'Positieve' discriminatie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 30, 2015 12:14 am

(Positieve) discriminatie?

28 maart 2015, Sicarius

Afbeelding

Afgelopen donderdag beweerde korpschef van de Nationale Politie Gerard Bouman dat er te weinig agenten zijn met een allochtone achtergrond. Bouman wil dat agenten van allochtone afkomst maar liefst 25 procent van de nieuwe instroom gaan uitmaken. Bovendien zijn de plannen van Bouman geen streven: het móet. Het is wederom een voorbeeld van cultureel Marxisme op het hoogste niveau binnen de publieke sector.

In veel opzichten begint Nederland steeds meer op de Verenigde Staten (VS) te lijken. Bepaalde idealen, zoals die van de heer Bouman, zijn rechtstreeks overgenomen van de VS. In de VS heet positieve discriminatie affirmative action. Het is een omstreden onderwerp dat omringd wordt door controverse. Bovendien is het de aanleiding geweest voor talloze rechtszaken.

Onder het mom van affirmative action worden minderheden bevoordeeld. Zo komt het bijvoorbeeld maar al te vaak voor dat Afro-Amerikanen of Latijns-Amerikanen voorrang krijgen op de toelating van een universiteit, ondanks het feit dat blanke of Aziatische studenten een hogere score op de toelatingstest hebben gehaald. Soms is affirmative action ook van toepassing op homoseksuelen en transseksuelen. Voorstanders van affirmative action verdedigen hun standpunt door het ‘gelijke kansen’-argument aan te dragen.

In 2003 vond de zogenaamde Gratz v. Bollinger rechtszaak plaats. Jennifer Gratz en Patrick Hamacher, beiden blank, hadden zich ingeschreven voor de Universiteit van Michigan. Zowel Gratz als Hamacher werden niet toegelaten op de universiteit. Tegelijkertijd werden etnische minderheden aangemoedigd zich in te schrijven. Afro-Amerikanen, Latijns-Amerikanen en mensen met een Indiaanse achtergrond kregen twintig studiepunten uitgereikt, zonder die verdiend te hebben met positieve schoolresultaten.

De rechtbank stelde Gratz en Hamacher in het gelijk. Volgens de rechter was het beleid van de Universiteit van Michigan onconstitutioneel. Toch was deze zaak nog maar het topje van de ijsberg. Affirmative action komt nog steeds op grote schaal voor en keer op keer worden blanken, Aziaten, mannen en heteroseksuelen hier de dupe van.

Desalniettemin zijn het vaak deze mensen die positieve discriminatie propageren. Een goed voorbeeld hiervan zijn de bezetters van het Maagdenhuis in Amsterdam. Zij willen positieve discriminatie naar Amerikaans voorbeeld invoeren op de Universiteit van Amsterdam. In Den Haag kwam er positieve discriminatie voor op een gymnasium, waarbij allochtone leerlingen niet mee hoefden te doen aan de loting. In tegenstelling tot de rest van de studenten, waren er speciaal plaatsen voor allochtonen gereserveerd.

De uitspraken van korpschef Bouman zijn overigens niets nieuws. In november 2014 verklaarde voormalig minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (na aandringen van PvdA-kamerlid Ahmed Marcouch) dat de politie meer dienders aan moet nemen die Turks of Arabisch spreken. Een bizarre uitspraak. Opstelten was lid van de VVD, een partij die zich altijd graag voordoet als voorvechter van de integratie. Op welke manier kunnen Turks of Arabisch sprekende agenten de integratie bevorderen?

Afbeelding

De Nederlandse politietop moedigt positieve discriminatie aan. Hoe moet dit beleid overkomen op autochtone Nederlandse sollicitanten? “Fijn dat jullie solliciteren jongens, we kunnen echter niet iedereen aannemen, want 25 procent van de vacatures zijn nou eenmaal gereserveerd voor mensen van allochtone afkomst.” Sterker nog, is het niet vreemd dat bepaalde groepen in de samenleving gemotiveerd moeten worden om bij de politie te komen werken?

Hoewel de politie discriminatie probeert te bestrijden en positieve discriminatie aanmoedigt, doen zij ondertussen zelf wel aan uitsluitingspolitiek. In 2010 noemde voormalig districtchef van de politie Gerda Dijksman PVV-politici fascisten. Voormalig hoofdcommissaris van Amsterdam Bernard Welten zei dat als het omstreden boerkaverbod van de VVD en PVV ingevoerd werd, de Amsterdamse politie geen vrouwen in boerka zou arresteren. Een andere Amsterdamse hoofdcommissaris, Joop van Riessen, stak zijn afgunst voor PVV-stemmers ook niet onder stoelen of banken:

“Dat zijn dus duizenden mensen die in deze wereld van de nieuwe samenleving die we aan het maken zijn niet passen. Waarvan je dus eigenlijk zou zeggen: die moeten het land uit. Die horen hier dus niet meer thuis.”

Welke samenleving van Riessen precies bedoelde is nooit duidelijk geworden. Waarom wordt het echter als normaal beschouwd dat hoge politiefunctionarissen dit soort uitspraken doen? Hun boodschap is in ieder geval wel duidelijk. Ze trekken zich niets aan van de politiek en burgers die het niet met hen eens zijn kunnen beter uit de samenleving verwijderd worden.

De wind van positieve discriminatie waait tevens door de rest van Europa. We herinneren ons allemaal nog het laatste Eurovisie Songfestival, dat gewonnen werd door Oostenrijk. Het land werd vertegenwoordigd door de transseksueel Conchita Wurst, ook wel bekend als de ‘vrouw met baard’.

In feite stond het van tevoren al vast dat Wurst ging winnen. Het hele Eurovisie Songfestival stond in teken van politieke correctheid, tolerantie en positieve discriminatie. Mensen als Carlo Boszhard verklaarden openlijk op tv dat Wurst perse moest winnen om de acceptatie van transseksuelen te bevorderen.

Afbeelding

Deze zelfde houding was terug te zien bij de organisatie van het evenement. Uiteraard werden de zangeressen die Rusland vertegenwoordigden uitgefloten, puur om het feit dat ze uit Rusland kwamen. Alsof de zangeressen Poetin’s omstreden “homopropagandawet” zelf hadden ingevoerd of waren betrokken bij de annexatie van de Krim. Het is duidelijk dat Russen niet op tolerantie hoeven te rekenen van mensen die beweren tolerantie aan te moedigen.

Het Eurovisie Songfestival werd altijd al in verband gebracht met vriendjespolitiek, nu kan het festival ook positieve discriminatie op haar conto schrijven. De andere kandidaten hebben hoogstwaarschijnlijk voor spek en bonen meegedaan. Het verspreiden van een politiek correcte boodschap is immers belangrijker dan iemand zijn zangkwaliteiten.

Positieve discriminatie is niets meer dan het discrimineren en uitsluiten van autochtonen, heteroseksuelen en mannen. We leven vandaag de dag in een maatschappij waarin een goed gevoel belangrijker is dan motivatie, scholing en ervaring. We worden gedwongen bepaalde idealen, waarvan een bepaalde groep mensen ons vertelt dat ze correct zijn, te accepteren. Aangezien positieve discriminatie al in beperkte mate deel uitmaakt van het overheidsbeleid, ziet de toekomst er niet rooskleurig uit.

http://curiales.nl/2015/03/28/positieve-discriminatie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19098
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Positieve discriminatie

Berichtdoor King George » Ma Mar 30, 2015 11:31 am

Dus discriminatie kan positief zijn? Vreemd dat juist positieve discriminatie enkel leidt tot degeneratie. Want als competentie boven vermeende zieligheid gaat, maken juist de troeteltjes van de positieve discriminatie minder kans, gewoon omdat ze minder competent zijn.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Positieve discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 08, 2015 2:59 am

HBTQ-hysterie: Zweedse krijgsmacht krijgt HBTQ-gecertificeerde kleding

07/07/2015, Rommelig

Afbeelding

“Sommige dingen zijn niet nodig om te camoufleren”

Een norm kritische HBTQ-gecertificeerde samenleving is sinds de val van het communisme een van de nieuwste post-marxistische uitvindingen van links in een poging om zijn bestaan te legitimeren. (HBTQ, acroniem voor Homoseksuelen, Biseksuelen, Transgenders en Queerpersonen). De wijdverspreide angst om niet voldoende politiek correct over te komen maakt het voor kleine marginale clubjes met de “juiste” vragen op de agenda mogelijk om volledig disproportionele impact te krijgen. De nieuwste voorbeelden zijn het Zweedse leger, wat vanaf nu zijn militaire kleding met een gay PRIDE-vlag heeft voorzien, en het ijshockeyteam Kiruna wat op zijn gloednieuwe HBTQ-gecertificeerde clubkleding met trots de PRIDE-beweging regenboogkleuren in het logo mag dragen.

“Sommige dingen zijn niet nodig om te camoufleren” is de boodschap in de nieuwste advertentie van de strijdkrachten. Met het doel om een meerderheid van afwijkende seksuele geaardheid te behalen. Deze vraag is waarschijnlijk niet zo trendy -maar waarom zou je reclame moeten maken voor een seksuele geaardheid? Of je nu heteroseksueel of homoseksueel bent, of behoort tot die promille van de bevolking met een andere seksuele geaardheid dan deze, wat hebben seksuele boodschappen op uniformen van het leger voor nut?

Volgens marketingchef van defensie Robert Forss moeten de sekssymbolen op de uniformen worden gezien als “een volkomen natuurlijk onderdeel van onze brede communicatie”. Defensie zou deze brede communicatie kunnen bewijzen om vanaf nu in de komende jaarlijkse terugkerende pornografische PRIDE-parade mee te lopen.

IJshockeyteam Kiruna IF wil er niet voor onderdoen. Hier is men nog een stapje verder gegaan, en heeft een reclamebureau de nieuwe clubkleding laten ontwerpen. Het teamlogo is nu in het regenboogvlag-symbool van de PRIDE-beweging geïntegreerd.

Ook hier is voor velen waarschijnlijk de voor de hand liggende vraag wat de mens zijn/haar seksuele geaardheid op het ijs in een hockeyijsbaan heeft te doen.

Bron: http://avpixlat.info/2015/06/26/forsvar ... ore-149564

https://rommelig.wordpress.com/2015/07/ ... e-kleding/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Positieve discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 08, 2015 3:01 am

Transgenderkinderen: een nieuwe dimensie van progressieve waanzin

7 juli 2015, Sicarius

De vijf jaar oude Joe Lemay wordt wereldwijd volop in de media behandeld omdat het een van de jongste transgenderkinderen ooit zou zijn. Joe werd oorspronkelijk geboren als Mia, maar haar ouders besloten haar tot jongen om te dopen doordat zij al op zeer jonge leeftijd gedrag vertoonde dat niet als kenmerkend meisjesgedrag kan worden getypeerd. ‘Joe’ wordt nu al op handen gedragen door de LGBT-beweging en gezien als een soort Messias. Zo zou het de acceptatie van transgenders kunnen bevorderen.

Vreemd genoeg schijnt niemand zich af te vragen dat Joe gezien ‘zijn’ leeftijd ook gewoon een beetje in de war kan zijn. Ook de ouders van het kind moeten dit beseffen, aangezien kinderen pas op latere leeftijd seksuele gevoelens beginnen te ontwikkelen. Toch hebben de ouders van het kind al besloten dat hun dochter voortaan als jongen door het leven zal gaan. Ook het feit dat de LGBT-beweging een vijfjarig kind als mascotte gebruikt is bedenkelijk, omdat Joe nog niet in staat is rationeel te denken. Het is daarom onmogelijk te verifiëren of het kind hier vrijwillig aan meewerkt.

Op wetenschappelijk gebied bestaat er tevens geen consensus omtrent transgenderisme. Een recent onderzoek toonde bijvoorbeeld aan dat transgenderisme geen fase of keuze is. Andere wetenschappers onderschrijven deze bevindingen echter totaal niet. Helaas krijgt de laatstgenoemde partij veel minder aandacht van de media omdat hun onderzoeksresultaten nou eenmaal niet in het politiek correcte gedachtegoed passen.

Een bekende criticus van het zogenaamde transgenderisme is Dr. Paul R. McHugh, die hoofdpsychiater is aan het Johns Hopkins Academisch Ziekenhuis in Baltimore. McHugh is de auteur van maar liefst zes boeken en 125 medische artikelen. Begin juni werd er een artikel van de psychiater gepubliceerd waarin hij hard uithaalt naar de recente ontwikkelingen omtrent transgenderisme.

Allereerst beweert McHugh dat transgenderisme beschouwd moet worden als een psychische stoornis. Daarnaast verklaart de psychiater ook nog eens dat een geslachtsverandering biologisch gezien onmogelijk is.

Verder staat het artikel vol met andere opmerkelijke gegevens. Volgens McHugh bestaan er overeenkomsten tussen anorexia en het transgenderisme. Een anorexia-patiënt ziet zichzelf als dik, terwijl de patiënt in werkelijkheid graatmager is. Een transgender ziet zichzelf bijvoorbeeld als vrouw, hoewel ‘zij’ anatomisch gezien een man is.

McHugh concludeert dat maar liefst 80% van de zogenaamde transgenderkinderen deze gevoelens op de lange termijn kwijtraken. Dit betekent dat de kans groot is dat de tot jongen omgedoopte Joe Lemay in een latere fase van zijn leven zich langzaam weer als meisje gaat beschouwen. Helaas wordt Lemay ondertussen al gezien als een boegbeeld van de LGBT-beweging, mede-gefaciliteerd door zijn ouders.

Deze progressieve dogma is echter dieper in onze samenleving geworteld dan we denken. McHugh spreekt van ‘misplaatste dokters’ die onderzoek doen op jonge transgenderkinderen. Deze doktoren zouden puberteitsvertragende medicijnen voorschrijven om een eventuele geslachtsoperatie op latere leeftijd te vereenvoudigen. Deze medicijnen kunnen daarentegen een verminderde groei en steriliteit veroorzaken. Zijn al deze onderzoeken en gezondheidsrisico’s het wel waard als bij 80% van deze kinderen de transgendergevoelens uiteindelijk weer verdwijnen? Sterker nog, lijken dit soort onderzoeken en behandelingen op jonge kinderen niet sterk op kindermisbruik?

Volgens McHugh mogen progressieve opiniemakers, seksuele voorlichters en quasi-diversiteitsadviseurs ook hun handen niet wassen in onschuld. Zij hebben immers een klimaat gecreëerd waarin jonge transgenders worden aangemoedigd zich af te zetten tegen hun familie en de maatschappij. Ouders die niet meewerken aan de transformatie van hun kind worden gedemoniseerd.

Het wordt tijd om een eerlijke discussie te houden over transgenderkinderen. Natuurlijk is transseksualiteit is al zo oud als de weg naar Rome en volwassenen zijn tegenwoordig vrij om een geslachtsverandering te ondergaan. Desalniettemin kunnen kinderen nog niet rationeel denken. Kinderen geloven in Sinterklaas, dus men kan een kind net zo makkelijk wijsmaken dat ze eigenlijk tot het andere geslacht behoren. Ook moeten we minderjarigen beschermen tegen dit soort invloeden, aangezien het grootste gedeelte van de transgenderkinderen na verloop van tijd hun transgendergevoelens verliezen. Het is dus verwerpelijk dat de LGBT-beweging kinderen gebruikt om hun gedachtegoed te propageren.

http://curiales.nl/2015/07/07/transgend ... e-waanzin/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Positieve discriminatie

Berichtdoor Manon » Wo Jul 08, 2015 3:45 am

Ik ken een één-eiige tweeling. Het ene meisje deed standaard "meisjes-achtig" (lintjes, rokjes, strikjes etc..) het andere zusje wou nooit een rokje dragen, enkel broekjes, t-shirts, kortom : liep er altijd jongensachtig bij. Iedereen dacht alvast dat het "jongetje" later lesbisch zou worden. Niks van aan: gewoon twee volwassen vrouwelijke hetero's ondertussen.
Ik neem aan dat "progressieve" ouders van het "jongetje" een transgendertje hadden gemaakt?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Positieve discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 19, 2015 1:28 am

Kleuterschool in Gotenburg dwong 120 kinderen aan gay pride parade deel te nemen

18/07/2015, Rommelig

Afbeelding
Kleuterschool Hagahuset neemt deel in pride optocht.

Een kleuterschool in Gotenburg dwong 120 kinderen tussen de 1-6 jaar aan de jaarlijkse gay pride parade deel te nemen.

Het personeel van de kleuterschool Hagahuset verdedigt hen actie door te verklaren dat ze het doen voor liefde en “iedereen gelijke waarde”. De kinderen die in de optocht meeliepen zwaaide met regenboogvlaggetjes en riepen leuzen zoals “Van wie mag je houden – Van wie je wil.

– We doen dit omdat we het willen, zegt 3-jarige Alice Gesaw.
– Je mag houden van wie je wil, onderbreekt haar vriendje Hugo Beaumont.

Dit was de tweede keer op rij dat de kleuterschool de jaarlijkse gay pride parade bezocht. De voorbereidingen hebben een week geduurd. Slogans als “Van wie mag je houden – Van wie je wil” en “Drink limonade met prik, iedereen moet aan de liefdeshik” worden koppig herhaald.

– Voorafgaand aan de pride optocht van verleden jaar vroegen we aan de kinderen van wie je mag houden. “Van wie je wil”, antwoorden ze allemaal. Sindsdien is dat onze slogan, verklaart kleuterleidster Sara Ghazi.

Werkt u veel met dit onderwerp?

– We praten elke dag over de gelijkwaardigheid van alle mensen, dat het niet uitmaakt welke seksuele geaardheid of huidskleur ze hebben. We willen bij de kinderen de acceptatie aanmoedigen en ondersteunen dat het iedereen is toegestaan anders te zijn. Dat neemt 365 dagen van het jaar in beslag.

Begrijpen de jongste kinderen uw boodschap?

– Iedereen begrijpt het, ze begrijpen dat elk mens het recht heeft om een keuze te maken. Het is zelden dat onze kinderen erop wijzen dat mensen verschillend zijn. Als de vraagt komt waarom is het antwoord natuurlijk: “Omdat je moet”. De jongste kinderen waren slechts een paar jaar, de oudste een leeftijd van zes. Zeker weten dat het de pride parade meer smaak heeft gegeven. Volgend jaar gaan we het weer doen.rommel:
Ik vind het afschuwelijk dat deze jonge beïnvloedbare peuters misbruikt worden om ze voor een politiek karretje te spannen. Waarom mogen ze nog niet even onschuldig kind blijven, voordat ze geconfronteerd worden met het werkelijke leven met exhibitionistische halfnaakte geile homo’s en lesbiennes in een parade van bizar? What’s next? Een schoolreisje naar een homobar met een kijkje in de darkroom? In naam van gelijkwaardigheid van alle mensen? Wat mankeert die linkse idioten? Laat in hemelsnaam onze kinderen buiten onze politieke meningsverschillen. Laat ze nog even kind zijn.


Bron: http://www.expressen.se/gt/forskolan-ha ... -pridetag/

https://rommelig.wordpress.com/2015/07/ ... -te-nemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18604
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Positieve discriminatie

Berichtdoor mercator » Zo Jul 19, 2015 12:32 pm

Vandaag is het PINK BLACK DAY in Amsterdam! Een homo-festival in het kader van het jaarlijkse KWAKOE festival. Speciaal voor gekleurde perverten. So far so good, maar ik zou s willen zien wat een antiracistisch gehuil er zou opstijgen wanneer blanke homo's een exclusief witte gay parade zouden gaan houden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Positieve discriminatie

Berichtdoor Ali Yas » Zo Jul 19, 2015 12:40 pm

Het is zelden dat onze kinderen erop wijzen dat mensen verschillend zijn.

Hoe zou dat toch komen? Het is alleen zo jammer dat die kinderen er later achter zullen komen dat mensen wél verschillend zijn. Ik vraag me alleen af waar de cognitieve dissonantie die dan ontstaat toe zal leiden.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Positieve discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 07, 2015 1:13 am

Hamburg: Asielzoekers mogen nu officieel zwartrijden!

Geplaatst op 6 augustus 2015

Afbeelding
(Symbolische foto)

Uit angst voor een “slechte pers” heeft het Hamburger Verkeer Verbond (HVV) zijn controleurs opdracht gegeven een oogje dicht te drukken bij asielzoekers die zonder kaartje betrapt worden. Dat blijkt uit een interne circulaire van de onderneming, die in bezit is van “BILD”.

Hier staat letterlijk in: Bij “asielzoekers” zou men “zijn gezonde verstand” moeten gebruiken, omdat veel van hen “slachtoffers zouden worden van professionele kaartjesvervalsers” of “begrijpelijk nauwelijks kennis zouden hebben” van de HVV-tariefstructuur . . . (de autochtonen zouden als één man ook niets meer moeten betalen, maar daarvoor zijn de goedmenschen uit Hamburg te dom!)

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/06 ... artrijden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 27, 2015 8:24 pm

Mag tijdens werktijd niet de moskee bezoeken – eist 13 000 euro smartegeld

Geplaatst op 27 augustus 2015, door rommel

Afbeelding

Een moslimman in Malmö eist 13 000 euro schadevergoeding van een Deense bouwonderneming in Lund, omdat hem een baan werd geweigerd bij het bedrijf, omreden dat hij, onder andere, had geëist elke vrijdag tijdens werkuren een moskee te bezoeken.

Het was in maart van dit jaar dat de 42-jarige moslimman solliciteerde bij het bouwbedrijf inBlue in Lund. Volgens de aanklacht van zijn vakbond, de lokale extreemlinkse afdeling van Sac in Malmö, was het bedrijf in eerste instantie bereid om de moslimman in dienst te nemen.

Maar nadat de 42-jarige een email naar het bedrijf had opgestuurd waarin hij duidelijk maakte dat hij een praktiserend moslim is en tijd moest krijgen om vijf keer per dag richtig Mekka te bidden, en bovendien elke vrijdag onder werktijd een moskee wil bezoeken, werd hij verzocht op kantoor te komen om zijn situatie verder te bespreken. Tijdens het sollicitatiegesprek werd duidelijk dat de moslimman een radicale islamitische geloofsleer belijdt wat niet kan functioneren op de werkvloer. Hij kreeg later te horen dat die niet aangenomen was.

– Hij behoort tot een speciaal islamitische geloofsleer waar onder andere geëist wordt zoveel mogelijk gelijkenis met Mohammed te vertonen, in klederdracht en uiterlijk. En het voorrecht om elke vrijdag tijdens werktijd een moskee te bezoeken. Ons personeel werkt door geheel Zweden, dan wordt het moeilijk om een moskee te vinden in een kleine stad. Dat geeft problemen met onze flexibiliteit. We hebben besproken wat dit zou betekenen voor Inblue, verklaart Inblue’s personeelschef Ole Grönberg tegen het dagblad Sydsvenskan.

– Het werd ook duidelijk dat die zijn opleiding niet met goed resultaat heeft behaald, en de persoonschemie was niet tevredenstellend.

De islamiet wende zich tot zijn linksradicale vakbond Sac syndicalisten, die van mening is dat de man op grond van zijn religie is gediscrimineerd. In een rechtszaak die onlangs is aangespannen eist men namens de islamitische man 10 000 euro in compensatie voor discriminatie en 3 000 euro schadevergoeding. Sac wil ook terugbetaling voor de rechtsgang kosten.

– Hij is alleen maar op sollicitatiegesprek geweest en heeft geen dag gewerkt of arbeidscontract getekend. Wij hebben niets te bespreken met de vakbond, zegt Ole Grönborg.

Als Fria Tider de vertegenwoordiger van de vakbond John Nordmark opbelt, die de 42-jarige man representeert, vraagt hij ons een uur later terug te bellen. Maar als we een uur later weer opbellen wil hij niet op vragen antwoorden.

– Ik wil alleen maar mededelen dat ik geen vragen van Fria Tider ga beantwoorden, zegt hij, en voegt eraan toe:

– Ik verzoek u vriendelijk niet meer te bellen.

Hier zijn de vragen waar John Nordmark niet op wil antwoorden:

De 42-jarige die een sollicitatieaanvraag deed is een persoon met een typische islamitische naam. Dat InBlue interesse toonde voor de man en overwoog om hem aan te nemen is geen teken dat men NIET moslims discrimineert?

Is het normaal om van je werkgever te eisen dat je elke vrijdag onder werktijd vrij krijgt om een moskee te bezoeken?

En dat je extra pauzes krijgt om vijf keer op een dag naar Mekka te bidden?

Ik ben een christen, en als ik lid was van Sac, en soortgelijke eisen op tafel ga leggen, zoals elke vrijdag onder werktijd de hoogmis in een kerk te bezoeken, zou je dan ook mijn religieus recht verdedigen?

En als ik me gediscrimineerd voel omdat ik blank en Zweeds ben en een werkgever uitdrukkelijk vraagt naar iemand met een allochtone achtergrond? Zou je me dan ook als vakbondslid verdedigen?

Of als ik gediscrimineerd wordt als man, omdat een werkgever de voorkeur geeft om een vrouw aan te nemen, is dat niet de meest voorkomende discriminatie in Zweden?

Bronnen:

- http://www.sydsvenskan.se/lund/muslimsk ... ades-jobb/

- http://www.friatider.se/fick-inte-ga-ti ... 000-kronor

http://www.vrijechroniqueurs.nl/mag-tij ... martegeld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 14, 2015 1:04 am

Blanke Zuid-Afrikanen mogen creperen

13 september 2015, Sicarius

Enkele maanden geleden startte de Braziliaan Rodrigo de Campos een petitie genaamd: “Het recht om naar huis te keren.” De Campos wil een eventuele terugkeer van blanke Zuid-Afrikanen naar het Europese continent mogelijk maken. Hoewel het initiatief van de Braziliaan aanvankelijk op veel handtekeningen kon rekenen, bleken zijn inspanningen tevergeefs. De aandacht van de westerse media is dusdanig gefixeerd op de Europese migratiecrisis, dat daadwerkelijke slachtoffers van racisme, economische achtergesteldheid en zelfs moord over het hoofd worden gezien. Het is een regelrechte schande dat het tragische lot van de blanke Zuid-Afrikaan geen enkele aandacht krijgt.

In 1990 kwam er einde aan het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Vanaf dat moment moest het land een toonbeeld worden van multiculturalisme en tolerantie. De westerse mogendheden, die een aanzienlijke bijdrage hadden geleverd aan het ten val brengen van het apartheidsregime, riepen de overwinning uit. Sinds de eerste vrije verkiezingen van 1994 wordt Zuid-Afrika bestuurd door één en dezelfde partij: het ANC. Sindsdien vernemen we vrijwel niets meer van de blanke Zuid-Afrikaan.

Op het moment dat de politieke macht in handen kwam van het ANC, werden blanken feitelijk tot derderangsburgers omgedoopt. Nadat de partij de verkiezingsoverwinning had binnen gesleept, werd dit gevierd door massaal het lied “Dood de boer” te zingen, hiermee doelend op de blanke minderheid van het land. Ook hoge overheidsfunctionarissen en politici zongen dit lied luidkeels mee. Dit ritueel wordt tot op de dag van vandaag nog met enige regelmaat herhaald, waaronder door de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma.Bij doodsverwensingen bleef het echter niet. Al vrij snel werden er allerlei wetten ingevoerd waarbij blanken benadeeld werden. Sterker nog, de discriminatie van blanken is zelfs officieel beleid. Blanken verloren hun banen binnen de publieke sector evenals de private sector. Sommige boeren moesten zelfs hun land afstaan. Daarnaast werd het aantal studieplaatsen voor blanken op universiteiten aanzienlijk verminderd.

De houding van de overheid alsmede de sociaaleconomische achterstelling zorgde er voor dat blanken in feite vogelvrij werden verklaard. Dit heeft als gevolg gehad dat de beruchte Plaasmoorde in deze periode van start zijn gegaan. De Plaasmoorde zijn een golf van racistische moorden die tot op heden nog doorgaan, waarbij blanke boeren het slachtoffer worden. Bij dit soort aanvallen zijn al meer dan 4000 boeren omgekomen. Een soortgelijk scenario speelde zich eerder af in Zimbabwe (Rhodesië), waar blanken tegenwoordig nagenoeg etnisch gezuiverd zijn.

De doodsbange boeren begonnen vervolgens zelf initiatieven op te zetten, denk hierbij aan beveiligingsdiensten. Deze initiatieven werden daarentegen snel verboden door de ANC-regering. Het is dus niet verwonderlijk dat blanke Zuid-Afrikanen zich niet meer veilig voelen in hun land. Alleen al tussen 1995 en 2011 zijn er ruim 800.000 blanken geëmigreerd; een substantieel gedeelte aangezien er slechts tussen vier en vijf miljoen mensen van Europese afkomst in Zuid-Afrika wonen.

Een ander opvallend element is dat ook steeds meer mensen van Indiase en gemengde afkomst aangeven Zuid-Afrika te willen verlaten vanwege veiligheidsredenen. Ook immigranten uit andere Afrikaanse landen worden regelmatig aangevallen en zelfs vermoord.

De verslechterende omstandigheden bewogen Rodrigo de Campos ertoe zijn initiatief op te zetten. Volgens de Campos worden blanke Zuid-Afrikanen geconfronteerd met moord, marteling, verkrachting, verminking en etnische zuivering. Bovendien doet de ANC-regering niets om hen te beschermen.

Afbeelding

Veel blanke Zuid-Afrikanen zouden willen terugkeren naar het land van hun voorvaderen. Het gaat hierbij vooral om het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Toch wordt de meerderheid van de asielaanvragen afgekeurd. Zo werd er alleen al in het jaar 2013 96% (!) van de asielaanvragen door blanke Zuid-Afrikanen afgewezen door de Britse immigratiedienst.

Tegelijkertijd wordt Europa overspoeld met migranten uit Afrika en het Midden-Oosten. Het betreft vooral arme, laagopgeleide mensen die tevens de taal van hun gastland niet spreken. Ook is er sprake van aanzienlijke culturele en religieuze verschillen. Daarnaast moeten we niet vergeten dat deze groepen migranten Europa illegaal betreden. Ondanks dat dit een strafbaar feit is in veel Europese landen, komen zij er vrijwel zonder straf vanaf. Per slot van rekening krijgen velen van hen nog een permanente verblijfsvergunning ook.

Blanke Zuid-Afrikanen daarentegen proberen naar Europa te emigreren via legale kanalen. Ze maken gebruik van hun democratisch recht door middel van petities om aandacht te krijgen voor hun zaak. Ook zijn blanke Zuid-Afrikanen sterk aan Nederlanders en Britten verwant. Er bestaan historische connecties, we spreken een soortgelijke taal (Engels en Afrikaans) en hangen al dan niet dezelfde religie aan. Bovendien steunt de Zuid-Afrikaanse economie op blanken; ze zijn ondernemend en zelfvoorzienend. Deze potentiële migranten zouden een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de Nederlandse evenals Britse economie en na enkele generaties vrijwel geheel geïntegreerd zijn.

Ziet u het contrast? Migranten uit Afrika en het Midden-Oosten worden beloond om het feit dat zij Europa illegaal binnentreden. Blanke Zuid-Afrikanen die op een legale manier naar Europa willen migreren mogen creperen; zij zijn niet welkom.

http://curiales.nl/2015/09/13/blanke-zu ... -creperen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 25, 2015 1:08 am

Gatestone Instituut: Westen discrimineert christenen, wil alleen moslims opnemen

Xander, 16-09-2015

Afbeelding
Christenen uit het Midden Oosten, die zwaar te lijden hebben onder de moslim vervolgingen, zijn in Europa unerwünscht.

Regering Obama deporteert christenen die zijn gevlucht voor ISIS, maar geeft moslims voorkeursbehandeling met versnelde asielprocedure – ‘Christelijke partijen in Europa verzaken hun plicht medechristenen in nood te helpen’

Het onafhankelijke politieke researchcentrum Gatestone Institute verwijt het Westen christenen die erin slagen uit Syrië en Libanon te vluchten te discrimineren. De VS, Groot Brittannië en andere Europese landen zoals Zweden zouden een duidelijke voorkeur hebben voor het opnemen van moslims. De reden hebben we zoals u weet al vaak genoemd: omdat dit in werkelijkheid helemaal geen vluchtelingencrisis is, maar een islamitische ‘stealth’ invasie, een gecamoufleerde militaire aanval op de autochtone bevolking en cultuur waar de gevestigde orde in Europa willens en wetens aan meewerkt.

Regering Obama gooit christenen eruit, geeft moslims voorkeursbehandeling
Voorbeeld uit de VS: in San Diego werd een groep van slechts 25 christenen die ISIS in Irak waren ontvlucht meer dan een half jaar opgesloten, totdat ze eerder deze maand werden gedeporteerd. Vijf werden er gearresteerd omdat ze valse informatie zouden hebben verstrekt. Naar familieleden die beloofden zelf voor de vluchtelingen te zullen zorgen werd niet geluisterd.

Volgens Faith McDonnell van het Institute on Religion & Democracy laat de vastzetting en deportatie van de Iraakse christenen ‘een verontrustend patroon van het ministerie van Buitenlandse Zaken zien, dat negeert dat ISIS zich met name tegen christenen richt. Tegelijkertijd krijgen andere asielzoekers een voorkeursbehandeling met een versnelde procedure... sommigen van hen zouden heel goed lid van jihadgroepen kunnen zijn.’

Die ‘andere asielzoekers’ bestaan dan ook uitsluitend uit Syrische moslims, waar de regering Obama er tienduizenden van wil toelaten. De moslims die al werden opgenomen worden vooral naar staten gestuurd waar de Republikeinen traditioneel de meerderheid hebben. Politieke analisten constateren dat ook dat Obama op deze wijze bewust deze staten ondermijnt en extra stemmen voor de Democraten wil bezorgen (2).

‘Christelijke partijen verzaken hun plicht’
Het Gatestone Institute beschuldigt ook de Britse conservatieve premier David Cameron ervan ‘zijn rug te hebben gekeerd’ naar de christenen die in Syrië en Irak met uitroeiing worden bedreigd. Terwijl duizenden en nog eens duizenden moslims worden toegelaten, wordt christenen de toegang tot Groot Brittannië geweigerd.

De Britse publicist en filantroop Baron Weidenfeld, die in 1938 het door de Nazi’s bezette Oostenrijk wist te ontvluchten, vroeg zich af ‘waarom de Polen en Tsjechen wel christelijke gezinnen opnemen, en de Britse regering staat toe te kijken. Europa moet wakker worden, en de conservatieve Britse regering zou aan het front moeten staan. De meeste Europese regeringen, vooral die expliciet of impliciet christelijk (christendemocratisch) zijn, verzaken hun plicht om hun mede christenen in nood te helpen.’

Geen aandacht dat gevluchte christenen ook in Europa worden vervolgd
De weinige christenen die wél worden toegelaten worden volgens het Gatestone Institute ook nog eens heel vaak vervolgd door islamitische asielzoekers. Media en vluchtelingenorganisaties besteden daar echter niet of nauwelijks aandacht aan, omdat het niet politiek-correct is iets negatiefs te schrijven over de islam. ‘Dat laat zien wie er écht asiel nodig hebben en wie niet, wie er wel in de Westerse cultuur wil assimileren, en wie niet.’

Maar dat is nu juist het punt: de gevestigde orde in de VN, Brussel en Washington willen met de moslim migranten vloedgolf die Westerse cultuur juist vernietigen en vervangen door een ‘multiculti’ samenleving die wordt gedomineerd door de islam. Wat kan anders de reden zijn dat het overgrote deel van de politiek ook in ons eigen land amper aandacht heeft voor het lot van de christenen in het Midden Oosten en Afrika?

‘Westerse landen steunen actief moslim vervolging van christenen’
In Zweden werden onlangs twee christelijke asielzoekersgezinnen uit Syrië aangevallen door zo’n 80 moslim migranten uit hetzelfde land. Beide groepen verbleven in hetzelfde AZC, maar de moslims kregen het voor elkaar dat het de christenen verboden werd om hun kettingen met kruisjes te dragen. Ook werd hun de toegang tot gemeenschappelijke ruimten die werden gebruikt door de moslims ontzegd. Na alle intimidatie en bedreigingen wisten de christelijke gezinnen uiteindelijk te vertrekken.

Het Gatestone Institute concludeert dan ook dat ‘de Westerse landen niet enkel de moslim vervolging van christenen in het Midden Oosten negeren, maar actief ondersteunen door het sponsoren van ‘gematigde’ rebellen die in realiteit net zo radicaal en anti-Westers zijn als ISIS. En áls die vervolgde christelijke minderheden er al in slagen ISIS te ontvluchten en in het Westen asiel aan te vragen, worden ze opnieuw gevangen gezet. En dat terwijl moslims in zowel het Midden Oosten als het Westen zelf steeds sterker worden gemaakt en met open armen worden verwelkomd.’

Arabische Golfstaten weigeren nog steeds mede moslims op te nemen
Ondertussen hebben de zeven steenrijke Golfstaten –Koeweit, Bahrein, Oman, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten en Saudi Arabië- nog altijd geen enkele intentie om Syrische vluchtelingen op te nemen. De voorzitter van het Gulf Forum for Peace & Security, de uit Koeweit afkomstige Fahd Al-Shelaimi, verklaarde met een stalen gezicht dat het leven in Arabische landen ‘te duur’ is voor vluchtelingen, en dat ze daarom maar beter naar ‘goedkopere’ landen kunnen gaan. Ook beweerde hij met droge ogen dat al die mede moslims, die veelal dezelfde taal spreken, een ‘andere cultuur’ hebben en daarom niet zouden passen.

Zo kan het dat Saudi Arabië zo’n 100.000 luxe tenten met airconditioning, waar 3 miljoen mensen in kunnen worden opgevangen, leeg heeft staan (1). Niet één politicus in het Westen waagt het echter zelfs maar openlijk te suggereren dat de Saudische moslimdictatuur zwemt in het geld en in de ruimte om miljoenen vluchtelingen op te nemen.

En waarom? Nogmaals: omdat al die moslims met opzet naar Europa worden gestuurd om dat continent te koloniseren voor de islam. Desondanks kunnen de meeste autochtonen nog steeds niet geloven dat ze zó worden voorgelogen en verraden door hun eigen leiders, partijen en reguliere media.

Xander

(1) Arutz 7
(2) Infowars

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ms-opnemen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 30, 2015 1:47 am

De Lof der Zotheid

Posted on oktober 28, 2015 by rommel

Fenixx heeft eerder vermeld dat het gemeentebestuur van Stockholm heeft besloten om in ziekenhuizen immigranten en patiënten te mengen. Het lokale politieke bestuur van Norrköping heeft het concept overgenomen. Het ziekenhuispersoneel is echter zeer kritisch.

Zoals al eerder door Fenixx geschreven heeft het socialistische gemeentebestuur van Stockholm besloten dat alle ziekenhuizen in de regio niet meer alleen ziekenhuis zullen zijn maar ook gaan dienen als asielaccommodatie. Na vele jaren bezuinigen op personeel en bed capaciteit is het nu duidelijk dat de financiën om deze te bekostigen wel aanwezig zijn als het immigranten betreft maar niet voor zieke Zweden. In Norrköping wil men niet achterblijven. Veertig vluchtelingen, zogenaamde Niet-begeleide minderjarige vreemdelingen (NBMV), worden geplaatst op een afdeling samen met oude patiënten die spoedig gaan overlijden.

Het personeel van het verpleeghuis/ziekenhuis Cederborg in Norrköping is wanhopig over de beslissing. Uit ervaring weten ze dat wat de Zweedse media “eenzame vluchtelingkinderen” noemt voor het overgrote deel volwassen mannen zijn met niet zelden agressief gedrag, geweld, brandstichting en andere ordeverstoringen wat regelmatig politieoptreden vereist. De medewerkers van het ziekenhuis Cederborg die de zorg hebben over hun oude en in de meeste gevallen stervende patiënten zijn mening dat deze ouwe mensen het recht hebben rust en veiligheid.

De situatie is des te opvallender wanneer men in ogenschouw neemt dat in het ziekenhuis meerdere afdelingen zijn gesloten wegens gebrek aan financiën. Maar nu de afdelingen in plaats voor de zorg van zieken en ouderen gebruikt gaan worden voor het welzijn van de economische welvaartsvluchteling is er schijnbaar plotseling geen gebrek aan geld. De “eenzame vluchtelingkinderen” hebben bovendien het recht op dag en nacht verzorging op een niveau waar een zieke of bejaarde Zweed alleen maar durft over te dromen.

Roger Källs (Sociaaldemocraten, officieel Socialdemokratiska arbetareparti), bevestigt dat de gesloten afdelingen in het ziekenhuis heropend worden voor de “niet-begeleiden”. De verpleegster Lena Fahlstedt, woordvoerster van de Cedarborg gezondheidswerkers zegt dat de informatie over wat er gaat gebeuren zeer ontoereikend is geweest, een paar regels in een e-mail.

De reden hiervoor is duidelijk. Men wil discussie over deze beslissing vermijden en eventueel gestopt kan worden. Beter is het personeel ongeïnformeerd te houden en voor een fait accompli (feit waar je niets meer aan kunt veranderen) te stellen. De bejaarde en zieke patiënten in verpleeghuis Cederborg die tijdens hun hardwerkende leven er bij waren om de verzorgingsstaat Zweden op te bouwen wordt door de beleidsmakers niet aan gerefereerd.

Bron: http://avpixlat.info/2015/10/27/stokiga ... orrkoping/

http://fenixx.org/2015/10/28/de-lof-der-zotheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15747
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

De asielindustrie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Okt 30, 2015 8:22 am

Misschien een idee om deze post van jou ook bij de topic De asielindustrie te plaatsen. Bij dit soort artikelen heb ik geen probleem met een zogenoemde dubbel post op FFI. Sterker nog, ik vind dit in dit geval gewenst. Wij dienen rekening te houden met onze bezoekers. icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 31, 2015 12:34 am

Moslim privilege

By Frank Berkemeier, 30 oktober 2015

Afbeelding

Moslim privilege is alles interpreteren vanuit het veronderstelde slachtofferschap van moslims. Vanuit een grotere bewustwording van moslims en tevens een gevoel van onaantastbaarheid is moslim privilege inmiddels ook het bijzondere recht geworden om àlles te kunnen zeggen. Organisaties en overheden die tegenwicht zouden moeten bieden, zijn uit angst om van racisme te worden beschuldigd, verlamd geraakt. Terwijl ieder verstandig mens weet dat moslims, Turken, Marokkanen, etcetera geen ras zíjn.

Een voorbeeld van deze onaantastbaarheid was het optreden van Youness Ouaali bij Jeroen Pauw. Dit heerschap riep op om Israëli’s die Nederland bezochten in elkaar te slaan. Normaal gesproken zou zo’n potentiële crimineel door de politie worden opgepakt, maar door het moslim privilege kreeg hij alle kans zijn haat verder te spuien op de nationale televisie.

Het bovenstaande is een voorbeeld, maar er zijn er meer. Wanneer goedwillende Nederlandse burgers zich zorgen maken over een AZC in hun buurt en dat uiten op Facebook is er een gerede kans, dat de politie een bezoek brengt met als doel te intimideren en de vrijheid van meningsuiting te beperken. Hoe anders is dat wanneer moslims Joden willen slopen/steken/doden. Dan geeft de politie niet thuis.

Ander voorbeeld: de rapper Appa mag en kan met een gerust hart op een volgestroomde Dam “Fuck de Talmoed” roepen en geen haan die er naar kraait. Vervolgens komen VVD Amsterdam en D66 Amsterdam met voorstellen om islamofobie strafbaar te maken. “Fuck de Talmoed” is dus geen probleem, maar “Fuck de Koran” wordt dan vervolgens strafbaar. Curieus.

En zo zijn er nog vele voorbeelden aan te halen, waarbij moslims door hun moslim privilege dingen kunnen zeggen en doen, waar Nederlanders minimaal voor aan de schandpaal zouden worden genageld.

Het moslim privilege is dan ook een dubbelsnijdend zwaard. Aan de ene kant het slachtofferschap opzoeken en aan de andere kant juist die dingen zeggen, die je weer tot slachtoffer maken. Het [i]moslim privilege maakt dat moslims de term “moslims” als frame neerzetten. Terwijl diezelfde moslims hard roepen dat het niets met de islam te maken heeft, wanneer er weer eens een weerzinwekkende daad in naam van de islam is begaan.

Zelfreflectie is de gemiddelde moslim vreemd door de schaamtecultuur waarin hij of zij is grootgebracht. Wijzen naar een ander is daarmee tot kunst verheven en is naadloos in het moslim privilege geïntegreerd.

Het white privilege is helemaal de bom binnen de ‘progressieve intellectuele’ kringen, terwijl het in de schaduw staat van de olifant in de kamer waar niemand het over durft te hebben.

http://opiniez.com/2015/10/30/moslim-privilege/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 10, 2015 1:19 am

"Geef allochtonen job bij politie. Diploma halen en Nederlands leren kan later"

Door: Isolde Van Den Eynde, 9/12/15 - Bron: Het Laatste Nieuws, belga

Er is nood aan meer kleur bij de politie, maar vaak ontbreekt het allochtone kandidaten aan een diploma en een goede kennis van het Nederlands. Open Vld stelt voor om ze al aan de opleiding te laten beginnen en parttime te laten werken terwijl ze die struikelblokken overwinnen.

Wil je bij de politie gaan, dan moet je een diploma middelbare school op zak hebben en over voldoende kennis van het Nederlands beschikken. Laat dat nu net de twee redenen zijn waardoor veel allochtonen het niet tot politieman of -vrouw schoppen, zegt Open Vld in haar globale actieplan tegen terreur en radicalisering. En dat terwijl er juist nood is aan politiemensen die Arabisch en Berbers verstaan.

Daarom stelt de partij een flexibel opleidingstraject voor. Geef allochtone burgers zonder diploma en onvoldoende kennis van het Nederlands al de kans op een parttime baan bij de politie. Het gaat dan bijvoorbeeld om administratieve taken. De voorwaarde is dat ze de fysieke, psychologische en achtergrondscreening bij de politie hebben doorstaan.

Opleiding op maat
Terwijl ze parttime werken en ervaring opdoen, volgen ze een politieopleiding op maat en krijgen ze de kans om binnen een bepaalde tijd - bijvoorbeeld twee jaar - hun diploma middelbaar onderwijs te halen en hun Nederlands bij te spijkeren.

Voor de duidelijkheid: pas als ze hun diploma hebben gehaald, hun Nederlands hebben verbeterd én hun politieopleiding hebben volbracht, zijn ze volwaardig agent en klaar voor het echte politiewerk.

Vakbond reageert vernietigend
De liberale politievakbond VSOA reageert vernietigend op het voorstel van Open Vld. "Beginnen ze daar helemaal door te slaan?", vraagt topman Vincent Houssin zich af. "Wij hebben absoluut geen probleem met meer allochtonen in het korps, integendeel", onderstreept Houssin. "Maar als ik dit hoor, vraag ik me toch af waar deze politici in godsnaam mee bezig zijn. Ze zitten duidelijk met de drang om met voorstellen in de media te komen, maar dit is echt te belachelijk voor woorden."

Niet alleen gelden er duidelijke normen om tot de politie te kunnen toetreden. Het voorstel doorkruist volgens Houssin ook de ambitie van de federale regering om de politiemensen langer aan de slag te houden. Nog los van de noodzaak om voldoende Nederlands te kunnen voor administratieve taken, is er ook voldoende alternatief werk nodig voor politiemensen voor wie de job op het terrein fysiek te zwaar wordt, argumenteert Houssin.

"Laat ze in het parlement werken"
Wat de liberale vakbond nog het meest tegen de borst stuit, is dat regeringspartij Open Vld met dergelijke plannen komt terwijl er meer dan genoeg valabele kandidaten zijn voor een job bij de politie. "We zitten intussen met een tekort van 3.500 voltijdse equivalenten, maar het aantal rekruten is door deze regering wel fors afgebouwd", sneert Houssin nog.

"Je kan ze ook in het parlement laten werken om Nederlands te leren, waarom zou dit bij de politie moeten", besluit Houssin, wiens telefoon naar eigen zeggen roodgloeiend staat door de vele telefoontjes van misnoegde collega's.

http://www.hln.be/hln/nl/32616/Terreurd ... ater.dhtml
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Ali Yas » Do Dec 10, 2015 6:40 am

Pilgrim schreef:
En dat terwijl er juist nood is aan politiemensen die Arabisch en Berbers verstaan.

Heeft iemand al eens gedacht aan het alternatief: Belgische agenten Arabisch en Berbers bijbrengen? Dat voorkomt o.a. gevaarlijke loyaliteitsconflicten.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15747
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Hier klopt iets niet.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Dec 10, 2015 9:15 am

Pilgrim schreef:
Gatestone Instituut: Westen discrimineert christenen, wil alleen moslims opnemen

Xander, 16-09-2015

Afbeelding
Christenen uit het Midden Oosten, die zwaar te lijden hebben onder de moslim vervolgingen, zijn in Europa unerwünscht.

Arabische Golfstaten weigeren nog steeds mede moslims op te nemen
Ondertussen hebben de zeven steenrijke Golfstaten –Koeweit, Bahrein, Oman, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten en Saudi Arabië- nog altijd geen enkele intentie om Syrische vluchtelingen op te nemen.

Zo kan het dat Saudi Arabië zo’n 100.000 luxe tenten met airconditioning, waar 3 miljoen mensen in kunnen worden opgevangen, leeg heeft staan (1). Niet één politicus in het Westen waagt het echter zelfs maar openlijk te suggereren dat de Saudische moslimdictatuur zwemt in het geld en in de ruimte om miljoenen vluchtelingen op te nemen.

Een prima artikel van Xander. Maar wat moet ik nu met het hierboven vermelde? 100.000 luxe tenten met airco voor 3 miljoen mensen? Impliceert dit dat Saoedi-Arabië het beste voorheeft met vluchtelingen, maar dat de moslim Syriërs nu eenmaal niet gedwongen kunnen worden hun heil te zoeken in de enige echte ware zandbak van Allah waar Mekka gevestigd is? Raar, ik geloof hier niets van omdat de Syriërs dan niet zo ver hoeven te lopen naar de verafgode 'kut' in de doos van Mekka. In het andere geval zouden de SA-ers die tenten met airco ter beschikking kunnen stellen aan landen als Libanon, Turkije en niet te vergeten Nederland.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 06, 2016 10:20 pm

Blanke medewerkers weggepest

Onderzoek naar ’terror-team’ in zorginstelling

Wo 06 jan 2016

Afbeelding
Het Dagbehandeling Multifunctioneel Centrum aan de Brede Hilledijk, waar wantoestanden zouden plaatsvinden volgens Leefbaar Rotterdam.

ROTTERDAM – In een centrum voor jongeren met een beperking in Rotterdam wordt slechte zorg gegeven en gediscrimineerd, stelt Leefbaar Rotterdam. Een multicultureel ‘terror-team’ heeft al achttien blanke medewerkers weggepest.

In een centrum voor jongeren met een beperking in Rotterdam wordt slechte zorg gegeven en gediscrimineerd, stelt Leefbaar Rotterdam. Een multicultureel ‘terror-team’ heeft al achttien blanke medewerkers weggepest.

Leefbaar Rotterdam raadsleden Michel van Elck en Tanya Hoogwerf gaan schriftelijke vragen indienen bij het college om de wantoestanden bij Dagbehandeling Multifunctioneel Centrum (MFC) in gebied Feijenoord aan te kaarten. Het MFC is voor jongeren van 12 tot 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische- en gedragsproblemen.

Een manager en drie medewerkers uit het zorgteam van dertig mensen zou de scepter zwaaien in het centrum aan de Brede Hilledijk. ,,Een Surinamer, Kaapverdiaan en een Marokkaan. Ze spreken er zelfs Surinaams, wie er wat van zegt wordt weggepest. Alle blanken zijn makamba’s, een scheldwoord.’’

Met als resultaat dat er achttien personeelsleden zijn vertrokken. Sommigen zijn ontslagen, contracten zijn niet verlengd, anderen hebben zelf ontslag genomen. Allemaal blanke medewerkers. Daar zijn 16 allochtonen en twee autochtonen voor aangenomen. Meerdere medewerkers, ook vertrokken personeelsleden, hebben de situatie aangekaart bij de ondernemingsraad. Daarop heeft Pameijer een extern onderzoek uit laten voeren naar de werkwijze bij het MFC.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39164
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jan 06, 2016 11:22 pm

Als je een tekst met 'blanke' tegen komt dat kan ik je zwart op wit geven dat er dan ook zwartjes bij betrokken zijn.
Je ziet ook hoe multicultureel samengewerkt kan worden: Een Surinamer, een Kaapverdiaan en een Marokkaan werken gezamenlijk blanken eruit. Zouden ze soms ook nog allen Mohammedaan zijn?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72296
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Ariel » Wo Jan 06, 2016 11:39 pm

Hier het premium vervolg van het artikel.

Spoiler! :
Leefbaar Rotterdam raadsleden Michel van Elck en Tanya Hoogwerf gaan schriftelijke vragen indienen bij het college om de wantoestanden bij Dagbehandeling Multifunctioneel Centrum (MFC) in gebied Feijenoord aan te kaarten. Het MFC is voor jongeren van 12 tot 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische- en gedragsproblemen.

Een klokkenluider, gesteund door meerdere medewerkers van Pameijer, heeft uit de doeken gedaan dat er schrikbarend slechte zorg wordt toegepast. ,,Daar is het ons om te doen en daarnaast kan het niet zo zijn dat mensen gediscrimineerd en weggepest worden’’, aldus Hoogwerf.

Een manager en drie medewerkers uit het zorgteam van dertig mensen zou de scepter zwaaien in het centrum aan de Brede Hilledijk. ,,Een Surinamer, Kaapverdiaan en een Marokkaan. Ze spreken er zelfs Surinaams, wie er wat van zegt wordt weggepest. Alle blanken zijn makamba’s, een scheldwoord.’’

Met als resultaat dat er achttien personeelsleden zijn vertrokken. Sommigen zijn ontslagen, contracten zijn niet verlengd, anderen hebben zelf ontslag genomen. Allemaal blanke medewerkers. Daar zijn 16 allochtonen en twee autochtonen voor aangenomen. Meerdere medewerkers, ook vertrokken personeelsleden, hebben de situatie aangekaart bij de ondernemingsraad. Daarop heeft Pameijer een extern onderzoek uit laten voeren naar de werkwijze bij het MFC.

Pameijer bevestigt het onderzoek. ,,Nadat het is aangekaart bij de ondernemingsraad hebben we een extern bureau een onafhankelijk onderzoek uit laten voeren’’, zegt een woordvoerder. ,,Wij herkennen de signalen over de onrust onder het personeel.’’

Daar blijft het echter bij. ,,Het onderzoek toont voor ons klip en klaar aan dat er geen racisme op de werkvloer is en er geen ongeregeldheden zijn.’’

De kritiek op de geleverde zorg is onwaar, zegt Pameijer. ,,We herkennen ons niet in het beeld. Nogmaals, volgens het onafhankelijke onderzoek is er niets aan de hand. We nemen dan ook geen maatregelen tegen de medewerkers waar het om zou gaan. Vergeet niet dat we het hier hebben over een hele lastige doelgroep.’’

Toch heeft Pameijer alle aanbevelingen die uit het onderzoek naar voren zijn gekomen overgenomen. De komende jaren moet worden gewerkt aan betere zorg met meer training en begeleiding voor het zorgteam.

,,Het gaat hier om hele kwetsbare kinderen die naast de verkeerde taal ook de juiste zorg lijkt te worden ontzegd. Leefbaar Rotterdam wil dan ook dat de inspectie gezondheidszorg wordt ingeschakeld om nader onderzoek te doen naar de gemelde misstanden’’, stelt Van Elck. ,,Hier moet alle twijfel weggenomen worden.’’
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Manon » Do Jan 07, 2016 2:58 am

Maar wat moet ik nu met het hierboven vermelde? 100.000 luxe tenten met airco voor 3 miljoen mensen? Impliceert dit dat Saoedi-Arabië het beste voorheeft met vluchtelingen, maar dat de moslim Syriërs nu eenmaal niet gedwongen kunnen worden hun heil te zoeken in de enige echte ware zandbak van Allah waar Mekka gevestigd is? Raar, ik geloof hier niets van omdat de Syriërs dan niet zo ver hoeven te lopen naar de verafgode 'kut' in de doos van Mekka. In het andere geval zouden de SA-ers die tenten met airco ter beschikking kunnen stellen aan landen als Libanon, Turkije en niet te vergeten Nederland.


die tenten staan er en dienen blijkbaar enkel voor de opvang van pure moslims tijdens de hadj.

https://www.google.be/search?q=tenten+m ... Ay4QsAQIHQ

Afbeelding
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15747
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Jan 07, 2016 9:34 am

Manon schreef:Maar wat moet ik nu met het hierboven vermelde? 100.000 luxe tenten met airco voor 3 miljoen mensen? Die tenten staan er en dienen blijkbaar enkel voor de opvang van pure moslims tijdens de hadj.

Maar natuurlijk. Die tenten worden afgebroken en weer opgezet. Een vast islamitisch ritueel. Er zijn namelijk geen hotels beschikbaar voor islamitische armoezaaiers die zich willen verlekkeren in de Piepshow. En het gaat jaarlijks om miljoenen moslim-achtige mafketels. Hieronder de Amsterdamse versie van de Arabische islamitische geile piepshow in Mekka.

Helaas voor al die moslims is de kutsteen in de heilige doos een dooie steen en geen bewegende. De levendige fantasie van de mohammedaan doet hem niet alleen geloven in de voor hem klaar liggende 72 maagden in het paradijs, maar ook de steen in de Mekkadoos schenkt hem de verrukking van een fysieke en geestelijke erectie. Over een mogelijke ejaculatie onder pelgrims in Mekka zijn tot ons genoegen geen nadere gegevens bekend.

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Manon » Do Jan 07, 2016 9:47 pm

Wat te vinden van deze "positieve discriminatie"?

Een Syrische man die hier op mijn kosten komt studeren, werd aangenomen door de universiteit van Brussel en mag op slag 10 personen extra aanwerven (op mijn kosten). Voorwaarde: NUR FÜR SYRIERS

Echt waar: http://www.vubtoday.be/nl/content/vub-v ... onthaaldag

dus: ze zijn helemaal nog niet hoogopgeleid: http://www.vub.ac.be/nieuws/2016/01/06/ ... chtelingen

en och ja, wat wil je. Dan krijg je ook deze berichtjes te zien. Nou ja.... Bruxellabad hé.

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2138362
Moeder van Syriëstrijder: "Mijn zoon is in de bib van de VUB gerekruteerd"

Moeder Syriëstrijder: "Mijn zoon dacht dat hij hier geen toekomst had"

Niet alleen op straat of in de parken, maar kennelijk ook in de bibliotheek van de Vrije Universiteit Brussel worden Syriëstrijders gerekruteerd. Dat getuigt een moeder van een Syriëstrijder in "De ochtend" op Radio 1. Haar zoon vertrok begin dit jaar naar Syrië. Hij begon zich volgens zijn moeder anders te gedragen sinds hij in de bibliotheek van de VUB studeerde.

Een maand voor de jongeman vertrok, begon hij zich anders te gedragen volgens zijn moeder. "Hij begon meer te bidden, droeg andere kledij en praatte dagelijks over de situatie in Syrië."

Zijn ouders verwittigden de politie dat hun zoon ging vertrekken. "We hebben een klacht ingediend. Er is een dossier geopend, maar onze zoon is toch vertrokken zonder probleem." Toen de ouders aan de politie vroegen hoe dat kon, kregen ze volgens de moeder het antwoord: "Hij is meerderjarig, hij doet wat hij wil".

VUB-bibliotheek

De betrokken jongeman was al moslimgelovige voor hij vertrok, maar "we zijn geen extremisten thuis", verzekert de vrouw. Hij radicaliseerde volgens haar door contacten aan de VUB.

"Hij studeerde in de bibliotheek van de VUB en daar werd hij gecontacteerd. Iedereen praat over de straat en het park, maar ook aan de VUB zijn er zeker contacten. Vanaf het moment dat hij begon te studeren in de VUB-bib, is zijn gedrag veranderd."

"Jongeren hebben in België geen positieve toekomst"

Geen extremistische familie, studies aan de universiteit en toch is de jongeman geradicaliseerd en naar Syrië vertrokken. "De jongeren hebben in België geen positieve toekomst. Er is veel racisme en mijn zoon vreesde dat hij geen job zou vinden", zegt de moeder.

"Ik heb zeker geprobeerd om hem tegen de houden, maar zijn beslissing was genomen", zegt ze. Nu heeft ze wekelijks contact met haar zoon via Skype of sms, maar over de strijd zelf praten ze niet, wel over dagelijkse persoonlijke nieuwtjes.

"Ik wil hem graag terug hier, maar hij zegt dat hij nooit meer terugkomt, want dan gaat hij direct naar de gevangenis."

VUB: "Totaal onbekend verhaal"

"Het is voor ons een totaal onbekend verhaal", zegt de universiteit aan deredactie.be. "We weten niet of het waar is. We hebben geen naam, dus we weten ook niet of het een student van ons is." (De moeder wenste in "De ochtend" op Radio 1 anoniem te blijven, nvdr.)

De VUB zegt geen weet te hebben dat er Syriëstrijders in de universiteitsgebouwen zouden worden gerekruteerd. "We zijn intern aan het kijken of er iets dergelijks gebeurd is", laat de universiteit weten.


maar allez! : ze recruteren toch gewoon maar Syriers om hun studies verder te zetten op kosten van de Vlaamse belastingbetaler?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72296
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Positieve' discriminatie

Berichtdoor Ariel » Vr Jan 08, 2016 2:18 am

Een verwelkoming door de rector en de personeelsdirecteur. Een rondleiding op de campus. Een gratis health check voor wie het wil. Plus een lunch in het restaurant.


Kijk eens aan . Wat een ontvangst. Worden alle schoonmakers zo verwelkomt ? Ik hoop dat de lunch halal was.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten