“Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

“Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 13, 2016 3:03 am

“Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Geplaatst op 12 september 2016

Afbeelding

In Duitsland bestaan blijkbaar gevallen van zogenaamde “mensen die recht op asiel hebben” die hun vakantie – waartoe ze in Luilekkerland Duitsland absurd genoeg net zoveel recht hebben als ontvangers van een Hartz IV uitkering – uitgerekend doorbrengen in het land, waarin ze zogenaamd “vervolgd” worden en waaruit ze “gevlucht” zijn.

De “Bundesagentur für Arbeit” bevestigt dat er zulke gevallen zouden voorkomen, maar hierover zou nog geen officieel onderzoek bestaan. Dat wordt dan echter de hoogste tijd, want deze vakantiegangers behoren tot de vele economische nomaden, geluksridders en potentiële sociale parasieten die ons land massaal overstroomd hebben. Daarom zou de vlucht naar hun land van herkomst consequent een ticket enkele reis moeten zijn.

Welt-N24” bericht:

Mensen die recht hebben op asiel keren voor vakantie tijdelijk terug naar dat land waaruit ze officieel gevlucht zijn. Dat bleek uit onderzoek door de “Welt am Sonntag”. De krant kwam dit van erkende asielzoekers te weten, die als werkloos staan gemeld en voor een korte periode naar landen zoals Syrië, Afghanistan of Libanon reisden. Daarna komen ze weer terug naar Duitsland.

Volgens het onderzoek was van desbetreffende gevallen sprake in Berlijnse arbeidsbureaus. Personen, die op de hoogte zijn van de voorvallen, gaan er van uit dat dit ook in andere regio´s in Duitsland plaatsvindt.

Een woordvoerster van de “Bundesagentur für Arbeit” bevestigde: “Zulke gevallen bestaan.” Hierover zou echter nog geen officieel onderzoek bestaan. “Wij houden geen beoordeling of statistiek over dit onderwerp bij, daarom zijn wij niet in het bezit van informatie.” Naar verluidt zijn de “Bundesagentur für Arbeit” en het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) op dit moment bezig zich een overzicht te verschaffen.


Afghanistan, Libanon, Irak en andere islamitische landen zouden onmiddellijk als voor moslims veilige landen moeten worden gekwalificeerd. Daarvandaan zouden alleen nog maar christenen, Jezidi en andere niet-moslims in Duitsland en Europa opgenomen mogen worden, want zij bevinden zich in deze landen daadwerkelijk in gevaar. Een moslim, die voor de burgeroorlog in Syrië wil vluchten, zou eigenlijk in zijn thuisland ook genoeg veilige zones kunnen vinden. Wie echter desondanks het land wil verlaten, zou dwingend in de omringende islamitische landen zoals Turkije en Jordanië ondergebracht moeten worden. Datzelfde geldt voor Irak: wie de interne bloedige islamitische strijd tussen soennieten en sjiieten uit de weg wil gaan, moet of veilige zones in Irak of een vluchtelingenkamp in een islamitisch buurland opzoeken. Sjiieten zouden bijvoorbeeld door Iran opgenomen kunnen worden.

Zulke kampen kunnen dan immers ook door de EU meegefinancierd worden, wat slechts een piepklein deel van de kosten zou veroorzaken, waarmee we nu door het miljoenenleger van moslims in eigen land worden opgezadeld. Als we een verantwoordelijke regering zouden hebben, zou het motto zijn: geen islamitische “vluchtelingen” naar Duitsland!

Bron: www.pi-news.net

Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/12 ... -herkomst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 18, 2016 11:02 pm

Syrische “vluchteling”: Natuurlijk gaan we naar Syrië met vakantie

Geplaatst op 18 september 2016

Afbeelding

Nadat algemeen bekend werd dat “vluchtelingen” op vakantie gaan naar hun landen van herkomst, dus naar die landen waar ze vervolgd worden, volgt prompt de poging van een verklaring respectievelijk rechtvaardiging met rijkelijk druk op het gevoel. De “Huffington Post” publiceerde daar een artikel over, waarin een 18-jarige “vluchteling” uit Syrië de wereld aan de Duitsers uitlegt. Veel lezers zullen deze voorstelling van zaken als het begin van een nieuw sprookjes/uur en als aardige poging beoordelen, goedgelovige naïevelingen echter zullen dit compleet plausibel vinden. En dat zijn diegenen, die niet snappen dat er niet overal in Syrië oorlog heerst (Zie eveneens: “Syrië vanuit een ander gezichtspunt”).

Hieronder samengevat de logische argumentaties:

[...] Ik ben Syrische vluchteling en moet één ding heel duidelijk zeggen: Natuurlijk gaan we met vakantie naar Syrië! Maar heel anders dan wat jullie onder vakantie verstaan. Dat zijn geen plezierreisjes!

Als wij vrienden en familie in een oorlogsgebied bezoeken, dan alleen daarom, omdat wij een verantwoordelijkheid tegenover hen hebben. Maar betekent dat tegelijkertijd dat we gewoon moeten toekijken hoe de mensen lijden die ons na aan het hart liggen? Dat wij, na al hetgeen wij hebben doorstaan, onze familieleden niet mogen zien? En dat in een land waarvan wij houden en dat ons vaderland is? We worden er ook nog voor bestraft dat we veel kwijtgeraakt zijn.

Maar we willen in ieder geval proberen hen te ondersteunen. We nemen kleinigheden voor ze mee, laten hen zien dat we hen niet vergeten zijn. Wij hadden het geluk te kunnen vluchten en ons zodoende in veiligheid te brengen – onze familieleden niet. [...] Lees verder op de “Huffington Post”.

Alles duidelijk. Eerst zijn familie in de steek gelaten en zichzelf in veiligheid brengen, dan er echter weer naartoe gaan uit zorgen om de familie? Deze laffe figuren vertrekken gewoon uit hun vaderland, laten hun families in Syrië achter en bezitten dan, nadat ze aanspraak hebben gemaakt op de sociale uitkeringen van Duitsland, ook nog de gotspe om Duitsland prijs te geven aan de absolute belachelijkheid.

Verantwoordelijkheid? Jullie hadden de verantwoordelijkheid bij hen te blijven en hen bij te staan. In plaats daarvan zijn jullie vertrokken. Een land, waarin men familie achterlaat en er op bezoek naartoe vliegt, is niet zo gevaarlijk om er niet ook te kunnen leven. Als je zo van je vaderland houdt, dan vlucht je binnen Syrië. Daar zijn genoeg streken waar geen oorlog heerst.

De vraag van alle vragen is: Hoe financieren de “vluchtelingen” hun vakantie in het thuisland? Een ontvanger van een Hartz-IV uitkering in Duitsland heeft nauwelijks geld om zijn familie te bezoeken die in een 400 of 600 kilometer verwijderde stad woont.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/18 ... -vakantie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 27, 2017 1:41 am

Zwitserland baalt van duizenden vakantievierende migranten

Emile Kossen, 26 jan 2017

Afbeelding

Zwitserland kampt met duizenden Eritrese asielzoekers die op vakantie gaan in het land dat ze zijn ontvlucht. De autoriteiten zien de problemen, maar hebben moeite om de migranten op heterdaad te betrappen.

Zo’n 20.000 mensen uit Eritrea wonen in Zwitserland, waarmee het de grootste Eritrese gemeenschap in Europa is. Bovendien: door de inperking van de mensenrechten nam het aantal Eritrese migranten dat naar Zwitserland kwam, de afgelopen jaren weer sterk toe.

Uit onderzoek van de Zwitserse krant Basler Zeitung blijkt dat veel van hen tussen 2010 en 2014 op vakantie zijn gegaan. Asielzoekers in Zwitserland moeten daarvoor een vergunning krijgen van de overheid, wat in vier jaar tijd ongeveer 15.000 keer gebeurde.

