Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 14, 2019 12:10 am

90% minderjarige Marokkaanse migranten blijkt na controle volwassen te zijn

Posted on 13/06/2019

Afbeelding
Afbeelding: Getty Images (2).

Islamisering in overdrive: Over 30 jaar is 30% Zweedse bevolking moslim

De Zweedse autoriteiten hebben na een onderzoek in samenwerking met Marokko ontdekt dat maar liefst 90% van de ‘minderjarige’ migranten uit Marokko heeft gelogen over hun leeftijd, en in werkelijkheid volwassen zijn.

De Zweedse overheid, grenspolitie en sociale diensten hebben samen met Marokkaanse collega’s de vingerafdrukken van ‘asielzoekers’ die beweren minderjarig te zijn gecontroleerd. Slechts 10% bleek te waarheid te hebben verteld. Exacte cijfers over hoeveel ‘onbegeleide minderjarigen’ uit Marokko op dit moment in Zweden zijn, konden niet worden gegeven, omdat velen het Scandinavische land illegaal binnenkomen.

Dankzij EU regels zoals open grenzen en een slap uitzetbeleid kunnen veel van die illegalen vervolgens vrijelijk naar andere lidstaten gaan. ‘Als we achter hun identiteit komen verlaten ze het land en gaan dan naar steden zoals Barcelona en Parijs,’ verklaarde grenspolitie manager Christian Frödén. ‘Ze willen niet dat de politie erachter komt wie ze zijn, want dan kunnen ze worden gestraft en uitgezet naar Marokko.’

De afgelopen jaren hebben ongeveer 1800 Marokkaanse ‘kinderen’ asiel aangevraagd in Zweden, vermoedelijk dus slechts een fractie van het werkelijke aantal. Volgens de migratie commissie daalt het aantal weer omdat migranten andere Europese landen uitkiezen, of op een meer georganiseerde wijze worden geïmporteerd.

Islamisering in overdrive
Eind vorig jaar kondigde de linkse regering in Stockholm aan nog eens 5000 extra ‘vluchtelingen’ uit het Midden Oosten en Afrika naar Zweden te halen, waarvan velen zelfs met het vliegtuig worden ingevlogen. (1)

Zweden is percentueel het meest geïslamiseerde land van Europa. Alleen al in 2015 werden op een bevolking van 10 miljoen zo’n 165.000 migranten binnengelaten. Over ongeveer 30 jaar zal 30% van de Zweedse bevolking moslim zijn, waardoor het ooit stabiele en welvarende land –gezien de anarchistische toestanden in beruchte migrantenwijken in Malmö, Stockholm, Göteborg en andere steden- waarschijnlijk compleet zal zijn ingestort.

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images > Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/uncategori ... n-te-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 23, 2019 1:40 pm

Miljoenenschade: forensische artsen ontmaskeren leeftijdsleugen bij “vluchtelingen”!

Geplaatst op 19 september 2019

Afbeelding

40% van alle naar eigen zeggen minderjarige asielzoekers in Duitsland liegt bewust om er financieel beter van te worden en vooral om de begeerde beschermingsstatus te krijgen.

De feiten liggen op tafel en schetsen een onthutsend beeld: forensische artsen uit Münster onderzoeken in opdracht van rechtbanken en bureaus voor jeugdzorg bij bijna 600 “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” forensisch de leeftijd. Terwijl de van niets wetende tijdgetuige zich vaker verbaast over deze dikke baarden en hoekige gezichten voor de rechtbank, kwam men er nu achter dat 40% van de jonge mannen al lang volwassen is.

Voor de staat betekent dat een uitbuiting van het sociale stelsel met ettelijke honderden miljoenen euro´s. Het zijn ongelooflijk hoge kosten die voor minderjarige, onbegeleide “vluchtelingen” opgebracht moeten worden. De 24-uurs verzorging van één zo´n “vluchteling” kost maandelijks € 8.469,-, jaarlijks gemiddeld € 101.515,-. Alleen al voor de deelstaat Hessen komt zodoende voor alle jeugdige “beschermingzoekers” per jaar een bedrag van € 138 miljoen tot stand.

Voor het onderzoek werden alle leeftijdexpertises van het instituut tussen 2007 en 2018 geanalyseerd. Uit de resultaten blijkt dat hier heel nauwkeurig gecontroleerd moet worden. Tegen de zwartgallige geluiden van de profiteurs van de asielindustrie en links-groene kringen in vormt het maken van röntgenfoto´s zonder medische indicatie geen ingreep in de lichamelijke ongeschondenheid van de mannen. Integendeel. Wie volwassen is, moet ook als volwassene behandeld worden. Duitsland mag zich niet langer laten misleiden! En wie lieg tover zijn leeftijd moet vertrekken. Zo simpel is het.

(www.focus.de)

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/19 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18881
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor King George » Ma Sep 23, 2019 2:04 pm

Iemand verbaasd hierover?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71940
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 23, 2019 7:36 pm

King George schreef:Iemand verbaasd hierover?


:no1:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten