Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41775
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Ma Nov 04, 2019 2:32 am

Protestwake in Berlijn voor Merkel´s bunker: “Ik ben een slachtoffer!” – een van de duizenden

Geplaatst op 3 november 2019

Afbeelding

Berlijn – Veel slachtoffers van migrantengeweld zwijgen. Ze verstoppen zichzelf tussen de eigen vier muren, verzwijgen zelfs de namen van hun kinderen, uit angst dat het Merkel-regime en zijn links-groene beulen evenals de gelijkgeschakelde pers hem vreemdelingenhaat en racisme in de schoenen zouden kunnen schuiven. Niet echter Karsten Hempel, Lorina Seiler en Diana Feldmann. Samen met Nicole en Robert Vogelmann verheffen zij vandaag voor het gedenkteken tegen het vergeten vanaf 13.00 uur daar hun stem, waar de hoofdverantwoordelijke voor de ontelbare slachtoffers van moord, geweld en verkrachting cynisch resideert. Voor de bondskanselarij in Berlijn.

Bij de eerste protestwake voor de bondskanselarij in Berlijn in januari van dit jaar had het koord met de “incidenten” al een lengte van 200 meter, hoewel er pas sinds maart werd verzameld, weet Robert Vogelmann te berichten: “Vandaag, negen maanden later, is het koord van misdaad bijna 500 meter lang.” Aan het koord hangen 3500 “incidenten”. Eigenlijk slechts een fractie van hetgeen de ook in het buitenland – vooral in Oost-Europa en de VS – bekende activist geregistreerd heeft. Alleen al in 2018 vonden er volgens Vogelmann bijna 266.000 delicten door asielzoekers, gedoogde buitenlanders of personen die zich illegaal in Duitsland bevinden, plaats. “Wij willen vandaag alle slachtoffers, onafhankelijk van hun afkomst, huidskleur, religie of politieke overtuiging, herdenken”, zegt Vogelmann plechtig en geeft over aan Nicole, die mevrouw Merkel letterlijk naar iets laat luisteren. Namelijk een treurmars van Richard Wagner.

Wagner´s collectieve treurmars voor actuele en toekomstige slachtoffers
Tot verbazing van de links-groene half-ontwikkelde Antifa-meute legt de mede-initiatiefneemster van de protestwake Nicole uit dat Wagner, die in desbetreffende kringen als antisemiet geldt, goede betrekkingen onderhield met de toenmalige joodse intelligentie. Er traden veel belangrijke joodse kunstenaars bij de Bayreuther Festspielen op, bijvoorbeeld de hof-kapelmeester Hermann Levi uit München als dirigent van de eerste opvoering van de opera “Parsifal” of de Duits-joodse opera-impresario Angelo Neumann.

Dat de groten en machtigen, van Adolf Hitler tot Angela Merkel, deze man vereerden en nog steeds vereren, lijdt geen twijfel. Maar hebben ze zijn boodschap begrepen? Want een groot deel van zijn werk bestaat uit drama´s, die het lijden van de mensen, maar ook het collectieve lot van de Duitsers als in een soort muzikale profetische show tot onderwerp hebben. Bijvoorbeeld Siegfrieds dood en treurmars uit de “Ring des Nibelungen”, ook wel bekend als “Götterdämmerung”. Een waarschuwende oproep aan het volk, dat zienderogen de ondergang tegemoet gaat, nadat het verraderlijk de meest ijverige uit de eigen gelederen heeft vermoord. Een treurmars, die zowel het lot van het individu evenals dat van de gemeenschap oppakt. Een muzikaal pleidooi tegen een blinde politiek, die in de ondergang leidt. Zo in ieder geval heeft Robert Vogelmann het begrepen, die volgens de ouverture van Wagner op passende wijze met de volgende woorden de eigenlijke protestwake inleidt:

Ik ben een slachtoffer, ik ben een vader, een moeder...
“Wij alleen die hier bijeengekomen zijn, hopen dat de wereld ons ziet, net als eens, dat de Amerikanen, Russen, Hongaren, Polen, Tsjechen, Italianen, gewoon iedereen ziet wat zich in Duitsland afspeelt. Dat ze zien dat er Duitsers bestaan die niet als schapen alles accepteren en een monument voor de slachtoffers van deze catastrofale immigratie oprichten. Ik ben een slachtoffer, ik ben een vader. Mijn naam is Robert Vogelmann, mijn dochter werd door een migrant misbruikt.”

Vermoorde Susanna zou vandaag 16 jaar oud geworden zijn
Na de initiator van het gedenkteken tegen het vergeten nam de activiste Nicole de microfoon over en zei in naam van Diana Feldmann: “Ik ben een slachtoffer, ik ben een moeder. Mijn naam is Diana Feldmann. Vandaag op 2 november zou mijn geliefde Susanna 16 jaar zijn geworden. Ze werd verkracht en door de handen van een Syriër gewurgd.”

Daarna herinnerde Karsten Hempel, wiens zoon in Wittenberg werd doodgeslagen, aan het schandalige geval van een voormalig falen van Justitie: “Mijn naam is Karsten Hempel. Mijn zoon Markus werd door een Syriër doodgeslagen.” Als laatste herinnerde Lorina Seiler aan haar dochter, die op een feest vermoedelijk gedrogeerd en daarna blootgesteld werd aan seksueel geweld. “Ik ben een slachtoffer, ik ben een moeder. Mijn naam Lorina Seiler. Mijn dochter werd door een Syriër verkracht. Sindsdien heeft ze twee zelfmoordpogingen gedaan.”

Slotwoord en minuut stilte
“Dat zijn slechts vier ouders, die net zo slachtoffer zijn als hun kinderen”, voegt Robert Vogelmann er ter afsluiting aan toe en leidt, na een minuut stilte, zijn slotwoord in met de bekende, iets veranderde woorden van de grote Duits-joodse patriot Heinrich Heine: “Träume ich von Deutschland in der Nacht, bin ich um den Schlaf gebracht”. En net zoals Heine in zijn ballingschap in Parijs Duitsland niet vergat, willen ook de activisten van de protestwake de slachtoffers van de mislukte asielpolitiek niet vergeten. “Iedereen die deze toestanden bevordert en verlangt, is schuldig – iedereen die willens en wetens zwijgt, is schuldig!”, geeft Robert zijn luisteraars ter afsluiting mee op weg.

Indringende woorden op de juiste plaats, ook wanneer hun boodschap niet verhoord afketsen op de harde betonnen muren van de macht.Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Klaus Kelek

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/03 ... duizenden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41775
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 15, 2019 3:26 am

Ik wil mijn land terug – een spontane woede-uitbarsting

Geplaatst op 14 november 2019

Afbeelding

Hou toch eens op met jullie lafhartig stupide geleuter: de zwaar psychotische moordenaar Philip O. is geen Ghanese Nederlander, maar een Ghanees die wel of niet illegaal in Nederland verblijft, linkse geitenwollensokken lullen en trutten. Sluit die man op, voor de rest van zijn leven, bescherm eens de maatschappij tegen dit soort psychische gevallen. Hoeveel onschuldige mensen moet deze gestoorde man anders straks nog meer vermoorden, journalistieke en juridische oetlullen die geen vuile handen willen maken.

Have I got news for you: you already have. Jullie zijn net zo goed daders door jullie laffe wegkijk gedrag. Jullie zijn net zo schuldig als de moordenaars vanwege jullie laffe geleuter. Stop met de larie van de gek Van Agt met zijn taakstraffen en stop de krankzinnigheid van zijn partijgenoot Lubbers die met zijn onzinnige bezuinigingsdrift vrijwel alle psychiatrische instellingen heeft gesloten. Wanneer keert verstand terug in Nederland?

Ik wil mijn land terug. Het land van mijn ouders, het land van mijn grootouders en het land van hun ouders en grootouders. Het land van de gezellige Anton Pieck prenten, het land van Dik Trom, het land van Pietje Bel, het land van Ciske de rat, het land waar ooit het leven goed was. Voordat, ja, voordat de invasie van al die buitenlandse rotzakken, zoals het stuk verdriet Sylvana kwam, voordat racisten van Black is beautiful en Kick Out Zwarte Piet kwamen, voordat de islamitische terreur kwam, voordat de linkse lafbekken op hun knieën begonnen te kruipen voor hun zwarte en getinte ‘meesters’. Mijn land, dat vernield wordt door commerciële televisie, die niets anders dan afgunst propageert en stimuleert.

Ik wil mijn land terug, omdat ik de hersenschimmen van gestoorde ambtenaren en politici zat ben. Ik wil mijn land van voor 1966 terug. Mijn land, waar toen vrijwel geen vele tientallen moorden per jaar werden gepleegd. Mijn land, dat toen rustig en vriendelijk was. Mijn land waar je de fiets zonder tien kettingen eromheen buiten kon laten staan, mijn land waar mensen gewoon de deur van het slot af hadden, waar je bij je buur kon binnenlopen, het land waar touwtjes uit brievenbussen hingen. Het land voordat de D66-krankzinnigheid toesloeg, het land voordat hersenloze en gewetenloze socialisten via gekonkel in het geniep aan de macht kwamen.

Mijn land, dat is verkankerd door narcistische socialisten, door de geldgeile liberalen, door gestoorde christenen die dromen om nu ooit, net als eens in het oude Rome, eenmalig in het islam circus te mogen optreden, het land van geflipte milieufanaten, het land van zwaar criminele krakers, het land nu ook van duizenden ‘verwarde’ mannen als Philip O. met messen, met Kalasjnikovs, met brandbommen, met vrachtwagens en personenauto’s, met krankzinnigheid in hun ogen en haat in hun hart.

Ik ben de mislukte experimenten uit de koker van de D66-gekken, van de asociale socialisten en andere politieke dictators zat, ik ben de zich nergens aan storende elite zat, die rondtrekt over deze aarde en in weelde zwelgt waar gewone mensen voor mogen betalen. Ik ben de autocraten zat, ik ben de robotten zat, ik ben de bureaucraten zat, ik ben de technocraten zat, ik ben de corrupte witte boorden criminelen zat, al die hufters die mijn land hebben verwoest, al die schooiers die daar voor hun geldelijke belangen mee door blijven gaan, zogenaamd ook voor mij!

Ik wil dat ze opdonderen, al die stinkende rotzakken met hun waanideeën, al dat politieke elitaire tuig dat zich zit vol te vreten, al die kloothommels die vandaag mij in mijn eigen land zitten te vertellen wat ik moet en wat ik niet meer mag, rot op, ga naar Noord-Korea of naar jullie oorspronkelijke landen toe en ga daar de boel verkankeren. Ik heb het gehad met types die mij vertellen dat ik aan de verkeerde kant van de geschiedenis sta, omdat ik hen niet als slachtoffers wil erkennen. Ik ben die dwingelandij zat, ik ben hun dovemansoren zat, ik ben hun geblinddoekte ogen zat.

Ik ben jullie spuugzat, al die dwingelanden en terroristen van KOZW en Bij1, en al dat tuig dat zich socialist noemt en in landhuizen resideert, en die moordlustige meute die mij de islam door mijn strot wil duwen of anders als ‘ongelovig varken of hond’ wenst te vermoorden, ik ben dat zooitje zwarte racisten zat, dat beweert dat het als zwarten geen racisten kunnen zijn. Ik ben jullie allemaal spuugzat, al die zogenaamd politiek correcte huilebalken die enkel op eigen heil uit zijn, sodemieter op als het je hier zo tegenstaat. Wij, de gewone Nederlanders, zijn het zat.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/14 ... tbarsting/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Berichtdoor Ariel » Vr Nov 15, 2019 11:51 am

Wij, de gewone Nederlanders, zijn het zat.


Amen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten