Het verwennen en voortrekken van asieleisers

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 12, 2019 12:03 am

Griekenland: Duitse regering spendeert voor € 1,5 miljoen nieuw beddengoed voor “vluchtelingen”

Geplaatst op 11 december 2019

Afbeelding

De zogenaamde vluchtelingen in Griekenland kunnen zich verheugen op een bijzonder kerstgeschenk van de Duitse regering: ze stuurt 55 vrachtwagens met bedden, dekens, lakens en linnengoed richting het zuiden. De rekening van meer dan € 1,5 miljoen wordt uiteraard weer opgebracht door de belastingbetaler.

Duitsland stuurt in totaal 55 vrachtwagens met spullen om de vluchtelingen in de winter te helpen, verklaarde de Duitse ambassadeur in Griekenland, Ernst Reichel, volgens “ekathimerini.com” vandaag tijdens een persconferentie.

De schenking ter waarde van € 1,56 miljoen omvat bedden, dekens, lakens en dekbedden, die de behoefte dekken van 10.000 mensen.

De schenking zou aansluiten op de toezegging van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, na een bezoek aan Athene om hulp te bieden.

De voor migratie verantwoordelijke Griekse viceminister George Koumoutsakos is blij – de samenwerking van Griekenland met Duitsland zou “concrete resultaten” opleveren, zou echter door het initiatief van vandaag nog niet uitgeput zijn.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/11 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 29, 2019 7:15 pm

De Afrikanisering van Europa was in 2008 al besloten en grotendeels ongemerkt heeft het EU-parlement een resolutie aangenomen over “Grondrechten van mensen met Afrikaanse afkomst in Europa”, net zoiets als Resolutie 1743 voor Mohammedanen. Alleen de Engelse kranten berichten er destijds over, over het geheime complot om 50 miljoen Afrikaanse “werknemers” de EU binnen te laten.

Een hervestigingsprogramma. Eén van de punten van de resolutie is bijvoorbeeld; aangezien Afrikanen op de woningmarkt worden gediscrimineerd, moet de staat ervoor zorgen dat ze niet langer in “geografische segregatie in gebieden met lage inkomens met slechte kwaliteit en beperkte levensomstandigheden” hoeven te leven. Een voorkeursbehandeling? Waar is de resolutie voor Nederlanders in Nederland? Of voor Europeanen in Europa?
www.unzensuriert.at

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/29 ... et-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73266
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Ariel » Za Jan 11, 2020 9:39 pm

Maastricht krijgt een van de beste asielcentra van Nederland

Bij de Noorderbrug wordt al ruim een half jaar hard gewerkt aan het nieuwe asielzoekerscentrum van Maastricht. Het wordt niet alleen het grootste AZC van Limburg, maar ook een van de beste van het land: met verbinding, uitzicht en vloerverwarming.

De nieuwe opvanglocatie aan de François de Veijestraat, vlakbij de Maas, de Mediamarkt en de Aldi, zal in het voorjaar van 2020 in gebruik kunnen worden genomen, zo is de verwachting. Dat komt de landelijke organisatie voor de opvang van asielzoekers, het COA, goed uit: volgend jaar verwacht men zo’n vijfduizend nieuwe opvangplekken nodig te hebben voor asielzoekers.

Krapte
Dat komt vooral door de krapte op de woningmarkt. Er wonen nu ruim 26.500 asielzoekers in Nederlandse opvangcentra, iets minder dan vorig jaar. Zo’n 5.500 bewoners die al verblijfsvergunningen hebben gekregen kunnen de opvang niet verlaten omdat gemeenten geen vervangende woonruimte hebben vanwege een tekort aan geschikte sociale huurwoningen.

De laatste maanden stijgt daarnaast het aantal aanvragen voor asiel ook weer licht, voornamelijk door een groter aantal Syrische asielzoekers en nareizigers. Bewoners van azc’s moeten verder steeds langer wachten tot de Immigratie- en Naturalisatiedienst IND klaar is met hun aanvraag.

PLEM
Volgens de jongste nieuwsbrief van het COA in Maastricht biedt het nieuwe opvangcentrum plaats aan maximaal 650 mensen. Het COA kocht het gebouw, het voormalige kantoor van de PLEM, de Provinciale Limburgse Elektriciteits-Maatschappij, drie jaar geleden van de gemeente Maastricht. Het zal zeker tot 2037 als vaste opvanglocatie voor asielzoekers in de Limburgse hoofdstad fungeren.

Renovatie
Het PLEM-kantoor, een markant gebouw uit de jaren zestig dat tot gemeentelijk monument is verklaard, wordt nu door bouwbedrijf BAM gerenoveerd en verduurzaamd. In het bestaande gebouw komen 45 wooneenheden en gemeenschappelijke ruimten zoals was- en droogruimten, kantoren en een recreatieruimte. Het gebouw bestaat uit zeven lagen, van het souterrain tot aan de vijfde verdieping.

In het souterrain worden wooneenheden gemaakt met een badkamer en keuken. Op de begane grond komen kantoren, leslokalen en een kinderspeelzaal. Op de eerste tot en met de derde verdieping worden wooneenheden met een badkamer en keuken gerealiseerd en op deze verdieping komen een aantal ruimten om de was te doen. Op de vierde verdieping worden eveneens wooneenheden met badkamer en keuken gemaakt en wordt de recreatieruimte opgeknapt. De hoogste verdieping is gereserveerd voor kantoorruimte.

Verwarming
Voor de renovatie is het PLEM-kantoor vrijwel helemaal gestript. De cementvloeren zijn op alle verdiepingen verwijderd voor het aanleggen van vloerverwarming, waarna nieuwe cementen dekvloeren zijn aangebracht. Verder zijn er nieuwe stelkozijnen en gevelstucwerk en worden de verdiepingen nieuw ingedeeld met binnenwanden.

Aan achterkant, tegenover de Aldi, zijn vijf extra woonblokken met 38 wooneenheden toegevoegd, rond een binnenplaats. Deze nieuwbouw is drielaags met op de begane grond woonkamers en keukens, op de eerste verdieping slaapkamers, een badkamer en wc en op de tweede verdieping ook slaapkamers.

Verbinding
Het gaat niet alleen om het gebouw, zei wethouder Mara de Graaf van Zorg, Welzijn, Gezondheid en Diversiteit bij het begin van de bouw in april: “De andere opvanglocaties hebben aangetoond dat er goede verbindingen ontstaan met initiatiefnemers en organisaties in de stad, zodat inwoners van opvanglocatie en Maastrichtenaren veel voor elkaar kunnen betekenen. Het is mijn ambitie om dat ook op deze locatie voor elkaar te krijgen.”

Het COA heeft expliciet voor de gemeente Maastricht gekozen als grote gemeente binnen de provincie Limburg en daarmee als kernlocatie voor de hele provincie. ‘Doordat we centraal in de stad zitten, zijn er goede mogelijkheden voor wederzijdse uitwisseling: bewoners zitten dicht bij verschillende voorzieningen en kunnen daardoor goed integreren in de samenleving. De internationale oriëntatie van Maastricht maakt ook dat onze bewoners zich hier thuis voelen’, meldt het COA in zijn nieuwsbrief.

Parkweg
Met het nieuwe vaste AZC komt een einde aan de reeks van tijdelijke locaties die Maastricht sinds november 2014 benutte. De opvang in de voormalige gevangenis Overmaze in Limmel werd in september 2017 gesloten, de ‘satelliet’-opvanglocatie in Malberg in mei 2018. Momenteel is er nog een opvanglocatie op de Parkweg.

Per april 2019 werden in AZC Maastricht ruim 150 mensen van 15 nationaliteiten opgevangen, onder wie 58 kinderen. De meesten komen uit Syrië, Eritrea en Irak.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73266
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Ariel » Za Jan 11, 2020 9:43 pm

Vind je het gek dat niemand terug wil?

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19687
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor King George » Zo Jan 12, 2020 1:40 pm

Gezien hoe dat vijf sterren asielzoekerscentrum er uit ziet? Ondertussen in ons eigen land voor onze eigen mensen schrijnende misstanden in de sociale volkshuisvesting, gezondheidszorg, onderwijs etc.


Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 39840
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jan 12, 2020 2:44 pm

En die toekomstige bewoners moeten uiteindelijk naar gewone huizen.
Maar waarom zo'n luxe woonplek midden in de stad ruilen voor een sociaal hok in een buitenwijk? Die nieuwelingen willen niks te maken hebben met de schrijnende misstanden in de sociale volkshuisvesting.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16198
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jan 12, 2020 4:43 pm

Toch schijnen bestuurders zich meer bewust te worden van de ongewenste cultuurgewoonten van mensen die gedreven worden door een innerlijk verlangen te parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving zonder hiervoor ook meer een enkele geestelijke inspanning te verrichten.

Ik vernam via de radio dat in een asielzoekerscentra of vluchtelingenopvangkamp, behorende tot een gemeentelijke verantwoordelijkheid, het douchegebruik gelimiteerd is ingesteld door het gebruik ervan af te stellen. En zo zijn er nog een paar maatregelen genomen om het ongegeneerde onnadenkende parasietengedrag van voor ons vervreemde culturen in te dammen. O ja! Nu weet ik het weer zo naïef als ik ben. Dit was de werkelijke reden om de maatregel in te stellen. De overweging om . . .

De klimaatopwarming (CO2) te verminderen.

Dus niet om het parasietengedrag van parasieten in te dammen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 18, 2020 9:49 pm

Duitse Spoorwegen: “Vluchtelingen” als treinmachinisten

Geplaatst op 18 januari 2020

Afbeelding

Toekomstvooruitzichten: de ene duwt en de ander rijdt er overheen

Zogenaamd is een van de vele redenen van treinuitval bij de Duitse Spoorwegen dat er in Duitsland te weinig opgeleide treinmachinisten zouden zijn. In plaats van Duitse jongeren aan te trekken en op te leiden of werklozen om te scholen, worden er liever zogenaamde vluchtelingen aangetrokken in een project dat € 1 miljoen kost. Het acute personeelsgebrek zou in de regio Stuttgart de beide dochters van de Duitse Spoorwegen, DB Regio en S-Bahn Stuttgart, evenals de Abellio en Go Ahead betreffen, die in de toekomst enkele lijnen van de DB Regio moeten overnemen.


Al in november werden 15 personen in de leeftijd van 22 tot 36 jaar aangenomen om tot motorwagenmachinist te worden opgeleid. Daarbij zou het o.a. gaan om “gevluchte personen” uit Syrië, Sri Lanka, Marokko en Tunesië. In dit verband is eens temeer de vraag te stellen hoe het kan dat er “vluchtelingen” bestaan uit de veelbezochte vakantielanden Tunesië en Marokko.

Bij die 15 dient het het echter uiteraard niet blijven en daarom is er op dit moment een zogenaamde “sollicitanten check-up”, waar de aankomende treinmachinisten eerst Duits moeten leren om het opleidingsprogramma überhaupt in ieder geval gezien de taal te kunnen volgen.

Hoe het met de rest van de ontwikkeling gesteld is, kan gemakkelijk afgeleid worden, want tijdens het beginnersprogramma moeten aan de “geschoolde arbeidskrachten” bovendien de basiskennis in wiskunde, natuurwetenschappen en voor het beroep noodzakelijke basiskennis in techniek worden bijgebracht. En uiteraard is er dan nog iets extra´s dat een Duitse schoolverlater in de regel niet nodig heeft als deel van de beroepsopleiding. De toekomstige machinisten worden door sociale pedagogen en “trainers” (?) begeleid. Ondanks de duidelijke ontwikkelingsachterstand duurt deze opleiding maar 15 maanden. Normaal gesproken duurt een opleiding tot treinmachinist bij de Duitse Spoorwegen drie jaar.

Achter dit miljoenenproject zitten de Bundesagentur für Arbeit en het district Stuttgart. Het doel zou o.a. zijn om “mensen met vluchtervaring in de samenleving en de arbeidsmarkt te integreren”, zegt men.

In tijden van perron duwers is dat een grandioos project. Dan kan het in de toekomst waarschijnlijk wel eens gebeuren dat een van de “gevluchte personen” duwt en een ander er overheen rijdt.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/18 ... chinisten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 20, 2020 9:57 pm

Hoe vreselijk en inhumaan! Erkrath: een derde deel van de “vluchtelingen” nog zonder “gratis” Wi-Fi

Geplaatst op 20 januari 2020

Afbeelding

Ongelooflijk, in Erkrath hebben niet alle vluchtelingenonderkomens gratis Wi-Fi. Dat is een onhoudbare toestand en de politiek wil er snel iets aan doen. Per slot van rekening zijn de “vluchtelingen” er op aangewezen. Ze willen Duits leren en zoeken naar banen en woningen. Of eerder met diegenen die thuis zijn achtergebleven communiceren dat er in Duitsland inderdaad “melk en honing” vloeien?

Hoe verschrikkelijk en inhumaan. Eerst moesten de “vluchtelingen” de ontberingen van de lange vluchtroute ondergaan, waarschijnlijk ook nog de Middellandse Zee overwinnen, en nu deze tragische noodtoestand: geen gratis Wi-Fi. Hoe voelen de mensen die een Hartz-IV uitkering hebben of de arme gepensioneerden zich eigenlijk, die geen gratis Wi-Fi thuis krijgen?

[...] De bewoners van de niet voorziene vluchtelingenonderkomens moeten zo snel mogelijk tot gratis Wi-Fi krijgen. Daarvoor heeft de politiek in Erkrath zich nu in de commissie Sociale Zaken hardgemaakt.

Nu komt er beweging in de zaak, waarvan het belang door Dieter Thelen van de “Vriendenkring voor Vluchtelingen” nog een keer werd benadrukt: “Veel vrouwen, wier familiaire situatie dat niet anders toelaat, zijn op Wi-Fi aangewezen, zodat ze bijvoorbeeld via YouTube-tutorials Duits kunnen leren. Dat lukt ook heel goed. Bovendien proberen veel vluchtelingen via internet ook zelfstandig naar banen en woningen te zoeken. Dat is allemaal heel wezenlijk voor het lukken van integratie. Iedereen profiteert er uiteindelijk van wanneer deze mensen zelfstandig worden.” [...] Meer informatie op “Rheinische Post”.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/20 ... tis-wi-fi/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 27, 2020 9:39 pm

In Hamburg gebeurt hetzelfde als in ons land; de mooiste huizen gaan naar mensen die nog geen jaar in het land zijn en de nationale bevolking staat jarenlang op een wachtlijst. Op een deur van een appartementencomplex in Hamburg staat dat de appartementen niet te huur zijn! Niet voor de Hamburgers, maar wel gebouwd met het geld van de inwoners van Hamburg. Voor de immigranten.
https://politikstube.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/27 ... n-betalen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73266
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het verwennen en voortrekken van asieleisers

Berichtdoor Ariel » Do Feb 06, 2020 9:12 pm

Duitsland: Asiel-catering tot vier keer duurder dan bijstandsgerechtigden-voeding

In de Saksische opvangfaciliteiten voor asielzoekers werden de dagelijkse voedselkosten in sommige gevallen geschat op meer dan 20 euro per dag. Dit blijkt uit een verklaring van het Ministerie van Binnenlandse Zaken naar aanleiding van een vraag (Drs. 7/948) van Sebastian Wippel, woordvoerder binnenlands beleid van de AfD-fractie.

Zo werd bijvoorbeeld tot 23,68 euro in rekening gebracht bij de vestiging op de August-Bebel-Straße in Dresden. In Bischofswerda bedroeg het dagtarief per persoon maximaal 22,02 euro en in Freiberg 19,50 euro. In Pirna-Copitz werd 32 euro per dag in rekening gebracht voor de voeding van asielzoekers.

Gemiddeld liggen de dagelijkse kosten voor voeding in de genoemde faciliteiten tussen de 12 en 17 euro. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de cijfers voor de periode tussen 2015 en 2016 bekend gemaakt, schrijft Jouwatch. Het ministerie van Binnenlandse Zaken kondigde verder aan dat vanaf 2019 de kosten voor de maaltijden gedekt zouden worden door forfaitaire bedrijfskosten.

Ondertussen, volgens het huidige Hartz IV [uitkering die langdurig werklozen in Duitsland krijgen] standaardtarief, hebben de ontvangers voor voedsel en niet-alcoholische dranken recht op 150,60 euro per maand. Dit komt overeen met 5,02 euro per dag voor voedselkosten. Voor kinderen onder de vijf jaar is het standaardtarief 2,90 euro per dag voor eten en drinken.

Wippel legt uit:

    “Asielzoekers zijn beter af in Saksen dan Hartz IV-bestemmers. Het is niet uit te leggen dat de voedselkosten voor asielzoekers drie tot vier keer zo hoog worden geschat als voor autochtonen in nood. Deze discrepantie is nog groter voor autochtone kinderen. Dit is onfatsoenlijk en autochtonen discriminerend.”

Wippel bekritiseert ook het feit dat de cateringkosten nu niet meer apart worden getoond als een “doofpottactiek”:

    “De staatsoverheid verhindert de controle van individuele kostenposten door middel van forfaitaire bedrijfskosten. Burgers kunnen niet meer waarnemen waar hun belastinggeld naartoe gaat. Dit speelt vooral de asielsector in de kaart. Asiel-catering zoals European Homecare kunnen zonder problemen doorgaan met het ongestoord incasseren van geld.”

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten