Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 41226
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 24, 2017 8:35 pm

Er was een vrijwillige (?) defenestratie op een school in Duitsland.
'Radicaliserend' Syrisch meisje (12) springt uit raam Duitse school

Een 12-jarig meisje uit Syrië is gisteren in de Noord-Duitse stad Lüneburg uit het raam van de derde verdieping van haar schoolgebouw gesprongen en raakte daarbij zwaargewond. De sprong kwam er nadat de schooldirectie met het meisje, dat met haar familie was gevlucht uit Aleppo, een gesprek had gehad over haar recente radicaliseringsverschijnselen.
Het meisje sprong voor de ogen van haar klasgenootjes naar beneden ...

Waarom het meisje uit het raam sprong, wordt momenteel nog onderzocht door de politie. Wat wel vaststaat, is dat ze net voor de sprong een gesprek had gehad met de schooldirectie. Die wilde haar waarschuwen dat ze mogelijk geschorst zou worden omdat ze tekenen vertoonde van islamitische radicalisering.

Het meisje zou haar klasgenootjes, allemaal kinderen die Duits als nieuwe taal leren, verteld hebben dat ze blij was dat ze binnenkort een hoofddoek zou mogen dragen en dat ze naar Syrië zou gaan om er te strijden. Ook zou ze in contact hebben gestaan met radicale kringen in Hamburg. Ze kwam meer dan drie jaar geleden naar Duitsland vanuit de door oorlog verscheurde stad Aleppo.
http://www.ad.nl/buitenland/radicaliserend-syrisch-meisje-12-springt-uit-raam-duitse-school~a6f58532/
En wat heeftde vader te zeggen over het gedrag van zijn dochter die medeleerlingen zou hebben geterroriseerd?
De vader van het meisje verklaarde aan de Duitse tv-zender NDR dat hij niet snapt dat zijn dochter geradicaliseerd zou zijn. Volgens hem is zijn dochter ,,een modern meisje, draagt ze geen hoofddoek en kennen wij nauwelijks een woord uit de Koran''.

https://www.landeszeitung.de/blog/lokales/984952-drama-um-ein-fluechtlingskind
Met een video van de protesterende pappa met rare verpixelingen. (vanwege privacy?)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 25, 2017 10:45 pm

Artsen klagen: Moslim-migranten maken ons het werken nauwelijks nog mogelijk

Geplaatst op 25 augustus 2017

Afbeelding
De eisenstellers op weg naar volledige verzorging.

Passage:

In grote getale in elkaar geslagen en zwaar mishandelde moslima’s in de dokterspraktijken en gedeeltelijk zelfs in de ziekenhuizen zouden normaal gesproken overal een aanleiding vormen om van overheidswege in te grijpen. Maar feministen, vrouwenhuizen en gevolmachtigden van vrouwen houden dit niet voor “cultuur-sensibel” en knijpen allemaal hun ogen dicht! Blind en stom is het tegenwoordige Links respectievelijk politiek- correct.

DUITSE TOESTANDEN IN HET ZIEKENHUIS: ZOALS IN CAÏRO OF BEIROET

Steeds meer artsen verlaten Duitsland, omdat ze de toestanden in hun praktijk en in hun klinieken niet langer willen verdragen. Het gaat hierbij vooral om beledigingen, onbetamelijk gedrag, bedreigingen en zelfs fysieke aanvallen van de kant van immigranten. Dezen komen vaak met hun hele familieclan in de praktijken of in de ziekenhuizen, dringen zelfs de afgeschermde ruimtes zoals de intensive care of de behandelkamer binnen – en laten vaak de toiletten achter in een toestand die iedere beschrijving tart.

SYRISCHE OORLOGSMISDADIGERS DOEN ZICH IN DOKTERSRAKTIJKEN VOOR ALS SLACHTOFFERS VAN FOLTERING – OM EEN VERBLIJFSVERGUNNING TE VERSCHALKEN
Het wordt ook steeds meer de gewoonte dat zich in de praktijken en klinieken zogenaamde slachtoffers van foltering melden om met een doktersattest een verblijfsvergunning te verschalken.

Bijzonder drastisch is het geval van een Syrische patiënt die voorgaf zwaar te zijn gefolterd. De man had noch identiteitspapieren, noch andere papieren bij zich. Onderzoekingen van de arts brachten echter aan het licht dat deze man een gezochte zware Syrische oorlogsmisdadiger was. De melding van de arts bij de politie verliep zonder noemenswaardige gevolgen voor deze oorlogsmisdadiger. Hij is nog steeds in vrijheid en wordt dagelijks in de stad gesignaleerd.

ZIEKENHUIZEN ZETTEN VEILIGHEIDSPERSONEEL IN TER BESCHERMING VAN HUN VROUWELIJK PERSONEEL
Mij werd door een vrouwelijke arts, die in een ziekenhuis van een grote Duitse stad werkt, onder vier ogen verteld dat haar ziekenhuis een veiligheidsdienst moest inzetten om verpleegsters en vrouwelijke doktoren ’s nachts naar hun auto’s te begeleiden. Het zou steeds vaker voorgekomen zijn dat bezoekers met een “migratieachtergrond” urenlang op de parkeerplaats op een personeelslid van het ziekenhuis zouden hebben gewacht – om zich vervolgens aan haar te vergrijpen.

ZIEKENKAMERS IEDER UUR TOTAAL VOLGEPROPT MET MOSLIMS EN HUN FAMILIECLANS
Men gelooft het niet, maar dat zijn intussen de omstandigheden in Duitse ziekenhuizen. De ziekenkamers worden doorgaans meer door moslims bezet dan door Duitsers en de aldaar mede verblijvende Duitse patiënten moeten de hele dag en de halve nacht een met verwanten van deze moslims volgepropte ziekenkamer verdragen. Genezing is onder dergelijke voorwaarden nauwelijks nog mogelijk.

DUITSLAND ONTWIKKELT ZICH DANKZIJ MERKEL TOT EEN DERDEWERDELDLAND
Dankzij Merkel ontwikkelt Duitsland zich tot een Derde Wereld-land. Niet alleen wat diens optische verschijningsvorm in de steden en steeds meer in de dorpen betreft, maar vooral ook wat zijn oeroude zeden en gewoonten aangaat.

DE KOMENDE PARLEMENTSVERKIEZING IS NET ALS 1933 EEN NOODLOTSVERKIEZING VOOR DE TOEKOMST VAN DUITSLAND
Dankzij het feit dat onze linkse media deze en andere toestanden nagenoeg volledig achter slot en grendel houden, zal de volgende kanselier weer Merkel zijn. De verkiezingen in september 2017 is een noodlotsverkiezing voor Duitsland, net als die van 1933. Alle Duitsers die dit niet geloven, zullen dit spoedig aan eigen lijf en leden ondervinden.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/25 ... -mogelijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Do Aug 31, 2017 12:19 pm

63% van de bijstandsuitkeringen gaat naar allochtonen. Nederland als pinautomaat van de wereld.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 01, 2017 1:24 am

De heel normale “vluchtelingen”waanzin in een Duits dorp

Geplaatst op 31 augustus 2017

Afbeelding
Dorpskerk van Wünsdorf.

Wünsdorf in de Duitse deelstaat Brandenburg, 40 kilometer van Berlijn. Omstreeks het jaar 1500 voor het eerst genoemd. “Zenuwstelsel van de Wehrmacht” (“Frankfurter Allgemeine Zeitung”) onder Hitler, zetel van het oppercommando van de Sovjet-strijdkrachten in Duitsland na 1945. Nu 6000 inwoners. Plus 1000 “vluchtelingen”.

Hoe is het tegenwoordig om in een dorp te wonen, waarin één op de zeven inwoners uit een compleet vreemde cultuur afkomstig is? Dat wilde ik weten. Toen kwam het goed uit dat ik op Mallorca bezoek kreeg van een stelletje uit Wünsdorf. Beide begin 30, werken in Berlijn, twee kinderen, hond.

Van tevoren had ik al een beetje onderzoek gedaan. In de grote kranten was niets te vinden, in de lokale pers des te meer: “Mysterieuze overval op 32-jarige vrouw”... “Meisje seksueel lastig gevallen”... “16-jarige beroofd bij de Wünsdorfer See”... “Bewaker stopt mesaanval in asielzoekeronderkomen”... “Ruzie met gewonden”... “Ruzie in centrum voor eerste opvang”... “Politie verhindert wraak op vluchtelingen” enz., enz.

We zitten in een café aan de strandpromenade en ik laat de beide vertellen. Hij begint:

“Bij ons werd nog niemand vermoord, geen vrouw verkracht, en desondanks is het leven in ons dorp enorm veranderd. We vragen ons af of het een fout was dat we net een huis gekocht hebben – en lang niet alleen omdat de inbraken toenemen.

De Afrikanen – het zijn uitsluitend Afrikaanse mannen – bepalen het beeld. Die hangen de hele dag voor de supermarkt rond, drinken zich een stuk in de kraag en spreken onze vrouwen aan. In de winkel zelf staat sinds kort een bewaker, omdat er zoveel gestolen werd en wordt, vooral alcohol. Onlangs heeft hij een paar mannen betrapt – en werd in elkaar geslagen. En dat niet voor het eerst. Een goede vriend is politieagent en die zegt: ´ We kunnen niets doen, behalve oppakken, persoonsgegevens noteren – die meestal vals zijn – en ze weer laten lopen´

Dat weten de Afrikanen uiteraard en zijn daarom bijzonder brutaal: ze pakken het bier uit de schappen, drinken het nog in de supermarkt op en leveren de lege flessen dan in om statiegeld te vangen.”

Zijn vrouw vertelt: “Zonder onze hond ga ik helemaal niet meer alleen naar buiten. En als vrouw hoef je al helemaal niet meer naar het strand van ons zwemmeertje te gaan. Als je daar 20 seconden zit, word je direct dom aangesproken. Die weten ook niet wat afstand houden is. Ze komen direct heel dicht bij je. Wat bij mij een beklemmend gevoel veroorzaakt.”

De man opnieuw: “Onlangs was er een groot feest in het dorp. Vorig jaar nog was daar nauwelijks een politieagent in uniform te bekennen. Deze keer twee patrouillewagens. Alleen maar om op die Afrikanen te letten, die met hun blikjes bier in een plastic tas van de supermarkt komen, geen rotzooi trappen. Ik weet ook wel dat de Afrikanen hier ook niet als maden in het spek leven. Desondanks voelt het gewoon kloten wanneer je zelf om 05.30 uur opstaat, tegen 19.00 uur kapot van het werk thuiskomt, er nog net voldoende tijd is om de kinderen iets voor te lezen, de hond uitlaten, een biertje drinken op het terras en dan alweer naar bed, terwijl de Afrikanen hier, dankzij ons belastinggeld, de hele dag niets anders doen dan zuipen.”

Dan zegt hij iets dat noch Merkel, Altmayer, Kauder, noch Schulz, Stegner, Oppermann, Maas willen horen: “Wat me het meest stoort: Ik ben mijn vrijheid kwijt. Ik voel me niet meer veilig in mijn eigen dorp.”

De cabaretier Bernhard Hoëcker roerde al in maart 2016 het “wiskundige bewijs” (“Frankfurter Allgemeine Zeitung”) aan dat de zorgen van de Duitse burgers vanwege de “vluchtelingencrisis” ongegrond zouden zijn. “Er zouden tot nu toe ongeveer een miljoen vluchtelingen naar Duitsland zijn gekomen. Als je kijkt naar het inwoneraantal van Duitsland – hier leven ongeveer 80 miljoen mensen – zou dit een verhouding van één tot tachtig opleveren”, citeert de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

Gewenste realiteit. Met de echte realiteit in Duitsland heeft Hoëcker´s één keer één niets te maken. Zoals ook Wünsdorf bewijst. En Wünsdorf is overal. Dat lijken noch de CDU, SPD, FDP, noch de Groenen of de SED-roden in de bunker van Berlijn te willen weten. Alleen de AfD. Maar op de laatste zouden de laatste Duitsers toch niet stemmen. De fijne dames en heren zullen versteld staan op 24 september...

Bron: www.journalistenwatch.com

Auteur: Oliver Flesch

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/31 ... uits-dorp/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 04, 2017 12:24 am

Ventimiglia: “Migranten” organiseren een moslimgebed voor katholieke begraafplaats

Geplaatst op 3 september 2017Honderden “migranten”, die normaal langs de Roja-rivier kamperen, hebben vanmorgen het Offerfeest gevierd met een gezamenlijk gebed voor de Roverino-begraafplaats in het Italiaanse Ventimiglia.

Het ongenoegen van de bevolking vloeide voort uit het feit dat er luidsprekers werden gebruikt voor de ingang van de rooms-katholieke begraafplaats. De zaak werd op de spits gedreven door het gemeenteraadslid van “uiterst Rechts”, Roberto Nazzari: “Ik wist er vanaf en daarom vroeg ik een gesprek aan om te weten te komen of zij toestemming hadden. Maar wat het ergste is; het feest werd voor de begraafplaats gehouden. Dit is toch een totaal gebrek aan respect voor onze mensen en voor onze religie.”

Bronnen: http://lesobservateurs.ch; Primocanale.it

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/03 ... aafplaats/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 12, 2017 9:56 pm

Moordzaak dochter EU-functionaris: verdachte bekent in tranen gruwelijke details

Caspar Naber, 11-09-17

Afbeelding
De vermoorde Maria Ladenburger en verdachte Hussein K. © Facebook

Asielzoeker Hussein K. heeft bekend eind vorig jaar in het Duitse Freiburg de dochter van een hoge EU-functionaris te hebben verkracht en vermoord. De vermoedelijk 19-jarige man, die zich voordoet als Afghaan maar wiens werkelijke identiteit en leeftijd niet bekend is, bood de nabestaanden van Maria Ladenburger (19) zijn excuses aan.

,,Ik wou dat ik het ongedaan kon maken en betreur uit het diepst van mijn hart wat ik heb gedaan", las Hussein K. voor uit zijn excuusbrief. Daarna beschreef hij huilend in een relaas vol schokkende details wat er in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 oktober 2016 gebeurde, zo meldt de Badische Zeitung.

Alcohol en drugs
Dat hij met vrienden alcohol had gedronken en hasj had gerookt. Dat hij uit de kroeg werd gezet omdat 'ie zo dronken was. Dat hij daarna richting huis fietste en dat zijn latere slachtoffer fietsend zijn pad kruiste bij het riviertje de Dreisam aan de rand van Freiburg. Dat hij tegen haar fiets trapte waardoor ze viel. Dat ze om hulp schreeuwend op de grond lag. Dat hij daarna haar mond dichthield en haar keel dicht snoerde met haar sjaal totdat ze bewusteloos was. Dat hij dacht dat hij haar gewurgd had. Dat hij daarna zag hoe mooi ze was en seks met haar wilde.

Daarna vervolgde K. zijn beschrijving van het feitenrelaas. Dat hij te dronken was om een erectie te krijgen. Dat hij zijn slachtoffer de kleding over haar hoofd trok. Dat hij haar daarna in de wang, borst en onderbuik beet. Dat hij vervolgens zijn hand in haar geslachtsorgaan stak. Dat hij de jonge vrouw daarna in het riviertje sleepte zodat hij zijn bloed van haar lichaam kon spoelen. Dat dit bloed uit verwondingen kwam die hij eerder die nacht had opgelopen bij een valpartij met zijn fiets. Dat hij zijn slachtoffer half in het riviertje, half in een braamstruik op de oever liet liggen met haar hoofd in het water. Dat hij daarna vluchtte.

Het levenloze lichaam van de studente werd enkele uren later ontdekt door een wandelaar. De politie arresteerde K. begin december na dna-onderzoek op een haar die was gevonden in een braamstruik naast de plaats delict. Maria Ladenburger was de dochter van Clemens Ladenburger, de rechterhand van de directeur-generaal van de juridische dienst van de Europese Commissie in Brussel.

Jeugd- of volwassenenstrafrecht
Het Openbaar Ministerie vervolgt K. op verdenking van verkrachting en moord. De verdachte staat terecht voor de jeugdkamer van de rechtbank. Dit omdat niet vaststaat dat hij meerderjarig was ten tijde van de feiten. K. zelf beweert dat ze plaatsvonden vlak voor zijn zeventiende verjaardag. Dat zou betekenen dat hij minderjarig was. Justitie gaat er van uit dat K. 'met hoge waarschijnlijkheid' al ouder was dan 18 jaar ten tijde van de feiten en dus volwassen. Het OM baseert zich op medisch onderzoek naar onder meer een tand die K. verloor. Volgens twee onafhankelijk van elkaar geraadpleegde gerechtsdeskundigen is de verdachte minstens 19 en mogelijk al 22 jaar oud. Ook zou hij uit Iran komen, in plaats van Afghanistan.

Op basis van de verklaringen van de verdachte, getuigen, getuigen-deskundigen en het bewijsmateriaal moet de jeugdkamer van de rechtbank beslissen of ze het jeugd- of volwassenenstrafrecht toepast op K. In het laatste geval hangt hem levenslang boven het hoofd, in het eerste een celstraf van tien tot vijftien jaar, zo meldde de Duitse nieuwszender NTV. Een celstraf van vijftien jaar is mogelijk in het geval van jongeren bij wie sprake is van een speciale schuldgraad.

Veroordeelde geweldpleger
Van dat laatste zou weleens sprake kunnen zijn bij K. Hij leefde voor zijn komst naar Duitsland in Griekenland, waar hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien jaar. Dit vanwege beroving en poging tot moord op een 20-jarige studente in mei 2013 op het eiland Corfu. Hij duwde de vrouw van een rots, maar ze overleefde wonderwel. K. mocht de gevangenis na twee jaar al verlaten. Doordat de Griekse autoriteiten de veroordeling niet doorgaven aan de internationale veiligheidsdiensten, kon de geweldpleger ongemerkt naar Duitsland vluchten. Daar vroeg hij zonder papieren asiel aan als 'minderjarige'.

De rechtbank doet naar verwachting uitspraak op 8 december.

https://www.ad.nl/buitenland/moordzaak- ... ~a6cf1505/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41226
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Sep 25, 2017 9:03 pm

Die legendarische apotheker uit Aleppo en die tandarts uit Tarüs, die bestaan. Tenminste die laatste.
Ik las over een incident in Halle:
"De vader van een 13-jarig meisje dat betast was door orthodontist Jahid, ging in maart van dit jaar zelfs verhaal halen. Woedend stormde hij de praktijk in Halle binnen en deelt een paar flinke klappen uit."
In ieder geval was het niet zo heftig dat het gebit beschadigd werd.
    "Orthodontist Jahid Payam mag geen contact meer hebben met vrouwelijke patiënten.
    De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft hem hiervoor een bevel opgelegd. "
Was is er aan de hand? De gebroeders Payam (uit Afghanistan) zijn tandarts en orthodontist en frommelden niet alleen in de bovenmond van vrouwen maar ook aan de ondermond. Berichten vertellen over 'bips' maar ze zullen wel voorbips bedoelen gezien de lichaamshouding in de tandartsstoel.
Dit is Payam, Jahid vermeld bij http://www.zwartelijstartsen.nl/zwartelijst_arts/jahid-payam/
Afbeelding
"Orthodontist Jahid Payam mag geen contact meer hebben met vrouwelijke patiënten. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft hem hiervoor een bevel opgelegd. "

Meer nieuws bij:
https://www.gelderlander.nl/achterhoek/tandartsbroers-vervolgd-voor-betasten-vrouwen-en-tienermeisjes~a5863c96/
Tandartsbroers vervolgd voor betasten vrouwen en tienermeisjes
Verklaringen van patiënten in een rapport van het regionaal tuchtcollege schetsen een beeld van twee behandelaars die hun handen niet thuis konden houden. Maar altijd op zo'n manier dat ze het zelf konden ontkennen of af konden doen als 'per ongeluk'.
[...]
Een paar dagen cel lijkt de orthodontist er echter niet van te weerhouden verder te gaan. In het IGZ-dossier wordt duidelijk dat hij na het celverblijf zijn oog laat vallen op twee meisjes van 13 jaar. Een van hen verklaart dat de orthodontist op 13 maart 2017 via haar wang en hals probeerde af te dalen richting haar borsten.
[...]
De tandarts wordt voor één jaar geschorst, waarvan tien maanden voorwaardelijk. De orthodontist wordt geschrapt uit het register en mag zich nooit meer orthodontist noemen.
https://www.gelderlander.nl/achterhoek/gelderse-tandarts-geschorst-na-het-onzedelijk-betasten-van-zussen~a44304f6/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Di Sep 26, 2017 12:02 am

Mahalingam schreef:"Orthodontist Jahid Payam mag geen contact meer hebben met vrouwelijke patiënten. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft hem hiervoor een bevel opgelegd. "


Gratis tip.

Ik heb gehoord dat ze in Afghanistan ook goeie tandartsen en orthodontisten nodig hebben.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Sep 27, 2017 11:50 pm

“Zielige vluchtelingen”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41226
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Sep 29, 2017 11:12 am

De rechter erkent dat er structurele homohaat is bij Islamieten.
COA mag homoseksuele Syriër niet uit azc zetten
Het COA huisvestte hem op het azc in Alkmaar, waar een afdeling is waar meerdere homoseksuele mannen wonen.

Omdat de man een verblijfsstatus kreeg, werd er voor hem gezocht naar woonruimte buiten het azc. Die werd in mei gevonden in Castricum. De Syriër kwam er echter achter dat het ging om een woning die hij moest delen met meerdere statushouders. Hij zegt niets tegen het delen van een woning te hebben, maar wel nu dat, volgens hem, moet met enkele ‘strenggelovige Arabische mannen’. Omdat hij zich niet veilig zou voelen in die woning weigerde hij het aanbod.
[...]
De rechter vindt dat er in principe niets mis is met het delen van een woning, maar stelt dat de Syriër zich terecht in ‘zijn gevoel van veiligheid voelt aangetast’ als hij een huis moet delen met mannen die negatief tegenover zijn homoseksualiteit staan. De Syriër mag voorlopig op het azc blijven wonen, het COA moet op zoek naar een nieuwe, passende woonruimte voor de man.
https://www.ad.nl/binnenland/coa-mag-homoseksuele-syrier-niet-uit-azc-zetten~a95112b6/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Zo Okt 01, 2017 3:52 pm

De asielchaos legt grote druk op de Duitse gezondheidszorg, meldt de Britse Daily Express.
– Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC, en exotische ziektes, zegt een vrouwelijke anesthesist tegen het dagblad.
Volgens de dokter, die in Duitsland werkt maar uit Tsjechië komt, zijn de ziekenhuizen niet gewend deze enorme behoefte aan gezondheidszorg uit de derde wereld te hanteren, veel immigranten dragen ziektes met zich mee die al lang geleden in Europa uitgeroeid zijn.
-Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC, en exotische ziektes waar de gezondheidszorg in Europa niet op voorbereid is, zeg de Tsjechische anesthesiste.
Kleinere gezondheidscentrums hebben geen medisch apparatuur voor de ziektes van deze immigranten, waardoor deze naar de grote ziekenhuizen moeten worden doorverwezen, die propvol raken met immigranten. De ophoping leidt tot veel onrust tussen de verschillende immigratiegroepen die een wachtkamer moeten delen, de autoriteiten voelen zich gedwongen om politie met honden in te zetten.
In tegenstelling tot Zweden eist Duitsland dat immigranten, precies zoals hun eigen bevolking, voor hun medicijnen betalen die de dokter voorschrijft. Maar dat wordt niet geaccepteerd, vertelt de anesthesiste. In plaats te betalen gaan de immigranten heibel schoppen in de apotheek.
– Dat leidt tot enorme woede uitbarstingen. Ze overgeven hun kinderen met een verkoudheid en laten hun kind aan het apotheekpersoneel over met de woorden: “Hier, behandel jij het maar!”. De politie is nu gedwongen niet alleen de ziekenhuizen te bewaken maar ook de grotere apotheken.
De anesthesiste vermeldt ook dat het volgens haar onmogelijk is om de naar schatting 1,3 miljoen immigranten die in Duitsland zijn aangekomen aan werk te helpen, veruit de meeste beheersen geen andere taal dan die van thuisland.
– Zelfs de professor die onze afdeling leidt vertelt hoe neergeslagen hij wordt om te zien hoe zijn schoonmaakpersoneel, die al meerdere jaren fulltime werkt voor 800 euro per maand, gedwongen wordt om in de ziekenhuis doorgangen jongemannen te confronteren die alleen maar eisen en klagen, willen alles gratis hebben, en als dat niet lukt breekt de hel los.
Natuurlijk kan het altijd nog erger. Zoals in Zweden. Een derde wereld immigrant met drie kinderen krijgt 2300 euro per maand belastingvrij, wanneer je alle bijdrages bij elkaar optelt. Dat was in 2013. Sindsdien zijn de gratis geld voorzieningen voor de zielige ‘vluchteling’ alleen maar toegenomen, terwijl de gezondheidszorg en tandheelkundige zorg geheel gratis is voor alle asielzoekers en illegalen die in het land verblijven.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Vr Okt 06, 2017 1:22 pm

Wat heeft de islam het westen gebracht? 40 Jaar massale import van moslims. We maken de balans op.


Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19118
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor mercator » Vr Okt 06, 2017 2:41 pm

Ariel schreef:Wat heeft de islam het westen gebracht? 40 Jaar massale import van moslims. We maken de balans op.

Zelfs die broodjes zijn ongewenst . Het is tenslotte hyper ongezonde en vettige junkfood en daar hebben we er zelf al genoeg van. De trieste balans is dat Islam en moslims nergens en nooit iets positiefs hebben betekend, ook niet voor hen zelf. Het is geen gedachte waar je veel vrienden mee maakt maar de wereld zou beter af zijn zonder moslims.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 41226
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Okt 06, 2017 5:22 pm

Zouden we sitar muziek uit Noord-India ook onder 'arabisch' moeten rangschikken.?
Hier een kort voorbeeld . Die raga's van hem duren soms meer dan een uur.Soms lijken die raga's wel een beetje op de fuga's van Bach ( musicale constructie)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Vr Okt 06, 2017 6:01 pm

Ik ben blij dat ik geen uur naar zijn raga's hoef te luisteren. :shock:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Do Nov 09, 2017 2:10 pm

Graag per direct de asielprocedure stopzetten en uitwijzen! Wie zich al bij binnenkomst zo etaleert geeft een voorteken af van wat voor ellende ons nog meer te wachten staat.Gestolen lammetje kinderboerderij gered van slacht op azc in Sneek

Afbeelding

Een 25-jarige bewoner van het azc in Sneek is door politierechter Marijke Jansen bij verstek wegens heling van een gestolen schaap veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken.

De man heeft op 1 september geprobeerd een lammetje dat gestolen was bij de Kinderboerderij in Sneek, bij het asielzoekerscentrum naar binnen te smokkelen.

Beveiligingsmedewerkers zagen die nacht twee mannen met een schaap bij het hek aan de achterkant van het azc-terrein. Toen de beveiligers poolshoogte namen, gingen de mannen, die inmiddels net als het schaap op het terrein waren, ervandoor. Ze sloten zichzelf op in een kamer van het azc. De politie werd erbij gehaald en de mannen werden aangehouden.

De 25-jarige, oorspronkelijk afkomstig uit Libië, ontkende alles. De andere asielzoeker, een 29-jarige man uit Algerije, zei dat hij de Libiër op diens verzoek had geholpen het schaap op het azc-terrein te krijgen. Hij dacht dat de man het schaap had gekocht. Tegen de politie zei hij dat hij de andere verdachte niet had geholpen als hij had geweten dat het schaap gestolen was.

Op de gang in het azc stond een koelkast gereed. De politie vermoedde dat het de bedoeling was dat het schaap geslacht moest worden en uiteindelijk in delen in de koelkast zou belanden. Een week later zou het Offerfeest worden gevierd op het Sneker azc. De rechter kon de twee mannen niet in verband brengen met de diefstal van het schaap.

Wel kon bewezen worden dat de Libiër zich schuldig had gemaakt aan heling. Hij had volgens de rechter kunnen weten dat het om een 'oneerlijk schaap' ging. De Algerijn werd vrijgesproken. Zijn versie van wat er was gebeurd kon volgens de rechter niet worden weerlegd. Officier van justitie Marco van den Broek had voor beide verdachten een week cel geëist.


http://www.lc.nl/friesland/Gestolen-lammetje-kinderboerderij-gered-van-slacht-op-azc-in-Sneek-22642962.html
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Nov 13, 2017 3:16 am

Berlijn zinkt dankzij migranten en linkse politiek weg in chaos en geweld

Xander, 09-11-2017

Afbeelding
Niet de politie, maar criminele migrantenbendes beheersen almaar grotere delen van Berlijn.

Hoofdofficier Justitie: Berlijn heeft geen functionerend rechtssysteem meer – Boekingsplatforms zoals Expedia en Hotels.com geven inmiddels reiswaarschuwingen voor delen Duitse hoofdstad af

Berlijn, ‘Hauptstadt der BRD’, eind 2017. Een stad vol ‘Baustelles’ waar het werk maar niet wil vlotten, en die de forens tot wanhoop drijven. Trein- en metrostations met langdurig defecte kaartscanners en slecht verlichte trappen die stinken naar urine en uitwerpselen. Straten waar het vuil zich ophoopt, pleinen die dag en nacht worden bezet door tientallen, soms honderden migranten, die regelmatig omstanders en elkaar met messen, stokken en afgebroken flessen naar de keel vliegen. No-go zones waar de criminaliteit volgens de statistieken is gedaald, echter niet omdat het beter gaat, maar omdat het de politie aan mankracht ontbreekt, omdat tal van misdrijven niet meer worden geregistreerd, en omdat steeds meer agenten buitenlanders zijn die banden hebben met de Turkse en Arabische misdaadclans die ze zouden moeten bestrijden.

Op de voor de toerist bekende hotspots ziet Berlijn er op het oog nog prima uit, maar schijn bedriegt. ‘De verwaarlozing van Berlijn is dodelijk geworden,’ stelt onderzoeksjournalist Alexander Wendt. Voorbeeld: onlangs wurgde ene Ilyas A., een afgewezen criminele asielzoeker uit Tsjetsjenië, de 60 jarige kunsthistoricus Susanne Fontaine. Zijn buit? 50 euro en haar mobieltje. De Berlijnse rood-rood-groene gemeentecoalitie gaf als excuus dat ze Ilyas niet hadden kunnen uitzetten, omdat hij destijds nog geen 18 geweest zou zijn. Dat dit uit veiligheidsoverwegingen volgens de wet wel degelijk met minderjarigen mag gebeuren, boeit op het gemeentehuis helemaal niemand.

De roofmoord vond plaats in de bekende Tiergarten, op slechts 300 meter afstand van Bahnhof Zoo. Ter plekke lijkt het gebied op een grote vuilnisbelt; overal liggen gebruikte drugsnaalden en ander afval, kamperen daklozen, en zijn types zoals Ilyas A. op jacht naar hun volgende slachtoffer. Na het invallen van de duisternis zijn drugsdealers en rivaliserende jongerenbendes er de baas. Velen van hen komen rechtstreeks uit het naburige AZC. Boekingsplatforms zoals Expedia en Hotels.com adviseren reizigers daarom dringend zich daar niet meer te vertonen.

Territorium van migrantenbendes
Ook de bekende Alexander Platz is tegenwoordig 24/7 het territorium van ‘Syrische’ en Afghaanse migranten. Regelmatig gaan grote groepen elkaar met messen en afgebroken flessen te lijf, waar ook toevallige passanten, zoals laatst een 13 jarige jongen, middenin belanden en gewond raken (3). Een paar nachten geleden begonnen zo’n 100 migrantenjongeren voorbijgangers en auto’s met vuurwerk te bekogelen. De politie had urenlang nodig om de orde te herstellen, en arresteerde welgeteld twee relschoppers.

Het zijn inmiddels gebruikelijke taferelen in de Duitse hoofdstad. Zeker als het donker is worden veel straten en wijken beheerst door Turkse en Arabische misdaadclans. Minderjarige meisjes uit Oost Europa worden in de Kurfürstenstrasse door hun pooiers openlijk ‘aan de man’ gebracht, zonder dat er iets tegen ondernomen wordt. Bewoners van veel wijken zitten na de zoveelste bezuinigingsronde omhoog met hun afval, en gooien dat tegenwoordig maar op straat.

‘Berlijn heeft geen functionerend rechtssysteem meer’
Het is dus niet zo verwonderlijk dat de Hoofdofficier van Justitie Ralph Knispel recent opzien baarde met zijn uitspraak dat er in Berlijn ‘geen functionerend rechtssysteem meer bestaat’ (2). Zowel de politie als de rechtbanken zijn volledig überfordert. Het aantal onopgeloste en niet behandelde misdrijven en misdaden is dermate gigantisch, dat aan de meesten geen seconde aandacht meer wordt besteed. Die worden –overigens net als in ons eigen land- vervolgens simpelweg uit de statistieken geschrapt, waardoor er in de media kan worden beweerd dat het ‘nog nooit zo veilig was’. (4).

Een ander, almaar groter wordend probleem is dat op de politieschool steeds meer mensen met een Arabische en Turkse achtergrond komen, waarvan sommigen afkomstig zijn uit de kringen van de misdaadclans die ze juist moeten gaan bestrijden. Politie instructeurs klagen dat deze migrantenagenten zich al in de klas gedragen als straatgangsters. De oplossing van de leiding? Aan het einde van de opleiding een testje uitvoeren of de nieuwe agenten wel voldoende Duits kunnen verstaan en spreken.

Burgers en politici leven in twee totaal verschillende realiteiten
Nergens leven politiek en burgers in een zo gescheiden realiteit als in Berlijn, schrijft Wendt. Minister van Justitie Dirk Behrendt, politicus van de Groenen, liet in oktober weten dat hij zich niet van de wijs laat brengen door een paar moorden en wat massale straatgevechten, en schreef op zijn website over de tentoonstelling ‘Op naar Casablanca – Levensrealiteiten van transgendere mensen tussen 1945 en 1980’. Groenen-districtsburgemeester van Kreuzberg-Friedrichshain, Monika Herrmann, presenteerde vol trots een app waarmee mensen kunnen klagen over ‘seksistische reclame’.

Tegelijkertijd wijst de ‘bonte en wereld-open’ rood-rood-groene gemeentecoalitie cameratoezicht in Tiergarten en andere criminele zones af. Met drugsdealers wil men enkel ‘het gesprek aangaan’, en vragen ‘of ze zich wat minder agressief kunnen gedragen.’ Ook weigert de stad zwaar criminele asielzoekers uit te zetten. Die wordt enkel gevraagd of ze ‘vrijwillig willen terugkeren’ (naar Casablanca en contreien, waar men doorgaans heel anders met ‘transgendere’ types omgaat). Dan zouden de criminele migranten nog wettelijk kunnen worden uitgezet door de bondsregering, maar ook die doet dat zelden of nooit.

Wendt: ‘Het is fascinerend te zien hoe Angela Merkel en haar ambtenaren nadenken over een Marshallplan voor –onder andere- Afrika, terwijl de bevoegde staatsinstanties zelfs niet de kleinste gebieden veiligheidstechnisch onder de knie krijgen, zelfs niet als deze -ondanks het Berlijnse Baustelle- omleidingsverkeer- maar 30 autominuten verwijderd zijn van het bureau van de kanselier.’

Xander

(1) Anonymous
(2) Tagesspiegel
(3) Welt N24
(4) Focus

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -en-geweld
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41226
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Zo Nov 26, 2017 1:18 am

7 Syrische jeugdigen voelden zich belemmerd in hun doen en sloopten toen een winkel.

Afbeelding
Germany: Syrian “Youths” Trash Store, Attack Detective
Essen – As Westdeutsche Allgemeine Zeitung reports, Sunday evening, seven Syrian “youths” vandalized a store in the mall of the Essen train station.

Two detectives of the Tchibo store noticed how outside the store, a group of “youths” were harassing a woman.

They told the youths to behave. Upon this, the youths bolted into the store, knocked down display stands, and tore out shelves, to attack with them the detectives.

Two plainclothes policemen who were patrolling the train station came to help and called reinforcement. In the end, two dozen police officers were needed to overpower the adolescents. One detective had to be taken to hospital.

The seven young Syrians who are between 13 and 18 years old were released from custody later the same day. One of them was carrying a knife on him. Federal Police are investigating for damage of property, battery, grievous battery, and breaching the peace of the land.

The Tchibo sales ladies received psychological help.
https://vladtepesblog.com/2017/11/20/germany-syrian-youths-trash-store-attack-detective/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41226
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Nov 29, 2017 5:23 pm

Homo's zijn een beschermde minderheid bij ons.
Dat is ook tot de migranten doorgedrongen die zien dat ze zo hun kansen om hier te blijven kunnen vergroten door te zeggen dat ze homo zijn. En valt dat te controleren? Nee, net zomin als de beweerde minderjarigheid want met alleen praten kom je er nooit uit.
De IND probeert wel uit te vogelen in gesprekken wie wel en wie niet homo is, maar dat valt niet in goede aarde bij de politici aan de bakboord kant.
Kamer: screening van homoseksuele asielzoeker moet beter
De Tweede Kamer wil dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) betere screening verricht bij homoseksuele asielzoekers. Die worden te vaak teruggestuurd naar het land van herkomst, terwijl ze wel degelijk recht hebben op asiel. VVD, CDA en ChristenUnie steunen een voorstel hierover van D66.

De regeringspartijen willen dat de IND gaat kijken of het beoordelingsproces verbeterd kan worden door samen te werken met bijvoorbeeld het COC dat opkomt voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie (LHBTI's).

We moeten dus een club van homo's laten beslissen wie (eventueel) lid van hun club kunnen zijn. Dat doet erg WC-eend-achtig aan. Zijn zijn dus blij als ze een rol kunnen spelen.
De COC is positief over het voorstel. ,,Het komt te vaak voor dat de IND de seksuele oriëntatie van asielzoekers in twijfel trekt of niet gelooft", aldus COC-voorzitter Tanja Ineke. ,,Als deze mensen worden teruggestuurd naar landen waar LHBTI's worden vervolgd, lopen ze groot gevaar. De procedure moet echt beter."

Zonder twijfel kan de COC echt goed testen. Een homo van hun club neemt een asielige homo in huis. Als het COC lid dan binnen 2 weken verkracht is, dan is het dus een homo? Of zo iets.
Een benadering van de andere kant zou zijn:
Laat die beweerde homo een weekje logeren in een huis vol dames van lichte zeden. Als die dan neukt dan is die geen homo. Of is dat geen valide test ? De geitentest dan maar?
En zijn er aantallen bekend van homo's die daadwerkelijk naar hun (dus) gevaarlijke thuisland zijn gedeporteerd? En daar van een hoog gebouw zijn gegooid of minder drieste zaken?

https://www.ad.nl/politiek/kamer-screening-van-homoseksuele-asielzoeker-moet-beter~aceadaf8b/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor King George » Do Nov 30, 2017 1:11 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Dec 04, 2017 11:30 pm

Parijs: Afrikaanse hordes gaan tekeer tegen de politie

Geplaatst op 4 december 2017Op 9 november werd in Parijs een 19-jarige jonge man, oorspronkelijk afkomstig uit Kameroen, op verdenking van drugshandel aangehouden door de politie. De uit Spanje komende Massar D. sloeg op de vlucht. Na een achtervolgingsjacht lukte het echter hem te arresteren. Korte tijd later klaagde de goudparel over misselijkheid en zou 30 zakjes crack hebben uitgekotst, twee van de doorgeslikte drugspakketjes zouden in zijn lichaam zijn achtergebleven. De dealer raakte in coma en overleed op 22 november.

Sindsdien heeft de Afrikaanse invasie een nieuwe reden om, zoals zij vindt, haar blinde haat op de Fransen en op de politie in het bijzonder uit te leven, het gaat tenslotte om “politiegeweld tegen zwarte migranten”.

Zondag escaleerde de situatie opnieuw in het Parijse station Gare du Nord. Daar moesten de in het nauw gedrongen agenten zich met traangas verdedigen. Franco Lollia, woordvoerder van de “Anti-Negrophobie-Brigade”, stileert zichzelf en alle negers in Frankrijk tot slachtoffers. Massar D. zou het nieuwste in een “lange lijst” “niet witte mannelijke” slachtoffers zijn.

Heel Europa heeft inmiddels problemen met de rabiate en agressieve binnendringers uit Afrika, maar Merkel wil graag nog meer van deze escalerende nieuwe burgers binnenhalen en de VN-vluchtelingenorganisatie (UNHCR) wil de Afrikaanse ellende direct maar “legaal” naar Europa verhuizen.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/04 ... e-politie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Ariel » Wo Dec 13, 2017 7:21 pm

Syrische asielzoeker ‘met IS-sympathie’ alsnog vrijgesproken na bizar proces

De Syrische asielzoeker Mohanned B. (20) die in 2015 in een azc in Zaandam werd opgepakt omdat hij daar had gezegd voor al-Qaeda en IS te hebben gevochten, is deze week alsnog volledig vrijgesproken. Het is het einde van een bizar verlopen proces.

Mohanned B. verbleef op de asielboot in Zaandam, daar vertelde hij aan andere asielzoekers dat hij tweeënhalf jaar in het Midden-Oosten had gevochten en bommen had gemaakt voor al-Qaeda. Ook zei hij dat hij wist hoe hij met zijn telefoon explosieven kon laten ontploffen. De politie pakte hem op en zette hem vast op de terroristenafdeling van de gevangenis. Zijn aanhouding in december 2015, een maand na de aanslagen in Parijs, zorgde voor veel commotie. Het leek wederom bewijs dat terroristen gebruik maakten van de toen grote vluchtelingenstroom.

Tijdens zijn detentie kwam er twijfel, ook bij justitie. Gedragswetenschappers stelden vast dat er 'geen aanwijzingen' zijn dat de jongen lid is van een terreurgroep, maar zagen eerder een fantast in hem. De tiener zou alleen maar hebben 'opgeschept' dat hij van IS was, toen hij zonder zijn familie in een azc kwam vol 'oudere en hardere' vluchtelingen. ,,Ik was gewoon bang,'' verklaarde hij tijdens verhoren. Hij verloor in Syrië twee broers door de oorlog en leidt aan ptss.

Nepverhalen
Tijdens zijn eerste proces, in 2016, zei hij zelf ook gelogen te hebben: ,,Ik vertelde nepverhalen.” Toen het Openbaar Ministerie geen celstraf eiste, maar om vrijspraak vroeg, stonden de tranen in de ogen van Mohanned B. Het bleek echter voorbarige vreugde: ondanks de vrijspraak-eis veroordeelde de rechtbank B. tot tien maanden cel. De rechtbank vond het wel bewezen dat B. bij een aan al-Qaeda gelieerde strijdgroep had behoord.

Zowel justitie als de Syrische asielzoeker zelf gingen tegen die beslissing in beroep. Opvallend in dat hoger beroep dat vorige maand diende: dit keer eiste het OM geen vrijspraak, maar drie jaar cel. Justitie vindt het bij nader inzien wel bewezen dat B. onderdeel uitmaakte van de strijdgroep Liwa al-Tahid, een jihadistische terreurgroep.

Aleppo
B. en zijn advocaat Paul Verweijen stellen dat B. in 2013 alleen in zijn eigen wijk in Aleppo voor het Vrije Syrische Leger (de gewapende oppositie tegen de Syrische president Assad) de wacht hield bij gebouwen zodat die niet beroofd zouden kunnen worden. Als dat al namens Liwa al-Tahid was, dan is dat geen reden voor een terreurverdenking. ,,Die groep staat op geen enkele terreurlijst."

Dit keer was het de rechter die vrijspraak oplegde. Die acht bewezen dat B. inderdaad bij Liwa al-Tahid zat, maar dat was volgens het gerechtshof in die periode geen terroristische beweging. Nu B. niet meer de cel in hoeft, heeft hij nog een volgende zorg: zijn verblijfsvergunning voor Nederland houden. Advocaat Verweijen: ,,Mohanned is erg blij met zijn vrijspraak. Ik heb ook altijd in zijn onschuld geloofd."
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41226
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Mahalingam » Do Dec 14, 2017 12:43 am

Het verhaal over die Pallie die de ruiten kapot sloeg van een Joods restaurant en dat niet deed vanwege Jodenhaat (zegt die)
http://www.at5.nl/artikelen/176153/man-die-ruiten-insloeg-van-joods-restaurant-op-vrije-voeten
Kan in deze rubriek vervolgd worden. Want wat blijkt?
SCOOP. Sloper joods restaurant heet Saleh Ali, nam deel aan gewapende strijd Syrië, is bereid te sterven voor doel, loog tegen IND
Hey, wat meldt een anonieme bron rond het politiedossier ons nu ineens heimelijk? Zou het zo'n beetje de gehele NAW van de niet-kosjere klootdtzak zijn? Ja, soort van. De boven alsook onderstaande beige belhamel is Saleh Ali, in 1988 geboren te Damascus en heeft volgens het politieverhoor "deelgenomen aan de gewapende strijd". De verdachte noemt "meerdere fracties" en zegt o.a. tégen Islamitische Staat te hebben gevochten. Maar, de nieuwe-streepje-Nederlander heeft niet alleen binnen Syrië gevochten, hij vocht tevens ergens buiten Syrië. We weten niet waar. Het politieverslag spreekt zichzelf tegen, door hem eerst de Syrische nationaliteit toe te kennen, en hem ietsjes verderop als "statenloos" aan te merken.

Daarnaast vermeldt Advocatenkantoor Loonstein na inzage in het politiedossier het volgende in een persverklaring:

    "De inmiddels in vrijheid gestelde, in Syrië geboren verdachte, heeft tijdens het politieverhoor verklaard bereid te zijn in de toekomst nog meer geweld toe te passen om zijn doelen te bereiken. Ook verklaarde de man het niet erg te vinden om voor zijn doel te sterven en verheerlijkt hij in zijn verklaring het martelaarschap.

    Uit de beschikbare informatie blijkt verder dat de man opzettelijk belastende informatie heeft achtergehouden in de procedure tot het verkrijgen van een verblijfstitel in Nederland.

    De man verklaart verder lid te zijn geweest van een Palestijnse bevolkingsbeweging om Palestina te bevrijden en dat hij door die beweging van training en wapens is voorzien. Ook geeft hij aan deel te hebben genomen aan de gewapende strijd in Syrië."
Meer informatie hebben we op dit moment niet, dus laten we het eens duiden.

Het gegeven dat hij ook buiten Syrië deelnam aan een vooralsnog niet ontsloten strijdtoneel, doet vermoeden dat hij onderdeel was van islamistische gewapende groeperingen. 'Seculiere' Syrische rebellengroepen hebben immers niet gek veel buiten Syrië te zoeken.

Volgens de NOSsad was de dader een Palestijn. Syrië telt dertien Palestijnse vluchtelingenkampen. Zes daarvan liggen in of rondom Damascus: Yarmouk, Sbeneh, Khan Alsheh, Jaramanah, Khan Dannun en Qabr Essit.

Het is dus waarschijnlijk dat hij in een van die kampen woonde. In april 2015 veroverde Islamitische Staat vluchtelingenkamp Yarmouk, waar Islamitische Staat en Jabhat al-Nusra om de macht streden. Ook streed de aan Hamas loyale groepering Aknaf Bait al-Maqdis er tegen Islamitische Staat.

Eindconclusie, wij gokken het volgende: Saleh Ali is een Palestijnse Syriër die zeer waarschijnlijk onder de vlag van het aan Al-Qaida gelieerde Jabhat al-Nusra en / of het aan Hamas gelieerde Aknaf Bait al-Maqdis streed. Zo'n man Kristallnacht zich hier een ongeluk, en staat anderhalve dag later weer vrolijk op straat te verkondigen dat hij geen antisemiet is. Nederland is een goed land en Amsterdam is een lieve stad.
https://www.geenstijl.nl/5139862/joden-zijn-de-nieuwe-joden/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 16, 2017 1:35 am

Hier het vervolg van de moord op Maria Ladenburger, zoals hierboven vermeld.

Hussein Khavari verkrachtte en slachtte 19-jarige Duitse studente af, blijkt niet minderjarig maar 33

Bert Brussen, 14-12-2017

Afbeelding
Foto: Hussein Khavari (16) (33)

Kreeg in 2015 pleeggezin in Duitsland want ’16 jaar oud’ dus minderjarige alleenstaande asielzoeker

Weet u nog, die Duitse studente Maria Ladenburger van 19 jaar oud die werd verkracht en afgeslacht door de ‘Afghaanse’ asielzoeker Hussein Khavari (foto), die minderjarig was en daardoor nooit meer dan 10 jaar cel zou kunnen krijgen? Die asielzoeker blijkt dus niet minderjarig. Sterker nog, die asielzoeker is al 33 jaar oud en komt niet uit Afghanistan maar uit Irak. Dus is er, terecht, nogal wat ophef in Duitsland.

Voor wie het niet meer weet (iedereen zou het wel moéten weten): Maria Landenburger was de dochter van een hoge EU-functionaris, dr. Clemens Ladenburger, sinds 2008 ‘assistent van de directeur-generaal juridische dienst van de Europese Commissie’ in Brussel.

Het gezin Ladenburger was overtuigd pro-vluchteling en als keurige Duitse christenen voorstander van het Wir schaffen das-beleid van Merkel. Onder andere daarom was Maria Ladenburger actief bij de pro-vluchtelingen studentenorganisatie ‘Towards a new solidarity’ en zamelde zij geld in voor asielzoekers in haar woonplaats Freiburg, de plek waar zij door een asielzoeker werd verkracht en vermoord.

Toen Maria werd begraven waren haar ouders er nog niet van op de hoogte dat hun dichter was verkracht en vermoord door een asielzoeker. Tijdens de uitvaart werd geld ingezameld voor een Freiburgse organisatie die onder andere actie voert tegen de deportatie van illegale vluchtelingen.

33 jaar oud
Inmiddels is bekend dat Hussein Khavari, die in 2015 bij zijn asielaanvraag zei 16 jaar oud te zijn, bepaald geen minderjarige is. Wat heet: uit een telefoongesprek met zijn vader, die in Irak woont dus niet in Afghanistan, blijkt Hussein reed 33 jaar oud te zijn. In januari van dit jaar wordt hij 34.

Dat biedt perspectieven voor de strafmaat. Omdat het Duitse OM er vanuit ging te maken te hebben met een minderjarige werd gecommuniceerd dat de verkrachtende moordenaar niet langer dan 10 jaar celstraf zou kunnen krijgen. Nu hij wél meerjarig blijkt te zijn riskeert hij gewoon levenslang.

Levenslang
Het is wel te hopen dat hij levenslang krijgt want de verkrachtende moordenaar is een serieus gevaar voor de maatschappij. In 2013 heeft hij in Griekenland al eens een studente overvallen en haar over de rand van een afgrond geduwd. De studente overleefde, maar raakte zwaar gewond, Hussein werd opgepakt en veroordeeld tot tien jaar cel maar na een korte tijd in de gevangenis om onbekende redenen alweer vrijgelaten en het land uitgezet. Kennelijk doen ze ook in Griekenland aan het sociale experiment wat ‘gevaarlijke gekken in de samenleving vrijlaten en burgers zoveel mogelijk vogelvrij verklaren’. Hoe spel je ‘kromstaat’ in het Grieks?

‘Woede is onmacht’
De kans op levenslang is in Duitsland overigens wel groter dan in Nederland. In Nederland zou de dader, na uitvoerig te zijn geknuffeld door Wil Eikelboom en Bénédicte Ficq (of Sidney Smeets als hij piket heeft), hoogstwaarschijnlijk worden veroordeeld tot een taakstrafje (tenzij hij ook racistische opmerkingen op Facebook heeft gemaakt, want dan wordt het natuurlijk wel gewoon celstraf) om vervolgens het land uit te worden gezet om de geboorte van zijn kind bij te wonen of iets anders waardoor je in Nederland als niet-Nederlandse zware crimineel steeds maar weer een ‘verlaat de gevangenis’-boterbriefje krijgt.

Alhoewel hij in Nederland natuurlijk ook gewoon ‘ontoerekeningsvatbaar’ zou kunnen worden verklaard, na het niet meerwerken aan onderzoek, zodat hij binnen een half jaar tijd in de bossen van Den Dolder weer een nieuw slachtoffer kan maken. Begrijpelijk natuurlijk: ‘Woede is onmacht’, om maar eens even een psychologe uit die forensische kliniek te Den Dolder te citeren.

http://nieuws.tpo.nl/2017/12/14/hussein ... rjarig-33/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 16, 2017 1:36 am

AfD-poster

Afbeelding

Binnenkort is de “kleine” Hussein K. jarig: Onbegeleide minderjarige moordenaar wordt 34!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten