Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 04, 2015 12:19 am

Een socialistische jeugdorganisatie wil het kruis uit de Zweedse vlag verwijderen

Geplaatst op 3 april 2015

Afbeelding

Op dit moment vindt er in de Zweedse socialistische jeugdorganisatie LUF in Danderyd-Täby een discussie plaats over de verwijdering van het kruis uit de Zweedse vlag, aldus “Danderyds Nyheter”.

“We zien het probleem in het feit dat het kruis wordt geassocieerd met het christendom en Zweden heeft geen staatskerk meer, maar is in plaats daarvan een geseculariseerd land waar alle religies welkom zijn”, schrijft de LUF Danderyd-Täby.

Op dit moment heerst er onenigheid over de vraag of de vlag vervangen zou moeten worden, hetzelfde zou moeten blijven of helemaal verwijderd zou moeten worden, maar ze zullen een stemming binnen de vereniging houden over alternatieven voor vlaggen.

“Het huidige kruis in de vlag is afkomstig uit de tijd van de kruistochten en is een symbool van onderdrukking. Ik geef de voorkeur aan openheid, multiculturalisme en tolerantie. Daarom is er verandering nodig” – de vicevoorzitter van de LUF in Danderyd-Täby.

Is het niet grappig om te zien hoe mensen die in Danderyd en Täby wonen – de meest gesegregeerde, rijke en blanke buurten in Zweden – het multiculturalisme, de diversiteit, de open grenzen en de hele mikmak propageren zonder ooit cultureel “verrijkt” te zijn?

Dit is niet de eerste keer dat de “onderdrukkende” Zweedse vlag in de schijnwerpers staat. De vlag werd al verbannen op een openbare school door een directeur, die zei dat hij beledigend voor sommige leerlingen kon zijn.

Wellicht is dit een goed politiek-correct alternatief?:

Afbeelding

Bron: http://swedishsurveyor.com

Auteur: swedishsurveyor

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/04/03 ... more-86193
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41262
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 04, 2015 9:50 am

Nou zie je maar: Nederland is toch gidsland. In 2005 was er al onder jeugdigen ophef op scholen hier over Nederlandse vlaggetjes op tassen en jassen. Mag niet !
En onze vlag is kruisvrij.
Onlangs heeft het Cals College in IJsselstijn een verbod opgelegd tegen het dragen van de Nederlandse vlag op je schooltas. De directie van de school zegt dat zo’n vlag provocerend werkt tegen allochtonen op de school. Ze voelen zich erdoor gekwetst en het zou aanleiding kunnen geven tot ruzie.
http://www.scholieren.com/betoog/20747

Dit vlagverbod is ook van kracht op Zweedse scholen. Zelfhaat:
De twee opdrachtgevers sommeren nu dat het voortaan verboden is met de Zweedse vlag te pronken, met uitzondering van Nationale Zweedse vlagdagen die officieel in het almanak zijn beschreven, en in het bijzondere geval van internationale vlaguitwisseling. Elk ander gebruik van de Zweedse vlag is vanaf nu verboden. Wanneer Nyheter Idag met rector Hans Åkerlund telefoneert voor uitleg, verklaard hij zijn gedachtegang voor de nieuwe verordening, met een uitleg dat het verkeerd opgevat kan worden om zonder grondige reden de Zweedse vlag uit te hangen. Terwijl zich in het verleden op school niemand zich gekrenkt voelde, of een probleem ontstond door de Zweedse vlag, ook niet door gezichtsschilderingen met de Zweedse vlag. Ervaart Nyheter Idag tijdens het interview met hoofdmeester Hans Åkerlund.
http://www.vrijechroniqueurs.nl/20767/

Hoe het verder met onze vlag zal gaan: die zal altijd wapperen op haringkarren.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 01, 2017 7:44 pm

Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

Xander, 22-02-2017

Afbeelding
Typerend voorbeeld van het anti-Europese linksgroene cultuurnihilisme, de Zweedse premier Stefan Löfven.

Europa heeft objectiviteit en vrijheid van meningsuiting vervangen door politiek correcte, anti-Westerse en anti-democratische linksgroene ideologie

Professor (em.) Bassam Tibi, ooit migrant uit Damascus en voormalig volgeling van de beruchte linkse ’68’er’ beweging in Europa, waarschuwt -mede als liberale moslim- dat het stilzwijgende verbond tussen linksgroen en islam de grootste vijand van Europa is, omdat beide ideologieën volgens hem samenwerken aan de islamisering en daaraan verbonden vernietiging van onze open en vrije samenleving. De ondergang van ons continent komt heel dichtbij nu de sociaaldemocraten en linksgroenen in Duitsland alle (moslim)migranten stemrecht willen geven, ook als ze nog maar net zijn gearriveerd (2).

In 2016 publiceerde Tibi zijn boek ‘Europa zonder identiteit? Europeanisatie of Islamisering’, waarin hij uitgebreid onderbouwde dat een vrij Europa niet kan samengaan met de (traditionele) islam, die door 99% van alle moslimmigranten wordt aangehangen.

‘Het zijn de cultuurrelativisten en nihilisten van linksgroen en de diaspora-islamisten, die weliswaar hun toevlucht in Europa zoeken en vinden, maar het continent tegelijkertijd willen islamiseren,’ die de grootste vijanden van het vrije Europa zijn. ‘De linksen zijn cultuurnihilisten, en hun onuitgesproken bondgenoten, de islamisten, zijn religieuze absolutisten.’

‘Toelaten moslimmigranten is voorwendsel, een humanitair masker’
Volgens Tibi is de steeds weer gegeven reden dat het enkel humaan zou zijn om zoveel moslimmigranten in Europa binnen te laten slechts een voorwendsel, een masker. Zowel islamisten als linksgroenen wijzen de huidige Europese seculiere en democratische cultuur strikt af, en beschouwen deze als ongewenst, slecht en zelfs boosaardig.

‘En als je dit idee van Europa afwijst, blijft er niets over..., ,’ vervolgt de professor. ‘De linksgroenen misbruiken de vluchtelingen als minderheden, om via hen politiek als surrogaat proletariaat te voeren. De linksgroene aanslag op de Europese identiteit kan enkel in bredere zin worden begrepen, om te laten zien waarom het idee van Europa nu (door hen) wordt aangevochten.’

Beide systemen uit op ondergang van kapitalistisch Europa
De belangrijkste reden waarom linksgroen samenwerkt met de islam is dat beide systemen uit zijn op de ondergang van het huidige kapitalistische en (de resten van het ooit) christelijke Europa. Heel vaak worden daarbij de kruistochten en het kolonialisme aangehaald, om Europeanen een schuldgevoel aan te praten. Tibi: ‘Maar hebben de moslims niet hetzelfde gedaan? Was de islamitische jihad niet de voorloper van de kruistochten*? En hebben de moslims niet eveneens de wereld veroverd en gekoloniseerd?’

* Sterker nog: historisch gezien waren de kruistochten een directe reactie op de jihad, toen moslimlegers het christendom in het Midden Oosten, Noord Afrika en Zuidoost Europa probeerden te onderwerpen en/of te vernietigen, en Europa een verdere opmars naar onze landen wilde stoppen. Toén nog wel.

De professor internationale betrekkingen vindt dat linksgroen aan één oog blind is; men ziet alleen de lasten van de eigen beschaving, maar niet de voordelen. In de jaren ’60 was dat nog niet zo, betoont hij. Toen zag ook links de traditionele Europese waarden als iets positiefs. ‘Maar de huidige linksgroenen zijn ook wat waarden betreft anti-Europees en anti-Westers ingesteld.’

Europa: Van positieve identiteit naar open zelfvernietiging
De Belgische historicus David Engels schreef in november dat Europa hierdoor een gevaarlijke weg is ingeslagen. In plaats van ‘positieve identiteit’ is ‘open zelfvernietiging’ gekomen, die het Westen van binnenuit uitholt, en tot richtingsloosheid, defaitisme en zelfs open zelfhaat heeft gevoerd (denk aan de Duitse linksgroene slogan ‘we love Volkstod’). ‘Het Westen heeft het geloof in zichzelf en in zijn toekomst verloren,’ aldus Engels. Funest daarbij is het feit dat het linksgroen is gelukt om (in ieder geval in de media en de politiek) de blanke huidskleur –en dus al onze traditionele waarden- synoniem te stellen met racisme.

Door de massale moslimimmigratie hebben we in heel Europa een ‘onverzoenlijke parallelle samenleving’ zien ontstaan, aldus Tibi: ‘Voor de linksen is dat een zegen van het multiculturalisme. Engels schrijft echter dat het multiculturalisme de verkeerd begrepen Oriëntaalse samenlevingsvorm is.’

Linksgroene visie beheerst de publieke opinie
De ondemocratische EU is voor linksgroen dan ook het enige ‘positieve’ aan Europa. Iedereen die zich verzet tegen Brussel krijgt gelijk het stickertje ‘anti-Europees’ en ‘populistisch’ opgeplakt. De uitgever van het bekende Zeit, Giovanni di Lorenzo, wees er vorig jaar op hoezeer de linksgroene visie de publieke opinie (en de media) in Europa bepaalt en zelfs domineert. Wie niet meedoet, wordt gelijk in de rechtspopulistische hoek gezet.

Professor Tibi schrijft dat hij zich als voormalige moslimmigrant deze Europese zelfhaat maar moeilijk kan voorstellen. Daar waar ‘links’ enkele tientallen jaren geleden de waarden van een vrije seculiere Europese samenleving nog hoog hield, is in onze tijd exact het tegendeel het geval. Wie nu voor het totalitaire islamisme waarschuwt, wordt door diens bondgenoot, de linksgroenen, meteen van ‘racisme’ en islamofobie’ beschuldigt.

Aanval op Europese identiteit
Tibi noemt dit letterlijk een ‘aanslag op de beschavingsidentiteit van Europa.’ Linksgroen wil deze vervangen door hun cultuurrelativistische nihilisme, die op alle punten de Europese identiteit bestrijdt. Belangrijk onderdeel van deze aanval op Europa is de samenwerking met islam, en het voorstellen van de moslim minderheden als collectief, wat rechtstreeks tegen het principe ingaat dat mensen als individu hun eigen richting mogen bepalen. Als gevolg mogen moslims en de islam in de reguliere media en politiek bijna niet meer worden bekritiseert, en werd bijvoorbeeld PVV leider Geert Wilders vervolgd voor zijn ‘minder (criminele) Marokkanen’ uitspraak.

Politieke correctheid heeft vrijheid meningsuiting vervangen
De oorlog die linksgroen tegen Europa voert vindt daarnaast vooral plaats via de media, die ze in de loop der jaren vrijwel geheel onder hun controle hebben gebracht. Vrije meningsuiting is door hen vervangen door politieke correctheid. Visies en standpunten die tegen die van linksgroen ingaan worden steeds vaker gecensureerd en weggehouden uit de media en de publieke discussies. ‘Die zijn door de tirannie van de heersende (linkse) visie verboden. Daarmee handelen linksgroenen in strijd met alle waarden en regels van de democratie.’

‘Ideologische waanzin vervangt iedere objectiviteit’
Ten derde valt linksgroen in zijn onuitgesproken verbond met de islam ook de seculiere samenleving aan, en dat zogenaamd vanwege de ‘vrijheid van religie’. In de praktijk betekent dit echter enkel de ‘vrijheid’ om enkel de altijd en overal naar overheersing, racisme en onderdrukking neigende islamitische religie aan te hangen. Tegelijkertijd wordt iedere objectiviteit in de samenleving vervangen door de linkse ideologie van het cultuurrelativisme: feitelijke waarheden bestaan niet meer, enkel de (linkse) interpretatie hiervan.

Tibi noemt dit ‘de ideologische waanzin van de linksgroenen,’ omdat ze met hun steun voor het religieuze absolutisme van de islam feitelijk zichzelf tegenwerken. In de publieke sfeer is het linksgroene absolutisme het pluralisme, wat het hart is van de oorspronkelijke Europese identiteit, aan het vervangen. ‘Kan Europa de linksgroene zelfverloochening als heersende visie overleven? Daar heb ik geen antwoord op,’ besluit Tibi. ‘Maar ik heb wel de hoop dat ik de islamisering van Europa niet meer zal beleven.’

Stem op links(groen)(/liberaal) voor een pan-Arabische islamofascistische toekomst
In Duitsland is de linkse elite angstvallig dichtbij de realisering van hun doelstellingen gekomen, nu de nieuwe leider van de sociaaldemocratische SPD, Martin ‘EU-superstaat’ Schulz, samen met de linksgroenen aan alle migranten en asielzoekers stemrecht wil geven, ook degenen die (nog) niet de Duitse nationaliteit hebben en hier nog maar net zijn gearriveerd. Met deze verkapte staatsgreep verschaft de linkse pro-islam elite zichzelf in de toekomst een permanente meerderheid. (2)

Als u als Nederlander ook vindt dat het huidige vrije en welvarende Europa moet verdwijnen, en moet veranderen in een pan-Arabisch islamofascistisch continent, stem op 15 maart dan op Jesse Klavers GroenLinks, Alexander Pechtolds D66 of Lodewijk Asschers PvdA. Als we hen aan de macht helpen, hoeven we de komende jaren enkel achterover te leunen en toe te kijken hoe de grote islamiseringsdroom van links met volledig open grenzen en alle ruimte voor de islam tot – een wat ons betreft gruwelijke- werkelijkheid wordt gemaakt.

Xander

(1) Basler Zeitung
(2) Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... van-Europa
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 08, 2017 12:41 am

Knettergekke SP: “Het Westen heeft aanslagen aan zichzelf te danken”

Door Michael van der Galien 7 juli 2017

Afbeelding
Het Tweede Kamerlid van de SP, Sadet Karabulut.

“Door de oorlog tegen het terrorisme is de wereld niet veiliger geworden,” aldus de doorgeslagen Sadet Karabulut.

Wil je het ultieme bewijs zien dat de SP een club van, voor en door knettergekke, doorgeslagen marxistische, politiek-correcte wegkijkers is? Nou, zoek niet verder dan dit artikel in De Telegraaf:

Afbeelding

Die “Karabulut” die hier genoemd wordt is Sadet Karabulut, Tweede Kamerlid voor de SP. Eerder kondigde zij heel trots aan op de website van haar partij dat ze bij de ANITFA/Marxistische demonstratie in Hamburg zou zijn om daar te demonstreren tegen Donald Trump en het kapitalisme.

Jawel, een Nederlandse parlementariër doet dus lekker mee met een demonstratie die vooral in het nieuws is gekomen omdat haar collega-straatterroristen agenten het ziekenhuis in hebben geschopt en auto’s massaal in de fik hebben gestoken. En deze gek weet ons te vertellen dat we terroristische aanslagen helemaal aan onszelf te danken hebben. Hadden we terroristen de oorlog maar niet moeten verklaren! Ofzo.

Hoe gestoord ben je dan? De oorlog tegen het terrorisme is hetantwoord op terrorisme, niet andersom. Karabulut mag dan aan geheugenverlies lijden, maar de rest van Nederland herinnert zich maar al te goed dat de wereld op 11 september 2001 opeens op zijn kop stond omdat een stel islamistische extremisten vliegtuigen in het World Trade Center in New York vlogen. Die vreselijke aanslag was het begin van de oorlog tegen het terrorisme; een oorlog die wij — het Westen — uit zelfverdediging voeren tegen doorgeslagen radicale gekken.

Of Karabulut is dat vergeten óf ze heeft als rechtgeaard communist zo’n hekel aan alles waar het Westen voor staat dat het haar geen zak uitmaakt.

Het is dan ook geheel terecht dat Geert Wilders flink heeft uitgehaald naar Karabulut en haar evenzo gestoorde partij:

Geert Wilders
@geertwilderspvv


De SP is totaal de weg kwijt.

(Bron: Telegraaf)
09:28 - 7 Jul 2017

Dat is nog eens een understatement van formaat. De weg kwijt? Ze zijn zo gestoord bij de SP dat ze niet eens weten dat er een weg is.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... te-danken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 08, 2017 8:13 pm

LONGREAD: Kunstenaars van de ontwrichting

Geplaatst op 8 juli 2017

Afbeelding

Veel mensen vinden dat het niet goed gaat met onze samenleving: de massa-immigratie, politieke correctheid, aso AZC’s, propaganda en censuur, waarom staan we dit toe? Waar komt de zelfhaat vandaan? Wie proberen ons te ondermijnen en wat staat hen voor ogen? Wat zullen de gevolgen zijn voor onze samenleving? In dit artikel wil ik ingaan op de oorsprong van de zelfhaat die ons door de kunstenaars van de ontwrichting, namelijk de islam, links en het Grootkapitaal, stelselmatig wordt aangepraat. Daarna wil ik ingaan op de allianties van deze drie ontwrichtingspartners en voor zover dat kan een blik op de toekomst werpen.

Oikofobie

De voorstanders van onze vernietiging beschuldigen ons, het Westen met verve van imperialisme, kolonialisme, fascisme, racisme en superioriteitsgevoelens. Het Westen is de grote boeman, de onderdrukker. Veel mensen uit het Westen, met name de links georiënteerden, nemen deze beschuldigingen maar al te graag over, zodat zij zich in hun schuldgevoel kunnen wentelen en zich daarmee van hun Gutmenschelijke kant kunnen laten zien. Ik wil hier nadrukkelijk aantekenen dat dit een kwestie is van selectieve blindheid. Ten eerste is het een eenzijdig verhaal over het Westen en ten tweede mis ik hier de beschuldigingen aan andere partijen, medestanders in het beschuldigen, die toch precies hetzelfde, zo niet erger, gedaan hebben.

Om met het eerste te beginnen; ja, je kunt het Westen moeiteloos van dit alles beschuldigen. Maar de koloniale en de imperialistische perioden waren van voorbijgaande aard. En er staat ook wat tegenover. Het Westen heeft uit eigen beweging de slavernij afgeschaft. Ook het fascisme, diep verwerpelijk, was een tijdelijke eruptie. En Duitsland had destijds de nodige redenen zich niet bij het eenzijdige Verdrag van Versailles neer te willen leggen. Daarbij ken ik geen ander land dat zo voorbeeldig aan oorlogsverwerking heeft gedaan. En voor wat betreft de superioriteitsgevoelens; is dat niet iets menselijks, dat men zijn eigen cultuur beter acht? Ik zie genoeg zwakke plekken in mijn cultuur en geschiedenis en die wil ik best ter discussie stellen, maar in een open dialoog en juist daar is nu geen sprake van. Er is een eenzijdige dialoog, waarbij het Westen stelselmatig op zijn meest verwerpelijke aspecten wordt gewezen en de andere culturen zelf blijkbaar nooit een vlieg kwaad hebben gedaan. Dat vreemde culturen dat proberen, is één ding, maar dat westerlingen er zelf aan meedoen is een kwestie van zelfhaat of oikofobie.

Laten we eens naar het tweede punt kijken; hoe zit het met het imperialisme, kolonialisme, fascisme, racisme en de superioriteitsgevoelens in de islam? Vanaf de acties van Mohammed in de 7e eeuw is er sprake van veroveringsoorlogen, ofwel kolonialisme en imperialisme. Dit duurt tot op de dag van vandaag en is dus al meer dan 1400 jaar bezig, vele malen langer dan welke westerse mogendheid en met veel meer slachtoffers ook. Hoe zit het met het racisme in de islam? Nou, over negers wordt denigrerend gesproken en er zijn veel passages in de Koran, de Sunna en Hadith waarin letterlijk wordt gezegd dat Joden, christenen en afgodenaanbidders tegengewerkt, gemarteld en vermoord moeten worden. De Koran is uiterst agressief tegenover niet-moslims. Over racisme kunnen we dus kort zijn; de islam is vele malen racistischer en kent zichzelf veel meer superioriteit toe dan welke westerse mogendheid ooit heeft gedaan. En waar de westerse landen de slavernij hebben afgeschaft, blijft zij in de islam als goddelijke opdracht bestaan.

Het is dan ook een majeure farce als iemand als Sylvana Simons zich vanwege het Nederlandse slavernijverleden aansluit bij de islamitische partij DENK, die bovendien de Armeense genocide ontkent. Ook werden slaven in de islam vele malen slechter behandeld dan in het Westen, denk maar aan de pijnlijke eunuch (castratie) operaties waardoor ca. 80% van de slachtoffers een pijnlijke dood stierf. Dan blijft van het rijtje het fascisme nog over. Ook daarover kan ik kort over zijn. In 1935 ontving Hitler talloze gelukstelegrammen uit de islamitische wereld na het invoeren van de Neurenberger rassenwetten. Het wordt ook gezegd dat de Jodenvernietiging was ingegeven door Amin al-Hoesseini, de moefti van Jeruzalem. Dus het is evenzeer een farce om het Westen eenzijdig van fascisme en Jodenhaat te beschuldigen. De islam doet het vele malen erger.

Vervolgens zou je kunnen vragen, apart van alle negatieve aspecten; wat staat er tegenover? De westerse wereld heeft een hele impuls van wetenschappelijke, artistieke en humanitaire vooruitgang gebracht. Wat heeft de islam dan gebracht, behalve ellende? Als de Nobelprijzen een indicatie zijn, dan is het niet veel. En als je naar de feitelijke situatie in de westerse en islamitische wereld kijkt, dan zijn de verschillen zo groot. Het vrije Westen met zijn open cultuur, zijn vooruitgang op het gebied van welvaart en gezondheid contrasteert in alle opzichten met de achterlijke, gewelddadige en chaotische situatie in de meeste islamitische landen. Er zijn veel immigranten uit moslimlanden naar de westerse wereld. Zijn er ook westerse migranten naar de islamitische wereld? Het is toch wel een duidelijk signaal als de migratie maar één kant op gaat?

Ik zou samenvattend willen stellen dat de westerse cultuur zekere niet perfect is, als insider weet ik de zwakke plekken zelf het beste te vinden. Maar de veel geuite beschuldigingen van imperialisme, kolonialisme, fascisme, racisme en superioriteitsgevoelens zijn eenzijdig en vallen in het niet bij het islamitisch imperialisme, kolonialisme, fascisme, racisme en hun superioriteitsgevoelens. Daarnaast heeft het Westen veel positiefs voortgebracht, terwijl de islam enkel ellende en achterlijkheid voortbrengt. Het is daarom duidelijk dat westerlingen die in het linkse schuldverhaal participeren selectief of stekeblind zijn. Niet alleen is dat dom en gevaarlijk, het is ook grof tegenover de slachtoffers van de islam. Homorechten in de islam? Vrouwenrechten? Democratie? Andere linkse hobby’s? Laat me niet lachen.

En helaas, de leugens van de politieke correctheid gaan nog veel verder. Het fabeltje van de islam als “de religie van de vrede”. Lees de Koran dan eens! Wie durft te beweren dat de islam de religie van de vrede is, heeft bloed aan zijn handen. En dan het tweede fabeltje, voor ISIS en voor bij aanslagen: het heeft niets met de islam te maken! Ook hier is er een simpel antwoord: lees de Koran. Het derde fabeltje voor bij aanslagen: het komt door discriminatie en sociale achterstelling, men heeft niets met de islam te maken. En dan het vierde fabeltje: de immigranten zijn hoogopgeleide kenniswerkers die een verrijking zijn voor ons land en onze pensioenen gaan betalen, de mythe van de apothekers uit Aleppo. Ook weer een grove leugen. Nu, twee jaar verder, jaren waarin de feiten allemaal zo veel mogelijk onder de pet werden gehouden, valt het sprookje definitief uit elkaar. De immigranten blijken analfabeten die niet willen werken en van wie 1 op de 6 crimineel is.

En waar blijft links bij deze feiten? Links is niet thuis. Freek de Jonge, na al zijn propaganda voor het ANC, horen we niet meer nu de blanke in Zuid-Afrika het zwaar te verduren heeft. Pro- immigratie George Clooney gaat naar Los Angeles verhuizen, omdat hij Engeland vanwege de aanslagen niet meer veilig genoeg vindt voor zijn kinderen. Kortom, als de idealen zijn versleten dan horen we links niet meer, het houdt zijn mond en zoekt een veilig heenkomen. Links is laf en wil zijn fouten niet erkennen. Het claimt zijn protestactiviteiten voor zichzelf, maar o wee, als iemand tegen hem protesteert, dat is dan gelijk een onmenselijke nazi. En ondertussen werkt links door aan zijn andere desastreuze hobby: diversiteit. Om de eigentijdse problemen het hoofd te bieden, moet de politie aan de hoofddoek. Een slechter en meer doorzichtig advies heb ik zelden gehoord; diversiteit als de kortste route richting sharia. Deze politiecommandant moet zo snel mogelijk uit zijn functie ontheven worden, want het is wel duidelijk dat hij er niet geschikt voor is.

Gutmenschtheorie
Bij mij blijft de vraag dan hangen: wat krijgt de Gutmensch voor de trouw aan zijn idealen? Het is toch inmiddels wel duidelijk dat de linkse idealen zijn versleten? Het presentje dat links krijgt, is de genderwaan, de LBGT-politiek, homostudies, homohuwelijk, adoptierecht, geslachtsoperaties en gender-neutrale wc’s. Alsof dat ons van de ondergang gaat redden. Ik heb niks tegen homo’s, maar ik vind de genderproblematiek in geen verhouding staan tot de immigratieproblematiek. Als Marcuse ergens gelijk had met zijn begrip repressieve tolerantie, dan is het wel hier, in de eigen gelederen. De gendervrijheid als doekje voor het bloeden voor de massa-immigratie. Verder vind ik de alliantie van links met de islam om daarmee een genderpolitiek te bevechten ronduit ridicuul, want deze ideeën gaan lijnrecht in tegen de Koran. Een links-islamitische alliantie is een gelegenheidshuwelijk, waarbij links vroeg of laat het loodje gaat leggen. Links is laf en dom, maar geen nood, als de islam aan de macht komt, is het snel met hem gedaan.

Invasie van onze voorzieningen
Het probleem van de huidige volksverhuizing/immigratietsunami is niet alleen de immigratie zelf en zelfs niet dat het voornamelijk moslims zijn. Het probleem is dat de politiek dit toestaat, dat onze catastrofale leiders hierin geen actie ondernemen. Als we als burgers niet op de politiek, de media, de politie en het rechtssysteem kunnen vertrouwen, dan is er sprake van een enorme vertrouwenscrisis en heeft ons bestuur de facto geen legitimiteit meer.

Ons land is inmiddels afgezakt naar een niveau om te huilen: onderbezette en overwerkte politie die informatie voor de burgers onder de pet houdt, een aanslag verzwijgt (Amsterdam) en onder het mom van diversiteit met hoofddoekjes wil gaan lopen, geen geld voor thuiszorg, het onderwijsniveau holt achteruit, ongeloofwaardige propaganda en censuur in de media en catastrofale “leiders”, misleiders eigenlijk. En terwijl de jeugd nog een spelletje Risk of Kolonisten van Catan speelt, worden de West-Europese landen overspoeld door een echte en massale invasie van nieuwe bijstand-kolonisten. Ondanks alle maatschappelijke problemen wordt er ruim geld uitgedeeld aan deze “vluchtelingen”/”economische migranten”/ bijstandsmigranten, of laten we maar gewoon zeggen: parasieten. Waarom? Wat hebben zij dan voor ons gedaan? Welke band hebben wij met hen? Het zijn profiteurs en ze verachten ons, ze hebben geen legale papieren, waarom laten we ze toe? Waarom laten we ze blijven? Waarom staan we toe dat ze hun criminaliteit op ons botvieren? Waarom staan we toe dat ze onze sociale voorzieningen uithollen en ons land verarmen? Want het zijn geen vluchtelingen en het zijn ook geen economische migranten. Het zijn kolonisten van onze welzijnsvoorzieningen. Het zijn gratis geld migranten. Het is de omgekeerde slavernij; in plaats van gedwongen te werk worden gesteld zonder loon te krijgen, komen ze nu vrijwillig om niet te werken en toch geld te krijgen. Het is als de sprinkhanenplaag uit de Plagen van Egypte: alles zal kaal worden gevreten.

Kunstenaars van de ontwrichting
Onlangs stond er op deze site van E.J. Bron een interessant artikel van Henk V., een commentaar op “Komt de eindstrijd naderbij?” naar aanleiding van een gelijknamig eerder verschenen artikel van de bekende historicus Emmet Scott. Zowel het originele artikel van Scott als het commentaar van Henk V. zijn zeer lezenswaardig. De kern van hun betoog is dat er drie krachten uit zijn op de vernietiging van onze Joods-christelijk-humanistische samenlevingen, namelijk de wereld van het grote geld, de islam en de politiek-correcte stroming. De auteurs stellen dat deze drie partijen onderling sterk verschillen en allen een eigen agenda voeren, maar elkaar gevonden hebben in een samenwerkingsverband. Ik deel deze analyse van het bondgenootschap van deze drie ogenschijnlijk onverenigbare partijen en wil haar hier verder uitwerken om niet alleen te kijken waarin zij elkaar vinden, maar ook waarin zij zich van elkaar onderscheiden.

De grootste gemene delers en de verschillen die tot relatiebreuk zullen leiden
Om de diabolische en anti-maatschappelijke gelegenheidshuwelijken van de drie grootmachten links, islam en het grootkapitaal in kaart te brengen, is er een aantal aspecten waar we op zullen moeten letten. In de eerste plaats is er de gerichtheid van deze grootmachten: religieus en (inter)nationaal. Vervolgens kunnen we kijken hoe hun positie eruit ziet in termen van doelen, strategie en machtsmiddelen. Op basis van deze informatie valt te analyseren hoe de allianties tussen deze drie partijen eruit zien en zich zullen ontwikkelen.

Met betrekking tot de religieuze gerichtheid kunnen we zien dat de islam en links een aantal gezamenlijke oriëntaties hebben. De islam is tegen alle andere godsdiensten en links is tegen religie in het algemeen. Ze kunnen elkaar vinden in hun gezamenlijke aversie tegen christenen en Joden. Van het grootkapitaal heb ik niet direct een religieuze gerichtheid vast kunnen stellen. (Ik denk dat ik wel weet welke deze is, maar dat valt buiten het kader van dit betoog). In zijn algemeenheid stelt het grootkapitaal zich naar buiten toe niet religieus op.

Voor wat betreft de maatschappelijke gerichtheid streeft de islam naar wereldheerschappij en is hij om te beginnen fel gekeerd tegen alles wat daarmee volgens hem in strijd is en dat zijn zeker alle democratieën. Links is in zijn algemeenheid tegen onderdrukking en het ziet de westerse samenlevingen als de grote onderdrukkers vanwege het imperialisme, kolonialisme, racisme, fascisme en hun gevoelens van superioriteit. Was het voorheen het kapitaal, bij gebrek aan geproletariseerde arbeiders heeft zij haar strijdterrein verlegd naar alle onderdrukten, de victim groups, of dat nu vrouwen, gehandicapten, zwarten of moslims zijn. Het grootkapitaal is tegen natiestaten en tegen identiteit, omdat dat haar in de weg staat naar de overdracht van soevereiniteit van macht van natiestaten naar haar gedroomde nieuwe wereldorde. De islam en links vinden elkaar dus in hun haat tegen de Joods-christelijke humanitaire democratieën. Voor de islam is links de gemakkelijkste ingang in de westerse samenlevingen. Voor links is de islam als “onderdrukte groep” een slachtoffer van het onderdrukkende Westen en daarom een natuurlijke bondgenoot. Voor het grootkapitaal zijn beide partijen geschikt om de strijd tegen de natiestaten en hun identiteiten te voeren. Het Grootkapitaal is al sinds de 18e eeuw bezig met haar veroveringstocht. De allianties die zij smeedt, zijn niet van gisteren, maar inwisselbaar als het er op aankomt, aangezien zij altijd beide kanten steunt.

Voor wat betreft de doelen lopen de gelegenheidspartners wat meer uit elkaar. De islam heeft een islamitische wereldheerschappij voor ogen. Links heeft een internationale orde voor ogen waar onderdrukking is uitgebannen, kortom een egalitaire, politiek-correcte, multiculturele, “diverse” samenleving. Het grootkapitaal heeft een nieuwe wereldorde voor ogen waarvan we naar de invulling mogen raden. In elk geval zal het een globalistische orde zijn, een wereldregering, met een sterk hiërarchische, piramidale machtsstructuur.

Als machtsmiddelen heeft de islam de olierijkdom, de massa-immigratie en internationale organisaties zoals de OIC en de VN. Via zijn financiële connecties heeft hij ook invloed op de media, universiteiten en een web van talloze NWO’s. En er zijn veel islamitische militante groeperingen, variërend van Al Qaida tot Sharia for Belgium. Links heeft als machtsmiddelen de invloed op talloze organisaties, variërend van politieke partijen, de media, politie, het onderwijs en het OM. Dat heeft zij in de meeste westerse maatschappijen. Het grootkapitaal heeft als machtsmiddelen de banken, waaronder de FED, de Wereldbank en het IMF, de oliemaatschappijen en het militair-industrieel complex.

Als we naar de strategieën kijken, dan zien we bij de islam een hele verscheidenheid: van de beledigde moslim tot gewelddadige aanslagen op onschuldigen, guerrilla en het uitroepen van een nieuw kalifaat. Alles is geoorloofd. Links hanteert als strategieën met name de politieke correctheid en de propaganda en censuur via de media. Verder zijn er de “verbindende” strategieën zoals een kopje thee drinken, bruggen bouwen en diversiteitsprogramma’s. Maar ook rechtszaken en actie tegen wat zij extreemrechts noemt, en dat is iedereen die het niet met haar eens is. Daarnaast is er de indoctrinatie via het onderwijs en sabotage van beleid als bepaalde zaken haar niet zinnen. Het grootkapitaal hanteert eveneens een scala aan strategieën, van economische druk en financiële crises tot internationale diplomatie, aanslagen en oorlogen.

Voor de overzichtelijkheid heb ik de informatie in een tabel gezet:

Afbeelding

Hierboven heb ik de raakvlakken van de drie duivelse partners aangegeven. Nu wil ik ingaan op de verschillen. Het is duidelijk dat de idealen van de islam ruimschoots verschillen van links en van het grootkapitaal. Links mag voor de islam een handige partner zijn, uiteindelijk zijn de verschillen erg groot. Zodra de gezamenlijke vijanden als machtsfactor hebben ingeboet, zal de strijd tussen de islam en links oplaaien. Het is duidelijk dat de islam over meer machtsmiddelen en strategieën beschikt, dus hij zal deze strijd eenvoudig winnen. Misschien is het interessant om hier een voorbeeld aan te halen; Toen het Iraanse volk zich had bevrijd van het juk van de Sjah, grepen al snel militante islamitische groepen de macht. Binnen korte tijd stonden de Iraniërs naar ayatollah Khomeini te luisteren en de communisten, trouwe partners in het verdrijven van de Sjah, werden opgesloten als zij voor ze de gevangenis bereikten nog niet waren doodgeschoten of gekeeld.

Ook voor het grootkapitaal is links nauwelijks partij. De invloed op de media kan door het grootkapitaal simpel overruled worden en daarmee verliest links haar grootste machtsbasis. Het grootkapitaal heeft veel meer middelen ter beschikking dan links en ook haar strategieën zijn veel invloedrijker. Dan blijft over de strijd tussen de islam en het grootkapitaal. Op dit moment valt vast te stellen dat zij via de oliehandel gezamenlijke belangen hebben. Dus misschien komt het voorlopig helemaal niet tot een strijd tussen die twee. En zolang die strijd niet losbarst, is links misschien ook veilig. Mocht het tot een strijd komen, dan is het duidelijk dat het grootkapitaal veruit de meeste macht heeft. De islam daarentegen heeft de macht van het getal en het fanatisme van zijn ideologie.

Tot slot zou ik willen zeggen dat deze analyse vrij algemeen is en dat er grote verschillen per land kunnen bestaan. Ook is er niet zoiets als “de islam”, deze is evenzeer een lappendeken van religieuze en etnische verschillen en belangen. Bovendien betreft de bovenstaande analyse een abstract tijdspad. Daarom zou ik in het onderstaande wat meer specifiek naar de toekomst willen kijken en dat wil ik doen via de Oostenrijkse politicoloog Michael Ley en via Peter Hammond.

Michael Ley: de komende opstand
Michael Ley stelt in zijn boek “Die kommende Revolte” dat er in Europa een nieuw tijdperk van gewelddadige conflicten opdoemt. Als redenen geeft hij de onbalans tussen werknemers en ontvangers van de overheidsgeld, het ontoereikende immigratiebeleid en een steeds ongebreidelder ‘casino kapitalisme’, waarbij risicovolle speculatie het leeuwenaandeel van de wereldwijde waardeschepping vormt. Met daarbij het risico dat hele economieën failliet gaan en hun sociale taken niet meer kunnen vervullen. Het resultaat hiervan is dat er nieuwe frontlinies komen, met name in het sterk vergrijsde centrum van Europa. Er zullen spanningen ontstaan tussen de generaties, tussen migranten onderling en tegenover de meerderheid van de samenleving, tussen sociale klassen, tussen ideologische en politieke groeperingen en tussen de beroepsbevolking en de afhankelijken, die verzorgd moeten worden. Voor degenen die de politiek maatschappelijke slagvelden van de nabije toekomst in de gaten willen houden, zet ik de door Ley genoemde spanningsfronten op een rijtje:

  • tussen de generaties
  • tussen migranten onderling
  • tussen migranten en de meerderheid van de samenleving,
  • tussen sociale klassen
  • tussen ideologische en politieke groeperingen en
  • tussen de beroepsbevolking en de afhankelijken, die verzorgd moeten worden
Tenslotte: volgens Ley is het totalitarisme nog niet uitgebannen. Hij beschuldigt de leidende 1968’ers met hun beginselen van een terugkeer naar totalitaire wereldbeelden. Gezien de huidige waarneembare sociale onrust vreest hij een terugkeer naar een totalitaire situatie. Als oplossing van de problemen stelt hij dat er twee dingen moeten gebeuren. Hij stelt allereerst een consequent immigratiebeleid voor, dat zich richt op de immigratie van goed opgeleide en migranten die bereid zijn te integreren. Daarnaast moet Europa streven naar een ‘universalistische Europese beschaving’, ‘die consequent haar waarden opeist en verdedigt’.

Peter Hammond: Europa zal branden
Hammond maakt een analyse van de correlatie tussen maatschappelijke spanningen en percentages moslims in een land. Deze aanpak leidt tot schokkende inzichten die volgens hem als een ijzeren wet de 1400 jaar oude islamitische geschiedenis hebben afgetekend. Als moslims minder dan 2% van de bevolking uitmaken, zijn ze de aardigste buren die je je kunt voorstellen. Vanaf 5% worden er eisen gesteld. Er moet halal voedsel zijn, apart worden gezwommen en men voelt zich gaandeweg door meer en meer zaken beledigd. In feite gebeuren deze zaken niet spontaan, ze zijn voorgeschreven in de regels van de jihad van de migratie. Als moslims de 10 % van de bevolking benaderen, hebben ze de neiging om chaos en wetteloosheid te verhogen om te kunnen klagen over hun levensomstandigheden. In Parijs zien we al jaren autobranden. Elke niet-moslim actie beledigt de islam en de resultaten zijn opstanden en bedreigingen die dagelijks te zien zijn, met name in de islamitische wijken van Frankrijk, maar tegenwoordig ook steeds vaker in Zweden. Na het bereiken van 20% kunnen naties plotse rellen verwachten, de vorming van Jihadistische milities, sporadische moorden en het in brand steken van christelijke kerken en joodse synagogen. Op 40 % ervaren naties wijdverbreide moordpartijen en chronische terroristische aanslagen. Vanaf 50% wordt het land automatisch een islamitisch land. Dit kan in eerste instantie vreedzaam gaan, maar gaandeweg zullen meer militante groepen eisen gaan stellen. Vanaf 60% ervaren naties onbelemmerde vervolging van niet-moslims uit alle andere religies, met inbegrip van de zich niet conformerende moslims, ook wel hypocrieten genoemd. Er ontstaan sporadische etnische zuiveringen (genocide), er is het gebruik van de sharia als wapen en de belasting voor niet-moslims, djizja, wordt opgelegd. In Soedan werd ook de slavernij opnieuw ingevoerd. Boven de 80 % is er dagelijkse intimidatie en gewelddadige jihad, vaak door de staat uitgevoerde etnische zuiveringen en zelfs een genocide, want deze naties verdrijven de ongelovigen, en willen een 100 % islamitische bevolking. Bij de 100% zal de vrede luiden van de ‘Dar–al-Salaam’ het islamitische ‘Huis van de Vrede’. Er hoort nu vrede te zijn, want iedereen is moslim, de madrassa’s zijn de enige scholen en de Koran is het enige woord. Maar kijk om je heen, de vrede wordt nooit bereikt, want ook in deze 100% islamitische staten intimideren en spuwen de meest radicale moslims haat en voldoen aan hun bloeddorst met het doden van minder radicale moslims, omwille van diverse redenen.

Een blik in de toekomst
Met de inbreng van Emmet Scott, Henk V., Michael Ley en Peter Hammond kunnen we wel enigszins een glimp van de toekomst samenstellen. De huidige ontwikkelingen kunnen niet anders dan leiden tot grote politieke spanningen. De politieke (mis)leiders die hun taken niet uitvoeren, zullen de zaak verergeren door besluiten uit te stellen, te vermijden of te saboteren. Dit zal leiden tot (gewapende) conflicten in Europa en misschien ook de Verenigde Staten. Er zullen (gewapende) No-Go-Areas zijn, gewelddadige rellen, opstanden en milities. De eens zo open en tolerante West-Europese staten zullen financieel worden leeggezogen. Dit betekent dat de staten niet meer in staat zullen zijn aan hun verplichtingen te voldoen. Staatsschulden zullen oplopen en voorzieningen zullen opbreken. De politie zal onderbemand zijn, waardoor de chaos nog verder zal toenemen. Als de overheid is geplunderd, zal de rest worden geplunderd: bedrijven, organisaties, alles wat waarde heeft zal worden geroofd. Onze cultuur zal verder worden vernield, inclusief onze cultuurhistorische schatten, zoals ook Bamyan, Palmyra en Nineveh werden vernield. De rechtsstaat zal worden uitgehold, wat een voedingsbodem is voor vergaande corruptie. Democratie en recht zullen hun betekenis verliezen en er zal grootschalig armoede zijn. Misschien zullen de staatsgrenzen van Europa verdwijnen en zullen er nieuwe centra ontstaan. De problemen zullen samensmelten tot een nieuw amalgaam van islamisering, kapitalisme en klimaat. De gezondheidszorg zal een crisis beleven, zodat er gemakkelijk nieuwe ziektes kunnen komen, zoals ebola, en oude ziektes zullen terug kunnen komen. Dit alles zal er komen in plaats van de ons aangeprezen en niet gewilde Supercultuur. Barbara Coudenhove Kalergi (ja, nicht van) schreef in januari 2015 in de Standard: “Europa bekommt ein neues Gesicht, ob es den Alteingesessenen passt oder nicht.” (Europa krijgt een nieuw gezicht, of de oorspronkelijke bewoners dit nu leuk vinden of niet).

Door: Petra de Geus (juli 2017)

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/08 ... wrichting/

Van het grootkapitaal heb ik niet direct een religieuze gerichtheid vast kunnen stellen. (Ik denk dat ik wel weet welke deze is, maar dat valt buiten het kader van dit betoog).

Misschien begint de naam van deze religie met een ‘s’ of een ‘l’. :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 12, 2017 1:55 am

Trouw: Terreur eigen schuld

Geplaatst op 11 juli 2017

Afbeelding

Na het lezen van het artikel in Trouw over hoe het eigenlijk de schuld van onze eigen maatschappij is dat moslims terroristen worden, zijn mijn ogen ineens opengegaan en ben ik in één klap van rechts naar links overgestapt. Waarom heb ik dat niet eerder gezien? Als je geen baan kunt krijgen of geen verblijfsvergunning krijgt, dan is moord en terreur een heel normale reactie; aldus Trouw. Dus als mijn verblijfsvergunning in Amerika wordt ingetrokken, mag ik best een paar mensen ombrengen, zonder dat Trouw mij dat kwalijk neemt. Prachtig.

Ook wordt er beweerd door links dat het door de bombardementen in het Midden-Oosten komt dat ISIS en de Taliban enz. überhaupt bestaan. Dat begrijp ik nu ook. In feite begrijp ik nu waarom Mohammed al 1400 jaar geleden bevel gaf om alle christenen af te slachten, en hoe sinds 1400 jaar moslims oorlog voeren en systematisch landen veroveren. Dat komt ook door Amerika zeker, dat toen niet bestond.

Toch zijn er dingen die mij niet duidelijk zijn. Waarom plegen de christenen die geen baan of geen verblijfsvergunning krijgen dan geen terroristisch misdaden? Waarom hebben de moslims er een monopolie op? Zeker niets met islam te maken. En waarom schreeuwen ze dan niet “Visum-u-Akbar” als ze zichzelf opblazen?

Door: “Landerdoek”

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/11 ... en-schuld/

Toch klopt het wel een beetje dat die terreur onze eigen schuld is. :finger: We hebben immers al die moslims binnen gelaten, waarvan een groot deel neigt naar terreur. Vooral die linxen zijn schuldig omdat zij zowel die massa-immigratie als de islam als iets positiefs zien. Een 'verrijking' van onze cultuur.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 19122
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor mercator » Wo Jul 12, 2017 10:02 am

Pilgrim schreef:Toch klopt het wel een beetje dat die terreur onze eigen schuld is. :finger: We hebben immers al die moslims binnen gelaten, waarvan een groot deel neigt naar terreur.

Het is blijkbaar nog geen enkele linksdraaiende commentator of "deskundige" opgevallen dat er in Polen, Tsjechië, Hongarije etc. NUL terreur door moslims is. Zelfs in het enorme Rusland houden de moslims zich nu rustig.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20572
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor King George » Wo Jul 12, 2017 10:17 am

Bij geen of minder Moslims geen of minder Islam terreur. Ziet iemand het verband?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 15, 2017 12:02 am

OIKOFOBIE...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Ariel » Wo Jul 26, 2017 10:06 am

En wat vinden jullie hier van? Als dit geen blanke zelfhaat is, dan weet ik het niet meer.

Afbeelding

My wife and I are white evangelicals. Here’s why we chose to give birth to black triplets.

As I have made the stroll from my wife’s hospital room to the NICU these past few days it has been hard to fathom the way that our family has been put together.

This past Sunday, my gorgeous wife – a white evangelical, like me — gave birth to our beautiful African-American triplet daughters whom we adopted as embryos. These sweet girls will hopefully soon be coming home to meet their 3-year-old African-American brother and 2-year-old biracial sister, both of whom we adopted as infants. The normalcy of this paragraph is something I have come to take for granted. Yet what seems to us to be the logical outcome of being pro-life is still something that to others often needs much explaining.

Here’s how it works when a couple adopts through our Christian embryo bank


MEER HIER.
Spoiler! :
I grew up as a child of evangelical missionaries in Honduras, very aware of racial diversity because I was the blue-eyed, cotton-topped white kid who stuck out like a sore thumb, but all the while felt deeply connected to the people there, even though we looked very different. My wife, on the other hand, grew up in the delta of Mississippi and it wasn’t until she took a few trips to Haiti that the veil of racial prejudice was lifted from her eyes. One of the central themes of Christianity is, after all, that God, through His Son, is calling people from every tongue, tribe and nation. Grasping diversity will make the world stronger as we marvel at God’s creative genius on display through His people’s varying pigments, personalities and proficiencies. Our differences are cause for celebration, not scorn.

When we were still dating, a common bond that drew us together was the fact that Rachel and I both wanted to adopt. While we were fertile, we were both deeply convicted that one of the ways to be pro-life is to involve ourselves in adoption. Several years into our marriage, even as we were pursuing the idea of returning to Honduras as missionaries with the Presbyterian Church in America, we visited an adoption agency in Mississippi, where we were living at the time. We were also trying at the time to conceive naturally. Knowing that it is often more challenging to find adoptive homes in the United States for non-Caucasian children we informed the agency that we were willing to accept any child except a fully Caucasian child. We did this with the deeply held conviction that if the Lord wanted us to have a fully Caucasian child my wife would conceive naturally.

We see protection of children not as charity, nor as part of a political agenda, but as something near to the heart of God. Because every human life bears his image, all life –no matter how young or old, no matter the stages of development — has inherent dignity and value. The Scriptures testify that God has always pleaded for the protection of his most helpless and needy image-bearers. Another prevalent theme of the Bible is that God adopts believers into his own family. When we adopt, we are echoing his own compassionate work, giving the world a glimpse of the truth and beauty of the gospel.

When we began the adoption process we knew race could play a major role in our family dynamics, which led us to ponder deeply what a racially diverse family would look like. We believe when you look into any human’s eyes, you look into the face of an image-bearer of God – into the eyes of a person whose soul is eternal. While that is the common thread of all humanity, it doesn’t mean our racial differences are insignificant. We see the human family’s varying physical characteristics as awesome reminders of God’s creative brilliance. It’s not that we think race doesn’t exist, or that we don’t see it. In fact, it’s the opposite – we see it, and we embrace it.

There is something beautiful and enriching being the only white face sitting and chatting with some of my African-American friends as my son gets his hair cut on a Saturday morning. There is also something wonderful in the relationship that is built as my wife asks a black friend on Facebook how to care for our little biracial daughter’s hair. The beauty of a multi-ethnic family is found there, in the fact that the differences are the very thing that make ours richer and fuller. It forces you to think in a new way about the way you think, speak, act and live.

But, we knew, especially in the South, that a white couple with non-white children would draw a myriad of different reactions. There will always be the older white woman in Walmart who stared at us with sheer disgust, or the African-American mother who looked at us and just shook her head. However, there was also the young black girl who wept when we told her this little boy with her skin color was our son, and the older white doctor who lovingly prayed over him and held him so tenderly. These latter experiences were rays of hope reminding us how far our country had come, while the former experiences reminded us how far we still need to go.

It was our commitment to the protection of the unborn and to the idea of continuing to add to our family that led us, last year, to the National Embryo Donation Center, a Christian embryo bank. With our adopted children keeping us busy, we hadn’t been exactly looking for anything to add to our already-full plate. However we had recently run into a couple who highly encouraged us to look into embryo adoption. We were deeply moved by the idea of adding more children to our family by rescuing these tiny lives created from in-vitro fertilization, ( :scratch: ) and intrigued by the thought of Rachel getting to experience pregnancy.

We live in a world with hundreds of thousands of embryos frozen in the United States alone. Most who aren’t selected by their biological parents are donated to science or destroyed or kept frozen. If Christians – or others – really believe life begins at conception, it follows that we should respond by being willing to support embryo adoption and even take part in it ourselves.

When we met with the NEDC, we were again faced with the question of what ethnicity we would choose for our adopted embryos. We wanted additional siblings to feel connected to our first two children racially, and asked the team at the NEDC if we could be matched with African-American embryos. They agreed with our thoughts about our kids matching each other racially and were supportive of the decision to select African American embryos.

In September of last year, we had two embryos implanted and began the long wait to see whether the transfer was successful. The day to visit the doctor could not come fast enough. Six weeks after the transfer we made a very nervous trip to the local hospital in Honduras, where we were serving as full-time missionaries. We began to describe everything to our doctor in Spanish (broken Spanish, that is). He asked us a few times if we were sure that we had transferred two embryos. Yes, of course we were sure, we said. However, one of those embryos had split in two inside Rachel’s womb. She was indeed pregnant- not only with twins, but triplets!

It’s been heartening to see virtually all of our friends and family express overwhelming support for our family and the unusual ways we’ve built it. In our minds, we are just living out our dream. A dream that may not look like the average family, but one that we are thankful could come true in light of our country’s history. It’s especially encouraging to see so many of our fellow millennial evangelicals now placing a high priority on life, adoption and multi-ethnic families.

I felt sheer delight during this pregnancy watching my son and daughter, with his dark brown skin and her with the ringlet hair and slightly tan skin, kiss my white wife’s growing belly. Each evening they said good night to those three growing little girls in her belly, and now they get to finally say sweet dreams to their baby sisters — face-to-adorable-face.

This is not the way we planned it 12 years ago when we were dating and talking about adoption, but oh, how thankful we are for God blessing us with these sweet little ones He has placed in our care. I can remember a friend going through the adoption process telling me he had always wanted his family to look like a little United Nations. As I look at my growing family, I prefer to take it a step further, daring to hope that our family picture is a little hint of Heaven.

Aaron Halbert is a missionary serving in Tegucigalpa, Honduras.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 28, 2017 1:22 am

Islamitische taz-columniste: “Duitse aardappelen zijn bang voor islamisering van Duitse kloten-cultuur”

Geplaatst op 27 oktober 2017

Afbeelding
Hengameh Yaghoobifarah: “feministe, activiste, Gender-Outlaw”...

Het socialisme (hier bijvoorbeeld taz) is de primaire infectie van de westerse wereld. De islam is slechts de – hoewel niet minder dodelijke en door de primairen de landen van de westerse wereld binnengehaalde – secundaire infectie.

UIT IRAN AFKOMSTIGE TAZ-COLUMNISTE: “AARDAPPELEN VREZEN ISLAMISERING VAN DUITSE KLOTEN-CULTUUR.”

Wie Duitsland haat, zit bij de “taz” goed. Het uitverkiezingscriterium voor volontairs of redacteuren aldaar schijnt de graad van hun Duitser-haat te zijn.


Dat Wikipedia weliswaar naar waarheid schrijft dat de taz door Christian Ströbele werd opgericht, maar verdoezelt en met geen enkel woord benoemt dat Ströbele een rechtsgeldig veroordeelde ondersteuner van het RAF-terrorisme is, dat alleen al zegt niet slechts alles over de taz, maar ook over het politieke aandeel van Wikipedia:

Het hele medialandschap is ondergeschoffeld door Links en aldus doordrenkt van Links.

Dat er zelfs vanuit linkse hoek weerstand is tegen dit Duitsers-hatende Stalinblad, toont aan, hoe meer dan erbarmelijk zijn artikelen waren en tot op heden zijn:

Alice Schwarzer beschuldigde in 2010 de taz ervan, begin jaren’80 “centraal forum van de pedofilie-propaganda” te zijn geweest. [Alice Schwarzer: ter verloochening van de machtsverhoudingen.]

De FAZ bekritiseerde in 2011 de taz, doordat ze haar toedichtte, “pederasten een platform te hebben gegeven, om ´kinderverkrachting ideologisch te legitimeren´.

Leest U in het volgende artikel wat dit pederastenblad onlangs weer via de pen van een islamitische jonge schrijfster heeft prijsgegeven. Het zegt ons vier dingen:

1. Er vindt metterdaad een islamisering plaats. Zelfs de media geven dit intussen toe.
2. Moslims verachten onze cultuur.
3. De media zijn de hoofddragers van de afschaffing van Duitsland.
4. Dergelijke uitspraken zouden, als ze door een bio-Duitser waren uitgesproken, dwingend tot een aanklacht wegens volksophitsing hebben geleid. Een islamitische schrijfster heeft echter – de justitiële geschiedenis van de afgelopen drie decennia toont het aan – niets van dien aard te vrezen. Want wij hebben geen onafhankelijke justitie. Deze is ondergeschikt gemaakt aan de regering.

(Michael Mannheimer)

_____________________________________________________________________________

In de links-verdwaasde ‘Tageszeitung’ eist een uit Iran afkomstige schrijfster: “Duitsers, schaf jezelf af!’

De onverholen Duitser-vijandigheid van neo-linkse medemensen bereikte zondag jl. op taz.de een nieuw hoogtepunt. Daar spuwde de in 1991 geboren, uit Iran afkomstige columniste Hengameh Yaghoobifarah (foto) haar gal met betrekking tot het debat over een islamitische feestdag in Duitsland.

Een INSA-enquète voor de “BILD-Zeiting” had aangetoond dat zeven van de tien ondervraagden zich tegen zo’n feestdag uitspreken.

“Onbetaalbaar” vindt de schrijfster de “hierdoor uitgebroken paniek bij de aardappelen”.

Yaghoobifarah:

“De Duitse haat tegen moslim(a)s en de paranoia voor een – wat dat dan ook wezen mag – islamisering van de Duitse (letterlijk) kloten-cultuur weerhoudt de aardappelen ervan een mooier leven te leiden. Liever een lobby voor varkensvlees oprichten dan halal-vlees in hun kantine te accepteren.”

We hoeven niet uitgebreid uiteen te zetten wat er aan de hand zou zijn als een Duitser het over een islamitische “kloten-cultuur” zou hebben. De auteur zou stante pede bezoek krijgen van Commando hatespeech. Omgekeerd: Loopt niet zo’n vaart. Is toch alleen maar het Duitse “asbakkenras” dat wordt beledigd...

“Halfhartig, koppig, bitter, kleinzielig” zijn De Duitsers. “Liever remsporen in de onderbroek en een verhoogd risico op geslachtsziekten verdedigen dan een islamitische WC in het sociaal-cultureel centrum van Keulen toelaten. Liever een dag méér werken dan een islamitische feestdag op de kalender. (...) Aardappelen zijn niet strategisch slim, ze zijn stom, historisch lusteloos en betweterig. Noch van de fouten van anderen noch van hun eigen fouten kunnen en willen ze leren.”

Thilo Sarrazin, “een rechtse druiloor (...) die graag veel shit uitkraamt”, heeft in zijn werk ´Duitsland schaft zichzelf af´ de “grootste groep probleemkinderen vergeten: De Duitsers zelf. Ze schaffen zichzelf af”. De taz-columniste voegt er aan toe: “Ik hoop dat ze er haast mee maken”. Onderbouwing van haar stellingen blijft ze schuldig.

Dat “willekeurige Duitsers” de auteur geen positieve reactie op de tekst toesturen, daarover schijnt Yaghoobifarah zich geen zorgen te maken. Ook niet over het hooghouden van de Duitse grammatica.

Tweet: Needlessto say: Vanwege deze tekst regende het weer eens hate-mails van random Almans op mijn privé social Media Accounts.

[Vertaler: Ik had er, als ik hiervan eerder kennis genomen had, met liefde de mijne aan toegevoegd. Zoals men zich zal kunnen voorstellen.]

De in Kiel geboren freelance auteur beschrijft zichzelf als “niet-binair”, identificeert zichzelf dus noch als vrouw, noch als man.

De Vogue beschrijft haar als “feminste, activiste, gender-outlaw”.

Als schijnbaar geslachtsloos migrantenkind zonder enig fatsoen behoort de dame bijgevolg tot de avant-garde van het nieuwe mensentype, zoals de linkse globalisten dit tegenwoordig willen introduceren. God zij ons genadig, als het experiment opgaat en dergelijke schepsels eens de regel in plaats van de uitzondering zullen zijn.

Duitsland heeft behoefte aan een medium dat verstand, waarden en moraal niet tot iets van eergisteren verklaart. Maar alleen spelen wij dat niet klaar.

Door: Tino Perlick.

(Bron: www.compact-online.de)

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/27 ... n-cultuur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6634
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor sjun » Zo Okt 29, 2017 4:12 pm

Islamisering van de speelplaats
Afbeelding
Berlin Neukölln, Silbersteinstraße

Zo worden de kleinsten voor hun toekomstige leven onder de halve maan voorbereid.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 29, 2017 4:18 pm

sjun schreef:Islamisering van de speelplaats
.


Sie sind verrückt. Maar daar komen ze vanzelf een keer achter. Als het te laat is.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 02, 2017 1:48 am

De haat-tirades van Deniz Yücel tegen Duitsland: Of over de verdorvenheid van het politieke systeem, dat zich inzet voor zo’n uitgesproken Duitser-hater

Geplaatst op 1 november 2017

Afbeelding
DENIZ YÜCEL: VOOR ZO’N DUITSERHATER ZETTEN DE BONDSKANSELIER EN DE BONDSPRESIDENT ZICH IN

Super, Duitsland schaft zichzelf af!

“Met de Duitsers gaan alleen maar dingen verloren die niemand zal missen. De spoedige teloorgang van de Duitsers is echter volkerensterfte van zijn mooiste kant. Een natie, wier grootste bijdrage aan de beschavingsgeschiedenis van de mensheid eruit bestaat het absolute kwaad een naam en een gezicht te verlenen. Een natie, die sinds mensenheugenis opvalt door grenzeloos zelfmedelijden, penetrante betweterij en een eeuwig slecht humeur.


Deniz Yücel (* 1973) is een uitgesproken Duitser-hater, zoon van een Turkse gastarbeider en in het bezit van een Duits èn Turks staatsburgerschap. Hoe kapot ons land is, wordt o.a. aangetoond,door welke prijzen deze Duitser-hater ontving:

– Kurt-Tuscholsky-prijs voor literaire journalistiek 2011.
– “Journalist van het jaar”
– (speciale prijs) 2014 met “Hate poetry.”

DE UITGESPROKEN DUITSER-HATER VAN TURKSE AFKOMST DENIZ YÜCEL KRIJGT MEER SOLIDARITEIT VAN DE KANT VAN HET POLITIEKE ESTABLISHMENT DAN WELKE VERVOLGDE BIO-DUITSER DAN OOK OOIT ZOU ONTVANGEN

Half officieel Duitsland staat op zijn kop, omdat Turkije deze riool-journalist en uitgesproken hater van Duitsers in de gevangenis heeft gestopt. Hij werd beschuldigd van lidmaatschap van een terroristische beweging, misbruik van gegevens en propaganda voor terrorisme. Erdoğan beweerde op 3 maart 2017 over Yücel:

“Als een vertegenwoordiger van de PKK, als een Duitse agent heeft deze persoon zich een maand lang in het Duitse Consulaat verstopt.”

Inderdaad had Yucel zich verscheidene weken lang op het terrein van de zomerresidentie van de Duitse vertegenwoordiger in Istanboel opgehouden. En inderdaad ijverde Yücel ervoor het verbod op de PKK op te heffen en sloot zich openlijk aan bij deze terroristische beweging. Men kan tegenover de PKK staan zoals men wil, maar het is een feit dat deze organisatie door de Turkse staat werd aangemerkt als terroristische organisatie – en het is een feit dat iedere collaboratie met de PKK of ieder mooi-schrijven van deze organisatie door de Turkse wet bestraft wordt.

Deniz Yücel:

“DE SPOEDIGE TELOORGANG VAN DE DUITSERS IS ECHTER VOLKERENSTERFTE VAN ZIJN MOOISTE KANT”

Wie de bijbehorende tekst van Deniz Yücel, een lofzang op het uitsterven van het nutteloze Duitse volk, leest, zal zich afvragen: Wat gaat hier eigenlijk verkeerd in ons land? Wat kan een geïmmigreerde moslim zich eigenlijk wel niet allemaal permitteren om zo goed als het hele (ik zeg hier uitdrukkelijk: linkse) establishment in beweging te krijgen met het doel deze bejubelaar van de ondergang van Duitsland terug te halen naar Duitsland?

HET POLITIEKE ESTABLIHMENT IN DUITSLAND: VAN TOP TOT TEEN VERROT

Allemaal doen ze er aan mee om Yücel naar Duitsland terug te halen: met bezwaarschriften aan de Turkse regering, met eigen artikelen in hun gezamenlijke media, met openlijke oproepen en demonstraties:

De Bondskanselier
De Bondspresident
De kerken
de vakbonden,
de gevestigde partijen,
de beursvereniging van de Duitse boekhandel,
de vereniging van auteurs PEN-Centrum Duitsland
Reporters zonder grenzen (ROG),
en uiteraard de systeem-media.

Zelfs de voormalige Duitse minister van Buitenlandse Zaken en tegenwoordige Bondspresident Steinmeier heeft zich persoonlijk voor Deniz Yücel ingezet bij de Turkse staat. En wel in beide functies:

In zijn eerste toespraak(!) als Bondspresident bekritiseerde hij de nazi-vergelijkingen van de Turkse president en eiste de vrijlating van de journalist Deniz Yücel: “Laat Deniz Yücel vrij.”

Alsof Duitsland geen andere zorgen zou hebben. Waarom eiste Steinmeier niet de vrijlating van onschuldig in Turkije opgesloten [/b]bio-Duitse[/b] toeristen – en maakt hij zich in plaats daarvan sterk voor een geïmmigreerde riooljournalist die Duitsland als volgt beschrijft:

“Welnu, aangezien het einde van Duitsland een uitgemaakte zaak is, rijst de vraag wat te beginnen met de ruimte zonder volk... Laten verwilderen tot een recreatiegebied?Of liever veranderen in een suikerbietenakker?Maakt niet uit. Iets beters dan Duitsland is in ieder geval wel te vinden.” (Deniz Yücel)

Het antwoord op de vraag waarom het Duitse politieke establishment zich inzet voor zo’n walgelijk iemand is snel gevonden:

Omdat dit establishment met betrekking tot de vernietiging van Duitsland niet minder walgelijk is dan zijn huidige voorbeeldjournalist, die – men kan het niet bevatten- zelfs een aanstelling bij de voormalige conservatieve krant “Die Welt” had gevonden.

MET ZIJN INZET VOOR DEZE BEJUBELAAR VAN DE GENOCIDE OP HET DUITSE VOLK TOONT HET POLITIEKE ESTABLISHMENT ZIJN WARE GEZICHT

Het is het gezicht van een van top tot teen verrotte politieke kaste, die, uniek in de wereldgeschiedenis, zijn eigen volk zó haat dat hij het door andere volkeren vervangt.

Wie dit tegenwoordig, na alle bewijzen die voor dit feit hier reeds meerdere malen naar voren werden gebracht, volgens de criminele politiek van de massa-immigratie van Merkel (die thans verdekt niet minder sterk verder gaat dan in het Duitse rampjaar 2015), na de afwijzing van een gemeenschappelijke aanklacht van de hoogste Duitse constitutionele juristen tegen Merkel wegens precies deze politiek door het Constitutioneel Hof – dus wie daar nog steeds een onvervalste complottheorie ziet, geeft daarmee duidelijk te kennen dat hij zelf deel uitmaakt van dit corrupte en verrotte politieke establishment. Zo ziet ook de columnist van Contra Magazin Michael Steiner het:

“De anti-Duitse ophitser Deniz Yücel, die in Turkijë werd vastgezet, heeft geen medelijden verdiend. Er zijn daar duidelijk meer journalisten aan wie men solidariteit zou moeten laten toekomen.Terwijl men bij ontelbare andere journalisten die in Turkije in arrest zitten steeds weer begint over de vrijheid van drukpers, maar verder niets doet, toont zich in de zaak Deniz Yücel weer eens de verdorvenheid van het politieke systeem in Duitsland.

De journalist, die vroeger schreef voor de groen-linkse “taz” en nu voor het overlopersblad “Die Welt”, heeft namelijk de solidariteit vanuit Duitsland in het geheel niet verdiend. Dat, wat zich tegenwoordig net betrekking daartoe afspeelt, kan slechts worden betiteld als realiteitsatire.”


Michael Steiner: Geen medelijden met Yücel

MET ZIJN CYNISCHE EN MENSEN VERACHTENDE SCHRIJFSTIJL ZOU DENIZ YÜCEL MET ZEKERHEID EEN JOB BIJ DE “STÜRMER” VAN JULIUS STREICHER GEKREGEN HEBBEN

Deniz Yücel is qua karakter – om het voorzichtig uit te drukken – een meer dan bedenkelijk mens. Onzin, ik laat deze politiek-correcte formulering voor wat hij is en zeg het heel openlijk: Deniz Yücel is, qua karakter, een zwijn. Over de gedeeltelijk verlamde Sarrazin schreef hij zoiets als dat men hem “slechts kan toewensen, dat de volgende beroerte zijn werk maar grondiger moge verrichten”. Dat de Duitse Raad voor de pers daarop Yücel een berisping gaf – wie maalt er om? (Raad voor de pers bekritiseert beschadiging van persoonlijkheidsrechten)

Deze ‘berisping’ had 0,0 tot gevolg waar het om zijn aanstelling bij de taz gaat – en 0, 0 tot gevolg waar het zijn nog veel schandaliger aanstelling bij de “Welt” betreft.

Deniz Yücel is geen Duitser, zoals de linksen van Duitsland ons willen wijsmaken. Hij is door en door Turks – met een Duits paspoort. Hij denkt over Duitsland als een Turk en hij werkt aan de ondergang van Duitsland als een Turkse jihadist – ofschoon “slechts” door middel van zijn ondermijnende artikelen.

Het enig juiste antwoord van een gezonde democratie tegenover dergelijke en honderden andere teksten van Yücel zou zijn geweest om hem het Duitse staatsburgerschap te ontnemen. Wie een land zó haat dat hij vurig naar diens ondergang verlangt en dit bejubelt, die heeft zijn recht om als staatsburger van dit land te gelden, voor altijd verspeeld.

(Michael Mannheimer)

______________________________________________________________

Super, Duitsland schaft zichzelf af!

“...In het midden van Europa ontstaat spoedig een ruimte zonder volk. Jammer is dat echter niet. Want met de Duitsers gaan alleen maar dingen verloren die niemand zal missen.

De spoedige teloorgang van de Duitsers is echter volkerensterfte van zijn mooiste kant. Een natie, wier grootste bijdrage aan de beschavingsgeschiedenis van de mensheid eruit bestaat het absolute Kwaad naam en gezicht te verlenen en, zoals Wolfgang Pohrt ooit schreef, de oorlog tot waarnemer en uitvoerder der menselijkheid te hebben gemaakt; een natie, die van oudsher opvalt door grenzeloos zelfmedelijden, penetrante betweterij en eeuwig slecht humeur; een natie, die talloze uitdrukkingen voor het woord “mekkeren” kent, maar voor alles wat erotisch is woorden van andere mensen moet lenen, omdat de eigen taal alleen maar geremd, grof of klinisch vocabulaire te bieden heeft, deze vreugdeloze natie kan dus gráág heengaan...

Welnu, aangezien het einde van Duitsland een uitgemaakte zaak is, rijst de vraag wat er met de ruimte zonder volk , die spoedig in het midden van Europa zal ontstaan, moet worden gedaan: Verdelen tussen Frankrijk en Polen? Verkavelen en veilen op eBay? Aan Palestijnen,Tuvaliers, Kabielen en andere behoeftigen schenken? Laten verwilderen tot een recreatiegebied? Of liever veranderen in een suikerbietenakker? Maakt niet uit. Iets beters dan Duitsland is in ieder geval wel te vinden.

Column van Deniz Yücel.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/01 ... ser-hater/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 03, 2018 9:31 pm

Het antwoord van links op 9/11 was grof gezegd ‘eigen schuld, dikke bult’

Sylvain Ephimenco – 3 april 2018

Afbeelding

Natuurlijk schrok ik door de exclusieve onthulling die Femke Halsema afgelopen zaterdag in Trouw publiceerde: ‘Conservatieve politici hebben linkse waarden gekaapt (...) Vooral de vrijheid van meningsuiting, de gelijkheid van man en vrouw en van hetero- en homoseksuelen worden symbolen van de nieuwrechtse, populistische beweging.’

Maar zijn deze waarden links of universeel? Je kunt ze in ieder geval met gemak naar de originele matrijs terugleiden en dat is de Franse revolutie met zijn befaamde ‘liberté, égalité, fraternité’. Maar was de Franse revolutie met haar terreur, massa-executies, genocide in de katholieke Vendée, priestermoorden en schijnprocessen wel echt links of misschien toch extreemrechts, met caudillo Robespierre aan het hoofd? Hoe dan ook, deze universele waarden werden in later tijden eerst door ‘historisch links’ gekaapt, dat wil zeggen door Stalin, Castro, Pol Pot en Mao, om miljoenen slachtoffers verder te worden verlaten.

Maar toegegeven: modieus links, dat bij de misdaden van het bovengenoemde kwartet zo slim en zo lang had weggekeken, begon zich vanaf de jaren zestig een nieuwe maagdelijkheid aan te meten met deze herontdekte waarden.

Zodoende liet links die universele waarden nonchalant vallen. Je hoefde slechts te bukken om ze op te rapen
Het ging goed tot een jaar of zeventien geleden. Op 11 september 2001 vlogen de vliegtuigen van de geperverteerde islam de Twin Towers binnen. Het antwoord van links was grof gezegd ‘eigen schuld, dikke bult’. En verder dan dat het in Manhattan ‘naar barbecue ruikt’ kwam de hogepriester van linkse correctheid Arnon Grunberg niet.

Ter linkerzijde werd onderstreept dat de verworpenen der aarde (onderdrukte moslims) die arrogante heersers (kapitalistische Amerikanen) in New York een koekje van eigen deeg hadden gegeven. Wie toen op het gevaar van de islam wees, op de ongelijkheid van mannen en vrouwen, op discriminatie van homo’s of gebrek aan vrijheid van meningsuiting binnen die religie, werd voor rechtspopulist of racist uitgemaakt.

Zodoende liet links die universele waarden nonchalant vallen. Je hoefde slechts te bukken om ze op te rapen. Ayaan Hirsi Ali verliet de linkse PvdA voor de rechtse VVD. En twee gebruikers van het vrije woord, de rechtse columnisten Fortuyn en Van Gogh, werden binnen enkele jaren door een linkse Gutmensch (Volkert) en een islamist (Mo B.) vermoord. Weer even later werd de rechtse cartoonist Nekschot door een legertje agenten van zijn bed gelicht.

En al die tijd keek gefrustreerd links hoe rechtse koene ridders om hun mening werden beveiligd en rechtse martelaren vermoord omwille van die mooie universele kroonjuwelen die links had gedumpt. Dan moet je jaren later niet om die verloren ‘waarden’ gaan janken, ze waren kennelijk niet in goede handen bij links.

En nog wat: anders dan Halsema schreef, heeft Bolkestein nooit gezegd ‘Wim heeft Pim gebaard’. Dit gebeurde op zaterdag 2 maart 2002 in het stuk dat Paul Scheffer schreef voor NRC. Uren daarvoor was mijn stuk in Trouw verschenen waar stond: ‘Wim heeft Pim gecreëerd.’ Ken je klassieken, Femke.

Lees ook: conservatieve politici hebben de linkse waarden gekaapt

Tolerantie, gelijkheid, nationale trots: Femke Halsema eist de veren terug waar rechts mee is gaan pronken.


https://www.trouw.nl/opinie/de-linkse-w ... ~a312b44c/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Ariel » Wo Apr 04, 2018 8:35 pm

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 15, 2018 12:50 am

Duitsland 2018: De nieuwe Marx kijkt verheven neer op Trier, de oude Wilhelm I. wordt in Wesel symbolisch ten val gebracht

Geplaatst op 14 april 2018

Afbeelding

Terwijl in Trier een nieuw Marx-monument werd onthuld – dat door het bestuur van de stad geprezen wordt als groot geschenk van China – van een Karl Marx, door diens christen-vijandige leren tig miljoenen mensen in Azië en de Oost-Europese landen al bijna een eeuw lang onderdrukt, gevangen gezet, gemarteld en vermoord worden – mag keizer Wilhelm I. alleen nog maar voor het Pruisenmuseum in Wesel liggen (foto boven).

Want deze heeft (zoals bekend) veel oorlogen gevoerd in zijn leven en dienovereenkomstig onuitsprekelijk leed over zijn volk gebracht, zodat men zijn omstreden monument na een restauratie niet meer staand wil presenteren.

“De fatsoenlijke mensen uit het burgerdom van mijn geboortedistrict zijn daar vanzelfsprekend heel erg blij mee. Divers-fascistische correctheid in haar zuiverste vorm.”

Zo zal men vermoedelijk in het vervolg schoolklassen al aan het begin van de rondleiding voor de ingang in de “juiste” stemming brengen voor het bezoek aan het museum:

“Let op, beste kinderen en jongeren. Dadelijk gaan jullie een huis binnen, waarin jullie veel duistere zaken over jullie en jullie voorouders te weten zullen komen. Er bestaat niet de geringste reden om trots te zijn op Duitsland of op jullie voorouders. Allemaal alleen maar bereidwillige uitvoerders van de slechte koningen en keizers van Pruisen!”

Duitsland schaft zichzelf ook gezien de toekomst af en begint daarom nog tijdens zijn leven met het ten grave dragen van de eigen geschiedenis. Opdat er uiteindelijk voor de nieuwe bezitters van het land niet ook nog maar iets overblijft om op te ruimen dat aanstootgevend is. Want zoals bekend wil niemand de erfgenamen onnodige moeite bezorgen bij het leegplunderen van woningen na de dood!

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/14 ... -gebracht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20572
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor King George » Zo Apr 15, 2018 10:20 am

Ariel schreef:Afbeelding


Dus:
diversiteit = islamisering
verbinden = uitsluiten
inclusiviteit = segregatie
linkse gekken ❤ islam
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 07, 2018 11:33 pm

Trouw verklaart de Nederlandse vlag de oorlog: de radicalisering van de weg-met-ons crowd is compleet

Door Michael van der Galien, 6 mei 2018

Afbeelding

“Mij lijkt het genoeg de vlag op 4 mei halfstok te hangen en op 5 mei te laten wapperen in de Hollandse lentewind.”

Ach wat leuk. Om te vieren dat we een vrij volk zijn, heeft Trouw besloten om een column te publiceren waarin feitelijk gesteld wordt dat het tijd is om de Nederlandse vlag 363 dagen per jaar in de kast te verstoppen. Alleen op 4 en 5 mei mag ‘ie even naar buiten. Op de eerste dag halfstok, op de tweede dag mag ‘ie dan écht even wapperen.

Je denkt ongetwijfeld dat dit een grap is, maar helaas, niets is minder waar. Leonie Breebaart gebruikt een hoop dure en quasi bedachtzame woorden, maar bovenstaande samenvatting is wel degelijk waar haar columpie op neerkomt. Wij citeren voor de goede orde maar even:

Daarom stoort het me als respect voor de vlag losraakt van haar aan de oorlog vastgehechte betekenis. Dan wordt het een losse huls, die met allerlei brandbare stofjes gevuld kan worden. Zo’n losse huls is de vlag die eind vorig jaar in de Tweede Kamer is neergezet, op initiatief van PVV en SGP.

Waarom staat die vlag daar eigenlijk, vraagt ze zich vervolgens af? Omdat het ‘t Nederlandse parlement is en we trots op ons land zijn? Die gedachte oppert ze niet eens. Nee, mevrouw komt aanzetten met:

Moeten onze Kamerleden er soms aan herinnerd worden dat ze zich in het Nederlandse parlement bevinden? En niet in het Zweedse, of het Amerikaanse?

En trouwens, gaat ze verder, de kleuren van de vlag passen totaal niet bij het design van het parlement. Wat? Ja, het staat er echt:

Daarbij komt nog dat de rood-wit-blauwe driekleur vreselijk vloekt met de artistieke wandbekleding van ons parlement, wat gerust een schande genoemd kan worden voor designland Nederland.

Haar conclusie:

Mij lijkt het genoeg de vlag op 4 mei halfstok te hangen en op 5 mei te laten wapperen in de Hollandse lentewind. Binnen dat kader, dat niet zozeer trots als wel bedachtzaam stemt, kan niemand tenminste op het idee komen ons nationaal symbool te kapen voor een nationaal gevoel dat de harde lessen van de oorlog niet meer wenst te overdenken.

Met andere woorden, mevrouw wil op alle andere dagen van het jaar af van de Nederlandse vlag omdat die mogelijk gevoelens van patriottisme aanwakkert. En dat is levensgevaarlijk ofzo.

Zo blijkt maar weer dat de weg-met-ons crowd écht steeds verder gaat in hun wens om alles wat ook maar enigszins naar ‘Nederlanderschap’ neigt uit de geschiedenis én werkelijkheid te schrappen. Geen wonder dat links bij verkiezingen nederlaag na nederlaag incasseert.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/ ... -compleet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 20, 2018 11:16 pm

“Fijne zondag!” Maarten van Rossem doet maar weer christenen bashen: “Hypocriet tot in de snorharen”

Door Michael van der Galien, 20 mei 2018

Afbeelding

Nederland, dit is dan uw intellectuele ‘elite’.

Je hoeft absoluut niet te rekenen op Maarten van Rossem als het gaat om kritiek op dodelijke ideologieën. Hij heeft niets te zeggen over het verderfelijke communisme, en over het Islamistisch Extremisme hoor je hem al helemaal niet. Dat komt ongetwijfeld deels doordat meneer de professor een angsthaas eersteklas is. Maar voor een ander — misschien zelfs het grootste! — deel komt dat doordat Van Rossem eerst en vooral een aanhanger is van de zieke weg-met-ons gedachte van extreemlinks.

Dat bewijst hij vandaag weer met deze ziekelijke tweet. “Fijne zondag!” schrijft meneer. Vervolgens dit plaatje eronder:

Fijne zondag! pic.twitter.com/4F4aQcWsGT
— Maarten van Rossem (@Maartenblad) May 20, 2018

Volgens Van Rossem werd zijn moederlief uitgescholden als ze op zondags in de tuin werkte. En als ze dat niet deed jatte ‘het kerkvolk’ de bloemen uit haar tuin. Hij gaat verder:

“Blijkbaar zijn dat de Nederlandse christenen ten voeten uit. Hypocrisie tot in de snorharen. Vreselijk. Je mocht geen scheet laten, je moest het ophouden tot na twaalven. Je mocht je band niet plakken, je mocht geen vers brood eten, je mocht geen brommer rijden. Dat staat zeker allemaal in het Oude Testament?”

Meneer post dit dus op Pinksteren. Gewoon, om christenen even lekker een schop na te geven én om voor de zoveelste keer duidelijk te maken aan de andere leden van de zelfverklaarde intellectuele elite dat hij écht één van hen is. Ook hij haat alles aan onze cultuur en onze publieke religie. Alle andere religies zijn wél welkom — durf daar eens kritiek op te uiten — maar meneer pist over het christendom.

Je wordt er moe van, maar zo rolt deze man al jaren — en die hele quasi-intellectuele, nep-elitaire kliek rond hem ook.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/ ... snorharen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mei 20, 2018 11:32 pm

Ja, ik vind hem al lange tijd onpasselijk ongepast en achterbaks zielig overkomen.

Jeetje, dat je daar nog aan moet denken, met Pinksteren aan de onhebbelijkheden van het christendom van vroeger. Om daarmee met je niet overwonnen frustraties anderen lastig te vallen. Dat is een typische ratten-mentaliteit. Misschien doe ik nu ratten onrecht aan. Deze ouwe zak zou zich op het heden en de toekomst kunnen focussen om daarover iets origineels te schrijven dat mensen boeit en aanspreekt.

Het heden kenmerkt zich voornamelijk door de aanwezigheid van doodenge parasieten uit het ontsnapte nest van de mislukte mensensoort 'moslims'. Zoals bemerkt, daar hoor je die ouwe versleten zeikerd Van Rossum niet over.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 03, 2018 1:25 am

Göring-Eckhardt: “Onze samenleving moet multicultureler worden!”

Geplaatst op 2 augustus 2018

Afbeelding

Beste lezers, de universele geleerde Katrin Göring-Eckhardt (foto), tegelijkertijd de hoogste ontsteltenisinstantie van de zogenaamde “Groenen”, heeft aan de lange lijst van haar domme, Duitsland-vijandige uitspraken een nieuwe toegevoegd. Afgelopen maandag zei ze namelijk in het “ZDF-Morgenmagazin”:

“Onze samenleving moet multicultureler worden”

Wij MOETEN dus, we ontkomen er niet aan – Katrin wil dat zo. En met haar de grote verbod-, betutteling- en moraalprediker partij, waarvan zij fractievoorzitster is in het Duitse parlement.

Of de Duitsers dat WILLEN, interesseert deze partij daarentegen niet.

Zodoende gaan de afschaffers van Duitsland op exact dezelfde weg voort die haar invloed in de afgelopen 20 jaar in Duitsland vormgegeven heeft – en waarvan de noodlottige gevolgen met de dag duidelijker worden.

Het afwijzend gedrag van links in het algemeen en van de Groene linksen in het bijzonder tegenover Duitsland heeft er namelijk toe geleid dat wij aan diegenen, die al voor Merkel´s illegale grensopening in het land gekomen zijn, geen positief beeld van ons thuisland hebben doorgegeven, laat staan dat wij hen geëist zouden hebben om onze waarden over te nemen.

Zodoende was het in principe van het land van herkomst van de eerdere immigrant afhankelijk of integratie lukte: diegenen, die uit landen kwamen die over een gelijksoortige waardeconstructie beschikken (bijv. Italië en Spanje) konden zich op grond van hun eigen vorming goed en grotendeels geruisloos in onze samenleving integreren.

Bij anderen echter, die vooral uit de islamitische cultuurkring naar ons zijn toegekomen, ziet dat er al wezenlijk slechter uit. Behalve zonder twijfel aanwezige gelukte voorbeelden, is bij hen gewoon ook sprake van een groot aantal absolute integratieweigeraars, die in hun islamitische parallelsamenlevingen leven en dit ook exact zo willen, omdat zij onze Duitse cultuur afwijzen.

Daartegen komen inmiddels steeds meer Duitsers in opstand, en dat is goed en juist.

Met “racisme”, waarover mevrouw Göring-Eckhardt in haar interview opnieuw klaagde, heeft dat ook maar het geringste te maken, want anders zouden daarvan immers ook andere groepen (zoals de eerder genoemde Italianen en Spanjaarden) de dupe zijn, wat echter duidelijk niet het geval is.

Nee, dat is geen racisme. Dat is veelmeer de afwijzing van een instelling die geen bereidheid laat zien om in ons land volgens onze waarden met ons te leven.

En nu eist deze ontsteltenisdeskundige – wellicht geïnspireerd door de resten van haar afgebroken studie theologie (waarna geen andere afgesloten beroepsopleiding volgde) – dat Duitsland nu dus nog multicultureler ZOU MOETEN WORDEN. Het doel lijkt dus te zijn dat deze mensen in hun parallelsamenlevingen op nog minder tegenwind kunnen rekenen dan nu al het geval is.

Onze burgerpartij wijst dat strikt af, en met haar miljoenen Duitsers. Wie hier volgens de sharia en niet volgens onze liberaal-democratische orde wil leven, hoort gewoon niet thuis in Duitsland en moet naar een van de 57 islamitische landen in de wereld gaan.

Als het echter aan een andere uitspraak van mevrouw Göring-Eckhardt in het interview ligt, dan dient het tegendeel te gebeuren; ik citeer opnieuw:

“Leven we samen in dit land leven en veroveren we het samen, of doen we alsof de enen net zo moeten worden als de anderen.”

VEROVEREN?

Wij Duitsers moeten dit land niet “veroveren”, want het is van ons.

Ook een mens met buitenlandse wortels, die zich wil aanpassen aan de Duitse dominante cultuur, omdat hij deze goed vindt, moet hier niets “veroveren”.

“Veroveren” moet alleen diegene die zich NIET wil aanpassen, maar hier ongeremd zijn eigen culturele voorstellingen wil realiseren en ons land zodoende langzamerhand van zijn huidige waarden wil ontdoen.

Uiterlijk nu is helder: mevrouw Göring-Eckhardt en haar Groenen staan gewillig bereid om diegenen daadkrachtig te helpen die ons vaderland van zijn kern willen ontdoen.

Tijd om ons vaderland hiertegen te beschermen. Tijd voor de AfD.

Bron: https://politikstube.com

Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/02 ... er-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 09, 2018 4:42 pm

Waarom links blanke mensen haat
Oppressed Media - Gepubliceerd op 7 aug. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 01, 2018 12:49 am

Duits-vijandige citaten van Duitse politici en andere invloedrijke personen

Geplaatst op 30 september 2018

Afbeelding

Mevrouw Dr. Angela Merkel (CDU) zei in een toespraak op 16 juni 2005 ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de CDU in Berlijn (bron):

“Want wij hebben waarlijk geen rechtsaanspraak op democratie en sociale markteconomie in alle eeuwigheid.”


Afbeelding

Bestuur van Bündnis90/Die Grünen, München”

“Het gaat niet om recht of onrecht in het immigratiedebat, ons gaat het in de eerste plaats om het terugdringen van het Duitse bevolkingsaandeel in dit land.”

Joschka Fischer, Bündnis90/Die Grünen:

“De wereld zou Duitse helden, net als hondsdolle honden, gewoon dood moeten slaan.”

Afbeelding

Joschka Fischer, Bündnis90/Die Grünen:

“Duitsland is een probleem, omdat de Duitsers vlijtiger, gedisciplineerder en begaafder zijn dan de rest van Europa (en de wereld). Dat zal steeds opnieuw tot onevenwichtigheden leiden. Dat kan echter tegengestuurd worden door zoveel mogelijk geld uit Duitsland te leiden. Het maakt helemaal niets uit waarvoor, het kan ook radicaal verspild worden – het belangrijkste is dat de Duitsers het niet hebben. En de wereld is al gered.”

Çigdem Akkaya, plaatsvervangend directeur van het Centrum voor Turkije-studies in Essen, over de integratie van buitenlanders in Duitsland:

“Minaretten behoren in het vervolg tot het dagelijks leven.”
“De mensen zullen eindelijk afscheid nemen van de illusie dat Duitsland van de Duitsers zou zijn.”
“Zonder immigranten heeft dit land geen toekomst.”

Afbeelding

Ursula von der Leyen, CDU:

“Migrantenkinderen zijn onze toekomst.”

Afbeelding

Een andere stap zou in de ondersteuning van migranten moeten liggen, wil von der Leyen graag. Elk derde kind onder de zes jaar zou uit een migrantenfamilie komen:

“Een blik op de demografische ontwikkeling laat zien hoezeer we deze kinderen nodig hebben: over 20, 30 jaar verwachten we van deze kinderen dat zij dit land innovatief en verantwoordingsbewust dragen.”

Cem Özdemir, parlementslid van Bündnis90/Die Grünen, op de partijdag van de Groenen in 1998 in Bonn-Bad Godesberg:

“De Duitse nieuwe generatie heet nu Mustafa, Giovanni en Ali!”

Afbeelding

Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen:

“Wat onze oer-voorouders voor de poorten van Wenen niet gelukt is, zal ons met ons verstand lukken!”

Kenan Kolat, voorzitter van de Turkse gemeenschap in Duitsland (TGD), verwacht de machtsovername van immigranten in Duitsland:

“Over twintig jaar zullen migranten 75% van de bevolking uitmaken. Duitsland moet deze realiteit inzien.”

Afbeelding

Deze mensen zouden Duitsland regeren en leiden, citeert de Turkse krant “Sabah” Kolat tijdens een bijeenkomst van de afdeling Baden-Württemberg van de TGD.

Renate Schmidt, voormalig minister van Familiezaken (SPD), zei op 14-03-1987 in de Bayerische Rundfunk:

“De vraag [of de Duitsers uitsterven] is voor mij eentje die ik het aller laatst stel, omdat dit me naar verhouding helemaal niet interesseert.”

Afbeelding

Franziska Drohsel, SPD, voormalig voorzitter van de Jonge Socialisten (Juso) en haar associatie met het begrip “vaderland”:

“Duitse natie, dat is voor mij überhaupt niets waarop ik me positief zou betrekken – ik zou het zelfs politiek bestrijden.”

Afbeelding

Sieglinde Frieß, Bündnis90/Die Grünen en afdelingsleidster bij de vakbond Verdi, zei in het Duitse parlement:

“Ik zou willen dat Frankrijk zich uitstrekt tot de Elbe en dat Polen direct aan Frankrijk grenst.”

Afbeelding

Christin Löchner, Die Linke:

“Het mag u wellicht verbazen, maar ik ben een volksverraadster. Ik houd van en bevorder de volksdood, ik feliciteer Polen met het verkregen gebied en de Tsjechen met de verdiende rust tegen de Sudeten-Duitsers.”

Afbeelding

Claudia Roth, voorzitster van Bündnis90/Die Grünen, en haar wensvisie over de Dag van de Duitse Eenheid:

“Turkije is mijn tweede vaderland, ik bedrijf al 20 jaar Turkije-politiek.”
“Duitsers zijn niet-migranten, meer niet!”


Afbeelding

Dit zei Ibrahim El-Zayat, president van de Islamitische Gemeenschap in Duitsland e.V. (IGD) en andere functies:

“De toekomst van de islam in dit, ons land, in Duitsland, geven wij vorm; wij, die hier geboren en opgegroeid zijn, wij, die de Duitse taal spreken en de mentaliteit van dit volk kennen. Beslissend is dat we in dit land onze godsdienstvrijheid hebben (ook al moeten we deze heel vaak voor de rechtbank bevechten) en dat er geen reden bestaat om niet actief aan de nieuwe vormgeving van deze samenleving mee te werken. Ik geloof niet dat het onmogelijk is dat de bondskanselier in het jaar 2020 een in Duitsland geboren en getogen moslim is, dat wij in het constitutioneel gerechtshof een islamitische mannelijk of vrouwelijke rechter hebben, dat er in de omroepraad ook een islamitische vertegenwoordiger zit, die de handhaving van de grondwettelijk gegarandeerde rechten van de islamitische burgers veiligstelt. [...] Dit land is ons land, en het is onze plicht het positief te veranderen. Met de hulp van Allah zullen er een paradijs op aarde van maken om het ter beschikking te stellen aan de islamitische oemma en de mensheid in het algemeen. Allah verandert de situatie van een volk pas wanneer het volk zijn situatie verandert.”

Afbeelding

Walid Nakschbandi, bedrijfsleider van de televisieproductiefirma AVE. Hij is “Duits staatsburger” van Afghaanse komaf en zei (bron):

“Jullie hebben nu de kans om met ons samen te leven. Een leven zonder ons zal er voor jullie niet meer zijn. De Ibrahim´s, Stefano´s, Mario´s, Layla´s en Soraya´s zijn Duitse realiteit. Jullie zullen het niet kunnen verhinderen dat weldra een Turkse rechter over jullie vonnist, een Pakistaanse arts jullie ziekten geneest, een Tamil in het parlement mede jullie wetten aanneemt en een Bulgaar de Bill Gates van jullie New Economy wordt. Niet jullie zullen de samenleving internationaliseren, moderniseren en humaniseren, maar wij zullen dat doen – voor jullie. Jullie zijn slechts toeschouwers bij dit pijnlijke proces, lastige toeschouwers. Wij zullen de Duitse samenleving in het oosten en westen veranderen.”

Afbeelding

Vural Öger, SPD, Europarlementariër en de baas van Öger Tours:

“Datgene wat Sultan Süleyman met de belegering van Wenen in 1529 is begonnen, zullen wij via de inwoners, met onze krachtige mannen en gezonde vrouwen, realiseren.”

Afbeelding

Daniel Cohn-Bendit, Bündnis90/Die Grünen:

“Wij, de Groenen, moeten ervoor zorgen om zoveel mogelijk buitenlanders naar Duitsland te halen. Als ze in Duitsland zijn, moeten we strijden voor hun stemrecht. Als we dat bereikt hebben, zullen wij het aantal stemmen hebben dat we nodig zijn om deze republiek te veranderen.”

Afbeelding

Nargess Eskandari-Grünberg, Bündnis90/Die Grünen, antwoord op de klacht over integratieproblemen van 50 omwonenden. Ooggetuigen zeiden dat hij letterlijk zei: “...dan emigreert u toch!”

“Migratie is een feit in Frankfurt. Als u het daar niet mee eens bent, moet u ergens anders naartoe gaan.”

Afbeelding

Op verzoek van de Groene parlementariër Arif Ünal wordt de eed “voor het welzijn van het Duitse volk” in het deelstaatparlement van Nordrhein-Westfalen afgeschaft! In plaats daarvan wordt deze eed gewijzigd in “voor het welzijn van de bevolking in Nordrhein-Westfalen”.

Bron: https://1truth2prevail.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/30 ... -personen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47127
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Westerse zelfhaat wortelt in socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 28, 2019 10:45 pm

“Multiculti”...

Afbeelding

Vier culturele zelfmoord. Je voorouders waren hoe dan ook slecht.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 23 gasten