Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

DE ZOGEHETEN “NAZI’S” ZIJN BETERE MENSEN DAN DE ZOGEHETEN “VLUCHTELINGEN”

Geplaatst op 31 augustus 2015

Afbeelding

Deze regering, met inbegrip van de mainstream media, wil de Duitsers die zich tegen deze invasie van vluchtelingen teweerstellen, neerzetten als Nazi’s, zodat de vernietiging van Duitsland vrolijk voortschrijden kan. Verschillende trucs worden aangewend, opdat dit volk maar rustig blijft. De verschrikkelijkste verhalen over de slechte Duitsers worden door de mainstream media voortgejaagd als zwijnen door het dorp, opdat de Duitsers willoos hun verovering en uitplundering zonder al te grote tegenstand accepteren. Zowel de mainstream media als onze politici worden het niet moe om voor te wenden wat een geweldige mensen al die vluchtelingen toch wel niet zijn en hoe slecht de Duitsers zijn, die dat betwijfelen. Dat onze politici, net als onze mainstream media, over de ware omstandigheden tegen ons liegen of het gedrukt staat, is niettemin zo goed als elke Duitser duidelijk.

Daarvoor hebben de Duitsers te veel ervaring met de werkelijkheid in hun land, namelijk dat dit land, mét z’n vele “Nazi ‘s”, vóór de intrede van de buitenlanders een paradijs was. In een Paradijs leven echter geen slechte mensen, terwijl het in de landen, waar de vluchtelingen vandaan komen, er als je reinste Hel uitziet en wie leven er, zoals bekend, in de Hel? Precies! Als de vluchtelingen die naar Duitsland komen ook maar enigszins met de Duitsers te vergelijken geweest zouden zijn, waren zij dat niet geweest.

De toestanden die in deze landen heersen zijn catastrofaal! Dat ligt niet aan de politieke toestand in het land en ook niet aan individuele personen, maar simpelweg aan de brede volksmassa. Als de mensen daar slechts individueel inefficiënt of gewelddadig zouden zijn, zou het er daar zoals in Duitsland uitzien. Met zoiets kan elke natie nog uit de voeten. Is de meerderheid van het volk echter algeméén inefficiënt en gewelddadig, dan kan daaruit geen vreedzame en krachtige natie meer groeien. Het ontbreekt haar eenvoudigweg aan de mensen die dat mogelijk maken. Bekijk de landen waar deze mensen vandaan komen en men weet welke inzet zij voor Duitsland zullen meebrengen. Bekijk de criminaliteitscijfers in deze landen en men weet wat voor geweld deze mensen naar Duitsland zullen meebrengen en bekijk welke profeet zij verheerlijken, of het een man is die vrouwen tot slaaf gemaakt en hele volksstammen afgeslacht heeft, en men ziet welke bezinning zij naar Duitsland zullen brengen. Als men al deze mensen Duitsland binnenlaat, wordt Duitsland precies zoals deze landen op het ogenblik zijn: inefficiënt, gewelddadig en fanatiek-religieus. Duitsland zal mens- en vrouwvijandig worden, net als de landen waar de meerderheid van de vluchtelingen vandaan komt.

Zich tegen deze toestroom van geweld, fanatisme en inefficiëntie te beschermen, is een absoluut recht van de Duitsers, méér dan hun goed recht. Ze als Nazi ‘s te bestempelen omdat ze de “lieve” vluchtelingen en migranten om die reden het land niet willen binnenlaten, is mens-verachtend. Onze politici en onze mainstream media dienen de vernietiging van onze natie. Ze helpen er aan mee dat Duitsland vernietigd wordt. Ze helpen er aan mee dat alles, wat de Duitsers in 70 jaar tijd door middel van hun vreedzaamheid en efficiëntie hebben opgebouwd, voorgoed kapot gemaakt wordt.

Mensen die dat erkennen en die zich tegen de vernietiging van hun land teweerstellen, worden betiteld als Nazi ‘s. De mensen die verantwoordelijk zijn voor de catastrofale toestanden in eigen land komen nu als ‘verrijking’ in een land, dat zonder hen aanvankelijk tot zo ‘n welstand en tot zo’n geweldloosheid gekomen was. Het is daarom een absolute leugen om te beweren dat mensenmassa’s die het zelf niet gered hebben om in hun land hetzelfde te bereiken als de Duitsers in hun land, nu plotseling een ‘verrijking’ voor Duitsland zouden zijn.

Als deze mensen werkelijk een verrijking zouden zijn, zouden ze in de eerste plaats al helemaal niet naar Duitsland hoeven gaan, omdat het er in hun land dan net zo zou uitzien als in Duitsland. Om te zien welke verrijking deze mensen voor Duitsland betekenen, hoeft men slechts naar hún landen te kijken. Naar de toestanden die in deze landen door toedoen van deze mensen heersen. Dan weet men dat alles over de vluchtelingen en vele migranten van voor naar achter één verzameling leugens is.

Niet de vluchtelingen zijn in Duitsland de betere mensen, maar de zogenaamde Nazi ‘s die zich tegen de invasie van inefficiënte, gewelddadige mensen in hun land verzetten. De slechte Nazi ‘s hebben het meer dan 70 jaar lang in Duitsland gered om Duitsland in een oase van vrede en geweldloosheid te veranderen, met, tegelijkertijd, een efficiëntie die tot een welstand geleid heeft die zijn weerga niet kent. De lieve vluchtelingen, hoe dan ook, hebben hun landen in een woestenij van geweld en gebrek aan efficiëntie veranderd. Men moet slechts het betreffende land aanschouwen zoals het met de slechte Nazi ‘s was en met de lieve vluchtelingen. Dan weet men, dat alles over de slechte Nazi’s en de lieve vluchtelingen in onze mainstream media en bij monde van onze politici nooit voldeed aan de waarheid.

Bron: http://petraraab.blogspot.nl

Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/31 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77987
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Ariel »

Angela Merkel heeft maandag op een persconferentie in Berlijn belagers van en betogers tegen vluchtelingen gewaarschuwd. Merkel beklemtoonde dat er veel meer Duitsers zijn die vluchtelingen helpen dan die tegen vluchtelingen betogen.

Ze zei ook dat er geen tolerantie is voor mensen die de waardigheid van andere mensen in twijfel trekken. „Hou afstand van mensen die oproepen tot dergelijke demonstraties, er heersen vooroordelen, kilte, ja zelfs haat in hun harten”, waarschuwde Merkel. Duitsland moet zich te weer stellen tegen de ultrarechtse tendenzen en tegen de vreemdelingenhaat,zei de christendemocratische bondskanselier. „Duitsland is voor velen een land van hoop en van kansen.” Merkel herinnerde eraan dat dit niet altijd zo is geweest.
Wat een rot opmerking van Merkel. Nog even de oorlog in de open wond smeren. Bah, wat een wijf.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42896
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Mahalingam »

De Duitsers die zich collectief op de borst slaan omdat ze zo pro-immigratie zijn.
En afhankelijk van het betoog is de groep tegenstanders of miniem klein of enorm groot, net wat noodzakelijk is.
En dit is helemaal over-the-top:
'No limit to refugees Germany can take in'
The comments from Manfred Schmidt, head of the Federal Office for Migration and Refugees (BAMF) are certain to provoke anger in some quarters of the political spectrum.

Schmidt told Der Spiegel he was "convinced" that Germany and its citizens were prepared for the task that is entailed by taking so many people into the country.
"There is an enormous engagement on the part of the German people. On the one hand you have Heidenau – but in reaction to that you can fill 100 or 200 volunteer positions," he said.
Schmidt made clear that the number of refugees Germany takes in will remain dependent on external conditions and not on quotas set in Berlin.

"There can be no upper limit set on the intake of people who are fleeing persecution and need protection," Schmidt said.
http://www.thelocal.de/20150831/there-i ... an-take-in
Hoe verder een idee van de werkelijkheid af staat, hoe edeler het idee is.
"We need to communicate to these people that using the asylum system isn't the right way to come to Germany, we should also be working in their countries to show that there are legal ways to migrate here for work," said the BAMF head.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77987
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Ariel »

Ik zag gisteren op het nieuws een jong vrouwelijk goedmenschje de Duitsers die tegen Immigratie zijn, uitschold voor bruinhemden. Mijn mond viel open. En iemand anders had het over dat de oost Duitsers, die ook liever minder allochtoon invoer zien, 25 jaar geleden ook door de Duitsers geholpen zijn. Hoe verzint die vent het. Is hij vergeten dat oost Duitsland een deel van Duitsland was, maar na de oorlog ingepikt is door de Russen ?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door mercator »

Mahalingam schreef:De Duitsers die zich collectief op de borst slaan omdat ze zo pro-immigratie zijn.
Ik begrijp de Hongaarse regering heel goed dat ze die bedelaars onmiddellijk doorsluizen naar Duitsland of Nederland. Als de overheden daar zo tuk zijn op een miljoen profiteurs moeten ze daar zelf maar de gevolgen van dragen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Frans Timmermans waarschuwt voor ‘golf van rechts extremisme’

Vluchtelingencrisis moet 'fatsoenlijk' worden opgelost want anders 'extreemrechts'

Redactie, 24-09-2015

Afbeelding

Als de vluchtelingencrisis niet fatsoenlijk wordt opgelost, speelt dat extreemrechts in de kaart. Daarvoor waarschuwt Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie.

“Als we deze kwestie niet aanpakken en duurzame oplossingen bedenken, dan zul je een golf van rechts extremisme over Europa zien trekken”, zei hij tegen de BBC.

Timmermans pleitte verder voor betere bescherming van de buitengrenzen van de Europese Unie. Hij vindt dat de landen waar de vluchtelingen aankomen goed moeten zijn toegerust om vluchtelingen te registreren en degenen die niet voor asiel in aanmerking komen terug te sturen naar het land van herkomst.

Anp

http://politiek.tpo.nl/2015/09/24/frans ... xtremisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Frans Timmermans is bezorgd over groei van politiek rechts

Geplaatst op 27 september 2015

Afbeelding

Als de Europese elites spreken over hun angsten rond de migratiecrisis zijn het niet de demografische veranderingen en toenemende criminaliteit die ze noemen, maar de politieke rechtervleugel die een alternatief biedt. Woensdag sprekend met de BBC sprak de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, zijn diepe bezorgdheid uit over de politieke ontwikkelingen in Europa in reactie op de migratiecrisis. Hij vertelde aan de Britse staatsomroep: “Als we niet in staat zijn om duurzame oplossingen [voor de migratiecrisis] te vinden, zul je een golf van extreemrechts op het hele Europese continent zien”, meldt The Independent.

Het is geen wonder dat hij bezorgd is. Timmermans is een voormalig Nederlands lid van het parlement en in zijn geboorteland Nederland zowel als elders staat zijn politieke partij (sociaaldemocraten/socialisten) op zwaar verlies, terwijl de inheemse bevolking van Europa steeds meer moe wordt van de migratiecrisis. Geert Wilders’ “Partij voor de Vrijheid” heeft een sterke anti-immigratie houding... (...)

Ten noorden van Nederland, in Denemarken, heeft de bezorgdheid over migratie zich zo ontwikkeld dat de nationale liberale partij snijdt in de uitkeringen voor migranten en ze plaatst advertenties in buitenlandse kranten om te vertellen dat mensen niet eens de moeite hoeven te doen naar Europa te komen. Minister van Immigratie en Integratie Inger Støbjerg, misschien wel het lid van de regering dat het meest voor de harde lijn is, is volgens een nieuwe opiniepeiling nu de meest populaire politicus in het land.

Nog verder naar het noorden, in Noorwegen, is er de vrees voor democratische uitingen van onrust door de massa-immigratie die ook zorgt voor onrust in de wandelgangen van de macht. De nationale inlichtingendienst berichtte deze week dat de grootste bedreiging voor Noorwegen niet de massale migratie van migranten zelf was, maar van rechtse politieke partijen – in navolging van de woorden van Timmermans. (...)

Bron: www.breitbart.com

Auteur: Oliver Lane

Vertaald uit het Engels door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/27 ... ek-rechts/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Harriët Duurvoort doet een Anne Frankje

Door Joost Niemöller, 27 oktober 2015

Harriet Duurvoort is columniste voor de Volkskrant. Maandag schreef ze deze column over Hans Janmaat. Ze vermeldt niet wat de aanleiding is van die column, maar we kunnen aannemen dat de aanleiding ervoor het stuk was dat Martin Sommer zaterdag schreef naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek over Janmaat. Of de recensie van Jan Tromp in diezelfde krant op diezelfde dag.

Duurvoort beschrijft in haar stukje een herinnering van haarzelf als klein meisje. Het is geschreven in een fictieve, impressionistische stijl, die in het midden laat of het een echte of verzonnen herinnering is.

Zo begint het:

Ik opende de brievenbus. Een getypt verhaal op een gestencild papier zonder envelop. Geen kleurige folder. ‘Niet links, niet rechts, de Centrumpartij’ was de aanhef. Ik liep langzaam lezend de trappen op.

Over wat er precies op dat papier stond, blijft Duurvoort vaag:

Het pamflet was helder en makkelijk geschreven, een kind van 10, zoals ik, kon het snappen. Ze vonden zichzelf niet links en niet rechts, maar kwamen op voor de gewone mensen die last hadden van de buitenlanders. Omdat mensen niet meer met de buren op hun trap konden praten, omdat de buitenlanders zich niet aanpasten. Omdat ze de taal niet spraken of omdat ze andere problemen hadden.

Dan volgt een beschrijving van de beklemming die dit meisje Duurvoort toen gevoeld moet hebben. Al blijft het onduidelijk waar die beklemming vandaan kwam, maar ja, een meisje van tien, dat kan van alles zijn natuurlijk. We leren dat haar vader van Surinaamse afkomst is:

De buren hadden dit natuurlijk ook gekregen. Ik wilde het eigenlijk stiekem uit hun bus jatten, maar durfde niet. Zouden zij hierop stemmen? Vanwege ons? Het voelde ineens heel beklemmend. Wat wilden ze dan? Dat we weggingen? Naar Suriname? Ik was hier geboren en wilde gewoon blijven.

Het verhaaltje speelt zich af in de Waalstraat in Amsterdam, leren we. Ah, de Waalstraat. Dat was in de Rivierenbuurt. Woonde Anne Frank daar niet? De naam ‘Anne Frank’ valt nergens. Maar de bedoeling is duidelijk: dit kleine meisje met een Surinaamse vader, helemaal alleen in die blanke buurt waar ooit zoveel Joden woonden die werden weggevoerd in de oorlog. Zal zij ook net als Anne Frank in een kamp gezet moeten worden vanwege dat papier van die verschrikkelijke Janmaat?

Omdat het zo’n suggestief stukje is, wordt nergens precies gezegd wat de link is tussen Janmaat, de angst van het meisje voor haar buren en de Joden. Hoeft niet. De bekende beelden doen het werk.

De stapeling van suggesties gaat verder: Toen ze veertien was werd, aldus de column, onze Harriët ‘eindelijk’ uitgenodigd op de thee bij een blanke buurvrouw. (Het is heus niet zo vreemd dat meisjes van tien of veertien niet worden uitgenodigd voor de thee in Amsterdam, Surinaamse vader of niet, zou ik zeggen, maar goed.):

Ze vertelde dat ze best aan ons had moeten wennen in het begin. Ze woonden er sinds de huizenblokken net nieuw waren opgeleverd, begin jaren ’30. Een heerlijke buurt voor jonge gezinnen, die al snel was volgelopen met gegoede vluchtelingen uit Duitsland. Toen de straat huis voor huis werd leeggehaald – in onze straat een verbijsterende 709 adressen – en alle vriendjes van haar kinderen weg moesten, verstopte ze wapens voor het verzet onder in de kinderwagen van haar jongste. Ook de buurvrouw in ons huis was weggevoerd. ‘Dat mag niemand vergeten hoor!’ zei ze aangedaan. ‘Gewone gezinnen. Net als wij, net als jullie!

Het plaatje is compleet. Het papier van Janmaat. De angst van het meisje. De Rivierenbuurt. De niet genoemde Anne Frank. Het wegvoeren van de Joden. Stapel, stapel, stapel.

Janmaat had het nooit over het stoppen van buitenlanders in kampen. Zelfs niet eens over het wegvoeren van buitenlanders. Janmaat, zelf kind van een Joodse moeder, was geen antisemiet, en had niets met nazi-Duitsland. Het kleine meisje Duurvoort had niets te vrezen van de Grote Boze Janmaat. Er valt van alles te zeggen over Janmaat, maar in zijn eigen straat ging hij altijd ontspannen met allochtonen om. Daar zijn veel getuigenissen van door die allochtonen zelf. Al zei hij domme dingen over Gullit. Janmaat zei namelijk heel veel domme dingen. Daar gaat mijn boek ook over. Het is namelijk een geschiedenis, en geen missie, zoals Jan Tromp maar voor het gemak aannam.

De Harriët Duurvoort van nu, negeert dit soort feiten, en voert de retorische spanning nog wat op. De kop boven het artikel:

Janmaats pamflet zou anno nu beter aanslaan dan toen.

Met andere woorden: Er zullen nu weer heel veel kleine meisjes zijn met Surinaamse vaders, die die beklemming nog veel erger moeten voelen dat ze een soort Anne Frank zijn. We kennen de blanke Nederlanders. Ze willen de gekleurde Nederlanders het liefst in kampen. Eigenlijk. En die pamfletjes die daartoe aanzetten worden door hen gevreten. wat heel beklemmend is voor de Anne Frank meisjes van nu.

Of zoiets.

Makkelijk scoren. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan?

http://joostniemoller.nl/2015/10/harrie ... e-frankje/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:Vluchtelingencrisis moet 'fatsoenlijk' worden opgelost want anders 'extreemrechts'
Redactie, 24-09-2015
Ik begin meer en meer te denken dat de communisten zoals Timmermans die profiteursstroom zelf hebben veroorzaakt om dan een excuus te hebben om "extreem rechts" uit te roeien.
We weten immers wat Timmermans bedoelt met dat "fatsoenlijk": de allochtonen krijgen alles wat hun hartje lust en ie daar niet mee eens is wordt keihard aangepakt.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef: Onze politici en onze mainstream media dienen de vernietiging van onze natie. Ze helpen er aan mee dat Duitsland vernietigd wordt. Ze helpen er aan mee dat alles, wat de Duitsers in 70 jaar tijd door middel van hun vreedzaamheid en efficiëntie hebben opgebouwd, voorgoed kapot gemaakt wordt.
De Duitsers moeten s gaan inzien dat mutti Merkel een vele grotere ramp is voor Duitsland dan Adolf Hitler ooit geweest is. Hitler tastte de culturele identiteit van de Duitsers niet aan zodat het land er na W0 II op een paar jaar tijd weer volop stond. Nu heeft Duitsland een allochtone Mohammedaanse kanker in het maatschappelijk bestel binnengeloodst waar de Duitsers nooit meer vanaf zullen geraken en die zich steeds maar verder uitbreidt.
Dat geldt overigens voor alle W Europese landen die "vluchtelingen" massaal en liefdevol opvangen.
Dat er een totaal andere weg is bewijzen Polen en Hongarije.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Door mediahetze wordt Nederland gewelddadig

Door Joost Niemöller, 28 oktober 2015

De Nederlandse media plaatsen de kritiek op de aanhoudende stroom van illegale immigranten in de hoek van extreemrechts. Nog redelijk in het begin, vond Twan Huys het in Nieuwsuur nodig om te stellen dat de ‘vluchtelingen’ (in het woord alleen al zit de mediaframe, want we weten helemaal niet of dit vluchtelingen zijn) of met open armen of met ‘gestrekte armen’ werden ontvangen. Andere smaken waren er niet. Dat is een algemene teneur. Steeds weer wordt in de media de abjecte vergelijking tussen ‘grenzen dicht’ en WOII getrokken. Het neerzetten van Nederlanders die kritisch zijn over de instroom als nazi’s is inmiddels een rijke traditie in de media. Er is een lange rij voorbeelden aan te halen. (PDF)

Inmiddels moeten we dan dus vaststellen dat er wel erg veel nazi’s in Nederland wonen. Uit een gisteren gepubliceerd onderzoek bleek dat Nederlanders niets moeten hebben van de ‘vluchtelingen.’

Zelfingenomen nieuwsbepalers zoals Pieter Klein, adjunct hoofdredacteur van RTL Nieuws, vinden het nu nodig om openbaar afstand nemen van de Nederlandse bevolking, die zich niet goed genoeg liet indoctrineren door zijn politiek correcte kanaal.

Tja.

Nederland is veranderd. Maar de Nederlandse media zijn dat niet.

Jeroen Pauw is al maanden bezig met zijn kruistocht tegen de Nederlandse bevolking, nu weer door te suggereren dat de critici op de inspraakavonden en het neonazistische clubje NVU één pot nat zijn. Hij nodigt NVU voorman Constant Kusters uit bij zijn tafel als gewoon weer één van die immigratiecritici, zonder in te gaan op het neonazistische gedachtegoed van Kusters, zoals dat bijvoorbeeld terug te vinden is in zijn autobiografie. (Ik beschreef dat hier.)

Dat is geen naïviteit, maar kwaadwillendheid. Dat is een hetze.

Vind je het dan vreemd dat er een sfeer ontstaat van dreigementen en geweld?

Er was niets mis met de brief die de fractieleiders hierover opstelden. (PDF) Maar de media die daarover berichten weigeren de hand in eigen boezem te steken.

De media hebben dit klimaat gemaakt, door iedere redelijke kritiek te smoren, door te blijven spreken over ‘vluchtelingen’, en door de critici neer te zetten als nazi’s.

Wie zo snel en ondoordacht de nazi optie op tafel gooit, weet dat de toch al bestaande onmachtige woede onder de Nederlandse bevolking over de hen opgedrongen immigratie, vroeg of laat zal leiden tot explosieve situaties. Kogelbrieven, auto’s in de fik. De sfeer in het land is weer precies als vlak na de moord op Fortuyn. U weet wel, die politicus die in de media tot nazi werd uitgeroepen.

http://joostniemoller.nl/2015/10/door-m ... welddadig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Timmermans liegt, glimt en wurgt het volk dat hem nooit koos

Door Joost Niemöller, 10 november 2015

Afbeelding

Frans Timmermans sprak gisteren in Amsterdam voor een zaal gevuld met geestverwanten, dat wil zeggen, zo bleek uit de vragen achteraf, van mensen die beroepsmatig van de EU afhankelijk zijn. Ze vonden het dan ook allemaal een ‘inspirerend betoog.’ Dat zeg je in een bedrijf ook als de directeur een toespraak houdt.

Timmermans. De man die zich altijd nog groter weet te maken dan hij is. Daar stond hij, met die vingertjes waarmee hij loog over een trouwring die door het ‘tuig’ werd afgetrokken. Die separatisten in Oost Oekraïne namelijk. In de Veiligheidsraad van de VN. De hele wereld kon zien dat hij loog. De leugen werd net zo genadeloos onderuit gehaald als die leugen over de chemische wapens die Sadam Hoessein gehad zou moeten hebben, en waarom zijn hele land aan gort geschoten moest worden.

Timmermans bood nooit een excuus aan voor die leugen, maar kreeg er integendeel promotie voor naar Brussel. Hij is nu de macht, en in de rol van de macht stond hij als een dominee te preken die geen macht heeft maar enkel een moraal.

Om zo hypocriet te kunnen zijn moet je een ongekend bord voor je kop hebben. Dat is zo erg dat het niet om aan te zien is. Worstelend tegen mijn fysieke weerzin heb ik het gedaan. Wie de vuiligheid van de macht wil leren kennen, moet kijken.

Hoe ging het?

Timmermans begon natuurlijk met schelden op Wilders. Dat is bij hem vaste prik. En op de stemmers op Wilders, nu naar schatting een kwart van de Nederlandse bevolking.

Waarom kiezen die mensen op Wilders? Vanwege ‘angst’ wist de dieptepsycholoog Timmermans heel zeker. Want:

‘Door hun angst kunnen de mensen niet meer kijken naar de mens achter de vluchtelingen.’

Want dat behoren we tenslotte te doen, niet waar, kijken naar ‘de mens’ achter wat we ‘de immigrant’ noemen. Waarom moeten we eigenlijk niet kijken naar de mens achter de Wilders stemmer? Waarom moeten we eigenlijk niet kijken naar de mens achter de Nederlander, naar al die de mensen die hem, Timmermans, zonder ooit echt op hem gestemd te hebben, in die machtszetel hesen?

Maar ‘de mens achter de Nederlander’, daar interesseert de machtswellustige leugenaar Timmerman zich geen ene reet voor. Net zoals die zich ook maar een heel klein beetje zou interesseren voor de ‘mens achter de immigrant’ overigens. Hij bedoelt alleen maar dat ‘we’ de ‘mens achter de immigrant’ dienen voor te stellen als slachtoffer. Want dat komt hem politiek gezien nu eenmaal het beste uit. Want al die 60 miljoen rondzwervenden in de wereld wil hij graag de EU binnen. Als slachtoffers. Zoveel slachtoffers, heerlijk!

Vervolgens ging Timmermans weer verder met zijn favoriete onderwerp: Geert Wilders. Die hij zonder enige toelichting ‘extreemrechts’ noemde. Timmermans zei:

‘Bij extreemrechts steeds hetzelfde patroon. Het begint met de stelling ‘we raken iets kwijt.’ De reactie kan zijn ‘shit happens.’ Maar tientallen miljoenen weten niet wat er voor in de plaats komt. En dan stap twee: ‘Dat is ons afgepakt door de elite en de moslims.’ Op het moment dat je bij dat stadium bent aangekomen wat zet je daar dan nog tegenover? Dan ben je die mensen al kwijt.

Kwijt. Afgepakt. Elite. Moslims. Als je dat niet weerspreekt kom je er nooit meer uit.’


Wat opvalt is dat Timmermans het verhaal van Wilders helder weet weer te geven. Dat komt ook omdat het een helder verhaal is. Er is geen speld tussen te krijgen. Dat heb je wel vaker met de waarheid.

Je zou dan natuurlijk, als Timmermans zijnde, moeten proberen om dat heldere verhaal van Wilders te ontkrachten. Met feiten. Dat het aantoonbaar niet de ‘elite’ was geweest die al meer dan veertig jaar de immigranten uit achterlijke gebieden hier binnenliet zonder de bevolking ooit iets te vragen, maar met het eindeloos verspreiden van leugens over integratie en tijdelijkheid. Dat die stroom inmiddels een storm is geworden. Dat er door diezelfde elite nooit met één woord over de verschrikkingen van de islam is gesproken. Dat er alle reden voor ‘angst’ is wanneer je ziet dat de Europese beschaving om je heen afbrokkelt door de enorme omvolking waarover je nooit iets te zeggen hebt gehad. Dat je alle reden hebt om bang te zijn wanneer je aan de rand van de afgrond staat. Niet als mens. Want we gaan allemaal dood. Maar als complete cultuur.

En wat stelde Timmermans daartegenover? Wezenloos gelul:

‘Er staat geen ander aantrekkelijke waardepatroon tegenover. Waarom eigenlijk niet? Respect, waardigheid, zijn dat dan geen waarden? Ik denk dat wel.’

Respect voor de onthoofders? De verkrachters? De dieven? De uitzuigers? Is ‘waardigheid’ hetzelfde als zelfdestructie? Is het niet beter om gewoon eens de grenzen te gaan controleren?

O, ja, grenzen. Daar had dominee Timmermans ook iets over te zeggen. Iets dat zo vaag en onzinnig was dat ik wil wedden dat zelfs al die lakeien in die zaal daar niets van hebben begrepen:

Mensen kunnen niet bestaan zonder grenzen. Maar grenzen zijn dingen waar je over heen kan. Extreem rechts heeft het over muren. Een grens is mooi zonder dat je die ander aan de overkant buitensluit.

Bij een grens zeg je: Jij komt erin en jij komt er niet in. Je sluit dus mensen uit. Zoals je bij een huis ook doet. Daarom heeft een huis muren en deuren en ramen en sleutels. Doen we dat niet dan gaat iedereen in dat huis van jou zitten en dan is het jouw huis niet meer. Toch? Nou nee, niet volgens Timmermans. Want volgens Timmermans mag je met een grens nooit iemand buitensluiten en daarom is een grens juist mooi. Of zoiets.

Wat stond die Timmermans ongelooflijk te zwetsen! Maar hij kon het, want hij deed het voor een zaal voor onderdanen. Dat is macht. Liegen in het openbaar. En daar niet op aangesproken kunnen worden.

En zo ging het maar door.

Zo zei Timmermans nog:

Solidariteit wordt vanuit het midden georganiseerd.

Door wie? Door wat? Toch niet door democratie. Want toen datzelfde ‘midden’ via een burgerinitiatief vroeg om een referendum in Nederland iedere keer dat er machtsoverdracht naar de EU zou komen, toen sloeg diezelfde Timmermans in de Tweede Kamer met een enorme knal de deur dicht. Meepraten van het volk? Dat zouden we niet moeten willen met z’n allen. Zo rolt links. Dat was al bij Stalin zo. En dat is bij Timmermans precies hetzelfde.

Timmermans zei trouwens ook nog iets wat gewoon klopte:

Extreemrechts heeft een wenkend perspectief. Links niet.

Volgens Timmermans moest links daarom gaan leren om ‘verhalen te vertellen.’ Maar welke verhalen dat dan wel zouden moeten zijn, daar bleek hij geen flauw benul over te hebben. Dat hoor je al tientallen jaren bij de PvdA. Dat er verhalen verteld zouden moeten worden. Maar je hoort nooit iemand met een verhaal. Domweg omdat links helemaal geen verhaal heeft. Het verhaal van Wilders daarentegen is zo duidelijk dat zelfs Timmermans dat kan vertellen.

Verder liet Timmermans nog weten dat hij ‘vluchtelingen wilde ophalen.’ Bovenop de illegale immigranten die nu al over de ‘grenzen’ komen die nooit bedoeld mogen zijn om ‘mensen uit te sluiten.’

Wat Timmermans dus wil is u, het Nederlandse volk, nog verder met uw gezicht in de modder drukken. Opdat u zwijgt. Opdat uw kinderen en kleinkinderen slaven zullen worden van de islam.

Of, nee, dat moesten we heel anders zien, want:

Vluchtelingen willen wel degelijk integreren, maar ook terug als dat weer kan.

En een daverend applaus van de financieel van hem afhankelijken was zijn deel. Al die mensen in die zaal die goed worden betaald om leugens aan te horen tot ze erin stikken.

Wat een lemmingen. Wat een verraad. Ondertussen gaf Timmermans gewoon toe dat zijn taak als volksmoordenaar er nu wel op zat. De aangerichte chaos kon nu verder haar eigen werk doen:

Ik denk nu voor het eerst: Het zou ook wel eens echt kunnen stranden.

Jouw schuld, Timmermans, jouw schuld. Je weet het. Je liegt erover. Want door leugens ben je geworden wie je nu bent. Een vadsige, zelfingenomen dictator die een beetje met zijn kont staat te draaien voor het publiek dat het door hem weggezette volk heeft betaald. En de hele zaal zegt dat je mooi bent. En je glimt van eigenliefde.

Wie het aankan moet zelf maar kijken:http://joostniemoller.nl/2015/11/timmer ... ooit-koos/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Hitlersnorretje

Geplaatst op 12 november 2015

Afbeelding
Dirk Koelewijn

Ze hebben huis en haard verlaten, alles verloren, en zijn op zoek naar een veilig leven. Dat is in grote lijn het beeld dat wij krijgen voorgeschoteld van ‘vluchtelingen’. Het beeld ook op tv en in de kranten. Die zielige vluchtelingen moeten we ‘dus’ omarmen. Wie protesteert tegen de ongecontroleerde en getolereerde schending van onze grenzen wordt weggezet als fascist, extreemrechts of nazi.

Dat gebeurde pas nog in Bunschoten. Een vinnig debat over opvang van ‘vluchtelingen’ heeft daar geleid tot aangifte bij de politie. Dat Bunschoten tijdelijke noodopvang aan tientallen vluchtelingen bood, daar kon de Christelijke Arbeiderspartij (CAP) prima mee leven.
 Maar Peter Frans Koops van de Spakenburgse Vrijheidspartij (SVP, verwant aan PVV) was daar kritisch over. En weer zien we dat de linkse of linksige mens maar slecht kritiek kan verdragen op zijn verwrongen wereldbeeld van zelfdestructie en zelfhaat. Dat Koops anders dacht over ‘vluchtelingen’ en het i-woord islam wel durfde uit te spreken, was voor Koelewijn (CAP) aanleiding om zijn collega raadslid een tweet te zenden met de raad: ‘Neem nog een snorretje, je begint al aardig op hem te lijken.’

Niet vergezocht dat Koops (kleine foto) in die tweet een impliciete vergelijking met Hitler las. Hij heeft dan ook aangifte gedaan tegen Koelewijn wegens belediging, smaad en laster. Saillant detail is dat Koelewijn ook nog eens politieman is in Utrecht. Het is een zijspoor, maar ik vraag me dan toch wel even af hoe zo iemand kan functioneren als ordebewaarder bij een Pegida-demo in de Domstad…

Kennelijk is de stoere politieman geschrokken, want hij ontkent nu Koops te vergelijken met Hitler en komt met een soort jij-bak. Koops zou zelf op de ‘Duitse toer’ zijn gegaan door de fractievoorzitter van de CAP, Rita van de Groep, aan te spreken als ‘Rita Merkel’ en CAP’ers te betitelen als ‘gutmenschen’. Nu had Koops daar gewoon gelijk in, want in het debat ontpopte oom agent zich inderdaad als de moreel verheven, betere mens, zeg maar gutmensch. Dergelijke lieden hoef je maar even te wijzen op de waanzin van hun denkbeelden, of ze trekken meteen de racisme- en nazikaart en werpen zich op als beschermers en knuffelaars van de religie van de ‘vrede’. En dat was precies wat Koelewijn deed door Koops weg te zetten als ‘islamhater’ en ‘angstige islam-doemdenker’.

Fractievoorzitter Rita zou het ‘schokkend’ vinden als haar partijvoorzitter Koelewijn daadwerkelijk raadslid Koops met Hitler vergeleek. Maar, nu komt het, zij is er niet van overtuigd dat de tweet van Koelewijn zo is bedoeld: ‘De tweet is ook zo op te vatten dat hij Koops als een soort bromsnor omschrijft.’ Ja, daar was ik toch echt zo gauw niet opgekomen. Eigenlijk niks aan de hand dus. Politici demoniseren moet kunnen in dit land.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/12 ... ore-101409
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Stop de discriminatie van Wilders en de PVV

Zolang Wilders zich aan wet houdt is het prima wat hij zegt of doet

Haye van der Heyden, 14-11-2015

Er wordt gediscrimineerd in wie we discrimineren, en hoe. Pauw liet een tijdje geleden een fragment zien: een rechter stelt dat hij geen PVV’ers zal aannemen als medewerkers. Spong noemde de man ‘dapper’. Zou het misschien een idee zijn PVV’ers aan te moedigen een grote ‘P’ op hun jas te spelden – verplichten zal niet mogelijk zijn – zodat iedereen ze op straat kan herkennen? Dan is het ook mogelijk bordjes in de etalages van winkels te zetten: ‘PVVers niet gewenst’.
Echte PVV-verbodsborden lijkt me wettelijk niet haalbaar.

Allochtonen, zwarten, vrouwen, ze zijn allemaal uiterlijk herkenbaar en dat heb je bij PVV’ers niet. Die zijn dus in het voordeel, qua discriminatie. Zij kunnen hun ‘geaardheid’ verzwijgen. Net als homo’s trouwens. Als ze tenminste niet als een paard zijn of het uitgevonden hebben.

Meer of minder PVV’ers?
Even voor de zekerheid zeg ik er bij – ik heb gemerkt dat men nogal slordig leest – dat ik dit cynisch bedoel. Het is niet iets dat ik werkelijk wil. Integendeel. De PVV’er wordt heftig gediscrimineerd met als rechtvaardiging de beschuldiging dat hij ‘dat zelf ook doet’. Dat Wilders is vrijgesproken van strafbare feiten met betrekking tot dergelijke zaken telt blijkbaar niet mee. De rechter zal zich wel vergist hebben. En stel, ik ga straks ergens in de media op een kistje staan en ik roep: “Willen jullie meer of minder PVVers?“ en iedereen roept: “Minder! Minder! Minder!”, krijg ik dan ook een proces aan mijn broek?

Als we nou eens de toon van Wilders veranderen? Dus niet de inhoud, alleen de toon. Wat wordt er dan eigenlijk gezegd? “We moeten onze bejaarden goed verzorgen, we moeten de verzorgingsstaat overeind houden, we moeten niet teveel vluchtelingen binnen laten, we moeten zich misdragende jongeren harder aanpakken, we moeten de invloed van de Islam op onze cultuur beperken, we moeten onze welvaart en ons zorgvuldig opgebouwde stelsel van mensenrechten beschermen.”
Dat is in wezen de boodschap. Eens of oneens, een te respecteren boodschap toch?

De toon
Het is de toon die mensen tegen de borst stuit. Wilders zegt wat hij te zeggen heeft, rechtuit en onomwonden. Ik dacht dat we dat graag wilden van onze politici? Dat ze nou eens gewoon zeggen wat ze bedoelen! En zijn aanhangers willen nog wel eens wat ongenuanceerd door de zaal heen brullen – wat door de media gretig wordt opgepikt – dat klopt, maar net zoals niet elke Marokkaan zich misdraagt in het uitgaansleven is niet elke PVV’er een kaalgeschoren hooligan met tatoeages en een pitbull.

Het is idioot, maar de angst voor en weerzin tegen die toon lijkt toch met de oorlog te maken te hebben. Merkel is zó bang Duits onmenselijk te zijn dat ze snel iets politiek corrects roept, met als gevolg extreme onduidelijkheid en veel gedoe. En Wilders? Eigenlijk wordt deep down gesuggereerd dat hij schuldig is aan een tweede aanstaande Holocaust.

Democratie, dat is ons systeem
Ik blijf mij echter geroepen voelen de man te verdedigen. Hij is destijds weggelopen bij de constructie van een regeerakkoord omdat hij teveel water bij de wijn moest doen en dat niet kon verkopen aan zijn achterban. Mag dat niet? Hij noemt het huidige parlement geen afspiegeling van wat er nu leeft onder de mensen. Dat zou best eens waar kunnen zijn! De PVV is niet democratisch ingericht omdat het anders mis gaat bij een nieuwe extreem snel groeiende partij. En wat is daar mis mee? Ik heb voor John de Mol gewerkt. Dacht u dat die bij belangrijke beslissingen aan mij vroeg: “En hoe voelt dat voor jou?”

Zolang Wilders zich aan de wet houdt en Nederland kiest voor een democratie is het allemaal prima wat hij zegt en doet. Dat is ons systeem!

De toon is anders ja. Harder. Directer. Ze vechten nog net niet fysiek in het parlement. Dat zou straks ook nog kunnen komen. En dan gaan we zeker roepen: “Ja, nee, Wilders deed het alleen maar met woorden, dat was tenminste een nette vent.”
Net zoals Janmaat nu opeens in ere hersteld lijkt te worden en er geen kwaad woord gezegd mag worden over Fortuyn. Om over onze nationale held Bolkestein nog maar te zwijgen.

Polderen met de waarheid in het midden
De wereld verhardt, polariseert, lijkt zich op te maken voor een misschien wel verschrikkelijke escalatie. Dat moeten we proberen te voorkomen. De enige manier waarop we daar stappen in kunnen zetten is niet met twee maten meten, Wilders en de PVV het respect te geven dat ze verdienen en samen proberen de problemen op een democratische wijze op te lossen. En hoewel iedereen in de media lijkt te beweren dat het de PVV is die de ellende over ons afroept, is mijn stelling dat zo’n eerste stap gezet dient te worden door de tegenstanders van die beweging. Omwille van de vrede, omwille van een mogelijke oplossing, omwille van de democratie: stop de discriminatie van Wilders en de PVV!

Omdat Nederland een polderland is en we politiek altijd mooi en veilig in het midden willen uitkomen. Waar de waarheid ligt. Voor zover die bestaat.

http://politiek.tpo.nl/column/stop-de-d ... en-de-pvv/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Hamed Abdel-Samad antwoordt op propagandamachine Lamya Kaddor

Geplaatst op 25 december 2015

Afbeelding
Hamed Abdel-Samad en Lamya Kaddor.

In het geïslamiseerde weekblad “Die Zeit” mag de voorbeeld-moslima Lamya Kaddor weer eens ophitsen tegen islamcritici:

“Deze strategieën van de ´islamcritici´ zijn tegenwoordig maar al te doorzichtig geworden en leiden er uiteindelijk steeds meer toe dat rechts-populistische of rechts-extreme ingehuurde toejuichers zichzelf bevestigd zien. Ralph Giordano werd na zijn uitlatingen door de partij “Pro Köln” ingepalmd (hoewel hij zich hiertegen verzette), Thilo Sarrazin werd de hoopgever voor al diegenen die de oprichting van een nieuwe rechtse partij wensten (ook al verzet hij zich tegen deze avances) en Hamed Abdel-Samad wordt nu vooral door de AfD en haar aanhang als zegsman gebruikt en graag uitgenodigd bij openbare bijeenkomsten.


Deze mensen spelen echter zo goed als geen rol in serieuze debatten. Waarom? Omdat er uit hun bijdrages gewoon niets constructiefs te halen valt. Hun uitlatingen zijn doorspekt met ideologische doelen en provocaties. Activisten, zoals de Somalische Ayaan Hirsi Ali, gaat het blijkbaar alleen maar om toespitsing, overdrijving, generalisering en belastering. En daarmee zijn zulke geschriften inhoudelijk overbodig en vooral één ding: nutteloos.

Als hun onderwerpen het doel al niet voorbijschieten, ze zijn alles andere dan nieuw. Zelfs Hamed Abdel-Samad´s verdedigers geven toe dat de kern van zijn “kritiek” heel oud is. Welnu, dat is het punt met zulke boeken: Leken of apologeten beschouwen ze als baanbrekend, terwijl veel dingen al lange tijd het onderwerp van controverses of zelfs al lang afgehandeld zijn. Omdat zakelijke discussies echter nuchter gevoerd worden, kennen zij alleen maar mensen, die zij ook willen kennen. . .


(www.zeit.de)

Daarop post Samad op zijn Facebook-site:

Beste Lamya Kaddor, neem me niet kwalijk alsjeblieft!

Denk je nu echt serieus dat mijn islamkritiek het leven van miljoenen moslims in Duitsland ondraaglijk maakt? Hoe kun je dit empirisch bewijzen? Heeft een moslim je verteld dat zijn baas hem ontsloeg nadat hij mijn boek gelezen had, of werd er ergens een moslim onthoofd waarbij als legitimering passages uit mijn boek geciteerd werden? Overdrijf je mijn effect niet een beetje? Dus, volgens jouw artikel ben ik, en zijn andere islamcritici het belangrijkste probleem, niet de terreur in naam van Allah; niet het onvermogen om kritiek te krijgen van veel moslims, niet de islamverenigingen, die moslims willen bevoogden, niet de ouders, die hun kinderen in naam van de religie eraan hinderen een door henzelf bepaald leven te leiden en niet die antimoderne islamitische theologie die in veel moskeeën wordt gepredikt? Wat was er het eerst? Dat allemaal of mijn islamkritiek? Waarom bega je dezelfde fout als zoveel moslims door de oorzaak en het gevolg om te draaien? Denk je dat wanneer ik stop met het schrijven van islamkritische boeken het moslims dan beter zou gaan en op minder afwijzing in Duitsland zouden stuiten?

Islamkritiek wordt in de islamitische wereld met gevangenisstraf, zweepslagen en in het ergste geval met de dood bestraft. Daar vechten liberale moslims tegen de fundamentalisten opdat dit niet meer het geval zal zijn, en riskeren daarbij vaak hun eigen leven. In het Westen wordt islamkritiek met het beschuldigen van “Islamofobie” afgeweerd. Het treurige is dat ook enkele liberale moslims hieraan deelnemen in plaats van te pleiten voor meer openheid en meer interne islamitische zelfkritiek. Geen wonder dat juist in het Westen het islamdebat vaak verzandt, omdat veel moslims, ook veel liberale moslims, bezig zijn met het oppoetsen van het islamimago en met het afweren van islamkritiek in plaats van zich bezig te houden met de door de islam zelf veroorzaakte problemen!

Beste Lamya, je beweert in je artikel dat ik “inmiddels de weg van de islamkritiek verlaten zou hebben” en “overwegend alleen nog maar met stemmingmakerij tegen moslims” bezig zou zijn. Kun je dat bewijzen? Waarom kun jij geen onderscheid maken tussen islam en moslims? Men kan mensen respecteren zonder alles waarin ze geloven als pakket mee te respecteren. De islam is een bundel dogma´s, ideeën en normen. Deze kan men bekritiseren, satirisch behandelen en zelfs haten, vooral delen van de islam die zelf democratie-vijandig zijn en haat tegen anders gelovigen en niet-gelovigen aanwakkeren!

Beste Lamya, wat jou betreft is islamkritiek alleen maar welkom als deze door moslims ter harte zouden worden genomen. Wat is dat voor aanmatiging? Hoe zit het met de Jezidi´s en de Oriëntaalse christenen? Hoe zit het met ex-moslims? Hoe zit het met mensen, die in naam van de islam dagelijks sterven of hun bestaan kwijtraken? Hebben zij deze islamkritiek niet nodig? Mogen zij deze islamkritiek niet uitoefenen?

Beste Lamya, je ziet dat ik, in tegenstelling tot jou, op de inhoud van je artikel inga in plaats van algemeen te beweren dat niemand liberale moslims nodig zou hebben, gewoon omdat ik niet alle mensen ken, om maar te zwijgen van hetgeen ze nodig hebben!

In die zin, gefeliciteerd met de geboortedag van de profeet en vrolijk kerstfeest!

(www.facebook.com)

Bron: http://journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/25 ... ya-kaddor/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77987
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Ariel »

'Wilders slechtste politicus 2015'

Geert Wilders is de politicus die zich dit jaar in negatieve zin het meest heeft onderscheiden als het om de opvang van vluchtelingen gaat. Dat vindt Jos Wienen, burgemeester van Katwijk en bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) verantwoordelijk voor de commissie asiel en integratie.

"Als hij zegt 'grenzen dicht voor terroristen', dan denk ik wat een onzinnigheid", zei de VNG-voorman zaterdag in het programma Kamerbreed (AVROTROS) op NPO Radio1. "Er zijn gewoon mensen in dit land en daar moet je iets mee. Dat is geen kwestie van grenzen dicht. Bovendien vind ik het bijna tragisch voor mensen die op de vlucht zijn voor geweld en terroristen, dat ze vervolgens worden neergezet als terroristen."

Wat Wilders zegt, heeft effect op mensen, aldus Wienen. Hetzelfde geldt volgens hem voor sociale media. "Als ik zie wat daar nauwelijks gefilterd op mensen afkomt." De burgemeester noemde als voorbeeld een verhaal op Facebook over een fietsenwinkel in zijn stad waar drie buitenlanders met goedkeuring van de gemeente gratis elektrische fietsen kwamen afhalen. Het bleek volledig flauwekul.

De CDA'er Wienen, die met het kabinet spreekt over de opvang van asielzoekers, had ook nog een kritisch puntje over Mark Rutte. "Ik kan me voorstellen dat sommigen zeggen dat de premier wat ondubbelzinniger duidelijk zou moeten maken dat dit een taak is die we met z'n allen moeten doen." Wienen denkt dat de terughoudendheid van de premier samenhangt met het profiel van diens partij, de VVD.

bron
Wilders is op dit moment de enige politicus die het gevaar van islam benoemd, en die als hij ooit de kans krijgt, de islamisering van Nederland tegen kan houden. Dat Wientjes de CDA burgemeester hem de grond in trapt begrijp ik. Hij heeft juist zo'n leuk bijbaantje kunnen bemachtigen als commissaris asiel en integratie. Dat brengt leuk geld op, en dat geld wil hij niet kwijt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21589
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door King George »

Die man Jos Wienen is toch wel het Verdriet van Katwijk. Wat is er toch gebeurd in gemeenschappen die eens bekend stonden om hun gezonde arbeidsmoraal?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Ali Yas »

King George schreef:Die man Jos Wienen is toch wel het Verdriet van Katwijk. Wat is er toch gebeurd in gemeenschappen die eens bekend stonden om hun gezonde arbeidsmoraal?
Deze Jos Wienen is geboren en getogen in de Bible belt. Zijn mensbeeld is gevormd door wat hij daar zoal aantrof, en ondanks wat die mensen in de kerk over zichzelf te horen krijgen, zijn die de kwaadste niet. Waar hij (daarom?) moeite mee heeft is te geloven dat er hele volksstammen zijn die niet deugen, vooral niet als die volksstammen "vrome gelovigen" heten. Die ontkenningsfase kan nog lang duren.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Schäuble noemt AfD “sukkels” en “idioten”

Geplaatst op 27 december 2015

Afbeelding
De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble (CDU) en Frauke Petry van de AfD.

Nadat vicekanselier Sigmar Gabriel (SPD) alle niet regimegetrouwe burgers van Duitsland “tuig”, de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Sachsen, Markus Ulbig (CDU), Pegida-aanhangers “ratten” en Cem Özdemir (Groenen) hen “gespuis” hadden genoemd, heeft ook de Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble (CDU), een “troetelnaam” gevonden voor een door hem ongewenste groep in de samenleving.

Hij is blijkbaar bang dat de AfD in het Duitse parlement zou kunnen terechtkomen. En daarom is hij op zoek naar oplossingen en vond als beste medicijn om ervoor te zorgen dat de AfD niet in het parlement zou komen: de “zorgen van de burgers op te lossen en niet de leuzen van de idioten”. Hij zou persoonlijk alles in het werk stellen om te voorkomen dat AfD in het parlement zou komen, aldus Schäuble.

De zorgen van de burger oplossen zou alvast een goed begin zijn, maar dan zou de CDU zich in de allereerste plaats moeten ontdoen van de eigenlijke oorzaak van de meeste problemen in het land – bondskanselier Angela Merkel.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/27 ... n-idioten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

AfD-kiezers: “Dat zijn echt antidemocraten”

Geplaatst op 3 januari 2016

Afbeelding

Wordt het verkiezingsjaar 2016 een succes voor de AfD? Van een toename van het aantal stemmen voor de partij zou geen sprake zijn, zei de chef van het opinieonderzoeksinstituut “Forsa”, Manfred Güllner (SPD!), tegenover Deutschlandfunk. AfD-kiezers zouden “geen normale mensen” zijn, maar antidemocraten. Het eigenlijke probleem ziet hij in de niet-stemmers.

De successen van de AfD bij voorgaande verkiezingen zouden slechts een “optische groei” zijn, aldus Manfred Güllner (kleine foto). De partij zou niet meer kiezers hebben gekregen, zei de chef van het opinieonderzoeksinstituut Forsa tegenover de DLF. Alleen door de lagere verkiezingsopkomst zou de partij procentueel groter hebben kunnen worden. Wanneer men de Oost-Duitse deelstaten buiten beschouwing zou laten, dan zou de partij in de resterende deelstaten onder de 4% liggen.

AfD-kiezers “geen normale mensen”
Bij de kiezers van de AfD zou het volgens alle data die men zou bezitten, gaan om een “bruin bezinksel”, dat men niet zou mogen bagatelliseren. Twee derde deel van deze kiezers zouden het democratische systeem in Duitsland afwijzen. Deze groep zou men in de rechterhoek moeten plaatsen en verachten. “Men mag hem niet ´salonfähig´ maken.”

Het eigenlijke probleem ziet de Forsa-chef in de niet-stemmers. Niemand zou zich om hen bekommeren. Deze mensen zouden niet radicaal stemmen, maar uit frustratie thuisblijven. Ze zouden graag willen dat er minder minderheidseisen in het middelpunt van de publieke discussie zouden staan, maar meer hun zorgen en problemen. Deze groep zou men niet in over één kam mogen scheren met radicale kiezers.

Bron: www.deutschlandfunk.de

Door: Sandra Schulz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/03 ... emocraten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

SPD-chef noemt AfD “openlijk racistisch”

Geplaatst op 17 februari 2016

Afbeelding
Sigmar Gabriel, de voorzitter van de “sociaaldemocratische” Duitse SPD.

De SPD-voorzitter Sigmar Gabriel blijft op confrontatiekoers tegenover de AfD. In een interview met de krant “Die Rheinpfalz” noemde hij de partij “openlijk racistisch”. De AfD zou een “volkse samenleving” willen, die op uitsluiting zou berusten.

“Dat herinnert fataal aan het politieke vocabulaire van de jaren-20 en de jaren-30 van de vorige eeuw”, zei Gabriel en trok daarmee een parallel met de Republiek van Weimar en de nationaalsocialistische dictatuur. Daardoor niet gehinderd, stijgen de peilingswaarden van de AfD in het hele land: in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern tekent zich bijna zeven maanden voor de deelstaatverkiezingen een eclatante machtsverschuiving af. De AfD behaalt volgens een actuele peiling bij de eerste poging 16% van de stemmen, de SPD stort van 35,6% (2011) in elkaar naar nog maar 22%.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/02/17 ... acistisch/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Wilders en Zijlstra tussen massamoordenaars op poster

Leefbaar boos over opruiende flyer moskee

Maarten Ritman, wo 24 feb 2016

Afbeelding

ROTTERDAM - Alle banden tussen de Essalam moskee en de gemeente Rotterdam moeten per direct worden verbroken. Leefbaar Rotterdam roept burgemeester Ahmed Aboutaleb een eind te maken aan de samenwerking.

Al jaren stoort de partij zich aan de houding van de mensen die de dienst uitmaken in de moskee. ,,Terwijl het een partner van de gemeente is in de strijd tegen radicalisme’’, verzucht raadslid Tanya Hoogwerf.

Gisteren was er de druppel die de emmer deed overlopen. Komende zaterdag wordt een jongerenavond gehouden in de moskee voor ‘weerbare moslims’. In de aankondigingsposter worden Geert Wilders, Halbe Zijlstra en onder meer Ahmed Marcouch tussen ‘massamoordenaars’ weggezet zoals Anders Breivik.

,,Hoe kun je zo’n lont in een kruitvat stoppen? Hoe haal je het in je hoofd om in de kwetsbare tijd waarin we nu leven zo’n vergelijking te maken? Hiermee zeggen ze simpelweg tegen alle jongeren dat iedereen die kritiek op je heeft een terrorist is’’, stelt Hoogwerf.

Al snel ontstond grote ophef nadat de poster bekend werd. Imam Azzedine Karrat van de Essalam moskee snapt de ophef niet en liet weten: ,,Op de flyer staan tien foto’s die juist een divers palet aan personen laten zien die op enige wijze kritiek hebben geuit of zich hebben afgezet tegen de islam of een deel van de islamitische gemeenschap.’’

Toch is er genoeg reden voor de organisatoren om de afbeelding op de oproep terug te trekken. Een van de sprekers, Nourdeen Wildeman: ,,Natuurlijk vinden we het jammer dat de flyer een verkeerd beeld heeft opgeroepen. Daarom hebben we hem weer ingetrokken.’’

Maar daar neemt Leefbaar Rotterdam geen genoegen mee, zegt Hoogwerf. ,,Het is iedere keer weer een grens waar ze overheen gaan, zonder dat ze teruggefloten worden. Daarom vragen we de burgemeester alle banden met de Essalam moskee te verbreken.’’

Al vaker kwam de moskee niet positief in het nieuws, weet Hoogwerf. ,,Neem de komst van Soliman naar de moskee, met zijn extreme standpunten over de positie van Joden en vrouwen zoals zijn mening dat je vooral een vrouw moet slaan. Of de gewenste samenwerking met Tariq Ramadam.’’

Ze snapt niet waarom de gemeente de moskee als serieuze partij ziet om radicaliserende moslimjongeren op het rechte pad te krijgen. ,,De directeur van de Essalam moskee is direct verbonden is aan Centrum de Middenweg. Daar is recent nog een bijeenkomst geweest waarin werd uitgelegd waarom het verbieden van salafisme een slecht plan is. In datzelfde centrum is de haatprediker Quick welkom, die overal zijn mening verkondigt dat verzet tegen homo’s niet alleen met het woord kan.’’

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Dhana »

Mijn lieve hemel!!! Nog meer weerbare moslims??? Heeft de wereld daar al niet genoeg de handen vol aan?
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50378
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Sachsen: Viceminister-president Dulig (SPD) ziet “Pegida-neigingen” bij de politie

Geplaatst op 3 maart 2016

Afbeelding

Hij zou zich afvragen “of de sympathieën voor Pegida binnen de politie van Sachsen groter zijn dan gemiddeld in de bevolking”, aldus Dulig in een gesprek met het weekblad “Die Zeit”.

De viceminister-president van de Duitse deelstaat Sachsen, Martin Dulig (SPD), heeft kritiek op sympathieën voor Pegida binnen de politie van Sachsen. Hij zou zich afvragen “of de sympathieën voor Pegida binnen de politie van Sachsen groter zijn dan gemiddeld in de bevolking”, aldus Dulig in een gesprek met het weekblad “Die Zeit”. Bij de politie van zijn deelstaat zou “grote inhaalbehoefte op het gebied van interculturele competentie en de cultuur van leiding geven” bestaan.

Na de jongste aankondiging van de minister-president van Sachsen, Stanislaw Tillich (CDU), om weer meer politieagenten aan te stellen, zei Dulig: “We hebben niet alleen een kwantitatief probleem bij de politie, maar ook een kwalitatief.” Hij zou vaak door burgers gevraagd worden wat er eigenlijk geleerd zou zijn van de onlusten van Heidenau in de zomer van 2015. “Deze vraag stel ik mezelf ook: wat heeft de politie van Sachsen sinds Heidenau geleerd”, vroeg Dulig. “Ik vraag me serieus af of de situatie-inschattingen van leidende politiemensen en de binnenlandse veiligheidsdienst in ons land altijd adequaat zijn.”

De SPD-politicus had concrete kritiek op de politiechef van Chemnitz, die in de zaak Clausnitz enkele van de “vluchtelingen”, die belegerd werden in een bus, onmiddellijk tot daders verklaard zou hebben. Dulig: “Waarom heeft dat geen consequenties?” Op de vraag of hij met het oog op zijn kritiek nog vertrouwen zou hebben in de minister van Binnenlandse Zaken van Sachsen, Markus Ulbig (CDU), antwoordde Dulig: “Ik stel alleen maar vragen, waarop ik nog geen bevredigende antwoorden heb gehoord. Wie in Sachsen minister van Binnenlandse Zaken is, bepaalt in de coalitie de CDU.” Dulig is partijvoorzitter van de SPD en minister van Economische Zaken in Sachsen. Zijn partij regeert in de deelstaat als junior-partner in een grote coalitie met de CDU.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/03 ... e-politie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42896
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Mahalingam »

In bovenstaande wordt gemeld:
"...de onlusten van Heidenau in de zomer van 2015."
Dat is dit:
http://www.nu.nl/buitenland/4111729/gew ... enau-.html
Gewonden bij nieuwe rellen in Heidenau
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie