De witte vlucht

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43626
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De witte vlucht

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 19, 2019 2:47 am

Waar zal dat nu toch aan liggen? Handelsvereniging waarschuwt voor uitgestorven binnensteden

Geplaatst op 18 februari 2019

Afbeelding

In een brandbrief aan de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU), waarschuwt de Handelsvereniging Duitsland voor uitstervende binnensteden en eist onmiddellijk maatregelen van de Duitse regering.

Dat heeft vermoedelijk niet alleen maar met de dreigende rijverboden en de nauwelijks nog aanwezige parkeerplaatsen te maken, van doorslaggevende betekenis is waarschijnlijk eerder de culturele verrijking van Merkels gasten, de talrijke “groepen mannen” en eeuwig 17-jarigen, bovendien de buitenlandse bedelaars die in winkelcentra/voor winkels rondhangen, voorbijgangers aanspreken, lastig vallen en doelgericht op zoek zijn naar slachtoffers. Geen wonder dat steeds meer mensen de voorkeur geven aan de online handel, hoewel zich ook dar genoeg bedriegers bevinden die de klanten hun geld afhandig maken – in ieder geval hoeft men dan echter geen lichamelijke aanvallen te vrezen.

De “Passauer Neue Presse” bericht:

“Veel Duitse binnensteden verkering in nood. Voormalig aantrekkelijke en vitale stadscentra raken hun aantrekkingskracht kwijt, in veel steden zijn nog maar weinig mensen te zien in de voetgangerszones en winkelstraten”, schrijft de secretaris van de Handelsvereniging Duitsland (HDE), Stefan Genth, in een brandbrief aan Seehofer.

“We maken daarom op dit moment in ettelijke gemeenten een duidelijke toename van de leegstand mee”, klaagt Genth in de brief. In de periode 2012-2017 zou het aantal winkels in Duitsland met 11.000 zijn afgenomen.

De detailhandel zou niet alleen enorme omzetverliezen als gevolg van de rijverboden verwachten, maar ook als gevolg van de nog steeds doorzettende omzetverschuiving naar de online handel.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/18 ... nensteden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43626
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De witte vlucht

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 2:29 am

Steeds meer Duitsers verlaten het zinkende schip van hun thuisland

Posted on 06/09/2019

Afbeelding
AfD demonstratie tegen Angela Merkels (‘Mutti Multikulti’) massa immigratie en islamisering. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Immigratie en energietransitie belangrijkste oorzaken dat jaarlijks honderdduizenden Duitsers hun land de rug toekeren – 55% bevolking geeft aan graag langdurig of voor altijd te willen vertrekken – ‘Domste energiebeleid ter wereld’ straks overtroffen door... Nederland

In een opmerkelijk eerlijke analyse wijst Answar Graw, hoofdjournalist politieke zaken bij mainstream media aanvoerder Die Welt, op een onderzoek waaruit blijkt dat steeds meer Duitsers het ‘zinkende schip’ van hun thuisland verlaten, en zelfs meer dan de helft van de bevolking dit serieus langdurig of voor altijd zou willen doen. De belangrijkste oorzaken van de sterk toegenomen emigratiedrang van autochtone Duitsers zijn de aanhoudende massa immigratie en de energietransitie (‘Energie Wende’), die een einde maken aan de goede sociale voorzieningen en goedkope energie. Omdat de Nederlandse regering dezelfde fatale koers is ingeslagen, valt ook hier een exodus van autochtonen die hun land in negatief opzicht zien veranderen te verwachten.

Vorig jaar verlieten 261.000 Duitsers definitief hun geboorteland. Alleen in 2016 waren dat er meer (281.000). Voordat kanselier Angela Merkel in 2015 de grenzen wagenwijd openzette lag dat aantal altijd onder de 200.000, en tot 1991 waren het er jaarlijks slechts enkele tienduizenden.

Het zijn vooral middenklasse Duitsers die vertrekken, maar ook miljonairs (4000 in 2016, tegen 1000 in 2015, en in de jaren daarvoor maar een paar honderd). Graw merkt op dat de meerderheid van deze miljonairs ondernemers zijn, die voor veel banen zorgen.

Volgens een representatieve YouGov peiling zou maar liefst 55% van de Duitsers graag langdurig of permanent naar het buitenland vertrekken. 29% gaf aan daar nog maar 2 jaar geleden niet of minder toe bereid te zijn geweest.

Einde verzorgingsstaat door massa immigratie
De topjournalist constateert dat almaar grotere aantallen Duitsers zich grote zorgen maken over de toekomst. Velen zijn bang dat de sociale verzorgingsstaat door de aanhoudende massa immigratie zal instorten, en er straks geen pensioenen meer over zijn. Net als in Nederland blijkt slechts een zeer klein deel van de immigranten aan het werk te kunnen worden gezet. 8 van de 10 belanden rechtstreeks in de sociale zekerheid, die daardoor onhoudbaar wordt.

Veel Duitsers noemen ook de aftakelende binnenlandse veiligheid (exploderende criminaliteit, vrijwel uitsluitend veroorzaakt door migranten) als reden dat ze zich niet langer thuis voelen in hun eigen land.

‘Domste energiebeleid ter wereld’ straks overtroffen door... Nederland
Zorgen zijn er ook over de vervallende infrastructuur. Het tweede grootste pijnpunt is echter de energietransitie, die in Duitsland al veel verder is doorgevoerd dan in Nederland, en voor torenhoge stroomprijzen (de hoogste van Europa) heeft gezorgd. Honderdduizenden gezinnen kampen nu al met ‘energie armoede’. Nu er nog meer CO2 maatregelen worden genomen die energie, vervoer en producten nog veel duurder zullen maken, vrezen veel Duitsers dat hun kinderen en kleinkinderen straks geen werk meer kunnen vinden omdat Duitsland zich economisch uit de markt zal hebben geprijsd.

De Wall Street Journal kenschetste Duitsland al eens als het land ‘met het domste energiebeleid ter wereld’. Desondanks is Nederland dit beleid niet alleen aan het kopiëren, maar zelfs aan uitbreiden door de bevolking te verplichten straks van het goedkope en schone aardgas af te gaan, daar waar de Duitsers juist inzetten op meer aardgas. We kunnen daarom verwachten dat de afbraak van ons land richting de maatschappelijke, economische en financiële ondergang over een aantal jaren nog sneller zal verlopen als bij onze gedoemde Oosterburen.

Deagel: Instorting Westen tussen nu en 2025
We wijzen in dit kader nog maar eens op de private non profit militaire inlichtingenwebsite Deagel, die zich voor zijn analyses baseert op gegevens van o.a. de CIA, het IMF en de VN. Deagel voospelt dat er in 2025 vele honderden miljoenen mensen in Europa en Amerika zullen zijn omgekomen of geëmigreerd als gevolg van de totale instorting van de economie, welvaart en samenleving, en het Westen in een ongekende crisis zal zijn gestort die 20 tot 80 jaar zal duren.

Duitsland wordt volgens deze in 2017 bijgestelde analyse bijzonder zwaar getroffen: het land raakt bijna tweederde van de bevolking kwijt (van 80 miljoen naar 28 miljoen), en de gemiddelde koopkracht (PPP) daalt van € 45.500 naar € 13.300.

Nederland komt er bijna als enige West Europese land nog het minst slecht vanaf met een een teruggang van iets meer dan 270.000 inwoners, en een naar verhouding geringe koopkrachtdaling (een kleine € 5600). Omdat de regering Rutte de afgelopen jaren steeds meer ‘Duits beleid’ heeft gekopieerd (Klimaat/energie akkoord, jaarlijks tienduizenden immigranten), moet worden afgewacht of die cijfers nog wel kloppen.

Xander

(1) Epoch Times
(2) Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/s ... thuisland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43626
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De witte vlucht

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 10, 2019 12:05 am

Nieuw onderzoek: Jaarlijks emigreren 180.000 hoogopgeleide Duitsers

Geplaatst op 9 december 2019

Afbeelding

Een nieuw onderzoek naar emigratie en immigratie choqueert met verontrustende cijfers: jaarlijks emigreren 180.000 hoogopgeleide academici uit Duitsland. Terwijl er vele honderdduizenden migranten uit het Midden-Oosten en Afrika immigreren, die vooral zorgen voor hogere werkloosheidscijfers. Een vicieuze cirkel, die wellicht niet meer te stoppen is.

Vooral omdat ze in Zwitserland en Oostenrijk duidelijk meer verdienen en betere carrièrekansen hebben, emigreren er jaarlijks ongeveer 180.000 hoogopgeleide Duitsers uit hun thuisland. Dat zijn de resultaten van het onderzoek “German Emigration and Remigration Panel”, dat gisteren in Berlijn werd gepubliceerd.

“Emigratie is een domein van hoogopgeleiden”
Bijna 80% van de emigranten zijn academici: “Emigratie is een domein van hoogopgeleiden”, aldus Andreas Ette van het Rijksinstituut voor bevolkingsonderzoek tijdens de presentatie van de eerste resultaten.

Bovenaan de lijst staan doellanden, die op zich een restrictieve immigratiepolitiek bedrijven: Zwitserland (200.000 Duitsers), de VS van Trump, Oostenrijk, maar ook Polen.

Wat gezien de vergrijzing van de Duitse bevolking vooral pijnlijk is: het zijn vooral jonge hoogopgeleide mensen die weg willen uit het steeds verder links-groen afglijdende Duitsland. De gemiddelde leeftijd bij de emigranten bedraagt tussen de 36 en 37 jaar.

Hoogopgeleiden emigreren, daarvoor in de plaats immigreren veel meer migranten uit Afrika en het Midden-Oosten
Voor het onderzoek werden 10.000 emigranten in de leeftijd tussen 20 en 70 jaar geënquêteerd, die in Duitsland geboren werden en tussen juli 2017 en juni 2018 naar het buitenland zijn vertrokken.

Ondanks deze exodus van hoogopgeleiden bereikte het bevolkingsaantal in Duitsland met meer dan 83 miljoen mensen een nieuw record. Dat ligt vooral aan de als gevolg van de vluchtelingencrisis plaatsgevonden immigratie uit het Midden-Oosten en Afrika. Geheel tegen de beloftes van de Duitse regering en de media in (geschoolde arbeidskrachten!) kunnen hier vooral slecht gekwalificeerde nieuwkomers geregistreerd worden.

Bijna één op de twee werklozen heeft een migratieachtergrond
Zo moest de “Welt” in het voorjaar van 2019 vermelden: “Het aantal personen met een migratieachtergrond van de ongeveer 2,3 miljoen werklozen in Duitsland heeft een record bereikt. Het desbetreffende aantal bedraagt inmiddels 46%, zoals blijkt uit een evaluatie van de Bundesagentur für Arbeit van 5 februari 2019.”

De aanstaande recessie en economische crisis is dus niet zomaar uit de lucht gevallen, ze is grotendeels ook zelf veroorzaakt. En een van de pijnlijke consequenties uit het links-groen afglijdende systeem Merkel.

Of dit op volle toeren draaiende proces überhaupt nog is te stoppen, is omstreden onder vakmensen. Steeds meer ontwikkelt het zich tot een vicieuze cirkel: hoe verder de “bevolkingsomwisseling” vorderingen maakt, hoe vaker zullen nog meer hoogopgeleiden uit Duitsland emigreren.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/09 ... -duitsers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5271
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De witte vlucht

Berichtdoor sjun » Za Dec 14, 2019 9:13 am

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43626
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De witte vlucht

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 22, 2020 6:53 pm

Duitsers ontvluchten hun vaderland door de door de VN en EU opgezette asielinvasie die elke dag voor slachtoffers zorgt en de leefbaarheid verlaagt.
https://barenakedislam.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/22 ... dictatuur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43626
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De witte vlucht

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 30, 2020 1:45 am

Duitsers vluchten massaal uit eigen land
22 jan. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast