Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 05, 2014 1:19 am

Best een goed idee! icon_thumbup.gif Zou de PVV hier niet ook zoiets kunnen opstarten? :thinking:

Zwitserland: SVP start platform tegen indoctrinatie op scholen

Geplaatst op 4 september 2014

De jeugdorganisatie van de Zwitserse Volkspartij (SVP) is gestart met het internetproject “Vrije scholen. Stop de politieke indoctrinatie!” tegen ideologische eenzijdigheid op openbare scholen. Het interactieve platform moet scholieren helpen “zich te weren tegen politiek gekleurde indoctrinatie”, schrijft de jeugdafdeling van de SVP op haar website.

Behalve alternatieve kennis over de Zwitserse geschiedenis en omstreden onderwerpen zoals patriottisme, gender mainstreaming en vroegtijdige seksualisering kunnen de scholieren daar ook incidenten omtrent politieke beïnvloeding melden. Iedere binnengekomen melding wordt zorgvuldig onderzocht en anoniem gepubliceerd. Het is niet de bedoeling om leraren aan de kaak te stellen en de persoonsgegevens van alle deelnemers blijven geheim.

De jeugdorganisatie van de SVP motiveert haar actie met toenemende meldingen over eenzijdige lessen in projectweken, bij aardrijkskunde, geschiedenis en bij algemeen vormend onderwijs. De meldingen zijn af en toe schrikbarend: “Ze reiken van de oude bekende, afgezaagde SVP-bashing tot het bagatelliseren van communistische gruweldaden”, klagen de initiatiefnemers van het project. Leerkrachten zetten zich veel te vaak over “het principe van de neutrale kennisoverdracht heen”.

Bron: http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/09/04/ ... more-69979
Laatst gewijzigd door Pilgrim op Zo Sep 28, 2014 12:13 am, 2 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 07, 2014 11:34 pm

Vrije pers in (Noord)-Europa

Geplaatst op 7 september 2014

Sinds 11 september 2001 vraag ik mezelf steeds opnieuw af waar ik onafhankelijke informatie vandaan kan halen. Destijds vond ik het meer dan merkwaardig dat de media in Duitsland, de gedrukte media evenals de televisie, discussies rondom de rol van de islam bij aanslagen al in de kiem smoorden. Terwijl de oorzaak toch zo voor de hand lag.

De zin “dat heeft niets met de islam te maken” bestaat niet zomaar en heeft zich sinds dit moment voortdurend ontwikkeld. Tegenwoordig verspreiden de mainstream media de compleet waanzinnige uitspraak dat er weliswaar een terreurorganisatie “Islamitische Staat” (IS) bestaat, die echter, volgens “deskundigen”, niets met de islam heeft te maken.

In Duitsland is er sinds 9/11 langzamerhand een bloglandschap ontstaan, dat de burger, als hij dat wil, onderwijst uit alternatieve bronnen. Dat zijn in Duitsland bijvoorbeeld mensen ter plaatse, die bijvoorbeeld berichten over de toenemende criminaliteit in hun steden, of over verzet tegen de bouw van moskeeën. Het grootste politieke blog op dit gebied is zeer zeker http://www.pi-news.net, waarop veelzijdige informatie en meningen te vinden zijn omtrent de meest verschillende islamkritische stromingen. Inmiddels schrijven er veel schrijvers voor pi-news, die alle meningen van kritische burgers in Duitsland omvatten.

Eveneens vooral gericht op de binnenlandse politiek is het onderzoeks- en nieuwsblog http://www.blu-news.org. Het is Blu News herhaaldelijk gelukt om processen tegen de mainstream media te winnen, die het blog beschuldigden van “rechts-extremisme”.

Niet vergeten moet men in dit verband uiteraard ook http://www.journalistenwatch.com. Het is dit blog in korte tijd met veel bijdragen van bekende auteurs gelukt om invloed te nemen op de nieuwe mediascene.

Waar kun je internationaal nieuws vinden als je geen gebruik meer wilt maken van de mainstream media? De meest omvattende samenstelling biedt de tweetalige nieuwssite http://www.europenews.dk aan. De Engelstalige site biedt iedere dag een samenstelling van artikelen uit de mainstream pers aan, maar ook uit alternatieve media. Hetzelfde concept vind je op de Duitstalige site. Op deze Duitstalige site komen daar nog Duitse samenvattingen van het belangrijkste Europese nieuws bij, evenals volledige vertalingen van uitstekende Engelstalige blogartikelen.

Laten we naar Scandinavië kijken. In Noorwegen heeft zich al jarenlang een islamkritisch blog genaamd “Document No”, http://www.document.no, ontwikkeld. De hoofdredacteur is Hans Rustad, die als basis voor zijn blog aangeeft dat vrije informatie de voorwaarde is voor een vrije samenleving. Rustad berichtte o.a. over het Breivik-prces, evenals over de daarmee verband houdende hetze tegen de blogger Fjordman. Enkele artikelen op het blog zijn in het Engels, voor de rest is het blog alleen in het Noors.

In Zweden bestaan twee alternatieve nieuwsblogs. Dat zijn “Friatider”, http://www.friatider.se en “Avpixlat”, http://www.avpixlat.info, een belangrijke informatiebron in Zweden voor aanhangers van de ZwedenDemocraten, waar ook en vooral leden van de ZwedenDemocraten hun mening tot uitdrukking (mogen) brengen. In de Zweedse mainstream media worden de ZwedenDemocraten tot het uiterste bestreden, belasterd of gewoon doodgezwegen. Beide blogs zijn in de Zweedse taal en berichten heel uitvoerig over binnenlandse politieke thema´s.

Een eveneens Zweeds blog is “Dispatch International”, http://www.d-intl.com, een blog dat in drie talen bericht, namelijk Zweeds, Deens en Engels. De hoofdredacteurs zijn Ingrid Carlqvist en Lars Hedegaard, allebei ervaren journalisten, die daarvoor voor de mainstream pers hebben gewerkt. Voor Dispatch schrijven ook auteurs uit andere landen, zoals Anne Marie Waters. Zij is lid van UKIP, de eurokritische partij in Groot-Brittannië. Zij ondersteunt o.a. de beweging “One law for all”, waarbij het om de gevaarlijke invloed van de sharia als paralleljustitie in vrije samenlevingen gaat.

In Denemarken hebben onafhankelijke blogs deels al ingang gevonden in het mainstream nieuws. “Uriasposten”, http://www.uriasposten.net, geëxploiteerd door Kim Møller, een afgestudeerd historicus die naam gemaakt heeft als expert op het gebied van links extremisme, heeft een voortrekkersrol op het blog. “Snaphanen”, http://www.snaphanen.dk, is van de Deense fotograaf en journalist Steen Raaschou, die publiceert in het Deens en in het Engels. Snaphanen bestaat al 10 jaar en is, net zoals “Uriasposten”, een oergesteente in het Deense bloglandschap.

De internetkrant “Den Korte Avis”, http://www.denkorteavis.dk, heeft zich ontwikkeld tot echte concurrentie voor de mainstream pers. De beide hoofdredacteurs, Karen Jespersen en Ralf Pittelkow, zijn leden respectievelijk afgevaardigden van de immigratiekritische partij “Deense Volkspartij”. Voor de krant werken enkele auteurs, die iedere week vrijwillig belangrijke artikelen als correspondenten ter plaatse schrijven. Volgens Google Analytics klikken ongeveer 1 miljoen lezers per maand de artikelen op “Den Korten Avis” aan – dat zijn – gemeten naar de totale Deense bevolking van 5 miljoen – 20% van de bevolking. De staatstelevisie en de gedrukte media zien zich steeds vaker gedwongen om thema´s op “Den Korten Avis” op te pakken en er over te berichten.

Vooral aan de drie Deense blogs kun je zien dat alternatieve media wel degelijk invloed op de berichtgeving in de mainstream media hebben. Een ontwikkeling in deze richting zou wenselijk zijn voor het Duitse medialandschap – hoe sneller des te beter.

Bron: http://journalistenwatch.com

Auteur: Sarah Lund

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/09/07/ ... more-70241
Laatst gewijzigd door Pilgrim op Zo Sep 28, 2014 12:14 am, 1 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 28, 2014 12:12 am

Gepensioneerde Amerikaanse generaal: “De politieke correctheid wordt nog onze dood ... de Islam is geen 'religie van de vrede'.”

Geplaatst op 27 september 2014
Afbeelding

In Amerika, net zoals in Duitsland, nemen steeds meer gepensioneerde politici of hoge officieren het woord, die tegen de meeldauw van de politieke correctheid met betrekking tot de islam protesteren. Ze zouden vast en zeker ontslagen zijn als ze hun mond gedurende hun actieve diensttijd niet gehouden en de waarheid gezegd hadden.

In dit geval gaat het om de gepensioneerde drie-sterren generaal Thomas G. McInerney, die in het jaar 1994 als luitenant-generaal afscheid nam van de Amerikaanse luchtmacht. Tegenwoordig zit hij bij FoxNews als militair analist en werd door de Republikeinen uitgenodigd een toespraak te houden. Daarin zei hij dat Amerika, als het niet hard zou reageren, zou verliezen. De economie, het krimpende leger en een decennia lange foutieve politiek in het Midden-Oosten hebben het risico verhoogd.

McInerney zei bovendien dat de Amerikaanse politici bang zijn om de moslims te beledigen en dat radicalen zich achter hun religie verstoppen. Hij vergeleek de islam met het nationaalsocialisme, het fascisme en het communisme. “De politieke correctheid wordt nog onze dood. Het is een wereldwijde strijd tegen de radicale islam. We moeten het beestje bij de naam noemen: de islam is geen 'religie van de vrede'”, aldus McInerney.

“We moeten ze doden. Ik zou ze uitroeien.” Ook religieuze gebouwen moeten bij aanvallen niet worden ontzien. “Val de moskeeën aan. Vernietig ze. Als we het niet serieus aanpakken, dan is dat oneerlijk tegenover onze soldaten en het Amerikaanse publiek.”

Bron: http://journalistenwatch.com

Auteur: Sarah Lund

Bron oorspronkelijk artikel: http://www.stripes.com

Auteur: Drew Brooks

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/09/27/ ... more-71705
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 23, 2014 1:40 am

Denen roepen gebraden varkensvlees uit tot nationaal gerecht

Geplaatst op 22 november 2014

Die Denen blijven ook provoceren. Of het nu gaat om Mohammed-cartoons, de poging om het Verdrag van Schengen te omzeilen of nu met de officieel tot nationaal gerecht uitgeroepen “Flæskesteg med Persillesovs”, gebraden varkensvlees met peterseliesaus. Dit steeds opnieuw als gelukkigste volk uitgeroepen kleine land met zijn duizendjarige historie houdt van zijn tradities en manier van leven en schaamt zich in grote meerderheid hier nog steeds niet voor.

In alle acht delen van het land, Nordjylland, Midt/Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Fyn, Vestsjælland/Lolland-Falster/Møn, København/Nordsjælland og Bornholm, werd van 11 tot 20 november een door het ministerie van Voeding, Landbouw en Visserij prijsvraag uitgeschreven. Er kon via Facebook en Instagram gestemd worden, eerst een lokale en daarna een landelijke stemming. Zuid-Jutland heeft gewonnen met het gerecht, dat officieel nog vóór het bekende “Smørrebrød” tot nationaal gerecht van Denemarken werd gekozen. Van de 63.263 stemmen kreeg “Stegt Flæsk med Persillesovs” 44% van de stemmen.

Aangezien Denemarken als EU-land intussen ook landelijk door islamitische en daardoor verloren woongebieden werd verrijkt, werd er uiteraard controversieel gediscussieerd over het haram varkensvleesgerecht – smaken verschillen immers. Maar wie hebben zich snel vreselijk opgewonden over deze beslissing en er een politiek item van gemaakt? Nee, niet de moslims, sinds de Mohammed-cartoon crisis weten we immers dat het meestal enkele maanden duurt voordat de moslims wereldwijd reageren op zulke discriminaties met moord, doodslag en vlagverbrandingen. Een multiculti tv-kok genaamd Camilla Plum was samen met geestverwanten bijna buiten zichzelf van woede: “Immigranten zullen zich bij dit gerecht nooit Deens kunnen voelen. Dit nationaal gerecht discrimineert...”

Later zei ze nog: “De verkiezing van varkensvlees met peterseliesaus is een blik terug, een huldiging van het nationalisme tegen alle rede in. Kortom, een populistische verkiezing.”

Heel anders was de reactie van Alan Melchior van de “Joodse Vereniging Denemarken”: Het gerecht zou weliswaar niet koosjer zin en hij zou het persoonlijk nooit gekozen hebben, omdat hij het nog nooit zou hebben gegeten, maar hij verwelkomde dat de Denen dit gerecht hadden gekozen... zo is het en dat is prima. We leven immers in Denemarken.

Wie deze discussie volgt op de forums van de kranten en op de blogs, moet wel tot de conclusie komen dat deze keuze ook een stemming tegen een bepaalde immigratie was. Ettelijke commentatoren zeggen dit gerecht gekozen te hebben, hoewel ze het helemaal niet zo vaak en graag eten. Een voorbeeld van zo’n commentaar:

Ik heb dit gerecht gekozen om de halal-hippies te ergeren en een signaal af te geven aan de cultuur van het beledigd zijn, maar hoofdzakelijk om een signaal af te geven aan mensen zoals Camilla Plum... deze plompe moeder met Marx in haar hoofd...

De Denen zijn te benijden, hen wordt in ieder geval af en toe nog eens naar hun mening gevraagd over maatschappelijke kwesties, dat hebben zij bedongen (EU-voorbehouden) en ze maken er gebruik van. Ze weten: Varkens worden niet ritueel geslacht en ze laten zien waar de patriottische hamer hangt!

Op dit moment wordt deze oude hit door twee jongens helemaal stukgedraaid in het hele land. Titel: “Stegt flæsk med persillesauce”. Wellicht roepen onze Deense vrienden de volgende keer bij een demonstratie: “Meer varken voor het volk!”

In het “Hamburger Abendblatt” vindt op de voorpagina redacteur Christoph Rind deze keuze van de Denen beangstigend. Hij beperkt zich er echter ertoe zijn walging over het gerecht te omschrijven. Je kunt echter maar beter niet tussen de regels doorlezen. Wie echter een keer dit lekkere knapperige Deense varkensvleesgerecht heeft gegeten met daarna een Aquavit... Skål!

Bron: www.pi-news.net

Auteur: alster

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/11/22/ ... more-75970
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18771
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor mercator » Zo Nov 23, 2014 11:53 am

Dat wordt interessant. Na een stripfiguur( racistisch Kuifje) en een kinderfantazie(zwarte piet) kunnen nu ook keukengerechten voor een strafhof gedaagd worden om te kijken of ze discriminerend zijn.
Dank zij onze allochtonen gaan we nu dus terug naar middeleeuwse praktijken waarbij ezels, honden en varkens veroordeeld konden worden voor misdrijven.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6349
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Ali Yas » Zo Nov 23, 2014 5:47 pm

Ik geloof dat de elite het contact met de bevolking een beetje verloren is.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 23, 2014 2:56 am

De absolute noodzaak van de omvangrijke, taboeloze voorlichting over de islam

Geplaatst op 20 december 2014

Afbeelding

“Politically Incorrect” is de harde kern van de islamvoorlichting in Duitsland. Wie hier regelmatig meeleest, weet van de hoed en de rand en behoort tot de informatie-elite. Maar daarbuiten in het echte leven ziet het er vaak zeer somber uit. Het kennisgebrek is op grond van de mediale en politieke zelfcensuur immens. Het collectieve kop in het zand steken leidt ertoe dat grote delen van de bevolking zich weliswaar met het oog op de wereldwijde islamterreur bedreigd voelen, maar over de feitelijk omvang van datgene wat zich midden onder ons uitbreidt voor het grootste deel nog geen enkel idee hebben. Daarom is het de belangrijkste taak van onze tijd om steeds maar weer voor te lichten over dit existentiële gevaar.

Het is boren in heel dik beton, maar uiteindelijk zal het succes hebben, want alle feiten staan aan onze kant. Men moet alleen maar hardnekkig, onbuigzaam en vastberaden zijn. Vooral ook tegenover journalisten.

Afgelopen donderdag was er een cameraploeg van “Spiegel-TV” in München, waarmee ik een uitvoerig interview had, omdat er zondagavond een uitgebreide reportage over het thema “islamisering” wordt uitgezonden. De jonge journalist weet in ieder geval af van de Salafisten en bericht ook steeds opnieuw over de gevaren die van deze groepering uitgaan, maar legt niet het verband met de islam. Ook heeft hij de koran niet gelezen, bezit nauwelijks kennis over de structuur van deze onderwerpingideologie en somt de gebruikelijke stereotype “tegenargumenten” op, die allemaal heel gemakkelijk te weerleggen zijn. Wie ooit discussies met islam-appeasers heeft gevoerd, kent ze uit zijn hoofd: “Maar de kruistochten”, “Er is ook sprake van geweld in het Oude Testament”, “De kerk voerde in de middeleeuwen heksenverbrandingen uit”, “Niet alle moslims zijn zo”, “koranverzen zijn op verschillende manieren te interpreteren”, “Dat is een kwestie van interpretatie”, “Bij ons is 99% van de moslims vreedzaam”, enz., enz.

Zelfs de opiniemakers van onze samenleving bevinden zich in het diepe dal der onwetenden of willen de feiten heel bewust niet zien, omdat deze hun linkse goedmenschelijke wereldbeeld zouden kunnen verwoesten. Daarom moet men steeds maar opnieuw, niet toegevend, consequent en hardnekkig de feiten in de hersens van iedere gesprekspartner duwen. Totdat het besef ook is doorgedrongen in de laatste dikke betonschedel.

Een typisch voorbeeld vond afgelopen maandag in Dresden plaats. Onder mijn vele gesprekspartners bevond zich ook een journalist uit Zweden, een prototype van de linkse goedmensch. Zulke mediamensen brengen iedere dag maar weer verkeerde informatie onder het volk:Ons werk is absoluut vergelijkbaar met dat van de “Weiße Rose”. Het gaat net als toen tegen een totalitaire en fascistische ideologie, die het potentieel bezit Europa in een Apocalyps te leiden. Wij hebben het voordeel dat we, in vergelijking met de “Weiße Rose”, op tijd met het verzet begonnen zijn. Maar eveneens bestaat het gevaar dat de bedreiging zelfs in onze eigen gelederen onderschat wordt, omdat velen de verschrikkingen nog niet zelf meegemaakt en het gevaar nog niet zichtbaar voor ogen hebben. Maar de blik in de islamitische wereld opent de ogen. En IS, Boko Haram, Hamas, Hezbollah, Al-Shabaab, Al-Qaida, Taliban en hoe ze allemaal ook maar mogen heten, vertegenwoordigen allemaal de ware, originele en zuivere islam.

We bevinden ons niet in een virtueel spel aan het toetsenbord, maar het gaat om niet meer en niet minder dan om ons bestaan in vrede, democratie en veiligheid. Onze toekomst en die van onze nakomelingen wordt massaal bedreigd. Daarvan moet iedereen zich heel goed bewust zijn. En nu is het zaak om deze boodschap nadrukkelijk onder het volk, journalisten, politici, kerkvertegenwoordigers en andere onwetenden te brengen. Hoe meer er gepraat wordt, des te groter is het effect. Hoe goed zakelijke en gefundeerde gesprekken door demonstranten met journalisten mediaal kunnen overkomen, toont de video van deze Phoenix-reportage uit Bonn over “Bogida”:Zwijgen mag op dit moment dan een krachtig signaal van het stomme protest tegenover de leugenpers zijn, maar op den duur helpt alleen de kracht van het gesproken, onweerlegbare woord.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/20 ... more-77928
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 23, 2014 10:49 pm

En hier hebben we een dappere burgemeester die ook zijn mond open durft te doen. (Nota bene een SPD-burgemeester!)

Buschkowsky: “Political correctness is censuur en leidt tot denkluiheid en schijnheiligheid.”

Geplaatst op 21 december 2014

Afbeelding

Vorige week zaterdag werd op de tv-zender Phoenix helaas pas om middernacht een gesprek met de districtsburgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buschkowsky (SPD), uitgezonden, waarin hij bericht over de schokkende levensrealiteit van de parallelsamenleving in Neukölln. Over 10-15 jaar zou dit stadsdeel op grond van de geboorteontwikkeling alleen nog maar door immigranten bewoond worden.

De instelling van de moslims zou zich steeds meer ontwikkelen in de richting van fundamentalisme en de problemen met de integratie zouden steeds groter worden. In de uitzending deed Buschkowsky verbazingwekkend duidelijke uitspraken over de islam en diens democratievijandige doelstelling. Bovendien klaagde hij over de politieke correctheid, die de voorstelling van de werkelijkheid alleen al zou verhinderen en zodoende een doelgerichte discussie om problemen op te lossen zou verhinderen.

Al die grootdoeners, misleiders, appeasers en leugenaars in de politiek, de media en de religieverenigingen, die beweren dat er in Duitsland geen sprake zou zijn van islamisering, zouden ter plaatse de realiteit eens moeten bekijken en met Heinz Buschkowsky praten. Hieronder een selectie van zijn spannendste uitspraken:

“Political correctness is niets anders dan censuur. Deze leidt tot denkluiheid en schijnheiligheid.”

“Multiculti is niets anders dan etikettenbedrog.”

“De parallelsamenlevingen worden sterker.”

“Westerse dingen worden daar als zonde en verdorvenheid beschouwd.”

“Van de 300.000 mensen in Neukölln hebben 140.000 een migratieachtergrond, op scholen 85-95%. Neukölln zal over 10-15 jaar een pure migrantenstad zijn.”

“We hebben de grootste Hartz IV-dichtheid in heel Duitsland.”

“Neukölln is overal.”

“Ik zie sinds 5-7 jaar een versnelde toename van fundamentele religiositeit.”

“Het straatbeeld wordt gedomineerd door voorgeschreven religieuze kleding: bedekte hoofden en kleding tot aan de grond.”

“Het geloof wordt agressief het dagelijks leven in gedragen.”

“In de fundamentele islam zijn de wetten van Allah, waarover geen vragen gesteld mogen worden. De mens mag geen wetten uitvaardigen.”

“Dat is de groep met de grootste toeloop in Duitsland.”

“Moslims zijn in hun bereidheid tot onderwijs en aanpassing aan de leefregels van hun nieuwe thuisland veel meer tegen de draad in dan anderen.”

“Het oudercentrum van een vensterschool in de buurt van Al-Nur-moskee is leeg, de Koranschool en de moskee zijn echter vol.”

“Door shariarechters wordt ons rechtssysteem volledig genegeerd, er wordt daar over recht en wet onderhandeld.”

“Op de islamconferentie bleven alle kritische onderwerpen onbesproken, daar heb ik helemaal niets mee.”

“In de orthodoxe islam bestaat geen scheiding van religie en staat. Religie is daar de staat.”

“Immigratie is geen sociale festiviteit. Integratie is een plicht.”

“Jonge mensen die hun school niet hebben afgemaakt en geen baan hebben, mogen geen Hartz IV krijgen.”


In de mediatheek van Phoenix kan men de video-opname van de uitzending bekijken.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/21 ... more-77993
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Dec 26, 2014 2:27 am

Wij zijn het volk

Door Joost Niemöller, 13 december 2014

Als ik de Nederlandse kranten mag geloven vandaag, gaat het maar om één ding: Hoe lang blijft Samsom nog aan. En daaraan verbonden de vraag: stort de PvdA in. Nu, dat zijn allemaal leuke spelletjes, maar het is totaal irrelevant. Nederland wordt al sinds jaar en dag geregeerd door een internationaal voelende klasse. Die klasse bevindt zich in de PvdA, maar net zo goed in de VVD, het CDA, GroenLinks, D66, ChristenUnie. Daarnaast is er een meer nationalistisch voelende tegenbeweging, die bestaat uit de PVV (daarvoor LPF, daarvoor de Centrumbeweging, daarvoor DS70,/Boerenpartij), SGP, en, deels, SP. Dat is de werkelijke scheiding in dit land.

Er wordt gedaan alsof Nederland verdeeld is in een rechts en een links kamp, maar dat is een totaal irrelevante discussie. Er zijn geen belangrijke verschillen tussen PvdA, VVD en CDA. Het zijn alledrie middenpartijen die als belangrijkste ambitie hebben het open zetten van de grenzen en het doen opgaan van Nederland in EU verband.

De vraag of de PvdA wegzakt is net zo relevant als de vraag of het CDA wegzakt. We hebben dat laatste zien gebeuren, en het is duidelijk dat dit helemaal niets veranderd heeft aan het politieke landschap. Wanneer de PvdA wegzakt, zal D66 en GroenLinks groeien (en deels ook de SP). Deze electorale verschuivingen tussen gelijk denkende partijen zien we al de laatste dertig jaar, en het zal niet veranderen.

De belangrijkste politieke verandering in Nederland is dat de nationalistische tegenbeweging een min of meer stabiele factor is geworden. De SP is een van de grotere partijen gebleven, de PVV is zelfs de grootste partij. Bij stemmingen gaat het hierbij steeds meer om doorslaggevende krachten. De bestuurders die zich aan de regerende kant verzamelen, maken steeds meer een onzekere, angstige indruk. Ze weten totaal niet hoe te reageren op de groeiende volkswoede. Ze hebben geen antwoord.

Deze grote omslag tussen het heersende internationalisme en het groeiende, en stabiel geworden nationalisme, vindt al tientallen jaren plaats en niet alleen in Nederland, maar in praktisch heel Europa. Ik noem dat Nieuw Realisme, maar dat is ook maar een woord. De tegenstanders, die de dienst uitmaken in de media noemen het ‘populisme’ of ‘extreem-rechts’. De associaties met nazi Duitsland zijn dan nooit ver weg en zo is het ook bedoeld.

Dat evenwicht in de politiek is definitief doorbroken. Dat onderliggende sentiment over de graaicultuur in Brussel en de voortdurende aanval op de door onszelf opgebouwde verzorgingsstaat om het internationalisme van de bestuurders te bekostigen, is de werkelijke reden achter het groeiende ongenoegen ten aanzien van dit holle kabinet.

“Wir sind das Volk” zingen de massa’s weer in Dresden. Net als in de tijd van de DDR, maar nu tegen de islamisering en de uitverkoop van de Duitse staat. In Nederland wil het volk voor dit soort belangrijke kwesties nog niet massaal de straat op. Het juk van de politiek correcte cultuur, en de daaraan verbonden opgelegde schaamte is nog te groot. We stemmen hier slechts in stilte de zittende macht weg.

Maar ook wij zijn het volk. Let maar op.

http://joostniemoller.nl/2014/12/wij-zi ... #more-4435
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18771
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor mercator » Vr Dec 26, 2014 1:50 pm

"Wij zijn het volk". Goed dat ze dat in Duitsland zeggen en hier doet de PVV ook maar we hebben gewoon niet genoeg Eigen Volk meer om het tij te doen keren en de blanke Europeanen die er nog zijn zijn te oud om echte actie te ondernemen. Trek daar de linkse gehersenspoelde blanken af en je houdt nergens meer dan een draagvlak van pakweg 30 % van de totale Europese bevolking over. De tijd speelt al 50 jaar in ons nadeel en dat weet links heel goed, daarom dat ze nog altijd in sneltreinvaart verse allochtonen aanvoeren.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 15, 2015 3:13 pm

Bonusquote: hoogleraar slacht politiek correct denken af

Die verstikkende deken ligt weer over ons land

Bert Brussen: 14-05-2015

Afbeelding

“Net als in de tijd na Parijs ’68, waar het allemaal begon, is de lawine van protesten, boycots, regelgeving, huisregels, reprimandes of regelrecht ontslag voor diegenen die de verkeerde woorden gebruiken of er de verkeerde ideeën op nahouden het meest zichtbaar op de universiteiten. Zeker in Amerika. Daar is men weer in de greep van de hysterie over ‘date rape’, nu ‘campus rape’ genoemd, waarbij één journalistieke reportage overigens goeddeels verzonnen bleek. Dertig procent van alle mannelijke studenten zou in feite een al dan niet verkapte verkrachter zijn

Hoe het in Nederland intussen is gesteld met de politieke correctheid is het duidelijkst geworden met het debat over Zwarte Piet, dat nu al enkele jaren duurt en de afgelopen maanden soms in een fase van geweld leek te ontaarden. Er werden anti-Piet-demonstranten gearresteerd tijdens de intocht van Sinterklaas, en op hun beurt pakten in februari anti-Piet-activisten tijdens de Kick-Out Zwarte Piet Kick-Off 2015 een verslaggever van ThePostOnline, Robert Engel, hardhandig aan omdat hij foto’s van de bijeenkomst had gemaakt, terwijl hij door de spreker Kevin P. Robertson een racist werd genoemd, omdat ‘TPO racistisch is’. Onder bedreiging van geweld moest hij zijn foto’s wissen.

In de meeste landen werden de Mohammed-­cartoons niet getoond en al snel las je overal opiniestukken waarin de cartoons ook ‘provocaties’ werden genoemd, vervelend en slecht gemaakt, kortom eigen schuld, dikke bult.

Wat de politieke correctheid gemeen heeft is de blijvende focus op de drie elementen die deze ideologie vanaf het begin, Parijs ’68, heeft gekenmerkt: klasse, ras/etniciteit en geslacht oftewel gender. Daar kan nu geloof, en dan met name de islam, aan worden toegevoegd.

Zo vormde dit mengsel zijn Amerikaanse mutatie, en men noemde het ‘race/class/gender-ism’ – de ismen die ook nu, dertig, veertig jaar later nog het debat domineren. Waarbij ondanks Occupy en Thomas Piketty het woord ‘klasse’ er slechts af en toe bij wordt gehaald. Ras en geslacht zijn namelijk veel onveranderlijker, tenzij je een ‘transgender’ bent, natuurlijk. Al het verkeerde en foute kan alleen maar worden veranderd door de literatuur (de canon) te veranderen, en natuurlijk de taal zelf.

Op de revers, sjaals of armbanden van alle pc-activisten staat het woord ‘tolerantie’, vaak ook het woord ‘inclusiviteit’. Maar intolerantie is meer regel dan uitzondering, misschien is dat wel de kern van het pc-denken, hoe vaag dit hele denken ook is.

Politieke correctheid is veel breder dan de gekte van een handvol radicale activisten, het lijkt de kern van onze cultuur te zijn geworden. De pc-triomf is gebouwd op het verval van de traditionele vormen van autoriteit en moraal. Dat heeft een moreel vacuüm gecreëerd, dat wordt gevuld door instinctieve en reflexmatige vormen van morele controle en censuur. En dan is het altijd zo dat de hardste schreeuwers hun zin krijgen. De citadel van de kritische geest, van het vrije debat, is al bijna ineengestort, waarna activisten hier en daar een steiger omhoog zetten met het woord ‘verboden’ erop.”


Prof. Henri Beunders, hoogleraar ontwikkelingen in de publieke opinie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, maakt in een uitgebreid essay in De Groene Amsterdammer smakelijk gekruid gehakt van het in opkomst zijnde politiek correct denken in Nederland.

Ja, het policor denken is in opkomst en ja, Nederland wordt steeds politiek correcter, in weerwil van wat politiek-correcte D66-BKB-Volkskrant-schrijfmeisjes u ook proberen voor te liegen (Steeds. Maar. Weer).

Opnieuw ligt er een verstikkende deken van correctheid over Nederland en opnieuw is het de drammende, verwende, jammerende, #OPHEF!-roepende, Joop-lezende, VARA-kijkende minderheid van zelfbenoemde slachtoffers (lees: moslims, zwarten, vrouwen en, nieuw met stip, transgenders) die u het mening uiten onmogelijk willen maken.

Daar kun je, na twee door politiek correcte doodseskaders afgeslachte vrije meninggevers, niet vaak en hard genoeg voor waarschuwen.

http://politiek.thepostonline.nl/2015/0 ... denken-af/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 12, 2015 1:27 am

Britse eurosceptici beschuldigen EU van 'indoctrinatie kinderen'

Door Tom Reijner | 11 aug 2015

De eurosceptische club Business for Britain klaagt steen en been: met deze honderden miljoenen probeert ‘Brussel’ het Britse referendum over de EU ‘te beïnvloeden’, is de beschuldiging.

De Europese Unie (EU) geeft meer dan 500 miljoen pond per jaar (zo'n 664 miljoen euro) uit aan zelfpromotie, iets dat mogelijk een 'verraderlijk' effect heeft op de uitkomst van het referendum over de toekomst van Groot-Brittannië binnen de EU. Dat zegt althans Business for Britain, schrijft The Telegraph.

Cartoons
Deze organisatie noemt zich op zijn website 'de stem van het Britse bedrijfsleven dat fundamentele veranderingen wil zien in het Britse lidmaatschap van de EU'. Uit eigen onderzoek blijkt dat de EU duizenden publicaties, video's en cartoons heeft gepubliceerd. Daarin worden de EU-waarden over het voetlicht gebracht. De informatie is vooral bedoeld voor kinderen.

De ceo van Business for Britain, Matthew Elliott, spreekt in de Britse krant van oneigenlijk gebruik van belastinggeld. 'Nu de Britse belastingbetaler meer en meer bijdraagt aan het EU-budget, is het onthutsend om te zien hoe ons zuurverdiende geld wordt weggegooid ten behoeve van propaganda voor het Europese project.' Zeker wanneer het gaat om het indoctrineren van kinderen, voegt Elliott daaraan toe. De schatting is volgens Business for Britain dat het Britse deel in dit 'propagandapotje' zo'n 357 miljoen pond (503 miljoen euro) bedraagt.

Een van de stripboekjes heeft de titel On the road to victory en is in de EU Bookshop (online) voor maar 2,53 euro te koop.

Afbeelding
De kaft van het boekje On the road to victory - bron: Europese Commissie

Hervormingen
Als het aan de Britse premier David Cameron ligt, wordt de volksraadpleging gehouden in juni volgend jaar. De Conservatieve leider beloofde in de aanloop naar de verkiezing opnieuw over de positie van zijn land binnen de EU te onderhandelen.

Welke hervormingen Cameron precies voor elkaar wil krijgen, is nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat het vooral draait om EU-migratie. Cameron wil strengere regels en vindt dat immigranten uit de Unie minder snel een beroep moeten kunnen doen op de sociale zekerheid van hun nieuwe thuisland.

Vindt de Britse kiezer de aanpassingen onvoldoende, dan kan het zomaar tot een 'Brexit' komen. Groot-Brittannië stapt er in dat geval uit.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... eid=158493
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73307
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Ariel » Wo Aug 12, 2015 10:59 am

Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73307
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Ariel » Wo Aug 12, 2015 11:08 am

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 24, 2015 7:09 pm

Bonusquote: schrijfster houdt pleidooi voor discriminatie in elitair prestigieus literair magazine

'Discriminatie moet! Zonder discriminatie waren we nergens'

Bert Brussen, 23-12-2015

“‘Je mag niet iedereen over dezelfde kam scheren.’ Hiermee wordt bedoeld dat jij als je van een type met vierkante ogen een klap met een hakmes hebt ontvangen, niet dadelijk alle types met vierkante ogen moet gaan nawijzen. Dat mag niet, want dat komt neer op discriminatie. Voor het gemak wordt hierbij vergeten dat de bedenkers van de mensenrechten nog heel wat meer mensen over een kam scheren, namelijk alle!

Ook wordt even vergeten dat dit gebod tegen elke natuurwet indruist en de vrijheid danig ondermijnt. Door menigeen wordt het vermogen tot discrimineren tenslotte als een groot goed beschouwd, al was het maar ter bescherming van het eigen hachje.

Discrimineren betekent onderscheiden, niets meer en ook niets minder. En zonder onderscheiding gaat het niet. Sterker: discriminatie moet! Zonder discriminatie waren we nergens.

Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. Ja ja, mijn neus! Want als dát waar zou zijn, ging het er op elke werkvloer even fantastisch aan toe [...] en had de wereld ook geen volksverhuizing aan zijn (of haar) broek hangen.

Liefst zagen zij woorden als ‘losers’ en ‘zielenpoten’ zelfs uit het woordenboek verdwijnen. Tja, dat is met de negerzoen en de jodenkoek ook gebeurd, maar worden die daardoor met minder smaak verslonden?

Dit druiste volgens velen onbeschaamd in tegen de gelijkheidsgedachte. Mij werd aangeraden om als de wiedeweerga mijn verantwoordelijkheid te nemen en me te realiseren dat ik behalve een polderbewoner toevallig ook nog een wereldburger was. Dat kan wel wezen, zei ik, maar zo voel ik me niet en heb ik me ook nooit gevoeld.

Waarom kun je als kind wel vrijdenker zijn en wordt dat je in volwassen staat kwalijk afgenomen of zelfs onmogelijk gemaakt? Vooral voor schrijvers komt dat neer op een complete ramp. Denk maar aan Reve met zijn Takki Takki Oerwoud. Nog altijd wordt hem dat grimmig nagedragen. Toch staat schrijven gelijk aan vrijdenken. [...] Als wat meer schrijvers zich dat zouden realiseren en afscheid namen van de diplomatie, zou de literatuur daar ongetwijfeld wel bij varen. En de samenleving natuurlijk ook

Elke keer dat ik gelijkheidskappers kreten hoor slaken als: ‘Meer vrouwen en zwarten op de werkvloer!’ of ‘Wat machtig mooi toch, al die verschillende kleurtjes om ons heen!’ sta ik helemaal paf. Want wie staat hier nu eigenlijk te discrimineren? We waren toch allemaal gelijk en op geslacht en huidskleur mocht toch niet worden gelet?”


Kostelijk stukje kwaliteitsliteratuur boordevol waarheden, feiten, onverbloemd realisme en politiek-incorrecte vrijdenkersgedachten. Geschreven door Charlotte Mutsaers, een echte literatuurschrijfster annex kunstenares met Grachtengordelpasje, bijbehorende prijzen en derhalve serieus genomen door iedereen met een Vpro-lidmaatschap enzo, gepubliceerd in het ultra-prestigieuze literaire bastion der Kunst en Cultuur, het literair tijdschrift Das Magazin.

Als dit de jeugd niet weer aan het lezen krijgt, en zorgt voor een tsunami aan tolerante en respectvolle rancuneuze haat en vijandschap tegen Charlotte Mutsaers, weten wij het ook niet meer.

(Wij geven toe: het is dat dit in de dagelijkse Blendle-nieuwsbriefspam stond anders hadden wij het echt nooit gelezen, waarvoor dank Blendle. Supersympathiek!)

http://cult.tpo.nl/2015/12/23/bonusquot ... -magazine/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 27, 2015 10:30 pm

De onverzoenlijke strijd tegen de politieke correctheid

27 dec 2015, by Asher

Het gevoel dat ik als hoofdredacteur van OpinieZ aan het eind van 2015 overhoud, is gelukkig meer dan mijn gebruikelijke cynisme. De cynicus heeft in het algemeen weinig vertrouwen in de medemens en in de overheid en neigt ertoe zichzelf verongelijkt terug te trekken uit het maatschappelijk gewoel. Zelf sluit ik dit jaar strijdbaar en onverzoenlijk af. En dat is ook nodig.

Het rampzalige van het afgelopen jaar was dat vijf grote, afzonderlijk al nauwelijks aan te pakken maatschappelijke problemen in elkaar verstrengeld raakten. Ik noem ze even op: de mislukte integratie van moslims in onze samenleving, de onbeheersbare vluchtelingencrisis, het verval van de natiestaat, het falen van de Europese Unie en de opkomst van uit het Midden-Oosten overgeslagen islamitische terreur.

Er is een haast onontwarbare kluwen van ellende ontstaan. De politieke elites in Brussel en in de Europese hoofdsteden zijn niet in staat om zelfs maar het begin van een oplossing te vinden. Gezamenlijk lukt het niet, maar ook niet in eigen land. Politici vergaderen, maken machteloze plannen en proberen tevergeefs het volk gerust te stellen. Het resultaat: een diep gevoelde onvrede en vervreemding van de politiek. Onze vrijheden, onze veiligheid, onze welvaart, onze cultuur en onze nationale soevereiniteit staan wankelend op de rand van een diepe afgrond.

Nog nooit wist de politieke correctheid zich zo breed in de samenleving te verspreiden, zo diep te verankeren, als in het afgelopen jaar. Het policorvirus woekert in alle politieke en maatschappelijke geledingen. Het gaat er in het publieke debat niet meer om dat problemen worden benoemd, onbevangen worden geanalyseerd en aangepakt. En het gaat al lang niet meer om feiten en waarnemingen. Het politiekcorrecte frame eist dat zaken niet meer worden beschouwd zoals ze zijn, maar zoals ze zouden moeten zijn.

Een als naargeestig en onverdraaglijk ervaren werkelijkheid wordt vervangen door een construct waarin de westerse mens onderdrukker, kolonialist, geweldpleger, racist en xenofoob tegelijk is. Waarin de oorzaken van allerlei misstanden en gevaren worden geherdefiniëerd en uiteindelijk worden getransformeerd tot een verstikkend en tot lethargie dwingend Es Ist Alles Unsere Eigene Schuld.

Daarom kan het zijn dat de mislukking van de multiculturele samenleving wordt genegeerd en dat moslims nog altijd als een achtergestelde bevolkingsgroep van louter slachtoffers worden beschouwd, voor wie slechts subsidiepampering en een omzichtige benadering geschikt zijn. Daarom kan het zijn dat de gewelddadige, intolerante en totalitaire boodschap van de islam door politici en bestuurders wordt ontkend.

Daarom kan het zijn dat asielzoekers worden gezien als arme vluchtelingen voor oorlogsgeweld en dat de welkomjuichende goegemeente niets wil horen over terreurbeluste jihadi’s die met de stroom meekomen. Daarom kan het zijn dat de uit elkaar aan het vallende EU met een islamistische dictator voor veel geld een papieren opvangdeal sluit, die in de praktijk niets oplevert.

Daarom kan het zijn dat onze eigen regering als een blind paard blijft doorrennen op weg naar een vaag verenigd Europa. Een wrak bouwwerk, dat niet meer in staat is om zijn burgers bescherming te bieden tegen gevaren van binnen- en buitenaf. Een politieke baantjesmachine die onze nationale soevereiniteit geringschattend naar de prullenbak verwijst.

OpinieZ zal in 2016 zijn bijdrage blijven leveren aan de strijd tegen het gif van de politieke correctheid en voor het behoud een vrije, democratische en seculiere samenleving. Door met een scherp columnistenteam alles aan de kaak te stellen dat aan die samenleving een einde wil maken. Ongeacht waar die gevaren vandaan komen en ongeacht de heilige huisjes die er voor moeten worden geslecht. Want het is twee over twaalf.

http://opiniez.com/2015/12/27/de-onverz ... rrectheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 11, 2016 3:28 am

Nieuwe democratische Poolse mediawet moet ook in Nederland komen!

Door Joost Niemöller, 7 januari 2016

Afbeelding
NOS: “Poolse president laat omstreden mediawet passeren.”

In Polen is per onmiddellijke ingang nu een nieuwe mediawet van kracht. Met deze wet wordt het mogelijk dat hoofdredacties bij de publieke omroep ontslagen en benoemd kunnen worden door de regering. Dat lijkt me volkomen terecht. De publieke omroep wordt namelijk betaald door de bevolking, via de belasting. Er zou dan ook democratische controle op deze staatsomroep moeten kunnen plaatsvinden.

In Nederland is de publieke omroep niet democratisch. Vroeger werden de programma’s aangestuurd door het verzuilde Nederland, middels leden. In die tijd vormde de publieke omroep nog enigszins een weergave van hoe er in Nederland gedacht werd.

Inmiddels is het systeem volkomen ondoorgrondelijk geworden. Lidmaatschappen tellen niet meer mee, en in plaats daarvan wordt er door intern gesjoemel tussen zittende journalisten en hun managers bepaald wat de Nederlandse kijker te zien krijgt. In de praktijk is dat dus de dictatuur van de PvdA, een partij die in de peilingen nauwelijks meer bestaat.

Het ongenoegen over de NPO is dan ook enorm. Dat kan iedereen vaststellen die wel eens een oog werpt op de sociale media. De kijkcijfers van de politiek correcte ouwehoerprogramma’s als Pauw en Jinek zijn gekelderd. Niemand heeft er meer zin in om voor het eigen geld voor racist uitgemaakt te worden omdat je aan een sinterklaasfeestje doet. Of te moeten horen dat ‘PVV-ers’ wel achter een aanslag op een auto van een burgemeester zullen zitten, of niet op tijd ingelicht te worden over een massale verkrachting door Arabieren in Keulen. Of te moeten toestaan dat een van de sprekers –een politiecommissaris!- oproept tot het ‘mollen’ van Wilders, zonder dat daar weerwoord op komt. Of om dag in dag uit overgoten te worden met de onzin over het klimaatprobleem, zonder dat de heldere tegenfeiten aan de orde komen. Of om te moeten ondergaan dat de voortdurende rellen in de Nederlandse AZC’s verzwegen worden. Of... enfin, de lijst kan met duizenden voorbeelden aangevuld worden.

De Nederlandse Politieke Omroep kan haar politiek correcte dictatuur uitoefenen omdat er geen democratische correctie op bestaat. De nieuwe Poolse regering heeft dit nu gewijzigd. Bij de NOS staan ze op hun kop. Ik zag dat ze er gisteren bij het Journaal er weer een volstrekt eenzijdig item over hadden gemaakt, waarbij er totaal geen sprake was van een objectief beeld over de bestaande Poolse publieke omroep.

De volstrekt niet democratische ‘regering’ in Brussel, maakt uiteraard ook een hoop stampij. Ze zijn daar uiteraard doodsbenauwd dat er in Europese landen een publieke omroep zou komen die wel EU kritiek toestaat.

Wanneer zoveel paniek klinkt vanuit de dictatuur van de zittende media en politiek, dan weet je dat er iets bijzonders aan de hand is. Wat Polen kan, kan Nederland tenslotte ook. En die verandering moet hier ook komen. Opdat eindelijk het soevereine Nederlandse volk over zichzelf regeert.

http://joostniemoller.nl/2016/01/nieuwe ... and-komen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Di Jan 26, 2016 10:52 pm

Tsjechië verbiedt Zweedse vluchtelingserie

Posted on januari 26, 2016 by Rommel

Afbeelding
De Tsjechische president Miloš Zeman.

De Tsjechische president Miloš Zeman is van mening dat schoolmateriaal van UNHCR over vluchtelingen “gevaarlijk” en “idioot” is. Het schoolmateriaal is op Tsjechische scholen verboden.

De onderwijslessen van UNHCR zijn gebaseerd op de Zweedse campagne “Hallo Zweden”. Deze bestaat uit een serie en een film over een Afghaanse jongen en een Koerdische vrouw die proberen naar Zweden te komen. In een andere film moeten tien miljoen Tsjechen na een nucleaire ramp hun land verlaten en vluchten naar Azië. Eenmaal daar aangekomen moeten de Tsjechische vluchtelingen erin slagen om te integreren in een nieuwe cultuur. Het idee erachter is dat Tsjechische schoolkinderen zich kunnen inleven in de situatie van de vluchtelingen.

Maar het onderwijsmateriaal werd gestopt door de minister van Onderwijs Kateřina Valachová, volgens het Tsjechische internet tijdschrift Britské listy.

“Ik zal in geen geval toelaten dat onze kinderen op deze manier bang gemaakt worden”, zegt de minister van Onderwijs volgens het tijdschrift.

In een televisie-interview van afgelopen zondag ondersteunt de Tsjechische president Miloš Zeman de beslissing om deze schoollessen te verbieden, die hij omschrijft als “idioterie”.

“Dit is weer is het zoveelste idiote project gecreëerd door de UNHCR. Het is net zo naïef en achterlijk als bolsjewiek propaganda, wat net zo dom was”, zegt Miloš Zeman in het televisie-interview.

De Tsjechische president stelt dat het leermateriaal een vereenvoudigd en vertekend beeld geeft van de werkelijke vluchtelingensituatie, en schadelijk is voor kinderen. Ik wil mijn kinderen niet aan deze ‘vluchtelingen’ blootstellen.

“De vrouwen in Keulen weten wat ik bedoel. Domme propaganda”, zegt hij in het interview.

De Zweedse organisatie Friends heeft in samenwerking met de UNHCR het oorspronkelijke leermateriaal “Hallo Zweden” van 2013 uit de kast gehaald en opgepoetst.

“Reeds toen waren er al een hoop alleenstaande minderjarige asielzoekers die zeer kwetsbaar zijn voor treiteren, en we vroegen ons af wat we daar tegen konden doen, daarom zijn we deze campagne gestart, om het gemakkelijker te maken dat deze kinderen kunnen integreren op school”, zegt Lars Arrhenius, secretaris-generaal van Friends.

Wat kreeg u voor reacties op uw leermateriaal?

“We kregen zeer positieve reacties van zowel docenten als studenten. Volgens evaluaties halveerde het aantal studenten die negatief tegenover nieuwe leerlingen stonden die naar Zweden waren gevlucht.”

Wat denkt u van de beslissing van de Tsjechische Republiek om niet uw lesmateriaal te verspreiden?

“Ik denk dat dit kwalijk uitpakt voor de vluchtelingkinderen die naar Tsjechië komen, aangezien ons lesmateriaal het leven op school makkelijker maakt voor hen. De uitspraken van de president zijn verwerpelijk.”

De Tsjechische minister van Onderwijs zegt dat leerlingen niet moeten worden bang gemaakt. Wat is uw mening daarover?

“Ons leermateriaal is bedoeld voor middelbare scholieren, en die begrijpen het verschil tussen fictie en werkelijkheid.”

De Tsjechische president Miloš Zeman is eerder bekritiseerd voor het benoemen van de stroom van vluchtelingen naar Europa als “een georganiseerde invasie”, en verklaarde dat de jongemannen die vluchten in hun eigen land moeten blijven en de IS moeten bestrijden. Hij beweerde ook dat “het vrijwel onmogelijk is om moslims te integreren.”

Bron: http://www.dn.se/kultur-noje/tjeckien-f ... tingserie/

http://fenixx.org/2016/01/26/tsjechie-v ... lingserie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 27, 2016 5:01 pm

Politieke correctheid wordt steeds vaker goedgepraat

Door: Theodor Holman, 26-01-16 - Bron: Het Parool

Afbeelding
“Politieke correctheid is de natuurlijke voortzetting van de partijlijn. Wat we opnieuw zien is een zelfbenoemde groep die het recht in eigen hand neemt om zijn denkbeelden aan anderen op te leggen. Dit is een erfenis uit het communisme, maar de leden van de groep schijnen dit niet te zien.”

Theodor Holman (1953) is columnist, schrijver, televisie- en radiomaker. Elke dag, uitgezonderd zondag, lees je hier zijn column uit Het Parool.

In maart interviewde ik Maajid Nawaz. Hij is een vrijzinnig moslim die vroeger zeer radicaal was, zich had aangesloten bij Hizb ut-Tahrir, gevangen werd genomen, aan zijn radicale opvattingen begon te twijfelen door zijn contacten met Amnesty, deradicaliseerde en tegenwoordig in Engeland een Liberale Democraat is. Ik zal nog wel eens meer over hem vertellen.

Uit zijn mond hoorde ik voor het eerst het begrip 'regressief links'. Ik wist onmiddellijk wat hij bedoelde. Dat heb je soms, dat je iets hoort of leest dat al wel in je onbewuste sluimerde, maar dat je niet kon verwoorden. Met regressief links bedoelde Nawaz de aarzeling van sommigen ter linkerzijde om 'bepaalde vormen van onverdraagzaamheid die kunnen voorkomen bij minderheidsgroepen te bestrijden omwille van de politieke correctheid; wegens het tolereren van wat zij geloven dat andere culturen zijn en het respecteren van verschillende leefwijzen.'

Drie voorbeelden ter verduidelijking: na de moorden op Charlie Hebdo zeiden er mensen: 'Misschien is het wel hun eigen schuld, hun tekeningen zijn obsceen.'

Of: Linkse journalisten gaan burgemeester Aboutaleb kwalijk nemen dat hij tegen bepaalde jongeren heeft gezegd 'Rot maar op!'

Of: Sommige feministen menen dat het eigenlijk van vreemdelingenhaat getuigt wanneer je kritiek hebt op hoe in de islam over vrouwen wordt gedacht.

Zo merk ik tegenwoordig steeds vaker dat politieke correctheid wordt goedgepraat. Sommigen zeggen dat politiek correct denken en handelen niet meer is dan het getuigen van fatsoen. Ze stellen het voor als een vorm van beschaving. Ze vergeten dan voor het gemak dat door die politieke correctheid de vrijheid van meningsuiting ernstig wordt begrensd.

Politieke correctheid geeft regressief links een excuus om niet tot handelen over te gaan, doordat ze zichzelf door dat vermeende fatsoen monddood hebben gecorrigeerd. Monddood, hoewel ze wel voortdurend de oppervlakte van het probleem aanvallen, wat altijd neerkomt als voorbeeld van futloos denken. ('Schande dat je neger zegt in plaats van zwarte!' 'Walgelijk dat je spreekt over mankracht in plaats van over menskracht.')

Regressief links - een begrip dat iets tragisch heeft: men wil een onmogelijke terugkeer naar vroeger, naar de romantiek van het oude gedachtegoed. Dat is als het staren in een oud familiealbum, en niet willen weten dat alle ­leden die toen jong, enthousiast en mooi waren, tegenwoordig allemaal van Drees trekken - en geen rol meer spelen.

http://www.parool.nl/parool/nl/30700/OP ... raat.dhtml
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 29, 2016 2:09 am

“Politiek-correcte oogkleppen afdoen”

Geplaatst op 28 maart 2016

Afbeelding

“Der Wegscheider” – zo heet een programma op de private Oostenrijkse tv-zender “Servus TV”, waarin Dr. Ferdinand Wegscheider (foto boven) iedere zaterdag onderwerpen en verbanden analyseert, en daarop uit heel persoonlijke hoek – meestal satirisch – commentaar levert. In het actuele commentaar van 27 maart over de islamitische terreuraanslagen in Brussel ontbreekt echter terecht de satire. Veelmeer neemt Wegscheider zeer kritisch de “goedmenschen” op de korrel: “Ik beschouw het als een gebod om eindelijk de politiek-correcte oogkleppen af te doen, spreekverboden op te heffen en zonder ideologie en venijn bij elkaar te gaan zitten. [...] Wie echt een democratisch met elkaar wil, moet er eveneens mee ophouden diegenen aan te vallen, uit te schelden en zwart te maken die zorgen en angsten hebben en ook diegenen die er in werkelijkheid al jaren voor hebben gewaarschuwd wat nu langzamerhand uitkomt.” Bekijk/beluister hier de video. Hieronder de volledige transcriptie:

Deze week heeft de terreur opnieuw toegeslagen en zijn hatelijke tronie laten zien. Eens temeer zijn we geschokt over de haat, de achterbaksheid en de koelbloedigheid van deze laffe moordenaars. Eens temeer nemen bij veel burgers de angst, onzekerheid en hulpeloosheid toe. Eens temeer proberen velen hun toevlucht te zoeken in solidariteitsmanifestaties, in het mee rouwen voor ons onbekende slachtoffers en in het nieuwe roepen naar tolerantie en vrede. Dat is allemaal begrijpelijk, maar veel daarvan is echter niet geschikt om tot oplossingen te komen.

Met het oog op de verschrikkelijke beelden uit Brussel en in de wetenschap van de zorgen en angsten van veel burgers zou het meest eenvoudige zijn om mee te zingen in het koor dat op de barbaarse aanslagen reageert met nieuwe oproepen tot tolerantie en vreedzaamheid. Net zoals in talrijke commentaren van de afgelopen dagen, waarin bijvoorbeeld werd gezegd; het enige dat we zouden kunnen doen zou het sluiten van de rijen zijn met alle vredelievende mensen, ongeacht van welke religie.

Dat klinkt prachtig, is gemakkelijk en zorgt voor een enthousiaste stemming, vooral bij jonge mensen op de sociale media. Beter wordt het daardoor echter niet. Ik beschouw het veelmeer als een gebod van het uur om eindelijk de politiek-correcte oogkleppen af te doen, spreekverboden op te heffen en zonder ideologie en venijn bij elkaar te gaan zitten. De situatie nuchter te beoordelen en ernaar te handelen. Als we niet willen dat terreuraanslagen zoals in Madrid, Londen, Parijs of Brussel tot het wrede leven van alle dag in Europa gaan behoren, moeten we afscheid nemen van ons geloof dat het probleem met de “Islamitische Staat” en andere radicale islamieten met fakkeloptochten, wegkijken en tolerantie voor de intoleranten op te lossen is. Wie echt een democratisch met elkaar wil, moet er ook mee ophouden diegenen aan te vallen, uit te schelden en zwart te maken die zorgen en angsten hebben en ook diegenen die er in werkelijkheid al jarenlang voor gewaarschuwd hebben wat nu langzamerhand uitkomt.

Ook als velen dit niet graag horen en het er vreselijk moeilijk mee hebben om het toe te geven. Juist de vast en zeker door velen goed bedoelde tolerantie met al haar, deels gruwelijke, facetten is het die het deze krankzinnige beesten zo gemakkelijk maakt om steeds vaker toe te slaan. Een generatie goed bedoelende dromers, die in hun terechte verlangen naar vrede, maar volledig naïef en ver van de realiteit verwijderd, al jarenlang westerse en christelijke waarden net zo bestrijdt en beschadigt als welke vorm van grenzen en orde dan ook. Een zelfbenoemde meningselite, die er onder de dekmantel van vrede, vrijheid en databescherming al jaren voor zorgt dat de politie en het leger verzwakt en beperkt worden, is er medeverantwoordelijk voor dat de ISIS-daders heel gemakkelijk spel hebben.

Een drastisch voorbeeld waar het aan ligt, werd na de aanslagen van Brussel deze week aangesproken door de Salzburger terrorismeonderzoeker Friedrich Steinhäusler. Hij heeft gewezen op zogenaamde “No-Go-Areas” in Europese steden. Dat zijn bepaalde criminele zones waar zich criminelen of terroristische daders bevinden. Zones die zelfs door de politie worden gemeden. Wie zoiets duldt, verdringt en toelaat, heeft de strijd tegen de terroristen zo goed als verloren. Als we daar niet iets aan doen, zal het probleem niet op te lossen zijn. De politiek moet onmiddellijk een einde maken aan zulke ongelooflijke misstanden en onze politici moeten eindelijk datgene uitvoeren wat ze na iedere aanslag verkondigen, wat echter tot nu toe nooit is gebeurd; de uitwisseling van informatie van geheime diensten. Tot op de dag van vandaag bestaat er geen databank waarin de namen van alle Europese Syrië-strijders voor alle Europese veiligheidsautoriteiten toegankelijk zijn. Jonge mannen, die in ISIS-kampen opgeleid en geradicaliseerd werden, kunnen bijna ongehinderd door Europa reizen. Dat is in werkelijkheid een ongelooflijk schandaal, dat niet in de laatste plaats ook door de door de media, ngo´s en linkse politici aangewakkerde multiculti welkomstsfeer nog werd gestimuleerd.

Als we werkelijk willen bijdragen aan een succes tegen de politieke islam en het terrorisme, moet onze samenleving afscheid nemen van enkele populaire uitwassen van vermeende tolerantie. Het zal niet meer kunnen dat islamitische kleuterscholen met enorme sommen belastinggeld worden gesubsidieerd zonder te controleren wat er in deze kleuterscholen plaatsvindt en op zorgwekkende misstanden te reageren met wegkijken, onder het tapijt vegen en verzwijgen.

Men zal in het vervolg heel goed moeten nadenken welke signalen men uitzendt als men zich inzet voor de bouw van moskeeën, waarin dan deels haatpredikers optreden, en er tegelijkertijd voor strijdt dat er geen kruisen meer in onze schoolklassen mogen hangen en dat schoolkinderen niet meer “Grüss Gott” mogen zeggen, omdat dit anders gelovige leerlingen in hun religieuze gevoelens zou kunnen kwetsen. En tenslotte zullen we ermee moeten ophouden de registratie van misstanden hetze te noemen en diegenen die op deze misstanden wijzen voor nazi´s uit te schelden.

Deze week is ontelbare malen een met elkaar bezworen om de fundamentalistische terreur te overwinnen. Daar ben ik het in principe mee eens, de vraag is echter van welk met elkaar er sprake is. Een met elkaar met terroristen, hun sympathisanten en jihad-appeasers maakt het voor de krankzinnige ISIS-daders alleen nog maar gemakkelijker. Wat er volgens mij in plaats daarvan nodig is, is een met elkaar met al diegenen die achter onze democratische waarden staan en deze ook heel duidelijk verdedigen. Er is een met elkaar nodig van iedereen die het duidelijk en het erover eens is dat ISIS niets anders is dan een moorddadige organisatie, een vijand die men zonder gemaar met alle middelen moet bestrijden. Daartoe behoort ook het vernietigen van deze hydra, die zich bijna ongehinderd in het Nabije Oosten heeft uitgebreid, mensen afslacht en vrouwen verkracht, de een na de ander het hoofd afslaat. Dat kan menig zacht en vreedzaam hart verstoren, maar dan pas zal het mogelijk zijn de verlangde vrede te vinden.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/28 ... en-afdoen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16216
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Mar 29, 2016 1:22 pm

Pilgrim schreef:
In het actuele commentaar van 27 maart over de islamitische terreuraanslagen in Brussel ontbreekt echter terecht de satire.

Ik lees het woordje terecht en ben daarom direct gestopt met verder lezen. Anders kom ik tijd tekort met het lezen van ongecensureerde berichten. :victory:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 06, 2016 1:32 am

Goed voor de vrijheid van meningsuiting: Polen schaft “antidiscriminatie”-autoriteit af

Geplaatst op 6 mei 2016

Terwijl in ons land de vrijheid van meningsuiting steeds meer wordt beperkt, kiest Polen de tegenovergestelde weg. Daar heeft de regering nu de “Raad ter bescherming tegen rassendiscriminatie, vreemdelingenhaat en de daarmee samenhangende intolerantie” afgeschaft. De bepaling treedt per 1 juni in werking.

De conservatieve regeringspartij PiS, die sinds de jongste parlementsverkiezingen in oktober 2015 de regering vormt, hief de geldigheid van de Raad al op 27 april op. De commissie werd in 2011 onder minister-president Donald Tusk in navolging van de gebruikelijke antidiscriminatie autoriteiten in West-Europese landen in het leven geroepen. Net zoals daar werkte de Raad ook in Polen samen met diverse groeperingen die zich tegen zogenaamde “rassendiscriminatie”, “vreemdelingenhaat” en “intolerantie” inzetten, en werkte als een instrument om de publieke discussie in het gareel te brengen.

Volgens mediaberichten zal het decreet ter afschaffing van de Raad per 1 juni in werking treden. Behalve de Ombudsman sprak ook het ministerie van Sport en toerisme zich tegen de afschaffing van de Raad uit. Zij werd echter overstemd.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/05/06 ... riteit-af/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5257
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor sjun » Ma Mei 09, 2016 5:20 pm

Syrian Citizen Boldly Denounces Fake Refugees and Western Manipulation
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 28, 2016 1:12 am

“Het onbehagen van Nederland”; Joost Niemöller en Esther van Fenema
Gepubliceerd op 24 okt. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen politieke correctheid en indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 28, 2016 2:36 am

Paul Weston: State of the nation
Gepubliceerd op 24 okt. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten