Het verwennen en voortrekken van asieleisers

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Westerwald: “Anti-jaloezie-cursussen” voor Duitsers – Designerinrichtingen voor “asielzoekers”

Geplaatst op 4 maart 2016

Afbeelding

Hoog in het Westerwald gaat het in de landelijke, bosrijke regio´s niet echt goed met iedere Duitser. En menigeen, die iedere cent een paar keer moet omdraaien, is verbaasd waarom “asielzoekers” daar nu designerinrichtingen gefinancierd krijgen. Tegen de onvrede in de bevolking vond daarvoor eerst een “anti-jaloezie-cursus” plaats. Nee, dat is geen grap.

Wanneer een Duitse plattelandsgemeente minder dan 650 inwoners heeft, dan gaat het er rustig aan toe. Iedereen kent iedereen. Men is lid van de streekvereniging en bij de vrijwillige brandweer. Men staat elkaar bij. En vreemdelingen worden met wantrouwen bekeken. Dat is ook zo in de 550 inwoners tellende gemeente Berod hoog boven in het Westerwald. Het dorp ligt zeven kilometer ten zuiden van de districtsstad Altenkirchen in het uiterste noorden van de deelstaat Rheinland-Pfalz.

Heel behoedzaam en wellicht zelfs zonder achterliggende diepere gedachte werden de inwoners daar de afgelopen jaren op de multiculturele toekomst voorbereid. Districtscommissaris Michael Lieber (CDU) verscheen bijvoorbeeld in augustus 2013 verkleed als Oriëntaalse sjeik op het sportveld van Berod.

Het plaatselijke zomerfeest stond destijds in het teken “Sprookjes uit 1001 nacht”. Behalve de sjeik hadden de inwoners van Berod ook voor het eerst een haremwachter en een Oriëntaalse buidanseres in hun dorp. Nog steeds herinneren veel inwoners zich dit Oriëntaalse tafereel. Want begin maart 2016 komen er echte sjeiks naar Berod, bijvoorbeeld Amer Sjeik Ali. Die zal dan in de compleet gerenoveerde kamer nr. 4 van een voormalig hotel wonen, dat in het vervolg in een eerste stap ongeveer 30 en later wellicht nog veel meer alleen reizende jonge Oriëntaalse mannen zal herbergen, die zich in Duitsland lieten registreren als “vluchtelingen”.

De inwoners van Berod zijn er nu heel benieuwd naar of het echte “Sprookje uit 1001 nacht” net zo vrolijk zal worden als dat destijds op het zomerfeest, toen de districtscommissaris als sjeik verkleed was en samen feest vierde met haremwachters en een buikdanseres. Misschien kunnen de autochtonen van Berod en de nieuwe Oriëntaalse medeburgers met elkaar kennismaken aan de nieuwe huisbar van het asielzoekerscentrum. Deze wordt volgens de nog in het asielzoekerscentrum werkende arbeiders direct naast de kamers van Alaa Al Sarmani, Belal Alyosef, Hamed Abou Daken, Omar Al mohammed en Belal Al Kadah ingericht.

De inwoners van Berod, die zeer zeker niet tot de meer welgestelde Duitsers behoren en van de landbouw en andere niet echt goed betaalde baantjes in de omgeving leven, zouden wel verbaasd staan als ze zouden weten hoe de coulissen voor het nieuwe “sprookje uit 1001 nacht” op de hoek Rheinstraße en Gassegarten op dit moment worden opgebouwd.

Precies tegenover de plek waar 19 nieuwe huizen komen en jonge gezinnen zich diep in de schulden moeten steken om in de toekomst een eigen dak boven het hoofd te hebben, komen nu Oriëntaalse sjeiks zoals Amer Sjeik Ali te wonen, die geen cent hoeven uitgeven om bijna al een beetje vorstelijk in designerstoelen en een luxe ambiance te kunnen leven. Waarschijnlijk zullen de meeste zich in aanbouw bevindende 19 woningen aan de andere kant van de straat van binnen lang niet zo luxe ingericht zijn als het eerste asielzoekerscentrum in Berod, waar men zich als bezoeker nu al verbaasd de ogen uitwrijft.

Ook een Duitse Hartz-IV-ontvanger, die in de buurt woont en het nieuwe asielonderkomen heeft bezichtigd, is verbaasd waarom hij als Duitse werkloze van de “Vereniging Nieuw Werk” in Altenkirchen indien nodig een oude gebruikte wasmachine krijgt, de “asielzoekers” in Berod echter alle apparatuur gratis krijgen.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

De inbouwkeuken is net zo voortreffelijk als de badkamer. De arbeiders schatten subjectief dat de tegels ongeveer € 50,- per m² gekost hebben. Keukens, koelkasten, vaatwassers en wasmachines, kachels – allemaal splinternieuw en evenals de designermeubelen blijkbaar geen goedkope troep.

Enkele maanden geleden, vertelt een oudere vrouw in het dorp, zou er in het gemeentehuis een bijeenkomst zijn geweest, een “anti-jaloezie-therapie”. Wat klinkt als een grap stond ook in de lokale krant “Altenkirchener Kurier”: “Bezoeksters beleven bewegende anti-jaloezie-therapie” De deelname aan de “anti-jaloezie-cursus” kostte € 5,- Daarvoor kregen de vrouwen van Berod het advies om meer op God te vertrouwen. “Het geestelijk leven is een sterk afweermiddel tegen jaloezie: de zekerheid dat God onvoorwaardelijk van ons houdt en dat hij ons nooit loslaat”, zei de cursusleidster. Nu vermoeden veel van de luisteraars waarom er in het gemeentehuis van Berod voor € 5,- een “anti-jaloezie-cursus” plaatsvond.

Ondertussen werken de arbeiders hard door. Iedere kamer heeft net een tv-aansluiting gekregen. De tv´s zullen de komende dagen aangesloten en getest worden. De buren hebben ervan gehoord en hopen dat de “asielzoekers” veel tv zullen kijken. In ieder geval wanneer de mannen van Berod aan het werk en hun vrouwen en dochters alleen thuis zijn. Velen zijn bang, omdat er inmiddels in ieder dorp in de regio een huis met veel “asielzoekers” is gevuld. Nu al, vertellen de inwoners, zou het zonder “asielzoekers” al een uur duren dat na een telefoontje de politie komt opdagen.

Geen van de politieagenten van de bureaus in Hachenburg en Altenkirchen wil hier officieel iets over zeggen. Een politieagent van een ander politiebureau laat ons na diensttijd op zijn mobiele telefoon foto´s zien die hij illegaal heeft gemaakt. Net als in de naburige deelstaten Hessen en Nordrhein-Westfalen is het de agenten in Rheinland-Pfalz naar eigen zeggen ook verboden om een mobiele telefoon mee te nemen in een asielzoekerscentrum. Zogenaamd dient zo verhinderd te worden dat er minder fraaie opnames bekend worden bij het publiek. Meerdere politieagenten hebben zich niet aan dit voorschrift gehouden en hebben foto´s gemaakt, die laten zien wat er in korte tijd zou kunnen gebeuren met luxe herbergen en designerstoelen zoals in Berod: smerige en vervallen puinhopen. “De jonge mannen zijn het gewend dat vrouwen schoonmaken”, zegt een politieagent. En als de jonge mannen hier komen wonen, maakt niemand van hen schoon. Misschien zal dat in Berod allemaal heel anders zijn. Maar misschien zal er in het gemeentehuis van het dorp na de “anti-jaloezie-cursus” binnenkort ook een cursus plaatsvinden hoe men zich als autochtoon in het leven van de “asielzoekers” integreren en voor hen schoonmaken kan.

In de districtsstad Altenkirchen is nu een Welcome-Center voor “asielzoekers”. Stiekem schelden veel medewerkers van de gemeente erover hoe “asielzoekers” gevleid en tegenover de in nood geraakte armere autochtonen bevoordeeld worden. Veel medewerkers berichten dat ze er bijna alleen nog maar mee bezig zouden zijn de wensen voor de nieuwe inrichtingen van asielzoekeronderkomens te vervullen. De “Vereniging nieuw Werk”, zegt men, zou de voor de verzorging van de “asielzoekers” verantwoordelijke medewerkers in Altenkirchen onlangs goede gebruikte stoelen voor € 5,- per stuk hebben aangeboden. Zulke stoelen krijgen echter alleen Duitse ontvangers van Hartz-IV, voor “vluchtelingen” moeten uitsluitend nieuwe stoelen besteld worden.

Afbeelding

Afbeelding

De stoelen in Berod moeten veel geld gekost hebben. Volgens de arbeiders ter plaatse zouden ze in elkaar gezet zijn door mensen met een “één euro baan”, die overdag designerinrichtingen voor asielzoekerscentra monteren en na diensttijd moeten woelen in containers op zoek naar statiegeldflessen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Maar wie weet, misschien betaalt de sociale dienst wel een “anti-jaloezie-cursus” voor hen.

Misschien zullen echter die politici die voor deze toestanden verantwoordelijk zijn bij de aanstaande deelstaatverkiezingen een knallende oorvijg van de kiezers krijgen en er een keer over nadenken wat ze aangericht hebben. Maar daar ziet het niet naar uit.

In plaats daarvan wordt er nu in de gemeenten rondom Berod gezocht naar een bouwterrein voor een moskee. Per slot van rekening hebben de vele nieuwe islamitische medeburgers ook een representatief bouwwerk voor hun religie nodig. Dat zou wel eens gemakkelijker kunnen worden dan gedacht. Want de 19 bouwkavels in Berod tegenover het nieuwe asielzoekerscentrum dalen op dit moment razendsnel in waarde. Wellicht zijn er ook in Berod goedmenschen te vinden die de nieuwe medeburgers nu ook nog een moskee willen schenken.

Aanvulling:
Na de publicatie van dit artikel heeft men ons intussen geloofwaardig verzekerd dat ook de arbeidskrachten uit het voormalige Oostblok in het hierboven genoemde asielzoekerscentrum het minimumloon betaald kregen en werd een desbetreffende anders luidende passage uit het artikel geschrapt.

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Redactie KOPP-Verlag

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/04 ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

“Vluchtelingen” houden voorrang bij huurwoning

Geplaatst op 4 maart 2016

Afbeelding

Nederlandse gemeentes blijven noodgedwongen “vluchtelingen” voorrang geven bij het toewijzen van sociale huurwoningen. Door de grote stroom lopen de wachtlijsten voor gewone huurders op.

Uit een rondgang van RTL Nieuws onder de gemeenten van de G32 (een netwerk van 37 (middel-)grote gemeenten) blijkt dat van de gemeentes die reageren, de overgrote meerderheid aangeeft de voorrang voor statushouders bij het toewijzen van een sociale huurwoning te behouden.

De gemeentes zitten in een lastig pakket. In februari vroeg minister Blok (Wonen en Rijksdienst) advies aan de Raad van State over zijn plan om de automatische voorrang die de zogeheten vergunninghouders krijgen bij het toewijzen van een huurwoning, te schrappen. Gemeenten mogen dat nu zelf beslissen. Maar omdat ze wel een aantal vluchtelingen per maand moeten plaatsen, levert dat problemen op. Gisteren bleek al dat gemeenten steeds meer moeite hebben om alle asielzoekers met een vergunning te huisvesten.

'Zinloos en voor de bühne'
De wetswijziging van Blok vinden gemeentes dan ook 'zinloos en voor de bühne'. "Je ontkomt er als gemeente niet aan om vergunninghouders voorrang te verlenen", legt wethouder Fackeldey van Lelystad uit. "Zonder voorrang haal je de taakstelling niet. Het is dus een politiek gebaar van minister Blok, maar er verandert niets." In zijn stad is de gemiddelde wachttijd voor een sociale huurwoning 1,5 jaar. Om vluchtelingen toch een dak boven hun hoofd te kunnen bieden, zijn er afspraken gemaakt met woningcorporatie Centrada om de vergunninghouders op te nemen in het urgentiereglement. Zo behouden zij, net als andere mensen die dringend een woning nodig hebben, voorrang.

"Ik snap de frustratie bij de gemeentes wel, de hete aardappel wordt nu doorgeschoven terwijl de taakstelling er gewoon nog is", zegt Marcel Trip van de Woonbond. Wachtlijsten voor sociale huurwoningen zijn erg lang, erkent hij, maar dat komt niet alleen door vluchtelingen. Er is steeds meer vraag naar, bijvoorbeeld omdat ouderen langer zelfstandig willen blijven wonen, en er zijn steeds minder huizen.

Achter op schema
De 390 gemeenten moeten voor 1 juli ruim 23.000 asielzoekers met een verblijfsvergunning plaatsen, maar daarin lijken ze net als het afgelopen jaar niet te slagen. Met nog maar vier maanden te gaan moeten nog bijna 18.000 ex-asielzoekers een woning krijgen, blijkt uit cijfers van Buurtfacts. Op dit moment zitten er volgens het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) 16.007 vergunninghouders in opvangplekken verdeeld over het land.

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenla ... huurwoning
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Ons belastinggeld: Voor “asielzoekers” contant geld in een envelop, opdat ze niet in opstand komen

Geplaatst op 4 maart 2016

Afbeelding

In verband met de asiel-tsunami doen er doelbewust veel valse meldingen de ronde. Men doet er goed aan om het waarheidsgehalte heel nauwkeurig te controleren. Anderzijds zijn er echter ook feiten waarover niet bericht wordt. Daartoe behoort een actie met contant geld, waarvan wij als belastingbetalers eigenlijk op de hoogte zouden moeten zijn.

Terwijl in Griekenland steeds meer Grieken in de rij moeten staan om tegen de achtergrond van de om zich heen grijpende verarming van de bevolking gratis levensmiddelen bij bijvoorbeeld voedselbanken te krijgen, gelden voor Oriëntalen en Noord-Afrikanen, die zich in het land voordoen als “vluchtelingen”, heel andere maatstaven.

De EU heeft verklaard dat het een “schending van de waardigheid van de vluchtelingen is als ze in de rij moeten staan.”

Ze krijgen met onmiddellijke ingang contant geld in een envelop, zodat hun waardigheid niet langer geschonden wordt. Het zal gaan om honderden miljoenen euro´s.

De Duitse regering dringt er bij de EU op aan om het geld snel uit te betalen. Het grootste deel wordt gefinancierd door de Duitse belastingbetalers.

In Griekenland is men bang dat de “asielzoekers” in opstand komen. De noodtoestand zou uitgeroepen kunnen worden, het leger zou al in staat van paraatheid zijn gebracht.

Geen woord hierover in de Duitse systeemmedia. Dat is nauwelijks verbazingwekkend, want per slot van rekening is de situatie in Duitsland niet veel anders.

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/04 ... and-komen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Zweden worden gedwongen in tuinhuisjes te wonen terwijl de gemeente Uppsala duizenden nieuwe woningen bouwt voor asielzoekers

Posted on maart 10, 2016 by Rommel

In de gemeente Uppsala worden op dit moment in razendsnel tempo 1.000 nieuwe woningen gebouwd om de asielinstroom te verwerken, volgens de richtlijnen van de Zweedse overheid. Tegelijkertijd zijn autochtone Zweden gedwongen in tuinhuisjes te wonen, willen ze niet op straat slapen, rapporteert SVT (Zweedse staatszender).

In Upsalla krijgen asielmigranten met een permanente verblijfsvergunning hun woningen door de gemeente”toegewezen” en gaan voor in alle woningwachtrijen, in overeenkomst met een besluit van de Zweedse regering. Tegelijkertijd is er een gemeentelijk actieplan in werking, voor het huisvesten van asielzoekers en vluchtelingen, waar een belastingbetaler gefinancierd project voor 2.000 woningen de kosten gaat ophoesten. Het doel is tussen 2016 en 2019 elk jaar 500 woningen te bouwen, de status van het project wordt in het actieplan met rode letters als “Prioriteit” aangeduid.

Maar niet alle mensen hebben dezelfde prioriteit in Upsalla. Voor een autochtone Zweed duurt het tussen de vijf en vijftien jaar wachttijd voordat die een huurwoning krijgt aangeboden, met een huurprijs van 9.200 kronen (1.000 euro), voor een doodgewone twee-kamer appartement, vermeldt SVT.

SVT heeft Andreas Glandberger, 43, geïnterviewd. Die zich niet de huurprijzen kan veroorloven die voor niet-asielzoekers gelden. Daarom woont hij al zes maanden in een tuinhuisje van 14 vierkante meter, wat hij deelt met zijn 15-jarige zoon.

Bij de huurvereniging Uppsalahem werd Andreas afgewezen, omdat hij slechts een jaar wachttijd had in de wachtrij. Maar zelfs als hij vooraan in wachtrij had gestaan was het tevergeefs geweest, het is voor hem financieel onmogelijk om 1.000 euro per maand voor een onderdak op tafel te leggen.

Maar niet iedereen heeft daar moeite mee. Een asielzoeker met drie kinderen die in een huurwoning van 85 vierkante meter verblijft, krijgt elke maand gratis een sociale Zweedse financiële injectie:

700 euro voor huisvestingskosten
350 euro voor aanvullende huishoudkosten
400 euro kinderbijslag
425 euro aanvullende financiële ondersteun
550 euro huursubsidie

= 2 425 euro per maand, belastingvrij.

Bron: http://www.friatider.se/svenskar-tvinga ... invandrare

http://fenixx.org/2016/03/10/zweden-wor ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Hannover: Grand Hotel nu asielzoekerscentrum – totale kosten € 10,6 miljoen

Geplaatst op 10 maart 2016

Afbeelding
Hannover – Maritim Hotel

Hannover spaarde kosten noch moeite om “vluchtelingen” meer dan menswaardig onder te brengen. In tegenstelling tot de VS, waar geen enkele “vluchteling/migrant” in een luxe behuizing wordt ondergebracht, laat de hoofdstad van de Duitse deelstaat Niedersachsen een welkomstcultuur van het fijnste zien: In het “Maritim”-hotel aan de Friedrichswall is op dit moment de verbouwing tot asielzoekerscentrum aan de gang – deze maand nog zullen de eerste van 500 “vluchtelingen” het voormalige Grand Hotel betrekken.

Een investeerder had het onroerend goed gekocht en twee jaar in bruikleen gegeven aan de stad. Huurkosten: € 5,5 miljoen. Bijna hetzelfde bedrag moet de stad aan het Duitse Rode Kruis betalen: de hulporganisatie exploiteert het nieuwe asielzoekerscentrum en krijgt daar € 5,1 miljoen voor. Van het geld worden 10 maatschappelijk werkers, hulpverleners en de bewakingsdienst betaald, maar ook de verzorging van de “asielzoekers”, de aanschaf van wasmachines, ovens, bedden en kasten, bericht de “Bild-Zeitung” van 08-03-2016.

Dus in totaal kost de onderbrenging € 5,5 miljoen, wat neerkomt op ongeveer € 5000,- per “vluchteling” per jaar. Daar bovenop komt € 5,1 miljoen voor de verzorging en eten en drinken, kortom: onbeperkt volpension. Wat geeft dat voor signaal af wanneer men “vluchtelingen” in een hotel onderbrengt, in een luxe omgeving, die zich veel mensen in het land helemaal niet kunnen veroorloven?

Als die via hun smartphones de foto´s van hun nieuwe thuis in het Grand Hotel naar hun landen van herkomst versturen, dan vertrekken er nog eens honderdduizenden richting Duitsland, omdat ze denken dat dit het paradijs moet zijn en dat iedereen een plek krijgt in een drie- of vier-sterren hotel.

Bron: www.netzplanet.net

Door: “Janina”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/10 ... 6-miljoen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Zweedse gemeentes kopen voor miljoenen euro’s kapitale villa’s voor asielzoekers

Geplaatst op 14 maart 2016

Afbeelding

Zweden – De gemeente Svenljunga gaat groot inzetten op de onlangs nieuwe immigranten die tijdens de asielchaos in de gemeente zijn aangekomen. Onder andere worden er nieuwe koophuizen gekocht om ze te huisvesten, meldt Sveriges Radio (Zweedse Radio).

De gemeente Svenljunga in de provincie Västergötland heeft reeds twee villa’s aangekocht en is van plan om er nog drie bij te kopen, om een deel van zijn 170 nieuw aangekomen asielzoekers in de gemeente in onder te brengen. De villa’s die worden aangekocht kosten om en nabij 100.000 euro per stuk.

Maar niet alle asiel immigranten mogen gratis in een villa wonen op de kosten van de belastingbetaler, alleen voor asielfamilies die genoeg kinderen hebben.

– Deze huizen zijn voor grote families waar we geen appartementen voor kunnen vinden om zoveel gezinsleden in onder te brengen, zegt gemeentelijk manager Magnus Nilsson tegen SR.

Svenljunga is niet de enige gemeente die villa’s koopt om snel voor huisvesting van asielzoekers te zorgen. Bijna vier jaar geleden was Falkenberg in Halland de eerste gemeente die media-aandacht kreeg toen ze dure koophuizen kocht om grote Somalische families in onder te brengen.

Volgens Jan-Ove Östbrink, woonbeleid-expert van gemeentes en provincies in Zweden, zijn er veel meer gemeentes die hetzelfde doen, vooral in de landelijke gebieden.

– Dan praten we over Norrlandslänen, Smålands of Värmlands, om enkele voorbeelden te noemen, zegt hij tegen SR.

De reden dat steeds meer gemeentes in Zweden villa’s voor immigranten kopen is een nieuwe wet die 1 maart in werking is getreden, wat betekent dat gemeentes verplicht zijn om huisvesting voor asielzoekers te regelen.

Veel gemeentes hebben het moeilijk om de asiel-tsunami onder dak te brengen en worden gedwongen kapitale villa’s te kopen voor asielzoekers.

Bron: http://www.friatider.se/svenljunga-villor-nyanlanda

http://fenixx.org/2016/03/14/zweedse-ge ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Sachsen: Bijna € 2 miljoen aan taxikosten voor “asielzoekers”

Geplaatst op 19 maart 2016

Overschrijden taxiritten de mate aan hulp voor “asielzoekers”? Maar al te goed herinneren we ons nog de stemmen van de politici: “We mogen geen sociale onrechtvaardigheid laten ontstaan”. Het lijkt erop dat dit niet helemaal goed lukt. Volgens een bericht van MOPO24 van 18-03-2016 betaalde de Duitse deelstaat Sachsen in het jaar 2015 bijna € 2 miljoen aan taxikosten voor “asielzoekers”, concreet ongeveer € 1,4 miljoen voor taxiritten en € 566.649,- voor andere rij-kosten. Daarbij ging het om ritten naar het Bundesamt für Migration (BAMF) of naar artsen. De kosten nemen op grond van het toenemend aantal “vluchtelingen” steeds verder toe.

Vaak worden de taxiritten gemotiveerd met de ontbrekende geografische kennis: “asielzoekers” kunnen zich niet oriënteren in een vreemde omgeving. Maar het lukte “vluchtelingen” wel om meer dan ongeveer 3000 kilometer te voet onder grote inspanningen met smartphones met een geïntegreerd navigatiesysteem de weg naar Duitsland te vinden. Ze hebben allemaal een smartphone met een navigatiesysteem en een vertaalprogramma, uiterst modern, en hun moskeeën vinden ze ook.

Hoezo kunnen ze dan geen arts of een instantie vinden? Sinds de “vluchtelingen” in Duitsland zijn, bestaat er plotseling geen dwang tot bezuinigingen meer waarmee de politici de bevolking jarenlang in toom hield respectievelijk in toom wilde houden. De sociale jaloezie zal toenemen wanneer men aan “asielzoekers” bijna net zoveel geld besteedt als de gemiddelde Duitser in de maand netto krijgt, wanneer bovendien taxiritten tot de Duitse standaard van de welvaartsstaat voor “asielzoekers” behoren. Dan zou men op een bepaald moment een argumentatieprobleem kunnen krijgen en eventueel zelfs in financiële nood komen.

Bron: https://politikstube.com

Auteur: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/19 ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Europese Commissie opent structuur- en regiofonds voor vluchtelingenhulp

Geplaatst op 15 maart 2016

Afbeelding
“Vluchtelingen” bij een registratiecentrum.

De Duitse deelstaten moeten volgens eurocommissaris voor Regionaal beleid, Cretu, geld uit het structuur- en regiofonds voor integratieprojecten gebruiken respectievelijk aan de eigenlijke bestemming onttrekken. Deels gebeurt dat nu al.

De Europese Commissie roept Duitsland ertoe op om geld voor de economische stimulering te investeren in de vluchtelingenhulp. “Duitsland krijgt van de Europese Unie tot 2020 in totaal € 29 miljard uit het structuur- en regiofonds”, zei eurocommissaris voor Regionaal beleid Corina Cretu tegenover “Die Welt”. “De deelstaten kunnen deze subsidies voor projecten gebruiken voor de integratie van vluchtelingen. Wij staan er voor klaar.”

De eurocommissaris had verleden jaar al aan de 28 EU-lidstaten het aanbod gedaan om geld uit het structuur- en regiofonds te gebruiken om de vluchtelingencrisis de baas te worden. Nadat eerst Italië een greep had gedaan, komen er nu steeds meer aanvragen binnen. “Voor de lopende programmaperiode tot 2020 heeft nu ook Griekenland geld vrijgemaakt uit het fonds om de vluchtelingencrisis de baas te worden en andere landen hebben eveneens belangstelling getoond”, zei Cretu.

De Europese Unie stelt tot 2020 in totaal 440 miljard euro beschikbaar voor het structuur- en regiofonds. Met het geld moeten de economische ongelijkheden in Europa bestreden worden. Vooral regio´s, waarin de levensstandaard onder het EU-gemiddelde ligt, profiteren van dit geld. Duitsland maakt al gebruik van geld uit het structuur- en regiofonds voor de vluchtelingenhulp. “De sociale integratie van de vluchtelingen wordt in Berlijn als belangrijkste taak voor de komende jaren beschouwd”, zei Cretu en verwees naar projecten in meerdere Duitse deelstaten.

De eurocommissaris waarschuwt met duidelijke woorden de integratie van de vluchtelingen niet te verwaarlozen. “Op de lange termijn zullen de vluchtelingen hier blijven”, zei ze. “Als ze nu niet geïntegreerd worden, dan ontstaan er parallelsamenlevingen. Dat is volgens mij het grootste gevaar voor de Europese Unie”. Cretu verwijst naar de toestanden in België: “Kijkt u maar naar het Brusselse stadsdeel Molenbeek, waarin meerdere daders van de aanslagen in Parijs waren ondergedoken. De terroristen waren hier geboren, maar voelden zich geen deel van de samenleving. We moeten op tijd in deze mensen investeren als we ze niet van ons willen laten vervreemden.”

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/15 ... ingenhulp/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Italië: Gratis autoverzekering voor “migranten”. Caritas betaalt

Geplaatst op 4 mei 2016

Afbeelding

Een personeelslid van een verzekeringsmaatschappij doet een ergerlijke mededeling: “Voor migranten is de autoverzekering gratis. CARITAS betaalt deze voor hen. Ik werk al een jaar of 15 in verzekeringen, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”. Met deze inleidende zin begint de brief van een verzekeraar in de provincie Pesasaro et Urbino, die hij naar de krant “Il Resto del Carlino”, stuurde.

De briefschrijver wilde te kennen geven dat er enkele dagen geleden een aantal “vluchtelingen” in zijn kantoor kwam en naar een offerte voor een autoverzekering, vroeg. Tot zover oké, geen probleem, maar dan... de offerte moet worden gestuurd naar CARITAS, die de verzekering voor de asielaanvragers zal betalen. Ik werk al een jaar of 15 in de verzekeringen, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik vind dat iedereen moet weten waar zijn “beruchte” 8 promille belasting voor de “vluchtelingen” heengaat.

Het antwoord van CARITAS liet niet lang op zich wachten: “Wij betalen heel veel premies voor mensen die een auto nodig hebben om naar hun werk te gaan. Als er mensen zijn die dit nodig hebben, kijken wij niet of zij Italiaan zijn of niet en we kijken ook niet naar de kleur van hun huid, noch naar hun religie. Deze brief is dus helemaal niet relevant. Als deze briefschrijver geen 8 promille belasting wil betalen voor de vreemdelingen, wel, laat hij dan op z´n geld gaan zitten.”

Uit het antwoord van CARITAS blijkt dat deze regeling voor “iedereen” geldt, maar er zullen maar zeer weinig [arme] Italianen zijn die er vanaf weten om er gebruik van te kunnen maken. Maar het zijn weer “vluchtelingen” die zich deze kans niet laten ontglippen.

Uit de Italiaanse krant, vertaald naar het Frans.

Bron oorspronkelijk artikel: www.imolaoggi.it

Bron: http://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2016/05/04 ... s-betaalt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Gemeente ACHTKARSPELEN de terreur van eigen volk in Friesland

Redactie, mei 24, 2016

“Terwijl ik bij de balie stond om een bijstandsuitkering aan te vragen, omdat het bedrijf waar ik werkte failliet was verklaard, zag ik ook enkele asielzoekers daar zitten. Ik moest een bonnetje nemen en in de wachtruimte gaan zitten totdat mijn nummer aan de beurt was. Stom verbaasd zag ik dat deze asielzoekers helemaal geen nummer hadden getrokken. En al snel kwam een vrouw tot deze asielzoekers en vroeg hun om mee te komen naar de balie toe.”

“Terwijl ik zat te wachten zag ik hoe deze mensen werden geholpen bij de balie. Om gewoon even te horen wat er allemaal werd gezegd ging ik wat heen en weer lopen. En wat ik toen hoorde verbaasde mij heel erg. De mevrouw achter de balie wilde aan deze asielzoekers even mededelen dat zij niks hoefden te doen om een uitkering aan te vragen, aangezien deze asielzoekers toch niet op de hoogte waren van de wet hier in Nederland. Vervolgens legde die mevrouw met handen en voeten uit aan de asielzoekers hoe alles in z’n werk zou gaan. Daarbij werd zelfs gezegd dat zij in een speciale regeling vielen waardoor deze asielzoekers de week daarop de uitkering zouden ontvangen op hun rekening met een extra voorschot om hun inboedel te kunnen betalen.

Vervolgens was het eindelijk mijn beurt. Ik had al meer dan een uur gewacht, alleen al omdat de mevrouw achter de balie meer dan een uur tijd nodig had om alles uit te leggen aan die asielzoekers. Maar gelijk viel mij op dat er mij heel wat eisen werden gesteld. Ik moest ter stond gaan solliciteren en als het een beetje kon dan moest ik ook gelijk gaan werken voor mijn uitkering. Tevens kreeg ik een waarschuwing dat uitkeringsgerechtigden streng in de gaten worden gehouden, daarbij kon ik zelfs worden afgeluisterd zonder dat ik het zou weten. Meteen kwam deze mevrouw met een dreigement de uitkering in te trekken als ik niet deed wat hun wilden van mij.

Tevens was het zo dat ik de komende 6 weken het moest doen zonder inkomen. En hoe ik de eindjes dan aan mekaar zou moeten vastknopen moest ik zelf maar uitzoeken. Ook hadden ze er geen boodschap aan dat ik hierdoor achterstanden zou krijgen. Ik heb maar aangeklopt bij de familie voor wat geld, maar ja mijn familie zijn ook maar arbeiders. Dus 6 weken zonder geld en kreeg ook al gelijk een aanmaning van de woningbouw dat de huur nog niet was betaald. Ik ben met deze aanmaning naar de gemeente gegaan en gevraagd hoe ik de huur kon betalen zonder inkomen. Maar ze weigerden mij te helpen.”
– Anoniem

Dit is dus de werkwijze van de gemeente Achtkarspelen. Laat iedereen dit verhaal maar eens horen, laat deze gemeente maar eens goed voelen waar ze mee bezig zijn. Het zijn dienaren van Brussel geworden, en dienen niet meer langer het volk. Het belang van de wensen van Brussel staan voorop bij de gemeente Achtkarspelen! Tenzij je een asielzoeker bent heb je alles zo voor mekaar. Wat voor eigen volk bijna onmogelijk is, is mogelijk voor een asielzoeker.

Dit is de realiteit waarin we leven. En het word steeds erger.

http://nieuws-ontmaskerd.com/2016/05/24 ... friesland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Vlaanderen: Aankoop woningen voor “vluchtelingen”

Geplaatst op 29 mei 2016

Afbeelding

WILLEBROEK – De gemeente koopt via IVA Innova twee woningen aan die gebruikt worden voor de opvang van “vluchtelingen”. Fedasil voert weldra een controle uit. Het gaat om de aankoop van de woning Appeldonkstraat 62 (€ 190.000,-) en de woning Jan Helmanstraat 1 voor € 330.000,- (foto).

Naar aanleiding van de vluchtelingencrisis en de toestroom van mensen die op de vlucht zijn voor de oorlog in Syrië is er door de overheid een spreidingsplan opgesteld. Per gemeente zijn een aantal personen toegewezen waarvoor ze de opvang moeten organiseren. “We hebben op dit ogenblik 24 mensen via het lokaal opvang initiatief (LOI) en na het spreidingsplan zijn er daar nog een keer 8 mensen bijgekomen. Wij kiezen door deze aankoop van woningen voor de opvang van gezinnen. Het is niet noodzakelijk dat de nieuwe vluchtelingen in deze ‘nieuwe’ woningen terecht komen. Het kan best zijn dat we een herverdeling maken door andere gezinnen die elders in de gemeente zijn opgevangen te verplaatsen”, zegt schepen Tinneke Huyghe (CD&V). Burgemeester Eddy Bevers (N-VA) onderstreept dat beide aankopen van strategische waarde zijn. Kevin Eeraerts (Vlaams Belang) vond het ongehoord dat zo’n dure aankopen werden gedaan. “De modale Willebroekenaar beschikt niet over zulk een woning”, zei hij.

Bron: www.gva.be

https://ejbron.wordpress.com/2016/05/29 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Zij pralen – wij betalen: Duitsers als tweederangs mensen

Geplaatst op 12 juni 2016

Afbeelding

Statistisch gezien plegen “asielzoekers” in Duitsland per dag 770 delicten. Ze stelen, moorden en steken huizen in brand. Politiek, media en justitie hebben daarvoor het volste begrip. Maar o wee als een Duitser de maximum snelheid overschrijdt of zijn kijk- en luistergeld niet wil betalen. Dan kent men in de onrechtrepubliek Duitsland echt geen genade.

Iedere dag plegen “asielzoekers” in Duitsland 770 delicten. Tot de meer populaire delicten behoort het verkrachten van kinderen, graag ook van kleine jongens of jongere meisjes, altijd maar weer in groepen. Het is een van de vele taboethema´s. en wanneer in Europa een “vluchteling” een politicus verkracht, dan heeft de “asielzoeker” geen slecht geweten, maar de politicus, omdat het nu misschien niet meer goed gaat met zijn beul.

Tot de populaire delicten behoort ook het in brand steken van gebouwen, waarin mensen wonen. Wat bij juristen bekendstaat als brandstichting en voor etnische Duitsers ernstige gevolgen heeft, is in het geval van “asielzoekers” meestal regelmatig een soort “domme kwajongensstreek”. Een voorbeeld: een Pakistaan steekt een “vluchtelingen”onderkomen in brand, waarin op dat moment 100 mensen liggen te slapen.

Voor de rechtbank in Heidelberg wordt de daad tot “drankidee” verklaard – en de Pakistaan verlaat de rechtszaal als vrij man. Hij mag blij zijn dat het in brand steken van een gebouw met 100 argeloze mensen slechts met een voorwaardelijke straf van 17 maanden wordt bestraft.

Als Duitsers een leeg (!) “vluchtelingen”onderkomen – zoals in Meißen – in brand steken, moeten ze daarvoor vier jaar de gevangenis in. En als zich op het moment van de daad mensen in het “vluchtelingen”onderkomen bevinden, dan kunnen Duitsers, die op dat moment dronken waren, ook wel eens acht jaar gevangenisstraf krijgen.

Dan is de Pakistaan toch vast en zeker blij dat diens aanslag op een “vluchtelingen”onderkomen door de rechtbank tot “drankidee” werd omgebogen, opdat hij op vrije voeten kan blijven.

Hoe komt dit alles op etnische Duitsers over? Hoe voelt men zich als Duitser wanneer men bij de kleinste snelheidsovertreding moet aftikken, terwijl geïmmigreerde doodrijders vrij rondlopen en ons uitlachen?

Hoe voelen jonge meisjes en vrouwen zich, die in Duitsland anno 2016 alleen nog onder politiebescherming naar school kunnen, omdat ze anders op weg naar school door de lieftallige medeburgers verkracht worden?

Onlangs hebben “asielzoekers in Düsseldorf een “vluchtelingen”onderkomen in brand gestoken en bij de grote brand een schade van minstens € 10 miljoen veroorzaakt. Hoewel het onderkomen door ongeveer 300 mensen werd bewoond, luidt het allereerste nieuws dat de daders niet wegens poging tot moord worden aangeklaagd. Daar zijn de “asielzoekers” blij mee, die zich ook nog trots op de borst slaan met hun misdaad. Per slot van rekening had de brandstichting immers een eervol doel: ze wilden eindelijk overgeplaatst worden en door de Duitse belastingbetalers gefinancierde eigen woningen krijgen.

Wat betekent dit alles? In Duitsland bestaan ogenschijnlijk eerste- en tweederangs mensen. De Duitsers moeten hier begrip voor hebben.

Per slot van rekening dient de massa-immigratie van cultuur-vreemde medeburgers immers, volgens informatie van minister van financiën Wolfgang Schäuble (CDU), een hoger doel: “We hebben deze mensen nodig, omdat we in Europa anders “in inteelt degenereren”. En voor deze redding laten wij ons toch graag een keer als tweederangs burgers behandelen, of niet?

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/06/12 ... gs-mensen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

MILAAN : U bent geen “vluchteling”? Bent u oud ? Goed, eet dan de restjes maar (+ video)

Geplaatst op 17 juni 2016

Italiaanse journalisten zijn nagegaan hoe talloze ouderen in Milaan moeten leven. En dit in het “tijdperk van onderdak voor allen”. Hieronder de video van Claudio Bernieri (in het Italiaans): “Hoe overleven de ouderen in het tijdperk van “onderdak voor iedereen”? Om de vele illegalen te kunnen onderhouden in de 7 “goudgerande AZC´s” die de nep-vluchtelingen onderdak en maaltijden verschaffen, heeft de gemeente Milaan de subsidies voor gepensioneerden ingetrokken. Laten we eens gaan kijken op een Milanese markt, bijv. die in de straat Papiniano, waar je elke dag AOW´ers en miserabele werklozen door de verrotte groenten kunt zien rommelen.

De gemeente Milaan moet ongeveer 90.000 zogenaamde vluchtelingen onderhouden en dit al 5 jaar lang: onder de 77.000 die afgelopen jaar aankwamen zaten slechts 270 echte vluchtelingen. Alle anderen waren illegalen/nep-vluchtelingen. Behalve dat zij in de “goudgerande” AZC´s zitten (specialisten in de asiel-business), hebben de 77.000 “vluchtelingen” die afgelopen jaar aankwamen de beschikking over computers, Skype, WiFi, een ziekenzaal, kinderopvang en kantines met goede sortering. En wie betaalt dat?: de bewoners van Milaan uiteraard. Hun belastingen zijn de laatste tijd met 130% gestegen.

Maar dan heb je ook nog de “mensen-op-leeftijd”, die door de linkse gemeente hun warme maaltijden zijn ontnomen. Zij zijn de eerste slachtoffers van de “asielindustrie”. Veel waarnemers noemen dit “de grote vervanging”: men laat miljoenen Afrikanen Italië binnen en de Italianen zelf laat men in de misère of dwingt hen te emigreren... Men vervangt een bevolking door een andere, meer buigzaam en volgzaam.

De oude mensen die we op de markt tegenkwamen, hadden het over de verschillende oplossingen die ze hadden bedacht om te overleven... Teruggeworpen op armoede moeten deze AOW´ers zich tot charitatieve instellingen wenden. Dit is niet alleen zo in Milaan, maar in heel Italië. Maar tegelijkertijd zien deze instellingen hun fondsen “opdrogen”, want deze worden grotendeels gebruikt voor de migranten.

Aan wie hebben we dit alles te danken?
Aan de “Partito Democratico”, de linksen. Aan mevr. Boldrini (Italiaanse linkse minister), aan de Jezuïeten die gehoor geven aan het Vaticaan... en aan de cultuur van zelfgenoegzaamheid! Ondertussen verblijven de illegalen in hotels.

De AOW´ers van Milaan leggen ons de trucs uit om te overleven in het politieke tijdperk van “toegang voor iedereen”. De zorg voor ouderen wordt slechter en slechter...

Laten we eens thuis gaan kijken bij een “gepensioneerde” (13:15 in de video) wat daar gebeurt. Armando, voormalig taxichauffeur, heeft een vrouw die nierdialyses moet ondergaan. De “thuis-bezorg-maaltijden” voor deze mensen worden al jarenlang verzorgd door gespecialiseerde ondernemingen. Maar de laatste tijd is de kwaliteit van het voedsel extreem slecht en dit terwijl de illegalen van gerechten genieten van verse producten, goed bereid en gevarieerd.

Op de markten zijn de verhalen altijd triest en vernederend
Om te eindigen een verhaal van Anna, een weduwe met 2 zonen (ze kan maar geen werk vinden). Haar ziekelijke man is aan belastingen ten onder gegaan; hij had een groentewinkel.

Maar op de markten worden de mensen van buiten Europa bevoordeelt: de eerste 2 jaren hoeven zij geen belastingen te betalen en dit terwijl de marktkooplui door de Italiaanse fiscus worden achtervolgd. De reden dat Anna haar marktkraam aan 2 Pakistani moest overdoen, was dat zij de medische kosten voor haar zieke man niet kon betalen. Maar nu hij dood is, moet Anna zelf de markt opgaan om tussen de onverkoopbare restanten iets te vinden om haar gezin te onderhouden.

...Adieu Anna, wie weet vind je vandaag wel een eetbare bloemkool of salade voor jou en je 2 zoons. Jij bent ook één van die slachtoffers van de asielpolitiek, die nep-vluchtelingen onderdak geeft in sterrenhotels, maar ondertussen zijn armen vergeet.

Bron: http://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2016/06/17 ... aar-video/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Duitsland: Ja, “asielzoekers” krijgen inderdaad een gratis gebitssanering

Geplaatst op 8 juli 2016

Afbeelding

Ieder mens ter wereld die in Duitsland asiel aanvraagt, heeft recht op een volledige sanering van zijn gebit – op kosten van de Duitse belastingbetaler. Dat wordt bevestigd in een informatieve circulaire van de Duitse artsenkamer.

Tandartsen houden voor de behandeling van “asielzoekers” rekening met miljardenkosten voor de belastingbetaler.

Bij een “groot deel” van de “asielzoekers” zou behoefte bestaan “aan een omvangrijke tandgeneeskundige behandeling of sanering van het gebit. Daaraan zijn dienovereenkomstige kosten verbonden”, zei directeur Knuth Wolf tegenover de “Stuttgarter Nachrichten”.

Terwijl Duitsers en legale immigranten een eigen bijdrage van meerdere duizenden euro´s moeten betalen, krijgen illegaal binnengekomen “asielzoekers” een 100% gratis behandeling. Een complete behandeling voor “asielzoekers” kost de Duitse belastingbetaler ongeveer € 10.000,- Volgens een document van de Duitse artsenkamer wordt de rekening voldaan door de verantwoordelijke gemeentelijke sociale dienst.

Bovendien hebben “asielzoekers” recht op een door de belastingdienst betaalde tolk voor een persoonlijk gesprek met de tandarts.

Bron: www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/08 ... ssanering/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

“Welkomstpakketten”: Krijgen schijnasielzoekers cadeaus?

Geplaatst op 9 juli 2016

Afbeelding

Zoals de “Wochenblick” al in april onthulde, krijgen “asielzoekers” zogenaamde “welkomstpakketten” van de Oostenrijkse stad Linz cadeau. Bij het “pakket” gaat het om een mede door de stad gesubsidieerd boekje cadeaubonnen met veel aanbiedingen, zoals een gratis maandkaart voor het openbaar vervoer of tegoedbonnen voor gratis bezoeken aan zwembaden in Linz. Alle nieuwe inwoners van Linz krijgen de cadeaubonnen, maar ook “asielzoekers” krijgen deze pakketten, wat voor aanzienlijke ophef zorgde.

Vragen in de gemeenteraad: iedere “asielzoeker” krijgt cadeautjes van de belastingbetaler
Een interpellatie van de woordvoerster integratie van de FPÖ, Mia Åkerblom, in de gemeenteraad van Linz bevestigt nu het onderzoek van “Wochenblick”. Het afgelopen jaar werden 13.500 “welkomstpakketten” met een waarde van elk € 600,- cadeau gedaan aan nieuwe bewoners van de hoofdstad van de deelstaat. Deze nieuwe bewoners van Linz bestaan voor ongeveer 60% uit “migranten”. “Ook asielzoekers krijgen het pakket, hoewel hun status nog helemaal niet onderzocht is”, bekritiseert het gemeenteraadslid van de FPÖ, Åkerblom. “Volgens het antwoord op mijn interpellatie door de verantwoordelijke wethouder Karin Hörzing hoeven ´asielzoekers´ niet aan voorwaarden te voldoen om in het genot te komen van een ´welkomstpakket´. Een aanzienlijk deel van de asielaanvragen wordt afgewezen. Waarom moeten schijnasielzoekers dan cadeautjes krijgen van de belastingbetaler?”, vraagt Åkerblom zich af.

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/09 ... s-cadeaus/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41747
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Mahalingam »

Denkend aan al die problemen met handtastelijke (en meer) migranten in zwembaden lees ik:

"...zoals een gratis maandkaart voor het openbaar vervoer of tegoedbonnen voor gratis bezoeken aan zwembaden"
En:
"Deze nieuwe bewoners van Linz bestaan voor ongeveer 60% uit “migranten”..."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48336
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Pilgrim »

Oberhausen bouwt gratis “City-appartements” voor alleenstaande mannelijke 'asielzoekers'

Geplaatst op 18 juli 2016

Afbeelding
In dit gebouw laat de stad Oberhausen gratis woningen voor asiel-immigranten bouwen.

De Duitse stad Oberhausen bouwt op dit moment talrijke centraal gelegen woningen om hierin 50 alleenstaande asiel-immigranten op kosten van de belastingbetaler onder te brengen.

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan het gebouw op de Friedensplatz, maar eind juli al zullen daar ongeveer 50 alleenstaande mannen intrekken, die illegaal Duitsland zijn binnengekomen en een asielaanvraag hebben ingediend.

De “City-appartements” zullen elk 35 m² groot worden, belooft het hoofd van de afdeling Sociale Zaken, Jürgen Schmidt, in de “WAZ”.

Welke nationaliteit de mannen zullen hebben die in het gebouw gaan wonen, is nog niet duidelijk. Men zou echter proberen “mensen bij elkaar te brengen die ook bij elkaar passen, om zodoende mogelijke conflicten te voorkomen.”

De zoektocht naar nog meer woningen om de onophoudelijke toestroom van asiel-immigranten de baas te worden, is met de geplande nieuwbouwwoningen nog niet ten einde, benadrukt Jürgen Schmidt.

Tegelijkertijd bericht hij van de grote belangstelling onder verhuurders om hun beschikbare woningen aan de stad te verhuren, deze op kosten van de belastingbetaler te laten renoveren en aan immigranten te verhuren.

Bron: www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/18 ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7126
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door sjun »

Er zijn zeker geen Duitse daklozen meer...
:sheik:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Hans v d Mortel sr »

sjun schreef:Er zijn zeker geen Duitse daklozen meer...
:sheik:
Het gaat erom dat wij vooral lief zijn voor achterlijke verwerpelijke onmenselijke mensen die zich moslim (blijven) noemen vanuit superioriteitsoverwegingen en een sadistische inslag van huis uit die onze beschaving verachten en desondanks de ongehoorde brutaliteit hebben erop te parasiteren.

Wij (de Europese politiek) is gek geworden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76239
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Ariel »

:hypocrite: Jammer dat er niemand in Düsseldorf woont die badmeester wil worden. Ja, en dan zijn er gelukkig genoeg asielzoekers die dat wel willen worden.
’Leid vluchteling op tot badmeester’

DÜSSELDORF - De Vereniging van Duitse Badmeesters (BDS) wil dat er snel vluchtelingen tot badmeester worden opgeleid. Dat is integratie die voor iedereen goed is, betoogde BDS-voorzitter Peter Harzheim donderdag tegenover de Rheinische Post. ,,We hebben veel te weinig mensen, waarom zouden we die hulpbronnen niet aanboren?'' vroeg Harzheim zich af. Het kan volgens hem voorts helpen etnische of culturele wrijvingen in openbare zwembaden te verminderen of te voorkomen.

De BDS is op zoek naar zeker 2500 badmeesters. In tal van plaatsen gaan openbare zwembaden dicht door personeelsgebrek. De afgelopen jaren zijn meer dan vierhonderd zwembaden gesloten. Dat verhoogt ook de druk op baden die nog open zijn. En te weinig toezicht leidt naar het zich laat aanzien tot een groeiend aantal ongelukken in zwembaden. Volgens cijfers van de Duitse Reddingsmaatschappij (DLRG) zijn er in 2015 488 doden gevallen bij het zwemmen, een kwart meer dan in het jaar ervoor.

De DLRG vreest dat honderden doden volgen, omdat bovendien scholen al jaren zwemlessen schrappen. Volgens de DLRG kan 45 procent van de kinderen in Duitsland bij het verlaten van de basisschool niet of nauwelijks zwemmen. In veel gemeenten worden bij bezuinigingen snel zwembaden en zwemlessen geschrapt. Ze zien het niet als verplichting, klaagt de Reddingsmaatschappij. Het probleem doet zich ik ook in Nederland voor waar steeds minder geld beschikbaar is voor zwemlessen en zwembaden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17472
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Manon »

Pilgrim schreef:
Zweden worden gedwongen in tuinhuisjes te wonen terwijl de gemeente Uppsala duizenden nieuwe woningen bouwt voor asielzoekers

Posted on maart 10, 2016 by Rommel

In de gemeente Uppsala worden op dit moment in razendsnel tempo 1.000 nieuwe woningen gebouwd om de asielinstroom te verwerken, volgens de richtlijnen van de Zweedse overheid. Tegelijkertijd zijn autochtone Zweden gedwongen in tuinhuisjes te wonen, willen ze niet op straat slapen, rapporteert SVT (Zweedse staatszender).

In Upsalla krijgen asielmigranten met een permanente verblijfsvergunning hun woningen door de gemeente”toegewezen” en gaan voor in alle woningwachtrijen, in overeenkomst met een besluit van de Zweedse regering. Tegelijkertijd is er een gemeentelijk actieplan in werking, voor het huisvesten van asielzoekers en vluchtelingen, waar een belastingbetaler gefinancierd project voor 2.000 woningen de kosten gaat ophoesten. Het doel is tussen 2016 en 2019 elk jaar 500 woningen te bouwen, de status van het project wordt in het actieplan met rode letters als “Prioriteit” aangeduid.

Maar niet alle mensen hebben dezelfde prioriteit in Upsalla. Voor een autochtone Zweed duurt het tussen de vijf en vijftien jaar wachttijd voordat die een huurwoning krijgt aangeboden, met een huurprijs van 9.200 kronen (1.000 euro), voor een doodgewone twee-kamer appartement, vermeldt SVT.

SVT heeft Andreas Glandberger, 43, geïnterviewd. Die zich niet de huurprijzen kan veroorloven die voor niet-asielzoekers gelden. Daarom woont hij al zes maanden in een tuinhuisje van 14 vierkante meter, wat hij deelt met zijn 15-jarige zoon.

Bij de huurvereniging Uppsalahem werd Andreas afgewezen, omdat hij slechts een jaar wachttijd had in de wachtrij. Maar zelfs als hij vooraan in wachtrij had gestaan was het tevergeefs geweest, het is voor hem financieel onmogelijk om 1.000 euro per maand voor een onderdak op tafel te leggen.

Maar niet iedereen heeft daar moeite mee. Een asielzoeker met drie kinderen die in een huurwoning van 85 vierkante meter verblijft, krijgt elke maand gratis een sociale Zweedse financiële injectie:

700 euro voor huisvestingskosten
350 euro voor aanvullende huishoudkosten
400 euro kinderbijslag
425 euro aanvullende financiële ondersteun
550 euro huursubsidie

= 2 425 euro per maand, belastingvrij.

Bron: http://www.friatider.se/svenskar-tvinga ... invandrare

http://fenixx.org/2016/03/10/zweden-wor ... elzoekers/

gaan bedelen aan het AZC. Vader met zoon, ieder met een plastieken potje en op de knieën. Misschien krijgen ze een euro toegegooid.
of gaan wonen op het Zweedse platteland waar vast wèl nog iets te vinden is, maar geen werk: dus uitkering; En dan hier en daar wat bijklussen in het zwart. Die mijnheer weet niet wat hij mist.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16310
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef::hypocrite: Jammer dat er niemand in Düsseldorf woont die badmeester wil worden. Ja, en dan zijn er gelukkig genoeg asielzoekers die dat wel willen worden.
Ik spreek in ieder geval reeds goed Duits. Lijkt mij een eerste voorwaarde nietwaar? Maar belangrijker voor mij, wat betaalt het? Ik ben namelijk uitstekend geschikt als badmeester.
Is het overigens toegestaan dat een moslimbadmeester met een dikke lul in zijn broek toezicht mag houden? Dus . . . Nadenken! Hersens gebruiken! Overheid, wees niet zo dom om een moslim aan te stellen als badmeester! Dat is vragen om handtastelijkheden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7126
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door sjun »

Slimme soosjialitiese ambtenaren scoren zo dubbel. Een aahzielige minder werkeloos in de statistieken en gegarandeerde bevolkingsaanwas. Zo geef je omvolking vorm.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 41747
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Mahalingam »

In Noorwegen weigerde een camping om me te doen aan het verwennen. Zullen de eigenaren gestraft worden daarvoor?
Norwegian activity centre refuses refugee visit
Owners of the Nissegården camping and activity centre in Lom municipality said no when local refugee services asked to book a visit for a group of refugees.

The group included both adults and children and would have been fully paid for by the refugee services.
One of the coordinators from Skjåk municipality seeking to arrange the trip, Magrethe Øvrelid, told the newspaper Gudbrandsdølen Dagningen that it was an unfortunate decision.

“I have no other comment besides that it is unfortunate and that Nissegården’s response speaks for itself. We have never experienced anything like this. We are usually only met with goodwill,” she told the newspaper.
http://www.thelocal.no/20160728/norwegi ... ugee-visit
Reactie camping:
If the municipality was spending money on its own people, it would be a completely different matter,” the centre wrote in their email to Øvrelid.
Grethe Madsen, who runs the centre together with her husband Kjell, confirmed to the newspaper that she does not wish to accept visits from refugees to the centre.
“We have the right to take a stand on this. I think they should respect that. This is how we regard the situation, and we do live in a democracy, after all,” she said.

In a comment to VG, Madsen insisted that she was not a racist, but feels that the municipality is engaging in differential treatment for asylum seekers compared to children in the local area, and that that is one of the reasons she said no.
Dus komen de knuffelaars in actie
The Norwegian Equality and Anti-Discrimination Ombud, Hanne Bjurstrøm, told Gudbrandsdølen Dagningen that refusing sale of goods and services based on reasons tied to ethnicity or national origin may be against the law, and that the case as it has been presented in the media appears serious.
Wordt hier positieve discriminatie tegengewerkt? dat is discriminerend !
http://www.thelocal.no/20160728/norwegi ... ugee-visit
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76239
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:In Noorwegen weigerde een camping om me te doen aan het verwennen. Zullen de eigenaren gestraft worden daarvoor?
In Nederland zegt men geen NEE tegen Arabieren. Het zijn geen asielzoekers volgens het park, maar betaalde gasten, en dus van harte welkom op het vakantie park Vaals van Landal. Maar of alle Hollandse gasten daar ook zo blij mee zijn ?

Erg jammer van al die Arabieren
FlorisFloris, 30 juli 2016

Na een eerdere positieve ervaring een paar jaar geleden wederom hoog Vaals geboekt wegens alle onrusten in het buitenland. Dan sta je raar te kijken als je bij aankomst veel Arabieren en vrouwen in Boerka ziet rondlopen + 4 man bewaking die dit blijkbaar in de gaten moeten houden. Eerlijk gezegd niet mijn gevoel van vakantie. Nu blijkt dat dit bij het boeken doorgegeven had moet worden. Nou, dit is zeker niet gebeurt, want dan weet ik niet of ik wel geboekt had. Tot 14 uur zie je ze weinig en heb je weinig last, maar daarna worden ze allemaal wakker en bevolken ze de restaurants, speeltuinen en voetbalvelden, waar "bewakers" noodzakelijk zijn om ze in de gaten te houden. Vreemde zaak en voor mij geen Landal Hoog Vaals meer.....
Mooi park met prachtig uitzicht! Word veel georganiseerd voor kinderen! Veel uitstapjes gemaakt naar oa Valkenburg en Maastricht, drielandenpunt enz..wel veel mensen uit het midden oosten..de kinderen zijn brutaal en onbeschoft! S'avonds komen de vrouwen in burka tevoorschijn..vreemd gezicht ! De huisjes zijn schoon en genoeg ruimte!
Gereisd met jonge kinderen in juli 2016
nooit meer
mariskamariska

Net park met nette huisjes, al is het wel gehorig. Voor kinderen van 10 jaar is er bijna niets te doen. Als er wat te doen is word er redelijk veel geld voor gevraagd.Ook terras en snackbar zijn redelijk aan de prijs. Maar het meest vervelende is dat het halve park verhuurd is aan Arabische mensen. Dus ook hun cultuur. Vrouwen in Boerka ( ook in het zwembad), veel geschreeuw, jongens uit Arabië die andere uitlokken in het zwembad en meisjes intimideren.'s avonds gingen de kinderen niet meer voor spelen omdat ze zich niet veilig voelden Er lopen 4 stewards/beveiligers rond om te voorkomen dat het escaleert. Ze hebben hun handen daar vol aan. Wij zijn van mening dat ze dit van te voren hadden moeten melde. dan hadden wij zeker niet geboekt.
Gereisd met jonge kinderen in juli 2016
De afgelopen jaren kwamen wij geregeld in dit park. Mooie Limburgse omgeving en gezellig Aken om de hoek. De huisjes waren volledig en netjes maar dat laatste loopt sterk terug. We kwamen in een huisje met een smerige vloer en het rook er muf. Op andere parken konden we vrolijk gratis van WiFi gebruik maken maar op Hoog Vaals wordt er nog steeds kostxx in rekening gebracht.

Bovendien werden we geconfronteerd met in het zwart en volledig gesluierde andere gasten die hun eigen (grote) TV-schotel hadden meegenomen en hun met plastic speelgoed-kalasnikovgeweer en luid "Allah Akbar"-roepende kinderen niet corrigeerden. Ieder zijn eigen manier van leven, maar dit hoort o.i. niet op een familievakantiepark thuis.

Wij blijven naar Limburg komen maar Hoog Vaals zal ons niet meer als gasten verwelkomen. Jammer!
. We kunnen eigenlijk maar 1 nadeel bedenken en dat is dat er vluchtelingen op het park zitten. Twee huisjes verder zaten de ramen dicht geplakt met vuilniszakken en voor ons lag heel het speelgoed door de tuin bij die mensen. We hebben geen last van ze gehad maar ik vind voor het aanzicht in een bungalowpark niet netjes. Ook mensen die gesluierd liepen waar je alleen de ogen ziet, schrikt kinderen af.
Gereisd met jonge kinderen in april 2016
Er verbleven toch wel wat vluchtelingen in het park, waar wij eigenlijk geen probleem mee hadden; zoals sommigen schrijven roepen ze vrouwen na, ... Maar integendeel, de mensen zijn erg ingetogen. Het enige wat ons wel echt stoorde was het feit dat er vrouwen met een nikab liepen, dus enkel hun ogen waren zichtbaar. Dit komt heel eng over, zeker voor de kinderen. Hier vind ik dat men vanuit landal toch een standpunt zou moeten innemen om dit te verbieden, een aanpassing van de regels zou hier op zijn plaats zijn. Als deze mensen in Nederland willen en blijven wonen, kunnen ze zich beter onmiddellijk een beetje aanpassen hieraan.
Gereisd met jonge kinderen in maart 2016, uit België
Jammer van de asielzoekers. Gedragen zich hinderlijk.

Volgens de balie medewerkers zijn dit gasten uit Dubai, maar je ziet aan deze mensen dat dat flauwekul is.
Gereisd met jonge kinderen in maart 2016
Huisjes en ligging prima. De vrouwen in burka's in grote getale aanwezig op het park even wennen
Gereisd met partner in juli 2015
Enz, enz...

Dus zo dom zijn de camping eigenaren niet om asielige moslims te weigeren. Met of zonder kinderen, Mohammedaanse gasten kunnen heel vervelend zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie