Honderden vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45904
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 08, 2016 6:35 pm

De smerige tronie van de inbezitneming van het land

Geplaatst op 8 januari 2016

Afbeelding

De leugenconstructies van het “zwijgkartel” storten als een kaartenhuis in elkaar. De collectieve aanval van een ontketende meute Noord-Afrikaans-Arabische immigranten op vrouwen in oudejaarsnacht heeft in Duitsland op brute wijze de lelijke bijverschijnselen van een geforceerde inbezitneming van land getoond. Nu gaat het mes er dieper in – zelfs diegenen die anders angstig zwijgen, doen nu hun mond open.

Ook daarom waren de excessen van seksueel geweld tegen autochtone vrouwen en meisjes in Keulen en in vele andere Duitse steden op den duur niet, zoals oorspronkelijk volgens goed gebruik vermoedelijk wel degelijk de bedoeling was, onder het tapijt te vegen.

Als na een dijkdoorbraak komen er dagelijks nieuwe steden bij waaruit achteraf dezelfde berichten komen: na Hamburg en Stuttgart nu ook Düsseldorf, Berlijn, Frankfurt, Bielefeld en Wolfsburg. Of het rustige Weil am Rhein, waar twee minderjarige meisjes het slachtoffer werden van een groepsverkrachting door meerdere Syriërs.

De levenskwaliteit neemt af
De druk van de burgers, die via internet en sociale media hun woede uiten over de monstruositeiten, waarvan in de kranten en op het tv-nieuws niets te lezen en te zien was, heeft de landelijke media – des te meer gehoorzaam aan de regering en de welkomstcultuur des te onwilliger – uiteindelijk tot verslaggeving gedwongen.

De smerige uitvluchten van de betrapte media-manipulatoren dat men immers “eerst onderzoek” zou hebben moeten doen, alsof men bij “buitenlander-vijandigheid” en gevoelige “welkomstcultuur” net zo principieel is – komen belachelijk over, de “een armlengte afstand”-adviezen van de Keulse burgemeester Henriette Reker zorgen voor een golf van hoon en verachting.

De betrokkenen worden zich ervan bewust: met het door Reker afgedraaide groene sociale pedagogiek repertoire (“gewoon beter uitleggen”) zijn zulke aanvallen niet af te weren, en de raad om je maar beter te verstoppen en afstand te houden betekent niets anders dan de bekentenis dat de reëel bestaande massa-immigratie ten koste gaat van de eigen levenskwaliteit en de eigen levens- en bewegingsruimte.

Aanval op onze identiteit
Druk op de media en de bagatelliserende en verborgen informatiepraktijk van de autoriteiten komt ook van de kapot bezuinigde en overbelaste politie, wier agenten het moeten volhouden aan het front van de politiek aangerichte ramp. Geen toeval dat een week na de vreselijke oudejaarsnacht het achtergehouden rapport van een teamleider van de politie aan een grote boulevardkrant werd doorgespeeld: de frustratie van de afgepeigerde agenten spreekt uit iedere zin. Een politieagent uit Stuttgart wordt met de beschuldiging geciteerd: “Het is onverdraaglijk wat hier dagelijks onder het tapijt wordt geveegd.”

Het rapport ontmaskert de door de verantwoordelijken verspreide leugen dat de daders niets met de actuele asiel-bestorming te maken zouden hebben. “Ik ben Syriër, jullie moeten me vriendelijk behandelen! Mevrouw Merkel heeft me uitgenodigd!” – de letterlijk geciteerde zin van een verdachte vat de politieke verantwoordelijkheid voor de Keulse horrornacht vlijmscherp samen. “Wij hebben mee lastiggevallen, mee verkracht”, zou de vicevoorzitter van de SPD, Ralf – “PEGIDA en de AfD hebben mee gestoken bij de aanslag op de Keulse kandidate voor het burgemeesterschap Reker” – Stegner nu in naam van de politieke klasse kunnen twitteren.

De collectieve aanval op weerloze vrouwen en meisjes, die de slachtoffers traumatiseert en vernedert, hun mannelijke begeleiders kleineert door de eigen hulpeloosheid en weerloosheid, kinderen en families traumatiseert door de meegemaakte wetteloosheid en ordebewakers van de staat verbitterd over de eigen machteloosheid achterlaat, is een directe aanval op de identiteit, ja, op het bestaan van de in deze concrete situatie tot overrompelde minderheid gemaakte autochtone bevolking.

Wat er plaatsvindt, is een zich organiserende inbezitneming van het land
Dat zullen vermoedelijk ook diegenen onbewust begrijpen, wier zelfbewustzijn om zichzelf te zien als landgenoten en deel van een solidaire gemeenschap ergens in het propagandistische bombardement zijn verloren is gegaan. Wie weerloze vrouwen en kinderen aanvalt, raakt een gemeenschap op zijn meest gevoelige plek.

In zoverre blijft de analyse van politieagenten, die het duidelijk afgesproken optreden van de tot geweld bereide migrantenmeute inclusief de op burgeroorlog gelijkende aanvallen met vuurwerk als “georganiseerde criminaliteit” kwalificeren, overeind.

Het is een zich organiserende inbezitneming van het land die er plaatsvindt wanneer honderdduizenden, weldra miljoenen jonge mannen uit de islamitisch-Oriëntaalse cultuurkring botsen op een slechts enkele miljoenen tellend cohort van even oude autochtonen, die zelf door een hoog aandeel slecht geïntegreerde immigranten gedestabiliseerd is.

Een nationale zelfmoord
Een aanzienlijk deel van deze immigranten zoekt geen “bescherming” tegen wat dan ook, maar voelt zich “uitgenodigd”, net zoals de genoemde “Syriër” die de politie openlijk uitlachte. Hun eisende optreden stuit op toegevendheid, hun aanspraak om publieke ruimtes te controleren en hiervan “No-Go-Areas” voor autochtonen te maken, wordt geaccepteerd. En in de wedstrijd om de weinige vrouwen van hun leeftijd voelen ze zich duidelijk niet minder gerechtigd om het recht van de sterkere toe te passen.

Dat jonge mannen slechts in enkele gevallen in staat waren hun vrouwelijke begeleiders tegen de overvallen te beschermen, dat jonge vrouwen naar eigen zeggen eerst gewetensbezwaren hadden om überhaupt aangifte te doen, om niet als “buitenlander-vijandig” te gelden, markeert de graad van weerloosheid. De evolutionaire logica van de inbezitneming van het land luidt: de jonge mannen worden doodgeslagen, de jonge vrouwen genomen.

Tegen deze achtergrond is het niet overdreven dat buitenlandse waarnemers de immigratiepolitiek van Merkel beschrijven als “nationale zelfmoord”. Na het keerpunt van Keulen zou het er in de eerste plaats om gaan of de situatie met meer politieagenten of een meer rigoureuze praktijk van uitzetting onder controle te krijgen zou zijn. Na deze oudejaarsnacht is het overduidelijk dat het bestaan en de toekomst van ons land en ons volk ervan afhangt een einde te maken aan deze suïcidale politiek.

Bron: https://jungefreiheit.de

Auteur: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/08 ... -het-land/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Het universele moslimprobleem. Luis in de pels van onze beschaving.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jan 08, 2016 7:36 pm

Het zou de lieve aardige in onze superieure democratische beschaving goed opgeleide moslim meisjes methoofddoek sieren wanneer zij voorgoed afstand nemen van islamitisch geweld conform de Koran. Hoe? Door de hoofddoek af te doen die nergens voor nodig is. Daarna kun je doorgaan met op dezelfde manier geloven in een almachtige Schepper van hemel en aarde. Zoiets kan toch onmogelijk afhangen van een lapje stof?

Waarom doen die lieve alleraardigste goed opgeleide intelligente Marokkaanse jonge vrouwen dit niet? Omdat zij zich niet schuldig voelen aan hun soortgenoten die met de paplepel van islam overgoten zijn met dezelfde walgelijke inhoud van de Koran. Als je dan toch zo nodig wilt demonstreren met je hoofddoek, mag de wereld verwachten dat je kennis van de koran hebt en dat ook JIJ bent besmet met dezelfde materie.

Dit is hogere logica van mij. Op zich niet zo moeilijk te begrijpen voor wie tot tien kan tellen. Ook deze jonge lieve alleraardigste perfect Nederlands sprekende Marokkaanse moslim meisjes met een dubbel paspoort deugen voor geen cent. Hoe ik dit weet? Getuige de vastgeroeste hoofddoek om hun kop.

Islam moet Europa uit geholpen worden. Lukt dit niet met overtuigende zachte drang, dan maar met keiharde wetgeving die bepaalt dat moslims hier niet langer gewenst en dus ook niet welkom zijn. Maar . . . roept de linkse wanorde van Gutmenschen, die moslim jonge vrouwen zijn juist zo goed geïntegreerd . . . Niet dus! Getuige hun strak om het hoofd geketende kenteken van islam.

Botsing der beschavingen
De moderne lieve alleraardigste goed opgeleide jonge Marokkaanse moslimvrouwen staan er pal voor. Laten wij dit dan ook doen. Er kan er maar één beschaving gelijktijdig heersen.

En dat mag niet bepaald worden door een lieve alleraardigste goed opgeleide - soms op universitair niveau - hoofddoekenplaag.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Zwartmeer » Vr Jan 08, 2016 8:06 pm

Utrecht breidt opvang vluchtelingen uit

http://www.nu.nl/binnenland/4194634/utr ... ingen.html

Utrecht breidt het aantal opvangplekken voor vluchtelingen in de stad uit. Er komen twee opvangcentra bij en het gebouw van het Pieter Baan Centrum (PBC) aan de Gansstraat wordt een asielzoekerscentrum.

Dat hebben burgemeester Jan van Zanen en wethouder Kees Diepeveen vrijdagmiddag gezegd. Utrecht had al een noodopvang voor vijfhonderd mensen in een voormalig schoolgebouw.

Twee leegstaande kantoorpanden worden binnenkort ingericht als tijdelijke opvanglocatie en het bestaande asielzoekerscentrum krijgt uitbreiding. Daarmee heeft de stad tot eind 2018 plaats voor 1.250 vluchtelingen.

Vanaf 2019 is er plaats voor zeshonderd asielzoekers in het penitentiair onderzoekscentrum PBC. Het PBC verhuist binnenkort.

Omwonenden van de nieuwe opvanglocaties krijgen een uitnodiging voor een informatieavond. Buren van het PBC mogen in het voorjaar hun mening geven.

Het is natuurlijk niet zo dat nu het vergrootglas op Keulen ligt de instroom van asielzoekers gestopt is. Nee die gaat gewoon door. Gezien de verwachtingen voor de toekomst is er zelfs werk aan de winkel. De burgemeester Jan van Zanen zijn wethouder Kees Diepeveen hebben, terwijl iedereen naar Keulen keek, daarom niet stil gezeten. Dankzij hun harde werk zijn in Utrecht binnenkort de opvangmogelijkheden bijna verdrievoudigd. Als dat niet een lintje van de Koningin oplevert...
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Manon » Vr Jan 08, 2016 8:12 pm

Ik zou toch zo graag hebben dat ze Merkel voor héél Europa én het midden oosten in haar blootje laten paraderen en met pek en veren bekleden. Misschien begrijpen ze het dan dat ze niet welkom zijn!

Een verslag van Johan Sanctorum: https://visionairbelgie.wordpress.com/2 ... 08/keulen/

De Keulense nieuwjaarsnacht, en waarom dit wél een cultuurclash voorstelt


Geplaatst op 8 januari 2016

Keulen
Zopas hoorde heel Europa het in Keulen donderen, nadat bleek hoe de carnavalsstad op nieuwjaarsnacht het toneel was van tamelijk brutale seksuele intimidatie door groepjes mannelijke allochtonen. De overheid probeerde de zaak eerst nog te klasseren als uit de hand gelopen feestvreugde, of doordeweekse criminaliteit. Maar ondertussen hebben Keulse politieagenten aan Welt am Sonntag verteld dat het in hoofdzaak om Syrische vluchtelingen ging, die uit waren op seksueel amusement.

Een nieuwe opdoffer voor Angela Merkel en alle goedmenende sympathisanten van de Willkommenskultur: de vluchtelingenbagage bevat een duister pakket machomentaliteit en misogynie dat, nog afgezien van de verwrongen kijk op democratie, rechtstaat en godsdienstvrijheid, tot enorme samenlevingsproblemen zal leiden. Die vermoedelijk niet zullen opgelost worden met een paar inburgeringslessen, zoals Barbara Pas (VB) terecht opmerkt.

Misogynie

Dat het seksuele aspect naar boven zou komen in heel het vluchtelingen- en asielverhaal, de opgekropte drift van jonge mannen met een totaal andere culturele achtergrond, voorspelde ik al vier maanden geleden (‘Mutter’ Angela en haar 800.000 Syriërs: de verzwegen seksuele dimensie’). Verkrampte seksualiteit en misogynie vormen de cultureel-antropologische wortel van de (niet zo) nieuwe Arabische haatretoriek tegen het Westen.

Een door de islam gevoede tribale en clancultuur leidt inderdaad tot een dichotome kijk op de vrouw. Voor de Arabische moslim (ik ga hem even onder die lapidaire naam aanduiden) zijn er twee soorten vrouwen: deze die tot de clan behoren, thuis blijven als moeder of zus, en buitenhuis in een boerka rondlopen; en anderzijds de hoeren/sletten/slavinnen: dat is al de rest. Zij vormen loslopend wild en zijn verhandelbare waar. En ze vinden het nog prettig ook.

Deze fantasie etaleert het beschikbare vrouwtjesdier als lokmiddel in twee richtingen: jihadisten van hier worden door IS gelokt met verhalen over makkelijke seks met ongelovige slavinnen. Omgekeerd migreert een flink aantal jonge mannen (ik zeg niet allemaal) naar Europa met een mengsel van economisch opportunisme (wat ik hen niet eens kwalijk neem) én uitgulpend testosteron, aangevuurd door de verhalen over ‘gewillige’ Europese vrouwen en een lakse, vrije seksuele moraal in het Westen.

Wie dat ontkent, ontkent het licht van de zon. Desalniettemin vindt links een nieuwe ontkenningsstrategie uit: ja, die Syrische mannen zijn handtastelijk, maar de blanke inboorlingen ook. Het zou dus een algemeen menselijk probleem zijn dat zich over de culturen heen stelt, waardoor de Keulense explosie van seksueel geweld maar een symptoom is van man/vrouw-geweld tout court, inbegrepen het algemeen verbreide seksisme ten onzent, het glazen plafond, de vrouw als lokmiddel in de autoreclame, tot en met het partnergeweld. Dominique Strauss-Kahn en Pol Van Den Driessche worden erbij gesleurd, twee paar notoire ‘losse handjes’ waarvan men dan vergeet te vertellen dat het gepotel hen duur te staan kwam.

En zo zijn de linkse feministen vertrokken voor een bizar nummertje weg-met-ons-retoriek. In De Morgen doet ene Amelie Mangelschots, ‘feministe en mede-oprichter van Wij Overdrijven Niet’, uitgebreid het verhaal hoe ze zelf belaagd wordt, in de borsten geknepen, uitgescholden voor slet en achtervolg naar het wc. Door blank volk van hier uiteraard.

Amelie wil vooral aantonen dat wij geen haar beter zijn dan de Keulense potelaars van Syrische komaf. Nu weet ik niet welke gelegenheden Amelie zoal frequenteert, maar ‘grensoverschrijdend gedrag’ (de naam zegt het al) is in onze cultuur niet de norm. Al zeker niet sinds de jaren ’90. Het wordt gezien als afwijkend, achterlijk, iets voor losers. Machogedrag komt overal voor, op straat, in het verkeer, op de werkplek, maar er zijn ondertussen zoveel gedragscodes, er bestaan zoveel meldpunten, en de sociale controle is zo sterk, dat een doorsnee man nog amper de ogen durft opslaan naar een vrouw die hij aantrekkelijk vindt.

In de kortfilm ‘Femme de la Rue’ (2012) toont Sofie Peeters, laatstejaarsstudente van het RITS, hoezeer seksuele intimidatie in de straten van onze hoofdstad verbreid is. En, jawel, vooral een allochtoon fenomeen is. O ja, ze bestaan ook, de randdebiele inboorlingen die een ‘poepke’ lastig vallen na twintig glazen bier, maar eerlijk: niemand vindt dit nog normaal.

‘Een armlengte afstand’

Dus ja, ik durf zeggen: Amelie overdrijft. Linksdraaiende gelijkheidspredikers zoals Meyrem Almaci (Groen) mispakken zich als ze mannen van alle culturen over één kam scheren, om toch maar de ongebreidelde asielinstroom te blijven verdedigen.

Want is nu het grote gevaar van deze nivellering? Dat wij uiteindelijk onze eigen normen naar onder zullen moeten bijstellen en méér seksisme en/of seksueel geweld zullen dienen te tolereren, met als basislijn ‘vrouwen moeten het ook niet gaan zoeken’.

Dat was de hint die de Keulense burgemeester Henriette Reker na die fameuze nieuwjaarsnacht meegaf: vrouwen kunnen onbekende mannen maar beter op een armlengte afstand houden. Zonder het te beseffen vervalt ze daarmee in de tribale logica van de zedige vrouw die haar leven binnenskamers slijt, versus de losbandige vrouw die niet tot de clan behoort, het contact zelf ‘zoekt’ en zich dus vrijwillig aan seksuele agressie blootstelt.

Daarmee vervalt links eigenlijk in de oude ziekte, die we nu eindelijk genezen waanden, van multiculturalistische rekkelijkheid die op een sluipende manier onze eigen waarden uitholt. Door bijvoorbeeld ‘zedige’ zwempakken te gaan promoten kwestie van de allochtone medemens niet te bruskeren. Neen, het Keulense geweld is niét universeel, en de normen van Arabische moslimmannen zijn niét de onze.

Het idee alleen al dat we naar een grootste gemene deler zouden moeten gaan zoeken, in naam van de Gleichschaltung, vervult me met zoveel afkeer dat ik met nog meer zorg een deur openhoudt voor een vrouw als ik met haar het restaurant verlaat.

Belachelijke, ouderwetse etiquette, die nieuwe inhoud krijgt en zowaar verwijst naar de hoofse cultuur uit de middeleeuwen en de Franse galanterie uit de 17de en 18de eeuw. Ook al zou je een Syrische asielzoeker zo ver krijgen om die ‘beleefdheid’ op te brengen, hij zou het niet begrijpen. Als Angela Merkel, de vrouw-van-het-jaar 2015 voor Time, één zaak ongewild duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat vrouwen de verliezers zullen zijn van de grote migratiestroom uit de Arabische wereld. Reden te meer om snel haast te maken met de liquidatie van IS, de reparatie van Syrië, en een begeleide terugkeer aan te bevelen.


Ter info als er nog eens een feministische onbesneden geit komt vertellen dat in islam man en vrouw gelijk zijn: http://www.answering-islam.org/Dutch/ne ... eislam.htm
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Manon » Vr Jan 08, 2016 9:03 pm

Het artikel van Hafid Bouazza past hier volledig bij:


http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/01/0 ... en-1574075
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Droppy
Berichten: 48
Lid geworden op: Za Nov 07, 2009 1:15 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Droppy » Vr Jan 08, 2016 9:04 pm

Zwartmeer schreef:

Zulke Afrikanen mogen ze van mij langdurig opsluiten en dan elke dag hetzelfde laten ondergaan.

Tijd om deze filmpjes te gaan delen op christelijke fora. Men kan geen twee heren dienen. Afschuwelijk. Dit onderkruipsel is er nog trots op ook, de lafbek.
Solo Christo

Unthinking respect for authority is the greatest enemy of Truth (naar Einstein).

Mahalingam
Berichten: 40715
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jan 08, 2016 11:57 pm

Bij Elsevier een tijdlijn van de media reactie.
Van doofpot tot beerput: de Keulse klucht in 7 dagen
[...]
7 januari
Aan verschillende Duitse kranten wordt een deel van een politierapport gelekt waarin meer wordt verteld over de gebeurtenissen rond de jaarwisseling in Keulen. Uit het rapport ontstaat het beeld van een radeloze politiemacht die niet in staat was om de vrouwen te beschermen. 'Het waren er teveel op hetzelfde moment,' schrijft een politieambtenaar. De politie zou geen manschappen hebben gehad om op te treden of om personen te arresteren. Naar aanleiding van het uitgelekte rapport neemt de druk op de politieagenten toe.

Vermoedelijk is dit het moment geweest waarop de agenten zelf hebben besloten het stilzwijgen te verbreken. Aan de krant Die Welt laten betrokken agenten op anonieme basis weten dat er weinig klopt van het officiële verhaal van de politietop. De agenten zeggen wel degelijk op te hebben getreden en zo'n honderd personen te hebben geïdentificeerd en staande te hebben gehouden. Ook zeggen de agenten dat het niet om Noord-Afrikanen, maar om recent aangekomen Syrische asielzoekers ging.

Conclusie:
Hiermee neemt de Keulse klucht een bizarre wending. De agenten zelf blijken een hele andere lezing te hebben van de gebeurtenissen dan hun leidinggevenden. Het lijkt er sterk op dat de politietop essentiële informatie probeerde achter te houden, in de hoop de gemoederen te bedaren, maar dat door hun handelen juist het tegenovergestelde resultaat is bereikt.
http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Van-doofpot-tot-beerput-de-Keulse-klucht-in-7-dagen-2742732W/?masterpageid=158493
Over wat de agenten te zeggen hebben en hun bazen niet gezegd willen hebben:
Bizarre wending Keulen: agenten vertellen ander verhaal
http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Bizarre-wending-Keulen-politieagenten-vertellen-ander-verhaal-2742633W/?masterpageid=158493
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40715
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Mahalingam » Za Jan 09, 2016 12:44 am

Een goede daad blijft nooit lang ongestraft.
Daar moest ik aan denken bij het bericht dat de politiechef van Keulen vervroegd met pensioen wordt gestuurd.

In het rode Keulen werken regenten een media innig samen om alles wat met de drie I's te maken heeft onder het tapijt te vegen.
Hij deed dus simpel wat van hem verwacht was: berichten dat O&N rustig was verlopen zonder strubbelingen. En later verklaren dat er geen vluchtelingen bij betrokken waren.
Nu komen deze onwaarheden in de schijnwerpers te staan en wordt hij door zijn kameraden voor de bus gegooid in een poging de schade voor de andere regenten te beperken. Eigen hachje eerst !
Police chief suspended after mayor's final blow
Cologne mayor Henriette Reker said police had failed to inform her fully about sexual assaults on New Year's Eve, in a final blow that has pushed police chief Wolfgang Albers to be suspended.[...]
Reker had to distance herself from her city's police leaders, especially Albers, who was under massive criticism from unions, the media and politicians.

Wat een gemeen stuk vreten die Henriette.
Hier een gotspee:
Reker said that the police had concealed "politically sensitive" information from her and from the public and that trust in the force had been "seriously shaken".
http://www.thelocal.de/20160108/po
Alles wat "politically sensitive" is in Keulen wordt eensgezind onder de pet gehouden. Zo zijn hun manieren.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Europa waar alles mag. Want dat is democratie.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jan 09, 2016 12:56 am

'Hans van de Mortel' schreef:
Ariel schreef:
Finnen voorkomen tweede ’Keulen’

De politie van Helsinki heeft in de nieuwjaarsnacht een tweede ’Keulen’ voorkomen.

Ik zal mijn Cubaanse vriend (familie van mijn ex) die in Finland woont om opheldering vragen. Misschien weet hij meer hierover te vertellen.

Ik heb zijn antwoord ontvangen. Welnu, zoals te verwachten was, is het in Finland niet anders gesteld. Hij antwoordde mij (ik heb hem een mail gestuurd) dat het niet alleen met de jaarwisseling raak was, maar dat al het hele jaar aanrandingen aan de orde van de dag zijn. Wie meent alles al gezien te hebben, moet dit filmpje maar eens op zijn gemak bekijken. de video rouleert in Finland. Ach, iedereen weet wat er echt aan de hand is, maar de dwarsliggers die het vanaf het begin mis hebben gehad, geven nog steeds geen duimbreed toe. Ook straks niet als het pas echt goed menes wordt.

Beangstigend!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Zwartmeer » Za Jan 09, 2016 1:10 am

Police chief suspended after mayor's final blow

Mahalingam schreef:Wat een gemeen stuk vreten die Henriette.

Hij is niet suspended maar met vervroegd pensioen gestuurd. Maar natuurlijk volgt hij het beleid van de burgemeester, en de regering. Dat wordt hem opgelegd, dus is het niet te geloven dat dan nu (alleen) zijn kop moet rollen.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Volgens Rutte valt het wel mee.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jan 09, 2016 1:12 am

Rutte:
"We gaan er niet van uit dat iedereen een potentiële verkrachter is. Mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld en bereid zijn zich aan te passen, worden niet verantwoordelijk gehouden voor de wandaden van een kleinere groep."

Ja hoor! Rutte ten voeten uit. Zo kennen we hem weer. Hij krijgt het elke keer weer voor elkaar. Waarom aan het einde van zijn uitspraak toch weer zijn gelijk halen en doen alsof er niets aan de hand is met zijn geraffineerde valse opmerking dat het slechts wandaden van een kleinere groep betreft en de grote massa uit Syrië nog steeds welkom is. Want dat leidt ik er impliciet uit af.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45904
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 09, 2016 2:02 am

Citaat uit het krankzinnigengesticht

Afbeelding

Over de massale seksuele delicten in Keulen: “We moeten erop letten dat rechtsen deze gebeurtenissen niet misbruiken voor hetze en geweld. Helaas zijn er meer negatieve reacties op het gebeuren dan positieve.”

Elfi Scho-Antwerpes (SPD). Eerste viceburgemeester van Keulen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45904
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 09, 2016 2:41 am

Alles wordt in de doofpot gestopt: Na verkrachtingen nu ook in Oostenrijk seksaanvallen zoals in Keulen!

Geplaatst op 8 januari 2016

Afbeelding

“Unzensuriert.at” heeft de afgelopen maanden meerdere gevallen van verkrachting bekendgemaakt, die vermoedelijk door asielzoekers werden gepleegd. Behalve hun afschuwelijkheid hebben de daden één ding gemeen: de politie wil hier niets over zeggen – om redenen van slachtofferbescherming, zoals iedere keer op vragen werd geantwoord. Hier onze berichten over de gevallen, die allemaal niet door de politie werden ontkend.

Elfjarige misbruikt: seksovervallen onder migranten aan de orde van de dag.
Diefstal, vechtpartij, verkrachting: alledaags in eerste opvangcentrum Wenen.
Asielzoeker zou Poolse toeriste aan de Liesing verkracht hebben.

Zoals nu blijkt, zijn de verkrachtingen slechts het topje van de ijsberg, want ook in Oostenrijk zouden seksaanvallen zoals in Keulen en vele andere Duitse steden hebben plaatsgevonden. Het dagblad “Österreich” bericht op dit moment over een zaak in de binnenstad van Salzburg. Twee jonge vrouwen zouden zijn aangevallen door 10 tot 15 jonge buitenlandse mannen. “Eentje nam mijn vriendin in een borstklem. Hij smoesde tegen haar en likte haar gezicht af”, schetst een van de beiden.

Geen informatie wegens “slachtofferbescherming”
En men blijft in de doofpot stoppen. Bij de politie van Salzburg zijn zulke incidenten weliswaar bekend, maar ook deze worden verzwegen. “Dat zijn seksuele delicten. Dan is slachtofferbescherming heel belangrijk”, zegt een politiewoordvoerster tegenover “Österreich”, net zoals haar collega tegen “Unzensuriert.at” zei. En ook het openbaar ministerie wil geen concrete cijfers geven over de “vermeerderd” binnenkomende aangiftes wegens seksuele delicten.

Hoofdcommissaris van de Weense politie “is hiervan niets bekend”
Ook in het Weense Prater zou een seksmeute gewoed hebben. Gerhard Pürstl, hoofdcommissaris van politie van de Oostenrijkse hoofdstad, zegt tegenover de “Kronen Zeitung” hier niets van te weten:

We leven in een sociale media wereld, waarin de geruchten onophoudelijk in een razendsnel tempo binnenstromen. Hiervan is mij niets bekend. Duidelijk is echter: In Wenen waren ook honderdduizenden mannen onderweg en de politie kan niet overal tegelijk zijn. Maar diegene die iets is overkomen, moet zich absoluut melden.

Zonder de door hem zo geringschattend beoordeelde “sociale media wereld” zou het de autoriteiten en de politiek overigens gelukt zijn om de seksaanvallen van Keulen tot op de dag van vandaag onder het tapijt te stoppen.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/08 ... in-keulen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45904
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 09, 2016 2:47 am

KEULEN: stad in de lange rij van islamitische aanrandingen

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Zwartmeer » Za Jan 09, 2016 10:32 amEen pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Zwartmeer » Za Jan 09, 2016 11:36 am

Herinnering...

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Europa in de ban van islamitisch testoron-gedrag.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jan 09, 2016 12:09 pm

Niet één Europees land is uitgesloten van het 'normale' moslimgedrag.

Mijn contactpersoon in Finland deelde mij mee dat het in Finland niet alleen met Oud en Nieuw gebeurt, maar het HELE JAAR DOOR!

Nog maar een korte tijd te gaan er we zullen eraan gewend zijn. Immers, onze politieke Gutmensch-leiders geven geen krimp. Zij weten op alle mogelijke manieren de zaak rechtvaardig te verklaren. Neem Rutte: "Het is maar een kleinere groep." (let op zijn taalgebruik: nog kleiner dan klein)

De belangrijkste taak op dit ogenblik voor Rutte is er voor te zorgen dat de muziek blijft doorspelen zoals het geval was op die merkwaardige beruchte avond in de Titanic.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 40715
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Mahalingam » Za Jan 09, 2016 2:20 pm

De Duitse politievakbond stelt dat de politie het inmiddels zo druk heeft met andere taken, dat ze steekjes moet laten vallen.
Politiebond: excessen Keulen te wijten aan inzet agenten voor vluchtelingencrisis
Volgens de Duitse politievakbond hadden de gebeurtenissen tijdens oud en nieuw in Keulen niet zo hoeven te escaleren als de politieagenten steun hadden gekregen van collega's. Die collega's moesten echter de vluchtelingencrisis in de gaten houden. Tweehonderd politieagenten uit de deelstaat Noordrijn-Westfalen, waartoe ook Keulen behoort, zijn in Beieren om de grens te bewaken.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/politiebond-excessen-keulen-te-wijten-aan-inzet-agenten-voor-vluchtelingencrisis~a4220827/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Politieke smoezendoos

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jan 09, 2016 2:31 pm

Mahalingam schreef:De Duitse politievakbond stelt dat de politie het inmiddels zo druk heeft met andere taken, dat ze steekjes moet laten vallen.
Politiebond: excessen Keulen te wijten aan inzet agenten voor vluchtelingencrisis
Volgens de Duitse politievakbond hadden de gebeurtenissen tijdens oud en nieuw in Keulen niet zo hoeven te escaleren als de politieagenten steun hadden gekregen van collega's. Die collega's moesten echter de vluchtelingencrisis in de gaten houden. Tweehonderd politieagenten uit de deelstaat Noordrijn-Westfalen, waartoe ook Keulen behoort, zijn in Beieren om de grens te bewaken.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/politiebond-excessen-keulen-te-wijten-aan-inzet-agenten-voor-vluchtelingencrisis~a4220827/

Och och och. Het heeft even geduurd, maar de smoezendoos is dan toch terecht.

Wanneer er ergens een dijkdoorbraak is in het land wordt het leger ingeschakeld. Ook bij andere calamiteiten. Volgens mij zijn wij in oorlog met de islam. De politie kan het niet aan. Desondanks wordt het leger NIET ingeschakeld. Waarschijnlijk omdat men vanuit het regeringshoofdkwartier onder leiding van Obersturmbahnführer Merkel niet de indruk wil vestigen dat het om een oorlogssituatie handelt. :sheik:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Zwartmeer » Za Jan 09, 2016 2:58 pm

HEEL GOED!!

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45904
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 09, 2016 5:03 pm

Pionoffer in Keulen: Jäger zet Albers aan de kant

Geplaatst op 9 januari 2016

Afbeelding
De burgemeester van Keulen Henriette Reker en het (ex) hoofd van de Keulse politie Wolfgang Albers.

Zonder twijfel, de hoofdcommissaris van de politie in Keulen Albers (SPD) heeft bij het onderzoek naar het Oud en Nieuw schandaal in Keulen volledig gefaald. Meer nog: hij heeft brutaal de publieke opinie belogen om de deelname van talrijke “vluchtelingen” aan de weerzinwekkende seksaanvallen op autochtone vrouwen te verbergen. Nu heeft hij zijn verdiende loon gekregen: hij werd door zijn partijgenoot, de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Jäger, aan de woedende publieke opinie geserveerd als pionoffer en met vervroegd pensioen gestuurd (hier de video van de persconferentie). Daarmee hoopt Jäger vermoedelijk de aandacht te kunnen afleiden van de verantwoordelijkheid van zijn politieke kaste voor de hele misère.

Daarmee zullen de ontwakende burgers hem echter hopelijk niet laten wegkomen. Per slot van rekening liegen hoofdcommissarissen van politie en andere carrière bewuste vooraanstaande ambtenaren alleen maar als gedrukt, omdat ze precies weten wat de heersende politieke kaste van hen verwacht. Wat absoluut geen verontschuldiging is, maar slechts een signaal voor een compleet geamputeerde ruggengraat.

Maar nu is het zaak om de gevestigde politiek hier niet zo gemakkelijk mee te laten wegkomen. Wie heeft de miljoenen illegale veroveraars het land binnengelaten en wie heeft in onze steden een klimaat van onderwerping en wegkijken te verantwoorden? Wie bestrijdt al jarenlang de oppositie, die juist precies voor zulke toestanden gewaarschuwd had? Wie geeft er aan de slachtoffers gedragsaanbevelingen voor de toekomst en daarmee quasi de medeschuld aan het feit dat ze beroofd en misbruikt werden?

Daarom is het glashelder dat het vreugdevolle snelle vertrek van Albers alleen maar het begin kan zijn geweest. Of, zoals het gemeenteraadslid van Pro-Köln en voorzitter van Pro-Deutschland in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Markus Wiener, het in een reactie formuleerde: “Uitgerekend de vreselijke minister van Binnenlandse Zaken Jäger van de SPD heeft nu zijn partijvriend Albers als pionoffer uitgekozen om de aandacht af te leiden van zijn eigen verantwoordelijkheid voor de catastrofale asiel- en veiligheidspolitiek in Nordrhein-Westfalen. Het ontslag van Albers – ja graag. Maar dan als volgende stap weg met Jäger en de niet minder leugenachtige burgemeester armlengte-Henriette Reker!”

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/09 ... n-de-kant/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45904
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 09, 2016 5:07 pm

Duidelijk genoeg? Kunstenares protesteert naakt aan de Dom in Keulen

08-01-16 - Sven Van Malderen - Bron: Augsburger Algemeine

Afbeelding

"Respecteer ons! Ook al zijn we naakt, we zijn geen prooi!" De boodschap die Milo Moiré in haar blootje verkondigde aan de Dom van Keulen is meer dan duidelijk. Of deze Zwitserse performancekunstenares in haar enthousiasme ook de juiste methode gebruikt heeft, is dan weer een andere vraag.

"Ik sta hier voor de vrijheid van de vrouwen en voor de rechten die we de voorbije vijftig jaar afgedwongen hebben. We moeten ons vrij kunnen bewegen, die waarden mogen we niet opgeven", klonk het. Van de politiek eist ze nu gepaste maatregelen.

Ook over de fameuze uitspraak van burgemeester Reker -"Hou meer dan een armlengte afstand"- deed ze haar zegje. "Zo lijkt het alsof de slachtoffers zelf iets verkeerds gedaan hebben, maar dat is natuurlijk niet zo. Dames, jullie kiezen nog altijd zelf hoe jullie kleden."

De politie keek het spektakel deze ochtend met de nodige bewondering aan. "Ze hebben me laten doen, zolang ik niemand seksueel lastigviel", aldus Moiré. "Ik heb zelfs applaus gekregen van voorbijgangers."

Moiré is niet aan haar proefstuk toe. Zo vloog ze in juli een nacht de cel in omdat ze aan de Eiffeltoren in Parijs poedelnaakt met toeristen op de foto ging. Daarnaast stapte zelfbewuste Milo al eens zonder enig textiel een museum binnen met baby op de arm en stapte ze in diezelfde 'outfit' de trein op. Tot slot liet ze -u leest het goed- eieren met verf uit haar vagina floepen. Wie al die aparte 'kunst' wil bewonderen, kan hieronder terecht.

Afbeelding

http://www.demorgen.be/buitenland/duide ... -bd375940/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45904
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 09, 2016 5:18 pm

Ministerie geeft toe: tweederde verdachten 'Keulen' is asielzoeker

Door Emile Kossen | 8 jan 2016

Officieel waren er geen aanwijzingen dat de daders van de aanrandingen in Keulen asielzoekers konden zijn, maar anonieme agenten prikten dat verhaal door. Het ministerie van Binnenlandse Zaken geeft vrijdag toe: veruit de meeste verdachten zijn asielzoekers.

Volgens een woordvoerder van het ministerie zijn tot dusver 29 mensen ondervraagd. Ze worden verdacht van diefstal en aanranding tijdens de jaarwisseling in Keulen. Tweederde van de ondervraagden staat geregistreerd als asielzoeker.

De nationaliteit van de mensen is op het moment moeilijk na te gaan, omdat het zou kunnen dat de verdachten valse papieren bij zich hadden. Als de papieren kloppen gaat het vooral om Algerijnen, Marokkanen en Syriërs. Van de andere daders – er zouden zo'n duizend mensen aanwezig zijn geweest bij de incidenten – kent de politie de identiteit nog niet.

Bevestiging
De cijfers bevestigen opmerkingen van Duitse politieagenten, die donderdag anoniem hun verhaal deden tegenover de krant Die Welt. Ze zeiden dat ze tijdens de jaarwisseling rond de honderd mensen staande hebben gehouden, en een deel zelfs hebben meegenomen naar het politiebureau.

'De meesten van hen waren pas gearriveerde asielzoekers. Ze lieten documenten zien die bij asielzoekerscentra worden verstrekt,' melden de betrokken agenten. Daarmee reageerden de agenten op een uitgelekt politierapport, waarin juist stond dat het onmogelijk was om de daders te identificeren.

Opgepakt
Ook kwam vrijdag naar buiten dat twee vermoedelijke daders, twee mannen van 16 en 23, zijn opgepakt. De Duitse omroep WDR meldt dat de mannen, omschreven als zakkenrollers 'met een migratieachtergrond', mobieltjes bij zich hadden waarop beelden zijn aangetroffen van de incidenten. Te zien is hoe er rellen plaatsvinden en hoe een groep vrouwen wordt aangevallen.

Ook hadden de mannen blaadjes bij zich waar Duitse vertalingen op stonden van een aantal schokkende uitspraken. Zo vertaalden ze zinnen als 'mooie borsten', 'ik vermoord je' en 'ik wil seks met je' naar het Duits.

Het aantal vrouwen dat aangifte heeft gedaan van criminele handelingen met de jaarwisseling in Keulen is opgelopen tot 121. Een deel van de vrouwen zegt te zijn aangerand, anderen zijn alleen bestolen.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... eid=158493
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45904
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 09, 2016 5:29 pm

Kopzorgen voor Merkels CDU: 'Na Keulen is alles anders'

Door Emile Kossen | 9 jan 2016

Afbeelding
Angela Merkel op de partijbijeenkomst, samen met Thomas Strobl en Julia Kloeckner.

Met de woorden ‘Wir schaffen das’ verzekerde bondskanselier Angela Merkel dat Duitsland de grote asielstroom zou aankunnen. Na de massa-aanranding in Keulen, waar volgens de politie veel asielzoekers bij betrokken waren, is zelfs de CDU-top daar niet meer zeker van.

Tijdens een urenlang overleg in de Duitse stad Mainz hebben CDU-kopstukken gesproken over te nemen maatregelen na de incidenten in Keulen. Volgens Carsten Linneman, voorzitter van de ondernemersvereniging van de Duitse christendemocraten, is de stemming onder het Duitse volk dramatisch.

Merkel vergeleek de massa-aanranding met een 'blikseminslag', terwijl de minister-president van de Duitse deelstaat Hessen meende dat 'na Keulen, alles veranderd is.' Het CDU is vooral bang dat mensen het vertrouwen in de Duitse rechtstaat kwijt zullen raken.

Asielzoekers
Vrijdag bevestigde het ministerie van Binnenlandse Zaken dat tweederde van de ondervraagde verdachten asielzoekers betreft. Merkel hamerde erop dat er 'vreselijke dingen gebeurd zijn' en dat 'het uiterst belangrijk is om problemen met integratie duidelijk te benoemen.'

Een van de maatregelen die de partij wil nemen is om het makkelijker te maken asielzoekers met een criminele achtergrond af te wijzen. Momenteel wordt een asielaanvraag afgewezen als een asielzoeker een gevangenisstraf van minimaal drie jaar krijgt opgelegd. Een dergelijke wetswijziging werd vrijdag al voorgesteld door coalitiepartner SPD.

Bovendien zei Merkel vrijdag dat het aantal migranten dat naar Duitsland komt, omlaag moet. 'We hebben weliswaar een daling gezien, maar het aantal asielzoekers is nog altijd te hoog.' Het afgelopen jaar kwamen meer dan een miljoen migranten Duitsland binnen.

Nieuwe details
Negen dagen na de incidenten komen er nog steeds nieuwe details naar buiten over wat zich precies afspeelde in Keulen met Oud en Nieuw. Politiebronnen vertellen tegen Focus Online dat van de duizend mannen die zich op en rond het plein bevonden, een groep van rond de 200 mannen zich schuldig zou hebben gemaakt aan aanranding en diefstal.

Uit videobeelden zou blijken dat een groep van dertig tot veertig 'sterk gespierde mannen' in een steegje bij het station stond. Vrouwen die door het steegje wilden, werden lastiggevallen en betast. Politie werd op afstand gehouden door kompanen van de mannen, wat erop duidt dat er sprake was van een bepaalde mate van coördinatie.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... e&utm_medi
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20203
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Tientallen vrouwen aangerand tijdens Keulse oud en nieuw

Berichtdoor King George » Za Jan 09, 2016 5:42 pm

"Ze noemden ons bitches en sletten"

http://www.liveleak.com/view?i=3c6_1452192650

>>Citaat:
"Ze keken alsof we gratis vlees in de supermarkt waren.
Toen kwamen handen die ons vastpakten, bij onze achterste, andere lichaamsdelen, onbeschrijflijk."
De mannen interesseerden zich niet voor haar mobieltje.
"Ze hadden zeker weten iets anders in zin."
- Wat dan?
"Vernedering. Mijn waardigheid ontnemen. Seksuele lustbevrediging, ik weet het niet".
>>Einde Citaat
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: King George en 6 gasten