De ingeslapen massa's en de blindheid van de elite voor het gevaar van de islam

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De ingeslapen massa's en de blindheid van de elite voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 01, 2016 9:25 pm

College Den Haag: Haagse koranscholen dragen niet bij aan verspreiden extremistisch gedachtegoed

Do 31 mrt 2016

DEN HAAG - Koranscholen in Den Haag leveren 'geen bijdrage aan het verspreiden van extremistsch gedachtengoed'. Dat schrijft het Haagse college van burgemeester en wethouders in antwoord op raadsvragen van de PVV en ChristenUnie/SGP.

Omroep West berichtte in februari over radicale denkbeelden bij kinderen uit moslimgezinnen. Volgens onderwijswethouder Ingrid van Engelshoven (D66) zijn er in Den Haag ‘tientallen’ moslimjongeren met radicale ideeën, onder wie jonge kinderen. Van Engelshoven sprak van een 'potentieel groot gevaar voor de samenleving'.

Abdelhamid Taheri, voorzitter van de as-Soennahmoskee in Den Haag, zei dat 'kinderen van 9, 10 jaar' al extreme ideeën erop na houden, zoals het toejuichen van aanslagen of sympathie tonen voor terreurorganisaties als Islamitische Staat (IS). Volgens het college is er sprake van 'een zorgwekkend verschijnsel dat aandacht verdient en ook krijgt'.

'Radicale ideeën geen reden voor registratie'
Hoeveel kinderen radicale ideeën hebben, wil en kan het stadsbestuur niet zeggen. Het stadsbestuur antwoordt op raadsvragen van de PVV: 'Het hebben van bepaalde ideeën is geen reden om opgenomen te worden in enige overheidsregistratie'. Dat is een opmerkelijk antwoord, want de veiligheidsdienst AIVD houdt wel degelijk mensen met radicale denkbeelden in de gaten.

Den Haag is een van de achttien gemeenten die door de rijksoverheid is aangewezen voor de aanpak van radicalisering. In 2014 en 2015 zijn meerdere bijeenkomsten over radicalisering in het onderwijs georganiseerd. Naar aanleiding daarvan hebben scholen de mogelijkheid gekregen om docenten te laten trainen, lespakketten af te nemen of gastdocenten in te huren. De gemeente stelt twee programma's die gericht zijn op 'identiteitsontwikkeling' gratis beschikbaar aan scholen. In 2015 hebben zeven basisscholen en zeven scholen in het voortgezet onderwijs zo'n programma uitgevoerd.

'As-Soennahmoskee hoeft niet dicht'
'Voor zover er op scholen godsdienstlessen worden gegeven door een imam, ligt het in de rede dat tussen de school en imam afspraken worden gemaakt over het geven van tegengeluid. Dat is echter aan de school', aldus het stadsbestuur. Moskeeën, koranscholen en internaten dragen 'in zijn algemeenheid' niet bij aan radicalisering, oordeelt het college.

De PVV had ook specifiek vragen gesteld over de as-Soennahmoskee, bijvoorbeeld of die niet gesloten moet worden vanwege het salafistische karakter ervan. Maar volgens het college zijn initiatieven van islamitische organisaties - ook salafistische - om jongeren af te houden van radicalisering welkom. 'Dat neemt niet weg dat het salafisme soms andere antwoorden geeft op vragen van multicultureel samenleven dan wij wenselijk vinden. Daarover gaan we de discussie met hen aan. Wij zien geen reden om de dialoog stop te zetten, en ook niet om de moskee te sluiten.'

Door: Redactie

http://www.omroepwest.nl/nieuws/3116725 ... dachtegoed
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jun 29, 2016 12:56 am

Michael Stürzenberger in München: Onwetendheid & ongeloof maakt mensen woedend om de waarheid

Gepubliceerd op 21 jun. 2016Decennialange indoctrinatie van de Europeanen heeft ervoor gezorgd dat mensen blijven geloven in wat hen is ‘geleerd’: Islam is vrede, tolerantie, vrijheid, gelijkheid enz.

Als verstandige mensen dan het tegenovergestelde beweren, ontsteken onwetende idioten in woedende razernij, omdat de schijnwerkelijkheid waarin zij leven geen enkel raakvlak heeft met de waarheid waarmee zij worden geconfronteerd.

Bang voor die ongemakkelijke waarheid blijven zij daarom bewust onwetend en zullen, zelfs wanneer het islamitische slagersmes op hun schreeuwerige keeltjes wordt gezet, nog een ‘welkom vluchtelingen’ liedje willen zingen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 04, 2016 12:36 am

De slimme leiders van toen en nu...

Geplaatst op 3 september 2016

Afbeelding

Het onschuldige Nederlandse volk neemt in volle vertrouwen aan dat zijn leiders weten wat ze doen en hem niet zullen misleiden. Maar hoe slim zijn de leiders nu eigenlijk? Even de intelligentie op de proef:

Toen in de jaren-60 en de jaren-70 de eerste Marokkaanse gastarbeiders binnengehaald werden, wisten de slimme leiders dat...

• die arbeiders nooit meer terug zouden gaan? Nee.
• ze hun familie zouden laten overkomen? Nee.
• ze zich nooit zouden aanpassen? Nee.
• De criminaliteit fors zou toenemen? Nee.
• Nederlanders links en rechts beroofd en in elkaar geslagen zou worden? Nee.
• Nederlanders hun vrijheid van meningsuiting zouden kwijtraken? Nee.
• dit uiteindelijk tot vele miljarden verlies zou leiden? Nee.
• deze gastarbeiders eigenlijk de vijanden van de christenen waren? Nee.
• hun religie hen beveelt om alle christenen te doden? Nee.

Wat wisten de leiders dan wel? Dat gastvrijheid heel goed is voor het ego.

Maar dat was allemaal toen. Hoe zit het nu? Weten de slimme leiders dat...

• dat de moslims straks in de meerderheid zullen zijn? Nee.
• Nederland een islamitisch land zal worden? Nee.
• Nederlanders gaan vluchten naar Oost-Europa en Rusland? Nee.
• er een burgeroorlog onderweg is? Nee.

Wat weten de leiders dan wel? Dat gastvrijheid heel goed is voor het ego.

Door: “m.r.”

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/03 ... oen-en-nu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2522
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor silkyboxershortXL » Do Sep 08, 2016 8:38 pm

Raymond Ibrahim
The Muslim Perspective

Bijzonder heldere beschouwing en betoog, -vergelijking en perspectief met de Europese verlichting. -het back to the roots van het Europese protestantisme en het hedendaagse back to the roots van de moslim fundamentalisten.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 09, 2017 2:21 am

Salafisme is nu integratie

By Ingezonden · 8 februari 2017

Afbeelding

Bij het lezen van dit bericht met video (van Omroep West) had Ilse van Zeeland voor de zoveelste keer weer dat gevoel: het wordt steeds absurder.

Kinderen radicaliseren steeds jonger, op zichzelf natuurlijk al een zeer verontrustend bericht. Op hun negende of tiende houden ze er al radicale gedachten op na, zoals het goedkeuren van aanslagen tegen ongelovigen.

Zo mogelijk nog verontrustender is de oplossing die wordt aangedragen. Hoe moeten we die radicalisering dan bestrijden? Nou, door de juf naar de koranschool te sturen, volgens genoemde pedagoog. Zodat de kindertjes leren dat de juf niet iemand is om gewantrouwd te worden. Oh ja joh, leren die kindertjes dat, hoe zou dat toch komen? Waar zouden ze dat überhaupt vandaan halen dan?

Misschien uit de koran, die predikt dat je ongelovigen vooral niet als vrienden moet nemen en dat jouw enige verbintenis fundamenteel met de moslimgemeenschap is. Dat die anderen toch maar brandstof zijn voor de hel.

Ja, het helpt vast om de juf dan naar de koranschool te laten gaan. Die kindertjes leren dan vast niet het volgende: dat de koranschool gewoon iets normaals is? Dat het prediken van een wereld opgedeeld in twee groepen, de fantastische moslimgemeenschap en die criminele ongelovigen, iets heel normaals is?

En dan kan de radicale As-Sunnah moskee ook mooi de klas in! Twee vliegen in één klap! Want dat bevordert de integratie. Ëén graadje minder radicalisering is nu al integratie. Want dan gaan ze tenminste niet bij ISIS, en is er een wereld gewonnen!

Het beangstigt me hoe laconiek de journalist dit overneemt, hoe makkelijk en kritiekloos ook de pedagoog het lijkt te zien als echte oplossing. De ziekte radicalisering wordt dan bestreden door nog meer ziekte, alleen vermomd als medicijn en ongetwijfeld aangeboden door een dokter die zegt de allerbeste bedoelingen te hebben.

Ik vraag me ook af wat de reactie zal zijn op wie daartegen protesteert. Wie zegt: nou, lijkt me geen strak plan want het is eigenlijk gewoon zwaar kut wat die moskee en koranschool prediken. De useful idiots die al lang niet meer zien hoe ernstig dit eigenlijk is, kunnen stellen: zie je wel, doet die aardige meneer van de moskee een keer een handreiking, weigeren ze het nog ook. En dan zeggen de moslims weer: zie je wel, ze moeten de islam niet. Enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

We zitten in een soort absurde cirkel waar we niet meer uitkomen. Alles wat wij doen, wordt tegen ons gebruikt. Als we het zus doen, wordt het tegen ons gebruikt. Als we het zo doen, wordt het ook tegen ons gebruikt. Het enige wat we mogen doen, is de islam steeds verder accepteren. Zo niet, dan zijn we islamofoob en ligt het aan ons.

http://verenoflood.nu/salafisme-is-nu-integratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Hoe een ideologie de democratie gijzelt

Berichtdoor King George » Za Feb 18, 2017 12:06 am

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 24, 2017 5:23 pm

Theresa May heeft het over een ‘islamistische’ aanval op Westminster; ‘niet een islamitische’

Geplaatst op 24 maart 2017

Afbeelding

De minister-president heeft gezegd dat de “islamiStische” aanval op het Parlement niet “islamitisch” was en dat de islam een “geweldig geloof” is. Terwijl zij de rol van theoloog op zich nam, benadrukte Theresa May: “Het is niet juist om dit islamitisch terrorisme te noemen. Het is islamistisch terrorisme. Dat is een verdraaiing van een geweldig geloof”.

Toen zij in het parlement een toespraak hield, zei ze ook dat de aanval liet zien “hoe belangrijk het is dat al onze religies samenwerken en dat we de waarden die we delen erkennen”. Ze voegde eraan toe: “Deze terreurdaad was niet een daad van geloof. Het heeft te maken met radicalisering; een ‘verwrongen ideologie’, die leidt tot een dergelijke terroristische daad en die zal niet winnen”.

Het islamisme wordt meestal gedefinieerd als een politieke interpretatie van de islam. Sommige critici beweren dat de islam intrinsiek politiek is – aangezien de koran een religieuze staat en een religieuze wet verplicht stelt – en zij zeggen dat de term [islamisme] niet relevant is.

De Kamerleden hebben bijna unaniem ingestemd met de minister-president, ze trekken één lijn om te waarschuwen tegen het “demoniseren” en “stigmatiseren” van moslims, en om “islamofobie” en “raciale en religieuze” discriminatie te veroordelen.

Khalid Mahmood, de Labour MP voor Birmingham Perry Barr, zei dat de aanvaller of aanvallers “ten onrechte beweren dat zij deel zijn van een bepaalde religie”. “Als ze deel uitmaakten van een religie, dan zouden ze dergelijke handelingen niet uitvoeren”, voegde hij eraan toe.

Tulip Siddiq, de Labour MP voor Hampstead en Kilburn, voegde eraan toe: “Mensen die in naam van de islam terroristische daden plegen, spreken niet uit naam van de meerderheid van de moslims in dit land”.

UKIP-leider Paul Nuttall schrok er niet voor terug om de aanval als “islamitisch” weer te geven: “We hebben een kankergezwel binnen een bepaalde gemeenschap en dat moet eruit worden gesneden”, zei hij buiten het Westminster Paleis tegen Sky News. “Ik vind dat de moslimgemeenschap daar meer aan moet doen. We zitten met het probleem dat we 800 Britse burgers hebben die buiten Groot-Brittannië, in Syrië en Irak, vechten voor de Islamitische Staat. Ik vind niet dat zij toestemming moeten krijgen om terug te keren en ik denk dat we over de gehele linie de buitenlandse financiering van moskeeën zullen moeten onderzoeken, in het bijzonder die uit Saoedi-Arabië, dat het radicalisme over de hele wereld stimuleert”.

Bron: www.breitbart.com

Door: Liam Deacon

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres”

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/24 ... amitische/

Zolang veel mensen zoals deze politici weigeren in te zien dat de ideologie van de islam zélf het probleem is zal het gevaar van de islam niet verdwijnen maar juist blijven groeien. Er bestaat géén goede islam!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 10, 2017 10:30 pm

Afbeelding

(Bekijk hier het origineel)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 10, 2017 10:41 pm

GIDSLAND ZWEDEN ACHTERNA

Geplaatst op 10 april 2017

Afbeelding

Daar ga je dan Zweden, waar in 1975 werd besloten massaal moslims te importeren, die het land zogenaamd kwamen verrijken en veranderen in een multicultureel Utopia, en waar sindsdien een “nietsvermoedend” volk gedwongen zelfmoord pleegt en wordt gegijzeld met extreemlinkse indoctrinatie en cultureel-marxistische waanzin. Eigenlijk net zoals hier.

Nu betalen ze de prijs voor al die moslimliefde en gaan de Zweden-Democraten de schuld krijgen van de jihad, net zoals Wilders de schuld zal krijgen als de islam hier gaat massamoorden, en dan zal blijken waarom wij even moesten wachten op onze multiculturele traktatie, die in gruwel niet zal onderdoen voor de mensenoffer- en martelfeesten die moslims vierden in Frankrijk.

Maar net zoals in Zweden (en Frankrijk, en België, en Engeland en Duitsland, en Amerika, en Oostenrijk, en Australië en enz.) zal de discussie na de horror niet gaan over de dubieuze motieven van Jihadisten en Allah’s perverse moordcommando’s in de koran die moslims aanzetten, inspireren, opwinden en zó bloeddorstig maken dat ze de daad bij zijn woord voegen en óns gaan slachten, met eeuwige seks in het hemelse en eeuwige roem in het aardse in hun achterhoofd. Daarover spreekt men niet.

Nóóit wordt er gesproken over alle andere ranzige heiligheid in de islamitische geschriften, de intense haat naar anders gelovigen, het racisme, de intolerantie, het diep-criminele, het extreem-subversieve en de principiële geweldverheerlijking die van iedere pagina afspat. Daarover spreken is verboden.

Wel zal er worden gesproken over ‘verbinden’ en ‘de boel bij elkaar houden’ en ‘de schuld bij onszelf zoeken’, vooral bij Wilders en zijn ‘islamofobe’ aanhang. De deugdzamen gaan kaarsjes branden en liedjes zingen, en er komen moslims op televisie vertellen hoe vredelievend de islam is en dat zij zelf het slachtoffer zijn. En als dan tijdens de herdenking de namen van de mensen worden voorgelezen die zijn bijgeschreven in het islamitische dodenboek, wordt alweer een nieuwe aanslag voorbereid. Mede mogelijk gemaakt door diezelfde Deugers met een Doodswens die de rode loper voor de jihad opnieuw voor 4 jaar hebben uitgerold.

Door: “Islamofobia Terrorist”

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/10 ... -achterna/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 12, 2017 12:39 am

Zweedse politiechef wordt door minister van Justitie teruggefloten wanneer hij oproept tot de uitzetting van terreurverdachten

Geplaatst op 11 april 2017

Afbeelding
De socialistische Zweedse minister van Justitie Morgan Johansson.

Onder verwijzing naar de “vrijheid van meningsuiting” en de mogelijkheid dat afgewezen migranten “vervolging” riskeren als ze naar hun landen van herkomst teruggestuurd worden, keurde de minister van Justitie de oproep van Erik Nord af om met ISIS sympathiserende migranten uit te zetten en eiste “een verklaring” van de politiechef.

De politiechef van het stedelijk gebied Göteborg schreef zondag, twee dagen na de terreuraanslag in Stockholm, waarbij vier mensen gedood en vijftien gewond raakten:

“Het zou de aanslag van vrijdag weliswaar niet hebben verhinderd, maar we zouden definitief in staat moeten zijn om van personen die gewelddadig extremisme ondersteunen hun verblijfsvergunning voor Zweden af te nemen.”

Minister Morgan Johansson wees Nord´s “problematische” voorstel daarop bruusk af en eiste “een verklaring” van de politiechef. Johansson zei:

“In Zweden heerst vrijheid van meningsuiting. Dat betekent dat mensen ook het recht hebben op weerzinwekkende meningen. Er bestaan echter grenzen, bijvoorbeeld als het om ´hatespeech´ gaat.”

Hij wees erop dat migranten met een verblijfsvergunning alleen maar in Zweden zijn, omdat ze bescherming nodig hebben, waarbij de sociaaldemocraat waarschuwde dat “er een risico [voor migranten die gewelddadig extremisme ondersteunen] bestaat dat zij na de terugkeer naar hun land van herkomst vervolgd zouden kunnen worden.”

Nord zei zondag tegen de “Gothenburg Post”:

“Wanneer bij ons levende buitenlanders willen dat ons land een totalitaire staat wordt, hetzij politiek of religieus, dan zouden we de mogelijkheid moeten hebben om tegen hen te zeggen dat ze weer terug moeten gaan naar hun land van herkomst waar ze thuishoren.”

Hij merkte op dat Zweden op dit moment alleen personen kan uitzetten die voor het delict van het financieren van terreur veroordeeld werden en vond dat het ook mogelijk zou moeten zijn in het land om personen uit te zetten die groepen ondersteunen die het gewelddadig extremisme ondersteunen.

“Er zijn mensen die zeggen dat ISIS geweldig en religieus extremisme fantastisch is. Ik vind niet dat het deze personen toegestaan zou moeten zijn om in Zweden te blijven, waar hun levensstijl volledig door de staat gefinancierd wordt. De islam zelf is niet extreem, maar er bestaan vormen van het islamisme en de jihad die problemen veroorzaken. We weten dat er op dit moment veel personen de ronde doen en voordrachten geven, waarin ze werven voor dit soort extremisme. Ik vind gewoon dat dit niet eerlijk is.”

Nord voegde er aan toe dat de politie “constant” informatie over radicaalislamitische predikers krijgt. Hij zei:

“Het is weerzinwekkend dat we het deze slechte mensen toestaan hier bij ons een reclameveldtocht te bedrijven en daarbij met ISIS-vlaggen zwaaien. Het is een belediging voor al diegenen die voor de ´Islamitische Staat´ gevlucht zijn. Ik weet dat de dingen die ik hier zeg als politieke uitlatingen geïnterpreteerd zouden kunnen worden. We leven echter in een nieuwe realiteit, waarin het vaak belangrijk is dat het ons is toegestaan over de dingen te spreken die wij observeren”, zei hij tegen “Expressen”.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.breitbart.com

Auteur: Virginia Hale

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/11 ... erdachten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 22, 2017 12:47 am

Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

20 april 2017 / Door Joost Niemöller

Afbeelding

Als je het water langzaam verwarmt, verdrinkt de kikker. Hij merkt niet dat het kookpunt bereikt wordt. Het voorbeeld blijkt in de praktijk niet waar te zijn, maar de metafoor is voor iedereen duidelijk.

Hier bij ons zijn er steeds ‘incidentjes’ met de islam. Een moslim met een mes roept Allu Akkbar in Den Haag en wordt neergeschoten door de politie. Ach, een incidentje, een klein berichtje. Dat de man Allu Akbar riep wordt niet eens vermeld.

In datzelfde Den Haag maken moslims het leven van Nederlandse meisjes tot een hel in een zwembad. Het is uitgebreid gedocumenteerd. Niemand kijkt er meer van op. Een raadsdebat in Den Haag omdat de PVV dat wil. Een berichtje.

En dan nu, vanavond, Parijs.

Ach ja, weer een islamaanslag.

Boring.


Sommigen maken zich druk erover. Maar ja, die zijn dan ‘extreem-rechts.’ Dat kennen we ook wel.

Volgens mij kijkt het slappe Europese volk hoogstens verstoord op als de darmen ze om de oren vliegen. En dan nog. Dan zal het wel weer een incident zijn. En heeft het niets met de islam te maken, maar met een paar fanatiekelingen.

Hoe krijgen we deze mensen wakker?

Sorry, maar ik weet het even echt niet meer.

De verdoving is totaal.

http://joostniemoller.nl/2017/04/nu-wee ... jk-wakker/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 23, 2017 2:11 am

Afbeelding

Radicale moslim loopt gewikkeld in ISIS-vlag door een straat in Frankrijk. En er is niemand die het interesseert.

Bron: https://twitter.com
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 20, 2017 10:06 pm

Vol van islam...

Geplaatst op 20 mei 2017

Afbeelding

Heeft een groot deel van de Europeanen nu nog niets in de gaten?

Als je de regeringsformatie volgt, dan moet je toch zeker het gevoel krijgen dat 90% van deze mensen nog steeds de Donald Duck leest. Zelfs elke krant staat van voor tot achter vol met ISLAM-gerelateerde artikelen. Zo ook de tv. Meestal op een leugenachtige wijze. Maar het leeft.

Het monster leeft al helemaal onder ons. En aspirientjes zullen niet meer helpen. Het is nu wachten op de echte grotere aanslagen en ook dan zal het monster onder ons blijven.

Vorige week was ik in Ieper. Er waren weinig hoofddoeken te zien, totdat er toch één verscheen met twee ca. 7-jarige kinderen die elk een speelgoedgeweer droegen. Spelenderwijs werd het op de toeristen gericht en je zou zeggen ach het zijn maar kinderen. Op de gezichten was haat te zien. Haat die door de ouders was aangebracht.

Door: Stef

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/20/vol-van-islam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Do Jun 15, 2017 3:01 am

Britse pers maakt zich zorgen: “Immigranten” verdringen “autochtonen”

Geplaatst op 14 juni 2017

Afbeelding

Britten vrezen de “grote vervanging”. Al over 30 jaar zouden de “immigranten van de andere kant van de oceaan” de autochtonen volledig verdrongen kunnen hebben. De pers en activisten slaan alarm. Maar het gaat over heel iets anders dan u denkt...

Zijn in de Britse hoofdstad Londen de etnische Britten al in de minderheid? Zijn de moslims de snelst groeiende religieuze groepering? Is de burgemeester van Londen een moslim? Is de naam Mohammed (in al zijn varianten) inmiddels de meest populaire mannelijke voornaam voor baby´s in Groot-Brittannië? Maakt de Britse publieke opinie zich nu zorgen om “The Grand Replacement”, zoals Renaus Camus deze heeft beschreven, namelijk dat de Europeanen in enkele landen een minderheid in eigen land worden?

Nee! Het gaat om iets heel anders. De Engelse rode eekhoorntjes (Red Squirrel) worden door de grijze eekhoorns verdrongen, die oorspronkelijk uit Noord-Amerika werden ingevoerd. Dat houdt de Britten bezig. Want al over 30 jaar zouden de rode eekhoorntjes door de grijze vervangen kunnen zijn. Natuurbeschermers en nostalgici maken zich daar grote zorgen over. Inmiddels is er zelfs sprake van massa-sterilisatie van de grijze eekhoorntjes om de autochtone rode eekhoorntjes tegen uitsterven te beschermen.

Het is alleen de vraag of het alleen maar rode eekhoorntjes zijn die men over enkele tientallen jaren vergeefs zal zoeken in Engeland.

Meer info en achtergronden hier, hier, hier, hier en hier.

Afbeelding
Rode eekhoorntje

Afbeelding
Grijze eekhoorntje

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/14 ... tochtonen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 02, 2017 2:06 am

Duitse president Steinmeier: “De islam is een religie van naastenliefde”

Geplaatst op 1 juli 2017

Afbeelding

Duitse president Steinmeier in de voetsporen van zijn beide voorgangers Gauck en Wulff

STEINMEIER: “Moslims, Joden en christenen zouden het geloof in een barmhartige God delen enz. Mohammed zou het gebod van de naastenliefde onderrichten!”

DE WAARHEID: Niettemin verdreef Mohammed de drie Joodse stammen in Medina of maakte ze af en liet bewoners die kritiek op hem hadden op een afgrijselijke manier doden.


Steinmeier: Zoveelste foute bezetting van het hoogste politieke ambt van de Berlijnse Republiek.

Wie de islam zó verkeerd voorstelt als de nieuwe Duitse president Steinmeier deugt van geen kant voor dit ambt. De islam “barmhartigheid en naastenliefde” toedichten is het toppunt van foute informatie. In theorie zou hij hetzelfde ook kunnen toeschrijven aan het nationaal-socialisme ten opzichte van de Joden: “Het nationaal-socialisme is een politieke ideologie van barmhartigheid en naastenliefde tegenover de Joden”.

(Michael Mannheimer)


Als moslims mogen roepen: “Joden aan het gas”

Beste tijdkritische zielen in een kritieke tijd.

In het jaar 1979 had ayatollah Khomeini de laatste dag van de ramadan wereldwijd uitgeroepen als Dag van de Strijd ter Bevrijding van Jeruzalem. Volgens de Arabische aanduiding “Al-Quds” voor Jeruzalem geldt het einde van de ramadan als “Al-Quds-dag”. Op uitdrukkelijk bevel van de politie mag er niet meer op plakkaten staan: “Joden aan het gas” of “Sieg Heil!” Zoals vroeger aan het einde van de ramadan gebruikelijk in Berlijn. Ook symbolen van de sjiitische Hezbollah waren officieel verboden.

Dat deze kwade geest echter nog steeds boven de demonstranten hing, toont de tot de islam bekeerde Hoessein A. aan. Hij is niet alleen tegen het zionisme, zegt hij. De Joden zijn slecht. Ze zouden ISIS hebben verzonnen. Het valt de kritische waarnemer op dat deze complottheorie onder de deelnemers wijdverbreid was. Een journalist merkte in zijn artikel op dat de grote meerderheid van de Berlijners zwijgt als demonstranten hun Jodenhaat botvieren en hem trachten te verbergen achter de zionistenhaat

Overigens komt mij in verband met de Al-Quds-dag steeds weer de Hitler-sympathisant en moefti van Jeruzalem Amin El-Hoesseini voor de geest, die in een van haat vervulde toespraak in 1942 in Berlijn zei dat de Joden “de meest verbitterde vijanden van de moslims zijn” en sinds mensenheugenis “een ondermijnend element”.

Bovendien zou het “wereldjodendom” de oorlog ontketend hebben. Wie Allah’s woorden leest in soera 5,64 bemerkt waar El-Hoesseini dat gedeeltelijk vandaan heeft. In dezelfde soera 5 gooit Allah haat en tweedracht tot aan de verrijzenis op de Joden. In soera 9,30 smeekt de schrijver van de koran dat Allah de Joden zal vervloeken. Bespaar me verdere verzen. Hieraan ligt de haat tegen de Joden op Al-Quds-dag en op ontelbare andere dagen te gronde.

De Al-Quds-dag beëindigt de ramadan. Ik heb er reeds in twee artikelen op mijn blog onder zowel “de onvreedzame ramadan” als “aanvulling op de ramadan” op gewezen dat moslims over de hele wereld juist in deze maand meer gedeeltelijk bloedige gewelddadigheden begaan dan in andere maanden. Hierbij wil ik actueel een Israëlische politie-agente in herinnering brengen, die dit jaar tijdens de ramadan door drie moslims werd neergestoken.

De Palestijnse overheid prijst deze terroristische aanslag. President Abbas weigert de aanslag te veroordelen. Zijn woordvoerder betitelt het als “oorlogsmisdaad” dat de drie Palestijnse moordenaars werden neergeschoten. Zij zouden de martelaarsdood gestorven zijn.

Leest U a.u.b. het artikel van Bassam Tawil: “Palestijnse Autoriteit prijst terroristische aanslag”.

De kennelijk islamitische speechschrijvers van president Steinmeier hebben hem heel anders ingelicht. Ik moest het meerdere keren overlezen. In zijn toespraak ter gelegenheid van de ramadan lees ik dat moslims met het einde van de ramadan tevens de openbaring vierden, van welke de moslims in deze tijd door de koran deelgenoot werden gemaakt.

“Moslims, Joden en christenen zouden het geloof in een barmhartige God delen enz. Mohammed zou het gebod der naastenliefde onderrichten! Tegelijkertijd verdreef hij de drie Joodse stammen in Medina of slachtte ze af en liet de bewoners, die hem bekritiseerden, op afgrijselijke wijze doden. De biografie van Mohammed is gedeeltelijk met bloed geschreven en niet met woorden van naastenliefde!

Het is voor mij onbegrijpelijk hoe een achteloze Duitse president zich door zijn speechschrijvers over de streep laat trekken en aldus aan Duitsland schade berokkent, alleen omdat dit politiek-correct is en hulde brengt aan de wereldomvattende tijdgeest!

Met peinzende groeten,

Wilfried Puhl-Schmidt
(Bürgerbewegung Pax Europa)

Bron: https://michael-mannheimer.net

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/01 ... tenliefde/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5377
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor sjun » Do Jul 20, 2017 2:16 pm

Anti-radicaliseringsambtenaar verdacht van fraude en vriendjespolitiek
Amsterdam schorst topvrouw
Vandaag, 05:30 Mike Muller en Jan-Willem Navis
AMSTERDAM - De gemeente Amsterdam heeft een topambtenaar geschorst op verdenking van vriendjespolitiek en fraude met declaraties. De vrouw is de rechterhand van burgemeester Van der Laan in de strijd tegen radicaliserende moslimjongeren.

Dat bevestigen bronnen aan De Telegraaf. Saadia a. T. werd vorige week donderdag op non-actief gesteld. De beschuldigingen van de gemeente zijn zo ernstig dat het Openbaar Ministerie een onderzoek doet naar de zaak. Bevindingen uit dit proces gaven aanleiding haar onmiddellijk te schorsen. De gemeente heeft na intern onderzoek de politie gewaarschuwd, stelt burgemeester Van der Laan in een brief aan de gemeenteraad over de schorsing.


Zijn woordvoerder wil over de zaak alleen kwijt dat de schorsing betrekking heeft op ’meldingen over belangenverstrengeling cq onregelmatigheden in de bedrijfsvoering’. Dat zou volgens iemand die bekend is met het onderzoek, gaan om de inhuur van een man met wie a. T. een relatie heeft of heeft gehad. „Dat gaat om een aanzienlijk bedrag, geen bonnetjes voor bossen bloemen.”

Contact met Syriëgangers
De vrouw werkt al elf jaar voor de dienst Openbare Orde en Veiligheid (OOV), en klom in die tijd op tot programmamanager Radicalisering en Polarisatie. In die functie heeft ze contact met familie van uitgereisde Syrië-gangers, moskeebesturen en andere sleutelfiguren die kennis hebben van radicaliserende jongeren. Zeker enkele tientallen Amsterdammers zijn de afgelopen jaren naar het Midden-Oosten gereisd om zich aan te sluiten bij het kalifaat van IS. „De burgemeester vaart blind op haar kennis”, zegt een goede bekende.

In de Stopera is het nieuws ingeslagen als een bom. Gistermiddag zijn de fractievoorzitters vertrouwelijk geïnformeerd, maar geen van hen wil iets over de zaak kwijt. Wel heerst in de gemeenteraad bij sommige fracties ongenoegen over de geheimzinnigheid waarmee het antiradicaliseringsprogramma is omgeven. Financiële verantwoording is er nauwelijks, en vragen over het werk van het team worden alleen beantwoord in besloten vergaderingen.

Saadia a. T. huurde veel externe krachten in. Daarbij gaat het onder meer om jeugdwerkers, die fungeren als ogen en oren in de wijken. Met name in de stadsdelen Oost, Nieuw-West en Noord vindt radicaal gedachtegoed een vruchtbare voedingsbodem, vertellen mensen uit de veiligheidsketen in de hoofdstad.

Schoon schip
Het stadsbestuur heeft onlangs een interim-manager aangesteld bij de dienst OOV, die schoon schip moet maken bij onder meer de radicaliseringsambtenaren.

Het OM wil alleen kwijt dat het onderzoek nog loopt, en zegt niet of a. T. al een advocaat heeft die haar bijstaat. Haar mobiele telefoon staat uit en haar nummer op haar voormalige werkplek in de Stopera is uitgeschakeld.

Heeft u tips over de zaak? Mail onze verslaggever [email protected]
Telegraaf 20.07.17

Ter herinnering:
Moslimbroederschap infiltreert in Amsterdam
Het dossier- Blauwe Moskee in 020 West breidt zich uit. Zoals wij al berichtten eerder dit jaar is de Moskee, die voluit Nederlands-Kuwaitisch Centrum heet, gefinancierd met geld uit Koeweit. Die hebben daartoe een speciaal ministerie, het ministerie van Religieuze Zaken. Al snel na het verkrijgen van de vergunningen en de start van de bouw van de moskee begon het gesodemieter: er ontspon zich een ingewikkelde machtsstrijd waar uiteindelijk de Marokkaanse 'jongerenimam' Yassin Elforkani en de Nederlandse bekeerling Jacob van der Blom als winnaars uit de bus kwamen. Sindsdien zijn de buurtbewoners, voor wie de moskee oorspronkelijk werd opgericht, buitenspel gezet. Uit stukken in ons bezit blijkt dat de oorspronkelijke doelstelling zoals geformuleerd in 2001, onder andere door Mohamed Taimounti, absoluut niet wordt nageleefd. Eerder al leidde dit tot het indienen van een petitie van verontruste moslims bij de Koeweitse ambassade en de NTR-serie De Verbroedering wijdde een aflevering aan het geschil. De moskee zou zich vooral richten op bekeerlingen, salafistische haatpredikers als Haitham el Haddad stonden er op de kansel en Van der Blom en Elforkani zijn 'moeilijker aan de telefoon te krijgen dan Obama', volgens een buurtbewoner.

De advocaat van Taimounti stuurde gisteren een brandbrief naar de Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher. In de bijlage daarvan zitten notulen van een vergadering van het moskeebestuur, gehouden op 8 augustus 2012. De Koeweitse topambtenaar van het ministerie van Religieuze Zaken, dr. Mutlaq, stelt daarin onomwonden: "Ik heb kunnen constateren dat de situatie nog meer inspanning vergt, alsmede het negeren van elke externe inmenging die tot de belemmering van de voortgang van het centrum zou kunnen leiden." En, verderop in de notulen: "Tot slot wil ik u erop attenderen dat elke informatie van mij, die via een ander lid van de raad van bestuur verkondigd wordt, gerespecteerd dient te worden." Oftewel: koppen dicht, luiken sluiten en IK maak hier de dienst uit.

Dit dictaat is inmiddels formeel bekrachtigd door Dr. Mutlaq's overname van het voorzitterschap van Europe Trust Nederland, de eigenaar van de Blauwe Moskee. De moskee is nu dus onder directe controle van de Moslimbroederschap, met Van der Blom en Elforkani als Nederlandse secondanten. Elforkani, waar de Nederlandse media een merkwaardige affectie voor koesteren vanwege zijn 'gematigde' houding als jongeren-imam, is als woordvoerder van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) een serieuze gesprekspartner voor Nederlandse beleidsmakers. In het Parool-artikel snoeft hij dat hij 'goed bezig' is, aangezien de 'fundamentalisten en de traditionele achterban van GeenStijl' niks van hem moeten hebben.

Oh, is dat zo? Welnu, een marionet van de Moslimbroederschap blaast beter iets minder hoog van de toren als het gaat om fundamentalisten. En het zou raadzaam zijn als ook de Nederlandse en met name Amsterdamse politiek zich eens wat beter zou verdiepen in deze mijnheer, en hunnie van de mediaas idem dito. Elforkani is directeur-eigenaar van Vizea Adviseurs. In die hoedanigheid krijgt hij opdrachten van met name de gemeente Amsterdam, zoals we hier zien in het projecten-overzicht. Dit betreft trainingen, adviezen en onderzoeken inzake brisante onderwerpen als radicalisering en integratie. Waarom betaalt de Gemeente Amsterdam een marionet van de Moslimbroederschap voor deze adviezen over gevoelige onderwerpen?

Welnu, het netwerk van Elforkani is volgens onze bronnen dik in orde. Op stadsdeelniveau is hij dikke mik met Anass Chrifou (PvdA), projectmanager van stadsdeel West. In Oost met Mohamed Azahaf, die juichte om de moord op Theo van Gogh en inmiddels beleidsmedewerker Vervreemding en Polarisatie (!!) is van Fatima Elatik (PvdA). In Nieuw-West is Elforkani kind aan huis bij stadsdeelvoorzitter Baadoud (PvdA), die eerder stelde 'niets te weten' van de controverse rond de Blauwe Moskee. En zelfs in de Stopera zitten mensen die hem goed gezind zijn en weleens een leuke consultancyklus te vergeven hebben: Saadia Ait-Taleb (PvdA), bestuurs- en beleidsadviseur op het terrein van, jawel, Openbare Orde en Veiligheid voor de centrale stad gunt Elforkani regelmatig een opdracht.

We hebben dus te maken met iemand die in het bestuur van een moskee zit die in handen is van de Koeweitse Moslimbroederschap. Iemand wiens connecties diep in de Amsterdamse (PvdA)politiek reiken. Iemand die tegen betaling van belastinggeld adviezen uitbrengt over zeer gevoelige dossiers als radicalisering, integratie en veiligheid. En hij doet dat met een dubbele pet op, als we het voorzichtig zeggen. Als wij het niet voorzichtig zeggen zouden we het zo formuleren: hij infiltreert en voert met instemming van een deel van de Amsterdamse politiek een Koeweits-extremistische agenda.
GS 28.05.13

Het gaat hier om Saadia Ait-Taleb, PvdA-bestuurslid Amsterdam Nieuw West, bevriend met Yassin Elforkani die banden heeft met Moslimbroederschap. Volgens linked in een relatie van Volkskrant-columniste Harriet Duurvoort. Zegt het voort.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 01, 2017 11:38 pm

Thomas de Maizière: “De Holocaust heeft niets met het nationaalsocialisme te maken!”

Geplaatst op 1 augustus 2017

Afbeelding
Thomas de Maizière: Islamitische aanslagen hebben niets met de islam te maken, basta!

Een minister van Binnenlandse Zaken die het duidelijke verband tussen de terreuraanslagen en de islam niet wil of kan onderkennen, is een dodelijk gevaar voor Duitsland.

Dat met de Holocaust heeft hij natuurlijk niet gezegd, onze minister van Binnenlandse Zaken. Want wie de wereldwijde islamitische aanslagen, tot nu toe meer dan 33.000 (!) sinds 9/11, wie de bijna dagelijkse aanvallen door moslims tegen Duitsers, meestal gepaard gaande met “Allahu Akbar!” geschreeuw, niet met de islam in verband kan brengen, die lukt het ook niet om de misdaden van de nazi´s niet met het nationaalsocialisme in verband te brengen. Die is of blind, of dom of onwetend – of alle drie samen. Of hij staat aan de kant van de islam – en wil met hem dit Duitsland, ons land, islamiseren. Tot welke groep de Maizière behoort, weet alleen hijzelf.

Iedere moslim kan een Jihadist worden. Het is alleen maar een kwestie van persoonlijke omstandigheden
We weten: we hebben een minister van Binnenlandse Zaken die de ene na de andere keer de in de duizenden lopende moorden op Duitsers, de talloze verkrachtingen van Duitse kinderen tot aan die van Duitse oma´s toe niet in verband gebracht wil zien worden met de islam.

Die, integendeel, aan de zijde van Merkel Duitsland wil blijven overstromen met miljoenen moslims, die in hun ideologische bagage de boodschap van de gevaarlijkste en meest moorddadige religie in de wereldgeschiedenis meenemen naar Duitsland.

Niet bij iedere moslim die hier naartoe komt, wordt deze boodschap: “Dood aan alle niet-moslims!” ook in de praktijk omgezet. Maar iedere moslim die hier naartoe komt, kan onder bepaalde omstandigheden een Jihadist worden (schuilnaam: “terrorist”)

Islamitische bedreigers zijn in principe niet te herkennen
Niemand kan dit controleren, niemand kan binnenin iedere moslim kijken. De aanslagen in Engeland werd door daarvoor schijnbaar “aangepaste” en “heel goed geïntegreerde” moslims gepleegd. Enkele dagen in een radicale moskee waren voldoende om van deze islamitische slapers islamitische bommen te maken.

Radicale moskeeën hebben we ook in Duitsland. Er wordt niets radicaals in die zin gepredikt wat men over het algemeen onder dit begrip verstaat. Er wordt alleen uit de koran voorgelezen – en de uitspraken van Mohammed worden geciteerd. Dat is meer dan voldoende radicaliteit.

Want Mohammed was de eerste “terrorist” in de islamitische geschiedenis. Hij liet complete stammen vermoorden, pleegde de eerste islamitische genocide op de joodse stam van de Banu Qurayza, moordde met “zijn eigen geheiligde handen”, verkocht duizenden kinderen en vrouwen als slaven en vermaakte zich seksueel met talloze van deze tot seksslavinnen gemaakte vrouwen en kinderen. Uit zijn mond zijn meer dan 1800 bevelen afkomstig om “ongelovigen” te doden. Na te lezen in de soenna – het boek waarin geen enkele journalist of politicus ook maar een blik werpt.

Om Mohammed na te doen, is het voornaamste gebod van iedere moslim. Niemand weet dit beter dan Dr. Younus Shaikh, een Pakistaanse mensenrechtenactivist, rationalist en Verlichter. In het jaar 1992 richtte hij de organisatie van rationalisten “The Enlightment” (“De Verlichting”) op, waarvan hij voorzitter werd. Daardoor vestigde hij de aandacht op zich van islamitische fundamentalisten.

Na een fingeerde aangifte wegens blasfemie werd hij in oktober 2000 gearresteerd en in augustus 2001 ter dood veroordeeld. Na een herziening van het vonnis werd hij in november 2003 vrijgelaten. Nu woont hij als erkend vluchteling in Zwitserland. Zijn conclusie over de islam:

“De islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid”

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/01 ... -te-maken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 20, 2017 2:58 am

Naïviteit...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73749
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Ariel » Zo Aug 20, 2017 2:13 pm

Triest als geld zo belangrijk wordt, dat je voor mammon je ziel gaat verkopen aan de duivel.

Hoe landen inspelen op halal-toerisme

Afbeelding

Een koran in het nachtkastje, op het plafond een pijl richting Mekka, zo kan een land aantrekkelijker worden voor meer dan honderd miljoen toeristen.

Met een halal cocktail aan het strand – een Royaume du Maroc bijvoorbeeld die alcoholvrij is, met watermeloen en munt. Met dat vooruitzicht proberen reisbureaus in Spanje toeristen te lokken. En dat lukt, Spanje is het afgelopen jaar gestegen in de Global Muslim Travel Index van Mastercard-CrescentRating, de islamitische waakhond van de reisbranche. Spanje staat nu in de top-10 van niet-islamitische landen die moslimvriendelijke reisaccommodaties bieden.

De vreugde is te begrijpen, wanneer je je realiseert dat er in 2016 121 miljoen islamitische toeristen wereldwijd waren. De verwachting is dat dat aantal voor 2020 rond de 155 miljoen zal liggen, en dat het dan gaat over vakantiebestedingen van zo’n 220 miljard dollar. Jaarlijks bezoeken 35 miljoen moslim-reizigers Europa – en ook dat aantal zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Taiwan is door de index zelfs fanatiek geworden. Ook dit land kwam opeens de top-10 binnen. Een reden voor de Taiwanese overheid om zich er actief mee te gaan bemoeien. Het ministerie van toerisme onderzoekt hoe ze het land moslimvriendelijker kunnen maken. Er wordt geïnvesteerd in halal-hotels, waar een gebedskleedje wordt aangeboden, en waar behalve een bijbel op het nachtkastje ook een koran is te vinden.

Ook kun je denken aan een tv met ‘erotiek-vrije’ zenders, aan een kruisje op de muur dat aangeeft waar het oosten is, en waar de minibar op verzoek alcoholvrij is. En als bijvoorbeeld pretparken een gebedsruimte hebben, maakt dat een land ook weer halal-reis-vriendelijker. In Thailand zijn er apps die de reiziger de kortste weg naar halal-locaties wijzen en openbare gebouwen die halal zijn krijgen een certificaat.

Halal-reizen is wereldwijd in trek. Ook in Zuid-Afrika wordt er vanuit de overheid geld gepompt in deze manier van reizen. Er wordt niet alleen geïnvesteerd in markten die halal zijn, maar ook touroperators worden opgeleid om islamitische reizigers van dienst te zijn. Kaapstad staat inmiddels bekend als opvallend ‘muslim friendly’. Het gaat er daarbij niet zozeer om dat alle moslims per se halal-reizen willen. Je moet het meer zien als een vorm van reizen die je aanbiedt, zoals je ook koosjere reizen hebt – deze zijn al een tijdje in trek bij safaritours in zuidelijk Afrika.

Nederland bungelt op de lijst

Van officieel beleid mag dan in Europa nog geen sprake zijn, er zijn wel enkele landen die nadrukkelijk inspelen op deze groeimarkt. Naast Spanje staan Frankrijk en Groot-Brittannië in de top-10 van niet-islamitische halal-vriendelijke landen, boven Japan en de VS. Het is een schril contrast met Nederland, dat ongeveer halverwege de totale lijst bungelt. En dat terwijl het toerisme in Nederland jaarlijks inmiddels 16 miljoen reizigers kent, volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme. Van de 1,1 miljoen toeristen uit Azië in 2016 hadden er een half miljoen een moslim-achtergrond.

Wellicht is de visie die VVD-politicus Annemarie Jorritsma in april verwoordde toen ze te gast was bij het tv-programma WNL op zondag typerend voor de Nederlandse houding. „Ik geloof dat als die hotels die kant opgaan, het gauw is gebeurd met het toerisme”, reageerde ze toen ze hoorde over de mogelijkheden van halal-reizen in Turkije. Ze sprak de verwachting uit dat veel Nederlandse toeristen dan wel naar Griekenland zouden gaan.

Deze scepsis ten spijt, ontplooien zich ook in Nederland initiatieven. Soufiane Saidi startte vorig jaar samen met vijf anderen Halaltravelz en werkt aan halal-reizen voor Nederlandse moslims. Volgens hem is er inmiddels een generatie die niet meer vanzelfsprekend naar Turkije en Marokko wil, maar die verder kijkt. De moslim-millennial die meer te besteden heeft, gaat bijvoorbeeld naar Maleisië, Indonesië of Thailand. Hij ziet de houding van Nederland om moslim-toeristen te ontvangen als weinig commercieel. „Nederland is conservatief hierin.”

In Nederland lijkt de angst om aan te geven dat je rekening houdt met moslim-toeristen groot
Dat heeft grotendeels te maken met het scherpe maatschappelijke debat, stelt René Romer. Als eigenaar/directeur van TransCity – een bureau dat gespecialiseerd is in multiculturele marketing – valt het hem op dat je in Nederland wel restaurants hebt waar rekening wordt gehouden met halal-eten, maar dat er niet echt over gecommuniceerd wordt. „In Nederland lijkt de angst om publiekelijk aan te geven dat je rekening houdt met moslim-toeristen groot.”

Hoe makkelijk of moeilijk is het?

De vraag is: hoe ingewikkeld is het om een halal bestemming te creëren? De Nederlandse moslim-toerist is niet erg veeleisend, legt Saidi uit. Halal-voedsel is een voor de hand liggende vereiste, en je moet een familievriendelijke omgeving hebben waar geen discotheken zijn. „Geen Ibiza, wel een zwembad en rust.” Moslimtoeristen uit het Midden-Oosten willen vaak gescheiden zwembaden, maar voor Aziatische en Europese moslims is dat veel minder van belang.

Journalist en auteur Robbert van Lanschot opperde vorig jaar voor halalstranden in Nederland
Het is een kwestie van finetunen, legt Hicham Issaouti uit. Hij is een van de initiatiefnemers van @24halal, een soort Tripadvisor voor moslims. De moslimreizigers die naar Nederland komen, zijn vooral geïnteresseerd in citytrips, zegt hij. Er zijn al wel moskeetours die succesvol zijn.

„Maar voor toeristen is het eigenlijk interessanter om halal foodtours te organiseren, waarbij plekken worden bezocht die moslimvriendelijk cateren. Een onderdeel van zo’n tour zou een moskeebezoek kunnen zijn. De Westermoskee in Amsterdam bijvoorbeeld.”

Ook hotels zouden er volgens Issaouti goed aan doen om bij de catering halal eten apart aante bieden. Het kan ook op nog kleiner niveau, legt hij uit. „Wanneer een gast bijvoorbeeld vraagt waar je halal kan eten, dan kom je een stuk gastvrijer over als je vanachter de receptie een suggestie kan doen. In Nederland worden de kansen te weinig benut.”

Nederland maakt wat halal-restaurants in de grote steden wel een paar stappen, maar zo vanzelfsprekend als Londen is het hier nog niet, vertelt Romer. In Rotterdam kondigde een hotel ooit aan dat het halal was, maar inmiddels is dat van de site van het hotel gehaald – het schrikt de niet-moslimbezoeker af. Toen pretpark Walibi in 2012 plannen bekendmaakte dat er een gebedsruimte zou komen, zag PVV-politicus Geert Wilders hierin bewijs voor de islamisering van de pretparken in Nederland. Al snel werd de ruimte omgedoopt tot ‘stilteruimte’ waar elk geloof welkom was. Dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld Disneypark Hongkong dat juist reclame maakt voor de gebedsruimte, en graag meldt dat er halal-eten verkrijgbaar is.

Hoewel halal-reizen mikken op een markt in opkomst om rekening mee te houden, moet je ook niet overdrijven vindt Romer. „Het is een beetje mode geworden om alles halal te noemen. Laatst kreeg ik een kop halal-koffie aangeboden, terwijl koffie altijd halal is. Dat is natuurlijk een grappige manier om in te springen op een opkomende markt.” Maar acceptatie is een stuk eenvoudiger wanneer je niet benadrukt dat halal afwijkt van onze gewoontes, maar op de overeenkomsten wijst: wie bijvoorbeeld biologisch eet, is al een flink eind onderweg. „Als het vlees niet biologisch is, kan het ook niet halal zijn hoor je vaak. Volgens de koran hebben we de aarde in bruikleen en moet je er dus zorgvuldig mee om gaan. De jongere generatie is daar ook veel meer mee bezig dan de oudere. Ik zou zeggen: zoek de overeenkomsten in plaats van op de verschillen te wijzen.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 20, 2017 10:24 pm

Dr. Nicolaus Fest: “Niet de terreur, de islam heeft weer toegeslagen!” (+ vertaling!)

Geplaatst op 20 augustus 2017Goedendag! De terreur heeft weer toegeslagen. Deze keer werd Barcelona getroffen. 13 doden, vele zwaargewonden, waaronder meerdere jongeren uit Duitsland. De terreur heeft weer toegeslagen? Fout! De islam heeft weer toegeslagen. Want de terreur komt uit de islam! Dat zegt, heel actueel, in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” de secretaris-generaal van de grootste Indonesische moslimvereniging. Hij zegt: “Er bestaat een heel duidelijk verband tussen fundamentalisme, terreur en de fundamentele opvattingen van de islamitische orthodoxie.” Hij zegt: “Teveel moslims zien de civilisatie, het vreedzaam met elkaar samenleven van mensen met een verschillend geloof als iets dat bestreden moet worden.”

En hij zegt: “Het Westen moet ermee ophouden het nadenken over deze vragen tot islamofoob te verklaren.” Daar zouden eindelijk, eindelijk ook een keer onze politici en journalisten hier notitie van moeten nemen! Maar dat willen ze niet. Ze willen niet erkennen dat de terreur direct afkomstig is uit de islam. In die islam, die op dit moment door 95% van de moslims in de wereld gevolgd wordt en die door Saoedi-Arabië, Qatar, Iran en Turkije met miljarden dollars gestimuleerd wordt. Deze onwil om van deze dingen notitie te nemen, is de eigenlijke reden voor de doden van Barcelona, van Manchester, van Berlijn.

Laten we Duitsland nemen. Hier wonen bijna 1700 personen die de binnenlandse veiligheidsdienst ertoe in staat acht een aanslag te plegen. En u kunt er zeker van zijn dat al deze mensen het islamitisch geloof hebben, en vermoedelijk krijgen ze allemaal een sociale uitkering. 1700 personen. Dat betekent: 1700 levende bommen, 1700 terroristen, die erop zinnen om onze vrouwen, onze kinderen, onze vrienden te vermoorden. Zoals eind juli in Hamburg. Daar steekt een Palestijn in een supermarkt een klant dood en verwondt zes anderen. De dader staat bekend als “islamist”. Hij komt in 2015 uit een veilig derde land, en zou dus volgens de regels van het Dublin-systeem helemaal niet binnen mogen komen. Desondanks wordt er een asielprocedure in gang gezet en de aanvraag wordt in december 2016 afgewezen. Maar natuurlijk wordt hij niet uitgezet, maar verder “geduld”, natuurlijk op kosten van de Duitsers. Van wie hij daarna eentje vermoordt en meerdere verwondt. Dat is verschrikkelijk! Maar het is nog vreselijker dat onze politiek de moordenaars hun gang laat gaan. En zelfs nog onderhoudt.

Het is de plicht van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, de burgers te beschermen. Maar de Maizière doet: niets. Daarom blijven “bedreigers” op vrije voeten, daarom worden ze niet uitgezet. Zo verraadt de Maizière de burgers, zo laat hij ze zonder bescherming!

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/20 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 21, 2017 12:37 am

Geert´s realisme...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19890
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor King George » Ma Aug 21, 2017 9:02 am

Zelfs radicalisering bij kleuters, leraren slaan alarm

Leraren van een basisschool in het Belgische Ronse slaan alarm omdat zelfs kleuters er al onder invloed lijken van een extremistische stroming binnen de islam. Dat staat in een intern document. ,,Ze noemen andere kinderen varkens en ongelovigen. Met de vinger over de keel maken ze moordbewegingen.”


Het interne verslag van de Dr. Ovide Decroly-kleuterscholen in Ronse, dat de krant Het Laatste Nieuws kon inkijken, dateert van afgelopen schooljaar. Onder de titel ‘Indoctrinatie bij kleuters’ beschrijft een juf het problematische gedrag van kinderen uit haar klas.

,,Arabische verzen uit de Koran citeren tijdens de speeltijd”, zo begint de opsomming. ,,Niet naar school komen omdat onze schoolvisie niet past binnen de geloofsovertuiging. Op vrijdag niet naar school komen om godsdienstige redenen. Een kleuter heeft al een vriend in Marokko waar ze later mee zal trouwen. Een meisje weigert om een jongen een hand te geven en om naast een jongen in de rij te staan.”

Varkens

Maar daar blijft het niet bij. In het verslag gaat het ook over moordbedreigingen die een kind uitsprak tegen ‘ongelovigen’ en andere kinderen ‘varkens’ noemen en met de vinger aan de keel bewegingen maken. ,,Bij gesprekken met de ouders stelt men vast dat die hun kind steunen en erom lachen”, klinkt het.

In heel Vlaanderen werken scholen hard aan de strijd tegen radicalisering. Zo opende het zogenoemde ‘Netwerk Islamexperts’ sinds de start van het project in 2016 al 481 dossiers voor scholen die met vragen en problemen zaten. Maar het is de eerste keer dat er bij kinderen op zo’n jonge leeftijd tekenen opduiken van beginnende radicalisering.


AD
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Aug 21, 2017 1:37 pm

King George schreef:Zelfs radicalisering bij kleuters, leraren slaan alarm

Niet te geloven. Het dendert maar door. De mislukte mensensoort moslims weet niet van ophouden. Want we weten allemaal dat iedere Marokkaan die zich moslim noemt honderd procent hierachter staat. Maar daar hoor je die parasiterende honden op onze menselijke beschavingsdelicatesse niet over.

Het wordt tijd dat er apparaatjes in de handel komen waarbij een ieder in de ander zijn geest kan rondkijken. Mogelijk dat het dan snel is afgelopen met de pogingen van onze hypocriet laffe, moslim probleem ontkennende foute corrupte Europese politici, om moslims aan te prijzen als mensen die deugen.

Ik hoorde over deze afschuwelijke niet in onze beschaving thuishorende godsdienstwaanzin die zich regelrecht keert tegen onze culturele waarden en beschaving, in het radio nieuws van deze morgen.

Ik kan maar niet genoeg krijgen van minder minder en nog eens minder Marokkanen in Europa. Want bijna alle Marokkanen zijn immers moslim. Daar zijn ze trots op en steken dat beslist niet onder stoelen of banken. Getuige de eindelozerij voorbijgangers in de grote steden met een kopvod om, maar ook BN-ers zoals - ik ben even zijn naam kwijt - hij heeft hier op FFI de Gouden Kwal Award gewonnen en is een bekende trotse moslim acteur in het theater. Dus . . . wat nou aardige Marokkanen. Ze zijn bijna allemaal moslim, vrijwillig aangesloten bij de mislukte mensensoort moslims, die Hitler vanwege de Holocaust de hemel inmprijst en daarom ook een niet te stoppen heidense verering voor de Arabische profeet, psychopaat, pedofiel en oorlogscrimineel Mohammed aan de dag legt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 25, 2017 12:38 am

De (on)macht van “terreurexperts”

Geplaatst op 24 augustus 2017

Afbeelding

Bij gebrek aan visie maken “terreurexperts” de dienst uit. Zij souffleren Rutte, al of niet via de ambtenaren. Misschien geeft dat Rutte het gevoel ‘verantwoord’ bezig te zijn, de man en vrouw in de straat weten beter. Zij zien een Rutte die als een konijn in de koplampen staart en maar hoopt dat de grote ontmaskering uitblijft. Daarom wordt dodelijk geweld steeds weer gelabeld als min of meer ‘normaal’: verwarde man, suikerpatiënt, onwel, dronken, slechte bui, ... Dat blijft niet werken. De uitvluchten raken eens op.

Het zijn de ‘terreurexperts’ die tot deze misleiding aanzetten. De ene “expert” zegt dat terreur vanzelf weer overtrekt. We moeten er nu eenmaal doorheen. Enne... geweld kan ook gewoon erbij horen. We kunnen er beter maar aan wennen. Trouwens, honderd procent veiligheid is niet te bieden... Ja, dan hoeft de overheid ook niet in de benen te komen.

Een andere expert weet zeker dat terroristen alleen maar uit zijn op het kweken van angst. Wat hun doel is met die angst wordt er nooit bij verteld, maar wel wordt er na elke aanslag opgeroepen om toch vooral gewoon door te gaan met ons leven: een kaakslag voor de inmiddels duizenden slachtoffers en hun nabestaanden.

“Superexpert” Beatrice de Graaf raadt de overheden aan om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk maatschappelijke mobilisering komt. De mensen zouden eens te weten komen in welke werkelijkheid zij leven! Gevolg: de politie draait om de waarheid heen en schroomt zelfs niet om ronduit te liegen en de media schotelen het publiek gemanipuleerde berichten voor. O ja, in dit scenario is de wijkagent de beste terreurbestrijder.

Eén ding hebben alle “terreurexperts” gemeen: de aanslagen, zoals pas nog in Barcelona, hebben niets van doen met de islam. De experts leven in sprookjesland waar de islam de enige ‘religie’ is die volautomatisch met ‘vrede’ moet worden geassocieerd en niet mag worden bekritiseerd. En geconfronteerd met het geweld in naam van Allah weten zij haarfijn te onderscheiden tussen gematigde en islamistische moslims. Tussen islam en islamisme. Maar zo’n onderscheid is een westerse uitvinding. Een gematigde moslim houdt je enkels vast als een extremist je kop eraf hakt (Chantal in ‘Kwaad’ van Joost Niemöller). Met het onderscheid goede en slechte moslims schieten we niets op, ook al bekt het fatsoenlijk en humaan.

Door a priori vast te stellen dat 14 eeuwen moslimgeweld niets met de islam van doen heeft, zien de “terreurexperts” ook de noodzaak niet om het oorlogsboek bij uitstek, de koran, te bestuderen. Hoe is anders te verklaren dat “terreurexpert” Bibi van Ginkel (Dr. voor haar naam!) aanraadt om sommige moslims méér te onderwijzen uit de koran, zodat zij gaan ontdekken dat geweld niet de oplossing is. Kan het gekker? Moslims worden in de oorsprongsbronnen van de islam juist aangespoord om ongelovigen te vuur en te zwaard te bestrijden! Een passage (één uit de vele) als Soera 9:5 (“Zwaardvers”) lijkt mij niet de geschikte lectuur om te deradicaliseren:

‘Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.’

Met zulke teksten is het geen wonder dat moslims het concept ‘terrorisme’ niet eens begrijpen. Vandaar dat zij het hebben over jihad, geen daad van geweld, maar van geloof. De islam heiligt de misdaad. Volgens de ‘ethiek’ van de islam, die ook weer eens uit deze tekst blijkt, is elke ongelovige een legitiem doelwit. De kern van de islam is vernietiging en volslagen gebrek aan empathie.

Dat “terreurexperts” dat niet willen inzien en dus ook niet een passende analyse van het islamgeweld kunnen geven, laat staan een adequaat antwoord formuleren, past helemaal bij de tijd waarin we leven. Westerlingen zijn zwakkelingen geworden met hun cultuur-relativering. Zoals – ook “terrorismedeskundige” – Peter Knoope. Geen wonder dat jongeren niet meer weten wie ze zijn, wat onze beschaving inhoudt, wat waard is om voor te vechten. We zijn nu tolerant. Terminaal tolerant. De moslimterrorist die je moeder of je zus verkracht of die je berooft, lacht om het in zijn ogen malle idee van tolerantie voor intoleranten. Geen rechtvaardige wraak willen is een luxe gedachte die je alleen kunt hebben ver van de realistische wereld in een zelf gesponnen cocon van schijnveiligheid.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/24 ... urexperts/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De blindheid voor het gevaar van de islam

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Aug 25, 2017 8:07 pm

Goed geschreven artikel!

Ik heb het artikel tot aan de vijfde alinea gelezen. Want ik begrijp dat deze tekst niet voor mij bedoeld is, maar voor mee lezende moslims die willen weten dat hun baggerreligie verzonnen is door een criminele vieze gore vuile pedofiele Arabische sadist en oorlogsterrorist, genoemd Mohammed.

Allah vervulde in de Koran de rol van de knecht van Mohammed. Dat weet langzamerhand iedere niet-moslim. En dat is de mens die het weet. Gelet op al de uitvindingen en consumptie goederen van joden, christenen, atheïsten, waar moslims niet buiten kunnen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten