Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Protestwake in Berlijn voor Merkel´s bunker: “Ik ben een slachtoffer!” – een van de duizenden

Geplaatst op 3 november 2019

Afbeelding

Berlijn – Veel slachtoffers van migrantengeweld zwijgen. Ze verstoppen zichzelf tussen de eigen vier muren, verzwijgen zelfs de namen van hun kinderen, uit angst dat het Merkel-regime en zijn links-groene beulen evenals de gelijkgeschakelde pers hem vreemdelingenhaat en racisme in de schoenen zouden kunnen schuiven. Niet echter Karsten Hempel, Lorina Seiler en Diana Feldmann. Samen met Nicole en Robert Vogelmann verheffen zij vandaag voor het gedenkteken tegen het vergeten vanaf 13.00 uur daar hun stem, waar de hoofdverantwoordelijke voor de ontelbare slachtoffers van moord, geweld en verkrachting cynisch resideert. Voor de bondskanselarij in Berlijn.

Bij de eerste protestwake voor de bondskanselarij in Berlijn in januari van dit jaar had het koord met de “incidenten” al een lengte van 200 meter, hoewel er pas sinds maart werd verzameld, weet Robert Vogelmann te berichten: “Vandaag, negen maanden later, is het koord van misdaad bijna 500 meter lang.” Aan het koord hangen 3500 “incidenten”. Eigenlijk slechts een fractie van hetgeen de ook in het buitenland – vooral in Oost-Europa en de VS – bekende activist geregistreerd heeft. Alleen al in 2018 vonden er volgens Vogelmann bijna 266.000 delicten door asielzoekers, gedoogde buitenlanders of personen die zich illegaal in Duitsland bevinden, plaats. “Wij willen vandaag alle slachtoffers, onafhankelijk van hun afkomst, huidskleur, religie of politieke overtuiging, herdenken”, zegt Vogelmann plechtig en geeft over aan Nicole, die mevrouw Merkel letterlijk naar iets laat luisteren. Namelijk een treurmars van Richard Wagner.

Wagner´s collectieve treurmars voor actuele en toekomstige slachtoffers
Tot verbazing van de links-groene half-ontwikkelde Antifa-meute legt de mede-initiatiefneemster van de protestwake Nicole uit dat Wagner, die in desbetreffende kringen als antisemiet geldt, goede betrekkingen onderhield met de toenmalige joodse intelligentie. Er traden veel belangrijke joodse kunstenaars bij de Bayreuther Festspielen op, bijvoorbeeld de hof-kapelmeester Hermann Levi uit München als dirigent van de eerste opvoering van de opera “Parsifal” of de Duits-joodse opera-impresario Angelo Neumann.

Dat de groten en machtigen, van Adolf Hitler tot Angela Merkel, deze man vereerden en nog steeds vereren, lijdt geen twijfel. Maar hebben ze zijn boodschap begrepen? Want een groot deel van zijn werk bestaat uit drama´s, die het lijden van de mensen, maar ook het collectieve lot van de Duitsers als in een soort muzikale profetische show tot onderwerp hebben. Bijvoorbeeld Siegfrieds dood en treurmars uit de “Ring des Nibelungen”, ook wel bekend als “Götterdämmerung”. Een waarschuwende oproep aan het volk, dat zienderogen de ondergang tegemoet gaat, nadat het verraderlijk de meest ijverige uit de eigen gelederen heeft vermoord. Een treurmars, die zowel het lot van het individu evenals dat van de gemeenschap oppakt. Een muzikaal pleidooi tegen een blinde politiek, die in de ondergang leidt. Zo in ieder geval heeft Robert Vogelmann het begrepen, die volgens de ouverture van Wagner op passende wijze met de volgende woorden de eigenlijke protestwake inleidt:

Ik ben een slachtoffer, ik ben een vader, een moeder...
“Wij alleen die hier bijeengekomen zijn, hopen dat de wereld ons ziet, net als eens, dat de Amerikanen, Russen, Hongaren, Polen, Tsjechen, Italianen, gewoon iedereen ziet wat zich in Duitsland afspeelt. Dat ze zien dat er Duitsers bestaan die niet als schapen alles accepteren en een monument voor de slachtoffers van deze catastrofale immigratie oprichten. Ik ben een slachtoffer, ik ben een vader. Mijn naam is Robert Vogelmann, mijn dochter werd door een migrant misbruikt.”

Vermoorde Susanna zou vandaag 16 jaar oud geworden zijn
Na de initiator van het gedenkteken tegen het vergeten nam de activiste Nicole de microfoon over en zei in naam van Diana Feldmann: “Ik ben een slachtoffer, ik ben een moeder. Mijn naam is Diana Feldmann. Vandaag op 2 november zou mijn geliefde Susanna 16 jaar zijn geworden. Ze werd verkracht en door de handen van een Syriër gewurgd.”

Daarna herinnerde Karsten Hempel, wiens zoon in Wittenberg werd doodgeslagen, aan het schandalige geval van een voormalig falen van Justitie: “Mijn naam is Karsten Hempel. Mijn zoon Markus werd door een Syriër doodgeslagen.” Als laatste herinnerde Lorina Seiler aan haar dochter, die op een feest vermoedelijk gedrogeerd en daarna blootgesteld werd aan seksueel geweld. “Ik ben een slachtoffer, ik ben een moeder. Mijn naam Lorina Seiler. Mijn dochter werd door een Syriër verkracht. Sindsdien heeft ze twee zelfmoordpogingen gedaan.”

Slotwoord en minuut stilte
“Dat zijn slechts vier ouders, die net zo slachtoffer zijn als hun kinderen”, voegt Robert Vogelmann er ter afsluiting aan toe en leidt, na een minuut stilte, zijn slotwoord in met de bekende, iets veranderde woorden van de grote Duits-joodse patriot Heinrich Heine: “Träume ich von Deutschland in der Nacht, bin ich um den Schlaf gebracht”. En net zoals Heine in zijn ballingschap in Parijs Duitsland niet vergat, willen ook de activisten van de protestwake de slachtoffers van de mislukte asielpolitiek niet vergeten. “Iedereen die deze toestanden bevordert en verlangt, is schuldig – iedereen die willens en wetens zwijgt, is schuldig!”, geeft Robert zijn luisteraars ter afsluiting mee op weg.

Indringende woorden op de juiste plaats, ook wanneer hun boodschap niet verhoord afketsen op de harde betonnen muren van de macht.Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Klaus Kelek

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/03 ... duizenden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Ik wil mijn land terug – een spontane woede-uitbarsting

Geplaatst op 14 november 2019

Afbeelding

Hou toch eens op met jullie lafhartig stupide geleuter: de zwaar psychotische moordenaar Philip O. is geen Ghanese Nederlander, maar een Ghanees die wel of niet illegaal in Nederland verblijft, linkse geitenwollensokken lullen en trutten. Sluit die man op, voor de rest van zijn leven, bescherm eens de maatschappij tegen dit soort psychische gevallen. Hoeveel onschuldige mensen moet deze gestoorde man anders straks nog meer vermoorden, journalistieke en juridische oetlullen die geen vuile handen willen maken.

Have I got news for you: you already have. Jullie zijn net zo goed daders door jullie laffe wegkijk gedrag. Jullie zijn net zo schuldig als de moordenaars vanwege jullie laffe geleuter. Stop met de larie van de gek Van Agt met zijn taakstraffen en stop de krankzinnigheid van zijn partijgenoot Lubbers die met zijn onzinnige bezuinigingsdrift vrijwel alle psychiatrische instellingen heeft gesloten. Wanneer keert verstand terug in Nederland?

Ik wil mijn land terug. Het land van mijn ouders, het land van mijn grootouders en het land van hun ouders en grootouders. Het land van de gezellige Anton Pieck prenten, het land van Dik Trom, het land van Pietje Bel, het land van Ciske de rat, het land waar ooit het leven goed was. Voordat, ja, voordat de invasie van al die buitenlandse rotzakken, zoals het stuk verdriet Sylvana kwam, voordat racisten van Black is beautiful en Kick Out Zwarte Piet kwamen, voordat de islamitische terreur kwam, voordat de linkse lafbekken op hun knieën begonnen te kruipen voor hun zwarte en getinte ‘meesters’. Mijn land, dat vernield wordt door commerciële televisie, die niets anders dan afgunst propageert en stimuleert.

Ik wil mijn land terug, omdat ik de hersenschimmen van gestoorde ambtenaren en politici zat ben. Ik wil mijn land van voor 1966 terug. Mijn land, waar toen vrijwel geen vele tientallen moorden per jaar werden gepleegd. Mijn land, dat toen rustig en vriendelijk was. Mijn land waar je de fiets zonder tien kettingen eromheen buiten kon laten staan, mijn land waar mensen gewoon de deur van het slot af hadden, waar je bij je buur kon binnenlopen, het land waar touwtjes uit brievenbussen hingen. Het land voordat de D66-krankzinnigheid toesloeg, het land voordat hersenloze en gewetenloze socialisten via gekonkel in het geniep aan de macht kwamen.

Mijn land, dat is verkankerd door narcistische socialisten, door de geldgeile liberalen, door gestoorde christenen die dromen om nu ooit, net als eens in het oude Rome, eenmalig in het islam circus te mogen optreden, het land van geflipte milieufanaten, het land van zwaar criminele krakers, het land nu ook van duizenden ‘verwarde’ mannen als Philip O. met messen, met Kalasjnikovs, met brandbommen, met vrachtwagens en personenauto’s, met krankzinnigheid in hun ogen en haat in hun hart.

Ik ben de mislukte experimenten uit de koker van de D66-gekken, van de asociale socialisten en andere politieke dictators zat, ik ben de zich nergens aan storende elite zat, die rondtrekt over deze aarde en in weelde zwelgt waar gewone mensen voor mogen betalen. Ik ben de autocraten zat, ik ben de robotten zat, ik ben de bureaucraten zat, ik ben de technocraten zat, ik ben de corrupte witte boorden criminelen zat, al die hufters die mijn land hebben verwoest, al die schooiers die daar voor hun geldelijke belangen mee door blijven gaan, zogenaamd ook voor mij!

Ik wil dat ze opdonderen, al die stinkende rotzakken met hun waanideeën, al dat politieke elitaire tuig dat zich zit vol te vreten, al die kloothommels die vandaag mij in mijn eigen land zitten te vertellen wat ik moet en wat ik niet meer mag, rot op, ga naar Noord-Korea of naar jullie oorspronkelijke landen toe en ga daar de boel verkankeren. Ik heb het gehad met types die mij vertellen dat ik aan de verkeerde kant van de geschiedenis sta, omdat ik hen niet als slachtoffers wil erkennen. Ik ben die dwingelandij zat, ik ben hun dovemansoren zat, ik ben hun geblinddoekte ogen zat.

Ik ben jullie spuugzat, al die dwingelanden en terroristen van KOZW en Bij1, en al dat tuig dat zich socialist noemt en in landhuizen resideert, en die moordlustige meute die mij de islam door mijn strot wil duwen of anders als ‘ongelovig varken of hond’ wenst te vermoorden, ik ben dat zooitje zwarte racisten zat, dat beweert dat het als zwarten geen racisten kunnen zijn. Ik ben jullie allemaal spuugzat, al die zogenaamd politiek correcte huilebalken die enkel op eigen heil uit zijn, sodemieter op als het je hier zo tegenstaat. Wij, de gewone Nederlanders, zijn het zat.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/14 ... tbarsting/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77509
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Ariel »

Wij, de gewone Nederlanders, zijn het zat.
Amen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Dappere David tegen monster Goliath

Geplaatst op 20 november 2019

Afbeelding

Je ziet drie groepen mensen in onze samenleving: verdedigers – verraders – vreemdelingen. Verraders en vreemdelingen klitten samen, ze kruipen samen in bed. Verdedigers vallen uit de boot (het bed). Onze samenleving polariseerde vroeger rond kapitaal, nu polariseren we rond vreemdelingen. Rechts waren destijds de rijken. Rechts zijn nu de verdedigers van eigen land, eigen volk, eigen cultuur.

Bij de verkiezingen kan het volk individueel en geheim haar overtuiging uitbrengen. Slechts een kleine groep scoort rechts. De anderen scoren centrum en links. Centrum is links gezind en keert zich tegen rechts. Rechts is een tenger ventje dat helemaal alleen moet opboksen tegen het dik vet centrumlinks monster. Dat arrogante vette monster wordt elke dag dikker, via onophoudelijke subtiele linkse hersenspoelingen (media en onderwijs) van de bende verraders en via onophoudelijke instroom en aanwassen van de migranten. Dappere David moét het opnemen tegen monster Goliath, anders wordt hij zelf afgemaakt. Hij moet al zijn verstand en al zijn beperkte krachten samen bundelen om zijn ultieme kans te wagen. Als dappere David ten gepaste tijde en op de juiste manier het monster fataal raakt, dan zal David zegevieren!

Door: Jan A.

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/20 ... r-goliath/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Stop de globalistische waanzin!

Geplaatst op 29 november 2019

Afbeelding

Er zijn stiekem allerlei resoluties en verdragen getekend door anti-nationalistisch ingestelde politici die meewerken aan de mondiale VN-plannen en die bepaalde groepen mensen beschermen, maar de nationale bevolkingen van Europa, de mensen die hun lands-identiteit en cultuur willen bewaren, hun tradities en de vrijheid van meningsuiting koesteren, die mensen worden gelijk gedemoniseerd en gelabeld als extreem of radicaal. Het is waanzin wat er gebeurt.

De hardwerkende boeren, die de basis vormen van elke samenleving, gaan terecht in verzet. Niet alleen in ons land, maar ook in Frankrijk, Duitsland en Ierland. Eigenlijk zijn er door het politieke wanbeleid problemen in elke sector van ons land, iets dat we terugzien in alle EU-lidstaten die meedoen met de EU-asielwaanzin. Als alle organisatoren van de stakingen van het afgelopen jaar, leraren, zorg, politie, Schiphol, anti-5G, gepensioneerden, bouwers, vissers, boeren, vrachtwagenchauffeurs, zich zouden verenigen, het probleem ligt duidelijk in Den Haag, en we zouden met zijn allen naar Den Haag gaan om ze tot verantwoording te roepen, dan zou Den Haag te klein zijn… Wij zijn het volk en de politiek is in dienst van ons, niet andersom.
https://ejbron.wordpress.com

Door: “Elise Nijmegen”

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/29 ... e-waanzin/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Geef ons een “monster” om onze vijanden te verslaan

Geplaatst op 3 december 2019

Afbeelding

Onze rechtse politici kokhalzen van de moslims en de linkse politici beschermen hen en loodsen de migranten massaal de EU binnen. Zij redeneren zogenaamd correct en hebben zogenaamd goede intenties, maar zijn véél te soft om ons te kunnen helpen. Met softies, die het politieke spel mee spelen, maar onvoldoende resultaten behalen, kunnen we niets aanvangen. De tijd van blabla is voorbij.

Wij hebben een “monster” nodig die de vijand plat walst. Wij willen een sterk leider met een warm hart voor het eigen volk, met een schitterend brein, maar die een onoverwinnelijk krachtig monster is voor onze vijanden. Een man die korte metten maakt, orde op zaken stelt, recht door zee is en met extreem sterke krachten regeert.

Laat dat sterkste “monster” maar komen, via democratische weg of niet, maakt niet uit. Hij moet snel komen, want het water staat ons tot aan de lippen. We willen niet verzuipen.

Door: Jan A.

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/03 ... -verslaan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Waarom hebben bijna 4 van de 10 miljardairs nooit hun school afgemaakt?

Posted on 23/12/2019

Afbeelding
Openlijk twijfelen aan wat de overheid, koning, premier, professor, docent, toppresentator, paus of dominee onderwijst wordt doorgaans niet op prijs gesteld. Afbeelding: (3).

Creativiteit en zelfstudie belangrijkste ingrediënten voor alle innovatie, ontwikkeling en vooruitgang – Weg van de minste weerstand (niet twijfelen, geen vragen stellen) leidt altijd tot slavernij

Is een diploma altijd een garantie op succes? Hoe meer diploma’s, hoe hoger je toekomstige inkomen? Niet bepaald: bijna 4 van de 10 miljardairs hebben namelijk niet eens hun school of opleiding afgemaakt. Daar zitten de allergrootste namen bij: Bill Gates, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Rush Limbaugh, Ralph Lauren, Steve Madden en Coco Chanel. De Amerikaanse econoom en voormalig ‘hedgefund manager van het jaar’ Martin Armstrong, regelmatig topadviseur van het Witte Huis (wiens nieuwste boek deze week in slechts 3 uur tijd compleet uitverkocht raakte), schrijft dat het reguliere onderwijs op alle niveaus één ding niet kan aanleren: creativiteit. En laat dat nou net het belangrijkste ingrediënt zijn voor ontwikkeling, innovatie en succes.

‘A studenten werken voor C studenten, en B studenten werken voor de overheid,’ luidt een oud gezegde. ‘Formeel onderwijs is niets anders dan het overdragen van fouten van de ene op de andere generatie,’ vindt Armstrong. Hij geeft Albert Einstein als voorbeeld, die weliswaar leraar natuurkunde was, maar na het behalen van zijn diploma nergens aan de bak kwam. Daarom richtte hij zich maar op zelfstudie, wat hem uiteindelijk tal van universitaire eredoctoraten in de wetenschap opleverde, ook op andere gebieden dan natuurkunde, zoals filosofie en medicijnen.

‘Diploma’s worden steeds minder belangrijk’
Economie is volgens Armstrong geen technische, maar een sociale wetenschap. ‘Want met bewijs heeft het niets te maken. Ik heb ontdekt dat minder dan 20% van de CFO’s van grote bedrijven economie heeft gestudeerd... In deze tijd worden deze diploma’s steeds minder waard, omdat het certificaten zijn van instituten en docenten die geen ervaring in de echte wereld hebben.’ Daarom hebben bijvoorbeeld Google, Apple en Ernst & Young de eis dat werknemers afgestudeerd moeten zijn laten vallen.

Sterker nog, volgens de econoom zijn er nog maar heel weinig afgestudeerden die werken in het veld waar ze een diploma voor hebben gehaald. Die diploma’s ‘zijn voor veel bedrijven daarom waardeloos geworden... omdat ze niets zeggen over je capaciteiten. Op school haatte ik economie, omdat het nergens op sloeg en het enkel ging over het manipuleren van de samenleving door middel van met elkaar wedijverende theorieën.’

‘Ze hadden mensen uit de echte wereld nodig, geen academici’
Door het opdoen van ervaring als financiële handelaar, plus zelfstudie, werd Armstrong een ‘foreign exchange’ (FX) expert die tijdens diverse financiële crises naar het Witte Huis werd geroepen. ‘Ze hadden mensen uit de echte wereld nodig, geen academici.’ Zelfs Nobelprijswinnaar-econoom Milton Friedman kwam naar hem luisteren. Friedman zou tegen hem hebben toegegeven dat hij altijd had gedroomd van wat Armstrong op dat moment deed.

Vooral vanaf de jaren ’80 werden de dollar en andere valuta steeds vaker gemanipuleerd, waar Armstrong een verklaard tegenstander van was. Nadat in 1985 besloten was om de koers van de dollar omlaag te manipuleren voorspelde hij correct de crash van 1987. Een jaar of 12 later gebeurde ongeveer hetzelfde.

‘Mijn persoonlijke carrière is gebouwd op ervaring. Er zijn net zo min diploma’s voor hedge management als voor het leiding geven aan een land of het worden van een politicus. Waarom hebben een hoog percentage succesvolle zakenmensen dan geen diploma’s? Omdat er geen studie bestaat die hen leert creatief te zijn.’

‘Schoolverlaters niet dom; innovatie komt voort uit niet accepteren status quo’
‘Alle grote uitvindingen worden NOOIT aangeleerd. Ze worden enkel gedaan door mensen die nieuwsgierig zijn en de status quo in twijfel trekken. Daarom werken A studenten inderdaad voor C studenten of schoolverlaters, omdat A studenten de status quo accepteren, en docenten dat geweldig vinden. Docenten worden doorgaans vijandig als ze worden betwijfeld en betwist. Degenen die niet blind accepteren wat ze zeggen krijgen dan lagere cijfers.’

‘Daarom is iemand niet altijd dom als hij een maar zesje haalt of zijn school niet afmaakt. Het kan dat hij (of zij) de status quo niet accepteert, en daar komt ALLE innovatie uit voort – niet van de A student die zich overgeeft aan de status quo (, niet van de B student die doorgaans eindigt bij een overheidsinstelling), maar van de C studenten of schoolverlaters. Zoals Einstein al zei: het is nieuwsgierigheid dat essentieel is voor innovatie. Daarom zijn diploma’s (/graden) veel minder belangrijk geworden dan ooit tevoren.’ (1)

Durf wat je wordt geleerd in twijfel te trekken
Armstrong haalt Einstein aan, die inderdaad zei dat het allerbelangrijkste is om nooit te stoppen met vragen stellen, omdat er niet voor niets zoiets als ‘nieuwsgierigheid’ bestaat. Dat geldt niet alleen voor de economie, wetenschap en politiek, maar feitelijk voor alle lagen van dit bestaan, ook levensovertuiging en religie.

Kenmerk van innovatie, ontwikkeling en vooruitgang is een creatief en flexibel brein dat alles in twijfel durft trekken wat je wordt (aan)geleerd, en dus de algemeen heersende status quo niet automatisch voor ‘waar’ aanneemt. Als je altijd klakkeloos aanneemt wat de media berichten, als je blindelings blijft geloven in wat jouw religie onderwijst, zal je mogelijk, vermoedelijk en zelfs hoogstwaarschijnlijk zelden of nooit een glimp opvangen van de echte waarheid.

Mensen die altijd hetzelfde geloven en denken eenvoudigst te manipuleren
Een oude volkswijsheid zegt dat als je in je leven zelden of nooit van mening bent veranderd, je nooit echt iets geleerd hebt. Met ‘geleerd’ bedoelen we wijsheid, niet alleen kennis. De kennis van mensen kan in 10 jaar fors toenemen, maar als ze in die 10 jaar hetzelfde blijven denken, vinden, werken, onderwijzen, geloven of leren, dan ontbeert het hen aan iedere vorm van creativiteit, of aan de moed om die creativiteit aan te boren en te gebruiken.

Dit zijn doorgaans star denkende, amper voor andere opvattingen openstaande mensen, die door de gevestigde orde het eenvoudigst te controleren en manipuleren zijn. Dat is dan ook de reden waarom socialistische, communistische en fascistische regimes creatieve en onafhankelijke denkers altijd en overal met harde hand onderdrukken.

Moed vereist om tegen de stroom in te gaan
Daarom is er ook moed voor nodig, want uit de hele geschiedenis blijkt dat grote wetenschappers en hervormers vaak jarenlang eenlingen en paria’s zijn, omdat de overgrote meerderheid wèl bestaat uit conformerende ja-knikkers, mensen die de boven hen gestelde maatschappelijke, politieke en/of religieuze ‘autoriteiten’ meestal kritiekloos accepteren, zeker als het om een president, koning, overheid, kerk, paus of (een) God gaat.

Het is immers veel eenvoudiger en veiliger om de enkeling die weigert jouw gelijk of de visie van jouw groep meteen aan te nemen, als ‘afvallige’, ‘complotdenker’ of gewoon ‘dwarsligger’ uit te stoten of zelfs op te sluiten, dan zelf eens te gaan nadenken waarom die persoon tegen de stroom in durft te gaan, en of die persoon misschien wel eens gelijk kan hebben, al is het maar voor een deel.

Op de drempel van 2020 = op de drempel van ongekende slavernij
‘De weg van de minste weerstand’ en een ‘ignorance is bliss’ houding is weliswaar de veiligste optie, maar eindigt historisch gezien altijd in een vorm van slavernij. Velen kunnen het nog steeds niet geloven, maar we staan op de drempel van 2020 tevens op de drempel van een tijd waarin we op ongekende schaal opnieuw in slavernij terecht dreigen te komen.

Herstel: al steeds dieper in worden geduwd, waardoor het ‘point of no return’, waarna er geen ontsnapping meer is, almaar dichterbij komt. Het is nog niet te laat voor een ècht ontwaken, maar de tijd begint nu echt te dringen.

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Afbeelding (zonder tekst): Pixabay (rechtenvrij)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/w ... afgemaakt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

“Veel dingen te links-radicaal” – Kapitein Reisch breekt met “Mission Lifeline”

Geplaatst op 11 januari 2020

Afbeelding

Tussen kapitein Claus-Peter Reisch (foto) en de vereniging “Mission Lifeline” is het tot een breuk gekomen. In een interview met “Zeit Online” zei Reisch dat er meningsverschillen met de vereniging zouden bestaan en hij problemen met de “politieke agitatie” zou hebben, veel dingen zijn hem te links-radicaal.

Dat geeft een diepe inkijk in de instelling van de vereniging. En Reisch laat eerste signalen zien van een andere manier van denken en komt tot het besef dat hij zich niet meer voor het karretje ter bestrijding van politieke respectievelijk kritische tegenstanders wil laten spannen en deze methodes afkeurt?

Reisch keurt de politiek van de vereniging af, terwijl hij al lang een politiek figuur is geworden, die niet alleen maar als smokkelkapitein in de “redding op zee in de Middellandse Zee” ageert en het verdere transport/het binnensluizen naar Europa garandeert. In juli 2019 pleitte Reisch ervoor om de AfD gewoon te verbieden en in juli 2018 eiste Reisch het aftreden van Seehofer. Dus Reisch is niet conservatief, maar veelmeer politiek links georiënteerd in te delen en vertegenwoordigt bovendien de linkse these: ongehinderde binnenkomst in Europa voor iedereen die in de Middellandse Zee wordt opgepikt.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/11 ... -lifeline/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Geert Mak als hersenspoel-goeroe van kleine kinderen

Geplaatst op 21 januari 2020

Afbeelding

Op NPO2 Geert Mak (foto) die aan de kinderen op school (schooltelevisie?) uitlegt hoe vreselijk de Denen en Oost-Europeanen zijn, omdat zij niet (meer) willen meewerken met de door de VN en de EU opgelegde ÈN gedwongen (!) opvang van de in scene gezette oorlogs‘vluchtelingen’/immigranten.

Wat *Mak (DOM *schaap), uiteraard tegen een riante vergoeding (!), echter ‘niet begrijpt’ is dat de leiders (!) van deze landen, anders dan ‘onze’ eigen volksverraders Rutte, sukkeltje Jetten of Yasser Feras Klaver (zó heet ‘Jesse’ namelijk ècht!), WÈL naar hun burgers luisteren en aan de hand daarvan paal en perk durven te stellen. Zij zien namelijk WÈL de realiteit van de EU-‘werking’/beperking, de immigratie en het opkomende ´islamisme´ en zijn NIET van plan zich net als de rest van Europa als lemmingen de gapende afgrond in te storten. Mak is, net als al die andere linkse ‘influencers’ op tv, sowieso te blind, te dom of eenvoudig te geldgeil om dat ooit in te WILLEN zien. Blijft dat het uitermate onsmakelijk is om kleine kinderen op een dergelijke manier te beïnvloeden! Bent u ècht trots op wat u doet, Mak?

CO2
De hogere CO2 uitstoot komt voornamelijk door overbevolking van de wereld. Waar het Westen het houdt bij een of twee kinderen fokken ze in Afrika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten (China en Japan uitgezonderd) echter kinderen alsof het nesten (voornamelijk moslim) puppy’s zijn waar ze geld aan kunnen verdienen. Enerzijds is het derhalve volstrekt belachelijk dat waar ‘te veel’ CO2 uitstoot ‘zou zijn’ u juist MEER mensen uit dergelijke gebieden zou toelaten die met hun ‘verantwoordelijkheidsgevoel’ en ‘intelligentiequotiënt’ gewoon door blijven fokken en de wereld bevolking, en derhalve de CO2 uitstoot (!), nòg verder opdrijven. Anderzijds kan ik me niet meer aan de indruk onttrekken dat het een heel bewuste keuze is van een klein, rijk, elitair groepje om in Europa bewust toe te werken naar een burgeroorlog. Uiteraard met vele miljoenen slachtoffers om daarna met veel minder, maar WÈL naar HUN idee her-geprogrammeerde mensen de wereld te bevolken. Waarom zou men anders bijna uitsluitend voor de elkaar al duizenden jaren afslachtende moslims kiezen om die naar Europa te laten trekken? Laten de Joegoslavische oorlogen vanaf 1991 hier een voorbeeld in vormen van hoe het met Europa gaat verlopen als dit zo doorgaat.

Mijns inziens zit daar een heel bewust doel achter. In stelling gebracht door de VN met haar vermeende ‘humanitaire’ acties en oorlogen in het Midden-Oosten, die juist door hen worden ‘geadviseerd’ en in gang gezet om daarmee de vluchtelingenstroom op gang te brengen om ze zich hier te laten installeren. En ik gebruik hier bewust het woord installeren, omdat ‘integreren’ voor de meeste moslims NIET aan de orde is. Zij scheiden zich bewust (!) af van de door hen vervloekte vijand – de westerse cultuur – om deze, als ze straks met voldoende in aantal zijn, volledig over te nemen. Hun kinderen spreken zich er al openlijk over uit. (Ik herinner me onder andere een filmpje waarin islamitisch straattuig van nog maar een jaar of 10, 12 een oude Nederlandse vrouw de huid vol scheldt en haar toeschreeuwen dat ze “haar bek moet houden en zij het hier straks toch overnemen”!)

Zelf hebben wij als Europese bevolking geen enkel belang bij deze ‘immigratiestromen’. Sterker nog: ze ontwrichten de samenleving alleen maar. Duizenden goed opgeleide mensen met vaste banen ontslaan om ze te vervangen door slecht- of helemaal NIET opgeleide ‘vluchtelingen’? Wat is daar het doel van? Dat raakt kant noch wal! Met name Denemarken en de Oost-Europese landen zien dat gebeuren en nemen rationele beslissingen, maar worden door Brussel en de rest van Europa weggezet als de nieuwe nazi’s. Zij BEVORDEREN de ontwrichting van de Europese samenleving zelfs (!) met als ‘doel’ de utopische/marxistische globalisering. Ze zien inmiddels best wel dat het multiculti-waanidee niet werkt, maar dat toegeven zit niet in hun DNA. Sterker nog: geniepig en achterbaks als ze zijn, geven zij liever blind voorrang aan minderheidsgroeperingen om enerzijds de aandacht af te leiden en anderzijds de onderlinge haat, en daarmee het door hen geïnitieerde en daarmee door hen gelegaliseerde (!) geweld tegen anders (rationeel!) denkenden aan te wakkeren.

Verraderlijke ratten
VIES, maar vooral uitermate hypocriet (!), blaagje Robje Jetten stond afgelopen week met zijn gekunstelde gezicht te verkondigen dat er op gebied van immigratie juist heel veel ‘goed gaat’ en DAT moest BOVEN alles even benadrukt worden. Maar wat goed gaat (er zijn ÈCHT ook normale moslims en immigranten) hoeft NIET benadrukt te worden, dat zien we zelf ook wel, jochie! IK wil van hem juist horen wat hij gaat doen aan al die in de kiem gesmoorde, ontkende en weg gelogen intimidaties, steekpartijen, moordaanslagen en verkrachtingen in en rond de AZC’s! En IK wil van hem horen wat er gebeurt met dergelijk tuig dat zich hier intimiderend, gewelddadig en crimineel misdraagt en daarmee een totaal onnodige extra zware wissel trekt op de politie en een uitermate extra (!) hoge kostenpost voor de samenleving is. DÀT willen we horen, jochie! Ik vind derhalve het Deense idee om dergelijk tuig op een eiland te zetten nog niet zo gek! Toegegeven; NIET humaan (!), maar wie hier ‘te gast is’ en zich als een beest gedraagt, mag mijns inziens ook als een beest behandeld worden. Met een hengeltje op een afgeschreven booreiland zetten dat tuig en weg ermee. Uitzetten ‘kan’ tenslotte niet... ÈN ik wil van hem ZIEN en horen, EISEN zelfs dat deze hypocriet als vermeend ‘verantwoordelijke’ ‘klimaat-‘activist’ minder jetset/plezier vluchten gaat maken!

Ik vraag me sowieso steeds vaker af waarom mensen überhaupt nog naar dit opgeleukte minkukeltje luisteren. Hij is zó NEP! Het slijmspoor dat hij, overal waar hij uiterst parmantig gekleed komt ‘opdraven’, achterlaat, stinkt zó naar geld en uitwerpselen dat het maar goed is dat er nog geen geurtelevisie is uitgevonden. Het is met alle deo- en aftershavegeurtjes ter wereld nog niet te verbloemen. Bíjna nòg walgelijker dan Yasser Klaver, waarvan zijn vermeend ‘sympathieke’ masker (!) steeds verder afzakt en zijn ware aard en bloedlijn aangaande de ouderen, de boeren en de islam, en daarmee de uitroeiing van de varkens in Nederland, laat zien. In perfecte nasmaak van het eveneens ‘keurige heertje van fatsoen’ Rosenmöller, WAT een smerige hufters!

Linkse demonisering en nu openlijke haatzaaierij
Huidskleur (ik zie het niet eens, ik zie slechts een ander mens), afkomst of ‘religie’, het maakt me persoonlijk allemaal niets uit. Zolang iedereen elkaar maar in zijn of haar waarde laat, normaal meedoet, en elkaar, al dan niet vanuit hun eigen godsdienstwaanzin, niets oplegt, opdringt of af probeert te pakken, maar elkaar met respect behandelt. Maar helaas geldt dit tegengesteld HEEL vaak NIET zo en probeert men u (en mij) middels intimidatie, bedreiging en geweld ‘op andere gedachten te brengen’, de mond te snoeren of iets op te leggen c.q. door uw strot te duwen!

Ik zou er persoonlijk dan ook geen enkel probleem mee hebben als bijvoorbeeld Öztürk, Kuzu, maar ook oud hoofdcommissaris van politie Joop van Riessen, – die op tv openlijk zei dat Wilders weggewerkt zou moeten worden, omdat Wilders (en zijn aanhang) NIET MEER passen in de ‘nieuwe samenleving’ die ze (de VN en de EU) aan het ‘vormen zijn’, vanaf vandaag hetzelfde ‘vrijheids- en veiligheidsgevoel’ mogen gaan ervaren als Geert Wilders dat al tientallen jaren moet ondervinden vanwege zijn volledig terechte kritiek op ‘het heilige boek’ en daarmee op de islam. Idem geldt mijns inziens voor Eva Jinek, Herman Koch, Dolf Janssen en zelf-benoemd intellectueel/mede-uitgemergelde-fossiel Freek de Jonge, die Thierry Baudet op een ronduit walgelijke manier demoniseren en daarmee bewust tot doel maken van klaarblijkelijk WÈL geaccepteerde (?), zéér agressieve en gewelddadige extreemlinkse groeperingen als Extinction Rebellion en Antifa. Want extreemrechts is ‘not done’ (volledig mee eens!), maar extreemlinks met dezelfde Auflösung-und-Saubermachung-SS-structuur en werkwijze wel...?! Het zou mij persoonlijk niets verbazen als oud hoofdcommissaris van politie Riessen onder de groep ‘politiemensen’ valt die onschuldige mensen op basis van intimidatie en vervalsing in geschrifte schuldig verklaart en laat opsluiten.

Met alle door Links ‘oogluikend’ toegelaten misstanden als geweld tegen andersdenkenden, de demonisering van bepaalde politici, het aanzetten tot haat en geweld tegen die politici (Pim Fortuyn als voorbeeld), de in aantal groeiende, door links-extremisten aangestoken autobranden en de stigmatiserende werkwijze van de NOS, bepaalde ‘praat’programma’s en ‘politieke’ bewegingen als DENK, D66 en Groen-Links en de eenzijdige of helemaal GÉÉN actie/inzet van de politie hierop, vragen zij erom dat de burger het recht dan maar in EIGEN hand gaat nemen. Ik hoor het steeds meer om me heen, als al het geweld en de smerigheden van de ene zijde oogluikend geoorloofd worden, moet men niet vreemd opkijken als de tegenreactie volkomen identiek zal zijn. En ik vind dat volkomen terecht! Genoeg is genoeg! De tijd van wegkijken en niets doen is definitief voorbij.

Over Links gesproken, maar nu positief: ik hoor Lilian Marijnissen uitsluitend zeer rationele en bedachtzame dingen zeggen. ZIJ ziet en omschrijft feilloos wat bijna twee decennia CDA/Balkenende / VVD/Rutte in samenwerking met de PvdA en de christelijke partijen aan sociale en maatschappelijke afbraak en schade hebben veroorzaakt en durft dit ook te benoemen. Daarnaast denkt ze hierin ook nog eens progressief en oplossingsgericht mee. Mocht het ooit zover komen dat FvD en PVV de grootste worden en het smerige achterbakse gekonkel van de andere partijen weten te doorbreken om te kunnen gaan regeren, dan bij voorkeur zeergaarnegraag samen met Lilian Marijnissen.

Ik kan u overigens aanraden om ook eens op YouTube te kijken naar Blue Tiger Studios, WYNIA’s week of op Cafeweltschmertz, waar u uitermate interessante discussies en visies van o.a. realistische wetenschappers en journalisten kunt terugkijken.

Alshetublieftdankuwelzeerbeleefd

Door: Drs. E.N. Schilder

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/21 ... -kinderen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Genoeg is genoeg!

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Volksvijandigheid...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

T-shirt!

Afbeelding

Bestel HIER! (€ 17,95)

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “ElsPVV”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

[...]

In deze tijden waarin globalisten en dictatoriale instituten in paniek raken door de wakkere realistische mensen die op hun beurt weer anderen wakker maken, is het belangrijk dat we verbinden en elkaar steunen in de strijd voor ons Nederland, onze cultuur, identiteit en vrijheid en ons niet af laten leiden door dit virus.

Want het nu belangrijker dan ooit dat we uit de EU stappen. Sinds we in de EU zitten en er in plaats van een nationalistisch politiek beleid een mondiaal beleid wordt gevoerd door politici die in dienst schijnen te zijn van de Bilderberg-club en de VN, gaat het bergafwaarts met Nederland.

Meer islam, meer niet-westerlingen, hogere lidmaatschapskosten, meer uitkeringen, nabetalingen, noodfondsen, opvang, huizen, ziekte-wettelijke-medische en juridische kosten voor asielzoekers, fietslessen, zwemlessen en ga zo maar door. Om nog maar niet te beginnen over alle dwaze maatregelen die de EU ons burgers, de boeren en vissers opleggen. Nu met de komende “Green Deal” van de EU zullen onze energiekosten verdriedubbelen, onze boodschappen door de EU-importbelasting duurder worden, de zorgkosten blijven stijgen, de woningnood zal nog erger worden enz.

Stel u toch eens voor wat we met al die miljarden zouden kunnen doen die nu weggegeven worden aan bodemloze uitzichtloze doelen, onhaalbare klimaatdoelstellingen, stikstof/CO2 waanzin en dictatoriale instanties...

De leraren zouden salarisverhoging kunnen krijgen, de zorg zou er per behandeling 5 minuten bij kunnen krijgen, defensie zou goede uitrusting hebben en geen achterstallig onderhoud, de huren zouden omlaag kunnen, de pensioenen zouden opnieuw geïndexeerd kunnen worden, de vissers kunnen weer puls vissen, eigen zorgbijdrage zou drastisch omlaag kunnen, de nationale politie zou de apparatuur kunnen krijgen die ze nodig heeft en de ouderen zouden weer een koekje kunnen krijgen bij de koffie...

Houd Agenda 21/2030 van de VN voor ogen, daar staat namelijk in dat alle landen die getekend hebben, waaronder ook Nederland, als doel hebben de welvaart te herverdelen, de zelfredzaamheid te vernietigen, privé land- en autobezit niet toe te staan en alles wil controleren, vandaar de centralisering en de mondialisering. Het water, de energie, de dieren, de flora, het voedsel en ook u.

Door: “Elise Nijmegen”

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/14/corona-virus-3/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

De realist ziet de waarheid en is tegen het VN-wereldsysteem!

Geplaatst op 24 maart 2020

Afbeelding

[...]

We zitten – met zijn allen – in een slecht EU-huwelijk, verbonden met een dictatoriaal instituut door een onbetrouwbare regering die ons, tegen onze wil, in een bizarre situatie heeft geloosd. We mogen niets zeggen, we hebben niets in te brengen, we worden uitgemaakt voor van alles en nog wat, van extreem, racist tot nazi en we zijn “die mensen met die andere mening”...

Diegenen die tegen “het systeem” zijn... Het systeem, dat bepaald wordt door de VN en in Europa door de EU wordt geïmplementeerd. En de realisten denken: best zielig dat die “linkse”, “duurzame”, “vegan”, “groene”, “verbindende”, “naïeve”, “slecht geïnformeerde” mensen het VN-systeem, het uiteindelijke doel: Agenda 21/2030, niet snappen. De realisten denken: die mensen hebben toch ook kinderen die ze vrijheid gunnen? Die zien toch ook dat we naar een dictatuur, herstel we zitten er al bijna in, geleid worden? Die zien ook dat dit bepaalde vredelievende geloof iets anders uitdraagt, iets wat dagelijks slachtoffers maakt en mensenlevens kost? Die zien toch ook dat die klimaatberekeningen niet kloppen? Dat de vrijheid van meningsuiting alleen maar mag als je “het ermee eens bent”? Die zien toch ook dat die stikstofwaanzin alleen in Nederland is verzonnen? Dat een klimaatneutraal Europa niet realistisch is? Dat Rutte-III Nederland heeft afgebroken?

Waarom laten we het gebeuren? Waarom geloven we nog steeds dat de nationale, EU- en VN-politici het beste met ons voorhebben? En het corona-virus? Tja, de cijfers, zo blijkt, zijn te hoog ingeschat, zowel in China als in Italië, maar afstand houden in het griepseizoen is altijd een goed idee.

Door: “Elise”

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/24 ... ldsysteem/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

De maatschappij met alle neuzen dezelfde kant op
30 mei 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Aartsbisschop ondersteunt Trump: de Deep State mag niet zegevieren...

Geplaatst op 9 juni 2020

Afbeelding

Strijd voor het goede voortzetten

In een opmerkelijke brief appelleerde aartsbisschop Carlo Maria Viganò (foto), een verklaard tegenstander van paus Franciscus, aan de Amerikaanse president Donald Trump om zijn strijd voor het goede voort te zetten. Hij waarschuwde voor de Deep State en de Deep Church, beklaagde de overdreven beperking van de burgerrechten in de corona-crisis en beschouwt de actuele, globaal georganiseerde onlusten als poging om een herverkiezing van Trump te verhinderen en hem zodoende te vervangen door een vazal van de Deep State.

Amerikanen moeten wakker worden

Het Amerikaanse volk zou begrepen hebben dat de mainstream media niet de waarheid, maar leugens zou verbreiden, die nuttig zijn voor henzelf en hun meesters. De meerderheid van de “goeden” zou wakker moeten worden uit haar traagheid en het moeten afwijzen door een minderheid van oneerlijke mensen misleid te worden. De VS hebben voor de eerste keer een president die het recht op leven verdedigt, die zich niet zou schamen om de christenvervolging in de hele wereld aan de kaak te stellen. Trump´s proclamatie van “de maand ter voorkoming van kindermisbruik” zou laten zien aan welke kant de president zou staan.

Deep State en Deep Church
Achter de rellen [na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd in het kader van een brute politieactie] staan krachten, die van de ontbinding van de sociale orde profiteren om een “wereld zonder vrijheid” te creëren. Volgens het principe “Solve et Coagula”, “ontbinden en nieuw samenvoegen”. Er zou ook een “Deep Church” bestaan, die verraad pleegt aan haar plichten, die zich aan de Deep State, het globalisme, de Nieuwe Wereld Orde zou onderwerpen – in naam van een “universele broederschap”, die niets christelijks in zich zou dragen, maar het principe volgt: beheers de wereld door God uit de rechtbanken, uit de scholen en uit de families – en misschien zelfs uit de kerk – te verdrijven.

Huichelachtige zedenpredikers
Viganò spreekt van de echte humanisten, de meerderheid van de samenleving, die goed willen doen, een gezin willen stichten, werken, aan de welvaart van hun land willen bijdragen, behoeftige mensen willen helpen en de wet willen respecteren. Ze worden door een minderheid van de slechten, die strategische posities in de politiek, de economie en de media bezet, “moreel gekleineerd” en als “gijzelaars” gehouden. Deze minderheid zou schijnheilig zijn, geen moraal hebben, ze zou de familie en de natie willen vernietigen, arbeiders willen uitbuiten om zichzelf te verrijken, interne splijtingen en oorlog aanwakkeren – om macht en geld te bereiken.

Corona: kolossale sociale manipulatie
De Deep State zou oorlog tegen Trump voeren, zich al winnaar voelen en zou nu zijn maskers laten vallen. Viganò noemt de berichtgeving over de Covid-19 pandemie een “kolossale operatie van sociale manipulatie”. Bepaalde personen hebben over het lot van de mensheid beslist en geven zichzelf het recht om tegen de wil van de burgers en hun vertegenwoordigers in de regeringen van de naties te handelen.

Geen vaccin van geaborteerde foetussen
Viganò was vroeger zelf apostolisch nuntius in de VS. Van daaruit werd hij overgeplaatst naar Pristina in Kosovo. De aanleiding was een brief aan paus Franciscus, waarin hij de leider van het Vaticaan ervan beschuldigde gevallen van seksueel misbruik in de katholieke kerk te dekken, die tot in het Vaticaan zouden reiken. Hij eiste het aftreden van de paus en andere vooraanstaande kerkvertegenwoordigers. In een corona-oproep in mei waarschuwden hij – en andere aartsbisschoppen, advocaten en journalisten – voor de inmenging van supranationale machten in binnenlandse aangelegenheden van landen om een wereldregering te creëren. De kerk zou bovendien vaccins afwijzen, voor de productie waarvan materiaal van geaborteerde foetussen wordt gebruikt.

Bron: www.wochenblick.at

Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/06/09 ... egevieren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Laten we de globalisten winnen?

12 juni 2020 – YorienvdH

Afbeelding

Verzet je tegen destructieve identiteitspolitiek

Onze samenleving is volkomen gepolariseerd, maar in de mainstream media, bij jongerenprotesten en in de Tweede Kamer zie je er maar weinig van. Daar zie je maar één zijde van de medaille: het globalistisch narratief. Het maakt niet uit waarover. Klimaat, immigratie, EU, racisme...


Dat is echter maar één kant van het verhaal. Er is een sterke tegenstelling tussen de talking heads die we in politiek en media zien enerzijds en een belangrijke groep ‘gewone’ Nederlanders anderzijds, die zich veel minder laten horen. De Engelse journalist en schrijver David Goodhart typeerde deze tegenstelling enige jaren geleden als de ‘Anywheres tegenover de Somewheres’.

Woedende groepen
Hij had het toen over de Brexit, maar inmiddels is de tegenstelling wereldwijd verder aangescherpt. Ook in ons land. Er is geen dialoog meer, geen samenwerking, geen wederzijds begrip. Er zijn alleen nog maar woedende ‘groepen’ die als kemphanen recht tegenover elkaar staan, met een aantal vooral uit Amerika geleende narratieven, compleet met ‘martelaren’ en ‘schuldigen’, met eisen en dwang, op zoek naar onderwerping en overheersing.

Dezer dagen gaat het vooral over het ‘zwart-wit-denken’, maar het had net zo goed iets anders kunnen zijn. Nu is de huidskleur de uitvergrote tegenstelling, als legitimatie van de ongekende woede, met de moord in Minneapolis als aanleiding voor een mondiale razernij, en het calvinistische schuldgevoel als reactie daarop. Morgen is het weer iets anders.

Massahysterie
Met onderdrukking en emancipatie heeft het overigens weinig meer te maken. Je denkt dat het gaat over racisme, maar wie plundering, verdachtmaking, geweld, dwang en vernieling van standbeelden nodig heeft om zijn punt te maken, is daar niet mee bezig. Niemand wil racisme. Ieder weldenkend mens is ertegen en in Nederland hebben we gelijkwaardige behandeling zelfs in de wet verankerd, tot in het wetboek van strafrecht aan toe. Je doet aangifte als je vindt dat je gediscrimineerd wordt.

Het is dan ook schandelijk om huidskleur te gebruiken als onderscheid voor wie er wel of niet dingen kapot mag maken, wie mag stelen en roven, wie anderen mag verwonden of op de knieën dwingen, wie sorry moet zeggen en wie niet. Black Lives Matter is verworden tot een griezelige massahysterie, aangewakkerd door giftige identity politics en opgezweept door de Antifa-beweging.

Identity Politics
In het globalistische denken van de 21e eeuw kunnen identity politics snel explosief worden. Als mensen zich immers niet meer gebonden achten aan hun woonomgeving, de plek die ze bewonen en met anderen delen, en zich niet meer gebonden achten aan de waarden en normen die daarbij horen, als mensen zich niet meer verantwoordelijk voelen voor de samenleving waar ze deel van uitmaken, als ze liever ‘wherever I lay my hat is my home’ zingen, dan móéten ze wel teruggrijpen op een ander saamhorigheidsprincipe.

Tribaal principe
Een tribaal principe, een groepsidentiteit die terugvoert naar tijden van ver vóór de Verlichting, van ver vóór de industrialisatie, van ver vóór de vrijheid van het individu, van ver vóór onze moderne grondwet. Dan vallen ze terug op primaire kenmerken als huidskleur. Herkomst. Geslacht. Voor mijn part seksuele geaardheid. Identiteit: niet wie je bent, maar wat je bent. En zo ontstaat bij elke onvrede al gauw een explosieve situatie tussen ‘tribes’, die maar moeilijk tot bedaren zijn te brengen. Alles gaat viraal, alles loopt uit de hand. Je hoeft er alleen nog maar Marx bij te halen met zijn ‘onderdrukten aller landen verenigt u’ en de revolutie is compleet.

Één groot paradijs
Dat krijg je er nou van, als je globalisten de ruimte geeft. Dat is de prijs die je betaalt als je de verbondenheid met je eigen land loslaat ten faveure van een mondiaal waanidee. Dat krijg je ervan, als je je verliest in hoogdravende ideeën over hoe de wereld één groot paradijs moet worden, als je verlangt naar ultieme gelijkvormigheid. Dat krijg je ervan als je de menselijke maat verliest en je niet meer verantwoordelijk wilt zijn voor je eigen plekje, je eigen bekende omgeving, jouw eigen samenleving, die jou nota bene koestert en wettelijk beschermt.

Dan ga je inderdaad je eigen landschap vernielen, door bomen te kappen voor het klimaat. Dan ga je inderdaad standbeelden neerhalen, straatnamen bekladden, de geschiedenis herschrijven. Dan ga je inderdaad mensen van een andere huidskleur verantwoordelijk stellen voor jouw onvrede-gevoelens. Dan sta je onvermijdelijk als kemphanen tegenover elkaar. En help je je eigen habitat vakkundig om zeep.

Well done, globalisten.

Deug-narratief
Maar Nederland bestaat niet alleen uit globalisten, al zou je het wel denken als je politiek en media volgt. Het internationaal activisme, het voertuig voor de globalistische gedachte, bepaalt elke keer de agenda voor spoeddebatten, Kamervragen en Hilversumse praattafels. Het is ook zo lekker veilig om mee te huilen in het globalistische bos, met politiek-correcte antwoorden op voorgekookte vragen, om elk gedoe uit de weg te gaan, om mee te deinen op de golven van het deug-narratief. Het is ook zo makkelijk. Daarom lijkt het een meerderheid, maar dat is maar schijn.

Gewone mensen
De meeste Nederlanders zijn gewone mensen, de ‘somewheres’ waar journalist Goodhart het over had. Mensen die zich wél verbonden voelen met hun kleine plekje aarde, zich er wel verantwoordelijk voor voelen, die zich wel geworteld weten in hun sociale woonomgeving, de zgn ‘hardwerkende Nederlanders’, gewone mensen die hun bestaan hier hebben opgebouwd en dat willen beschermen, mensen die goed weten wat geven en nemen is.

Verbondenheid
Mensen die verbondenheid, vertrouwdheid en een beetje zekerheid belangrijk vinden. Mensen die houden van hun land, van de normen en waarden die daarbij horen, die hopen dat ze in ruil voor belastingen ook een beetje door de staat beschermd worden. Mensen die realistisch genoeg zijn om groteske waanideeën over een perfecte wereld te relativeren. Die feiten belangrijk vinden en best in discussie willen gaan. Deze mensen vormen geen ‘identiteit’, of het moet wel ‘de Nederlandse identiteit’ zijn. Ze hebben ook niet zoveel op met ‘groepsdenken’, ze vormen evenmin een kleur, of het moet wel ‘oranje’ zijn, ze gaan niet massaal de straat op, al leek het er afgelopen jaar soms wel even op. Ze zijn druk met hun dagelijks bestaan. Soms laten ze horen wat ze ervan vinden.

Onder druk
Maar wat staan ze onder druk! Niet alleen economisch door de desastreuze gevolgen van de coronacrisis, of door het minachtende narratief in de media, maar ook door een mogelijk politiek gestuurd OM, denk maar aan de Blokkeerfriezen die voor de rechter worden gesleept, windmolencritici in het Noorden die zomaar bruut worden gearresteerd, nationalistische parlementariërs die worden vervolgd, dissidente en kritische denkers wier video’s van YouTube, Twitter en Facebook worden gewist of die van het bed worden gelicht... moet ik doorgaan?

Anywhere-ideaal
Deze Nederlanders, de levende kern van onze samenleving, mensen die de ruggengraat van ons land vormen, kunnen zich niet langer beperken tot boe-roepen tegen idiote ideeën. Het alles verzengende globalisme rukt namelijk op, gesteund door internationale fondsen, gefinancierd met belastinggeld, actief gesteund door de media en politiek vanuit Brussel en Den Haag. Als je ze hun gang laat gaan, is onze Nederlandse wereld, onze sociale, fysieke en culturele woonomgeving zoals we die kennen binnen no time voorbij, opgeofferd aan het utopische anywhere-ideaal.

Het wordt hoog tijd dat de globalisten een halt wordt toegeroepen. Zonder geweld. Zonder het neerhalen van standbeelden. Zonder plunderingen van winkels. Maar nee roepen door niet door de knieën te gaan. Door nee te zeggen tegen de globalistische mythevorming. Door fier rechtop te blijven staan, als Nederlandse Dokwerker, pal in de wind.https://opiniez.com/2020/06/12/laten-we ... yorienvdh/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Wij burgers zijn nog steeds veel te naïef
18 jun. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

ZWIJG NOOIT!

Afbeelding

Als je het helemaal gehad hebt met of boos bent over vaccins, abortus, religieuze intolerantie, kinderhandel, vergiftigd water, vergitigd voedsel, vergiftigde medicijnen, pedofielen, 5G, kindbruiden, fluoride, nep kerkleiders, nep kerken, nep media, chemtrails of wat dan ook dat ervoor zorgt dat je dingen wilt kapotgooien. DO NOT FUCKING STOP TALKING! Ze willen dat je er moe van wordt dat je aangevallen en belachelijk gemaakt wordt. Ze willen je het gevoel geven dat het zinloos is. ZE WILLEN DAT JE HET OPGEEFT. Verdubbel je inzet. Vecht harder. Geef je nooit over. Nooit!

Geplaatst/vertaald via: E.J. Bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

“Imam van de vrede” stelt opmerkelijke bevolkingsruil voor

Geplaatst op 7 juli 2020

Afbeelding

Iraanse studenten tegen “Antifa”

In tijden, waarin de wereld uit zijn voegen lijkt te raken, zou men elk verstandig voorstel in overweging moeten nemen – om het even van wie dit afkomstig is. De zelfbenoemde “imam van de vrede”, Mohamed Tawhidi (foto), stelt in een comment op Twitter (hij heeft daar bijna een miljoen volgers) voor dat de VS en Iran een bijzondere ruil van de bevolking zouden kunnen doen. Daarvoor gebruikt hij een videoclip uit Iran, waarin Iraanse studenten bewust proberen om niet met hun voeten op de Amerikaanse vlag te stappen, zoals het regime van hen verlangt.


Tawhidi: “Islamitische studenten in Iran weigeren op de Amerikaanse vlag te stappen, die het regime daar met opzet heeft neergelegd. Wellicht zouden we ze naar de VS kunnen brengen en de ´Antifa´ naar Iran kunnen sturen. Beide groepen zouden voorgoed gelukkig leven.”

Als je deze dagelijkse beelden ziet: dat zou toch een goed voorstel zijn, dat men nog tot BLM zou moeten uitbreiden. De terreurorganisaties Antifa en BLM, die de islam idealiseren, zouden dan aan den lijve kunnen ondervinden hoe de Iraanse moraalpolitie met zondaren omgaat.

De in Australië wonende sjiiet Mohamed Tawhidi is een ondoorzichtig figuur, die op de vraag of de islam hervormd zou kunnen worden, antwoordde: “Nee, dat kan hij niet. Ik noem mezelf ook niet een islamitische, maar een moslimhervormer. Ik geloof erin dat men islamitische samenlevingen en moslims kan hervormen.”

Hij ondersteunde bovendien de eis van Ayaan Hirsi Ali om islamitische scholen te sluiten en bekritiseerde steeds opnieuw de islamitische vrouwenonderdrukking. Hij ondersteunt ook het initiatief van de Amerikaanse regering om de Moslimbroederschap als terreurorganisatie te classificeren en waarschuwt het Westen. In maart 2018 voerde hij een interessant gesprek met Tommy Robinson.

Imam Mohamed Tawhidi, die nog steeds moslim, dus lid van de islam is, moet hier echter niet het onderwerp zijn. Zijn voorstel over de zinvolle ruil van verschillende bevolkingsgroepen is toch uitstekend – en waarom alleen maar beperken tot Iran en de VS?

Hier springen Iraniërs zelfs over de Amerikaanse vlag heen.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/07 ... ruil-voor/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Brigitte Bardot: “We worden geregeerd door een bende lafaards!”

19 juli 2020 Roeland Van Walleghem

Sinds de jaren zeventig van vorige eeuw zet de inmiddels 86-jarige diva, Brigitte Bardot, zich in als dierenrechtenactiviste, maar ze staat tevens bekend voor haar vrij radicale mening aangaande de islam en immigratie.

Afbeelding
Brigitte en JMLP

In de leugenpers worden haar meningen dan ook als ‘controversieel’ beschouwd. Brigitte Bardot, die in de jaren ’60 van vorige eeuw qua uiterlijk concurreerde met de Amerikaanse Marilyn Monroe, moest zich al enkele malen voor de rechtbank verantwoorden voor zo’n ‘controversiële’ uitspraken, wat haar niet weerhield om de vinger steeds maar opnieuw op de stinkende wonde te blijven leggen. BB, zoals ze destijds gekend was, heeft haar sympathie voor de nationalistische strijd en Front National (nu Rassemblement National) ook nooit onder stoelen of banken gestoken.

Op 12 juni jl. deelde Brigitte Bardot op haar Twitter-account een bericht ter ondersteuning van Franse politieagenten. Terwijl de politie werd beschuldigd van geweld en racisme, koos BB voluit de kant van dezelfde politie: “Lang leve de Franse politiemensen die zich dag en nacht inzetten om te voorkomen dat binnenvallend gespuis onze bevolking in gevaar brengt”.

Deel van Frankrijk onderwerpt rest van het land

Afbeelding
De jonge Brigitte.

Brigitte Bardot werd op dinsdag 7 juli 2020 uitgenodigd door Sud Radio, waar ze haar teleurstelling en diepe ontevredenheid nogmaals uitte. “Ik ben ontzet, ik walg van de huidige maatschappij, waar we geregeerd worden door een bende lafaards. We zijn echt onderworpen aan een deel van Frankrijk dat in niets meer tot Frankrijk behoort. Het is schandalig dat de regering dat toelaat. Ik ben het zat, meer dan zat! Er zijn momenten dat ik Frankrijk wil verlaten omdat ik het gewoon niet meer kan aanzien”, vervolgde de fervente dierenrechtenactiviste. Ze benadrukte ook nog dat het de rol is van de politiek om de veiligheid van de bevolking te waarborgen, maar dat ze te onbekwaam zijn om dat waar te maken.

Wie kan Brigitte Bardot ongelijk geven?

https://reactnieuws.net/2020/07/19/brig ... -lafaards/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

“WE ZIJN HET ZAT!”

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Frankrijk: Omdat hij niets tegen criminelen onderneemt – Man valt burgemeester aan

Geplaatst op 16 september 2020In de Franse stad Chalifert valt een man zijn burgemeester aan. De man beschuldigt de burgemeester er van niets ondernomen te hebben om zijn familie en de stad tegen criminelen en geweld te beschermen.

Het aantal burgemeesters dat door Franse burgers wordt aangevallen, neemt aanzienlijk toe: veel mensen zien burgemeesters niet meer als vertegenwoordigers van het volk tegenover de staat, maar als vertegenwoordigers van de staat om het volk te onderdrukken. Deze perspectiefverandering heeft dramatische en gewelddadige gevolgen, vooral sinds Covid-19.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/16 ... ester-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49913
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het linkse establishment en links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Noteren: “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek”

Geplaatst op 28 september 2020

Afbeelding

Iedere eerste zondag in oktober, dit jaar dus op aanstaande zondag 4 oktober, herdenken wij de autochtone Duitse slachtoffers, die door kolonisten (“migranten”) in elkaar geslagen, verwond, verkracht, vermoord of geestelijk mishandeld werden. Deze dag is belangrijk: wanneer we onze doden niet regelmatig herdenken, wanneer we de vele honderden en duizenden autochtone Duitse slachtoffers vergeten, wat onze staat graag zou willen, dan zal het slaan, trappen, verkrachten en doden van ons autochtone Duitsers nooit stoppen. En op zekere dag worden wijzelf of onze vrouwen en kinderen dan het slachtoffer van deze daders. Dan liggen we op zekere dag zelf in het vuil – of onze zoon, en de een of andere illegaal binnengedrongen kolonist steekt hem dood.

Dat de “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek” altijd in de eerste week van oktober – op de eerste zondag in oktober – plaatsvindt, heeft een goede reden: in het milieu van de jubeltoespraken met betrekking tot de 3e oktober, de “Dag van de open moskee”, de dag van “De islam hoort bij Duitsland”-toespraak van oud-president Wulff – juist in deze jubeldagen, waarin het establishment van de Bonte Republiek het bonte paradijs bezweert, verdienen het de door dit establishment te verantwoorden, maar onder het tapijt geschoven slachtoffers van de omvolkingspolitiek dat wij hen herdenken. Dat is het minste dat we kunnen doen. Dus iets concreet doen op de “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek”.

Ook al horen wij conservatieven eerder tot de meer schuchtere mensen, die meer met woorden dan met daden hebben en wier angst voor de publieke opinie ons vaak elke wil tot handelen ontneemt: het herdenken van de doden zou het ons toch waard moeten zijn om aanstaande zondag de eigen vier muren te verlaten en ter herinnering aan deze doden iets te doen. Ook al is het maar een klein, simpel kartonnen bordje op het gemeentehuis of de pastorie, de zenuwcentra van de omvolkingspolitiek, met het opschrift: “Moordenaars!”, “Omvolking doodt!”, wellicht met een kaarsje ernaast “De slachtoffers van het Bontisme” – zo´n klein kartonnen bordje, zo´n klein kaarsje is ondanks alle bescheidenheid oneindig veel meer aan een concrete daad dan opnieuw een zondag op internet door te brengen.

Misschien is er hier en daar een groep bijzonder moedige burgers te vinden, die een kleine protestwake durft te organiseren. Bijna in iedere stad zijn inmiddels doden te beklagen. Iedereen weet toch waar die moorden hebben plaatsgevonden. Iedereen weet waar een mens vermoord werd, waar echter geen gedenksteen aan deze dode herinnert en er geen straat of plein naar hem genoemd werd – alleen omdat het maar een autochtone Duitser was, die daar doodgestoken, doodgeschopt, doodgeslagen werd.

Het zou niet moeilijk moeten zijn om op deze plekken van moord bijeen te komen voor een korte herdenkingsminuut, in ieder geval in heel kleine kring. Maar zo´n herdenkingsminuut zou toch een signaal afgeven tegen het vergeten, een signaal dat wij deze doden misschien zelfs iets schuldig zijn – want het zou ons ook hebben kunnen overkomen. Ook wij zouden daar in het vuil hebben kunnen liggen en een kolonist trapt ons tegen ons hoofd, omdat we voor de jonge meester op dat moment geen sigaret hadden.

En wie weet, misschien is er hier en daar zelfs een grotere groep voor een iets duidelijker protest te vinden, een demonstratie met een toespraak voor plaatselijke gerechtsgebouwen bijvoorbeeld, waar de moordenaars en knokkers uit de Oriënt en Afrika er steeds maar weer afkomen met voorwaardelijke of belachelijke jeugdstraffen: gerechtsgebouwen, die met justitie en “gerechtigheid” niets meer te maken hebben, omdat daar partijdige, politiek vooringenomen rechters steeds maar weer alleen maar steeds weer nieuwe pseudojuridische schijnredenen bedenken, opdat veelplegers, gewelddadige personen, verkrachters, brute, wrede knokkers niet uit Duitsland worden uitgezet.

Ieder van ons zou morgen zelf al op de grond kunnen liggen en doodbloeden in het vuil. Laten we daar aan denken. En laten we op de kalender noteren: aanstaande zondag 4 oktober, de “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek”.

Bron: www.pi-news.net

Door: “WITTICH”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/28 ... republiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie