Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18862
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

Berichtdoor King George » Za Jul 27, 2019 12:36 pm

Ik ken een andere Magnum dan een ijsje waarmee dit probleem zo is opgelost.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71902
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

Berichtdoor Ariel » Za Jul 27, 2019 1:05 pm

Agressie dwingt Beach Club De Ster tot sluiting

De uitbaters van de Beach Club en de kiosk op recreatie­domein De Ster sluiten hun deuren. Taverne De Brokkelink overweegt om in juli en augustus te sluiten. Volgens de uitbaters is dat een gevolg van de toenemende agressie en bedreigingen.

Nadine Van Meervenne, die met haar man de Beach Club en kiosk uitbaat in provinciaal ­domein De Ster, gooit de handdoek. ”Onze concessie loopt tot 2019, maar we stoppen”, zegt ze. “We hebben lang over deze ­beslissing nagedacht. We staan hier sinds 1973. Het was plezant werken. Nu is het helemaal anders.”

Vooral het gedrag van allochtone jongeren ligt volgens haar aan de basis van haar beslissing. “Komen ze iets bestellen, dan zijn ze agressief. Meisjes en kinderen worden lastiggevallen. Ze richten vernielingen aan. De bedreigingen zijn me te veel.”

Ook Ben Stassen van taverne De Brokkelink steekt zijn ongenoegen niet weg. “Mijn klanten zien de vechtpartijen en de agressie van dichtbij. Op sommige dagen staan mijn personeel en ik hier met trillende benen”, zegt Stassen.

“Het is aan de provincie om in te grijpen”, zegt burgemeester Lieven Dehandschutter (N-VA). “Op drukke dagen zetten we de politie in en we komen tussen bij problemen. Maar politiemensen zijn geen stewards of bewakingsagenten.”

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71902
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

Berichtdoor Ariel » Za Jul 27, 2019 5:03 pm

Jongen (13) geschopt bij zwembad: 'Zijn tanden lagen achter in zijn mond'

EIBERGEN - Een opstootje tussen allochtone en autochtone voetballende pubers bij het zwembad in Eibergen is donderdag uit de hand gelopen. Een jongen van 13 uit Rietmolen meldde zich bij de zwembadleiding 'met de tanden achter in zijn mond'. Dat zegt zwembadmanager Joyce van Eyck van zwembad 't Vinkennest.

Ze heeft slechts van horen zeggen wat er is gebeurd, zegt ze. 'Twee groepen waren tegen elkaar aan het voetballen en dat ging op een gegeven moment een beetje hardhandig.'

Een van de voetballertjes liep daarna weg en ging op een handdoek zitten. 'Hij schijnt een racistische opmerking tegen een andere jongen te hebben gemaakt. Die heeft hem toen geschopt', aldus Van Eyck.

Van Eyck denkt dat de jeugdige schopper niet in de gaten had hoe hard de trap moet zijn geweest. 'Ik weet niet of hij er spijt van heeft, ik heb de groep niet meer gezien.'

Jongen van dertien jaar
De politie bevestigt desgevraagd dat er donderdag een incident is geweest bij het zwembad. Nadat een melding van mishandeling binnenkwam gingen agenten ter plaatse. Daar troffen ze een jongen van 13 jaar uit de gemeente Berkelland aan die op het oog ernstig letsel had, zegt een woordvoerder.

Wat zich precies heeft afgespeeld in 't Vinkennest is voor de politie nog niet duidelijk: dat wordt nog onderzocht. Wel is een 14-jarige jongen uit Eibergen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Niet naar huis fietsen
Volgens zwembadmanager Van Eyck wilde het slachtoffer na de ruzie naar huis fietsen, maar dat stond ze niet toe. Ze haalde de politie erbij. De jongen zou inmiddels geopereerd zijn.

Het zwembad neemt geen maatregelen, zegt Van Eyck. 'Ik heb niet gezien wat er is gebeurd en kan dan niet zomaar jongeren de toegang verbieden.'
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15631
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jul 27, 2019 6:33 pm

Ariel schreef:
Het zwembad neemt geen maatregelen, zegt Van Eyck. 'Ik heb niet gezien wat er is gebeurd en kan dan niet zomaar jongeren de toegang verbieden.'

Wacht maar tot echt een keer de pleuris uitbreekt, onze beschaving meer dan genoeg heeft van de culturele ongein uit islamitische landen, en het oorlog wordt tussen verschillende culturen!

De aanval op Pearl Harbor was een verrassingsaanval door de Japanse Keizerlijke Marine op de Amerikaanse marinebasis Pearl Harbor in Hawaï, op zondagochtend 7 december 1941. Daarna werden alle Japanners in Amerika onder 'quarantaine' gesteld en zeker weten - de toegang tot openbare zwembaden ontzegd. icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 28, 2019 2:49 am

Hoe zou dat nu toch komen? Veel minder bezoekers in openluchtbaden in het Saarland

Geplaatst op 27 juli 2019

Afbeelding

De openluchtbaden in de Duitse deelstaat Saarland hebben te maken met een daling van het aantal bezoekers in juli 2019. De secretaris van de zwembaden in Saarbrücken vermoedt een bepaalde reden, een politiek-correcte uitleg: bezoekers komen alleen nog maar op super-hete dagen.

In de openluchtbaden in het Saarland neemt het aantal bezoekers sterk af. Dat zou vast en zeker wel eens niet aan de ontbrekende (?) super-hete dagen kunnen liggen, maar ook aan de agressieve groepen badgasten – “jongeren”/”jonge mannen”, die grotendeels uit het buurland Frankrijk komen, beslag leggen op de zwembaden en onrust stoken. De zwembaden ontwikkelen zich dan tot brandpunten, waar de vreedzame zwembadbezoekers zich niet meer veilig en lekker voelen en waar het voormalige bad-plezier in toenemende mate een spitsroeden lopen wordt.

De “Saarländische Rundfunk” (SR) bericht:

Hoewel er in juni meer mensen de grote openluchtbaden in het Saarland hebben bezocht, rekenen de zwembaden met in totaal dalende aantallen, want de maand juni kwakkelt. Het gaat vooral om de openluchtbaden in Saarbrücken.

In juli 2018 waren er meer dan 94.000 bezoekers naar de vier openluchtbaden in Saarbrücken gekomen. Dit jaar waren dat er nog maar 35.000. Zo ziet het er ook in Saarlouis uit. Ook daar is het aantal bezoekers meer dan gehalveerd. De trend is ook te zien in Neunkirchen en St. Wendel.

De secretaresse van de zwembaden in Saarbrücken, Gabriele Scharenberg-Fischer, zei tegen de SR dat badgasten inmiddels alleen nog maar op super-hete dagen naar de zwembaden zouden komen. Juist in juli zouden er tot nu toe alleen maar gemiddelde zomerdagen en daardoor minder badgasten zijn geweest…

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/27 ... -saarland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71902
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

Berichtdoor Ariel » Ma Jul 29, 2019 3:03 pm

Zestig jongeren willen controle over zwembad overnemen: “Volledig onacceptabel”

Voor de derde keer in een maand tijd is het ‘Rheinbad’ in Düsseldorf ontruimd moeten worden wegens het wangedrag van jongeren. Ditmaal wilden zestig amokmakers de controle over het zwembad overnemen en daarbij kwam het tot beledigingen en agressieve handelingen.

Het incident speelde zich vrijdagavond af. Ongeveer zestig jongeren maakten amok. Ze legden de aanwijzingen van de redders naast zich neer, beschimpten en bedreigden hen. De jongeren probeerden de controle over het zwembad over te nemen. Ze bezetten een springtoren en glijbanen.

De politie wilde achteraf geen uitspraken doen over de origine van de jongeren, maar volgens het management van het zwembad ging het daarbij uitsluitend om personen van Noord-Afrikaanse afkomst, zo melden Der Westen en Rheinische Post.

De vrouwelijke hoofdredder werd door de leider van de groep bedreigd als zouden ze “haar tegen de muur plakken”. Zes veiligheidsbeambten stonden tegenover zestig agressieve jongeren, schrijft Bild. Er waren op dat moment 1.500 bezoekers. De opgetrommelde politie besliste in samenspraak met het management dat de veiligheid van de bezoekers niet langer kon gewaarborgd worden waarna werd overgegaan tot de ontruiming en sluiting van het openluchtbad.

Er is een onderzoek opgestart naar de beledigingen en bedreigingen. De uitbater van het zwembad wil een toegangsverbod uitvaardigen voor alle amokmakers.

Volgens burgemeester Thomas Geisel dringen strenge maatregelen zich op, meldt Die Welt. “De nieuwe provocatie is volledig onacceptabel”, zo verklaarde hij. De autoriteiten hebben zaterdag tijdens een crisisvergadering besloten tot de verplichte controle van de identiteit voor al wie toegang tot het zwembad wil. “Wie zich niet kan of wil identificeren, komt er niet in”, aldus de burgervader. “En amokmakers met een toegangsverbod hebben sowieso geen kans meer om nog binnen te komen
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 31, 2019 11:10 pm

Zwembadterreur als strategie

31 juli 2019 - Ann Moella

Afbeelding

Groepsaanrandingen als intimiderend (politiek) wapen

Groepsaanrandingen. We kennen het fenomeen hier in Europa sinds oudejaarsavond 2015 in Keulen: ‘jihadrape’ werd het toen genoemd. En het ging vooral om mannen van Arabische en Noord-Afrikaanse origine, schreef Het Laatste Nieuws.

Vele media berichtten er schoorvoetend over, een week na de feiten, toen zwijgen niet langer kon. De toenmalige Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière (CDU) noemde het ‘een ernstige incident door een groep van migranten van een nieuwe dimensie’. ‘We pikken het niet dat Noord-Afrikaanse groepen mannen zich organiseren om weerloze vrouwen met drieste seksuele aanvallen te vernederen’, verklaarde de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Noordrijn-Westfalen, Ralf Jäger (SPD).

Een politiek wapen
Ondertussen gaan gelijkaardige groepsaanrandingsfenomenen onverminderd verder. In Arabische landen spreken ze van (el) taharrush (of taharrush jama’i). Vooral bij massabijeenkomsten lukt het aardig: een groep mannen omsluiten vrouwen in een soort cirkel (‘circle of hell’), zodat hun belagers vrij spel hebben om te betasten (eufemisme!) en aan te randen. Tijdens de talrijke, dagelijkse demonstraties (2011-2013) op het Tahrirplein in Caïro werd het een haast vast ritueel van de ‘Arabische Lente’.

Er waren overigens eerder al berichten over gelijkaardige wapenfeiten: de toenmalige Egyptische president Moebarak liet zijn veiligheidsdiensten bij wijze van intimidatie demonstrerende vrouwen aanranden (Black Wednesday 2005). Talloze vrouwen werden die dag in groep op straat verkracht. Groepsaanranding als politiek wapen!

Commentatoren hadden het later over een misogyne attitude in de Egyptische samenleving die vrouwen straft omdat ze hun huis verlaten...:

Commentators say the attacks reflect a misogynistic attitude among the Egyptian society that penalizes women for leaving the house, seeks to terrorize them out of public life, and views sexual violence as a source of shame for the victim, not the attacker. Sexual assault has been used as a weapon against female protesters in 2005 and since July 2012.’

Weerbare democratie
De taharrush-terreur is een pure intimidatie: vrouwen worden aangeleerd dat mannen hen de baas zijn, dat ze uiteindelijk niets dan seksobjecten zijn. Ze leven met de traumatiserende schande dat ze aangerand, betast, gepenetreerd werden. En dat ze in hun eigen belang dus best gehoorzaam en onderdanig zijn aan de man.

Gelukkig zijn er burgerbewegingen en vrouwenorganisaties , zoals het Egyptian Center for Women’s Rights die dit seksueel geweld onophoudelijk aan de kaak stellen en veroordelen. Op de site Harassmap.org bijvoorbeeld kan elke vorm van ‘sexual harassment’ gemeld worden.

Waar vroeger dit soort aanrandingen, ook door politieagenten, een beetje lachend, ‘moaksa’ (flirten) genoemd werd, zien daders zich tegenwoordig onder druk van toenemend vrouwenprotest, vaker bestraft. Weerbare democratie: het is en blijft een noodzaak!

Strategie
Ondertussen lijkt het of het taharrushfenomeen overgewaaid is naar vele West-Europese landen (Duitsland, Nederland, België, Frankrijk...): dat is geen toeval. Er is ronduit sprake van zwembadterreur.

In openluchtzwembaden betasten, belagen, randen groepjes ‘jongeren’ jonge meisjes in badpak of bikini aan. Sla de kranten open, u las er haast elke dag over. Denk vooral niet eufemistisch en vergoelijkend dat het in deze zomerse hitte over machogedrag en een teveel aan testosteron gaat. Er zit een strategie achter die elke (ex-)moslima herkent.

The new normal
In Duitsland las ik dat het geen jongeren, maar volwassen mannen waren die vrouwen in bikini uit het zwembad wilden weren, want ‘te bloot’. In Frankrijk waren het dertigers die een jonge meisje lastig vielen en betastten: de vader en enkele omstaanders kwamen tussenbeide en gaven hen rake klappen. Ik bedoel maar: de strategie is dat je als vrouw ‘leert’ dat het beter is een zedig badpak (of nog beter, een burkini) te dragen. Dat is namelijk de garantie om niet belaagd, aangerand, verkracht te worden.

Ik las het verhaal van een vrijgevochten (neem ik aan) actrice, Maaike Cafmeyer, die in een interview zonder blikken of blozen vertelde dat zij zich ’s avonds bedekt, altijd een sjaaltje en een jas bij zich heeft, om geen problemen te krijgen. ‘Dat heeft niets met racisme te maken, maar alles met gezond verstand.’ ‘Is dat niet om te huilen’, vraagt Dominique Laridon zich af in zijn wekelijke Doorbraakrubriek ‘Vergeten Vragen’.

Dat heet ‘islamisering’. Onvoorstelbaar dat ‘vrij en vranke’ Cafmeyer zich daar geen verdere vragen bij stelt. En kritiekloos accepteert wat niet te accepteren valt.

Vrouwen moeten zich aanpassen
‘Als dit zo verder gaat, mogen de westerse vrouwen straks in bikini het zwembad niet meer in omdat zij de religieuze gevoelens van de moslims kwetsen.’ Dat schrijft Karel De Gucht (bien étonnée de nous trouver ensemble) in een opiniestuk in Het Laatste Nieuws. Het dateert van... 3 oktober 2015 (!). Ondertussen is het alleen erger geworden.

Want al willen vrouwen in burkini misschien niet lastig gevallen worden door hun eigen geloofsgenoten, het betekent niet dat meisjes in korte rok of bikini daarom wél agressief mogen benaderd worden.

Een nieuwe ministerpost
Vier jaar na het opiniestuk van De Gucht komt Open VLD met een nieuw te creëren ministerpost op de proppen: een Minister tegen Seksueel Misbruik. Daarmee geven ze indirect aan dat de minister van Justitie zijn werk niet naar behoren vervult.

Terzijde: de aangiften van seksueel misbruik en pedofilie zijn in ons land gestegen tot 11.267 in 2017. Het aantal pedofiliedossiers is zelfs verdriedubbeld.

Beschaving
Ik citeer met plezier nogmaals Karel De Gucht: ‘Onze westerse beschaving gaat uit van de fundamentele gelijkheid van man en vrouw. En dit is geen kwestie die je kan verbloemen met cultuurrelativisme. Binnen onze beschaving is de gelijkwaardigheid van man en vrouw een onaantastbaar principe, een verworvenheid van de westerse beschaving’.

Die gelijkwaardigheid hoort met andere woorden bij onze ‘waarden en normen’, die sommigen niet altijd (h)erkennen. Het op straat achtervolgen, belagen, beschimpen en beledigen van vrouwen hoort hier niet thuis. Nergens op de wereld trouwens.

Het lastigvallen en betasten van (vaak jonge) meisjes in zwembaden is niet alleen voor het slachtoffer traumatiserend, het is een gemene misdaad. Meisjes en vrouwen willen opsluiten in een boerka of onder een hoofddoek blijft een afschuwelijk idee. Wie in dit land als jonge dochter een bikini te voorschijn haalt, verdient het niet om in haar familie uitgestoten te worden. Die beschaving hebben wij hier al langer bereikt.

Strikte halalisering
Ondertussen zijn er meer en meer jongeren – radicaliseringsexperten waarschuwen er al langer voor – die streven naar een leven met almaar méér strikte islamistische wetten. Imam Khalid Benhaddou is pleitbezorger voor wat hij een ‘rationele islam’ noemt, maar zelfs hij wijst tegelijk op de almaar groeiende ‘halalisering’ van de maatschappij, waar hij zelf niets kan aan verhelpen...

Het is zondig om op café te zitten, ook al drink je zelf een cola, het is zondig om naar een verjaardag te gaan waar alcohol geschonken en gedronken wordt. Het is zondig om naar muziek te luisteren. En ook dansen is – vanzelfsprekend- haram.

Welkom bij de Europese Islam 2.0.
_____________________________________________________

Post scriptum

Sinds eind 2017 zijn er predikanten die hier in België ‘colleges’ geven, – mannen vooraan, vrouwen achteraan – die jongeren druk bijwonen. Eind november 2017 maakte Nieuwsuur er reeds deze verhelderende reportage over: je gelooft je ogen en oren niet.

https://doorbraak.be/zwembadterreur-strategie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41224
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 02, 2019 3:28 am

Rheinbad Düsseldorf Chaos
Fortuna Düsseldorf News - Gepubliceerd op 30 jun. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18862
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het allahtone-jongeren-in-zwembad probleem

Berichtdoor King George » Ma Aug 19, 2019 8:58 am

We spreken niet meer van zwembadterreur, maar van de diverse samenleving met zo z'n lusten en z'n lasten.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten