Islam en Westen zijn niet verenigbaar

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Islam en Westen zijn niet verenigbaar

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 15, 2015 2:12 am

42% van moslims Canada zeggen: islam en het Westen zijn “onverenigbaar”

Michael van der Galien, 14 april 2015

Dit gaat op termijn enorme problemen opleveren.

Oh nee:

Two polls that received very little fanfare were released late last month, and found that the majority of Christian and Jewish Canadians think Islam is “irreconcilable” with the West – it also found 42% of Canadian Muslims agree with that assessment.

The polls, conducted by Leger Marketing, were published in the Vancouver Sun and found 63% of Protestants, 62% of Jews and 60% of Catholics felt Islam cannot coexist with Western culture.


De meningen van christenen en joden zijn belangrijk, maar kun je op zich nog terzijde schuiven. Het is immers aan individuele moslims om aan hen te bewijzen dat ze ernaast zitten; dat islam en de Westerse manier van leven wel degelijk verenigbaar zijn.

Helaas denkt een groot deel van de islamitische gemeenschap in Canada er net zo over. 42% – maar liefst! – gelooft dat islam en de Westerse cultuur inderdaad onverenigbaar zijn.

Wat kun je daar in vredesnaam mee doen? Hoe kun je ervoor zorgen dat die mensen zich alsnog aanpassen aan de Westerse cultuur, integreren en zelfs assimileren?

Dat is simpelweg onmogelijk. Ze gaan dat nooit van zijn lang zal die leven doen, niet in de laatste plaats omdat religie vaak belangrijker is voor moslims dan voor andersoortige gelovigen. De kans dat ze hun religieuze denkbeelden opgeven ligt dus ergens tussen nul en nihil.

Er zit dan ook maar één ding op: dit soort moslims – en gelukkig denkt 58% er dus anders over – moeten aangemoedigd worden om terug te keren naar hun land van herkomst. Als een moslim ervan overtuigd is dat zijn religie onverenigbaar is met de cultuur van het land waarin hij woont zit er maar één ding op: teruggaan. Ga maar naar het Midden-Oosten waar men het prima vindt dat je je op achterlijke wijze gedraagt en waar hele volksstammen een middeleeuwse mentaliteit hebben.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/ ... ore-105477
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18861
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islam en Westen zijn niet verenigbaar

Berichtdoor King George » Wo Apr 15, 2015 10:01 am

42 % van de Moslims in Canada zien kennelijk meer de realiteit in dan de Canadezen zelf wat betreft dat de Islam niet in Canada inpasbaar is. Canada moet stoppen met ruimhartig te zijn met niet dezelfde strenge immigratiewetten te hanteren die zij voor ingezetenen van landen buiten het Gemenebest (terecht) wèl hanteert.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en Westen zijn niet verenigbaar

Berichtdoor Pilgrim » Wo Sep 26, 2018 11:56 pm

Onderzoek van de EKD en de AfD zijn het met elkaar eens: de islam hoort niet bij Duitsland

Geplaatst op 26 september 2018

Afbeelding
Maarten Luther.

Een nieuwe studie van de EKD (Evangelische Kerk Duitsland) over de islam bevestigt de islamkritiek van de AfD: uit het resultaat van een representatief onderzoek van de Evangelische Kerk Duitsland blijkt dat slechts een derde deel de islam als verenigbaar met de Duitse samenleving beschouwt. Georg Pazderski, de plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD, becommentarieert:

Het actuele onderzoek van de EKD bevestigt de AfD. Weliswaar horen individuele moslims bij Duitsland, maar niet de islam als geheel. Volgens het representatieve onderzoek van het Sociaalwetenschappelijk Instituut van de Evangelische Kerk in Duitsland zegt maar 33% van de deelnemers dat de islam bij Duitsland en zijn waarden zou passen.

Bovendien zou volgens het onderzoek 54% de indruk hebben dat zich veel religieuze fanatiekelingen onder moslims zouden bevinden.

Ook de Binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt voor de import van extremisten
Dat er met de ongecontroleerde immigratie van moslims steeds meer religieuze extremisten bij ons komen, bewijzen de cijfers van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, volgens welke inmiddels duizenden radicale islamieten geobserveerd moeten worden.

Een feit is: de islam tolereert in principe geen andere geloven naast zich. Dat bevestigt ook de voortdurende christenvervolging in islamitische landen. De islam geeft bovendien een middeleeuws familie- en vrouwenbeeld door.

Ongrondwettige samensmelting van staat en kerk
Daarbij komt de ongrondwettige samensmelting van staat en religie door de sharia. Om al deze redenen is de islam niet verenigbaar met de Europese Verlichting en de westelijke waarden.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/26 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en Westen zijn niet verenigbaar

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 17, 2018 7:20 pm

De verkrachter van Boedapest laat zien dat de culturen onverenigbaar zijn

Geplaatst op 17 november 2018

Afbeelding
De plaats delict in Boedapest.

Afghanen begrijpen niet waarom verkrachting bij ons is verboden.

“Ze vond ’t goed!”, zei Ahmad Bilal Saf­radi, de man die een jonge stewardess van 22 jaar heeft verkracht in de nacht van 8 op 9 september dit jaar. Het gebeurde in een toilet van een Fast-Food Kebab zaak « Tibi Atya » in Budapest. De surveillance-cameara’s registreerden dat het meer dan 27 minuten duurde. Vervolgens liet Safradi de jonge vrouw gaan, nam geld uit de kassa en ging er vandoor. Hij had onderdak in de “Cité des enfants de Fot”, helemaal gratis. De beheerder zei over hem: “Deze jongeman, waarvan de leeftijd niet vaststaat (dit geldt voor het merendeel van de “minderjarige” asielzoekers!), zorgde continue voor problemen”.


De [andere] jonge Afghanen begrijpen niet waarom wij hun landgenoot hebben opgesloten:”Bij ons worden dit soort dingen tussen de families opgelost!”. Deze vrouw was zomaar midden in de nacht op straat, nauwelijks gekleed, waarom zou ze zich er om moeten verbazen? (red: De jonge vrouw ging naar huis en kwam van haar werk. Ze moest nodig naar ’t toilet en ging daarom ’t restaurant binnen). Ze was een gemakkelijke prooi daar.

ZE GELOVEN ALLEMAAL DAT EEN VROUW ALLEEN EEN PROOI IS DIE GEPAKT MAG WORDEN

Volgens onze informatie ontkende Ahmad Bilal Safradi alle beschuldigingen en is zijn verdediging op zijn minst gezegd verrassend: volgens hem was er geen verkrachting, omdat de vrouw niet vroeg om betaald te worden na de seks.

Wat kan er achter zo’n merkwaardige redenering schuilgaan?
“Ze hebben een totaal ander beeld van vrouwen en meisjes, dit komt door culturele en religieuze verschillen die diep geworteld zijn”, zegt Georg Spöttle, politiek analist bij het “Nézöpont” instituut. (Noot van de redactie: Spöttle werkte als officier in Afghanistan, hij spreekt Pashtun en kent de cultuur goed.) “Ik sprak met veel jonge Afghanen. Ze vertelden me dat ze vrouwen zien als prostituees als zij zichzelf niet volledig kleden, alleen uitgaan in het openbaar en de aandacht op zich vestigen. Ze hebben een verkeerde opvatting dat een zedige vrouw haar gezicht bedekt en wordt vergezeld door een man, anders is ze een prooi om te nemen. Daar komt nog bij, voor moslims zijn christenen zo stom als vee, omdat ze niet geloven in Allah...

Afbeelding

Daarom vinden zij verkrachting van Europese vrouwen helemaal geen misdaad en daarom gelooft Ahmad Bilal Safradi ook niet dat hij daarvan beschuldigd kan worden en dat men hem eerder verwijt dat hij voor de seks niet heeft betaald.

Natuurlijk weet hij dat hetgeen hij deed onacceptabel voor ons is, dus vluchtte hij. Toch is verkrachting volgens zijn cultuur en traditie geen misdaad. Wat moslimvrouwen betreft, die beschouwen ze als erfgoedobjecten. Dat was ook de reden dat zijn Afghaanse ´huis´-genoten zeiden dat in Afghanistan dit soort dingen tussen de families onderling wordt geregeld.”

Spöttle voegt eraan toe: “Ik ontmoette Afghaanse mannen die hun zieke vrouw lieten sterven, omdat het meer zou kosten om haar te laten behandelen dan om een nieuwe vrouw te nemen.”

Voor hen is het de schuld van de vrouw dat ze werd verkracht
Zijn “dossier” bij de rechtbank bevat nog 2 andere zedenzaken. Aanrandingen in het centrum van Boedapest (hij liet vrouwen die voorbij kwamen zijn penis zien en maakte gebaren). Aangezien hij onder het asielrecht valt en volgens zijn identiteitsdocumenten 18 jaar is (hoewel zijn feitelijke leeftijd onbekend is), zal hij als een jonge volwassene worden berecht.

In Afghanistan hebben vrouwen een volledig verbod op seksualiteit buiten het huwelijk en als de echtgenoot erachter komt dat zijn vrouw geen maagd is tijdens de huwelijksnacht, mag hij haar doden. De autoriteiten zullen de ogen sluiten. Vrouwen laten noch hun lichaam noch hun gezicht zien. Ze zorgen er zelfs voor dat men hen niet aanspreekt en het is meestal de schuld van de vrouw als ze verkracht wordt.

MAAR ZE OVERDRIJVEN HUN ONWETENDHEID WAT DE EUROPESE WETTEN BETREFT

Clara Marton schreef in haar studie over de integratie van Afghaanse vluchtelingen dat ze na hun 15e zich niet westers kleden en ze alleen met Afghaanse mannen trouwen. Een Afghaanse tiener vertelde haar dat als hij naar een Afghaans meisje zou kijken, de vader van het meisje hem zou vermoorden en zijn eigen dochter ook. Voor hen zijn Afghaanse meisjes taboe, maar christelijke meisjes niet.

Volgens de islamitische wet, de Sharia – die de kern van de Afghaanse wet is in veel delen van Afghanistan – heeft de vrouw vier mannen nodig van goede reputatie om te getuigen dat ze verkracht is. Als ze niet aan deze voorwaarden kan voldoen, betekent dit, als ze een alleenstaande vrouw is, dat ze ontucht heeft gepleegd en de eer van de familie en de goede reputatie ervan heeft besmeurd. Als het een getrouwde vrouw betreft, volgt echtscheiding.

Het kan zijn dat Ahmad Bilal Safradi ‘overdrijft’ dat hij niet weet dat hij verkeerd heeft gedaan, wetende dat het niet is toegestaan door de Hongaarse wetten. Maar het is een feit dat in zijn land, het wereldbeeld, de vrouw, het goede en het slechte, totaal anders zijn dan in het Westen.

Maar dit hoeft voor hem geen excuus te zijn.

Bron: https://lesobservateurs.ch

Bron oorspronkelijk artikel: https://ripost.hu

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/17 ... baar-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15626
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Islam en Westen zijn niet verenigbaar

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Nov 19, 2018 8:56 pm

MOSLIMS ZIJN AFGODENDIENAARS!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en Westen zijn niet verenigbaar

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 05, 2019 6:39 pm

Culturele verschillen...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en Westen zijn niet verenigbaar

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 13, 2019 12:05 am

Werelden van verschil...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en Westen zijn niet verenigbaar

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 18, 2019 1:07 am

Onverenigbaar...

Afbeelding

Deze kunnen niet vreedzaam naast elkaar bestaan: Sharia en Vrijheid.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en Westen zijn niet verenigbaar

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 30, 2019 12:52 am

ISLAM...

Afbeelding

WAT WIJ BIEDEN: gratis gezondheidszorg, gratis tandheelkundige zorg, gratis huisvesting, gratis uitkeringen, vrijheid van meningsuiting, gratis onderwijs, de vrijheid om hun eigen religie uit te oefenen, de vrijheid om hun moskeeën te bouwen.

WAT ZIJ BIEDEN: verkrachting, pedofilie, onthoofdingen, zuuraanvallen, vrouwelijke genitale verminking, “eer”moorden, huiselijk geweld, stenigen tot de dood erop volgt, zelfmoordaanslagen, executie van homoseksuelen, kindhuwelijken, afhakken van ledematen, etnische zuivering.


Geplaatst/vertaald via: E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten