Pagina 1 van 1

Hulpverleners misbruiken of hebben seks met 'vluchtelingen'

Geplaatst: Do Jun 08, 2017 1:02 am
door Pilgrim
“Volledig geaccepteerd en geïnstitutionaliseerd”: Zweedse vluchtelingen-helpsters van middelbare leeftijd nemen “vluchtelingenkinderen” mee naar huis voor seks

Geplaatst op 7 juni 2017

Afbeelding

Bij de “kinderseks-partners” gaat het daadwerkelijk in werkelijkheid om volwassen mannen. Volgens een nieuw bericht stellen Zweedse vrouwen hun tolerantie onder bewijs door seks te hebben met “vluchtelingenkinderen”, bij wie het in werkelijkheid gaat om volwassen mannen. Een vrouw van middelbare leeftijd, die anoniem schrijft voor het linkse blog “Blankspot”, onthulde dat het normaal zou zijn voor vrijwilligers om de “kindermigranten” mee naar huis te nemen om daar met ze te slapen. De vrouw schreef:

“Af en toe overnacht er eentje bij me. De sofa is kapot, daarom slaapt hij nu bij mij in bed. Ik heb een vriendin een sms-je gestuurd met ´Help, ik moet hem mee naar bed nemen´. Het antwoord: ´Maak je geen zorgen, dat doen we allemaal. Zo gaat dat gewoon. Geef hem intimiteit, dat is alles wat je kunt doen´.”

De wetenschapster Ann Heberlein zei dat dit gedrag “volledig geaccepteerd en geïnstitutionaliseerd” zou zijn.

Het verhaal wordt voorgesteld als een daad van seksueel misbruik door de vrouwen, omdat de “vluchtelingen” zogenaamd minderjarig zouden zijn. Uit een Zweeds regeringsonderzoek echter bleek onlangs dat minstens 75% van de zogenaamde “kindvluchtelingen” volgens geneeskundige testen zich ontpopt heeft als volwassene.

Het is niet het eerste bericht over linkse “Refugee Welcome”-activisten en vrijwilligers die seks met migranten hebben (dus vrijwillig, niet verkracht).

In een gelijksoortig verhaal werd onthuld dat een Zweedse vrouw in een asielcentrum in Amal erop betrapt werd hoe zij aan het paaldansen was voor “kindvluchtelingen” (dus migranten van om en nabij 20 of 30 jaar) en “intieme relaties met hen had”.

Vrijwilligers, die voor de afbraak in het migrantenkamp van Calais werkten, werden er door andere vrijwilligers eveneens van beschuldigd dat ze seks met migranten zouden hebben.

Een klokkenluider, die hielp in het kamp van Calais, zei dat de vrouwen seks zouden hebben met “jongens, van wie je kunt aannemen dat ze te jong zijn” en dat ze dagelijks ook met meerdere partners seks zouden hebben.

De oprichtster van “CareForCalais”, een hulporganisatie van vrijwilligers, verliet haar man voor een Tunesische migrant, die haar later meerdere duizend Britse Ponden afhandig maakte. Claire Moseley begon een relatie met de migrant, hoewel haar organisatie een seksverbod met migranten had.

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: www.infowars.com

Door: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/07 ... voor-seks/

Wij zoiets al eerder in Calais:

viewtopic.php?f=43&t=15526&start=275#p402612

Re: Hulpverleners misbruiken of hebben seks met 'vluchtelingen'

Geplaatst: Za Jan 05, 2019 1:15 am
door Pilgrim
Zweden: Sociaaldemocratische politica neukt met minderjarige “vluchteling”

Geplaatst op 4 januari 2019

Afbeelding

In Zweden werd een politica veroordeeld wegens seks met een 16-jarige “vluchteling”. Haar “begrip” voor jonge mannelijke asielzoekers had blijkbaar uitsluitend seksuele beweegredenen, zoals dat zo vaak bij vrouwelijke vluchtelingenhelpers en de migratie ondersteunende politica´s voorkomt.

Een 45-jarige gemeentepolitica van de Zweedse sociaaldemocraten werd wegens seksuele uitbuiting van een persoon veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf, bericht de Zweedse krant “Friatider.se”/ De vrouw had herhaaldelijk seks gehad met een 16-jarige Afghaan, aan wie zij “werkte” en die als “onbegeleide jongere” naar Zweden was gekomen.

Volgens het vonnis had de 45-jarige in oktober en november 2017 bij minstens tien verschillende gelegenheden seks met de 16-jarige Afghaan. De politica werkte als jeugd-hulpverleenster in een tehuis. Eerst had de jongen de vrouw geholpen een massagetafel naar huis te brengen. Ze begon hem te masseren en nam het initiatief om seks met hem te hebben, hoewel hij bang was en dit niet echt wilde. Toen hij thuiskwam, voelde hij zich niet goed en moest overgeven, verklaarde de Afghaan tegenover de politie. Ze had ook een dure telefoon, alcohol en sigaretten voor hem gekocht en gezegd dat ze een “paspoort” voor hem zou regelen.

De vrouw werd nu veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf wegens seksuele uitbuiting van een afhankelijk persoon. Bovendien moet ze een schadevergoeding van omgerekend € 7.700,- aan de Afghaan betalen, staat er in “Friatider.se.”

Bron: http://smopo.ch

Vertaling: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/04 ... uchteling/

Re: Hulpverleners misbruiken of hebben seks met 'vluchtelingen'

Geplaatst: Za Jan 05, 2019 1:18 pm
door King George
Om van te kotsen.