René van Rijckevorsel:
Volgens de krant gaat het grootste deel terug naar Eritrea, het land dat de migranten waren ontvlucht omdat het zo gevaarlijk zou zijn. De immigranten reizen niet direct naar het land, maar vliegen eerst naar steden als Khartoum. Van daaruit reizen ze met bussen naar hun thuisland. De krant wijst erop dat vier op de vijf Eritreeërs in Zwitserland een beroep doen op een of meerdere uitkeringen.

Ineens hebben ze weer een paspoort
De Zwitserse variant van het COA zegt dat het lastig is om te bewijzen waar de asielzoekers precies op vakantie gaan. Elk jaar worden twintig ‘verdachte gevallen’ onderzocht en de autoriteiten houden het op een reeks individuele gevallen. Slechts zes keer werd een asielstatus ingetrokken.

Opvallend is dat de meeste Eritreeërs op vakantie gaan met hun originele identiteitsbewijzen, meldt de regering. In de asielprocedure zegt de meerderheid van deze groep immigranten hun paspoort kwijt te zijn, maar als ze op verlof gaan hebben ze plotseling weer hun papieren. Volgens Swissinfo.ch bestaat het vermoeden dat de Eritrese ambassade de migranten helpt, maar daarvoor bestaat geen hard bewijs.

Nederland kent het probleem ook
Ook de Nederlandse regering kampt met zogenaamde ‘terugreizigers’ uit Eritrea. In juli dit jaar kwam naar buiten dat een groep ‘gevluchte’ Eritreeërs op vakantie ging naar hun thuisland, tot irritatie van het kabinet. Volgens staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asiel, VVD) is het ook gebeurd bij mensen uit Irak, Iran en Soedan. Precieze aantallen heeft het kabinet niet.

Samen met de Belgische staatssecretaris Theo Francken wil Dijkhoff immigranten op heterdaad betrappen, door vluchtgegevens van Nederlandse en Belgische vliegvelden uit te wisselen. De Zwitserse autoriteiten gaan nog een stap verder: zij hebben een speciaal kantoor geopend in Soedan, om te kijken of de asielzoekers uit Eritrea inderdaad met tussenstops de reis naar ‘huis’ maken.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72296
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Ariel » Do Mar 30, 2017 10:06 am

Ariel schreef:
Justitie houdt vakantievierende Eritreeërs in de gaten

Eritreeërs die asiel hebben aangevraagd in Nederland maar ook op vakantie gaan naar Eritrea worden deze zomer extra in de gaten gehouden door het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Hoe die controle er precies uit komt te zien, is niet bekend. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff zei eerder in de Tweede Kamer dat het ministerie samen met de IND en de Koninklijke Marechaussee bekijkt hoe groot het probleem precies is "om vervolgens door te pakken".

"Als iemand aantoonbaar veilig kan terugkeren naar Eritrea, is er geen reden om een verblijfsvergunning te verlenen", antwoordde Dijkhoff de Tweede Kamer.

Mensenrechten
Er zijn veel Eritreeërs naar Nederland gevlucht. Het land is straatarm en de mensenrechten staan er onder druk. De mensenrechtencommissie van de Verenigde Naties concludeerde vorige maand nog dat Eritrea zich schuldig maakt aan misdaden tegen de menselijkheid.

Dat er Eritreeërs zijn die naar Nederland vluchten voor het regime maar toch weer terug gaan voor vakanties, roept volgens experts in De Telegraaf vraagtekens op.

De resultaten van de controle van het ministerie worden dit najaar gedeeld.


Eritrese minister over zijn vertrekkende landgenoten
Afbeelding

Asielaanvraag Eritrese 'vluchtelingen' wordt standaard gehonoreerdOctober 2017. :no1: Niks extra in de gaten gehouden. De aanpak van vakantievierende asielzoeker is niet waargemaakt.

Zorgeloos in Eritrea

Grote groepen Eritreeërs gaan nog altijd op vakantie naar het land waaruit ze nu juist gevlucht zijn. Het kabinet beloofde de verblijfsvergunning af te nemen van asielzoekers die dit doen. Daar is bij Eritreeërs niets van terechtgekomen.

Deze krant toonde eerder al aan dat Eritreeërs in groten getale vakantie vieren in hun thuisland, dat volgens henzelf zo gevaarlijk was dat het noodzakelijk was te vluchten. Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) sprak daar toen ook schande van. Hij beloofde te controleren op deze ’terugreizigers’ en hun verblijfsvergunning af te nemen als ze gesnapt worden.

Uit opgevraagde informatie van zijn departement blijkt dat sinds half 2015 geen enkele Eritreeër om die reden zijn verblijfsvergunning is ontnomen. Dat gebeurde in dezelfde periode wel bij „enkele tientallen” mensen van een andere nationaliteit. Het ministerie beweert dat het probleem bij Eritreeërs kennelijk niet zo speelt, maar een inventarisatie laat heel wat anders zien. PVV-Kamerlid Fritsma concludeert: „Dijkhoff beloofde dit aan te pakken, maar heeft geen woord gehouden.”


Afbeelding
Bij het Rotterdamse reisbureautje Red Sea Travel is het in de zomer een komen en gaan van Eritrese vakantiegangers.
Foto: Roel Dijkstra


Reisbureau ziet elke zomer zo’n duizend Eritreeërs tripje naar thuisland boeken. Vluchteling is goudmijn voor Eritrea.

Spoiler! :
Wie uit Eritrea naar Nederland vlucht, krijgt vrijwel altijd een verblijfsstatus. Eritrea is immers een levensgevaarlijke dictatuur, zeggen hulporganisaties. In werkelijkheid vieren elk jaar tienduizenden Eritrese vluchtelingen onbezorgd vakantie in hun vaderland. Het Eritrese regime is de lachende derde: dat verdient veel geld aan zowel vertrekkende als terugkerende burgers.

Het kleine reisbureau Red Sea Travel in Rotterdam is een van de weinige in het land die reizen aanbiedt naar Eritrea. Andere touroperators doen dat niet, omdat het land volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken te gevaarlijk is voor een vakantie.


„De mensen die een reis kopen gaan dan ook vooral op familiebezoek”, zegt medewerker Patrick van het reisbureau. Dat verkoopt met name in de zomer veel tickets naar het Oost-Afrikaanse land: alleen al in dat seizoen een kleine duizend. Een fors aantal op de ongeveer 20.000 Eritreeërs in Nederland, van wie zo’n 13.000 pas enkele jaren hier verblijven.

Volgens de Eritrese overheid gaat iedere emigrant eens in de vier, vijf jaar terug naar het moederland en zitten de vijftien vluchten die wekelijks op de hoofdstad Asmara vliegen, in de zomer altijd vol. Volgens het regime keren jaarlijks zo’n 60.000 emigranten terug voor de vakantie.

Red Sea Travel ziet dan ook dat de concurrentie bij de ticketverkoop toeneemt. „Bij Turkish Airlines kun je online zelf tickets kopen.” Is dat niet gek, in een dictatuur? „Het land is op dit moment veilig”, aldus de reisbureaumedewerker.

Politiek Den Haag sprak er vorig jaar al schande van dat asielzoekers teruggaan naar hun thuisland, terwijl ze bij de aanvraag van een vergunning juist zeiden dat ze in dat thuisland veel gevaar lopen. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) beloofde na onthullingen in deze krant strenger te controleren. De zogenoemde terugreizigers zouden hun verblijfsvergunning verliezen. Zijn mensen troffen echter geen enkele terugreizende Eritreeër aan sinds de zomer van 2015. Wel vonden ze „enkele tientallen” terugreizigers van andere nationaliteiten. Opmerkelijk, want een gespecialiseerd reisbureau en de Eritrese overheid zien die reisbewegingen wel. Deze krant sprak eerder ook met een Eritreeër die de reis maakte.

VVD-Kamerlid Malik Azmani vindt dan ook dat Nederland „niet naief moet zijn” en er alles aan moet doen om de terugreizende Eritreërs aan te pakken. Hij zal hierover vragen stellen aan het kabinet.

Maar wat zegt het over Eritrea dat asielzoekers überhaupt terugkeren? Economisch gaat het niet best met het land, maar „er gaapt een groot gat tussen het Eritrea waar ik ben geweest en het Eritrea zoals dat door hulporganisaties beschreven wordt”, noteert BBC-verslaggeefster Mary Harper, die vorig jaar het land bezocht. De mensen die ze sprak waren vriendelijk en ook niet bang om hun mening te geven over de politieke situatie.

Afbeelding


Toch vluchtten de laatste jaren duizenden jongeren per maand, om via de Sahara en Libië naar Europa te reizen. Ze krijgen bijna allemaal asiel, vanwege de mensenrechtenschendingen in het land tegen mensen die kritiek hebben op de PFDJ, de enige politieke partij in het land. En vanwege de lange en onzekere dienstplicht, die niet alleen militair is, maar ook inhoudt dat je werk voor de maatschappij moet verrichten. Voor de klas staan, maar ook wegen aanleggen. Dat laatste is moderne slavernij, vinden de mensenrechtenorganisaties.

In de praktijk lijkt het nogal mee te vallen. Immigratiediensten uit Groot-Brittannië, Noorwegen en Zwitserland maakten de afgelopen jaren reizen naar het land om uit te vinden wat waar is van alle horrorverhalen van hulporganisaties en asielzoekers. Hoewel ze niet altijd vrijuit konden onderzoeken, schetsen zij een ander beeld dan naar voren komt uit de noodkreten.

Wie ten minste drie jaar in het buitenland heeft gewoond en zich niet kritisch uitlaat over het regime, kan zonder problemen terugkeren. Dat zegt niet alleen de overheid, Britse ambtenaren kregen het ook te horen van VN-medewerkers die in Eritrea zijn gestationeerd. De emigranten moeten dan een speciale ’diasporastatus’ aanvragen en een spijtbetuiging tekenen dat ze het land illegaal zijn ontvlucht. Doen ze dat, dan zijn ze daarna vrij om te gaan en staan waar ze willen.

Groot-Brittannië besloot na eigen onderzoek vorig jaar om het toelatingsbeleid aan te scherpen. De mededeling dat alleen nog echte politieke vluchtelingen asiel zouden krijgen, zorgde voor een daling van de instroom met 40 procent. Dat effect was tijdelijk, doordat rechters de maatregel te streng vonden en de overheid terugfloten.

Toch bekijkt Europa het Afrikaanse land nu anders. Het jongste zogeheten ambtsbericht over het land van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken is opvallend anders van toon dan eerdere edities. Zo beschrijft het huidige document dat naar Eritrea terugkerende migranten het vaak beter hebben dan de burgers die achterbleven. Ze hebben meer geld te besteden, kunnen met de taxi naar restaurants. Sommigen laten huizen bouwen, anderen beginnen een bedrijf.

Diasporabelasting
En daar heeft het Eritrese regime ook alle belang bij. Want aan zowel vluchtende als terugkerende staatsburgers wordt flink verdiend. Hoogleraar internationale betrekkingen Mirjam van Reisen deed jaren onderzoek naar Eritrese vluchtelingen. „Onderweg door de Sahara worden ze vaak afgeperst door criminelen die banden hebben met de regering.” Eritreeërs die vanuit Europa geld naar hun familie thuis sturen, worden via wisselkantoortjes afgeroomd. Ook moet iedere burger die het land is ontvlucht bij terugkeer een ’diasporabelasting’ betalen. Die bedraagt 2 procent van al het geld dat ze in het buitenland hebben verdiend of ontvangen. „Vluchtelingen zijn al met al een melkkoe geworden voor het regime”, ziet Van Reisen. „Ze leveren meer geld op dan wanneer ze in Eritrea waren gebleven.”

Het is volgens Red Sea Travel dan ook meestal geen probleem om een visum te bemachtigen bij de Eritrese ambassade in Den Haag. Het hoofd consulaire zaken van Eritrea, Solomon Mehari Jacob, gooit nog net niet de hoorn op de haak als deze krant belt over de visumaanvraag. „Ik ga niet zeggen hoe vaak wij die verstrekken.”

Het onderzoek van de immigratiediensten noopt volgens hoogleraar Van Reisen tot een strenger toelatingsbeleid voor Eritrese migranten. „Onder de vluchtelingen zitten veel aanhangers van de PFDJ, de heersende politieke partij. Zij zijn niet op de vlucht voor geweld.” Sommigen importeren de onderdrukking zelfs, door in Nederland te spioneren voor het regime. Wie kritiek uit, moet represailles vrezen, ook voor zijn achtergebleven familieleden.

De IND zegt dat iedere asielaanvraag individueel wordt behandeld, maar toch krijgt bijna iedereen asiel. Het nieuwe ambtsbericht noopt niet tot aanscherping van het beleid, zegt een woordvoerder van de dienst. „Het risico op detentie en foltering bij terugkeer is er nog steeds.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19098
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re:“Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor King George » Do Mar 30, 2017 10:40 am

Deze "stevige aanpak" van Dijkhoff past dus prima in het plaatje van het kabinet Rutte III in de maak. Vrijblijvendheid troef. En dat alles voor rekening van 't algemeen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 30, 2017 9:30 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19098
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor King George » Zo Apr 02, 2017 8:46 am

’Toch verkeerd gestemd’

Na het nieuws over de gevluchte Eritreeërs die zorgeloos op vakantie gaan in hun eigen land, blijkt dat ik toch verkeerd heb gekozen.


VVD’er Klaas Dijkhof, veelvuldig op de buis, kwam krachtig over met ferme uitspraken en omdat hij ook in de media goed werd beschreven, heb ik hem mijn voorkeurstem gegeven. Nu blijkt dat Eritrea of een groot deel ervan relatief veilig is, zodanig dat de ’NederEritreeërs’ er vrolijk op vakantie gaan. En Klaas deed en doet helemaal niets. Waarom horen we dit pas na de verkiezingen? Moet ik weer vier jaar wachten.

Eric Kippersluis, Akersloot


BRON
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19098
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor King George » Zo Apr 02, 2017 8:48 am

’Wie zijn de weg kwijt?’

Zorgeloos in Eritrea op vakantie nadat zij als kansloze vluchtelingen in ons land zijn toegelaten en op hun wenken worden bediend met bed, brood en bad.


Vervolgens verdwijnt een groot aantal van die Eritreeërs, die een uitkering genieten, weer richting hun klaarblijkelijk veilige thuisland om daar van een ’welverdiende vakantie’ te genieten. Wie zijn er nu de weg kwijt, de Eritreeërs of de Nederlanders? Ik denk het laatste.

Cees Sneek, Amsterdam


bron
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 26, 2017 11:58 pm

Hoezo “politiek vervolgd”: Steeds meer zogenaamde vluchtelingen gaan op kosten van de Duitse belastingbetaler met vakantie naar hun thuisland

Geplaatst op 26 juni 2017

Afbeelding
“Als politieke asielzoekers in hun landen met vakantie gaan, dan zijn ze geen politieke asielzoekers.”

Vakantie in eigen land is het prettigst. Natúúrlijk geldt dat ook voor “vluchtelingen”. Pure volksverlakkerij. Als “politieke asielzoekers” in hun landen van herkomst, waarin ze zogenaamd politiek worden vervolgd, met vakantie gaan, dan gaat het niet langer om politieke asielzoekers. Dan zijn het economische migranten.

En als een Duitse autoriteit zoals het Bondsbureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) van deze vakanties afweet en deze zelfs ondersteunt, dan is deze autoriteit misdadig. Omdat hij Duitse wetten verkracht. En ons Duitsers – tezamen met de Duitse Stalin-pers, wiens heimelijke voorzitter de ZDF-Chef-ideoloog Claus Kleber is – systematisch en duivels voorliegt over de werkelijke achtergronden van verreweg de meeste, als “politiek vervolgd” voorgestelde, economische immigranten.

Volgens Artikel 18 van de grondwet zouden zo goed als alle Duitse media verboden moeten worden

Artikel 18 van de grondwet voorziet voor alle media die hun macht misbruiken met het oogmerk de vrijheidslievende democratische Grondwetgeving in gevaar te brengen of af te schaffen in het verlies van hun recht op Vrijheid van Meningsuiting. Was Duitsland nog een rechtsstaat geweest, dan zouden in één klap 99% van de Duitse media hun dienst moeten stopzetten.

Mocht het Duitse militarisme zijn volk toch nog voor zijn geplande vernietiging behoeden, dan zal precies dit gebeuren.

(Michael Mannheimer)

——————————————————————————————————————————————————————————

Steeds meer zogenaamde vluchtelingen gaan met vakantie in het land van herkomst – en de belastingbetaler betaalt ook dát!

Wat hebben ze ons niet allemaal verteld om hier maar aanspraak te maken op asiel. Ze werden bedreigd met foltering en vervolging, moesten vluchten voor de oorlog, enzovoort, enzovoort. Alleen merkwaardig, dat vakantie steeds meer zogenaamde vluchtelingen terug trekt in deze verschrikkelijke gebieden. Masochisme?

De “Welt” meldt dat het Bondsbureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) inmiddels vaker verneemt over reizen van vluchtelingen naar hun landen van herkomst. Het fijne ervan weet men natuurlijk niet, omdat ook dit “fenomeen” statistisch niet in kaart wordt gebracht. En een mooie vakantiereis naar het land van herkomst leidt er natuurlijk ook niet toe dat de vluchtelingenstatus ongedaan wordt gemaakt.

Het “Naumburger Dagblad” schrijft: “Vanwege EU-regels wordt de bescherming voor erkende vluchtelingen in Duitsland ook niet automatisch teniet gedaan als ze vrijwillig naar het land reizen dat ze uit vrees voor vervolging zijn ontvlucht.”

En natuurlijk moet de Duitse belastingbetaler ook voor de periode in het vakantieoord opdraaien:
“Afgelopen herfst waren er bij de Berlijnse arbeidsbureaus gevallen bekend, waarin erkende asiel-berechtigden teruggekeerd waren naar hun land van herkomst. De arbeidsbureaus zijn erbij betrokken, omdat asiel-berechtigden daar Hartz-IV-uitkeringen van betrekken. Ze moeten een vakantie melden, maar hoeven niet de vakantiebestemming op te geven.”

Aldus het “Naumburger Dagblad”.

In feite wisselen de arme mensen echter eenvoudig slechts van vakantieadres.

Bronnen: www.journalistenwatch.com en https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/26 ... thuisland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72296
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Ariel » Zo Jul 09, 2017 1:22 pm

Afbeelding


Al meer dan 100 vluchtelingen betrapt die even vakantie nemen in thuisland

Een erkende vluchteling die even heen en weer vliegt naar het gevaarlijke thuisland: het gebeurt een pak meer dan we dachten. Dankzij een deal met Nederland en Duitsland kon staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) al meer dan 100 “vakantiefraudeurs” betrappen. Een deal met Frankrijk is nu nog in de maak.

Even terugvliegen of zelfs op vakantie gaan naar het land van herkomst, het lijkt onschuldig. Maar voor erkende vluchtelingen hangen er zware gevolgen aan vast. De redenering is simpel: ons land erkent de vluchtelingen net omdat ze ernstig persoonlijk gevaar lopen in hun thuisland. Als ze dan op eigen houtje beslissen om toch terug te reizen, kan hun vluchtelingenstatus onmiddellijk ingetrokken worden.

Tot voor kort was de aanpak van die “vakantiegangers” niet meteen een prioriteit voor de regering, maar staatssecretaris Francken bracht daar verandering in. In amper twee jaar tijd zijn intussen al meer dan 100 dossiers over “vakantiefraudeurs” overgemaakt aan het Commissariaat-generaal voor de Vluchtelingen en de Staatlozen. Een persoonlijke triomf voor Francken. “De vluchtelingenstatus is geen vodje papier”, zegt hij. “Het is de hoogste internationale bescherming die een individu kan krijgen. Terugkeren is logischerwijs totaal uit den boze, laat staan vakantie nemen.”

Volgens de meest recente cijfers gaat het voornamelijk om Afghanen en Irakezen. Van het overgrote merendeel van de doorgestuurde dossiers wordt de vluchtelingenstatus ook meteen ingetrokken. Alleen voor erkende vluchtelingen die hier al een vrouw en kinderen hebben, ligt de procedure voor intrekking wat moeilijker.

Met dank aan buurlanden

De regering stuurde in april al een instructie naar alle Belgische consulaten en ambassades om waakzamer te zijn voor de problematiek. Maar een van de grote redenen voor de opvallende cijfers zijn de samenwerkingsakkoorden die ons land afgelopen jaar met Nederland en Duitsland kon sluiten. Veel vakantiegangers proberen de regels te omzeilen door af te reizen via een luchthaven in onze buurlanden. Nu België de info gemakkelijker kan uitwisselen, worden ze toch nog onderschept. Van de 105 betrapte vakantiegangers vertrokken er 60 vanuit het buitenland en voornamelijk vanuit de luchthavens van Schiphol en Düsseldorf.

Francken werkt nu naar eigen zeggen nog aan een samenwerkingsakkoord met Frankrijk. Door de Franse verkiezingen bleven die onderhandelingen even liggen. België stuurde overigens zelf ook 26 dossiers door naar andere EU-lidstaten over vluchtelingen die naar hun land van herkomst terugkeerden.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Ali Yas » Zo Jul 09, 2017 2:30 pm

King George schreef:
Na het nieuws over de gevluchte Eritreeërs die zorgeloos op vakantie gaan in hun eigen land, blijkt dat ik toch verkeerd heb gekozen. VVD’er Klaas Dijkhof, veelvuldig op de buis, kwam krachtig over met ferme uitspraken

Vlak voor de verkiezingen regent het ferme uitspraken. Wie een goede keuze wil maken, doet er beter aan het de partijen te beoordelen op hun stemgedrag in de Kamer. Er zijn websites die dat voor je bijhouden en presenteren voor de TK-verkiezingen. Wie politici liever geloven op hun blauwe ogen verdienen vier jaar spijt. Iedere keer opnieuw.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72296
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Ariel » Zo Jul 09, 2017 3:14 pm

Ali Yas schreef:Vlak voor de verkiezingen regent het ferme uitspraken. Wie een goede keuze wil maken, doet er beter aan het de partijen te beoordelen op hun stemgedrag in de Kamer. Er zijn websites die dat voor je bijhouden en presenteren voor de TK-verkiezingen. Wie politici liever geloven op hun blauwe ogen verdienen vier jaar spijt. Iedere keer opnieuw.


Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15748
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Jul 10, 2017 12:14 am

VVD

Spoiler! :
Vakantiepartij Voor Donker Afrika
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72296
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Ariel » Di Aug 01, 2017 10:49 am

Ach ja...Eerst zien, en dan geloven. Leefbaar Rotterdam voelt de hete adem van de PVV in zijn nek, vandaar deze hete luchtballon.

Maar wie weet..Misschien lukt het ze om alle vakantievierende Eritreeërs het land uit te zetten.

Succes Leefbaar Nederland. icon_thumbup.gif

Vakantievierende Eritreeërs het land uit’

Mogelijk worden alle Eritrese asielzoekers die vanuit Rotterdam naar hun ontvluchte thuisland op vakantie gingen Nederland uitgezet. Leefbaar Rotterdam onderzoekt de mogelijkheid om dit te realiseren.

Leefbaar-raadslid Michel van Elck wil daarvoor van een reisbureau de reisgegevens hebben en die langs de lijst met Eritrese statushouders leggen. Alle gesnapte Eritreeërs moeten van Van Elck hun verblijfsvergunning inleveren.

‘Onbegrijpelijk’

Van Elck is al langere tijd bezig om Eritreeërs die vakantie vieren in hun eigen land te weren. Volgens hem is het onbegrijpelijk dat iemand zijn land ontvlucht vanwege de gevaren daar, maar er vervolgens na een succesvolle asielaanvraag wél op vakantie gaat. “Het ondermijnt de geloofwaardigheid van het asielbeleid”, zegt Van Elck in de Telegraaf.

Staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie kondigde vorig jaar al aan maatregelen te treffen tegen de groep Eritreeërs, maar er is er nog geen opgespoord en het land uitgezet. ‘Bizar’, volgens Van Elck.

Enkele reis terug

Zeker omdat in Rotterdam het reisbureau Red Sea Travel goud geld verdient aan vakanties naar Eritrea. Elke zomer worden er zo’n duizend tickets verkocht aan Eritreeërs die op familiebezoek gaan. “Deze asielcharlatans kunnen wat mij betreft direct weer hun koffer pakken. Maar dan voor een enkele reis naar Eritrea.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 04, 2017 6:09 pm

Meer dan 100 vakantie vierende nepvluchtelingen gepakt dankzij deal tussen Nederland, Duitsland en België

Door Michael van der Galien 3 juli 2017

Afbeelding

Erkende vluchtelingen die lekker naar huis gaan om daar even vakantie te vieren.

Dankzij een deal tussen België, Nederland en Duitsland kon het Belgische ministerie voor Asiel en Migratie al meer dan 100 “vakantiefraudeurs” betrappen. “Vakantiefraudeurs” zijn zelfverklaarde vluchtelingen wiens asielaanvraag is goedgekeurd, maar die vervolgens op vakantie gaan naar eigen land.

Met andere woorden, het zijn nepvluchtelingen die door de mazen van het net zijn geglipt.

Tot voor kort kwamen dat soort fraudeurs bijna altijd weg met hun gelieg en bedrieg, maar niet langer. En dat komt voornamelijk door een samenwerkingsverband tussen de drie genoemde landen én doordat België Theo Francken van de N-VA als minister voor Asiel en Migratie heeft. Bij zijn aantreden liet Francken namelijk weten dat dit één van zijn voornaamste prioriteiten zou zijn. Die belofte hield gestand.

“De vluchtelingenstatus is geen vodje papier,” zegt Francken terecht. “Het is de hoogste internationale bescherming die een individu kan krijgen. Terugkeren is logischerwijs totaal uit den boze, laat staan vakantie nemen.”

In verreweg de meeste gevallen gaat het om Afghanen en Irakezen:

Afbeelding

Zij gebruiken de situatie in eigen land eerst om lekker een verblijfsvergunning in Europa te krijgen, maar vliegen daarna met enige regelmaat terug om familie te zien. Daaruit blijkt natuurlijk dat hun asielaanvraag volstrekt belachelijk was. Deze fraudeurs denken de Belgische autoriteiten te slim af te zijn door gebruik te maken van Nederlandse of Duitse luchthavens, maar door de deal tussen die landen wordt dit soort informatie meteen met elkaar gedeeld. Oeps.

In de tussentijd werkt België aan een vergelijkbare deal met Frankrijk, want ja, ook daar gaan veel nepvluchtelingen naartoe om lekker op vakantie te gaan naar het land dat ze zogenaamd ‘ontvlucht’ zijn.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... en-belgie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15748
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Aug 05, 2017 10:23 am

Tsja . . . en dan hebben we nog grenzen die onbewaakt zijn en grenzeloos voor moslim vluchtelingen open staan. Zij vragen asiel aan om aan gratis geld te komen en daarmee regelmatig vakantie te vieren in hun geliefde moslimland om daar zoveel mogelijk geld van uw belastingcenten achter te laten voor hun doorgaans zeer kinderrijke familieclan. Dit slaat overigens ook op ALLE Marokkanen en Turken. Maar die hebben geen asiel aangevraagd, die zijn door een paar op elkaar volgende onverantwoordelijke nepregeringen uitgenodigd. Niet voor een kortstondig bezoek aan ons land om wat geld te verdienen, maar om voor eeuwig en altijd onze sfeer te verpesten.

Het allerergste van dit alles is niet het weggegooide geld - geld moet rollen, ook al is het eenrichtingsverkeer naar moslimlanden - maar de enorme bezetting van onze sociale huurwoningen. Onze jeugd heeft het nakijken. En dat prent ik mijn zoon keer op keer in. Moslims deugen niet, zijn vieze vuile smerige parasieten op onze kennisbeschaving en ze kijken op ons neer en verachten onze cultuur en alles wat daarmee samenhangt. Dat ze aardig doen is het aloude concept van de wolf in schaapskleren.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 14, 2017 1:14 am

België betrapt vakantievierende asielzoekers

13 okt 2017 in BUITENLAND

Afbeelding
Bij dit Eritrese reisbureau in Nederland werden trips naar het thuisland georganiseerd.

Brussel - België pakt het probleem van in hun eigen land vakantie vierende asielzoekers voortvarend aan. Afgelopen anderhalf jaar zijn 44 van hen betrapt.

In de meeste gevallen gaat het om Irakezen en Afghanen. Ze zijn gesnapt toen ze vanaf een luchthaven uit een ander land dan België naar hun thuisland vertrokken. Schiphol is in trek bij mensen die zo willen verdoezelen dat ze gewoon naar hun eigen familie gaan.

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) roept zijn Europese collega’s in Het Nieuwblad op om nog meer informatie uit te wisselen.

Justitie bij onze zuiderburen beslist per geval of een reis is toegestaan. Francken: “Er is een verschil tussen iemand die even over en weer vliegt voor een begrafenis of om papieren te regelen, en iemand die daar voor drie maanden met vakantie is. In dat laatste geval kan er nog moeilijk sprake zijn van een gevaarlijke situatie.”

Francken looft de samenwerking met de buurlanden Duitsland en Nederland. België tipt ons ook als er ’Nederlandse’ asielzoekers op reis gaan via hun luchthavens.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72296
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Ariel » Do Nov 23, 2017 2:26 pm

Asielzoekers gestraft om vakantie

Van ’enkele tientallen’ toegelaten asielzoekers is de verblijfsvergunning ingetrokken omdat ze op vakantie gingen naar het land van herkomst. Dat is uitgerekend het land waarvan ze zeiden dat het er te onveilig was om er te blijven.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid stelt dit in antwoorden op honderden vragen over de begroting van het departement.

De Telegraaf schreef meermaals over gevluchte Eritreërs die in Nederland een verblijfsvergunning kregen, maar toch op vakantie gingen naar Eritrea. Ondanks bewijzen daartoe, jongeren pochten er zelfs online over, vond de overheid niemand die hiervoor bestraft kon worden. Wellicht omdat velen inmiddels genationaliseerd zijn tot Nederlander en dan is het onmogelijk nog papieren af te pakken.

Nu zijn er strengere controles geweest op ’terugreizen’ in het algemeen. Dat heeft er in elk geval toe geleid dat sinds 2015 ’enkele tientallen’ verblijfsvergunningen zijn ingetrokken om deze reden. Het ministerie wordt niet preciezer over het aantal intrekkingen, noch over de nationaliteit van de gestrafte vakantievierders.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72296
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Ariel » Di Jul 31, 2018 1:11 pm

Logisch. Het is bijna offerfeest, en vier je het liefst met je familie. Daarna vertrek je weer snel naar je Europees vakantie oord.

Al 115 vluchtelingen betrapt bij reis naar ‘gevaarlijk thuisland’

De eerste zes maanden van dit jaar zijn al 115 vluchtelingen betrapt die op reis gingen naar hun land van herkomst. Dat zijn er bijna evenveel als in heel 2017 en ruim dubbel zoveel als in 2016. Zij riskeren hun verblijfsvergunning in België te verliezen.
Wie erkend wordt als vluchteling, krijgt verblijfspapieren omdat hij of zij gevaar loopt in eigen land. Even terugkeren voor een familiebezoek of een vakantie lijkt dan ook niet evident, maar toch gebeurt het. Afgaand op het aantal betrapte vluchtelingen zit het fenomeen zelfs stevig in de lift.

Voor de eerste zes maanden van dit jaar staat de teller al op 115, bijna evenveel als de 134 dossiers die in heel 2017 werden overgemaakt aan het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen en Staatlozen (CGVS). In 2016 waren het er zelfs maar 56. “Als we de voorlopige cijfers extrapoleren, komen we dit jaar uit op een 250-tal dossiers”, klinkt het op het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). “Ten opzichte van 2016 zou dat een verviervoudiging zijn.”

De sterke stijging is te verklaren door een betere samenwerking met andere Europese lidstaten. In de hoop onder de radar te blijven, vertrekken veel vluchtelingen via luchthavens in buurlanden. Maar ons land sloot een samenwerkingsakkoord af met Nederland en Duitsland - en dat werpt z’n vruchten af.

Nochtans staat er heel wat op het spel voor de vluchtelingen: als ze betrapt worden, kunnen ze hun verblijfsrecht in België verliezen. Sinds 2016 speelden zo al 103 mensen hun vluchtelingenstatuut kwijt, terwijl 67 anderen het mochten behouden, ondanks de reis naar hun herkomstland. De 135 overige dossiers worden nog onderzocht door het CGVS.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 06, 2018 2:08 am

Duitsland betaalt vakanties voor ‘vluchtelingen’ – naar hun thuislanden

Xander, 05-08-2018

Afbeelding
Op naar gratis vakanties thuis, en/of aansluiting bij criminele drugs- en (kinder)prostitutie bendes. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Ook in Zwitserland: Platzakke ‘oorlogsvluchtelingen’ vieren thuis vakantie - Gevechten met messen, bijlen en machetes: Straten Italiaanse stad Ferrara overgenomen door Nigeriaanse migrantencriminelen.

‘Dit verzin je niet, zo onvoorstelbaar klinkt het,’ schrijft de bekende Amerikaanse econoom Martin Armstrong. Hij heeft het over het feit dat de Duitse overheid heeft toegegeven dat er migranten zijn die gratis op vakantie mogen. Naar hun thuislanden. Waaruit ze zogenaamd wegens oorlog of andere ellende zouden zijn gevlucht, en waar ze ‘nooit meer naar kunnen terugkeren’, zo beweren ze in koor met het Europese establishment. Ondertussen is de vreedzame Italiaanse stad Ferrara overgenomen door Nigeriaanse drugs- en kinderprostitutie migrantencriminelen, die elkaar in de straten met bijlen, messen en machetes bevechten.

Armstrong moest naar Duitsland voor zaken, en besloot persoonlijk polshoogte te nemen wat er nu precies klopt van de verhalen dat het land zichzelf overspoelt met migranten uit Afrika en het Midden Oosten. ‘Tot mij totale verbijstering hoorde ik dat de Duitse regering vluchtelingen drie weken lange betaalde vakanties geeft, inclusief heen- en terugvlucht, naar de landen waar ze volgens eigen zeggen uit zijn weggevlucht omdat het er onveilig zou zijn.’

Te krankzinnig voor woorden
Terwijl hulp- en vluchtelingenorganisaties alles uit de kast trekken om te voorkomen dat migranten worden uitgezet naar hun landen van afkomst, omdat hun ‘leven daar gevaar’ zou lopen, mogen ze er wèl vakantie vieren – volledig betaald door de overheid. ‘Zulk krankzinnig overheidsbeleid verzin je niet,’ vervolgt Armstrong. ‘Ik ken iemand die met vluchtelingen werkt, en die bevestigt dat ze in hun thuislanden op vakantie zijn. Ze keren dus wel degelijk terug, maar voor een ‘korte tijd’.’

Dat het geen hoax is bleek uit een artikel van Die Welt am Sonntag. Dat schreef er ook nog bij dat migranten niet verplicht zijn om te zeggen waar ze naar op vakantie gaan, omdat ze worden ‘beschermd’ en recht hebben op ‘privacy’, ondanks het feit dat de reis volledig voor hen betaald wordt. Het gerenommeerde blad leverde tevens zware kritiek op de overheid, waar het met de interne communicatie tussen de diverse afdelingen bijzonder slecht gesteld zou zijn.

Ook in Zwitserland: Platzakke ‘oorlogs’vluchtelingen vieren thuis vakantie
Armstrong wijst erop dat zijn contacten in Zwitserland zeggen dat daar hetzelfde probleem heerst. ‘Tientallen asielzoekers die klaarblijkelijk platzak uit oorlogsgebied waren aangekomen, blijken naar hun thuisland te zijn gevlogen om daar op vakantie te gaan.’ Migranten hoeven vrijwel nergens te bewijzen dat ze daadwerkelijk uit oorlogszones komen, die in heel Noord Afrika nergens (meer) voorkomen. In tegenstelling tot een Afrikaan kan een Syriër tenminste nog wijzen op de jarenlange oorlog in zijn land.

‘Als iemand op kosten van de overheid 21 dagen op vakantie gaat naar de plek waar hij is weggevlucht, dan zegt gezond verstand dat het geen vluchteling is. De incompetentie van de overheid kent simpelweg geen grenzen meer.’ Zowel letterlijk als figuurlijk, zo blijkt in heel West Europa. (1)

Italiaanse steden overspoeld door Nigeriaanse migrantencriminelen
En als ze hier dan eenmaal zijn, gaan sommigen gewoon door met waar ze in hun landen van afkomst mee bezig waren. Neem de ooit vredige Italiaanse stad Ferrara, waar de straten en parken zijn overgenomen door Nigeriaanse migrantencriminelen. Rivaliserende bendes bevechten en vermoorden elkaar met bijlen, messen en machetes. Gewonden en lijken liggen in plassen bloed op de straten. ‘Een nachtmerrie,’ noemt een official van de gemeente het. (2)

Ferrara is slechts een van de Italiaanse steden waar de Nigeriaanse drugs- en (kinder)prostitutie maffia vrij spel heeft gekregen. Ondanks het feit dat ook hier ‘links’ en ‘progressief’ meteen ‘racisme!’ schreeuwen, wordt de roep om keiharde tegenmaatregelen steeds luider. De kans dat die daadwerkelijk worden genomen is met de komst van de populistische Lega /M5S regering, die de immigratie in korte tijd fors heeft weten terug te dringen, een stuk groter geworden.

Xander

(1) Armstrong Economics via Zero Hedge
(2) Infowars Europe
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... huislanden
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 20, 2019 1:46 am

Seehofer´s grap van de week: Syriërs die op vakantie gaan naar hun thuisland moeten uitgezet worden

Geplaatst op 18 augustus 2019

Afbeelding

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU, illustratie), brengt uitzettingen voor asielzoekers uit Syrië in het spel, die daar na hun vlucht regelmatig om privéredenen naartoe terugkeren. “Wie als Syrische vluchteling regelmatig op vakantie gaat naar Syrië kan zich er immers niet serieus op beroepen in Syrië vervolgd te worden. Die moeten we zijn vluchtelingenstatus afpakken”, zei de CSU-politicus tegen de “Bild am Sonntag”.

Wanneer er bij de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) reizen bekend zouden worden naar het land van herkomst, dan zou door de autoriteit onmiddellijk een herroeping van de vluchtelingenstatus onderzocht worden, zei hij. Bovendien zou men de ontwikkeling in Syrië intensief in de gaten houden. Seehofer: “Als de situatie het toestaat, zullen we repatriëringen uitvoeren.”

In de afgelopen jaren zijn er ongeveer 780.000 Syriërs naar Duitsland gevlucht. Daar woedt al meer dan acht jaar lang een verwoestende oorlog. Inmiddels hebben de troepen van president Bashar al-Assad bijna alle gebieden weer onder hun controle.

Daarover een commentaar van “Politikstube”:

Het is niet nieuw dat Syrische “vluchtelingen”, die in Duitsland bescherming hebben gekregen, naar hun thuisland reizen, waarin ze naar eigen zeggen vervolgd worden. Nadat er in de afgelopen jaren talrijke gevallen van reizen naar Syrië bekend werden, kwamen ook snel de relativeringen. Per slot van rekening zou er sprake zijn van dringende redenen (bijvoorbeeld de stervende oma of oom) om korte tijd naar een land terug te keren, waarin men anders niet meer kan leven, informatie over thuisvakanties is er niet. Volledig begrip voor het feit dat Syrische “vluchtelingen” voor familiebezoek naar hun thuisland vliegen, onder het dekmanteltje van “tragische familieomstandigheden”, daar wellicht zelfs hun vakantie doorbrengen en zichzelf een rustpauze gunnen betreffende het gestreste alledaagse asielleven in Duitsland.

Gisteren berichtte de “Bild-Zeitung” hoe de reizen voor “vluchtelingen” die op vakantie gaan naar Syrië, kennelijk aanhangers van Assad, georganiseerd worden. Vandaag neemt de papieren tijger Horst Seehofer het woord en verbreidt weer eens luchtbellen: intrekking van de vluchtelingenstatus bij regelmatige vakantie in Syrië.

Dit betekent dat men in principe vakantiereizen naar het land van herkomst als einde van de vluchtelingenstatus zou kunnen beschouwen, maar alleen maar wanneer iemand daar “regelmatig” op vakantie gaat, terwijl “af en toe” ook zou volstaan.

Dat is allemaal niet te begrijpen. Wie uit een land vlucht vanwege politieke vervolging of als oorlogsvluchteling, kan daar niet naartoe terugkeren zonder erop te rekenen dat er een gevaar voor lijf en leden dreigt. Deze tijdelijke terugkeerders zijn of suïcidaal of er dreigen geen represailles voor hen, zodat er geen sprake is van een behoefte aan bescherming en het dus in werkelijkheid om economische vluchtelingen gaat.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/18 ... et-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19098
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor King George » Di Aug 20, 2019 12:51 pm

Syrische vluchteling verdedigt vluchtelingenvakanties in Syrië: ‘We verdienen vakantie van alle haat in Europa!’

Afbeelding
Foto: Aras Bacho. Bron: Screenshot WDR.

Door Tim Engelbart 20 augustus 2019

Syrische vluchtelingen hebben het recht op vakantie naar Syrië te gaan, en daarmee niet hun vluchtelingenstatus in Europese landen te verliezen. Dat beweert de knettergekke Syrische vluchteling Aras Bacho, die woonachtig is in Duitsland. Hij vindt dat hij en z’n lotgenoten een tijdelijke ontsnapping aan de “haat” van Duitsland verdienen.

Op zich hebben die Duitsers het niet verkeerd voor elkaar. Waar wij het vooral moeten hebben van zich moreel verheven voelende BN’ers die mensen te moeten spreken voor tienduizenden Syrische vluchtelingen in ons land, heeft Duitsland gewoon keihard door Twitter geverifieerde Syrische vluchtelingen die gewoon voor zichzelf kunnen praten voor duizenden volgers. Dat is toch mooi.

Maar dat is dan helaas ook meteen waar al het goede nieuws ophoudt, want veel zinnigs komt er niet uit de hierboven beschreven Aras Bacho (“Syrischer Flüchtling • Kritisch • Kolumnist • Flüchtlingshelfer“). Niet alleen noemt hij zichzelf columnist net als alle andere zichzelf belangrijk vindende millennials op dit continent, maar ook komt er volstrekte waanzin uit de mond van de jongeman die zich in Europa gevestigd heeft.

Aras beweert namelijk dat vakanties naar het thuisland dat men wegens levensgevaar ontvlucht heeft, gewoon goed te praten zijn. Vluchtelingen uit Syrië verdienen namelijk om even weg te komen van alle “haat” die er heerst in deze contreien:

    “Als iemand die veel vluchtelingen kent die op vakantie zijn in hun thuisland, kan ik alleen maar zeggen dat deze mensen het verdienen om hun rust te nemen van Duitsland, van de haat, en om hun familieleden te bezoeken en weer terug te keren. Dat hebben ze nodig!”

Dat kan best zijn. Maar dan is er één ding dat ze niet nodig hebben: hun status als vluchteling in Duitsland (of Nederland, for that matter). Als ze probleemloos Syrië in en uit kunnen reizen, is er dus geen noodzaak om een ruimhartig asielbeleid te voeren hier in West-Europa. Toch?DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19098
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor King George » Di Aug 20, 2019 1:02 pm

Als iemand die veel vluchtelingen kent die op vakantie zijn in hun thuisland, kan ik alleen maar zeggen dat deze mensen het verdienen om hun rust te nemen van Duitsland, van de haat, en om hun familieleden te bezoeken en weer terug te keren. Dat hebben ze nodig!


>> Tweet (in het Duits) <<

Voorwaar geef ik hem nog gelijk ook. Weer terug keren naar Syrië, dat hebben ze inderdaad nodig. Enkele reis wel te verstaan.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 20, 2019 9:41 pm

Alexander Gauland (AfD): Seehofer moet eindelijk handelen

Geplaatst op 20 augustus 2019

Afbeelding
Horst Seehofer en Angela Merkel.

Over de aankondiging van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken om vluchtelingen uit Syrië, die op vakantie gaan naar hun thuisland, de vluchtelingenstatus af te pakken en uit te zetten, deelt de voorzitter van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Alexander Gauland, mee:

“Het is absurd dat mensen, die zogenaamd bij ons bescherming zoeken, op vakantie gaan naar hun thuisland. Duidelijker kunnen de betreffende personen niet laten zien dat zij de hulpvaardigheid van Duitsland misbruiken. Natuurlijk moeten deze mensen direct uitgezet worden.

Seehofer´s aankondiging om in deze gevallen consequent op te treden, is echter niet echt geloofwaardig. Op zijn beloftes zijn in het verleden te vaak geen daden gevolgd. Vermoedelijk zal de media-werkzame aankondiging van Seehofer net zo in rook opgaan als de door hem meermaals in het vooruitzicht gestelde uitzettingsoffensieven, die zelfs voor het tegendeel hebben gezorgd: in plaats van meer, worden er steeds minder illegale buitenlanders uitgezet.

De minister van Binnenlandse Zaken moet eindelijk handelen in plaats van steeds nieuwe beloftes te doen. Seehofer moet er voor zorgen dat alle buitenlanders, die zich ten onrechte in Duitsland bevinden, het land zo snel mogelijk weer verlaten.”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/20 ... -handelen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41745
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: “Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 23, 2019 1:05 am

Speciale reisbureaus om zogenaamde ‘vluchtelingen’ op vakantie naar thuisland te sturen

Posted on 22/08/2019

Afbeelding
Turkooise water en witte zandstranden: ‘Vluchtelingen’ genieten in hun thuisland Eritrea op kosten van de Europese belastingbetaler van hun vakantie.

Massaal asielbedrog: 80% ‘vluchtelingen’ is paspoort ‘kwijtgeraakt’, maar hebben allemaal wel nog de modernste smartphones bij zich

Ze komen massaal naar Europa, wegvluchtend voor oorlog, terreur en vervolgingen in hun thuislanden. Dat is althans het officiële verhaal, want inmiddels zijn er bemiddelaars en zelfs reisbureaus die zich gespecialiseerd hebben in vakanties voor vluchtelingen in precies die landen waar ze zogenaamd niet meer naar terug zouden kunnen. Foto’s van ‘vluchtelingen’ die op kosten van de belastingbetaler genieten op zonovergoten tropische stranden hebben in Duitsland voor de nodige beroering gezorgd. Minister van BiZa Horst Seehofer dreigt inmiddels dergelijke nepvluchtelingen hun status af te nemen, maar de realiteit wijst uit dat dit vrijwel zeker nooit gaat gebeuren.

De 29 jarige onderzoeksjournalist Mohammad Rabie, zelf een erkende Syrische vluchteling, sprak met landgenoten en ook bemiddelaars en reisbureaus die zich gespecialiseerd hebben in ‘vluchtelingenvakanties’. Eigenlijk is dit illegaal, maar verreweg de meesten zijn tenslotte al illegaal naar Europa gekomen en zijn hier desondanks gewoon toegelaten.

Vooral in Duitsland, Zwitserland en Noorwegen lekten er -bepaald geen incidentele- gevallen naar buiten van vluchtelingen die hier asiel willen omdat ze zouden worden vervolgd, even een paar weken –en niet zelden langer dan een maand- terugkeren naar hun thuislanden om daar familie te bezoeken en/of vakantie te vieren.

Wel allemaal hun paspoorten ‘kwijtgeraakt’, maar niet hun smartphones
Dat asieltoeristen massaal de kluit belazeren blijkt ook uit het feit dat minstens 80% beweert onderweg zijn paspoort en andere ID-papieren te zijn ‘kwijtgeraakt’, maar allemaal wel nog over de modernste smartphones beschikken. De afgelopen jaren werden bij onder meer de Griekse grenzen vele duizenden weggegooide paspoorten aangetroffen; de ‘vluchtelingen’ weten –op instructies van Europese ‘hulp’organisaties- heel goed dat ze zo een veel grotere kans maken om permanent in uitkeringenparadijs Europa te mogen blijven.

De door links beheerste mainstream media verzwijgen het bestaan van deze criminele reisondernemingen, of praten het goed. Daarnaast zijn overheidsofficials voortdurend bezig om bekend geworden gevallen uit de media te houden.

Er zijn uitzonderingen, zoals Bild, dat met behulp van een Arabische undercover journalist het omvangrijke asielbedrog blootlegde. Mohammad Rabie laat in zijn reportage zien hoe ‘vluchtelingen’ heel eenvoudig hun vakantie naar hun thuislanden op reisbureaus kunnen boeken. Klaarblijkelijk zijn er tal van mogelijkheden om naar zelfs Syrië terug te keren. Men reist dan via bijvoorbeeld Libanon, Iran of Turkije.

Reissom inclusief steekpenningen voor douane
Reisorganisaties zoals Nakhal en Al-Outom verklaarden openlijk te weten dat de asielzoekers volgens de wet officieel niet mogen terugkeren. Dat zou volgens een medewerker in de praktijk echter ‘geen probleem zijn. U heeft enkel een Syrische pas nodig, of er moet een ‘overgangsticket’ bij de Syrische ambassade worden aangevraagd. Wij bekommeren ons dan om de rest.’ Kosten? 800 euro, inclusief steekpenningen voor de douanebeambten, vooral bij de grensovergang tussen Syrië en Libanon.

Volgens Mohammad Rabie zijn veel ‘vluchtelingen’ die op vakantie gaan naar hun thuisland daar in werkelijkheid nooit vervolgd. Er zouden zich zelfs veel aanhangers van de regering Assad tussen zitten, dus van het regime waar ze juist voor zouden zijn weggevlucht.

‘Vakantie vierende Syriërs dagelijkse praktijk’
De voor politiek links bloggende migrant Aras Bacho (eerder wegens diverse zedenmisdrijven in Duitsland veroordeeld) twitterde in juli over zes Syriërs die hij kende, die ‘op vakantie gingen naar Syrië om hun familieleden te bezoeken en een beetje tot rust te komen, vooral van Duitsland. Ze missen hun thuisland, en het is inmiddels dagelijkse praktijk dat Syriërs dit doen.’

De undercover journalist sprak ook met de 38 jarige Gina (pseudoniem), die in 2015 als ‘vluchteling’ naar Duitsland kwam en sindsdien al twee keer op vakantie is geweest naar haar thuisland. Op de vraag waarom, antwoordde ze: ‘Ik heb daar mijn drie kinderen bezocht. Ik zou het zo weer doen, zelfs als ik mijn verblijfsstatus erdoor zou verliezen.’

Maya leeft ook sinds 2015 in Duitsland. Zij keerde via Turkije terug naar Damascus om haar zieke vader te bezoeken. ‘Ik heb de Duitse instanties niet geïnformeerd omdat ik bang was dat mijn recht op asiel dan ingetrokken zou worden.’ Dat gebeurt echter vooral theoretisch, omdat bijna niemand daadwerkelijk Duitsland wordt uitgezet.

Loze dreigementen van minister, er wordt toch bijna nooit iemand uitgezet
De Duitse minister van BiZa Horst Seehofer reageerde op de ontstane commotie, en zei dat Syrische vluchtelingen die ‘regelmatig in Syrië op vakantie gaan’, niet langer serieus kunnen volhouden dat ze daar worden vervolgd, en hun asielstatus daarom zou moeten worden ingetrokken. ‘Als de situatie het toelaat, dan zullen wij ze terugsturen.’ Dat ‘als de situatie het toelaat’ wijst er echter op dat aan de voorwaarden daarvoor hoogstwaarschijnlijk nooit zal worden voldaan.

Het gaat er dus op neerkomen dat met het huidige beleid zelfs migranten die overduidelijk hebben gelogen gewoon in Duitsland en West Europa mogen blijven, want dat alleen al het ontbreken van papieren het onmogelijk maakt hen uit te zetten. Zo kunnen de enorme aantallen illegalen en fraudeurs tot in lengte van jaren gebruik blijven maken van de royale Europese sociale voorzieningen, want daar worden ze ondanks hun bedrog niet van uitgesloten.

Xander

(1) Anonymous (afbeelding: social media via Anonymous)
(2) Zero Hedge

https://www.xandernieuws.net/algemeen/s ... te-sturen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten