Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Schokkend: politiek-correcte horror op Britse universiteiten

'You don’t get education, you get re-education, Soviet style'

Bert Brussen: 26-11-2014

Bindende leestip voor iedereen die zich (terecht) zorgen maakt om voortsluipende politieke-correctheid. Tevens leestip voor iedereen die halstarrig blijft volhouden dat de politieke-correctheid ‘echt niet weer in opkomst is’, zoals sommige Volkskrant-medewerksters zichzelf en hun publiek wijsmaken.

In de Britse The Spectator verhaalt een, kennelijk enigszins conservatieve, debater over zijn ervaringen met ‘free speech’ op Britse universiteiten, waaronder enkele van de welbekende prestigieuze. Die free speech is er niet meer. Waren universiteiten ooit het terrein voor openmindend kennis nemen van elkaar middels discussie, debat en uiten van meningen, nu zijn de universiteiten onder druk van ‘minderheidsgroeperingen’ en policor lobbygroepjes veranderd in ‘safe zones’ waar helemaal niemand ook maar een haar zal worden gekrenkt. Dus ook niet door middel van een andere mening of, oh horror, zoiets abject als de verkeerde muziek.

Bij wie dacht dat alleen de Taliban muziek verbiedt zullen de nekharen na lezing van dit artikel ten berge rijzen.

Blurred Lines
En voor wie dacht dat we in Nederland al diep zijn gezonken met de Zwarte Piet-discussies, cabaretiers die hun excuses aanbieden na een slechte negergrap, Gordon die na een opmelking ovel Chinezen wordt gesloopt door Vara-leden of verplichte vleesloze dagen in universiteitskantines is deze beschrijving van Britse universiteiten een eyeopener. En een beangstigende blik in de toekomst.

Zo is het nummer Blurred Lines van Robin Thicke op 20(!) universiteiten verboden. Want te vrouwonvriendelijk en te onzedelijk. Op sommige universiteitsbibliotheken is het tabloid The Sun weggecensureerd. De blote meisjes van pagina drie zouden er namelijk wel eens voor kunnen zorgen dat de hitsige studentenjongens vrouwen gaan verkrachten. Want ja, verkrachting dat komt door foute muziek (zoals het levensgevaarlijke genre ‘rap’) en andere intolerante zaken in onze cultuur die eigenlijk gewoon verboden zouden moeten zijn. Uiteraard is ook Nietzsche verboden, werd het de auteur van dit Spectator-artikel in kwestie onmogelijk gemaakt om te debatteren over abortus omdat ‘mannen daar niets over hebben te zeggen’ volgens boze feministes en worden eerstejaars geacht deel te nemen aan een gelijkheid- en diversiteitstraining in een tolerantiekamp (ja, dat was ooit gewoon nog satire in South Park...). Oh, en mannen moeten uiteraard van alles leren over vrouwelijke seksualiteit, want ze zijn eigenlijk per definitie al verdacht van verkrachting. Bovendien mogen de mannen zich niet meer zo seksistisch en macho gedragen. Doen ze dat wel dan worden ze gedwongen excuses te maken.

De auteur noemt deze ultra-intolerante ‘pro-tolerantie’ studenten zogenaamde ‘Stepford students’. In Nederland heten ze gewoon hipsters.

Political correctness by stealth
Ze zijn het spiegelbeeld van de generatie die zich luidkeels ontworstelde aan alle regels van kerk en staat, een uitputtend beroep deed op alle vormen van vrijheid.

De verwende rubberentegelgeneratie van hedendaagse studenten is een product van een strijd tegen politieke-correctheid die uiteindelijk een geheel nieuwe vorm van politieke correctheid op zich is geworden.

Of, zoals de auteur het zelf geniaal samenvat: “We’re witnessing the victory of political correctness by stealth. We seem to have nurtured a new generation that believes its self-esteem is more important than everyone else’s liberty. At British unis in 2014, you don’t just get education — you also get re-education, Soviet style.”

Lees, huiver en bedenk uzelf dat het hier gaat om een komende generatie van hoogopgeleiden die straks een land, een maatschappij en een cultuur zullen besturen.

http://politiek.thepostonline.nl/2014/1 ... rsiteiten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Duitsland in de greep van de zelfdestructie

Door Joost Niemoller, 1 september 2015

Wie zich ergert aan het politiek correcte klimaat in Nederland, moet maar eens een weekje naar Duitsland. Het kan allemaal nog veel erger. Ik zit hier nu even, en kan alleen nog zachtjes het hoofd schudden over zoveel zelfhaat, dommigheid, drang tot oppervlakkige ‘goedheid’ en zelfdestructie. In het Duitse volk is een diepe drang ontstaan zichzelf op te heffen en op te gaan in de grauwe onderklasse die het Midden Oosten bevolkt, Afrika, de Balkan. De toekomst van Duitsland is een Duitsland zonder Duitsers.

In de Duitse media is geen enkele ruimte meer voor een tegengeluid. In de Duitse politiek is geen Farage, Le Pen of Wilders opgestaan. Een verstikkend dek van zelfvernietiging heeft het land in de greep. Er is geen ontsnappen mogelijk.

Het begint ermee dat men met samengeknepen billen naar het taalgebruik kijkt. Dat is een ideale hobby van links, en een goede methode om de werkelijke discussies uit het openbare debat te duwen. Zo zei een Duitse minister in een talkshow dat een zwarte schlagerzanger een ‘wonderbaarlijke neger’ was, en dat bedoelde hij uiteraard positief, maar er ontstond, aldus de media, een golf van woede over, het werd een enorm ding. Nu heeft de neger in kwestie, die ook nog eens Blanco heet, verklaard dat hij niet boos is, daar komt die minister dan nog maar net mee weg. Al had hij volgens Blanco beter ‘gekleurde’ kunnen zeggen. Waarom? Daarom. En denk maar niet dat er over deze affaire in de berichtgeving ook maar een greintje ironie zou doorklinken.

Blijmoedig trekt de Duitse regering nu weer bijna vier miljard extra uit voor de sociale kosten die men graag wil maken voor de opvang van bijna een miljoen vluchtelingen.

Overal weet men nu dat Duitsland het beloofde land is waar de eurobiljetten aan de bomen groeien voor al die arme ‘vluchtelingen’ die geen dag meer in het levensgevaarlijke Hongarije willen blijven. De Hongaarse politie heeft vandaag het station in Boedapest moeten ontruimen vanwege de bestorming van de treinen naar Duitsland. Dit klinkt als een overdreven film. Maar het is echt.

Ook bij dit soort berichten gaat er in de media geen lichtje branden dat het wellicht niet gaat om ‘vluchtelingen’, maar om illegale immigranten, die gewoon willen genieten van een uitkering en daarmee de motor van de Europese economie onderuit zullen trekken.

Het is de hysterische zelfvernietingingsdrang die maakt dat Duitsland schreeuwt om meer, meer, meer, maar als andere EU landen in Oost-Europa, waar nog wel enig gezond verstand heerst, Merkel de schuld geven van de gigantische aanzuiging die hiervoor ontstaan is, werpt de bondskanselier dat op de haar bekende dommige wijze van zich af. Merkel op haar beurt bekritiseert nu weer Hongarije omdat die de treinen met illegalen doorlaat, die zelf allemaal aangeven naar het beloofde Ondergangsland te willen.

Dat zijn geen vluchtelingen. Dat is een bezettingsmacht. Maar tot de botte, schuldbewuste koppen van de meeste Duisters lijkt dat niet meer door te kunnen dringen.

Duitsers zijn lemmingen geworden, rennend naar een door henzelf gegraven afgrond. Ooit zullen de laatste overgebleven Duitsers met net zoveel onbegrip naar deze tijd kijken als ze nu doen naar hun rol in WOII.

http://joostniemoller.nl/2015/09/duitsl ... estructie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Fool’s Overture

02/09/2015, rommel

(Door: Roger Sahlström – Vertaling: rommel)

Waarom zijn er een aantal kwesties die niet in vraag gesteld of bekritiseerd kunnen worden? De situatie die op dit moment in Zweden heerst doet sterk denken aan de voormalige Sovjet-Unie of die tijd dat de kerk nog macht had over mensen en gemeenschappen. De leer van de kerk in twijfel trekken leidde tot verkettering en in veel gevallen tot de dood.

Vandaag de dag is het terug. Sceptisch zijn of kritische vragen stellen over feminisme, islamisme, of immigratie, en je wordt gebrandmerkt als een vijand, een idioot, een lasteraar. Zo was het ook in de voormalige Sovjet-Unie. Als je je verzette tegen de toenmalige gedachte van de perfectie en superioriteit van het communisme kon je in een strafkamp belanden, en in het ergste geval vermoord worden.

In de voormalige communistische staten is uitbundig gemoord. Meer dan 100 miljoen mensen zijn vermoord opdat de communisten konden bewijzen dat hun politieke concept perfect was. Totalitaire ideeën hebben de neiging over veel lijken te gaan. God zij dank zijn er in Zweden nog steeds geen strafkampen gebouwd voor politieke dissidenten. Maar de heersende waarheidsvertellers zitten bovenop hun macht en vervolgen brutaal de ketters. Onderwerp je aan het idee dat massa-immigratie een zegening is, anders verketteren we je. En de Zweedse media heeft allang geleden duidelijk gemaakt waar het staat.

Als je niet het feminisme toejuicht ben je een vrouwenhater en verantwoordelijk voor alle verkrachtingen van vrouwen. In de wereld van feministen zijn mannen schuldig aan alles. De nazi’s hadden het zelfde idee over joden en zigeuners. Nazi’s geloofden dat joden en zigeuners schuldig waren aan al de problemen in de wereld en het beter was dat ze verdwenen. Diezelfde gedachte vindt nu plaats onder veel feministen en anti-racisten die het multiculturele project met liefde omarmen.

De geschiedenis van de mens heeft meer van die periodes meegemaakt waar leermeesters dachten de absolute waarheid in pacht te hebben. Hun gedachtes zijn uitgebroed in een intellectuele perfectie. Dat mag niet aan getwijfeld worden. Ze hebben de absolute waarheid in pacht. Maar ze hebben het totaal abuis. Meningen, standpunten, en zienswijzen moeten constant in vraag worden gesteld. Die moeten uitgedaagd worden. Er bestaat geen absolute perfectie wat betreft maatschappelijke opbouw. Tenzij we allemaal exact hetzelfde denken.

Zweden is nu bezig met het wandelen op politiek correct drijfzand, en op weg naar een anti-democratische sinkhole. De politiek correcte kerk die aan de touwtjes trekt is serieus van mening dat de vrijheid van mening ingeperkt moet worden. Nu bereiken we een niveau wat werkelijk beangstigend wordt. Om het gelijk te krijgen in hun waanvoorstellingen moet een verbod worden opgesteld voor andersdenkenden.

Peter Wolodarski van DN wil de vrijheid van meningsuiting beperken. Met in zijn voetspoor de ombudsman van de Zweedse pers Ola Sigvardsson. Onze vrijheid van mening moet begrensd worden.

Een collectieve waanzin is weer op het punt om tevoorschijn te komen. Dezelfde mechanisme, methode, en gelijke haat. En helaas zal het precies zo eindigen als in het verleden, wanneer mensen vastzitten in een collectief idee, met als gevolg veel leed en doden.

Wanneer verdedigers en voorstanders van islamisme, feminisme, multiculturalisme aanspraak maken als enige eigenaar van de waarheid. Maar ze zijn niet de eigenaars van de enige waarheid. En ze zijn niet in het bezit van het gelijk van moraal of goedheid. Het zijn slechts mensen die in twijfel moeten worden genomen. Die je met democratische middelen kan bestrijden.

Bron: http://fnurra.com/2015/09/01/ett-kollek ... fram-igen/

https://rommelig.wordpress.com/2015/09/02/1732/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 19172
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door mercator »

Wat nu aan het gebeuren is in Duitsland zal zelfs nog ERGER uitpakken dan het nazisme. Na 1945 duurde het een paar luttele jaren en de Duitsers stonden er weer als wereldmacht. Omdat de nazi's slim en patriottisch genoeg waren om de Duitse beschavingsstructuren intact te laten.
De miljoenen allochtoonse barbaren die nu op weg zijn naar Duitsland zullen dat NIET doen en dan is t over en uit met Duitsland.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Een belangrijk element in het politiek-correcte wereldbeeld is de mythe van 'extreemrechts'. Esther Voet is gefrustreerd omdat haar politiek correcte wereldbeeld niet lijkt te kloppen.
Esther Voet: Jammer dat ‘extreemrechts’ niet gewelddadiger is?

7 september 2015

Dat Esther Voet, voormalig directeur van het CIDI, ze niet helemaal op een rijtje heeft blijkt wel uit het feit dat ze niet langer directeur van het CIDI is vanwege ‘een verschil van inzicht’. Beter gezegd, Voet’s heeft totaal geen enkel inzicht.

Ondanks dat ik zeer sympathiek sta jegens de Joodse zaak en Israël in het bijzonder knapte ik volledig af op Esther Voet. Mevrouw Voet vond het nodig om samen, onder de paraplu van het CIDI, met moslims te strijden tegen ‘moslim-discriminatie’. Precies dezelfde moslims die het leven van Joden onmogelijk probeert te maken. Voet’s meende echter dat er parallellen zouden zijn tussen de Jodenhaat van toen (en nu) en ‘moslimhaat’ zo niet ‘islamofobie’. Daar was Voet’s zo druk mee en ging daarin zover dat ik haar verweet met de oprichting van een ‘nieuwe Joodsche Raad’ bezig te zijn. Joden zijn geen moslims, en moslims zijn geen Joden. Moslims zijn veeleer qua antisemitisme met nazi’s te vergelijken. Het virulente antisemitisme zit buitengewoon diep verankerd in de islam en dus ook moslimgemeenschap.

Daarnaast was en ben ik ook van mening dat mevrouw Voet zich teveel laat leiden door linkse, zo niet extreemlinkse, propaganda en misleiding. Het zogenaamde ‘extreemrechts’ neemt onder druk van deze linkse propaganda en misleiding fabelachtige proporties aan. Alsof het vermeende ‘extreemrechts’ hét grootste gevaar voor Joden én moslims zou zijn. Dat terwijl het juist links, en zeker extreemlinks en moslims, zijn die diep antisemitische sentimenten hebben en ook in praktijk vele malen gevaarlijker zijn dan het totaal buiten proporties opgeblazen zogenaamde ‘extreemrechts’.

Mevrouw Voet, die inmiddels wat genezen lijkt te zijn van haar adoratie voor ‘zielige gediscrimineerde moslims’, keek zo nadrukkelijk naar ‘rechts’ dat zij totaal niet wenste te onderkennen dat het echte gevaar van links en moslims komt.

Dat Esther Voet van deze obsessie met de vermeende ‘extreemrechtse dreiging voor Joden maar bovenal voor moslims’ nog altijd niet volledig genezen blijkt te zijn bleek uit een artikel dat zij vandaag publiceerde op het zeer nadrukkelijk ‘brave’ randje van politiek correcte zogenaamd ‘rechtse’ blog Jalta. Daar valt namelijk, te midden van een, voor Voet redelijk kritisch artikel, over de huidige tsunami aan migranten de volgende onderstaande quote te lezen:

Afbeelding

Euhm... u zegt? Dus een Turkse moslim steekt zijn huis in de fik waarbij zijn hele familie omkomt en mevrouw Voet vind het jammer dat ze deze moorden niet op het conto kan bijschrijven van ‘extreemrechts’ dan wel zogenaamde ‘neonazi’s’? Mevrouw Voet had liever gezien dat de Turkse familie uitgemoord werd door ‘neonazi’s’? Waarom dan?

Goed, dat mevrouw Voet en vriend Hans Polak een enorme bok schoten met hun ‘spontane actie’ en initiatieven klopt als een zwerende vinger. Dat had ook een heel groot leermoment moeten zijn voor zowel Voet, Polak en mede-bleeding hearts. Het is namelijk bepaald niet voor het eerst, en zeker niet voor het laatst, dat moslims hun eigen huizen, bedrijven en moskee’s bekladden, vandaliseren, in de brand steken en vervolgens ‘islamofoben’ de schuld geven. Juist mevrouw Voet, die zegt erg begaan te zijn met Israël, zou bekend moeten zijn met de islamitische propaganda methodieken. Er is, in ’t geval van het ‘conflict’ met de ‘Palestijnen’ zelfs een term voor bedacht. Namelijk ‘Pallywood’!

Ook veel, zo niet alle, vermeende ‘extreemrechtse’ aanvallen en brandstichtingen in Duitsland op asielzoekerscentra blijken door asielzoekers zelf gepleegd en geënsceneerd te zijn en soms is er sprake van gewoon een dom ongeluk.

Het is een met name linkse Pavlovreactie om bij ieder incident met Joden of moslims direct te wijzen richting ‘extreemrechts’ en daar vervolgens, nog voor de brand onder controle is of het incident is onderzocht, allerhande conclusies uit te trekken over het vermeende ‘grote en groeiende gevaar van extreemrechts dan wel van neonazi’s’.

Het CIDI, maar ook diverse linkse en extreemlinkse organisaties waaronder de organisatie die het Anna Frankhuis annexeerde, leggen graag hun oor te luisteren bij extreemlinkse fascisten en terroristen van o.a. Kafka en Antifa. Deze schimmige gewelddadige organisaties hebben er alle belang bij, al was het maar om ideologische redenen, om het bestaan van ‘extreemrechts’ en ‘neonazi’s’ volledig buiten proporties op te blazen. Dit terwijl het, zo blijkt telkens weer, om volstrekt marginale vooral vredige groepen verdwaalde idioten gaat die procentueel niet eens uit te drukken valt.

Het zou mevrouw Voet sieren om, als zij dan toch de spreekbuis uit wil hangen voor Joods en islamitisch Nederland, zich eens te gaan verdiepen in de materie waar zij zo graag een mening over wenst te hebben en de zaken eens in de juiste context te plaatsen. Daarmee voorkomt ze in ieder geval dat ze bizarre uitspraken doet zoals in haar column.

http://personanongrata.nl/esther-voet-j ... adiger-is/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:Een belangrijk element in het politiek-correcte wereldbeeld is de mythe van 'extreemrechts'. Esther Voet is gefrustreerd omdat haar politiek correcte wereldbeeld niet lijkt te kloppen.
In die wereld zijn er alleen middenpartijen en extreemrechtse partijen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Het parallel universum van de Zweedse dagbladen

Geplaatst op 12 september 2015, door rommel

Gisterochtend schreeuwde de krant Aftonbladet verbaasd in zijn aanhef: “Ondanks vluchtelingencrises – nieuwe recordcijfers voor de Zweden Democraten. Steun van de bevolking inzake de vluchtelingenvraag wordt niet weerspiegeld in de publieke opinie.” De formulering is zowel komisch als tegenstrijdig, maar geeft goed weer hoe de gedachtegang werkt in het parallel universum van de redactie van een Zweedse krant.

De achtergrond van de verbijstering van Aftonbladet is een nieuwe opiniemeting van Inizio waaruit blijkt dat de Zweden Democraten (S.D.) de Moderaterna (Conservatieven) gepasseerd is, en nu de tweede grootste partij is. Dit komt voor Aftonbladet als een grote schok. De waarheid is natuurlijk dat er geen grote steun van de bevolking bestaat voor de massa-immigratie. Ondanks aanhoudende campagnes van de media in de laatste weken wil een meervoud van de Zweedse bevolking minder immigranten ontvangen, niet meer. Steeds meer Zweden beginnen ook te beseffen dat de hulpmiddelen gericht moeten worden aan vluchtelingen in globale vluchtelingkampen. Mensen helpen door ze in Zweden op te vangen is niet duurzaam voor Zweden, of voor de overweldigende meerderheid die in de vluchtelingkampen moeten achterblijven.

Gisteren presenteerde Sentio ook haar laatste opiniepeiling. S.D. is weer de grootste partij en slaat een nieuw opinierecord met 26,5 procent. De S.D. doet het goed, terwijl de andere partijen niets doen. Jimmie Åkessons (partijleider van de Zweden Democraten) verklaring voor het succes van de voortgang van de S.D. in de opiniepeilingen is daarom meer geloofwaardiger dan de gissingen van de gevestigde media: “Al meer dan een week lang staat het vluchtelingenvraagstuk hoog in de media-agenda. Dit heeft bijgedragen aan de steun voor een partij die het beste vluchtelingenbeleid heeft.”

Maar er zijn andere mensen die zich in hetzelfde universum bevinden als Aftonbladet. Zoals Stefan Löfven bijvoorbeeld (partijleider van de Zweedse sociaaldemocratische arbeiderspartij). De Zweedse minister-president blijft stug doorgaan met het vernietigen van de Zweedse samenleving. Gisteren verkondigde hij dat alle gemeentes wettelijk gedwongen worden om personen op te nemen die naar Zweden immigreren. De tijd dat niet sociaaldemocratische bestuurde gemeentes zich kunnen onttrekken aan de culturele verrijking is voorbij.

Löfven verdedigt zijn dictatoriale inmenging in het lokale zelfbestuur met het argument dat de overheid meer geld zal injecteren in de gemeentes die de vluchtelingenstroom moeten opnemen. Meer geld naar gemeentes om de staatsdwangmethode te accepteren, maar dat maakt geen verschil. Het is nog steeds hetzelfde Zweedse belastinggeld wat verdwijnt uit bejaarden- medische zorg, school, defensie, en toekomst voor Zweedse families, om in de portemonnee van mensen uit vreemde landen te doen belanden.

Alleen diegenen die in het parallel universum van Aftonbladet leven zal in de overtuiging zijn dat dit gaat werken.

Bron: http://samtiden.nu/20129/i-kvallstidnin ... universum/

http://www.vrijechroniqueurs.nl/het-par ... dagbladen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
Meer geld naar gemeentes om de staatsdwangmethode te accepteren, maar dat maakt geen verschil.
Een sigaar uit eigen doos dus. Behalve als je als gemeente niet meedoet, dan betaal je het bedrag dat andere gemeenten nominaal (maar niet werkelijk) krijgen. Een boete voor tegenstribbelende gemeenten dus.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 41939
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Mahalingam »

Mia Sliwinski, een raadslid van de partij LEF Nissewaard twitterde:

,,Grote kraan op Moskee in Mekka gevallen. Zeker 60 doden en 80 gewonden. Karma is a bitch! #9/11",

Nu hadden wij elders op het forum (draadje over arabië) al over 9/11 en die op de Grote Moskee van Mekka omvallende bouwkraan . Over de Godin Electra en over Bin Laden.
Dat is heel politiek incorrect.
Mia krijgt dan ook de wind van voren. Zij zegt:
,Klaarblijkelijk heb ik met mijn post over het ongeluk in Mekka mensen beledigd. Met mijn opmerking dat 'karma een bitch is' bedoel ik dat het lot harteloos kan zijn. Niets meer en niets minder. Natuurlijk wens ik niemand dood. Mocht ik op welke manier dan ook mensen met mijn post hebben gekwetst, dan spijt mij dat."
Mia is als raadslid ontslagen.
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/a ... itch.dhtml

In dit artikel staat ook dat zij docent bij het Comenius College in Capelle aan den IJssel is. Dat deed mij hopen dat de kwestie opgeklaard was want anders..
Geroyeerd raadslid na 9/11-tweet door school geschorst
De leiding van het Comenius College in Capelle aan den IJssel heeft vandaag docente Mia Sliwinski voor een week op non-actief gezet. Daarmee wil de school 'rust creëren' nadat een tweet van de inwoonster van Spijkenisse voor grote commotie zorgde. [...]
De schoolleiding wil deze week in gesprek met haar gaan. Rector Hans Neven zegt al meerdere mails van verontwaardigde ouders te hebben ontvangen. Volgens diverse leerlingen is Sliwinski heel geliefd als docente Nederlands.
http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/a ... orst.dhtml
Die verontwaardigde ouders hebben bloed geroken. Als ze doordouwen dat zit ontslag aan te komen. En wie weet wel een Berufsverbot. Want weet je, leraar en slechte invloed op plooibare kinderzieltjes, dat mag niet.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76579
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Ariel »

Er is ook een Facebook pagina aangemaakt, waar deze vrouw door de mohammedaanse gemeenschap gestenigd wordt. Wat een schuimbekkende drama Queens zijn moslims. Triest om te zien dat wat braindead Nederlandse moslim vrienden haar net zo hard mee stenigen. Om je dood te schamen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41939
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Mahalingam »

Ja, ik lees het bij marokko.nl
De onderbuik van de Mohammedanen loopt weer eens leeg.
Ze zijn het er over eens dat ze Jood is en dat alleen is al voldoende reden om haar als lerares te diskwalificeren.
Dat ze vrouw is, dat is ook niet zo best.
http://nieuws.marokko.nl/38464/ophef-om ... luk-mekka/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Henrik Arnstadt vs Mikael Jalving

Geplaatst op 23 september 2015Op 17 september werd er een debat van een uur uitgezonden tussen vertegenwoordigers van globaal de Deense en Zweedse standpunten ten opzichte van het “vluchtelingenprobleem”. Het debat is in z’n geheel met Engelse ondertiteling (even inschakelen) hierboven te zien. Het voornaamste verschil in de Deense en Zweedse benadering werd goed zichtbaar in de korte discussie tussen Arnstadt en Jalving. De korte video die is gemaakt (met ondertiteling, zie onderaan dit artikel), heeft dan ook die titel. Arnstadt is een nephistoricus/commentator en “total nutcase” die zich richt op racisme en fascisme; Jalving is een bekende journalist en columnist van Jyllands Posten. Hieronder het transcript van de korte video:

Interviewer: U zegt dat racisme politiek correct is in Denemarken. Wat bedoelt u?

Arnstadt: Europa heeft geen vluchtelingencrisis. De vluchtelingencrisis vindt plaats in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Waar Europa aan lijdt, is het racisme. Racisme heeft weer greep op Europa. En we kunnen de problemen oplossen die tevoorschijn zijn gekomen in de strijd tegen racisme, omdat racisme vandaag de dag het probleem is, zoals het dat ook was in de periode tussen de twee wereldoorlogen.

Interviewer: Is Denemarken een racistisch land?

Arnstadt: Nee, er bestaan geen racistische landen, maar er zijn racistische normen en Denemarken is [daarin] verder gegaan dan andere landen.

Interviewer: En hoe kan je dat zien? Want wij benadrukken dat er in Denemarken open en vrij over de problemen die er zijn, wordt gesproken. We zeggen dat we geen racisten zijn, we zijn niet xenofoob, we discussiëren alleen maar over de problemen.

Arnstadt: Dit is wat ons van Denemarken onderscheidt. In Denemarken is de discussie afgelopen. Is het gesprek beëindigd. In Zweden zijn er nog fascistische stromingen, maar ook sterke democratische en antiracistische krachten. In Zweden hebben we een levendig debatklimaat over immigratie en racisme, terwijl het in Denemarken tot zwijgen is gebracht. (Hmm, ik heb een andere indruk – vert)

Interviewer: Maar u zegt dat vandaag de dag in Europa er geen, zullen we zeggen, geen vluchtelingencrisis of vluchtelingenprobleem is, maar dat er een probleem is met racisme.

Arnstadt: Absoluut, dat is wat er na het einde van de Koude Oorlog gebeurde. We zijn zo dom geweest dezelfde ideologie uit te proberen die tot de ramp van 1938-45 leidde.

Jalving: Europa en de Europese naties zijn een klinkend succes. De naoorlogse periode was voor de Europeanen een periode van ongelofelijke groei. Deze mensen (“vluchtelingen”), vooral de jonge, gezonde moslims, worden aangetrokken en willen deel hebben aan wat wij hebben gecreëerd en wat het (Europa) succesvol heeft gemaakt. Het zijn grotendeels etnisch-cultureel en politiek homogene natiestaten die dit succes tot stand hebben gebracht.

Interviewer: Is dit waar Henrik Arnstadt?

Arnstadt: Nu zijn we weer terug in 1938. In 1938 zou hij (Jalving) gepraat hebben over Joden die binnenkomen en over een Joodse invasie. Nu heeft hij de Joden met moslims verruild en die wat wij hebben opgebouwd, bedreigen. Morgen heeft hij het misschien weer over Joden, laten we niet teruggaan naar 1938. Laten we liever teruggaan naar 1943 toen de Denen na de Duitse nazi-invasie uit hun land moesten vluchten. Wat zouden de Denen hebben gezegd als de Zweden een bord hadden opgesteld dat ze in Zweden niet welkom waren. “Blijf waar u bent, we zullen u helpen waar u woont”. Het is dezelfde crisis toen als die we nu hebben. Maar ik denk dat we van de geschiedenis hebben geleerd.

Opmerking van vertaler: Ik begin, denk ik, te begrijpen wat Johan Westerholm bedoelt met: Henrik Arnstadt is een fenomeen. Alleen al de poging de Joden van 1938 te verruilen met de moslims van nu is wel erg doorzichtig en niet van toepassing. Arnstadt vermoedt achter elke boom een racist. De “Swedish Surveyor” heeft nog de volgende venijnige opmerking; omdat de Zweden het totale debat verloren, werd onder politieke druk het opgenomen programma op een laat tijdstip (minder kijkers) uitgezonden. Hoe dan ook; dit is blijkbaar het gangbare verhaal in Zweden, waar Arnstadt serieus wordt genomen, want anders had de Zweedse televisie (SVT) hem niet uitgenodigd.

Bron: (korte video): www.youtube.com

Vertaald uit het Engels door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/23 ... l-jalving/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Nederlandse schijnmoraal: Een Özdil is geen racist

Door Joost Niemöller, 7 oktober 2015

Afbeelding

Zihni Özdil is helemaal goedgekeurd in het Nederlandse politiek correcte wereldje. Hij geeft les op de Erasmus Universiteit. Er gaat een boek van hem verschijnen bij uitgeverij De Bezige Bij. Hij heeft een column in NRC Handelsblad. Hij wordt ademloos geïnterviewd door Vrij Nederland. En in De Correspondent. En op Joop.nl schrijft hij stukjes. Kortom, Özdil is een academische Turk met het stempel ‘ik deug’ op zijn voorhoofd. Zo heeft de elitepers het graag in dit land.

In interviews in Vrij Nederland zegt hij dan ook in de ogen van de politiek correcte elite zeer deugende dingen als:

Het racisme is ingebakken in de Nederlandse maatschappij, het zit de witte Nederlanders in de haarwortels.

Met andere woorden: Blanke Nederlanders zijn racisten. Allemaal. Ze kunnen niet anders dan racist zijn, want het is diep in hun gen verankerd.

Wat een meevaller voor Özdil. Zelf, van Turkse afkomst, is hij van iedere vorm van racisme gevrijwaard. De Nederlandse media die hem zo liefdevol opnemen, zijn het daar uiteraard helemaal mee eens. Özdil kan geen kwaad. Hij is een aanwinst.

Daarom komt Özdil weg met uitspraken waarvoor een Nederlander veroordeeld zou worden. Bijvoorbeeld met een Tweet, gisteren geplaatst naar aanleiding van de beelden van het dorpje Oranje dat, tegen alle gemaakte afspraken in, wordt overspoeld met illegale immigranten.

Daarover Tweette hij:

“Bezorgde burgers”. Ahum. 130 inwoners. Drenthe. Allemaal dezelfde gelaatsvorm. Do the math. #pauw

Met andere woorden: deze mensen in het dorp Oranje zouden we niet serieus mogen nemen want ze zijn het resultaat van inteelt. In een latere Tweet heeft hij dat nog eens luchtig bevestigd. Luchtig, uiteraard. Hij loopt geen gevaar. en wie kwaad wordt is uiteraard zelf een racist.

Oke, leuk geweest. Moet nu weer aan het werk. PS: vergeet het inteeltprobleem bij de bezorgde burgers in Oranje niet. #ajuus

Uiteraard kwamen er veel woedende reacties op zijn Tweet. Door andere Twitteraars, maar ook op Geenstijl, dat vaststelde dat we hier dus met een van de ‘ranzige racisten’ op de sociale media te maken hebben.

Naar aanleiding van al die woede, begint Özdil nu wat te pruttelen dat het een ‘grapje’ geweest zou zijn. Ik geloof daar helemaal niets van. Er was geen enkele sprake van ironie bij die Tweet. Het idee dat Özdil een grapje zou maken, komt alleen maar voort uit de stilzwijgende veronderstelling dat hij uiteraard deugt en de inwoners van Oranje en de andere boze mensen op internet uiteraard niet, want dat zijn allemaal van huis uit racisten. Als iemand die deugt iets zegt dat niet deugt, is dat uiteraard altijd een grapje. Meent Özdil. En met hem al die deugende media die hem zo amechtig ondersteunen.

Dat is dus een eigentijdse vorm van Nederlandse Apartheid, die hier stilzwijgend allang geaccepteerd is.

http://joostniemoller.nl/2015/10/nederl ... en-racist/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Nothing else matters

Posted on oktober 24, 2015 by rommel

De tsunami van asielzoekers die Zweden overspoelt zet druk op de capaciteit, maar de politie heeft nog steeds controle over de situatie. Zegt de directeur van de nationale politieoperaties.

Nu erkent de politie openlijk dat ze hun normale arbeidsverrichting naar beneden moet bijstellen om criminaliteit te voorkomen en te onderzoeken van – ja, wat dat is wordt niet echt duidelijk, alleen dat het op een of andere manier verbonden is met de huidige asieltsunami. De aankondiging komt van het hoogste management van de politie, die nu indirect tegen de Zweedse bevolking zegt dat ze aan hen lot overgelaten zijn. “We hebben niet meer de middelen voor regulier politiewerk”, zegt Mats Löfving, directeur van de nationale politie-operaties afdeling NOA.

Tegelijkertijd beweert Löfving dat er orde en veiligheid in Zweden heerst. Hoe deze dubbele en tegenovergestelde berichten samengaan wordt verder niet verklaard. Een verklaring kan zijn dat de werkelijke reden van de politie is om te beweren dat er orde en veiligheid is, niet het feit is dat er in werkelijkheid geen orde en veiligheid bestaat, maar de angst om met de gevestigde linkse media te botsen door de invoering van grenscontroles, waar elk EU-land in specifieke situaties recht op heeft om in te voeren. Het zou een openlijke erkenning zijn dat in het land niet langer meer orde en veiligheid heerst als deze noodgreep wordt toegepast.

Elke dag stromen er duizenden immigranten ongecontroleerd het land binnen. Ongeveer de helft verdwijnt spoorloos, vele van hun in een illegaal bestaan in een immigrantengetto waar Zweden meer dan rijk aan is. Ondanks het feit dat er elke dag duizenden illegale buitenlanders in Zweden ondergronds gaan denkt de politieleiding nog steeds dat het niet gerechtvaardigd is om extra controles uit te voeren. In tegendeel, paradoxaal zijn er minder controles dan voorheen.

Ook hier is de verklaring dat men niet de Zweedse links-liberale mediamafia tegen het hoofd wil stoten, die de macht heeft verworven om het land te regeren. Men heeft goed in geheugen hoe de kracht van de links-liberale media je loopbaan en privéleven kan vernietigen. Daarom doet men precies het tegenovergestelde wat men zou moeten doen gezien de tsunami van “vluchtelingen”.

Dit leidt ook tot de vraag wat ‘het’ in dit geval is wat zoveel capaciteit van de politie eist dat men gedwongen is het Zweedse volk zonder politiebescherming over te laten om de asielchaos te prioriteren. Wordt de politie ressource gebruikt om de asielstroom te begeleiden, helpen en beschermen? Bewaken van asielaccommodaties? Die vraag blijft onbeantwoord.

Waar Mats Löfving wel expliciet duidelijk mee is dat men niet van plan is grenscontroles uit te voeren. Daar is de angst voor de linkse media te groot.

Voor de grens overstekende criminelen komt Löfvings verklaring als een vervroegd kerstcadeau. Nu wordt het nog makkelijker voor professionele criminele bendes om de grens over te steken om hun criminele activiteiten met harddrugs, diefstal, wapenhandel en moord naar Zweden te brengen.

Mocht u onverhoopt in de toekomst slachtoffer van een misdrijf worden, bel niet de politie. Toon een beetje begrip, ze hebben geen tijd voor die triviale alledaagse misdaden waar u aan blootgesteld wordt. Die kleine dingen dat je auto gestolen is, je portemonnee gejat, je zoon van zijn mobiel berooft, of je dochter op weg naar huis verkracht is. Nu is moment aangebroken om niet egoïstisch te zijn of zielig te doen. Er komen elke dag duizenden “kwetsbare vluchtelingen” binnen die beter verdienen. Zoals Zabi.

Bron: http://avpixlat.info/

http://fenixx.org/2015/10/24/nothing-else-matters/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Ontkennen en in de doofpot stoppen: Zo gaat de Oostenrijkse politie om met asielzoekerscriminaliteit

Geplaatst op 28 oktober 2015

Afbeelding
De politie moet werkeloos toekijken wanneer tienduizenden mensen illegaal het land binnenstromen, en wegkijken bij alles wat ze in Oostenrijk uitvoeren.

“Unzensuriert.at” ontvangt dagelijks meerdere berichten in verband met de asielchaos. Het zijn aanmoedigingen om te blijven berichten over gebeurtenissen die door de mainstream media worden verzwegen. Het zijn hulpkreten van mensen die zich in de steek gelaten voelen, zoals vandaag nog een moeder van twee kinderen uit Freilassing in Beieren, direct aan de grens met Oostenrijk:

We krijgen geen informatie over de situatie… De politie, het leger, helikopters, voortdurend getoeter van treinen. Ze komen door de grensrivier respectievelijk over de groene grens… Maar wij inwoners krijgen geen informatie. Ik voel me machteloos! Deels door woede.

De berichten die ons bereiken, zijn echter ook deels zeer concrete beschrijvingen van ongelooflijke toestanden die de “vluchtelingen” achterlaten, weerzinwekkend gedrag dat zij aan de dag leggen of ook gruwelijke misdaden die ze zouden hebben begaan. Deze variëren van plunderingen van winkels via gewelddadige roofovervallen, de verkrachting van vrouwen en seksuele aanvallen op meisjes tot aan kinderontvoering toe om als “gezin” te zorgen voor een voorkeursbehandeling onder de duizenden, op de transitservice van de Republiek Oostenrijk wachtende, immigranten.

Hoofdredacteur van de “Kronen Zeitung” moest “uit zichzelf” vertrekken
Kortom, het zijn toestanden en gebeurtenissen die ook de hoofdredacteur van de “Kronen Zeitung” in Stiermarken, Christoph Biró, in zijn commentaar aanhaalde, wat ertoe heeft geleid dat hij zich nog geen 24 uur later “uit zichzelf enkele tijd uit de redactie moest terugtrekken”.

Afgezien van het feit dat Biró en zijn vrouw zelf “teleurgesteld” werden toen zij in de vakantie Duitse les gaven aan Syriërs – in welke vorm wordt in de berichten over het terugtrekken van de hoofdredacteur niets vermeld –, heeft ook de journalist van de “Kronen Zeitung” zeer waarschijnlijk ontelbare van zulke mails gelezen zoals deze iedere binnenkomen bij de redactie van “Unzensuriert.at”. Ook hij en zijn collega´s zullen geprobeerd hebben de gebeurtenissen te onderzoeken. En ook de journalisten van de “Kronen Zeitung” zullen op een muur van stilzwijgen zijn gestuit of zich eraan geërgerd hebben dat de politie zelfs gedetailleerd omschreven gebeurtenissen, zelfs vermoedelijke misdaden, gewoon ontkent.

Eigengerechtige kliek collega´s wil Biró in de gevangenis zien
Als je het als medium desondanks waagt hierover te berichten, dan word je zelf aan de schandpaal van een zelfbenoemde burgersamenleving genageld, die niets anders is dan een meedogenloze ideologische politie. Deze eigengerechtige meningskliek – die grotendeels uit collega´s van de actuele zondaar bestaat – roept het Openbaar Ministerie te hulp tegen de journalist van de “Kronen Zeitung” Biró, om hem het liefst achter de tralies te zetten voor het feit dat hij het gedurfd heeft uit de politiek correcte media-pas te lopen.

Uitgerekend die kringen, die de politie naar aanleiding van iedere links-extreme demonstratie beschuldigt van geweld en het in de doofpot stoppen hiervan, noemen het een misdaad om niet blindelings de omschrijvingen van de politie te geloven wanneer deze beschuldigingen tegen illegale immigranten glashard ontkent.

De politie hoeft de waarheid niet te zeggen
Opdat alles duidelijk is: er bestaat geen wet die de politie ertoe verplicht om op vragen van de media naar waarheid te antwoorden. En als ze betrapt mocht worden op het spreken van de onwaarheid, zal deze – in iedere deelstaat politiek beïnvloede – politieleiding zich er waarschijnlijk mee verdedigen dat het bagatelliseren en verzwijgen van asielzoekersgeweld nodig waren om de openbare veiligheid te garanderen. Want stel je voor dat een autochtoon eens echt uit zijn vel zou springen. Liegen en in de doofpot stoppen zijn quasi middelen tot het doel om de openbare orde te garanderen. Men ontkent zelfs als er sprake is van bewijzende foto´s, zoals in het geval van de hongerstaking door asielzoekers in Karinthië, die in september door “Unzensuriert.at” werd onthuld.

En wie is er nog verbaasd wanneer de Oostenrijkse spoorwegen alle incidenten betwist? Ook die in het commentaar van Biró stonden:

Afghanen snijden in de wagons van de Oostenrijkse spoorwegen zittingen open om er hun behoefte in te doen. “Daar gaan wij niet zitten!”, zeggen ze, “daar hebben immers christenen gezeten!/i]

Wij kwamen uit kringen van de Oostenrijkse spoorwegen te weten dat er drie splinternieuwe Railjets buiten bedrijf gesteld zouden zijn. Ze zouden rijp zijn voor de schroothoop na het transport van immigranten, zei men. De Oostenrijkse spoorwegen ontkent dit. Wie kan dat nu bewijzen? Daartoe zou men in bedrijfsgarages moeten inbreken of de restanten van deze treinen op de schroothoop moeten ontdekken. Maar wie gelooft anderzijds dat een onderneming, waarvan de chef Christian Kern een openlijk stemadvies geeft om op de Weense burgemeester te stemmen die dol is op vluchtelingen en hoopt om de falende SPÖ-kanselier op te volgen, ooit zou toegeven dat zijn treinen door illegale immigranten geruïneerd werden?

Zelden voorkomende gehoorzaamheid aan de overheid bij de mainstream media
We weten dat niet alles klopt wat we binnenkrijgen over de uitwassen van de asielchaos. We weten ook dat autoriteiten, hulporganisaties en grote ondernemingen iedere schanddaad van de met tienduizenden door het land trekkende immigranten zullen ontkennen zolang deze niet tot in het kleinste detail te bewijzen is. En ten derde weten we dat de mainstream media – afgezien van enkele uitzonderingen – nauwelijks druk opbouwen om erachter te komen wat waar is en wat een leugen, maar in dit geval een zelden voorkomende gehoorzaamheid vaan de overheid aan de dag leggen.

Informanten riskeren hun baan
Wij kunnen van de mensen die ons van informatie voorzien niet verwachten dat zij deze beschuldigingen in het openbaar uiten. Het zijn politieagenten, medewerkers van de spoorwegen, militairen of mensen van het Rode Kruis. Ze zouden de volgende dag hun baan al kwijt zijn. Juist daarom is er veel voor te zeggen dat hun beschrijvingen op waarheid berusten.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/28 ... inaliteit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76579
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Ariel »

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Policorwatch: Britse studenten (moslims) verstoren lezing Maryam Namazie, met doodsbedreiging

Open debat op agressieve wijze zo goed als onmogelijk gemaakt

Bert Brussen, 02-12-2015

Een lezing afgelopen maandag van de islamkritische mensenrechtenactiviste Maryam Namazie bij de Londense Goldsmith Universiteit is ruw verstoord door studenten van de Islamic Society (Isoc), een islamitische studentenorganisatie. De islamitische studenten “maakten herrie, bonkten op de deur, schreeuwden, wierpen zich op de grond en creëerden een sfeer van initmidatie”, aldus Namazie zelf.

Volgens de website London Student werd een andere spreker door één van de moslimstudenten zichtbaar met de dood bedreigd. Hiervan was een beveiligingsbeamte getuige.

Ook meldt London Student dat tijdens het tonen van een cartoon uit de serie Jesus and Mo iemand de Powerpoint-installatie uitzette.

Safe space
Voorafgaande aan de lezing liet het Isoc al weten dat de islamitische studenten zich “veel zorgen maken over het uitnodigen van figuren als Namazie omdat zij islamofobe denkbeelden heeft. Zij staat bekend als iemand met controversiële ideeën en we vrezen dat dit een inbreuk zal zijn op de ‘safe space’ van studenten.”

Ook stuurde het Isoc een mailtje naar de organisator van de lezing met daarin onder andere de tekst:

“Als islamitische organisatie voelen wij ons zeer onprettig bij het feit dat Maryam Namazie is uitgenodigd. Zoals u waarschijnlijk weet staat zij bekend als islamofoob en is zij zeer omstreden. Dit zijn wat voorbeelden van haar islamofobe opvattingen: ze noemde de niqab, wat een religieus symbool voor moslima’s is, een ‘vlag voor extreem-rechts islamisme’ en twitterde ook dat de niqab een ‘lijkzak is voor vrouwen’. Deze twee voorbeelden tonen wel aan hoe weinig verstand ze heeft en hoe weinig ze weet en begrijpt van de islam. Wat ze zal veroorzaken is haat en intolerantie. En dat in een tijd die voor moslims toch al zo gevoelig is, gezien de sterke stijging van islamofobe aanvallen.”

Als reactie op de recente gebeurtenissen liet Namazie onder andere weten: “Deze groepering die spreekt over een of andere absurdistische ‘safe space’ heeft in het verleden ene Hamza Tzortzis uitgenodigd om te komen spreken over het onthoofden van afvalligen en ene Moazam Begg die kwam pleiten voor een ‘defensieve jihad’.”

Students union-censuur
Namazie, die kwam spreken over ‘afvalligheid, blasfemie en de vrijheid van meningsuiting in het tijdperk van ISIS’ was uitgenodigd door een atheïstische en humanistische studentenorganisatie.

In september had deze organisatie ook al eens een poging ondernomen Namazie uit te nodigen voor een lezing, maar dat leverde veel weerstand op. De students union besloot haar toen te censureren. Dit moest echter worden teruggedraaid nadat bleek dat deze censuur niet de goedkeuring had gekregen van alle student union-bestuursleden.

Eind oktober gaf Namazie een lezing aan de universiteit van Warwick. Wellicht dankzij extra politiebewaking veroorzaakte dit geen problemen.

Wel waarschuwde zij toen al voor het chronische gebrek aan vrijheid van meningsuiting en debat op universiteiten:

“De dagen van onvoorwaardelijke vrijheid van expressie op universiteiten zijn al lang geteld. Religie heeft altijd een gepriviligeerde plek gekregen in samenlevingen, en critici van religies zijn nooit vrij geweest om zich te kunnen uiten”.

Feministen
Opmerkelijk genoeg staan de islamitische studenten van Isoc niet alleen in hun strijd tegen vrijheid van meningsuiting en vrijheid van expressie. De Goldsmiths Feminist Society (Femsoc), een organisatie van feministen, laat op hun website weten achter Isoc te staan. “Ook wij vinden dat een podium geven aan een bekende islamofoob op de universiteit een klimaat van haat creëert”, aldus de feministen.

U kunt ook reageren op hun Facebook-pagina maar let op: “Onze Facebook-pagina is bedoeld als een plaats om te communiceren met onze leden en hun veiligheid is onze eerste prioriteit. Wij behouden ons het recht voor comments te verwijderen die bijdragen aan het marginaliseren van studenten.”

Het is maar dat u het weet.

http://nieuws.tpo.nl/2015/12/02/policor ... edreiging/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Politieke correctheid doodt vrij debat

Gepubliceerd: 19 december 2015

De Britse universiteiten zijn te politiek correct geworden, waardoor de vrijheid van meningsuiting in het geding komt.

Dat schrijft een groep belangrijke wetenschappers zaterdag in The Telegraph.

De universiteiten schrappen steeds meer onderwerpen omdat iemand daar aanstoot aan zou kunnen nemen. Die zelfcensuur verandert de universiteiten in doorgeschoten ''veilige havens'', waar studenten niet de ''intellectuele uitdaging van een debat over tegenstrijdige ideeën'' krijgen.

De brandbrief komt op het moment dat de universiteit van Oxford overweegt een beeld te verwijderen van Cecil Rhodes, een oud-student en geldschieter van de opleiding. Rhodes wordt gezien als de bedenker van de apartheid in Zuid-Afrika.

Het beeld is volgens de academici onderdeel van een ''lange en groeiende'' lijst van mensen en objecten die verboden zijn op Britse campussen, waaronder popliedjes en sombrero's.

''Een open en democratische maatschappij heeft mensen nodig die de moed hebben om te pleiten tegen ideeën waar ze het niet mee eens zijn of zelfs beledigend vinden'', aldus de brief.

Door: ANP

http://www.nu.nl/buitenland/4185822/pol ... debat.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Policor universiteiten helpen de vrijheid om zeep

22 dec 2015, by Joep Schrijvers

Afbeelding

Linkse sociale wetenschappers en hun studenten gaan er vaak prat op aan de goede kant van de moraal te staan. Zij doen immers wél aan rechtvaardigheid en komen wél op voor de onderdrukten! Zij schermen dan met het inclusieve denken. Dat zij reactionair zijn, komt totaal niet bij hen op.

Hun denken is vrij simpel en luidt als volgt. Iedereen moet meedoen: teef, poot, neger, moor en mongool. Geen kwetsbare groep mag worden uitgesloten: vooral niet met woorden. Het is de taal die in- en uitsluit. Linkse wetenschappers noemen dat met een deftig woord: discours.

Vandaar hun obsessieve aandacht voor het juiste taalgebruik: Indiaan mag niet meer en ook Eskimo is verboden, want niet inclusief genoeg. Wie ‘blank’ zegt, sluit anderen uit en is dus een racist. Wie de islam bekritiseert, zet moslims buitenspel: fascist. In het linkse, universitaire getto is het aanleren van de juiste linkse woordjes de belangrijkste academische training.

Deze ‘wetenschappelijke’ linkse taalteuterij gaat nog een bizarre stap verder. Alleen als je gekleurd bent, een baarmoeder hebt of besneden bent, mag je het woord voeren over je onderdrukking én je onderdrukkers. Dat is jóúw exclusieve recht.

Waarheid is niet meer het resultaat van een wetenschappelijke methode maar afhankelijk van de juiste huidpigmenten en de correcte edele delen. Pech dus voor alle witte, heteroseksuele, seculiere mannen boven de vijftig, die iets over moslims, vrouwen en Zwarte Piet willen zeggen. Godzijdank ben ik een verwijfde homo met een drupje Afro-Indiaans Surinaams bloed in mij en heb ik dus een license to speak.

Het inclusieve denken heeft een perverse push gekregen van zogenaamde kwetsbare-mens-ethici zoals de filosofe Nussbaum. Zij heeft de aandacht gericht op de kwetsbare mens en dat tot toetssteen van het goed en kwaad gemaakt. Goed is wat rekening houdt met de kwetsbaarheid van de mens en slecht wat niet.

Het is een betoverende gedachte, want wie heeft er niet een jonge kitten in zijn handen gehouden of een jong blaadje sla gewassen? Alles van waarde is toch weerloos? De uitgeslotenen wisten niet hoe snel ze die kwetsbaarheid moesten opeisen.

Toch, dit ogenschijnlijk sympathieke, inclusieve discours is de grootste bedreiging van de open samenleving. Afgelopen weekend kopte The Daily Telegraph in haar zaterdageditie met: Politically correct universities ‘are killing free speech’. Alle ellende van het inclusiviteitsdenken wordt in het Engeland van nu schrijnend zichtbaar. Atheïsten wordt het spreken belet, omdat zij gelovigen kwetsen. In Oxford beletten feministen een forum over abortus, omdat een mens zonder baarmoeder zou deelnemen aan het debat, een man dus: kwetsend. Dat soort dingen.

De vraag is waarom universiteiten de censoren van het vrije woord zijn geworden. Er zijn twee verklaringen. De eerste stond in diezelfde Daily Telegraph. De commercialisering van de universiteit zou er debet aan zijn. Linkse studenten zijn klanten geworden en bepalen met hun collegegelden wat waar en waarachtig is en wat gecensureerd moet worden omwille van de kwetsbare en uitgesloten medemens.

Ik vrees dat er een bijkomende reden is. Dat is het universitaire carrièresysteem. Wetenschappers moeten jaarlijks twee of meer artikelen produceren voor tijdschriften met een ‘hoog’ aanzien. De beoordelaars van hun werk zijn vaak uit hetzelfde linkse, inclusieve hout gesneden. Vanwege je loopbaan moet je dus vooral de juiste linkse, inclusieve woordjes tikken en spreken. Deze wetenschappers leiden de jongste lichting studenten op…

Wat ooit een vrijplaats voor het denken was, de universiteit, is een censurerend, reactionair braafpraatreservaat geworden.

http://opiniez.com/2015/12/22/policor-u ... d-om-zeep/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

“Wie zijn heden verprutst, is de slaaf van zijn toekomst” (Seneca)

Geplaatst op 28 december 2015

Afbeelding
Standbeeld van Lucius Annaeus Seneca (4 v. Chr. – 65 na Chr.) in zijn Spaanse geboorteplaats Córdoba.

Cor Stoker heeft in een scherp artikel (2004) gezegd dat in Nederland regeren verworden is tot ‘vooruitzien in de achteruitkijkspiegel’. Leren van onze fouten heet dat. Iets wat trouwens zelden of nooit gebeurt. Toch worden er voortdurend beslissingen genomen met ingrijpende gevolgen voor de lange termijn. Hoe komen die tot stand?

Wat we gelijk al kunnen vaststellen is dat belangrijke beslissingen steeds worden genomen zonder de wil van het volk te raadplegen. Wordt er wel naar de wil van het volk gevraagd, dan wordt deze wil vervolgens genegeerd. Volgens onze regenten weet het volk niet wat goed voor het volk is en moeten we voor weloverwogen beslissingen bij de beroepsbeslissers zijn. Hoezo weloverwogen? Aan het ongehinderd binnen laten dringen van ‘vluchtelingen’ ligt toch, mag ik hopen, geen weloverwogen beslissing ten grondslag? Dat zou betekenen dat men er weloverwogen op uit is ons bestaan stelselmatig te ondermijnen. Of wacht, zou dat nu juist het Brusselse masterplan zijn? En zou al die Haagse dikdoenerij moeten verhullen dat er alleen maar naar de Brusselse pijpen wordt gedanst?

Zouden onze regenten echt weloverwogen beslissen, dan zouden ze serieus nemen wat er thans met ons land gebeurt. Ze zouden ook terugkijken en vooruitblikken. Kortom, er zou echt debat zijn zonder taboes, zoals het uitspreken van het i-woord islam. En alle (eerlijke) cijfers zouden op tafel komen.

Cesare Ripa (ca. 1560 – ca. 1622) is de auteur van Iconologia, een succesvol en invloedrijk emblemataboek (afbeeldingen met korte spreuken). Hij schetst daarin het weloverwogen beslissen als een driekoppig creatuur met wolven-, leeuwen- en hondenkop, die respectievelijk naar verleden, heden en toekomst kijken.

‘Het verleden kan ons als voorbeeld dienen om te letten op wat naties, volkeren of personen al geleden hebben. Uit de ondergang van een ander kunnen we leren waarvoor we moeten oppassen en waar we verre van moeten blijven.

De tegenwoordige tijd dient om goed te beseffen waarmee we bezig zijn, om ervoor te waken dat wij niet doen wat ons nu goed of prettig lijkt, maar wat het gezond verstand oordeelt en wat ons op termijn het goede en niet het kwaad brengt.

De toekomst vraagt een vooruitziende blik, opdat men niet zorgeloos en zonder op de gevolgen te letten iets ter hand neemt, maar dat men alles weloverwogen doet, teneinde wij onze eer, goede naam en faam niet verliezen.’


Laten we de strategie van Ripa eens op de gang van zaken rond de ’vluchtelingen’ toepassen. Van sterk, krachtig en niet aarzelend handelen in het heden is bij Rutte c.s. niets, maar dan ook niets te merken. We zien meer een soort damage control. En kijken naar verleden of toekomst? Ho maar! Zou dat wel zo zijn, dan hadden de ervaringen met de integratie (= niet integreren dus) van moslims aanleiding moeten zijn de huidige vluchtelingenstroom van meet af aan een krachtig halt toe te roepen. Dan hadden ze bij ‘gidsland’ Zweden het donkere toekomstperspectief gezien en zouden ze als de wiedeweerga onze grenzen gesloten hebben.

Onze regenten verrekken het om te kijken. Als ambtenaren tijdens een studiereis door ‘kansarme’ jongeren in elkaar geslagen worden, trekken ze daar geen lessen uit. Als megalomaan Zweeds ‘asiel’ beleid zo hard in het gezicht van de linkse volksverraders ontploft dat ze andere landen moeten smeken hun troep op te ruimen (Hé Samsom! Er is dus wel degelijk een bovengrens...), leren ze daar niks van. Zelfs brute slachtingen in Parijs brengen hen niet bij zinnen.

Alle symptomen wijzen erop dat we te maken hebben met fanatieke multicul gelovigen. En de ware gelovige is altijd ‘blind voor de uitkomst’. De multicul droom mag niet verstoord worden. Koste wat het kost moet ons land volstromen met onze cultuur vijandige vreemdelingen. Hoeveel slachtoffers moeten er eerst in Nederland vallen voor de oogkleppen af gaan? Ooit moet er zo’n moment komen, maar dan zal het, vrees ik, te laat zijn. Want, wie zijn heden verprutst, zal de slaaf van zijn toekomst zijn.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/28 ... st-seneca/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

De ene fascist is de andere niet

Door Percolator • 28 december 2015

We leven in een surrealistische wereld. Terwijl goedvolk achter de dijken een achterhoedediscussie voert over het punt of we Wilders nou wel of niet een ‘fascist’ mogen noemen, blijft de echte fascist van dit moment onbesproken in de mainstream media.

As we speak worden door de legers van de Turkse machtswellusteling Erdogan hele Koerdische wijken platgewalst in het Zuidoosten van Turkije met vele honderden doden tot gevolg. Als dat geen fascistisch gedrag is, wat dan wel?

Niet Erdogan, maar de in alles geweldloze Wilders wordt binnenkort echter voor het gerecht gesleept, omdat hij op een verkiezings-bijeenkomst de vraag naar de wenselijkheid van “meer of minder Marokkanen’ stelde aan zijn publiek. Dit wordt een politiek showproces, dat in de DDR niet had misstaan. Ondertussen bakken mensen als Timmermans (PvdA) en Rutte (VVD) namens de Europese Unie en Nederland zoete broodjes met een Turkse moslimfundamentalist, die zonder gêne massaal Koerden uitmoordt en aanpapt met de geweldlustige godsdienstwaanzinnigen van Islamitische Staat.

De Turken hebben een lange historische traditie als het gaat om het plegen van volkerenmoord. Daar kunnen de Duitsers, cynisch gesproken, een voorbeeld aannemen. Maar in tegenstelling tot het Duitse volk, dat diep door het stof ging, vertonen de Turken nog niet het begin van zelfreflectie of berouw. Ze laten zich vooral leiden door hun ‘gekrenkte trots’. Turkije accepteert geen weerwoord. Erdogan deelt graag uit, hard en compromisloos, maar zelf kan hij geen greintje kritiek verdragen. Voor mensen als Timmermans en Rutte is dat allemaal slechts een kleine kanttekening. De ‘goede relatie’ met Turkije mag niet op het spel worden gezet, koste wat het kost, zo vinden zij. Dat uitte zich dit voorjaar bijvoorbeeld al in het ongemakkelijke feit dat de 100-jarige herdenking van de door de Turken gepleegde Armeense Genocide (1,5 miljoen doden) niet hoefde te rekenen op de aanwezigheid van de premier van Nederland. Dan ben je dus, om het maar eens zonder omhaal te zeggen, gewoon een laffe wegkijker.

Het Nederlands parlement is inmiddels ‘verrijkt’ met twee vooruit geschoven pionnen van de AK partij van Erdogan. Zij splitsten zich enige tijd geleden af uit de PvdA onder de naam Denk. Ook hier vind je hetzelfde onbeschofte gedrag als bij Erdogan. Grote woorden tegen iedereen die het niet met hen eens is, maar zwijgen als het graf als in Zuidoost-Turkije de volgende genocide in gang wordt gezet. Geen kwaad woord over Erdogan, die in eigen land hele dorpen en stadswijken met de grond gelijk laat maken en etnische minderheden laat afslachten. Nee, Wilders, die feitelijk nooit een vlieg heeft kwaad gedaan, wegzetten als ‘extreemrechts’ vanwege diens taalgebruik, onder referentie aan de tweede wereldoorlog. Dát is pas aanpakken. En dit alles uit de mond van mensen die behoren tot een volk dat zelf geen enkele introspectie vertoont over de eigen eeuwenlange genocide-historie.

Turkije onder leiding van Erdogan zou voor het Europese Hof moeten worden gedaagd in plaats van tot de Europese Unie uitgenodigd. Dat politici als Timmermans en Rutte zich drukker maken over Wilders dan over Erdogan tekent hun morele failliet. Het is een beschamende vertoning. Dit gaat niet meer goed komen.

http://verenoflood.nu/de-ene-fascist-is-de-andere-niet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Het verval wordt steeds schrijnender in Open Inrichting Huize Policor

Gedegenereerd denken verzwakt ons allemaal

Annabel Nanninga, 08-01-2016

Wat is dat toch, waarom zitten wij midden in een complete sociaalculturele escalatie opgescheept met slappe, weerloze anderewangwatjes? Hoe kan het dat de media en de meningenmakelaars overwegend van dermate dichtgetikt politiek-correcte snit zijn dat zij dwars tegen de stroom van nieuws en realiteit in blijven zwemmen als een zalm naar zijn paaigebied?

Al jaren liegen zulke mensen zichzelf voor. Soit, het is makkelijk om er een pluizig multicultureel wereldbeeld op na te houden als jijzelf niet in een oude stadswijk woont natuurlijk. Of in een gegentrificeerd deel, waar je na het werken in een koffiebarretje aan je coming of age-roman bij die leuke goedlachse Turkse kruidenier een bosje munt gaat halen.

Dromers met gevaarlijke trekjes
Een schitterend voorbeeld van deze zelfbedwelmende lafheid is deze rêverie van James Worthy. Kumbaya en bloementuin, allemaal Imagine op 1 stemmen in de Top2000 en een hoofddoek is een lofzang van stof. Joe. Het wordt kwalijk als de realiteit zo onontkoombaar is, dat het zelfbedrog niet meer vol te houden is. En dat je anderen die nog wel een helder oog op de realiteit hebben, gaat aanvallen. De recente aanslaggolf in Europa, de asieltsunami en de gebeurtenissen in Keulen maken het nagenoeg onmogelijk om er een bloementuinwereldbeeld op na te houden. Hier begint de onschuldige naïviteit om te slaan in hallucinante gekte, en daarmee beginnen de dromers (Worthy is niet de enige) gevaarlijke trekjes te vertonen.

Zo zijn er ook nog de fopministen, die menen dat ze zowel feminisme en islam kunnen verdedigen en koesteren. Zulks is onwaar, de islam is een bijzonder vrouwonvriendelijke ideologie en moslims (m/v) met een geëmancipeerde levensinstelling bestaan wel, maar zijn domweg geen goede, echte moslims. Daar is die leer heel duidelijk over. En als je een ideologie zeer losjes moet interpreteren en zelfs verbuigen om een beetje rechtvaardig mens te kunnen zijn, is het een nare ideologie. De lofzang van stof kent maar één melodie.

Gedegenereerd
De fopministen weigeren afkomst en religie als relevant te beschouwen bij het grootschalige seksueel geweld. “Witte mannen verkrachten óók!” pruttelen ze, daarmee hun wereldbeeld in stand houdend maar in één beweging hun beschadigde zusters moeiteloos opofferend aan het islamisme. Als je zo veel moet liegen om in je denkbeelden te blijven geloven, als liever je eigen vrouwen in gevaar brengt dan je ongelijk toegeeft, als je handelt op een manier die strijdig is met het behoud van je eigen vrijheid, gelijkheid en veiligheid, dan is er iets heel ernstigs aan de hand. Dat is pathologisch, anti-evolutionair, gedegenereerd zelfs.

Er is niets mis met dromen van een mooie wereld waarin iedereen lief is voor elkaar en niemand elkander de hersens inslaat. Maar als de actualiteit van alleen al de afgelopen, zeg, drie maanden, er niet toe leidt dat de dromers beseffen dat zij verder verwijderd zijn van hun idylle dan ooit, en dat zij zullen moeten vechten voor hun idealen, dan weet ik niet wat ze wel uit hun psychose krijgt. En voor de mensen die wel gewoon in staat zijn de realiteit te ervaren zoals zij is, is het bijzonder lastig om de handen vol te hebben aan de zelfbevuilende, ongecontroleerd om zich heen meppende, ijlende, zichzelf beschadigende utopisten. Wij hebben wel wat beters te doen dan hun monden af te vegen, ze bij het spoor weghouden en zorgen dat ze niet nog meer schade aanrichten.

http://politiek.tpo.nl/column/het-verva ... e-policor/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41939
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Mahalingam »

Zweden heeft een verschrikkelijk egalitaire maatschappij. Maar ja, door het socialisme is zijn sommige meer gelijk dan anderen.
En sociaal-democratische bobo's zijn het allermeest gelijk.

Israël heeft ruzie met de Min. van Buza, Margot Wallstrom, die pro-Palli is.
Ze komt dat land niet meer in.
En ja, dan komt de Jeruzalem Post met een verhaal over hoe goed Margootje voor zichzelf zorgt.
Swedish FM Wallstrom, Israel's pariah, reportedly linked to corruption scandal
http://www.jpost.com/Israel-News/Politi ... dal-441649
De buitenlandse pers pikt het schandaal ook op.
Did top bosses get help jumping housing queue?
Swedish trade union giant Kommunal, which also owns several properties in central Stockholm, was in trouble on Friday over claims that it had rented out its apartments to labour movement bosses while refusing to release them to the public housing queue.

According to the Aftonbladet daily, Foreign Minister Margot Wallström was one of the left's "high-profile figures" who in deference to their positions were rented apartments in the Swedish capital, bypassing a wait of on average eight years like ordinary renters.
De feiten kunnen niet ontkend worden maar de schuld kan altijd wel op anderen afgeschoven worden;
Margootje:
"Yes, I rent an apartment from Kommunal and when we spoke about it I got confirmation from the highest level that they followed all the rules and procedures in assigning apartments, and that I was not going to jump ahead of anyone on the waiting list,"
En zij geloofde dat maar al te graag. Nu kan ze niet meer blijven wonen, dat zou wel erg brutaal zijn naar het lagere voetvolk toe.
Her spokesman Erik Wirkensjö told TT that the minister has lived in the apartment since April and that it was offered to her during an informal discussion with the head of Kommunal. She later said she had terminated her lease and would be moving out.
http://www.thelocal.se/20160115/swedish ... er-housing
And the Swedish Anti-corruption Institute urged prosecutors to investigate if Wallström accepting an apartment from the country's biggest trade union constituted bribery.
Lauw kans zoals de hazen lopen in Zweden.

En in Zweden zijn er ook heel strenge drankwetten: bijna drooglegging.
Ook daar zijn aparte regelingen voor sociaal-democraten en vakbondbobo's.
Swedish press also reported on Friday that the employees of a restaurant that the trade union operates delivered free crates of wine to Kommunal offices in Stockholm despite the fact that it is legally barred from selling alcohol.
Ik ben benieuwd of we nog zullen horen over al die anderen die door hun kameraden gematst worden met huizen, zuip en wie weet, ook met wijven.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Zweedse journalist onder vuur, omdat hij verslag deed over seksuele overvallen door migranten

Gepubliceerd op 15 jan. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het overheersende en verstikkende politiek correcte klimaat

Bericht door Pilgrim »

Wendt klaagt over politieke invloed op de politie

Geplaatst op 22 januari 2016

Afbeelding

De chef van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt, heeft gewaarschuwd voor een toenemende politieke invloed op de politie. “Veel van mijn collega´s klagen steeds opnieuw dat zij deels openlijk en direct, vaak alleen maar via onschuldig klinkende verordeningen en beschikkingen, ertoe aangemaand worden altijd politiek correct, dus binnen de mainstream te blijven”, zei Wendt tegenover de “Junge Freiheit”.

In de praktijk zou zich dan een houding ontwikkelen “die ertoe leidt dat voor de zekerheid belangrijke dingen gewoon niet meer worden geschreven”, benadrukte de voorzitter van de vakbond. Met het oog op Keulen zou zo´n informatiepolitiek zich als “verwoestend” hebben bewezen.

“Dilettante politiek”
De kritiek vanuit de politiek op de Keulse politie wees Wendt scherp af: “Veel mensen namen daar het woord, die je in een ernstige situatie niet eens de organisatie van een kinderfeestje zou toevertrouwen.” Om de binnenlandse veiligheid weer te vergroten, zou er nu “een sterke staat” nodig zijn, die in staat zou zijn om met autoriteit de juiste beslissingen te nemen.

“De politie moet personeel uitgebreid en technisch aanzienlijk beter uitgerust worden. We hebben moderne techniek nodig om in de openbare ruimte sneller en effectiever te kunnen ingrijpen”, eiste Wendt. Veel politieagenten zouden zich opofferen in hun beroep. “Dilettante politiek heeft daarvan op veel plaatsen een nachtmerrie gemaakt.”

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/22 ... e-politie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie