Tony Blair: The Tragedy of Power

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41221
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Tony Blair: The Tragedy of Power

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 10, 2018 2:14 am

“Stille samenzwering”: Tony Blair, de massamigratie en het zwijgen

Geplaatst op 9 februari 2018

Afbeelding

Onthullingen uit een in 2016 verschenen biografie

Tussen 1997 en 2010 kwamen volgens schattingen 2,3 miljoen migranten naar Groot-Brittannië. In een biografie uit het jaar 2016 staat dat ex-premier Tony Blair maatgevend betrokken was bij de massa-immigratie. In de Duitstalige mainstream media kon men tot nu toe geen enkel woord over de onthullingen van de gerenommeerde journalist Tom Bower lezen.


Voor zijn biografie “Tony Blair: The Tragedy of Power” uit het jaar 2016 interviewde de onderzoeksjournalist Tom Bower volgens een bericht van “The Telegraph” meer dan 200 vooraanstaande ambtenaren, voormalige ministers en insiders. Zodoende kwam Bower explosieve details uit de regeringstijd onder Tony Blair te weten. Door deze onthullingen kwamen beschuldigingen naar boven, die de ex-premier zelfs betichtten van een “stille samenzwering”.

Geen discussie over immigratie
Blair zou volgens Bower zijn ambtenaren en ministers opdracht hebben gegeven om te zwijgen over het thema immigratie. Er zou in het openbaar zelfs niet eens over de “voordelen van de immigratie” gediscussieerd mogen worden, omdat de kiezers “dat niet eens willen”. Zo moest een openbaar debat verhinderd en critici van de massa-immigratie tot zwijgen gebracht worden.

“Asielzoekers zouden in Groot-Brittannië moeten mogen blijven. De repatriëring duurt te lang en is emotioneel.”

Stephen Boys-Smith, hoofd van de immigratieautoriteit, herinnerde zich dat Roche nog meer migranten naar Groot-Brittannië wilde halen. “Ze wilde dat wij de voordelen van een multiculturele samenleving zien.”

2,3 miljoen immigranten
Volgens enkele schattingen kwamen er gedurende de regeringstijd van Labour van 1997 tot 2010 in totaal 2,3 miljoen migranten naar Groot-Brittannië. Zelfs in 2016 na het begin van de asielcrisis in Europa stond ex-premier Blair op een positieve inschatting van de migratie: “Immigratie is goed voor een land. Ze brengt verse energie en verjongt de arbeidskrachten.

Bron: http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/09 ... t-zwijgen/

Zie ook HIER.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15626
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Tony Blair: The Tragedy of Power

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Feb 11, 2018 2:09 pm

Ik wens een steeds kleiner wordend homogeen Britannië alle succes van een desolate isolatie met Europa.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Boekbesprekingen en recensies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast