Pas op voor verziezingsfraude!

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47941
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Pas op voor verziezingsfraude!

Bericht door Pilgrim »

Goed nieuws voor fascisten, nazi’s en andere linkse huichelaars

Geplaatst op 16 september 2018

Afbeelding

Zolang er geen echte controle op de verkiezingen in de door de EU-fascisten bezette gebieden plaatsvindt, zal straks, na weer absoluut ‘democratische verkiezingen’, opnieuw blijken dat de zogenaamde golf van nationalisten en andere ‘ongewenste’ sujetten in de politiek is gestopt door toedoen van ‘echte democraten’ als Abdel Timmerfranss en Judie Sargentinistan!

De PVV stond in de prognoses geloof ik op 40 zetels, toen kwamen de verkiezingen met types als Fleurtje Dekker die, als ik mij goed herinner, stelde dat zij – en naar haar stellige overtuiging niet enkel alleen zij – alle biljetten met PVV-voorkeur in het stembureau waar zij, volgens haar zeggen, had gezeten, had verwisseld voor andere partijen (GroenLinks?) en de PVV bleef derhalve steken op wat zij was.

Marine Le Pen deed het geweldig in de prognoses, maar toen kwam Soros naar Brussel voor overleg met de vermeende dronkaard, die nooit dronken is, maar aan ischias lijdt, en zijn wellicht tot het enige echte ware geloof bekeerde Timmerbaas en Frankrijk kreeg de wellicht uit een inrichting gehaalde ‘Jupiter’ Macron als president. Het tij leek gekeerd op heel democratische wijze.

In Zweden kon een ommekeer niet nog langer uitblijven, maar lagen er wel bij alle stemkantoren ook biljetten voor de boze kiezers, die links en de vooral in Iran vreemd geëmancipeerde Zweedse regerende hoofddoeken-draagsters, als vertegenwoordigsters van dit vreemd soort ‘emancipatie’ toch echt zat waren?

En ‘last but not least’, om vooral niet te vergeten, kreeg Duitsland de 60ste, of zoiets, termijn van ‘Adolpha’ Merkel. Wanneer worden we van die heks verlost. Ook toverkol Clinton staat alweer klaar om het, ondanks haar tachtigste, straks nog een keer te proberen.

De enige heil, waar men nog niet de verkiezingen heeft weten te frauderen (?) komt uit Hongarije, dat onmiddellijk, volgens ook weer zo een toverkol, Sargentinistan geheten, aangepakt moet worden, en wel onmiddellijk! Blijft voor ons realisten enkel nog Italië over. Mits de paus, die de paus niet is, daar geen staatsgreep pleegt na ook Soros met wat instructies op bezoek te hebben gekregen...

Ach, de tijd van G.B.J. Hilterman, die tijd was nog eens te begrijpen, nu is alles, na het ten tonele verschijnen van onze grote vredesapostel O-bambie, die veel oorlog en overal tweestrijd tussen groepen burgers bracht, wereldwijd een grote puinzooi geworden. Niemand lijkt nog te zijn wie hij/zij beweert te zijn of omgekeerd.

“Oh moeder Maria, verlos ons van linkse uitzuigers en hypocrieten en andere zogenaamd goed bedoelende lifestyle ‘linkse’ leeghoofdigen aan de ‘goede’ kant van de historie staande idioten. Verlos ons vooral van filantropische miljardairs die vooral filantropisch hun eigen zakken vullen.”

Mag dit gebed, heer Juncker? Is er al een EU-Siberië waar ik naartoe gestuurd kan worden? Oh ja, Parijs natuurlijk! Of toch Londen? Straks ook Amsterdam?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/16 ... ichelaars/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie