De asielindustrie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 11, 2015 1:42 am

De asielbusiness: grof geld verdienen aan vluchtelingen

10 oktober 2015, Bart Bohemen

Afbeelding

Op het eerste gezicht lijkt er een duidelijke tweedeling te bestaan omtrent het vluchtelingenvraagstuk. Voorstanders in het debat baseren hun drijfveren vooral op het humanitaire gedachtegoed en solidariteit. Tegenstanders zijn bezorgd over het behoud van hun cultuur en de veiligheid. Toch bestaat er wel degelijk een omvangrijke derde groep die vanuit de schaduw opereert. Hoewel deze groep tevens voorstander is van een ruimhartig asielbeleid, worden zij gedreven door solidariteit noch humanitarisme. Hun enige beweegreden is geld.

Op 9 oktober maakte Staatssecretaris Klaas Dijkhoff bekend dat er ruim 10.000 nieuwe woningen vereist zijn om meer dan 13.000 vluchtelingen op te vangen. Daarnaast is er ook een grote vraag naar extra bedden evenals locaties voor tijdelijke noodopvang. Er is weliswaar sprake van een noodsituatie, maar ondertussen wrijven bepaalde bedrijfseigenaren juist in hun handen.

De huidige situatie betekent natuurlijk een enorme impuls voor de bouwsector; er moeten snel 10.000 nieuwe huizen bijgebouwd worden. Bij 10.000 zal het niet blijven, aangezien er geen enkele indicatie bestaat dat de migratiestromen zullen afnemen. Ook beddenfabrikanten draaien voorlopig overuren en vastgoedbedrijven die kampen met leegstand kunnen plotseling weer winst maken.

Deze voorbeelden zijn slechts het topje van de ijsberg. Hieronder vindt u meerdere voorbeelden van bedrijfstakken waarvoor de komst van miljoenen vluchtelingen naar Europa eigenlijk wel verdacht goed uitkomt.

De geneesmiddelenindustrie
Vluchtelingen zijn veelal afkomstig uit Afrika en het Midden-Oosten. Aldaar komen ziektes zoals hepatitis C veel meer voor dan in Europa. Om de verspreiding van de ziekte in Europa tegen te gaan groeit de vraag naar medicijnen. De komende jaren zullen de inkomsten van farmaceutische bedrijven 13 miljard euro hoger zijn dan gepland.

Beveiligingsbedrijven
De media berichten regelmatig over de precaire situatie binnen asielzoekerscentra. Massale vechtpartijen, grootschalig alcohol- en drugsgebruik en zelfs prostitutie zijn binnen de centra aan de orde van de dag. De overheid doet daarom aanspraak op particuliere beveiligingsbedrijven om de orde te handhaven.

Luchtvaartmaatschappijen
Vele luchtvaartmaatschappijen profiteren volop van de vluchtelingencrisis. Zo is de vraag naar goedkope vluchten naar de Balkan en West-Turkije sterk toegenomen. Frontex, het bedrijf dat de buitengrenzen van Europa surveilleert, beschuldigt Turkish Airlines van de toename in het aantal migranten. Ook aan uitgeprocedeerde asielzoekers kan geld verdiend worden. De luchtvaartmaatschappij Air Berlin ontving meer dan 300.000 euro van de Duitse overheid om uitgeprocedeerde asielzoekers naar het land van herkomst te vervoeren.

Financiële dienstverlening
Doordat vluchtelingen geneigd zijn geld naar familieleden in het buitenland over te maken, groeit logischerwijs de vraag naar financiële dienstverlening. Zo zou het Amerikaanse bedrijf Western Union enorm profiteren van de vluchtelingencrisis.

De voedselindustrie
Voeding is een eerste levensbehoefte. Meer mensen betekent simpelweg meer monden om te voeden. Daarnaast is de voedselindustrie afhankelijk van een groeiende markt, oftewel meer potentiële consumenten. Onderzoek wijst uit dat de voedselindustrie lobbyt voor een ruimhartig immigratiebeleid. Ook fastfoodketens zoals McDonald’s en Burger King spelen een controversiële rol.

Toerisme en recreatie
In Duitsland hebben hostels en hotels die voorheen slecht draaiden opeens volop werk. Doordat de Duitse regering niet voldoende accommodatie kan bieden aan het grote aantal migranten, wordt er een aanspraak gedaan op hotels. Alleen al in de stad Berlijn, waar zich momenteel 1400 asielzoekers bevinden, betaalt de gemeente 50 euro per-nacht-per-migrant aan hotels die bereid zijn kamers aan te bieden. Dit kost de gemeente alleen al 70.000 euro per dag. In Nederland verdient de zakenman Henny van der Most (VVD) ruim 180.000 euro per maand om enkele honderden vluchtelingen op te vangen in zijn vakantiepark te Oranje. Zonder de vluchtelingen was het vakantiepark waarschijnlijk failliet gegaan.

Internet
Zelfs zoekmachine Google verdient grof geld aan de vluchtelingenproblematiek. De afgelopen maanden zijn de zoekopdrachten omtrent het vluchtelingenvraagstuk aanzienlijk toegenomen. Bedrijven die hoog in de zoekresultaten willen eindigen met behulp van de woorden ‘vluchtelingen’ of ‘vluchteling’, betalen respectievelijk 2.25 euro en 2.12 euro per klik.

NGO’s en vreemdelingenadvocatuur
Hoewel non-gouvernementele organisaties (NGO’s) in wezen niet op commerciële basis werken, betekent dit niet dat medewerkers geen salaris verdienen. Bestuursfuncties binnen een NGO zijn vaak topbanen. Zo verdient het hoofd van Vluchtelingenwerk Nederland ruim 113.000 euro per jaar. De algemeen directeur van de Stichting voor Vluchteling-Studenten verdient bijna 90.000 euro per jaar. Verder is tevens de vreemdelingenadvocatuur een miljoenenbusiness.

Criminaliteit
Zolang de Europese overheden geen stappen ondernemen om de migrantenstroom in te dammen, zullen de vluchtelingen blijven komen. Criminele organisaties vergaren een fortuin. Mensensmokkel is inmiddels getransformeerd tot een industrie waar jaarlijks miljarden euro’s in omgaan.

Natuurlijk groeien er geen geldbomen om de faciliteiten en diensten te financieren die met het vluchtelingenvraagstuk gepaard gaan. Vrijwel alle kosten worden gedekt met belastinggeld, met andere woorden: door u. Dit belastinggeld wordt dan weer met enkele tussenstappen doorgesluisd naar grote bedrijven. Zal dit de reden zijn waarom de Europese overheden niets doen om de migrantenstroom in te perken?

http://curiales.nl/2015/10/10/vluchteli ... -business/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6386
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ali Yas » Zo Okt 11, 2015 6:44 am

Je krijgt inderdaad wel vaker de indruk dat grote bedrijven het voor het zeggen hebben in de EU. En net als vroeger, vóór de vakbonden, worden de arbeiders daarbij uitgeknepen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 40168
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Zo Okt 11, 2015 1:25 pm

Ook Duitsland kampt met een tekort aan politiemensen door de vluchtelingencrisis. Daar klinkt de roep om maar liefst 20.000 extra agenten. De Duitse politiebond noemt het reguleren van de vluchtelingenstroom die Europa binnenkomt 'de grootste uitdaging in de naoorlogse geschiedenis'.

Projecteren we dit op Nederland (10 keer kleiner) dan zou er hier een tekort van vele duizenden zijn. Dat gaat wat kosten!
'Duizenden extra agenten nodig vanwege vluchtelingenstroom'?
,,Overal in het land lopen agenten op hun tandvlees", waarschuwt ANPV-voorzitter Geert Priem. ,,Dit kan zo niet langer: de veiligheid op straat is in gevaar."
Zaterdag werd de beveiliging rond opvanglocaties voor asielzoekers flink opgeschroefd.[...]
,,Zowel binnen als buiten de opvanglocaties zijn steeds meer opstootjes en vechtpartijen", zegt Priem. ,,Daarvoor zijn continue agenten nodig. Ook in de wijken rondom opvangplekken worden extra wijkagenten ingezet."
[...] Ook de jacht op mensenhandelaren is fors uitgebreid: mobiele teams sporen vreemdelingen op in treinen, bussen, boten, vrachtwagens en op luchthavens.
[...]
De korpsleiding van de Nationale Politie bevestigt dat er capaciteitsproblemen zijn. ,,De vluchtelingenproblematiek heeft nu prioriteit", zegt politiewoordvoerder Remco Gerretsen. ,,Het is logisch dat daardoor elders gaten vallen. Maar wie 112 belt, zal altijd geholpen worden."
http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4160808/2015/10/11/Duizenden-extra-agenten-nodig-vanwege-vluchtelingenstroom.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73749
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 11, 2015 3:31 pm

de veiligheid op straat is in gevaar."
Zaterdag werd de beveiliging rond opvanglocaties voor asielzoekers flink opgeschroefd.


Ik krijg de indruk dat de asielzoeker beschermd moet worden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40168
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Do Okt 15, 2015 7:01 pm

In Italië hebben ze maffiose vluchtelingen organisaties.
Italy's biggest refugee centre 'stole state funds'
The centre has been under investigation since June for a number of irregularities, but prosecutors have found evidence of an allegedly fraudulent magnetic card system.
Through the system, the centre was able to to claim €35 a day for refugees who had left, Giornaletissimo reported.

The centre, located near Catania in Sicily, holds around 4,000 refugees. [...]
However, after three days of absence the day rate of €35 should no longer be paid to the centre.
The result is that over the last four years, hundreds of thousands of euros could have been paid to the centre for refugees who had left the vast holding complex long before.While this information was automatically recorded into the system at Mineo – it was allegedly never passed on to the regional authorities.
http://www.thelocal.it/20151015/ghost-refugee-scam-uncovered-at-refugee-centre
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40168
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Vr Okt 16, 2015 7:58 pm

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 20, 2015 2:07 pm

Vluchtelingenstroom gunstig voor bouwsector

Di 20 okt 2015

AMSTERDAM – De toestroom van “vluchtelingen” in Nederland is goed voor de bouwsector. Omdat er de komende vijf jaar waarschijnlijk 50.000 extra woningen moeten komen, zal er een impuls zijn op de bouwproductie van 5 miljard euro.

Dat zorgt de komende jaren voor duizenden extra banen in de sector, meldt het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB). Het instituut baseert zich op recente cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Het EIB bouwt wel de nodige onzekerheden in bij de voorspelling. Zo is de verwachting dat de toestroom weliswaar nog een tijd aanhoudt, maar ook in rustiger vaarwater terechtkomt. Dat maakt de vraag naar woningen lastig te voorspellen. Een andere onzekerheid is de vraag in welk tempo de bouwproductie in gang gezet kan worden.

bron

Ik moet gewoon lachen als ik zo'n bericht lees. [icon_lol.gif]
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73749
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Di Okt 20, 2015 3:23 pm

Pilgrim schreef:
Vluchtelingenstroom gunstig voor bouwsector

Ik moet gewoon lachen als ik zo'n bericht lees. [icon_lol.gif]


Ik ook. Het is net alsof Nederland rijk wordt van al die asielzoekers. Het is best mogelijk dat er tijdelijk meer werk in de bouw is, maar als de huizen er eenmaal staan, stort de bouwsector weer in.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

DALENDE WERKLOOSHEID.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Okt 30, 2015 8:15 am

Werken bij Fedasil

Fedasil heeft geregeld vacatures voor de hoofdzetel in Brussel en voor de opvangcentra. Het gaat altijd om contractuele banen in overheidsdienst. Meer informatie over de selectieprocedure, het loon en de arbeidsvoorwaarden vindt u in onze informatiebrochure.

Fedasil staat voor: Federaal Agentschap voor de opvang van Asielzoekers.

Advies van kenner van smerige overheidszaakjes Hans van de Mortel adviseert u in geval van dat u wilt solliciteren bij Fedasil uw haar en gezicht zwart te verven. Waarschijnlijk komt u dan als eerste door de selectieprocedure. Vrouwen adviseer ik sowieso een hoofddoek te dragen. Logisch toch? U dient immers met uw tijd mee te gaan.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor King George » Vr Okt 30, 2015 12:03 pm

Ariel schreef:
Pilgrim schreef:
Vluchtelingenstroom gunstig voor bouwsector

Ik moet gewoon lachen als ik zo'n bericht lees. [icon_lol.gif]


Ik ook. Het is net alsof Nederland rijk wordt van al die asielzoekers. Het is best mogelijk dat er tijdelijk meer werk in de bouw is, maar als de huizen er eenmaal staan, stort de bouwsector weer in.


Waarom werd dan destijds 20 jaar geleden de volkshuisvestingscorporaties geprivatiseerd, waarbij de bestuurders toen gelijk marktconform gingen mismanagen voor het te grabbel gooien van de sociale huisvesting? En de ene smerige hand waste de andere, mits in het bezit van de juiste partijkaart uiteraard. Toen hoorde je niemand geringe bouwactiviteit. De eigen bevolking moet dus niet zeuren over ellenlange wachtlijsten? Nederland vergrijst. Dus werk aan de winkel genoeg wat betreft de bouw van verzorgingshuizen. Ik zie deze echter alleen maar afgebroken worden. Het geeft maar weer aan hoe misleidend al dit soort berichtgeving is. Want vestzak-broekzak wordt het geld wat de bouwsector hiermee kan opstrijken geplunderd van de Nederlanders die hiermee nog minder van hun zuur verdiende loon naar hun harde werken zelf kunnen besteden aan de bevordering van de nijverheid in Nederland.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 40168
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Mahalingam » Vr Okt 30, 2015 4:17 pm

In Duitsland krijgt de asielindustrie een enorme groei te verwerken.
Het systeem moet op jaarbasis vele miljarden extra gaan slurpen.
Refugees to cost up to €16 billion: city leaders
The report, presented on Thursday by the Association of German Cities, found that a total number of 500,000 new arrivals would cost €7 billion overall, while 1.2 million refugees would cost €16 billion.

That adds up to a maximum of €5.5 billion more than has already been promised to local governments by Chancellor Angela Merkel from federal funds, the association's finance chief told reporters in Berlin.
Merkel had promised €670 per month per refugee to Germany's 16 states.[...]
Thegeneral manager for the cities association Stephan Articus added that costs of around €1,000 per month per refugee were more likely, demanding that states should add an extra €300 to the fees.
http://www.thelocal.de/20151029/refugees-to-cost-up-to-16-billion-city-managers
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

De asielindustrie zint de bevolking niet.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Okt 31, 2015 2:46 am

De Syrische moslimkruik is al veel te lang te water gelaten en gaat binnenkort breken.

Het volgende deelde mijn zoon mij vanmiddag ongevraagd mee. Maar eerst dit: hij werkt in het centrale distributiecentrum van Post.nl bij Amsterdam- Sloterdijk.

"Ze hebben het allemaal over die vluchtelingen. Eentje zei:"Ze moeten Rutte tegen de muur zetten en mitrailleren.""

Kortom, de stemming zit er goed in. Geheel in de lijn der verwachtingen. Je kunt Wilders wel blijven zwartmaken met teksten als: 'haat zaaien, discrimineren, neo fascisme, angst zaaien, maar daarmee neem je natuurlijk niet het probleem weg.

Politiek is smerig.

Dat men nu al zo over Rutte spreekt in de volksmond om hem tegen de muur te plaatsen (met of zonder bord voor zijn hoofd) had ik (nog) niet verwacht. Maar het altijd en eeuwig minimaliseren en onderschatten van de 'wil' van het volk betaalt zich dubbel en dwars terug in negatieve zin. Uiteraard voor de smerige politieke leiders aan de macht. Een fraaie gunstige wachtgeldregeling vergoedt echter een boel.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Dec 21, 2015 7:00 pm

Miljonairs cashen met opvang asielzoekers

Ingediend door copywriter op 19 december, 2015

Afbeelding

Aan vluchtelingen is veel geld te verdienen. Het COA betaalt per dag opvang per persoon € 40.
Zo verhuurt Peter Gillis van Oostappen Groep zijn Brabantse vakantiewoningen bij de Efteling. Hij sloot een overeenkomst met COA voor maximaal 1200 asielzoekers. Dat levert hem per dag op: 1200 maal € 40 =
€ 48.000. De deal loopt van 21 december tot 30 april. Bij maximale bezetting levert dat ruim € 5,7 miljoen op.
Vastgoedhandelaar Jonald Bouwhuis uit Apeldoorn vangt in hotel De Wyllandrie 230 vluchtelingen op voor maximaal twee jaar. Als hij in twee jaar het maximum aantal asielzoekers opvangt, zal hij € 6.716.000 aan inkomsten ontvangen. Na die twee jaar wil hij appartementen van het hotel maken. Asielzoekers kunnen zijn aankoop dus financieren.
Dirk Lips is de hofleverancier van het COA. Hij biedt in de verschillende hallen van zijn Libéma onderdak aan 3.400 vluchtelingen. Uitgaand van € 40 p.p., zou Lips € 136.000 per dag binnen krijgen. In de Volkskrant zegt Lips er net van rond te kunnen komen.
Hennie van der Most herbergt 700 asielzoekers in Oranje en 300 in Evenementhal Harderwijk. Van de laatste zaal is ABN AMRO meerderheidsaandeelhouder. Van der Most komt uit op € 56.000 euro per dag. Dit ontkent hij echter. Hij zou speciale afspraken met het COA hebben gemaakt omtrent de prijs. Hiervan komt hij naar eigen zeggen net rond.
Vastgoedmiljonair Gerard van der Horst stond bij de bevolking in 1998 in West-Brabant ook wel bekend als de man ‘die in asielzoekers doet’. Nu zit hij opnieuw in de vluchtelingen. Hij staat op plaats 163 in de Quote 500 met een vermogen van 115 miljoen.
De familie Van Zuijlen van Nijevelt vangt 600 asielzoekers in de winter op in de huisjes van park Duinrell, goed voor € 24.000 per dag.

Zie ook: Asielzoekers Oranje goudmijn voor Hennie van der Most: zes miljoen euro!

http://nieuwreligieuspeil.net/node/6230
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

De asielindustrie. De burger draait voor de kosten op, maar heeft geen inspraak.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Dec 22, 2015 1:46 am

Enig commentaar bij bovenstaand artikel is wel op zijn plaats vind ik.

Met de inhoud heb ik in het geheel geen probleem. Ik zou precies hetzelfde doen. Geld is geld en de overheid betaalt maar al te graag. Mocht het artikel enige negatieve tendens uitademen, dan komt de stank voor rekening van Den Haag. Want hoe je het ook wendt of keert, de machteloos toekijkende burger gaat dit gelach betalen. EN NIET DE MINISTER OF ZIJN STAATSLUL.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Dec 23, 2015 8:33 pm

Nieuws van het reisbureau “Merkel & Faymann”

Geplaatst op 23 december 2015

Afbeelding
Bekendmakingen aan de Grieks-Macedonische grens met routebeschrijvingen en gedragsadviezen, uiteraard geschikt om in te scannen op smartphones... Rechts een papier met reiskosten op de Balkan-route voor diegenen die, om welke reden dan ook, moeten afzien van de “comfortabele” bus pendeldienst.

“Info-DIREKT”citeert uit het bericht van een toerismeprofessional en reisjournalist, die enkele dagen geleden meerdere Balkan-landen bezocht, waaronder Servië en Macedonië:

Enkele kilometers verwijderd van de Servisch-Macedonische grens viel me het grote aantal Duitse touringcars op een oude stenen brug op, die de autosnelweg kruist. Ze stonden stil en heel dicht op elkaar. Ik kon ongeveer 12 tot 15 zien, de anderen stonden achter de bomen.


In mijn onderkomen in de Macedonische hoofdstad Skopje kwam ik in gesprek met een Mexicaan en vroeg hem naar zijn reisplannen. Hij vertelde me dat hij een contract van zes maanden met Caritas als “vluchtelingenverzorger” in Servië zou hebben en was daar zeer positief over. Hij zou € 1000,- in de maand krijgen en nog genoeg vrije dagen overhouden om in Europa rond te kunnen reizen. Ik vertelde hem van de vele Duitse bussen op de oude brug. Ja, zei hij, Duitsland zou dagelijks tientallen bussen naar Griekenland sturen en op een minder drukke route op de omweg via Bulgarije naar Servië en verder via Kroatië en Slovenië naar Oostenrijk en Duitsland brengen, omdat Macedonië inmiddels dicht zou zijn.

In Heraklea bij Bitula (Zuid-Macedonië, dichtbij de grens met Griekenland) ontmoette ik een jong stel uit de VS, eveneens mensen van Caritas. En ook in Struga (aan het Ochridmeer dichtbij de grens met Albanië) ontmoette ik een 30-jarige uit Boston met dezelfde achtergrond. Zij waren blijkbaar allemaal in Servië gestationeerd en ondernamen van daaruit reizen naar de omringende landen.

In Bulgarije aangekomen, kon ik op tv daar het Bulgaarse grenshek zien, dat minstens 5 meter hoog is en van veel prikkeldraad is voorzien. Men liet het grenshek zien naar aanleiding van het bezoek van de Britse minister-president, die daarover met weinig woorden verklaarde: “Dit is de dood van Schengen”. Ter vergelijking: in Dover is nog veel meer prikkeldraad, terwijl er aan de Hongaars-Servische grens slechts een 2 meter hoog hek staat.

Uit Zwitserse media kom ik te weten dat er al over mevrouw Merkel wordt gesproken als opvolgster van Ban Ki-Moon als secretaris-generaal van de VN. Haar “trouwe” volgeling, de Oostenrijkse kanselier Faymann (in veel media zelfs haar “poedel” genoemd) streeft er vermoedelijk naar om Juncker als voorzitter van de Europese Commissie op te volgen. Dit carrièredoel zou in beide gevallen de hardnekkige en tegen de wil van de eigen bevolking gerichte houding in de asielkwestie kunnen verklaren...

Resumé: Het reisbureau “Merkel & Faymann” heeft – volledig onopgemerkt door de massamedia – goed werk verricht en de massa-immigratie verloopt nu blijkbaar door middel van perfect georganiseerde busdiensten veel “soepeler”. Dat Caritas sinds kort vluchtelingenwerkers in de VS en Midden-Amerika werft, staat nog meer conclusies over de daarachter zittende contacten toe. Een deugniet die daarbij iets slechts denkt...

Bron: www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/23 ... l-faymann/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 14, 2016 2:56 am

Asielzoekers, de cijfers: het gesleep met vluchtelingen is geldverslindend

‘Asielzoekers zijn big business, big, big business’

Geplaatst op 13 januari 2016

Niet alleen huisjesverhuurders doen goede zaken. Beddengigant AVEK, busbedrijf Muninckhof, cateraar Sodexo, uitzendbureau Start People en niet te vergeten beveiligingsbedrijf Trigion go all the way laughing to the bank. Vooral dankzij de zogenaamde crisisopvang beleven zij gouden tijden.

Een paar weken geleden plofte er bij de zevenduizend bewoners van Kortenhoef een glanzende kleurenfolder (PDF) in de bus. “Warm welkom voor vluchtelingen”, heet het boekwerkje waarin burgemeester Martijn Smit tevreden terugblikt op het verblijf van 100 asielzoekers in zijn dorp. De burgervader was “geraakt” door de “hartverwarmende en betrokken reacties”, en door de “belangeloze inzet” van de Kortenhoefse bevolking die zich “massaal” had aangeboden voor het geven van taallessen, het doen van spelletjes met kinderen of het verspreiden van maaltijden. Of er van al dat aanbod veel gebruik is gemaakt, waag ik te betwijfelen. De sporthal waarin de vluchtelingen werden opgevangen, inclusief het terrein er omheen, was tot verboden terrein verklaard en met dranghekken afgezet.

De vluchtelingen werden met hun bagage in bussen gestopt, de verhuiswagens kwamen voorrijden, bedden werden afgebroken, dekens ingepakt, de keuken ontmanteld en ingepakt, de dranghekken opgestapeld. Waarna de boel kon worden schoongemaakt en de gemeente de financiële balans kon opmaken. Die lazen de bewoners natuurlijk niet in de huis-aan-huis verspreide glansfolder. Die stond (“enkele lezers waren daar benieuwd naar”) in het nieuwjaarsnummer van weekblad Wijdemeren. De totaalrekening voor de crisisopvang in Kortenhoef bedroeg 113.792 euro. Oftewel 1.137, 92 per asielzoeker, dik honderd euro per dag. 12.225 euro werd uitgegeven aan dekens en bedden, 28.243 euro aan catering, de communicatieadviseur kreeg 7.875 euro en de hoofdprijs ging naar de beveiliging: 30.908 euro oftewel 100 manuren beveiliging per dag (uitgaande van 30 euro per uur).

Ik ging er eerlijk gezegd vanuit dat Kortenhoef de rekening zo hoog had opgeschroefd omdat een gemeente, via het COA, het Centraal Opvang orgaan Asielzoekers, voor crisisopvang 100 euro per vluchteling per dag krijgt uitbetaald. Waarom zou je het dan voor minder doen, nietwaar? Maar Kortenhoef blijkt zelfs redelijk zuinig te hebben gewerkt.

Zo’n 700 euro per vluchteling
In Breda werd in september 2015 het “Racketcentrum” vier dagen gebruikt voor de opvang van 196 vluchtelingen. Kosten: 142.000 euro. Oftewel zo’n 700 euro per vluchteling, dik 170 euro per dag. 23.000 euro ging op aan bedden (worden die soms weggegooid?) 34.000 euro was voor de catering, de tolken kregen 10.000 euro (80 manuur tolken per dag), de sporthal zelf vroeg 25.000 euro en de bewaking 24.000 euro (200 manuren per dag, het dubbele van Kortenhoef).

Volgens B&W van Voorschoten (123 vluchtelingen, 6 dagen in De Vliethorst) is de “crisisopvang van vluchtelingen binnen de vergoeding van het rijk niet haalbaar”. Totale kosten in Voorschoten: 121.000 euro, 140 euro per vluchteling per dag. Ook hier werden de bedden kennelijk na gebruik weggegooid (ruim 16.000 euro), vroeg de cateraar 35.000 euro, werd er voor beveiliging 17.500 euro in rekening gebracht en 52.000 euro (!) voor tolken, “verkeersregelaars” en medische zorg (complete operaties wellicht?)

Gouden zaken!
In Vlijmen, in Best, in Nuenen, Achtkarspelen of in Gemert; overal waar gemeentes de afgelopen maanden crisisopvang boden, lukt het kennelijk niet om dat voor een bedrag van 100 euro per persoon per dag te doen. Het belachelijke 72-uur circus (door heel Nederland worden sporthallen omgebouwd tot noodopvang om na een paar dagen weer te worden afgebroken) is daar natuurlijk de grootste oorzaak van. De firma AVEK, die “bedden voor asielzoekers” levert en een exclusief contract met het COA heeft, wordt er zogezegd slapend rijk van. Maar ook busbedrijf Munickhof dat de vluchtelingen van sporthal naar sporthal sleept doet gouden zaken. Cateraar Sodexo uit Capelle sjeest van sporthal naar sporthal keukens, borden en messen en kant en klaar maaltijden.

En hoezo vrijwilligers? Daar heeft het COA helemaal geen zin in! Uitzendbureau Start People levert “casemanagers” of “programmabegeleiders”, wel zo makkelijk. Beveiligingsfirma Trigion, eveneens in het bezit van een exclusief contract met COA is de grootste spekkoper. Omdat de politiek als de dood is voor boze burgers, kan de beveiliger de hoofdprijs vragen. Neem de gemeente Woudrichem. Daar werd in oktober een voormalig bankkantoor zes dagen gebruikt voor de opvang van 32 asielzoekers. Kosten: 85.000 euro, oftewel 450 euro per persoon per dag. Van het totale bedrag ging 60.000 op aan beveiliging. Nagenoeg elk asielzoeker moet een eigen bodyguard hebben gehad.

Maak een einde aan geldverslindend gesleep met vluchtelingen
Volgens een overeenkomst tussen Rijk en gemeenten zou er eind december een einde komen aan de crisisopvang en het geldverslindende gesleep met vluchtelingen. Maar volgens een bericht in NRC Handelsblad is die datum al weer met een maand verschoven. AVEK c.s. hebben voorlopig niet te vrezen. Tip voor al die lamlendige politieke labbekakken: schakel de lokale bakker in voor het brood, desnoods de snackbar voor het eten en neem de grootste tegenstander in dienst als portier. Maak serieus gebruik van al die vrijwilligers die graag willen helpen en waarom zouden vluchtelingen niet hun eigen wc’s kunnen schrobben? Wedden dat het zogenaamde “draagvlak” met sprongen omhoog gaat? Voor de kosten lijkt het me ook een zegen.

Lees ook:

Het COA is big business, big, big, big business

http://politiek.tpo.nl/2016/01/12/de-ci ... rslindend/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 30, 2016 11:09 pm

Profiteurs van de crisis. Voorbeeld: taxibedrijven in Duitsland (Nederland...!?)

Geplaatst op 30 januari 2016Het afgelopen jaar zijn er meer dan een miljoen “vluchtelingen” naar Duitsland gekomen. Mensen, die ondergebracht en verzorgd moeten worden. Dat kost allemaal geld. Deskundigen berekenen 15 miljard extra openbare kosten. En deze extra kosten die door de staat worden uitgegeven, zorgen voor goede zaken in enkele branches: zo bezitten bijvoorbeeld containerbouwers en bewakingsdiensten een goed gevulde opdrachtenportefeuille op grond van de voortdurende grote vraag. Ook taxibedrijven kunnen zich op dit moment verheugen in goede zaken. De kosten worden overgenomen door de staat. Dat bevalt niet iedereen.

Maar bij veel uitwassen van de “vluchtelingenindustrie” zijn zeer zeker vraagtekens te plaatsen. Verslaggevers van “Exakt” hebben taxichauffeurs ontmoet, die door de actuele situatie goede zaken doen, bijvoorbeeld in Leipzig. Vele stadsritten brengen “asielzoekers” naar de dokter en naar overheidsinstellingen. Deze ritten voor de “vluchtelingen” in de deelstaat Sachsen vinden plaats met instemming van de verantwoordelijke instantie, de directie van de deelstaat, en worden met openbaar geld betaald. Zelfs korte ritten.

Bij dit taxibedrijf in Leipzig is het al wekenlang erg druk. Het heeft binnen een periode van drie maanden ongeveer 800 ritten voor “vluchtelingen” geboekt. Chef Rolf Kaaden staat in tweestrijd.

Ik ben uiteraard zakenman genoeg om graag de taxiritten te blijven doen. Maar dat moet ook op de een of andere manier gefinancierd worden en het is natuurlijk onbegrijpelijk dat hier zo royaal mee wordt omgesprongen. Ik wil niet klagen dat we geen ritten hebben, integendeel, maar toch wordt hier kritisch over gedacht. Rolf Kaaden, chef van “Löwen-Taxi”.

De meeste ritten zijn stadsritten, maar er zijn ook andere. De verslaggevers van “Exact” begeleiden Rene Weichelt, die een Syrisch gezin naar Chemnitz brengt. Daar heeft het een afspraak bij het Bureau voor vluchtelingen en migratie. Een afstand van meer dan 80 kilometer.

In Chemnitz moeten de taxichauffeurs dan wachten – terwijl de taximeter doortikt. Er staan ook andere taxi´s uit Leipzig. De Syriërs komen vijf en een half uur later terug. De taximeter staat inmiddels op € 308,90, dat is inclusief de terugreis.

De taxichauffeurs doen goede zaken. Maar deels schudden ze ook hun hoofd waarvoor belastinggeld wordt uitgegeven.

Bron: www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/30 ... nederland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73749
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Do Feb 04, 2016 1:00 pm

Nederlandse paspoorten bij mensensmokkelaars

Afbeelding


De politie in Turkije heeft bij een actie in Istanbul tegen mensensmokkelaars ruim duizend paspoorten in beslag genomen. Onder de identiteitsbewijzen waren ook tientallen Nederlandse paspoorten.
Bij de grootschalige actie werden acht verdachten aangehouden op veertien adressen. Er werden 1050 paspoorten in beslag genomen uit vijftig verschillende landen, waaronder België, Frankrijk, Zwitserland en Nederland. De politie trof daarnaast 197 vluchtelingen aan die klaar stonden om Turkije te verlaten.

De politie trof naast de paspoorten ook instapkaarten aan voor vliegreizen. De organisatie zou migranten een gegarandeerde overtocht aanbieden voor rond de 15.000 dollar.

De actie volgt op een verklaring van de Turkse overheid dat mensensmokkel voortaan gezien zal worden als een daad van terreur en dat straffen verhoogd worden. Turkije sloot eind vorig jaar een overeenkomst met de Europese Unie om de stroom aan vluchtelingen in te dammen

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 07, 2016 6:05 pm

Jetset asielzoekers: de upper ten van de lucht

Geplaatst op 7 februari 2016

Afbeelding

Private beroepspiloten hebben me al meermaals verteld dat afgewezen asielzoekers in Europa inmiddels ook met privéjets gevlogen worden. Ik beschouwde dat als absolute flauwekul. Tot nu toe.

Het is moeilijk om de asielwaanzin nog met nieuws te overtreffen dat we inmiddels niet als vanzelfsprekend beschouwen. Terwijl arme Duitse pensioengerechtigden zichzelf moeizaam naar de volgende arts moeten slepen, rijden asielzoekers vanzelfsprekend naar hun stand met de taxi, soms à raison van € 300,- per rit.

Terwijl armere Duitse gezinnen niet weten of ze zichzelf de volgende vakantie een eenvoudig onderkomen kunnen veroorloven of opnieuw met hun kinderen in de tent zullen overnachten, financiert de belastingbetaler asielzoekers hotelovernachtingen in exclusieve herbergen.

Hoewel de meerderheid van de asielzoekers volgens officiële informatie noch een reden heeft om te vluchten noch getraumatiseerd is, verheugt een complete branche van psychologen zich op nieuwe bronnen van inkomsten door zogenaamd getraumatiseerde asielzoekers.

En terwijl armere Duitse gezinnen niet weten hoe ze de volgende huurverhoging moeten betalen, bouwen we nu van belastinggeld rijtjeshuizen voor asielzoekers. En wel in het hele land.

Men zou de lijst van asielwaanzin naar believen langer kunnen maken. Duidelijk is ook: veel asielzoekers dragen de nieuwste kleding en hebben de nieuwste smartphones. Vanzelfsprekend houden we een rondom zorgeloos pakket voor ze bereid. Dat alles beschouwden velen van ons enkele maanden nog als ondenkbaar.

Om diegene die de paradijselijke toestanden voor asielzoekers in Mekka-Duitsland voorspelde, werd niet lang geleden nog moe geglimlacht. Maar de ontwikkeling gaat dankzij de onvermoeibare asielindustrie sneller dan men haar kan opschrijven.

Private beroepspiloten hebben me de afgelopen weken meermaals verteld dat asielzoekers inmiddels ook met private luxe jets door het Europese luchtruim worden gevlogen.

Ik hoor uit andere bronnen al enkele jaren ook steeds opnieuw dat de ADAC en diens vliegende dochter-organisaties nauw samenwerken met de Duitse inlichtingendienst en dat er vluchten zouden bestaan die er voor de onbevangen leek uitzien als acties van de “gele engel”, maar in werkelijkheid een compleet andere achtergrond hebben.

En wie daar over bericht, raakt zijn baan kwijt. Ik hoor tegen deze achtergrond steeds opnieuw onbevestigde geruchten, volgens welke geheime diensten en veel private vliegmaatschappijen ondertussen asielzoekers transporteren. Onze vooraanstaande media kijken bij dit onderwerp liever de andere kant op.

In Groot-Brittannië heeft de regering – zoals nu bekend werd – alleen al tussen februari en juli 2015 ongeveer twintig privéjets gehuurd om hierin asielzoekers te transporteren. Soms, zoals op een vlucht naar Marokko, was er maar sprake van één passagier. Duidelijk is: veel van de gehuurde privéjets zijn halfleeg als ze asielzoekers transporteren.

Een privépiloot uit de Duitse deelstaat Hessen, die vanuit Egelsbach bij Frankfurt am Main zakenmensen vliegt, heeft me enkele maanden geleden al identieke verhalen uit Duitsland verteld. En een Noord-Duitse ambulancedokter, die bijvoorbeeld orgaantransporten begeleid – maar ondertussen ook als arts bij uitzettingen van afgewezen asielzoekers aan boord is – vertelde me (geloofwaardige) ongelooflijke identieke gevallen.

Mensen, die geen reden hebben om asiel aan te vragen, in Duitsland als vanzelfsprekend met de taxi vervoerd worden en in luxe hotels overnachten, worden ondertussen ook bij de terugreis in de watten gelegd op een manier die een autochtoon vermoedelijk nooit zal beleven: als jetset-asielzoeker en upper ten van de lucht. In Mekka-Duitsland schijnt deze waanzin normaliteit te worden.

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/02/07 ... -de-lucht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73749
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Ariel » Ma Feb 08, 2016 5:46 pm

Peter Gillis - Massa is Kassa. Zo kan je miljoenen verdienen aan asielzoekers. Quote op stap met Quote 500 lid Peter Gillis, vakantieparkkeizer en opvanger van asielzoekers. Een familieportret in drie AZC vakantieparken.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De asielindustrie

Berichtdoor King George » Ma Feb 15, 2016 12:44 pm

Immigratie kostte Nederland tweehonderd miljard euro

Afbeelding

Syp door Syp Wynia 5 mrt 2010

De PVV wil het weten. En waarom ook niet? Elsevier maakte het sommetje alvast en rekende uit wat de immigratie heeft gekost.

De PVV wil het weten. En waarom ook niet? Elsevier maakte
het sommetje alvast en rekende uit wat de immigratie heeft gekost.


Het is nuttig om te weten wat de voortgaande immigratie –
vooral die van niet-westerlingen – Nederland oplevert. Door het
niet-willen-weten blijven mythes als ‘we hebben ze nodig’ onbekommerd
voortbestaan. De kosten van de immigratie? Dit jaar 12,7 miljard euro. Meer dan
200 miljard over de afgelopen veertig jaar.

Waarom is er toch zoveel weerstand tegen het berekenen van
wat de grootscheepse immigratie van de laatste halve eeuw Nederland heeft
opgeleverd? Een reeks Kamervragen over dit onderwerp die het PVV-Kamerlid
Sietse Fritsma half juli stelde, maakte vooral emotionele reacties los.

Krantencommentaren haalden er meteen ‘onderbuikgevoelens’ en
ook de jodenvervolging door de nazi’s bij. Politici, vooral ter linkerzijde,
spraken hun afschuw uit. Femke Halsema van GroenLinks vond het ‘ridicuul en
dom’ om die kosten te willen achterhalen. Ze leek niettemin niet gerust op het
batig saldo: ‘Je hebt naast de economische betekenis ook nog de culturele.’

De afkeer van het berekenen van de kosten van de immigratie
is al zo oud als de immigratie van de laatste halve eeuw. Politici, ondernemers
en economen die stellen dat de immigratie gunstig uitpakt, kunnen op een
welwillend onthaal rekenen. Dat staat in schril contrast met het onthaal voor
de enkele onderzoeker die de moed had een echte afweging te maken.

Carlo van Praag van het Sociaal en Cultureel Planbureau deed
in 1988 op verzoek van de toenmalige minister van Welzijn, Volksgezondheid en
Cultuur, de CDA’er Elco Brinkman, een beknopt onderzoek. Van Praag berekende
dat het beslag dat de etnische minderheden op de collectieve middelen tussen
1987 en het jaar 2000 legden in totaal uitkwam op 53 miljard gulden. Hij werd
in het wereldje van de sociaal-economische onderzoekers vervolgens met de nek
aangekeken.

In 1994 berekenden ambtenaren van Economische Zaken wat de
toen snel oplopende asielzoekersstroom eigenlijk kostte. De ambtenaren kwamen
tot de conclusie dat 35.000 nieuwe asielzoekers in het eerste jaar 1 miljard
gulden kostten, het volgende jaar 0,9 miljard en de daarop volgende jaren
steeds 0,5 miljard. Zowel kranten als politici vielen over het feitenonderzoek
heen.

Hetzelfde overkwam Pieter Lakeman, die in 1999 zijn boek
Binnen zonder kloppen publiceerde. Lakeman kwam op een totaal van 70 miljard
gulden aan negatief saldo over de voorgaande twintig jaar – alleen voor de
Turken en Marokkanen – te vermeerderen met rente. Ook Lakeman kreeg kritiek:
niet alleen zouden zijn sommen niet kloppen, ook was zijn onderzoek immoreel.

Het Centraal Planbureau kwam in 2003 met een fundamenteel
onderzoek naar de kosten en baten van immigratie. De conclusies waren
vernietigend voor wie denkt of beweert dat immigratie – in de Nederlandse
situatie, althans – de welvaart opstuwt. Het nationaal inkomen loopt door de
toegenomen bevolking wel op, maar dat leidt niet tot een hoger inkomen voor wie
er al was. Het rapport werd niet zozeer verguisd als wel doodgezwegen.

Tegen de conclusies van het CPB in zag het
kabinet-Balkenende toch weer brood in nieuwe gastarbeid. Ook van
laaggeschoolden, ook van buiten Europa. ‘Ik heb de indruk dat het
kostenbewustzijn van politici als het om immigratiebeleid gaat op zijn zachtst
gezegd niet erg hoog is,’ reageerde Hans Roodenburg, een van de auteurs van het
CPB-rapport, vorige week bij de Wereldomroep.

Spankracht
Het nog steeds schaarse onderzoek wordt verguisd of
weggestopt, terwijl wel de zegeningen van zowel de voorbije, de huidige als de
toekomstige immigratie worden uitgevent. Intussen zitten zowel het
daadwerkelijk immigratiebeleid als de uitspraken van kabinetsleden vol
tegenstrijdigheden. CDA-minister Piet Hein Donner van Sociale Zaken prijst de
zegeningen van de immigratie, maar zijn collega Eberhard van der Laan (PvdA,
Integratie) zegt dat de voortgaande immigratie van laagopgeleiden de
‘spankracht’ van Nederland te boven gaat.

Het heeft er alle schijn van dat er een sterke onderstroom
bestaat, zeker ook in de politiek, die liever niet wil weten of de immigratie
baat of schaadt – en liever het eerste blijft suggereren.

Mede naar aanleiding van de recordhoge immigratiecijfers
over vorig jaar dienden de fractievoorzitters Geert Wilders (PVV), Mark Rutte
(VVD) en Rita Verdonk eind mei een motie in om het kabinet een kostenanalyse op
te laten stellen.

Die motie haalde het niet, want alle andere partijen waren
tegen. Premier Jan Peter Balkenende (CDA) wilde het onderzoek niet, ‘onder meer
omdat hiernaar al het nodige onderzoek is gedaan door het CPB en de
commissie-Blok’.

De commissie-Blok uit de Tweede Kamer kwam in 2004 inderdaad
met een onderzoek naar de integratie van niet-westerse allochtonen in
Nederland. Bij de publicatie van dat rapport ontstond ophef, omdat de
conclusies te rooskleurig geformuleerd zouden zijn.

Maar het rapport-Blok sprak over het geheel genomen juist in
zeer verontrustende termen. Ook wanneer het over de kinderen van de immigranten
ging. Onder Surinaamse en Marokkaanse jongeren werd bijvoorbeeld een hoge
werkloosheid waargenomen. ‘Voor wie gelooft dat het met het aantreden van
nieuwe generaties allemaal wel goed komt met de minderheden, is dit een lastig
te verteren uitkomst,’ aldus het rapport.

De commissie liet ook de socioloog Ruud Koopmans aan het
woord, die stelde dat het deel van de allochtonen dat werkt in de buurt van de
45 procent ligt, terwijl dat onder de autochtone bevolking op dat moment
ongeveer 74 procent was. ‘Dat verschil tussen autochtonen en allochtonen is in
bijna geen Europees land zo groot als in Nederland,’ aldus Koopmans. Hij kende
maar twee landen die het nog slechter deden: Zweden – ‘ook een land dat een multicultureel
integratiebeleid heeft gevoerd’ – en België. De werkloosheid onder
niet-westerse allochtonen, zo berekende de commissie, was gemiddeld 3,7 maal
hoger dan onder autochtonen.

De breed samengestelde Kamercommissie stelde op basis van de
CPB-bevindingen vast dat een gemiddelde niet-westerse immigrant die op zijn
25ste Nederland binnenkomt, gedurende de rest van zijn leven in Nederland ‘per
verblijfsjaar’ per saldo ‘ruwweg 3.000 euro’ kost. Dat is een gevolg van een
geringere bijdrage in belastingen en premies dan gemiddeld en een
bovengemiddeld gebruik van sociale voorzieningen.

Die bevinding maakt het mogelijk om althans een deel van de
kosten van de immigratie te berekenen. Een deel, omdat het CPB alleen heeft
gekeken naar de gevolgen voor de verzorgingsstaat, zoals uitkeringen,
pensioenen, zorgpremies en huurtoeslagen, de ‘verzorgingsstaatkosten’. Andere
kosten voor de overheid die het gevolg zijn van het immigratiebeleid had het
CPB niet meeberekend. Maar die ‘departementale’ kosten kunnen in grote lijnen
ook worden uitgetekend (zie ‘Wat heeft de immigratie gekost?’ op deze pagina).

De uitkomst van deze berekeningen is natuurlijk niet heel
precies. De 12,7 miljard over dit jaar en de 216,4 miljard euro sinds de jaren
zestig kunnen bij een nauwkeuriger berekening zowel lager als hoger uitpakken.
Maar vaststaat dat de grootscheepse immigratie uit andere continenten van de
afgelopen decennia een kostbare zaak is geweest en nog lang kostbaar zal
blijven.

De immigratie uit Azië, Afrika en Latijns-Amerika is
bovendien allerminst tot staan gebracht. Integendeel. Ook is er een stroom van
Europese immigranten op gang gekomen, uit Roemenië en Bulgarije en wellicht
door de aanstaande Europese opheffing van de visumplicht voor Balkanlanden ook
uit die landen. Deze immigratie vertoont voor een deel dezelfde kenmerken
(laag- of niet-opgeleid, een grote afstand qua taal en cultuur) en bergt
daarmee dezelfde risico’s in zich als de niet-westerse immigratie.

Dat de betrokkenen naar Nederland wensen te komen is hun uiteraard
niet kwalijk te nemen. Tenzij het om illegale immigratie gaat, staat immers
vrijwel vast dat hun inkomen erop vooruitgaat. Ook het particuliere belang van
Nederlandse ondernemers kan er mee gediend zijn, omdat zij in het geval van
nieuwkomers kunnen beschikken over goedkoop en vaak werkwillig arbeidsaanbod.

Migratiemagneet
Maar als geheel – het Centraal Planbureau schreef het al –
heeft de Nederlandse samenleving allerminst geprofiteerd van de niet-westerse
immigratie. Er is door Nederlandse burgers en bedrijven de afgelopen decennia
elk jaar voor miljarden extra aan belastingen en premies betaald om de
niet-westerse immigratie en de gevolgen daarvan te kunnen betalen. Dat komt
overigens voor een belangrijk deel doordat Nederland tot de royaalste verzorgingsstaten
ter wereld behoort. Zoals de Amerikaanse onderzoeker George Borjas in de jaren
negentig al vaststelde, fungeert zo’n land als een ‘migratiemagneet’ voor
laagopgeleiden van buiten en stoot het hogeropgeleiden vanwege de hoge
belastingen af.

Het GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi stelde deze zomer, op
bezoek in Marokko, ook weer vast hoe dat werkt. Dibi: ‘Als ik in Marokko op
vakantie ga, is er geen enkel jong iemand die niet bezig is met nadenken over
hoe ze Europa kunnen bereiken. Nederland wordt gezien als Utopia. Dat heeft
onder andere te maken met de uitkeringen die je hier zo zou kunnen krijgen.’

De les van dit alles? Het land is er dan misschien
kleurrijker van geworden, maar ook voller, minder groen en per saldo armer dan
het geweest zou zijn zonder de immigratie uit andere continenten.

Dat is niet alleen terugkijkend zo, dat is ook nu zo en zal
in de toekomst nog steeds zo zijn. Laag- of niet-opgeleide immigranten uit
verre streken zullen – gegeven de verzorgingsstaat zoals we die kennen – per
saldo niets oplossen, maar juist een kostenpost vormen. Juist om die lering
overtuigend te kunnen trekken is het maar beter niet voor de feiten weg te
duiken.


Elsevier
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 16, 2016 1:39 am

“Vluchtelingen” en “asielzoekers” krijgen EIGEN HUIS plus carport, kelder en 300 m² tuin

Geplaatst op 15 februari 2016“Het lijkt erop dat de autochtone bevolking überhaupt geen rol meer speelt.”

Waanzin welkomstcultuur: een knallende oorvijg voor alle oorspronkelijke Europeanen en een vijandige daad tegen het eigen volk.


“Vluchtelingen” worden voor kleinere delicten niet meer vervolgd, ze hoeven niet te lopen of met de bus – maar mogen op kosten van de Duitse belastingbetalers gratis met de taxi. Dat is geen grap, maar normaliteit in Duitsland.

Nu sijpelde informatie door dat “vluchtelingen” uit Syrië hun intrek kunnen nemen in gloednieuwe eigen woningen. Plus carport, 50 m² kelder, 300 m² tuin. Inclusief een compleet nieuwe inrichting ter waarde van tienduizenden euro´s. Wie dit niet gelooft, moet bovenstaande video maar eens bekijken.

Als we dit hier publiceren, is dat geen vreemdelingenhaat. Daar gaat het helemaal niet om. Het toont de haat en de verachting van onze politieke kaste tegen het eigen volk. Uniek in de mij bekende geschiedenis van de mensheid.

Onze politieke kaste gedraagt zich tegenover haar eigen volk als een vreemde en vijandige bezettingsmacht. Ze heeft al lang de oorlog aan haar eigen volk verklaard.

Merkel en haar vazallen moeten wegens samenzwering tegen de grondwet en het eigen volk allemaal voor een militair tribunaal komen. En zonder pardon tot de hoogste straf worden veroordeeld.

Bron: http://michael-mannheimer.net

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/02/15 ... 2%b2-tuin/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 16, 2016 2:24 am

Jetset asielzoekers: het vervolg

Geplaatst op 16 februari 2016

Afbeelding

Nadat ik er hier onlangs over bericht heb dat steeds meer afgewezen asielzoekers op kosten van de belastingbetalers met Learjets en andere privévliegtuigen vervoerd worden, kreeg ik veel post van mensen die zulke private chartervluchten met machteloze woede begeleiden en als belastingbetaler ook nog moeten meefinancieren.

Het artikel: “Jetset asielzoekers: de upper ten van de lucht” heeft blijkbaar ook in vakkringen veel opzien gebaard. Medewerkers van een veiligheidsinstantie uit Luxemburg stuurden me documenten, waaruit blijkt dat het terugbrengen van afgewezen asielzoekers met kleine privéjets al vijf jaar lang een van de best bewaarde geheimen is. Want wanneer openlijk bekend zou worden dat – zoals in het geval van een Marokkaan – ondertussen zelfs een complete privéjet inclusief stewardessen voor de retourvlucht van één enkele afgewezen asielzoeker op kosten van de belastingbetalers gecharterd werd, dan is de schreeuw van verontwaardiging groot bij het publiek.

Nog groter zou deze schreeuw van verontwaardiging vermoedelijk zijn als het publiek erachter komt dat “vluchtelingen” geenszins alleen maar over zee of over land uit Noord-Afrika en het Nabije Oosten naar Europa komen, maar sinds de “Arabische revoluties” ook regelmatig in privéjets die ze gecharterd hebben.

Dan laten ze echter hun landgenoten liever achter en vliegen ze met grotendeels lege vliegtuigen, zoals tien asielzoekers, die met een privéjet vanuit het Libanese Beiroet in Zweden aankwamen.

Eveneens interessant is de aanwijzing van een lezer, die schrijft: “Ik houd me sinds 1994 met repatriëring bezig en heb deze maatregelen persoonlijk in Learjets begeleid. De achtergrond is altijd dezelfde. De afgewezen personen zijn via normale lijnvluchten, ondanks begeleiding door drie ambtenaren van de federale politie, het land niet uit te krijgen. In de meeste gevallen mislukten de maatregelen op grond van geschreeuw en gewelddadigheden van de persoon die gerepatrieerd moest worden. Omdat wij als begeleidende ambtenaren geen soevereine rechten op lijnvluchten hebben, worden we er na zulke gebeurtenissen toe opgeroepen het vliegtuig te verlaten. Vooral “Lufthansa” is hier zeer gevoelig voor. Het zou immers kunnen zijn dat een passagier zich teveel lastig gevallen voelt en de volgende keer een vlucht bij een goedkope maatschappij boekt.

Dit mislukken van een repatriëring ging uiteraard als een lopend vuurtje door de uitzetinstellingen. Daarom was het aan de orde van de dag dat in de regel Nigerianen nauwelijks meer via een lijnvlucht gerepatrieerd konden worden. Om deze reden is men op het idee gekomen om ze met Learjets te repatriëren. Normaal gesproken worden in één vlucht ongeveer drie tot vier personen vervoerd, plus het desbetreffende aantal begeleidende ambtenaren, en als het moet, is er ook een dokter aan boord. Deze individuele maatregelen worden sinds enige tijd in het kader van FRONTEX-repatriëring uitgevoerd. Dat is goedkoper, omdat dan meerdere landen hun ´probleemgevallen´ het land kunnen uitzetten.”

Hoe dit alles er in de praktijk uitziet, komen de belastingbetalers vaak in heel kleine berichtjes te weten – dan vliegen er 21 politieagenten met 30 asielzoekers naar het zuiden. Steeds meer Duitse deelstaten charteren vliegtuigen voor afgewezen asielzoekers. De rood-groene regering van de deelstaat Baden-Württemberg biedt asielzoekers zelfs wekelijks chartervluchten naar hun land van herkomst aan. Steeds meer asielzoekers nemen het aanbod graag aan – en komen al na enkele weken met een andere identiteit terug. Dat maakt de asielindustrie blij.

Veel buitenlanders verklaren ons voor gek. Per slot van rekening krijgen afgewezen asielzoekers zelfs nog geld van de Duitse belastingbetalers als zij bijvoorbeeld wegens poging tot moord in de gevangenis zitten – daar kunnen Duitse moordenaars alleen maar jaloers op zijn.

Volgens paragraaf 3 van de asielzoekerswetgeving heeft een asielzoeker, ook als hij “in voorarrest zit of in de gevangenis om uitgezet te worden” recht op “een individueel geldbedrag om de noodzakelijke persoonlijke behoefte te dekken”. In Mekka-Duitsland vinden we blijkbaar niets duur genoeg voor asielzoekers, inmiddels zelfs niet een een Learjet.

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/02/16 ... t-vervolg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 18, 2016 10:41 pm

Luxe cruiseschip wordt asielaccomodatie

Posted on februari 18, 2016 by Rommel

Afbeelding
Foto: Piergiuliano Chesi - Wikipedia Commons

(Door: Axel Andersson – Vertaling: rommel)

In het debat wordt vaak gesproken over de zogenaamde pullfactoren die als oorzaak worden gezien dat veel immigranten naar Zweden komen. Nu kan daar weer een nieuwe pullfactor aan toegevoegd worden, een luxe cruiseschip wordt een luxueuze drijvende asielaccomodatie.


Het luxueuze cruiseschip Ocean Gala, een van ‘s werelds grootste passagiersschepen van de Amerikaanse rederij US Shipbrokers, wordt door de Zweedse immigratiedienst ingehuurd. Het wordt Zweden’s grootste en meest exclusieve asielaccommodatie met plaats voor 1700 migranten uit Afrika en het Midden-Oosten.

De immigratiedienst wil de diep water haven Härnösand gebruiken als ankerplaats voor de cruiser, maar de lokale gemeenteraad en inwoners van Härnösand zijn niet gecharmeerd van het idee om de immigratiehoofdstad van Zweden te worden. Men is van mening dat het voor de kleine gemeente onmogelijk is om zoveel nieuw aangekomen immigranten op te nemen. Maar de gemeente kan overruled worden omdat de haven particulier eigendom is, en de immigratiedienst buiten de lokale democratie en over de hoofden van de bewoners een contract kan opstellen met de eigenaar.

Härnösand krijgt bovendien binnenkort een andere asielaccomodatie door de strot gedouwd. Een verpleeghuis gelegen naast het Härnösand ziekenhuis is ontdaan van Zweedse ouderen en zieken om ruimte te maken voor een groot aantal welvaart migranten uit MENA-landen.

De plaatselijke links-liberale krant Allehanda suggereert dat het luxueuze cruiseschip een financiële aanwinst is voor Härnösand, omdat de immigratiedienst de gemeente per dag 50 000 euro betaalt, 1,5 miljoen euro per maand, voor de verzorging van deze immigranten, zij erkent echter dat dit ook aanzienlijke kosten voor de gemeente meebrengt.

Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat die 1,5 miljoen euro per maand die Härnösand van de immigratiedienst krijgt uit de portemonnee van de Zweedse belastingbetaler komt. Verder kunnen we gelijktijdig constateren dat op alle door de overheid gefinancierde activiteiten zwaar bezuinigd wordt, overal bezuinigingen en besparingen, alleen de immigratiedienst krijgt een blanco check voor onbegrensd graaien in de schatkist.

De Zweedse immigratiedienst is bovendien niet democratisch transparant in zijn onderhandelingen met de haveneigenaar en US Shipbrokers, de eigenaar van het het luxueuze cruiseschip Ocean Gala, men weigert vragen te beantwoorden of informatie met het publiek te delen. De immigratiedienst wijt de geheimhouding aan bepalingen die gelden voor rijksaanbestedingen. Maar de echte reden is waarschijnlijk dat men het misnoegen van burgers en gemeenteraadsleden wil verhinderen wat eventueel tot een protest kan leiden die de plannen voor de grootste en meest luxueuze drijvende asielaccommodatie de bodem inslaan.

Bron: http://avpixlat.info/2016/02/17/lyxkrys ... sylboende/

http://fenixx.org/2016/02/18/luxe-cruis ... comodatie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De asielindustrie

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 05, 2016 2:09 pm

De Zweedse migratie-industrie

Geplaatst op 5 maart 2016

Afbeelding

Wanneer je spreekt met journalisten uit de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk, dan lijken ze vaak te denken dat Zweden een humanitaire supermacht is, die vluchtelingen heeft opgenomen omdat de Zweedse regering de een of andere ideologie volgt, die gebaseerd is op het verrichten van goede daden. Dat Zweden een humanitaire supermacht is, die popelt om het goede voorbeeld geven, is een mythe die voor eens en voor altijd moet worden ontkracht. De recente migratiegolf naar Zweden heeft een aantal mensen arm gemaakt en anderen heel erg rijk.

Elke dag leest men in Zweden nieuwe berichten over de winnaars en de verliezers in de migratie-industrie. Een van de winnaars in de Zweedse migratie-industrie is de ICA Bank. In november 2015 stuurde de bank een factuur van $ 8.000.,- naar het Zweedse Migratie Agentschap voor het verstrekken van prepaid kaarten voor asielzoekers. Voor elke geldopname rekent de ICA Bank $ 2,- aan kosten en voor elke prepaid kaart die geactiveerd wordt, rekent men $ 21.- De ICA Bank bemachtigde de overeenkomst zonder enige vorm van concurrentie; het contract met het Migratie Agentschap loopt tot maart 2017.

Veel asielaccommodaties in Zweden worden gerund door particuliere exploitanten, en die maken enorme winsten. In 2015 stuurden de 30 grootste bedrijven, die de asielaccommodaties beheren, het Zweedse Migratie Agentschap een geschatte rekening van $ 109.000.000.- Daarentegen waren de verliezers de Zweedse belastingbetalers, die deze beslissingen moesten financieren.

In november 2015 werd gemeld dat het Zweedse Migratie Agentschap gedurende een periode van 11 maanden aan eigenaren van onroerend goed in de private sector $174.000.000,- had betaald voor de huisvesting van asielzoekers.

Veel bedrijven die de asielaccommodaties beheren, behalen een winstmarge van meer dan 50%. Defakon Renting AB heeft een winstmarge van 68%. Nordic Humanitaire AB heeft een winstmarge van 58%. Fastigheterna på Kullen AB heeft een winstmarge van 50%.

Het grootste particuliere bedrijf dat asielaccommodaties beheert, Jokarjo AB, is in handen van Bert Karlsson, die in Zweden vooral bekend is als directeur van een platenlabel. In de vroege jaren 1990 was de heer Karlsson de leider en oprichter van een politieke partij, Nieuwe Democratie, die pleitte voor het verminderen van de immigratie naar Zweden. Van 1991 tot 1994 zat hij, als vertegenwoordiger van zijn partij, in het Zweedse parlement. In 2015 stuurde zijn bedrijf het Zweedse Migratie Agentschap een rekening van $ 23.900.000.- Karlsson legde zijn businessplan voor het beheren van een tehuis voor asielzoekers op een simpele manier uit: “Ik heb het plan om het goedkoper en beter te doen dan wie dan ook”.

Een methode die hij gebruikte om zijn bedrijf winstgevender maken, is dat asielzoekers hun eigen wc-papier moeten kopen, blijkbaar ondanks het feit dat met het Migratie Agentschap is overeengekomen om asielzoekers te voorzien van wc-papier, maandverband en luiers. In december 2015 onthulden de Zweedse media dat asielzoekers al deze producten zelf moeten kopen.

Men kan zich wel indenken hoe het is gesteld met de situatie voor asielaccommodaties die gerund worden door kleine particuliere ondernemers. Daar gaat het de Zweedse ‘humanitaire supermacht ” in feite om. Het draait allemaal om geld en het gaat over winnaars en verliezers. De bedrijven die de asielaccommodaties beheren, zijn rijk worden op kosten van de Zweedse belastingbetaler; tegelijkertijd worden asielaccommodaties niet goed beheerd.

Hier zijn een paar voorbeelden van de gewelddadige incidenten, die elke dag plaats vinden:

Op 25 januari 2016 arriveerde de politie bij een asielaccommodatie in Annerstad, Zuid-Zweden, nadat zij gehoord had van een vechtpartij tussen Syriërs en Afghanen. Toen de politie arriveerde, kon – volgens haar verslag – niemand Zweeds spreken – zelfs de mensen die er werken niet.

In januari 2016 waren er berichten dat een tienjarige jongen op een asielaccommodatie in Västerås herhaaldelijk was verkracht. In februari 2016 waren er berichten dat een jongen bij een asielaccommodatie in Maglarp, in het zuiden van Zweden, was verkracht door twee andere jongens in dezelfde asielopvang.

Als linkse journalisten buiten Zweden van mening zijn dat verkrachting menslievend is, dan heeft Zweden een humanitair migratiebeleid.

Wat er echter daadwerkelijk in Zweden gebeurt, is dat particuliere bedrijven miljoenen dollars verdienen op kosten van de belastingbetaler, terwijl de nieuw aangekomen migranten een vreselijk bestaan hebben, waarin verkrachting en andere misstanden een onderdeel van het dagelijks leven zijn. Dit zullen andere Europese landen ook meemaken als zij het liberale migratiebeleid van Zweden volgen.

Kinderen die zonder ouders naar Zweden komen (“niet-begeleide minderjarige vluchtelingen”), krijgen, volgens de Zweedse wet, een voogd toegewezen. De voogd neemt de plaats van de ouders in en is verantwoordelijk voor de persoonlijke relaties die het kind heeft en voor het beheren van de dagelijkse zaken. In december 2015 werd gemeld dat voogden verantwoordelijk zijn voor maximaal 29 niet-begeleide minderjarige vluchtelingen en zij verdienen meer dan $ 7.000,- per maand. Het is natuurlijk onmogelijk voor een voogd om zorg te dragen voor 29 niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. De migratie-industrie in Zweden heeft voor gewetenloze mensen de mogelijkheden gecreëerd om rijk te worden. Ondertussen verdwijnen duizenden niet-begeleide minderjarige vluchtelingen en niemand weet waar ze zijn.

Een ander onderdeel van de migratie-industrie dat onlangs is opgekomen, zijn pleeggezinnen voor niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. In februari zijn verslagen opgedoken dat een van de directeuren van het Zweedse Migratie Agentschap ook de besloten vennootschap Starkman Familjehem AB leidt: een bedrijf dat pleeggezinnen aanbiedt voor niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. Niet alleen de mensen in de particuliere sector verdienen geld aan de migratie-industrie, maar ook mensen die werkzaam zijn binnen het staatsapparaat die goed willen doen.

Afbeelding
Het grootste private bedrijf dat asielonderkomens beheert, is in handen van Bert Karlsson (links). In 2015 bracht zijn bedrijf de Zweedse belastingbetalers $ 23.900.000 in rekening. Zijn onderkomens eisen van asielzoekers dat zij hun eigen wc-papier kopen, blijkbaar ondanks het feit dat zij met het Migratie Agentschap overeengekomen zijn om asielzoekers te voorzien van wc-papier, maandverband en luiers. Wafa Issa (rechts) staat aan het hoofd van het Migratie Bureau voor de regio Stockholm. Ze runt ook een eigen bedrijf, dat wordt betaald om niet-begeleide minderjarige vluchtelingen van pleeggezinnen te voorzien.

Een van de verliezers is de Zweedse politie. Die heeft gemeld dat ze niet meer tegen haar taak is opgewassen, omdat ze de honderden jonge mannen die op dit moment uit Marokko en andere landen uit Noord-Afrika in Zweden zijn, niet de baas kunnen.

Wanneer je praat met journalisten uit Groot-Brittannië of de Verenigde Staten, die vinden dat het migratiebeleid van Zweden een rolmodel is, dan hoef je alleen maar te denken aan die journalisten die ooit de Sovjet-Unie als rolmodel zagen. Het communisme werkte niet; het migratiebeleid in Zweden werkt [ook] niet. Dat Zweden een ‘humanitaire supermacht ” is, is in werkelijkheid niets anders dan marketing: de Groene Partij en een aantal sociaaldemocraten willen het liberale migratiebeleid van Zweden exporteren naar de rest van Europa.

Hoewel een kleine kliek in Zweden als gevolg van de migratie-industrie miljonair is geworden, hebben de scholen, de politie, de sociale diensten en de belastingbetalers in Zweden veel verloren en ze hebben een moeilijke en onzekere toekomst. Er zullen grote conflicten in Zweden ontstaan. Er is niets “bewonderenswaardig” aan het Zweedse migratiebeleid. Het Zweedse migratiemodel, verre van een goed voorbeeld van hoe een migratiebeleid moet functioneren, is een schande en een ramp, en de uiteindelijke resultaten chaos, conflicten en corruptie zijn.

(Nima Gholam Ali Pour is een lid van de raad van bestuur van het onderwijs in de Zweedse stad Malmö en is betrokken bij een aantal Zweedse denktanks die zich bezighouden met het Midden-Oosten. Hij is tevens redacteur voor de sociaal conservatieve website Situatie Malmö.)

Bron: www.gatestoneinstitute.org

Auteur: Nima Gholam Ali Pour

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/05 ... industrie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten