Pagina 1 van 1

Gender indoctrinatie

Geplaatst: Zo Mei 26, 2019 1:42 am
door Pilgrim
D66 dramt door: vierjarige kinderen krijgen nóg meer genderpropaganda

April 16, 2019 - Redactie

Afbeelding
Minister Van Engelshoven op werkbezoek. Foto: Sebastiaan ter Burg / Wikimedia Commons

Denkt uw kind bij ‘straaljagerpiloot’ aan een man? Niet goed, vindt onderwijsminister Ingrid van Engelshoven (D66). Kleine kinderen lijden volgens de minister aan “genderstereotypen”. De minister schakelt nu het onderwijs in om ‘genderstereotypering te doorbreken’. Het is slechts een van de vele maatregelen waarmee Van Engelshoven de genderideologie aan ons opdringt.

Onverbloemde strijd

Minister Van Engelshoven heeft op 29 maart een brief gestuurd aan de Tweede Kamer over haar strijd tegen “genderstereotypen”. Om het onwennige volk warm te maken voor de Grote Sprong Voorwaarts is er ook een interactieve PDF gepubliceerd. Het biedt een goed overzicht van alle fronten waarop Van Engelshoven een onverbloemde strijd voert tegen de christelijke visie op gezin, huwelijk en seksualiteit.

Homo-propaganda in kerkgemeenschappen
Van Engelshoven schuwt de totalitaire middelen niet. Ook als die de scheiding van kerk en staat schenden. Zo belooft de minister voortdurende steun aan “de alliantie van christelijke LHBT-netwerken”, die in kerkgemeenschappen en op christelijke scholen de homo-ideologie propageren. Deze ideologie gaat recht in tegen de Bijbel en de christelijke traditie, die homoseksuele handelingen zeer duidelijk veroordelen als gruwel Gods en schending van de natuur.

Feministische sturing in beroepskeuze
In Nederland is het verplicht om je kinderen naar school te sturen. Daar is geen ontsnappen aan de lhbt-propaganda. Vandaar dat de D66-drammers van genderideologie helemaal inzetten op onderwijs. Van Engelshoven heeft een breed pakket aan maatregelen. Jongeren moet feministisch gestuurd worden in hun beroepskeuze, zodat meer meisjes voor een technische opleiding kiezen. Terwijl al lang en breed bekend is dat het doordrijven van gendergelijkheid juist leidt tot minder meisjes die de technische richting opgaan. Het emancipatiebeleid van Van Engelshoven zal het tekort aan technisch personeel alleen maar doen oplopen.

Schoolboeken herschrijven
Beroepsvoorlichting is heel beperkt onderdeel van het schoolcurriculum. Meer effect heeft de omvorming van de schoolboeken van wiskunde, Engels, geschiedenis, enzovoort. Die bevatten traditionele geslachtsrollen en dat vindt de minister fout. Daarom stuurt ze genderideoloog Judi Mesman op de schoolboekuitgevers af om ze te laten herschrijven. Mesman is volgens de minister met de uitgevers “in gesprek”, nogal een eufemisme.

Afbeelding

Hoogleraar diversiteit
Mesman is psycholoog van opleiding, fanatiek genderideoloog van overtuiging. Ze bekleedt de leerstoel ‘diversiteit in opvoeding’ aan de Universiteit Leiden. Zeg maar de genderideologische equivalent van de leerstoel marxistische economie aan de Noord-Koreaanse Universiteit van Pyongyang. Professor Mesman leidt een ‘laboratorium’ voor onderzoek naar genderstereotypering bij kinderen, met de veelzeggende naam het Diversity in Parenting Lab. Haar advies aan ouders “heel kritisch” te kijken naar hun gendervooroordelen bij het opvoeden: “Reageer ik wel even enthousiast als mijn zoontje naar een Barbie grijpt in de winkel als naar een vrachtwagen?” Ordinair gendergedram, waar ze in 2017 wel anderhalf miljoen euro staatssubsidie voor ontving.

Zelfs groep 1 en 2
Het genderdrammen strekt zelfs uit tot de vier- en vijfjarigen. Voor groep 1 en 2 van de basisschool heeft de minister project-Beeldenbrekers. Dat heeft tot doel “genderstereotypering in groep 1 en 2 van het basisonderwijs te doorbreken.” Het project laat kinderen beroepsuitoefenaars tekenen. Zoals te verwachten tekenen ze een vrouwelijke verpleegkundige en een mannelijke straaljagerpiloot. Waarop de kinderen geconfronteerd worden met een mannelijke verpleegkundige en een vrouwelijke straaljagerpiloot. Het lijkt allemaal leuk en onschuldig, maar de agenda erachter is erop gericht het natuurlijk geslachtsbegrip van kleine kinderen uit te wissen en te vervangen met genderneutraliteit. Dat blijkt ook uit de lerarenhandleiding, die docenten opdraagt om in de les “geen woorden als man/vrouw/hij/zij” te gebruiken.

Dwangdiversiteit
De lessen van Beeldenbrekers zijn vooralsnog optioneel. Scholen kunnen de genderindoctrinatie nog naast zich neerleggen. Maar ze moeten volgens de kerndoelen al wel “seksuele diversiteit” onderwijzen. Ook christelijke scholen zijn hiertoe verplicht, op straffe van financiële sancties. Voor minister Van Engelshoven gaat deze dwingelandij niet ver genoeg. Scholen moeten de acceptatie van “verschillende seksuele oriëntaties” onderwijzen. Leerlingen dienen te “weten en accepteren dat er verschillende seksuele oriëntaties en expressies van gender zijn.” Een curieuze formulering die veel onduidelijkheid laat. Pedofilie, necrofilie en bestialiteit zijn ook seksuele oriëntaties, moeten leerlingen die ook accepteren?

Tienjarigen leren masturberen
De inhoud van seksuele diversiteit wordt bewust vaag gehouden, zodat de lhbt-beweging het aan kan passen al gelang naar de modernste inzichten. Een van die inzichten is dat de ‘seksualiteitsbeleving’ van kinderen gestimuleerd moeten worden. RutgersWPF raadt in zijn Leskatern relaties & seksualiteit groep 7 en 8 aan om basisschoolkinderen te leren “hoe je jezelf kunt bevredigen.” Leerkrachten moeten met de kinderen – nota bene van soms nog maar 10 jaar – te ontdekken “welke plekjes je prettig of fijn vindt om aan te raken.” Kinderen die tegen zulke vulgariteit protesteren, moeten duidelijk gemaakt worden dat “zelfbevrediging iets is waar ze zich niet over hoeven te schamen of schuldig te voelen... Ze kunnen het zo vaak doen als zij prettig vinden.”

Afbeelding
Bron: RutgersWPF, [i]Leskatern relaties & seksualiteit groep 7 en 8, 2013[/i]

Kritisch rapport
Gezin in Gevaar volgt de toenemende seksualisering van schoolkinderen met zorg. Wij worden steeds vaker benaderd door ouders die de seksuele voorlichting op de school van hun kinderen wel erg ver vinden gaan. Reden genoeg om een meldpunt in te stellen. Wij roepen ouders, leerkrachten, leerlingen en andere betrokkenen op om melding te maken van seksualiserend lesmateriaal. Gezin in Gevaar verwerkt de meldingen in een kritisch rapport. Leerkrachten, ouders en politici krijgen daarin aanbevelingen hoe de seksualisering van kinderen te stoppen.

Gezin in Gevaar maakt een diepgravend rapport over de gesubsidieerde seksualisering van schoolkinderen. Wij krijgen 0 euro subsidie en zijn volledig afhankelijk van giften. Help het rapport en geef een donatie!

https://geziningevaar.nl/d66-dramt-door ... #more-2007

Re: Gender indoctrinatie

Geplaatst: Do Jul 11, 2019 12:22 pm
door Mahalingam
Het verkeerde gender standpunt kan je de baan kosten in Engeland. Tenminste als je Christen bent en niet Mohammedaan want die hebben dispensatie. Hij moest op diversiteitstraining en gaf het verkeerde antwoord op een vraag over een hypothetische situatie. Zover is de idiotie al doorgeslagen.
Christelijke arts ontslagen om genderstandpunt
Een christelijke arts brengt in Groot-Brittannië een debat op gang over godsdienstvrijheid en de acceptatie van transgenders. David Mackereth werd ontslagen omdat hij weigert een patiënt „met een baard” als vrouw te bestempelen, maar de 56-jarige vader van vier kinderen zegt juist dat hijzelf door dat besluit gediscrimineerd wordt op basis van zijn geloof.

Mackereth, die dertig jaar in de medische wereld werkte, sleept vanwege zijn ’absurde’ ontslag de staat voor het gerecht. Zijn voormalige baas bij het overheidsdepartement voor Werk en Pensioen legde hem vorig jaar in een diversiteitstraining een casus voor. Zou hij een bijna twee meter lange man met baard ’zij’ of ’mevrouw’ noemen, als diegene dat wenst? Nee, betoogt Mackereth, want hij weigert „een abstracte ideologische gelofte af te leggen”, meldt The Telegraph. Daarop werd hij zonder pardon ontslagen.

„Als je gelooft in een wisselend geslacht, is je gender niet meer dan je eigen fantasie over jezelf”, zegt Mackereth in een verklaring tegen de rechtbank. Transgenderisme is volgens hem een ’waanidee’. „Bovendien is het mijn verantwoordelijkheid om als arts altijd met een goed geweten te handelen, in het belang van de patiënten, en niet om allerlei fantasieën, vooroordelen of waanideeën aan te nemen om niemand maar voor het hoofd te stoten.”
https://www.telegraaf.nl/nieuws/954317014/christelijke-arts-ontslagen-om-genderstandpunt

Re: Gender indoctrinatie

Geplaatst: Vr Jul 12, 2019 9:48 am
door Mahalingam
Het leven van een transgender gaat niet over rozen. Bij de transitie man -> vrouw krijg je ook met al die vrouwenproblemen te maken zoals verkracht worden.
Transgender (17) gaat voor het eerst uit als meisje en wordt meteen meegelokt en verkracht: trio krijgt 5 jaar cel
De Antwerpse strafrechter heeft drie mannen van 24, 25 en 34 jaar veroordeeld tot 5 jaar cel voor de verkrachting van een 17-jarige, die voor de eerste keer als meisje uitging. Het transgender slachtoffer was meegelokt vanuit discotheek Red & Blue in Antwerpen. Op het appartement kon zij ontsnappen door een van de verkrachters in zijn penis te bijten.
[...]
De beklaagden, die via telefonie-onderzoek geïdentificeerd werden, ontkenden iedere betrokkenheid. Aanvankelijk beweerden ze elkaar zelfs niet te kennen en ontkenden ze in de Red & Blue geweest te zijn. Ze betwistten ook dat er seksuele contacten waren geweest, ook al stemden de aangetroffen DNA-sporen bij het slachtoffer overeen met hun DNA-stalen.

Uit dit laatste maak ik op het het hier gaat om Mohammedanen gezien het ontkennende gedrag.

https://www.hln.be/in-de-buurt/antwerpen/transgender-17-gaat-voor-het-eerst-uit-als-meisje-en-wordt-meteen-meegelokt-en-verkracht-trio-krijgt-5-jaar-cel~ae90b744/?referer=https%3A%2F%2Fwww.hln.be%2F