Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40174
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 14, 2019 12:10 am

90% minderjarige Marokkaanse migranten blijkt na controle volwassen te zijn

Posted on 13/06/2019

Afbeelding
Afbeelding: Getty Images (2).

Islamisering in overdrive: Over 30 jaar is 30% Zweedse bevolking moslim

De Zweedse autoriteiten hebben na een onderzoek in samenwerking met Marokko ontdekt dat maar liefst 90% van de ‘minderjarige’ migranten uit Marokko heeft gelogen over hun leeftijd, en in werkelijkheid volwassen zijn.

De Zweedse overheid, grenspolitie en sociale diensten hebben samen met Marokkaanse collega’s de vingerafdrukken van ‘asielzoekers’ die beweren minderjarig te zijn gecontroleerd. Slechts 10% bleek te waarheid te hebben verteld. Exacte cijfers over hoeveel ‘onbegeleide minderjarigen’ uit Marokko op dit moment in Zweden zijn, konden niet worden gegeven, omdat velen het Scandinavische land illegaal binnenkomen.

Dankzij EU regels zoals open grenzen en een slap uitzetbeleid kunnen veel van die illegalen vervolgens vrijelijk naar andere lidstaten gaan. ‘Als we achter hun identiteit komen verlaten ze het land en gaan dan naar steden zoals Barcelona en Parijs,’ verklaarde grenspolitie manager Christian Frödén. ‘Ze willen niet dat de politie erachter komt wie ze zijn, want dan kunnen ze worden gestraft en uitgezet naar Marokko.’

De afgelopen jaren hebben ongeveer 1800 Marokkaanse ‘kinderen’ asiel aangevraagd in Zweden, vermoedelijk dus slechts een fractie van het werkelijke aantal. Volgens de migratie commissie daalt het aantal weer omdat migranten andere Europese landen uitkiezen, of op een meer georganiseerde wijze worden geïmporteerd.

Islamisering in overdrive
Eind vorig jaar kondigde de linkse regering in Stockholm aan nog eens 5000 extra ‘vluchtelingen’ uit het Midden Oosten en Afrika naar Zweden te halen, waarvan velen zelfs met het vliegtuig worden ingevlogen. (1)

Zweden is percentueel het meest geïslamiseerde land van Europa. Alleen al in 2015 werden op een bevolking van 10 miljoen zo’n 165.000 migranten binnengelaten. Over ongeveer 30 jaar zal 30% van de Zweedse bevolking moslim zijn, waardoor het ooit stabiele en welvarende land –gezien de anarchistische toestanden in beruchte migrantenwijken in Malmö, Stockholm, Göteborg en andere steden- waarschijnlijk compleet zal zijn ingestort.

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images > Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/uncategori ... n-te-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten