De elite

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46569
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De elite

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 27, 2019 11:29 pm

Tijd voor weer en nieuwe speciale topic... :finger:

“ELITE”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2534
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De elite

Berichtdoor silkyboxershortXL » Ma Jan 28, 2019 9:07 am

Louis Vuitton gilets jauneAfbeelding
In bepaalde zin maken deze twee wel deel uit van de elite. Maar de 'betere kringen' dat zijn wij hier op FFI.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46569
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De elite

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 19, 2019 12:20 am

Geestelijke inteelt

Geplaatst op 18 april 2019

Afbeelding

Heb ik een hekel aan bepaalde mensen, mannen of vrouwen omdat zij onze levens kapot maken door met hun domheid de maatschappij te overspoelen? Iemand dus als Aaf Brandt Corstius? Jazeker! Ik heb een hekel aan onbegrensde domheid. En ook heb ik een hekel aan arrogante dweilen die vinden dat zij gezien afstamming meer rechten dan anderen hebben.

En daar staat onze samenleving vandaag behoorlijk bol van. De een is dochter van, de ander zoon en dus daarom zijn zij wat en wie zij zijn, daar hebben zij als leden van ‘onze’ elite, zeg maar ‘onze’ intelligentsia, gezien geboorte, niet door bewezen daden en of bijzonder intelligent gedrag, gewoonweg recht op.

Ik kan, aangenomen dat ik al de kans zou krijgen, de huiskamers binnenstormen met ‘Bozeman in de politiek’, wat een godsgeschenk zal zijn voor veel recensenten die zich eens heerlijk op mij kunnen afreageren. Want ik heet niet Bozeman Chabot, Bozeman de Mol, Bozeman Barend, niet eens Bozeman van der Linden of Bozeman van Nieuwkerk, maar enkel Bozeman Bonenstaak, en dus een makkelijk slachtoffer voor ieder om eens lekker op los te gaan.

Over de hele linie zie je vandaag kinderen van bekende mensen de maatschappij binnen komen wandelen op een manier dat zij het hoogst normaal vinden dat zij onmiddellijk, of anders toch redelijk snel, de beste banen et cetera krijgen. De vraag of zij geschikt zijn voor die banen doet er doodeenvoudig niet toe. In het particuliere bedrijfsleven zal het niet geschikt zijn in vele gevallen leiden tot het faillissement van het bedrijf en daarmee is de kous af. Maar in de elite, de politiek en media, binnen de intelligentsia ligt dat ietsjes anders.

Wat voor minkukel je ook bent, een bekende pa of ma in die media leidt bijna automatisch voor de minkukel tot een leuke plek in met name die media. Wat en hoeveel fiasco’s je al op je naam hebt, doet er niet toe. Net als bij de ambtenarij; hoe grotere nitwit iemand is, des te sneller deze persoon carrière maakt. De nitwit wordt constant weggepromoveerd, omdat ontslaan vaak niet kan. Dit soort gedrag leidt tot degradatie van een instituut en ook tot op termijn degradatie van de samenleving.

Als voorbeeld neem ik George W. Bush, de man die erom bekend stond dat hij – voor zover ik het uit mijn hoofd nog goed weet – ieder bedrijf waar hij de leiding van kreeg failliet wist te maken, ook de VS. Dat hierdoor een nitwit als Obama zo makkelijk de kans kreeg om president te worden, is niet zo vreemd; alles en iedereen was beter in vergelijking met de idioot die daar acht jaar had gezeten. De kreet ‘we need change’ kwam op het juiste moment, maar helaas niet van de juiste persoon.

Maar wat heeft iemand als bijvoorbeeld Aaf Brandt Corstius te maken met George W. Bush. Aaf en George W. zijn qua achtergrond vergelijkbaar. Zij zijn kinderen van bekende ouders ofwel leden van een dynastie en terecht of niet opgegroeid met de wetenschap dat zij er wel komen, omdat zij kinderen van bekende personen ofwel leden uit een dynastie zijn. Niet omdat zij per definitie kwaliteiten hebben, dat laatste is voor hen geen must, het is enkel een leuke bijkomstigheid.

De top van onze maatschappij zit op deze manier vol met mensen die zich eigenlijk nooit of ternauwernood hebben hoeven te bewijzen om die top te bereiken en de gevolgen daarvan zijn zichtbaar in dom en vaak decadent gedrag en onwil om de realiteit onder ogen te zien. Dat laatste is ook heel normaal en logisch. De realiteit onder ogen zien door personen die een plek hebben gekregen in de maatschappij zonder daar ooit echt iets voor te hebben hoeven doen, betekent ook het onder ogen moeten zien dat zij wellicht niet voor die plek geschikt zijn. Wie wil dat toegeven?

Met andere woorden, zoals ik al stelde, er vindt op grote schaal binnen ‘onze’ elite degradatie via een soort geestelijke inteelt plaats die leidt tot weinig of geen inzicht bij en door ‘onze’ elite. Dit op haar beurt leidt tot het op een heel makkelijke manier overdragen van onze maatschappij in handen van vreemden, omdat deze ‘elite’ zelf de maatschappij ook op een makkelijke manier aangereikt heeft gekregen, en daardoor vrijwel of geen enkele notie heeft van wat iets betekent of wat deze elite in onnozelheid zit aan te richten.

Simpel gezegd, dit soort leden van die elite hebben nooit ergens voor hoeven werken, nooit met hun poten in de modder gestaan en dus daardoor geen flauw idee wat iets aan waarde heeft. Natuurlijk zullen ze massaal stellen dat zij wel degelijk iets hebben moeten doen om hun plekje te bereiken. Dat bestrijd ik niet,maar anderen hebben datzelfde moeten doen zonder de wetenschap dat, ook al mochten zij aan één stuk door blunderen op weg naar die plek, die plek hoe dan ook hun plek was! Enkel vanwege die familienaam!

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/18 ... e-inteelt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46569
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De elite

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 07, 2019 9:28 pm

Na de muur, dertig jaar later

Geplaatst op 7 november 2019

Afbeelding

Dertig jaar geleden viel de muur en kon de neoliberaal socialistisch gekleurde paarse vorm van ‘democratie’ vanuit West-Europa oprukken naar het oosten om ergens al fors in de richting van de poorten van Moskou voorlopig halt te houden. Een nieuw offensief om het nazisme uiteindelijk in heel Europa te laten zegevieren?

Na dertig jaar ‘democratie’ brengen wordt de balans door de beperkt denkende EU-elite opgemaakt. Het is niet geworden wat men had gewenst: een brave club landen die blij en gelukzalig de fake-democratie van de EU-klonen hadden aangenomen en geaccepteerd. Dat had het moeten zijn, zodat een feestje gevierd kon worden.

Een feestje bij met name een soort decadent lifestyle socialisme, waar hebzucht inmiddels maat is. Een feestje waarin de DDR-vorm van staatsinrichting als het beste wordt gezien en bejubeld door types die bij hoog en bij laag zweren democraten bij uitstek te zijn en daarom het noodzakelijk achten dat eenieder die anders denkt bij voorbaat de mond moet worden gesnoerd.

Hierin gaat men ver, heel ver. Maar het is ook om de ‘democratie’ te beschermen. Zodoende lijken boetes die tonnen kunnen bedragen, gevangenisstraffen voor haatdaden, zoals een plakje ham naar een moskee werpen, en toekomstige uitsluiting van gezondheidszorg, onderwijs, economisch vangnet en wonen van ongewenste elementen eventueel helaas niet langer te vermijden.

Dit alles om toch die ‘democratie’ te beschermen tegen radicalen en populisten die overal, met name in dat oosten van Europa, de kop opsteken. Dat moet een halt worden toegeroepen, want natuurlijk is de nieuwe Merkel/Obama-vorm van nazisme het mooiste en beste voor alles en iedereen. Hoe is het dan toch mogelijk dat vooral dat Oost-Europa zover kon afdrijven van de mooiste staatsvorm die er bestaat.

Verbazing alom bij de West-Europese elite. Zoals in de jaren dertig van de vorige eeuw eenzelfde soort in decadentie verdwaalde elite de eerste tekenen van de opkomst van de nazi’s negeerde, wordt dat vandaag door de nieuwe vergelijkbare elite opnieuw gedaan. Een elite, die zo overtuigd is van eigen gelijk en zichzelf tevens zó volledig overschat dat de vergelijking met toen absoluut reëel en levensbedreigend is.

Net als toen weigert men om de werkelijke oorzaken onder ogen te zien en blijft men weigeren de kuddes olifanten te zien die agressief en vernielzuchtig ook door hun eigen huis lopen te rennen. Dat alles is gewoon bedrog, het is bangmakerij van rechts-extremisten en rechts-populisten, dus van domme, niet voldoende onderwezen personen en uiteraard tevens intriganten van dat wereld bedreigende manneke Poetin die onze vrijheden bedreigt, waarom dus ook heel ‘democratisch’ die vrijheden moeten worden ingeperkt. Dat is toch heel begrijpelijk, of niet soms?

Zou niet de reactie van Oost-Europa eerder heel begrijpelijk zijn? Nadat West-Europa niet echt veel heeft gedaan om Oost-Europa van een terreurstaatsvorm te bevrijden, hebben die Oost-Europeanen dit min of meer zelf gedaan en weigeren nu dus om diezelfde communisten, nu als socialisten verkleed, hen weer diezelfde terreurstaatsvorm via hun visie op ‘democratie’ op te laten dringen.

Een vorm van dwingelandij, dit keer onder het mom van multiculturalisme, iets waaraan een nazi-ideologie gekoppeld is aan een religieuze ideologie van totale overheersing, en om dit te bereiken volledige vernietiging van alles en iedereen die anders wil, doet, leeft en denkt. Zou dat kunnen, elitaire ‘journalisten’, historici’ en andere ‘hooggeleerde’ betweters, die niet willen zien dat terreur-ideologieën op het punt staan de mensheid opnieuw de hel te brengen. Wat een onzin kraamt deze oude boze man toch uit, hoor ik de communist opa Van R. al neuzelen.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/07 ... aar-later/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46569
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De elite

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 08, 2019 12:31 am

Nog zo´n smerige linkse rotzak...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46569
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De elite

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 08, 2020 1:54 am

Verschil in eigenbelang mag...

Geplaatst op 7 april 2020

Afbeelding

Het verschil in eigen belang mag als het om “elite” gaat. Een werknemer die bezorgdheid uit over behoud van zijn/haar baan vanwege de onbelemmerde komst van migranten, maakt zich schuldig aan ordinair eigenbelang gericht denken: Foei!

Een woningzoekende naar een nog betaalbare huur- of koopwoning die stelt dat door al die nieuwkomers er gewoon geen woning te vinden is, maakt zich eveneens schuldig aan akelig egoïstisch enkel op eigenbelang gericht denken: Dus ook foei.

Maar dat nu met de corona-crisis een oproep wordt gedaan om toch alleen de, door het ontbreken van optredens, armlastige artiest van eigen bodem te steunen, door alleen nog maar naar Nederlandstalige muziek te luisteren, dat is natuurlijk niet gericht op ordinair eigen belang van een groep, die volgens de stichting Buma het nu ‘oh zo vreselijk moeilijk heeft’.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/07 ... elang-mag/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46569
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De elite

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 26, 2020 9:31 pm

“Hetzelfde schuitje”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 11 gasten