Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18854
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Berichtdoor King George » Zo Sep 29, 2019 1:13 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71867
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 29, 2019 7:03 pm

Vrouwen bedreigd met mes en beroofd in Veldhoven, een slachtoffer gewond

Bij de David Lloyd-sportschool in de Peter Zuidlaan in Veldhoven zijn twee vrouwen zaterdagnacht met geweld beroofd. Dat meldt de politie. Een van de slachtoffers raakte gewond.

Twee verdachten spraken de vrouwen rond halfdrie aan en dreigden met een mes en een taser. Ze moesten alles wat ze bij zich hadden afgeven. Ook hun scooter en fiets.

Een van de twee slachtoffers liep een steekwonden op in haar zij. Haar verwondingen lijken volgens een politiewoordvoerder mee te vallen. "Maar ze moest wel worden nagekeken in het ziekenhuis."

Signalement
Een van de daders is een licht getinte man met zwart haar. Hij heeft donkere ogen, droeg een blauwgroene zakdoek voor zijn mond en heeft een normaal tot dun postuur. Hij is 1,70 meter lang, droeg een donkere trui zonder opdruk, een donkere broek en zwarte gebreide handschoenen. Hij sprak volgens de politie 'Nederlands met straattaal'. Ook de tweede verdachte spreekt volgens de politie straattaal.

De scooter die is gestolen, is een rode Vespa met appeltjesopdruk. De fiets die werd meegenomen is grijs van kleur.


Eerder sprak de politie dat de mannen een Nederlands accent spraken. :nietverstaan:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41179
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 29, 2019 10:52 pm

Gewapende tieners op weg naar rivalen gepakt

29 september 2019

Afbeelding

ROTTERDAM - Negen jongeren die vermoedelijk een ruzie met een rivaliserende groep jongeren wilden uitvechten, zijn in de nacht van zaterdag op zondag in en rond een tram in Rotterdam aangehouden. Meerdere tieners hadden messen bij zich, meldt de politie. Volgens de politie is er al geruime tijd sprake van „onenigheid” tussen jongeren uit de wijk Charlois en het stadsdeel IJsselmonde.

De politie kreeg zaterdag rond 23.00 uur informatie binnen dat sprake was van een op handen zijnde „confrontatie” op de Verboomstraat in de wijk waarbij tientallen jongeren waren betrokken. In een RET-tram werd een grote groep jongeren gespot, waarop de tram werd stilgezet.

Alle aanwezige jongeren werden gecontroleerd op wapenbezit. Twee 16-jarigen bleken een mes of steekwapen bij zich te hebben. Zij zijn aangehouden. Zeven anderen werden opgepakt omdat ze zich niet konden legitimeren. Inmiddels weet de politie wie ze zijn; het gaat om tieners van 15 tot en met 17 jaar. Onder stoelen en banken in de tram en op straat werden nog eens zeven messen aangetroffen. Op basis van camerabeelden uit de tram denkt de politie de wapens te kunnen koppelen aan de opgepakte jongeren.

De twee 16-jarigen zitten nog vast, de andere verdachten zijn in de loop van de nacht weer vrijgelaten.

Escalatie voorkomen
Vanwege de problemen tussen de jongeren uit Charlois en IJsselmonde hebben het Openbaar Ministerie, de gemeente en de politie al eerder ingegrepen. Zo zijn er gesprekken geweest met jongeren en hun ouders „om te voorkomen dat er een escalatie plaatsvindt waarbij situaties ontstaan die niemand wil.” Volgens de politie vraagt het incident van dit weekend om „verdere analyse en verdieping in deze problematiek.”

Daarbij geeft een politiewoordvoerder aan dat de gevonden wapens reguliere keukenmessen zijn, die voor 99 cent bij de Action kunnen worden gekocht. „Daar maken we ons wel zorgen om, dat voor heel weinig geld zo’n scherp en gevaarlijk wapen kan worden gekocht.”

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41179
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 29, 2019 11:56 pm

Steekpartij op station van keurig Bloemendaal, politie pakt zes ‘tieners’ op, kregen ruzie om ‘sigaret’...

29 september 2019

Afbeelding

“De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zes “tieners” opgepakt na een steekpartij op het station van Bloemendaal. Daarbij raakte een man van 21 gewond aan zijn hoofd en werd een man van 20 in zijn been gestoken.

De verdachten zijn vijf jongens van tussen de 14 en 18 jaar oud uit Haarlem en Amsterdam en een meisje van 18 uit de hoofdstad. Zij zouden de twee slachtoffers op het station zijn tegengekomen. De mannen vroegen het groepje om een sigaret. Toen die weigerden, ontstond een vechtpartij.”

- https://www.hartvannederland.nl/nieuws/ ... -verricht/

- https://www.hartvannederland.nl/top-nie ... restaties/

- https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt ... loemendaal

https://tpook.nl/2019/09/29/steekpartij ... artikelkop
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41179
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 05, 2019 12:39 am

Dader mesaanval Parijs bekeerde zich tot de islam

Door Pieter Van Berkel - 4 oktober 2019

Afbeelding

De man die donderdag vier agenten doodstak in Parijs voordat hij zelf werd doodgeschoten, had zich 18 maanden geleden tot de islam bekeerd. Dat schrijft Le Figaro op basis van politiebronnen. Zijn vrouw werd gisteren opgepakt en zou ook moslima zijn. Er heerst alsnog veel onduidelijkheid en verwarring over de zaak.

De 45-jarige dader was geboren op het Franse eiland Martinique en werkte als informaticus op de technische dienst van de inlichtingendienst van de Parijse prefectuur. Hij leed aan gehoorverlies en was gedeeltelijk doofstom. Hij zou zich 18 maanden geleden tot de islam bekeerd hebben. Zijn vrouw, die gisteren werd opgepakt, zou ook moslima zijn.

Keramisch mes
Een terroristisch motief wordt niet uitgesloten. Anderen opperen dan weer dat er “verdriet” speelde. Volgens sommige bronnen werd de dader op het matje geroepen door zijn overste na zijn bekering tot de islam. Zo zou hij moeten uitleggen waarom hij vrouwen niet langer begroette.

Volgens minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner had de aanvaller “nooit gedragsmoeilijkheden” of “enige waarschuwingssignalen” laten zien. Hij werd door zijn buren omschreven als “een gewoon persoon, iemand die heel rustig is”.

De dader wist een keramisch mes – niet te detecteren door toegangspoorten – binnen te smokkelen. Hij stak vier agenten dood. Hij werd door een andere politieagent doodgeschoten op de binnenkoer van het gebouw. De dader zou een “gevoelige positie” in de inlichtingendiensten bekleed hebben. Dezelfde dienst zou bijvoorbeeld de gebroeders Kouachi – verantwoordelijk voor de aanslag op Charlie Hebdo – hebben opgevolgd.

Update:
Ook de naam van de dader is intussen bekend, het gaat om Mickaël Harpon. Volgens een buur – eveneens een politieagent – zou Harpon de nacht voor de aanval “Allahoe akbar” geroepen hebben.

Harpon was onlangs door zijn vrouwelijke baas berispt, omdat hij weigerde met vrouwen te interageren op de werkvloer. Volgens een woordvoerder van een politievakbond had de dader al lange tijd een geschil met zijn overste. Harpon doodde twee mannelijke agenten en een vrouwelijke agent. Een tweede vrouw geraakte ernstig gewond.

https://sceptr.net/2019/10/dader-mesaan ... -de-islam/

zie ook HIER.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71867
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 06, 2019 3:00 pm

Steekincident en mishandeling tijdens Leidens ontzet: politie zoekt getuigen

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond de festiviteiten van Leidens Ontzet een steekpartij en een mishandeling plaatsgevonden. Hierbij raakten twee personen gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 02.30 uur liep een 23-jarige Leidenaar met drie vrienden op de Oude Singel in Leiden in de richting van de Haarlemmerstraat toen er een woordenwisseling ontstond met een groep van acht mannen. Dit mondde uit in een vechtpartij waarbij de 23-jarige Leidenaar werd neergestoken door een van de acht mannen. Het slachtoffer werd vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Van de verdachten ontbreekt ieder spoor.

Alle acht mannen hebben een Noord-Afrikaans uiterlijk en zijn tussen de 20 en 25 jaar oud. Een van de mannen had een hoofdband om zijn hoofd en een andere man droeg een muts met daarover een capuchon.

Mishandeling ’t Gangetje
Een 20-jarige Delftenaar liep rond 23.30 uur samen met zijn vriendin op ’t Gangetje in Leiden toen zij werden aangesproken door een groep mannen. Hierop ontstond een woordenwisseling, waarna de 20-jarige Delftenaar enkele rake klappen kreeg van de mannen. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis. Later in de nacht de politie een 27-jarige Leidenaar aan als verdachte.

In totaal hield de politie de twee nachten rond Leidens Ontzet 23 personen aan. In de eerste nacht werden elf personen aangehouden voor onder meer een mishandeling, een vechtpartij en alcoholmisbruik. In de tweede nacht verrichtte de politie twaalf aanhoudingen, voornamelijk voor alcoholmisbruik.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71867
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Berichtdoor Ariel » Wo Okt 09, 2019 1:26 pm

En dan is hier ons dagelijk steekincident. Daders..The usual suspects.

ZAANSTAD: Koog ad Zaan, Locomotief, ivm geweldsincident uitkijken; 2 of 3 man, lichtgetint, 1 met softgel jack donkerbl van Stone Island idrv fietspad


Steekincident op station Koog aan de Zaan, 17-jarige jongen uit Assendelft gewond

Een 17-jarige jongen uit Assendelft is dinsdagavond gewond geraakt bij een steekincident op de Locomotief bij het station in Koog aan de Zaan. De politie is op zoek naar drie daders.

De jongen reed op zijn scooter op de Locomotief richting het station. In het tunneltje zag hij drie jongens staan. Een van hem sprak hem aan toen hij zijn scooter wilde parkeren.

Hij riep dat de jongen zijn scooter moest inleveren. De jongen uit Assendelft werd op het hoofd geslagen toen hij zei dat hij zijn scooter niet van plan was weg te geven. Hij werd onderuit getrapt en toen hij op de grond lag zetten de daders het op een lopen.

Op de grond ontdekte de jongen pas dat hij was neergestoken. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71867
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Berichtdoor Ariel » Vr Okt 11, 2019 2:21 pm

In een winkelcentrum in het Britse Manchester zijn vier gewonden gevallen bij een steekpartij.

Vier gewonden bij steekpartij in winkelcentrum Manchester

Afbeelding

Er zijn vier gewonden gevallen bij een steekpartij in een winkelcentrum in het Britse Manchester. Het Arndale winkelcentrum in de Britse stad is ontruimd. Ook het tramverkeer bij het winkelcentrum is stilgelegd. De antiterrorisme-eenheid van de politie start een onderzoek naar het incident.

De Britse politie heeft een man van rond de 40 jaar gearresteerd die vrijdagmiddag betrokken zou zijn geweest bij de steekpartij. Op beelden is te zien dat een man wordt getaserd door agenten. Vermoedelijk gaat het om de verdachte.

Naastgelegen winkels sluiten de deuren en worden ontruimd. „We zijn ter plaatse en we behandelen vier patiënten”, zegt een woordvoerster van de North West Ambulance Service tegen Reuters.

Op beelden op sociale media is te zien dat hulpdiensten massaal zijn uitgerukt.

Shock
Volgens de Manchester Evening News zouden er drie mensen zijn gestoken. De vierde persoon zou in shock zijn. Volgens bronnen is een man in zijn rug gestoken en zijn twee vrouwen gewond geraakt aan hun hand. Het is niet duidelijk hoe slecht zij er precies aan toe zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten