EU op weg om een kalifaat te worden

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

EU op weg om een kalifaat te worden

Berichtdoor Eliabe » Wo Dec 01, 2010 4:26 pm

In haar nieuwste boek "L’Europe et le spectre du califat" beschrijft Bat Ye’or hoe de OIC*) bezig is om zijn doel te bereiken, namelijk om van Europa een nieuw kalifaat te maken. Europa is hard op weg om een nieuw kalifaat te worden. Tijdens een interview met een Franse journaliste legt ze uit hoe ze tot deze conclusie komt.

De situatie waarin Europa zich thans bevindt - met een snel groeiende moslimbevolking en islamisering van de samenleving - is volgens Bat Ye’or te wijten aan de dhimmytude-politiek van regeringsleiders en van de Europese Commissie. Dhimmytude is de onderworpen houding van niet-islamieten tegenover mohammedanen. Middels dhimmytude proberen niet-islamieten zich binnen een moslimgemeenschap te handhaven.

“Als de Europeanen de islamisering niet stoppen, dan zullen ze hun staten in een kalifaat zien veranderen. Hun oorspronkelijke leiders zijn dan de gewillige slaven van hun nieuwe meesters”.

Een kalifaat is een gebied onder moslimbestuur met aan het hoofd een kalief. De kalief wordt beschouwd als de opvolger van de profeet Mohammed. Hij de hoogste autoriteit op gebied van wetgeving, politiek en religie. Handhaving en verspreiding van islam en sharia staan centraal.

Onze politieke leiders hebben door de Europese-Arabische dialoog alles in het werk gesteld om aan de wensen van de islamitische landen tegemoet te komen. Al het mogelijke is gedaan om immigratie naar Europa te faciliteren. Thans lijkt het erop dat onze leiders, die verantwoordelijk zijn voor de huidige situatie, bescherming zullen zoeken binnen het kalifaat. Ze zullen hun onderdanen de islamitische status van dhimmytude opleggen.
Secretaris-generaal van de NAVO Anders Fogh Rasmussen bepleit een speciale status voor Turkije binnen de EDA (European Defense Agency) opdat Turkije vaker kan meebeslissen over militaire missies van de EU. Rasmussen houdt op deze wijze zijn belofte. Hij heeft zijn post namelijk verkregen door Turkije te beloven dat hij aan de moslimwereld tegemoet zou komen.

Op de vraag of Bat Ye’or geen complottheorie heeft ontwikkeld, antwoordt ze dat áls er al sprake is van een complot, dit er een is van de Franse regering, van de EU-commissie en van andere overheidsinstellingen. “Ik heb niets anders gedaan dan naar hun eigen documenten te verwijzen”. Daarnaast hebben talloze auteurs, politici, historici, professoren en journalisten zich op dezelfde wijze uitgelaten in allerlei studies, die in vele bibliotheken zijn terug te vinden. Een enorme berg literatuur. Het boek van de christelijke Palestijn Bichara Khader “L’Europe et le Monde Arabe, Cousins, Voisins” (Publisud, Paris, 1992) is wel het indrukwekkendst. Beschuldigingen over complottheorieën aan het adres van Bat Ye'or dienen allen maar om de waarheid te verhullen.

Heden ten dage zijn er Europese en Amerikaanse oproepen tot verzet. Men krijgt genoeg van islam, antisemitisme, leugens en beperking van vrijheden. Men eist terugkeer van rechten en vrijheden die door de islam geërodeerd zijn. Initiator hiervan is Geert Wilders, die in juli 2010 de IFA (International Freedom Alliance) oprichtte. Tijdens een historische toespraak in Berlijn op 2 oktober 2010 deed hij een oproep tot een brede Westerse beweging tegen de dictatoriale opstelling van de EU.
In de VS hebben onlangs bijna 1 miljoen Amerikanen zich uitgesproken voor het behoud van de waarden van de oprichters van hun land. Het was een oproep tot afremming van multiculturisme en tot verandering van Obama’s politiek t.a.v. de islamitische wereld. Obama onderwerpt zich nog radicaler aan de OIC dan de EU.

Oorsronkelijk interview: http://www.drzz.info/ext/http://veroniq ... livre.html

Bat Ye’or introduceert haar boek op 14 november 2010 tijdens de 15e schrijversbeurs van B’nai B’rith in Parijs. Ze geeft ook nog twee lezingen op 16 en 18 november. Info via [email protected]
http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12434
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Terug naar “Boekbesprekingen en recensies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten