van de bevolking met het oog op deze cijfers nog steeds zo hoog blijft.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/27 ... oegenomen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten