Udo Ulfkotte: Albtraum Zuwanderung

Mahalingam
Berichten: 38680
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Udo Ulfkotte: Albtraum Zuwanderung

Berichtdoor Mahalingam » Ma Okt 10, 2011 7:44 pm

Udo Ulfkotte heeft een nieuw boek geschreven dat als aanvulling op het werk van Sarrasin gezien kan worden.

Afbeelding

Wirtschaftscrash und Zuwanderung: Was Thilo Sarrazin uns bislang verschwiegen hat
Er is een vertaling uit het Duits door E.J. Bron:
Economische crisis en immigratie: wat Thilo Sarrazin tot nog toe voor ons heeft verzwegen
http://www.artikel7.nu/?p=71533
Ulfkotte schrijft:
“We staan in het Duitstalige gebied nu voor een duurzame desastreuze economische neergang, een strijd om de resterende bronnen en de afzienbare radicalisering van grote delen van de samenleving. Daartoe behoren ook een toenemende criminaliteit, het verlies van de binnenlandse veiligheid en de toename van vijandigheid tegenover autochtonen. De oorzaken daarvoor liggen slechts schijnbaar in de verslechtering van de sociale situatie. In werkelijkheid is het de botsing van uiterst verschillende IQ´s en waardesystemen als gevolg van immigratie.

Er bestaan veel samenlevingen in de wereld die in bittere armoede leven, maar deze met stoïcijnse kalmte verdragen. Het zijn de daarachter zittende wereldbeelden, waardesystemen en IQ,’s, die beslissen over de omgang van een bevolking met haar situatie. Bepaalde groepen migranten hebben nu eenmaal niet te veranderen groepsbetrokken gedragstekortkomingen. Immigranten moeten iets geven aan de hen opnemende samenlevingen, zij zijn deze iets schuldig. Dat is zo in Canada, in Australië, in Nieuw-Zeeland en in de Verenigde Staten. Alleen in het Duitstalige gebied hebben we ons dit egoïsme afgeleerd. We hebben met een hartelijke welkomstcultuur diegenen massaal opgenomen, die niemand anders wilde hebben.”
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Udo Ulfkotte: Albtraum Zuwanderung

Berichtdoor Ozes » Ma Okt 10, 2011 11:50 pm

Eindelijk word discriminatie tegen autochtonen enigzins benoemd, wat tevens de enige vorm van racisme is die ik ( constant) heb gezien in NL. Duitsland op een handjevol neo-nazi's na is exact hetzelfde.

Lijkt me een goed boek.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

mercator
Berichten: 18528
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Udo Ulfkotte: Albtraum Zuwanderung

Berichtdoor mercator » Di Okt 11, 2011 4:00 pm

Dat klopt, in Europa bestaat nauwelijks nog racisme hoewel de linksen het overal (willen) zien. Antisemitisme ook niet. De enige bevolkingsgroepen die wél nog naar hartelust racist en antisemiet mogen zijn, zijn de allochtonen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “Boekbesprekingen en recensies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten