Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 14, 2019 12:10 am

90% minderjarige Marokkaanse migranten blijkt na controle volwassen te zijn

Posted on 13/06/2019

Afbeelding
Afbeelding: Getty Images (2).

Islamisering in overdrive: Over 30 jaar is 30% Zweedse bevolking moslim

De Zweedse autoriteiten hebben na een onderzoek in samenwerking met Marokko ontdekt dat maar liefst 90% van de ‘minderjarige’ migranten uit Marokko heeft gelogen over hun leeftijd, en in werkelijkheid volwassen zijn.

De Zweedse overheid, grenspolitie en sociale diensten hebben samen met Marokkaanse collega’s de vingerafdrukken van ‘asielzoekers’ die beweren minderjarig te zijn gecontroleerd. Slechts 10% bleek te waarheid te hebben verteld. Exacte cijfers over hoeveel ‘onbegeleide minderjarigen’ uit Marokko op dit moment in Zweden zijn, konden niet worden gegeven, omdat velen het Scandinavische land illegaal binnenkomen.

Dankzij EU regels zoals open grenzen en een slap uitzetbeleid kunnen veel van die illegalen vervolgens vrijelijk naar andere lidstaten gaan. ‘Als we achter hun identiteit komen verlaten ze het land en gaan dan naar steden zoals Barcelona en Parijs,’ verklaarde grenspolitie manager Christian Frödén. ‘Ze willen niet dat de politie erachter komt wie ze zijn, want dan kunnen ze worden gestraft en uitgezet naar Marokko.’

De afgelopen jaren hebben ongeveer 1800 Marokkaanse ‘kinderen’ asiel aangevraagd in Zweden, vermoedelijk dus slechts een fractie van het werkelijke aantal. Volgens de migratie commissie daalt het aantal weer omdat migranten andere Europese landen uitkiezen, of op een meer georganiseerde wijze worden geïmporteerd.

Islamisering in overdrive
Eind vorig jaar kondigde de linkse regering in Stockholm aan nog eens 5000 extra ‘vluchtelingen’ uit het Midden Oosten en Afrika naar Zweden te halen, waarvan velen zelfs met het vliegtuig worden ingevlogen. (1)

Zweden is percentueel het meest geïslamiseerde land van Europa. Alleen al in 2015 werden op een bevolking van 10 miljoen zo’n 165.000 migranten binnengelaten. Over ongeveer 30 jaar zal 30% van de Zweedse bevolking moslim zijn, waardoor het ooit stabiele en welvarende land –gezien de anarchistische toestanden in beruchte migrantenwijken in Malmö, Stockholm, Göteborg en andere steden- waarschijnlijk compleet zal zijn ingestort.

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images > Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/uncategori ... n-te-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 23, 2019 1:40 pm

Miljoenenschade: forensische artsen ontmaskeren leeftijdsleugen bij “vluchtelingen”!

Geplaatst op 19 september 2019

Afbeelding

40% van alle naar eigen zeggen minderjarige asielzoekers in Duitsland liegt bewust om er financieel beter van te worden en vooral om de begeerde beschermingsstatus te krijgen.

De feiten liggen op tafel en schetsen een onthutsend beeld: forensische artsen uit Münster onderzoeken in opdracht van rechtbanken en bureaus voor jeugdzorg bij bijna 600 “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” forensisch de leeftijd. Terwijl de van niets wetende tijdgetuige zich vaker verbaast over deze dikke baarden en hoekige gezichten voor de rechtbank, kwam men er nu achter dat 40% van de jonge mannen al lang volwassen is.

Voor de staat betekent dat een uitbuiting van het sociale stelsel met ettelijke honderden miljoenen euro´s. Het zijn ongelooflijk hoge kosten die voor minderjarige, onbegeleide “vluchtelingen” opgebracht moeten worden. De 24-uurs verzorging van één zo´n “vluchteling” kost maandelijks € 8.469,-, jaarlijks gemiddeld € 101.515,-. Alleen al voor de deelstaat Hessen komt zodoende voor alle jeugdige “beschermingzoekers” per jaar een bedrag van € 138 miljoen tot stand.

Voor het onderzoek werden alle leeftijdexpertises van het instituut tussen 2007 en 2018 geanalyseerd. Uit de resultaten blijkt dat hier heel nauwkeurig gecontroleerd moet worden. Tegen de zwartgallige geluiden van de profiteurs van de asielindustrie en links-groene kringen in vormt het maken van röntgenfoto´s zonder medische indicatie geen ingreep in de lichamelijke ongeschondenheid van de mannen. Integendeel. Wie volwassen is, moet ook als volwassene behandeld worden. Duitsland mag zich niet langer laten misleiden! En wie lieg tover zijn leeftijd moet vertrekken. Zo simpel is het.

(www.focus.de)

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/19 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19955
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor King George » Ma Sep 23, 2019 2:04 pm

Iemand verbaasd hierover?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 23, 2019 7:36 pm

King George schreef:Iemand verbaasd hierover?


:no1:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 11, 2020 7:44 pm

Frankrijk zegt dat 80% van de immigranten die zich voordoen als minderjarig gewoon volwassenen zijn. 50.000 euro kost het Frankrijk per elke niet-begeleide minderjarige immigrant...
www.breitbart.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/11 ... eid-terug/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 10, 2020 2:16 am

“Kinderen met baarden”?: Merkel-regering wil kinderen en jongeren uit Griekenland opnemen

Geplaatst op 9 maart 2020

Afbeelding

De Merkel-regering heeft zich nu toch bereid verklaard tot de opname van kinderen en jongeren uit de vluchtelingenkampen in Griekenland. Zodoende wordt opnieuw een plan dat oorspronkelijk in gesprek werd gebracht door de Groenen doorgedrukt. Tegelijkertijd wil men de hele EU verplichten ook zo te handelen.

Maandagmorgen vroeg is de coalitiecommissie van de Duitse regering het er over eens geworden om, ondanks alle huidige beloftes van Seehofer & Co, nu toch kinderen en jongeren uit de Griekse vluchtelingenkampen in Duitsland op te willen nemen.

Kinderen uit Griekenland, geld voor Turkije
Tegelijkertijd sprak de voorzitter van de SPD, Esken, zich er voor uit nog meer geld aan Turkije over te maken. Afgelopen vrijdag was bekend geworden dat de begrotingscommissie van de Bondsdag – plaatsvervangend voor de Bondsdag – € 32 miljoen voor de grenspolitie van Erdoğan heeft vrijgemaakt, die als “volledig uitgeruste speciale politie” (“Focus”) tegen Duitse of ook Griekse belangen werkt. Met het geld verhindert Erdoğan o.a. dat de vluchtelingen een einde maken aan hun bestorming van de Griekse grens.

Zo ontstaat er een perfide vicieuze cirkel, die ervoor zorgt dat Duitsland deze keer met zogenaamd minderjarige onbegeleide vluchtelingen overspoeld wordt. Al onze ervaringen tot nu toe met dit aspect van de migratiecrisis vertellen ons: niet zelden zijn de jonge mannen, die onder het etiket “onbegeleid en minderjarig” naar ons toe komen, niet meer minderjarig – een feit dat bij iedereen bekend is, dat echter door de strikte afwijzing van de uitvoering van medische leeftijdscontroles niet schriftelijk vastgelegd moet worden.

Daarom doet op dit moment op internet de uitdrukking “kinderen met baarden” de ronde. Juist de bijna fanatieke afwijzing van reguliere leeftijdcontroles en persberichten, die zogenaamd kinderen en jonge vluchtelingen laten zien, hebben bij de bevolking tot grote scepsis geleid, waar zelfs de propagandatelevisie van de staatsmedia weinig tegen kan uitrichten.

Getraumatiseerde jonge mannen worden losgelaten op de bevolking
Wat bovendien bekend is: de jonge mannen zijn vaak sterk getraumatiseerd. Geld voor een dringend noodzakelijke, omvangrijke verzorging is niet voorhanden. En niet alleen is er geld tekort. Het ontbreekt in Duitsland nu al volledig aan therapeuten en therapieplekken.

Deze onverantwoordelijke, ja, onmenselijke “importpolitiek van de vluchtelingenindustrie en zijn politieke handlangers” heeft er o.a. toe geleid dat in Duitsland als “minderjarig” opgenomen jonge mannen vaak betrokken waren bij zware misdaden (moord en verkrachtingen).

Ondanks al deze emotionele stemmingmakerij van de gelijkgeschakelde media kent de bevolking de problemen heel goed die men nu naar Duitsland importeert. Al op 7 maart berichtte de “Augsburger Allgemeine”: “De beelden, die naar Duitsland doordringen, zijn vreselijk. Echter: één op de twee Duitsers is er tegen om vluchtelingenkinderen uit Griekenland naar Duitsland te halen.”

“Kinderen” worden “jongeren”
Ed Piper merkt op Twitter op: “De ´kinderen´ zijn razendsnel ´minderjarigen die behoefte hebben aan bescherming´ geworden. En dat is in principe iedereen die zijn leeftijd op 17,9 jaar schat. Het grote migratiebedrog wordt tegen de wil van de bevolking verder doorgedrukt. Indien nodig met geweld.”

En een andere tweet merkt op: “Die worden na de Duitse binnenlandse Europese grensoverschrijding vanwege ontbrekende identiteitsbewijzen en hiaten in het geheugen van ca. 25 jaar naar onder de 18 of jonger om gelabeld. In het kader van de gezinshereniging komen daarna papa en mama evenals de rest van de clan naar Germoney.”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/09 ... d-opnemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 14, 2020 12:34 am

Maar weinig EU-landen willen minderjarigen uit Griekse kampen het land binnenlaten

Geplaatst op 13 maart 2020

Afbeelding
Vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Chios.

Veel landen zijn bereid humanitaire ondersteuning voor de minderjarigen in de Griekse kampen te verlenen, die ogenschijnlijk onbegeleid zijn. Maar een opname komt voor de meeste landen niet in aanmerking.

Slechts weinig EU-landen zijn bereid om minderjarige vluchtelingen van de Griekse eilanden op te nemen. Er zijn zeven, acht landen die willen aanpakken”, zei de Luxemburgse minister van Migratie, Jean Asselborn, voor een bijeenkomst met zijn collega´s vrijdag in Brussel.

Op deze manier zou Luxemburg willen helpen. Andere landen wijzen daarentegen een opname van jonge mensen, die zich zonder hun ouders in Griekenland bevinden, strikt af.

Ondersteuning ja – opname nee
“Nederland is bereid om Griekenland elke ondersteuning te geven die het nodig heeft”, zei de Nederlandse minister van Migratie, Ankie Broekers-Knol. “Maar we zijn niet bereid om kinderen over te nemen.”

De Luxemburger Asselborn wierf daarentegen opnieuw voor de overname van de ogenschijnlijk onbegeleide minderjarigen: “Ik geloof dat we ook daarmee Griekenland kunnen helpen”, zei de minister. “Ik hoop alleen dat met het virus niet alles weer gestopt is.”

Op de Griekse eilanden zouden zich ongeveer 1000 minderjarigen in “zeer precaire situaties” bevinden, zei Asselborn. In heel Griekenland zouden dat er ongeveer 5000 zijn. Behalve Luxemburg zijn Duitsland, Frankrijk en Finland bereid tot de overname van de betrokkenen.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/13 ... nnenlaten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 24, 2020 8:10 pm

Veel minder kinderen onder migranten in Griekenland dan gemeld

Geplaatst op 24 maart 2020

Afbeelding

Volgens gecorrigeerde cijfers van de Europese Commissie bevinden zich onder de migranten op de Griekse eilanden aanzienlijk minder kinderen dan eerder werd gemeld. Van de 42.000 migranten zouden er volgens dpa 1500 minderjarig zijn, niet 5500, zoals eerder door de Europese Commissie foutief werd vermeld. Daarover zegt Petr Bystron, AfD-afgevaardigde in de commissie Buitenlandse Zaken van de Duitse Bondsdag:

“De gecorrigeerde cijfers bevestigen dat we wekenlang met foutieve informatie emotioneel gechanteerd moesten worden. Met zogenaamd hoge aantallen jongeren moest morele druk op de Duitse publieke opinie opgebouwd worden om de illegale migranten op te nemen, nadat de Turkse president Erdoğan in februari van dit jaar de sluisdeuren had opengezet.

De Duitse burgers, die al lang onderkend hebben welk gevaarlijk spel Erdoğan aan onze buitengrens speelt, moeten met zogenaamde ´minderjarige oorlogsvluchtelingen´ moreel onder druk gezet worden om het zakenmodel van de smokkelindustrie draaiende te houden. Van het binnensluizen van nog meer migranten naar Duitsland profiteren slechts de organisaties die de verzorging van deze migranten in Duitsland garanderen – betaald van ons belastinggeld.

De Duitse regering schendt met de verdere opnames voortdurend artikel 16a van de Grondwet, de Schengen- en Dublin-regels en het verblijf- en asielrecht. Het – puur mondelinge – ministeriële decreet van Thomas de Maizière uit het jaar 2015, volgens welk een ieder Duitsland binnengelaten moet worden, moet onmiddellijk door minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, worden opgeheven en de effectieve grenscontrole moet weer hersteld worden.”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/24 ... an-gemeld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Do Apr 09, 2020 12:28 am

Duitsland: De eerste 50 kinderen uit Griekenland komen volgende week

Geplaatst op 8 april 2020

Afbeelding

Duitsland wil volgende week 50 onbegeleide minderjarigen uit een vluchtelingenkamp op de Griekse eilanden opnemen. Zoals de Deutsche Presse-Agentur gisteren in Berlijn te weten kwam, heeft de deelstaatregering in Hannover toegezegd dat ze hun corona-quarantaine van twee weken in Niedersachsen kunnen doorbrengen. Daarna dienen ze over meerdere deelstaten verdeeld te worden. Duitsland wil naar verluidt samen met Luxemburg, dat de opname van 12 kinderen en jongeren heeft toegezegd, een chartervlucht organiseren.

Het Duitse kabinet zou vandaag over de opname beslissen, deelde het ministerie van Binnenlandse Zaken mee. Daarover zou minister Horst Seehofer het met vertegenwoordigers van de fracties van de CDU/CSU en de SPD eens zijn geworden.

“Politikstube”: De eerste “kindertjes” uit Griekse kampen dienen de volgende week naar Duitsland gehaald te worden, officieel tot 50 onbegeleide “minderjarigen”, de diverse familieleden zullen vast en zeker later worden ingevlogen – stil en stiekem. Gaat het bij de “ankerkinderen” überhaupt om kinderen/jongeren of eerder om jonge mannen met baardstoppels, die zichzelf voordoen als minderjarigen? Worden er vooraf leeftijdscontroles uitgevoerd of gelooft men blindelings de informatie van de Griekse autoriteiten? Tsjechië wilde 50 Syrische weeskinderen opnemen, maar kinderen zijn niet beschikbaar, zodat Griekenland vond dat Tsjechië wel 16-18-jarige Afghanen en Pakistani zou kunnen opnemen.

De tot 50 “minderjarigen” zijn alleen maar het begin. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, kondigde aan dat Duitsland de komende weken tussen de 350 en 500 onbegeleide minderjarigen uit de kampen zal opnemen. Van de “coalitie van de willigen” zouden alleen nog Duitsland en Luxemburg tot opname bereid zijn, de rest van de landen (Frankrijk, Portugal, Finland, Ierland, Kroatië) heeft zich teruggetrokken en wacht waarschijnlijk af, wellicht ook in de hoop dat Duitsland alle 1600 “kindertjes” opneemt.

Waarom worden de “weglopers” niet naar hun opvoeders teruggestuurd, die wellicht zelfs in Turkije zitten te wachten?

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/08 ... ende-week/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten