Klachten van asielzoekers.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Zo Nov 25, 2018 1:47 pm

Deze asielzoekers hebben Duitsland nog niets gegeven, en toch klagen ze steen en been.

Ondankbaar volk.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19533
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor King George » Zo Nov 25, 2018 4:54 pm

Emotionele chantage kan je enkel doen verstommen door er niet aan toe te geven. Van eraan toegeven krijg je vanzelf de aanzuigende werking.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Do Dec 13, 2018 9:23 pm

Ach ja.... :scratch:

Mohsin Saeed rolt zijn spandoeken uit bij de Radboud Universiteit: Ik ben gezakt vanwege mijn huidskleur

Een tentamen niet gehaald. Daarom mag Mohsin Saeed zijn masterscriptie niet schrijven. 'Discriminatie' beweert de 50-jarige student uit Pakistan.

Sinds maandag staat Mohsin Saeed (50) elke dag met grote spandoeken te demonstreren voor het Huygensgebouw van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Afbeelding

Op de doeken vraagt Saeed zich af waarom een hoogleraar en het klachtencomité van de universiteit zich schuldig maken aan 'apartheid' en 'discriminatie'. Nog tot kerst zet hij zijn actie voort.

,,Ze discrimineren mij’’, vertelt de uit Pakistan afkomstige student, terwijl hij een spandoek in de grond slaat. Met 'ze' doelt hij op enkele hoogleraren van de faculteit Natuurwetenschappen. Daarom heeft hij de spandoeken opgehangen: om de boel aan de kaak te stellen. De beschuldigingen liegen er niet om. Professor Kleiss en de universiteit zouden schuldig zijn aan een 'racistische vendetta' en het 'voortrekken van blanken'. 'Waarom apartheid in fysica?' luidt een kreet op een van de doeken.

Voor veel voorbijgangers is het eenmansprotest een opvallend tafereel. Automobilisten minderen vaart om de tekst te lezen. Enkele fietsers stappen zelfs af en nemen foto's.

Expres
,,In 2016 wilde ik mijn masterscriptie schrijven’’, gaat Saeed verder. ,,Dat mocht alleen, als ik een bepaald vak zou halen.’’ Saeed haalde dat tentamen echter niet. ,,Dat hebben ze expres gedaan. Professor Kleiss verandert zijn verhaal steeds waarom ik het vak niet heb gehaald. Het is dus geen inhoudelijke reden. En als het daar niet aan ligt, dan ligt het dus wel aan mijn huidskleur of geloof.’’

Omdat volgens hem enkele blanke medestudenten zonder het vak te halen aan hun scriptie mochten beginnen, meent Saeed dat er racisme in het spel is. Harde bewijzen voor discriminatie zijn er verder niet. Toch diende Saeed een klacht in bij de RU. De klachtencommissie van de universiteit stelde hem in het ongelijk.

Saeed liet het er niet bij zitten en stapte naar de politie. Die zei dat hij te weinig bewijs had om er een zaak van te maken. Ook het College van Beroep voor Hoger Onderwijs, een onafhankelijke partij, nam Saeeds aanklacht niet in behandeling.
De RU wil niet veel over kwijt over het protest. ,,Studenten hebben het recht om naar de klachtencommissie te stappen’’, laat een woordvoerder weten. ,,Als ze het dan niet eens zijn met de uitkomst, mogen ze daar tegen protesteren.''

Tegen discriminatie
Ook professor Kleiss wil inhoudelijk niet ingaan op wat er is gebeurd. ,,Maar laat ik voorop stellen dat ik tegen iedere vorm van discriminatie ben. Wij bieden hier iedere student de kans om te studeren.’’

De persoonlijke aantijgingen betreurt Kleiss, maar hij blijft er nuchter onder. ,,De zinnen op de spandoeken eindigen met een vraagteken. Ik zie het zelf dus niet als directe beschuldigingen, maar als vragen. Maar iedere beschuldiging van discriminatie wijs ik af. Daarbij staat mijn deur nog steeds open voor meneer Saeed.’’

Gerechtigheid
Ondertussen zet Saeed zijn protest voort. 'Mede voor mijn blinde moeder die nu onnodig lijdt. Na de dood van mijn vader in 2014 kon ik haar niet bijstaan, omdat ik mijn master niet heb kunnen afronden en daardoor dus geen baan heb', schrijft hij in een e-mail. ,,Het enige wat ik wil, is gerechtigheid.’’

De Radboud Universiteit kreeg in 2015 en 2016 respectievelijk 19 en 35 klachten over slechte communicatie, bejegening, begeleiding of gang van zaken rondom tentamens. Of hier ook klachten over discriminatie bij zitten is onbekend. Vanaf 2017 is er een speciaal meldpunt voor ongewenst gedrag, waar discriminatie onder valt. In dat jaar kwamen daar geen klachten binnen. Voor 2018 is het aantal klachten nog niet bekend.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42992
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 06, 2019 1:20 am

Zonder woorden...

Afbeelding

“Geen voedselpakketten. Wij willen contant geld. Zelfbeschikking!”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42992
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 07, 2019 12:12 am

Ondankbare rotzakken...

Afbeelding

Dit zul je hen nooit horen zeggen: Bedankt voor het betalen van belasting om ons onderdak en voedsel te geven.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Do Mar 07, 2019 12:58 am

Het blijkt dat jinns ook gevlucht zijn uit Syrie. Die geesten zijn in een huis in Schagen getrokken. :shock:

Syrisch gezin weigert aangeboden ’spookhuis’

Een Syrisch gezin heeft een aangeboden woning in Schagen geweigerd omdat het er zou spoken. Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Het gezin loopt nu het risico alles te verspelen. In het uiterste geval kunnen zelfs twee minderjarige kinderen afgenomen worden.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) wil het gezin in kwestie uit een azc in Heerhugowaard zetten omdat het de woning weigerde. De Syriërs krijgen al geen zakgeld meer.

Het gezin erkent volgens het Noordhollands Dagblad dat het eerst praktische bezwaren had tegen de woning. „Die zouden we erbij genomen hebben. Maar dat ging niet meer nadat mijn vrouw in het huis een geest had gezien”, zei de man van het gezin.

Als de voorzieningenrechter - uiterlijk 19 maart - besluit dat het gezin uitgezet mag worden, komt het op straat te staan. Het gezin leeft nu van giften van vrienden en kennissen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Do Mar 07, 2019 6:00 pm

Schagen snapt niets van weigeren ’spookhuis’

Een Syrisch asielzoekersgezin heeft een sociale huurwoning in Schagen geweigerd omdat de vrouw van het gezin er een geest zou hebben gezien. In Schagen hebben inwoners geen goed woord voor over voor de weigering. „Je hebt hier alles, een spoor, basisscholen, zelfs een middelbare school.”

Er wordt op de markt in het centrum van het Noord-Hollandse Schagen wel over gesproken, maar niemand weet om welk huis het gaat dat door een Syrisch gezin met vier kinderen is geweigerd. De gemeente wil er in verband met de privacy ook niets over zeggen. „Het heeft nogal wat commotie gegeven, ook in de straat. En inmiddels woont er een ander Syrisch gezin”, zegt een woordvoerder.


Spoiler! :
„Het spookt bij mij thuis ook weleens”, schampert de Wognumse marktkoopman Nico Kamp als hij hoort over het Syrische gezin dat de woning in Schagen wegens een geestverschijning niet wilde betrekken. „Als je ziet wat voor mooie woningen er worden gebouwd. En nog zijn er opmerkingen dat het niet goed genoeg is”, zegt hij.

Ook groenteboer en inwoner van Schagen Peter van Etten snapt er niets van. „Schagen is zo’n aardig stadje”, zegt hij. „Met alle voorzieningen. Het is niet een van de kleine dorpen uit de omgeving. Je hebt hier het spoor, winkels, scholen, zelfs de middelbare school.”

Toch zijn er ook inwoners die de situatie wel begrijpen. Hugo Ouwehand zit net te lunchen op het terras in het winkelcentrum. Hij is weer even terug in Nederland van zijn werk in Ivoorkust. „In Afrika heb ik dingen meegemaakt, die niet te verklaren zijn”, zegt hij. „Een medewerker van ons bedrijf had gedroomd, dat ik naar Nederland zou gaan en mager terug zou komen. Hij wist niet dat ik toen hier naartoe kwam voor een maagverkleining en inderdaad flink zou afvallen. Voor die mensen bestaan geesten, het bovennatuurlijke. Dus als die Syrische vrouw een geest gezien heeft, snap ik dat ze niet in die woning wil”, zegt hij.

Een woordvoerder van het COA snapt de weigering van het gezin niet en wil dat de familie uit de opvang in Heerhugowaard vertrekt. „Het is simpel”, zegt een woordvoerder. „Ze kon naar een woning, maar wilde niet. Door in het azc te blijven, vertragen ze de doorstroming.”

Uitzetting
Het gezin probeert nu via de rechter uitzetting uit het azc te voorkomen. Advocaat Frans Willem Verbaas van het gezin vindt uitzetting ’onmenselijk’. „Het gezin heeft meerdere kinderen in de basisschoolleeftijd. Die kinderen horen niet op straat en bij uitzetting heeft het gezin een opvangprobleem.”

Het gaat de advocaat niet om de rechtsgeldigheid van de woningweigering, maar om de rechten van de kinderen. Toch wil hij het beeld rond de weigering wel nuanceren. „Het klopt dat de vrouw overstuur raakte bij het bezoeken van de woning. Maar er zijn psychische omstandigheden die een rol spelen in dit verhaal”, voert hij aan. De rechter beslist binnenkort over de zaak.

De in Afrika woonachtige Schagenaar Ouwehand ziet in het verhaal vooral de cultuurverschillen. „Wij willen niet meegaan in wat we niet kunnen beredeneren. Het zijn gewoon twee botsende werelden.”

Zo coulant is niet iedereen op straat. „Ze mogen blij zijn dat ze een woning krijgen”, zegt een vrouw op straat. VVD-raadslid Ingo Kroon is het met haar eens. „Het is absurd. Ze kunnen ook die woning nemen en dan aan woningruil doen.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Do Mar 07, 2019 6:24 pm

Zo coulant is niet iedereen op straat. „Ze mogen blij zijn dat ze een woning krijgen”, zegt een vrouw op straat. VVD-raadslid Ingo Kroon is het met haar eens. „Het is absurd. Ze kunnen ook die woning nemen en dan aan woningruil doen.”

Ik heb een beter voorstel. Denkend aan:

"De in Afrika woonachtige Schagenaar Ouwehand ziet in het verhaal vooral de cultuurverschillen. „Wij willen niet meegaan in wat we niet kunnen beredeneren. Het zijn gewoon twee botsende werelden.”"

lijkt het mij een mogelijke oplossing dat een geestenbezweerder/uitdrijver/tovenaar van hun persuasie gevonden wordt die (tegen betaling natuurlijk) de zaak klaart. Zoals ze in hun thuisland dat ook zouden doen. Beetje multikul denken s.v.p.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Wo Mar 20, 2019 7:02 pm

Syrisch gezin dat huis weigerde wegens spoken op straat gezet

Een Syrisch gezin dat een woning in Schagen aangeboden kreeg, maar er niet wilde gaan wonen, mag van de rechter op straat worden gezet. De vrouw van het gezin weigert in te trekken in het huis, omdat er spoken zouden zitten. Dat schrijft De Telegraaf.

Bij de bezichtiging van de sociale huurwoning in de Noord-Hollandse gemeente zou de vrouw een geest hebben gezien, waarna het gezin besloot in het asielzoekerscentrum in Heerhugowaard te willen blijven.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) was niet te spreken over de weigering van de sociale huurwoning, begin maart. “Ze konden naar een woning, maar wilden niet. Door in het azc te blijven, vertragen ze de doorstroming,” zei een woordvoerder van de organisatie eerder tegen de krant.

Onmenselijk

Het COA besloot het gezin daarom uit de opvang te zetten, maar de advocaat van de familie noemde dat ‘onmenselijk’ en spande een rechtszaak aan. “Het gezin heeft meerdere kinderen in de basisschoolleeftijd”, zegt advocaat Frans Willem Verbaas. “Die kinderen horen niet op straat en bij uitzetting heeft het gezin een opvangprobleem.”

Maar de rechter gaat daar dus niet in mee en heeft beslist dat de uitzetting uit het azc door kan gaan. De door het gezin afgewezen woning wordt inmiddels door een ander Syrisch gezin gebruikt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19533
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor King George » Wo Mar 20, 2019 10:52 pm

Het land uit is nog beter.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 24, 2019 11:33 am

De echte redenen waarom het syrische gezin het huis in Schagen afwees.

- te oud.
- te klein.
- trap is te steil.
- geen universiteit in de buurt.
- parkeerplaats te ver weg.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42992
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 27, 2019 11:35 pm

Wat is het Westen precies verschuldigd aan moslimmigranten?

Geplaatst op 27 augustus 2019

Afbeelding

Wat betreft de Britse ‘policor’ politieke en mediale elites is het antwoord “alles”.

Sky News bracht j.l. woensdag een orgie van geklaag onder de titel: “Kinderen ‘beroofd van hun kindertijd’, over gezinnen die tijdelijk waren gehuisvest in omgebouwde zeecontainers en in kantoorgebouwen”. In het artikel lezen we dat moslimmigranten in Groot-Brittannië te lijden hebben van slechte huisvesting. En dat is natuurlijk allemaal de schuld van Groot-Brittannië. Het verhaal toont een verhelderend beeld, niet over de onmenselijkheid van de Britse autoriteiten, maar over de droevige gesteldheid van de Britse journalistiek.


Sky News vertelt ons dat ene Lulu Abubaker en haar familie in een voormalige ‘zeecontainer’ in Ealing (nabij London) wonen. Zij stelt dat die niet geschikt is voor mensen om in te leven. Duizenden kinderen zouden daarom worden ‘beroofd’ van een fatsoenlijke jeugd door op te groeien in omgebouwde zeecontainers en kantoorgebouwen.

Afbeelding

In een begeleidende video zegt Abubaker over haar tot een huis omgebouwde zeecontainer: “Het leven hier is gewoon een mentale marteling. Het is een gevangenis. Dit is verkeerd. Dit is verkeerd. Wat ze met mensen doen is verkeerd. Geloof me, het is niet juist om dit te doen. Want hoe kan dit een thuis zijn, we kunnen niet eens leven zoals ‘thuis’. Drie kinderen slapen in een kleine kamer, ik kan het je laten zien. Ik en mijn baby, we slapen daarbinnen. Deze plek is gewoon de belachelijkste plek die ze ooit aan iemand zouden kunnen aanbieden. Dit is een plek voor dieren. Niet voor mensen. Mensen verdienen het om een huis te hebben. Dit is een container. Het is waar mensen hun spullen opslaan. Wij zijn geen dieren, wij zijn geen spullen.”

Let wel, Lulu Abubaker heeft nooit betaald voor een huis, maar heeft een zeecontainer aangeboden gekregen. Ze heeft helemaal niets betaald. Haar onderdak wordt gratis ter beschikking gesteld, met dank aan de Britse belastingbetaler. Sky News legt uit dat “de stalen containers, die een kitchenette, doucheruimte en slaapkamer hebben, een woonplaats vormen voor mensen die anders in B&B’s of andere tijdelijke verblijfplaatsen zouden worden ondergebracht”. Dat klinkt niet zo slecht voor tijdelijk onderdak. Maar, er staat één contradictoire opmerking in deze lange klaagzang over de zogenaamd onmenselijke omstandigheden die moslimmigranten met een uitkering in Groot-Brittannië moeten doorstaan: “Zij zei dat het erger was dan toen ze in een ‘normaal huis’ in Eritrea en Soedan woonde”.

Inderdaad. En dat is waar het wringt. De Britse regering was niet verplicht om haar op te nemen en haar een verblijfplaats te geven, maar deed dat wel. De Kinderombudsman Anne Longfield zei hierover: “Er is iets misgegaan met ons huisvestingssysteem als kinderen opgroeien in B&B’s, scheepscontainers en oude kantoorgebouwen.”

Tja, misschien. Of misschien zit het een probleem wel bij het Britse immigratiebeleid.

Afbeelding

Lulu Abubaker klaagt zo verbitterd over haar huisvesting, dat het duidelijk wordt dat zij vindt dat de Britse autoriteiten haar een betere huisvesting hadden moeten bieden. Waarom meent zij daar recht op te hebben? Een van de redenen kan zijn dat er een dictaat in de koran staat dat gebiedt dat niet-moslims voor het onderhoud van moslims dienen te betalen:

“Bestrijdt hen die niet in Allah of in de laatste dag geloven, noch in datgene wat verboden is door Allah en zijn ‘boodschapper’ en die ook niet erkennen dat de godsdienst van de waarheid van de mensen van ‘het boek’ is, totdat zij ‘jizya’ betalen en zich onderworpen hebben” (Koran 9:29). En, “De overeenkomst van Allah (die met dhimmi´s wordt gemaakt) dient te worden vervuld aangezien het de bron van het levensonderhoud van is.” (Hadith: Bukhari 4.53.388)

(Jizya zijn de betalingen van de dhimmi´s die een bron van het levensonderhoud van moslims vormen en ‘dhimmi’ is de traditionele aanduiding voor niet-moslims die onder islamitisch bestuur schatplichtig zijn en onder voorwaarden hun eigen religie mogen blijven aanhangen (P.R.))

De Britse jihad-prediker Anjem Choudary zei in februari 2013: “We leven van ‘Jihad seeker’s allowance’ (Jihad-zoeker-toelage). Wij nemen de jizya die toch al van ons is. De normale situatie is om geld van de Kafir (niet-moslim) te nemen, nietwaar? Dit is dus een normale situatie. Zij geven ons het geld. Jij werkt en geeft ons het geld. Allah Akbar, wij nemen het geld. Hopelijk is er niemand van de DSS (de Engelse Sociale Verzekerings Bank SVB) die meeluistert. Ah, maar je ziet dat mensen zullen zeggen dat je niet werkt. Maar de normale situatie is voor u om geld te nemen van de Kuffar (niet-moslim) Dus we nemen Jihad Seeker’s Allowance”.

Er is geen aanwijzing dat Lulu Abubaker een jihadi is, maar haar verongelijkte gevoel t.a.v. haar vermeende rechten is buitensporig. Zij veronderstelt dat de vergoedingen voor haar en haar kinderen de plicht van de ‘ongelovigen’ is.

Bron: www.frontpagemag.com

Door: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door: Peter Rissing

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/27 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 20, 2020 11:54 am

Ontevreden met zijn luxeleven: Afrikaan steekt asielhuisvesting in brand – 80.000 euro schade

Omdat een Afrikaan niet tevreden was met zijn nieuwe leven in luilekkerland, stak hij een asielaccommodatie in Vöhl-Dorfitter (Duitsland) in brand. De schade aan het pand bedraagt minstens 80.000 euro.

Voor een dakloze of hulpbehoevende gepensioneerde zou een leven als dat van Jamal M. (naam veranderd) een regelrechte zegen zijn. Een dak boven het hoofd, een fraai ingerichte kamer, drie smakelijke maaltijden per dag bereid door een cateringbedrijf, nieuwe merkkleding, een iPhone inclusief gratis WLAN-toegang en een maandelijkse geldinjectie van de belastingbetaler. Maar voor de zogenaamde “asielzoeker” uit Eritrea was dit luxeleven niet genoeg, schrijft auteur Ernst Fleischmann op Anonymousnews.


Vermoedelijk omdat hij niet tevreden was met de hoeveelheid alimentatie van de Duitse belastingbetaler besloot de 20-jarige immigrant op donderdagavond om zijn vraag naar nog meer luxe kracht bij te zetten. In de kelder van de asielaccommodatie op de Korbacher Straße stak hij de wasruimte in de brand. Vervolgens stak hij zijn eigen kamer in brand. De Eritreeër liep vervolgens rustig naar buiten om zijn werk te inspecteren.

Zoals de politie later mededeelde, werden de hulpverleners om ongeveer 10 uur ’s avonds op de hoogte gebracht van de brand in het vluchtelingenhuis. Op dat moment stond het gebouw al in lichterlaaie. Alleen door de tussenkomst van de brandweer konden ergere dingen worden voorkomen. De brandweerlieden doofden eerst het vuur in de sanitaire ruimte op de begane grond. Toen de andere kamers daarna werden geopend, sloegen de vlammen uit de kamer van de 20-jarige op de brandweermannen. Met moeite en nood werd het vuur onder controle gebracht en uiteindelijk geblust.

Het gebouw moest worden ontruimd

Het hele gebouw moest worden ontruimd. 10 mensen ontsnapten op een haartje na aan een dood in de vlammen. De ignorantie die de migrant-brandstichter aan de dag legt is ongelooflijk. Zonder meer mensen in levensgevaar brengen omdat men ontevreden is over zijn woonsituatie schijnt blijkbaar een normaliteit voor te stellen in Afrika. Er is geen andere verklaring voor het feit dat de Eritreeër de “warme sloop” van het gebouw wilde uitvoeren en daarmee de dood van vele mensen op de koop toenam.

80.000 euro materiële schade

Dankzij de brandweer werd grotere schade voorkomen. Desalniettemin heeft het migrantenspel met vuur materiële schade veroorzaakt voor een bedrag van minstens 80.000 euro. Door de schade is het gebouw voorlopig onbewoonbaar en werd het door de politie verzegeld. De politie is op zoek naar de Afrikaanse brandstichter. Volgens de politie is de 20-jarige momenteel “op de vlucht”. Het zou niet verwonderlijk zijn als de schade ook deze keer op de belastingbetaler wordt afgeschoven.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19533
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Klachten van asielzoekers.

Berichtdoor King George » Ma Jan 20, 2020 4:12 pm

Beloning: Versneld asiel.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten